עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, יש אצלי שני מעבדי XEON ועליהם HEATPIPE מקורי של אינטל - מבנה פלסטי בצורת תעלה עליו מתחבר מאוורר - שתי היחידות האלה יוצרות כמות של רעש שאפשר למקם איפושהו בין מזגן לשואב אבק (בלי הגזמה - שומעים מהחדר השני עם דלת סגורה). הקירור עובד טוב - בסביבות ה 38 36 מעלות (זה טוב ל 0.13 מיקרון?). לא הייתי מאמין שכמות כזו של רעש באה משני מאווררים קטנים (60 מ"מ) אבל כן, כשהם מנותקים המחשב שקט לחלוטין. לא הצלחתי למצוא באף חנות מאווררי 60 מ"מ או גוף קירור שלם למעבדי SOCKET 603 . - הנה תמונה של התעלה המקורית ולאחריה תמונה של ההיטסינק שקיים אצלי X2 על המעבדים: http://support.intel.com/support/processors/xeon/sb/CS-007773.htm http://support.intel.com/support/processors/xeon/sb/CS-00775…

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  2. אני עכשיו על 2200 הרץ ...בסטוק הוא 2000 זה ליבת CLAWHAMMER עם 1MB CACHE בקיצור מה אתם אומרים אפשר לדחוף אותו עוד? כי בינתיים הוא עובד טוב ויציב אני לא יודע אם כדאי למשוך עוד קצת והאם צריך להעלות מתח או משהו?

• 5 תגובות
    • 481 צפיות
  3. Started by Lirux,

מישהו יכול לתת לי השוואה של שתי המשחות הללו? אני רוצה לדעת מי יותר טובה ומשתלמת, אפילו אם תתנו לי רשימה של יתרונות וחסרונות והמלצה זה יהיה גם טוב... מבחינת מחיר הmx 1 עולה 25 שקל וה as5 עולה 40 שקל אז מה יותר שווה?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  4. אז ככה: AMD 3500+ 939 venice קירור למעבד TT TR2 msi k8n neo4 nforce4 ultra platinium 2*512MB זכרונות ג'נרים עובדים ב 2.5-4-4-8 - חרא אני יודע leadtek 6600gt tdh extreme edition נכנסתי לביוס לאופציה שנקראת CELL והעלתי את ה FSB מ200 ל- 222 ואז קיבלתי OC קטן מ. 2.2GHZ ל- 2.42GHZ אם אני מנסה לעלות ליותר מ 222 אז המחשב עושה RESET, חוץ מזה יש עוד מלאאא אפשרויות ל OC בלוח הזה, אבל אני לא יודע איפה להתחיל מה אתם מציעים? במיוחד אם אתם מכירים את הלוח ויודעים להגיד לי בדיוק על מה ללחוץ , תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by X7-007,

http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm אני צריך משחה טרמית טובה, לא משנה הכסף, אבל אחד שלא יעביר חשמל , יעביר חום טוב, ויירד עם כוהל בקלות,

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  6. העלתי את המעבד לתדר 2.75 סוף סוף יציב כסלע. בכוונה פתחתי הרבה יישומים .... http://img202.imageshack.us/i/ma770ud3.png/ התמונה אומרת הכל (תתעלמו מהבדיקה של הOTHROS שאתם רואים) ממשיך להעלות עידכון : אז הגעתי ל- 2.85 GHZ אין לי כח עכשיו לנסות לייצב את העניין .. מחר אני מעדכן פה נקווה לטוב .

7. לילה טוב לכולם יש לי בעיה... יש לי לוח של ECS ותוכנת הביוס היא של AMIBIOS נכנסתי לCPU PNP SETUP ואי אפשר לשנות שם את הCPU RATIO CPU RATIO- LOCKED איך אפשר לפתוח את הנעילה? אני הרבה מאד זמן רוצה לעשות למעבד שלי C@ אך ללא הצלחה... מידע על הלוח http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=51&MenuID=22&LanID=10 הורדה של חוברת הדרכה http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?MenuID=22&LanID=10&DetailID=51&DetailName=%d7%97%d7%95%d7%91%d7%a8%d7%aa%20%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%94 מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש G.A.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by TALIGAL5,

אני מעוניין להאט את מאורר המארז-לוח האם שלי הינו מאוד ישן 845PE Max של MSI והייני מצליח עם תוכנת הSPEEDFAN לשנות את מהירותו. האם ניתן באמצעים חומרתיים (אולי נגד) הוא תוכנה אחרת להאט את מהירות המאורר גל לוח אם-http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=506&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  9. אילו מערכות קירור יש למחשבים הניידים? :s05: :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by DimRah,

היי, יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E6400 2M והטמפ' שלו היא בין 53-55 צלס' במצב Idle. הייתי רוצה שהטמפ' שלו תרד מתחת ל50 צלס'. על איזה קירור אתה ממליצים? אקטיבי או פסיבי? אם אקטיבי תמליצו לי מאווררים במחיר סביר בבקשה... תודה לממליצים!

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  11. המפרט שלי: לוח Epox 8rda3+ מעבד AXP T-Bred 1700+ זכרון Winbond 512MB 3200 כרטיס מסך GeForce 4 420MX 64MB ( :-[)

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  12. בקרוב אני קונה מחשב חדש עם מעבד E6600, אני יודע ב100% שאני אף פעם לא יעשה OC למעבד, אבל בכל זאת אני יודע שהקירור המקורי של המעבד הוא לפעמים רועש והוא די גרוע, לכן אני הולך לקנות את המעבד באריזת Tray. אני זקוק להמלצה לקירור שקט מאוד לE6600, בתקציב של עד 90 שקל ואין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל.

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by Patriarch,

אני עכשיו לא ממש יכול לישון אז חשבתי לשאול כמה דברים כמה שאלות, תענו אם בא לכם למרות שבעקרון יהיה מעניין לדעת בלי לחפור את האינטרנט יותר מדי לתשובה מדוייקת... 1. למרות שבמאמץ מלא(ב98% FAH)ביום טיפוסי כרטיס המסך שלי (HD4870) מחומם לכ71-3 מעלות והמאורר הוא על נראה לי 41-7% בלי ותר מדי רעש אם אני מפעיל את המאורר למרות שהטמפ' יורדת ל60(בעצם אולי פחות כי לא חיכיתי עד הייצוב) המאורר עושה רעש של פן טיפוסי --> הוא יכול להחזיק באחוזים כאלה לאורך זמן אם אני מקפיץ את הקלוק ל800-790 מגההרץ (ד"T החום של הסטרים הוא כ80 מעלות במאורר אוטומטי אבל שוב זה FAH נראה לי מאמץ אותם יותר) הכרטיס ישרוד מבחינת חום? (שאלה מפגרת כי אני צריך בעקרון לבדוק אבל הייתי רוצה שמישהו יענה מנסיון ץץץאבל טוב…

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by arkadur,

איזה באסה עד שקניתי את העסק אני לא יכול לבדוק אותו בגלל הרעש של המשאבה אולי הסידור שלי לא נכון? כעיקרון - אין בועות אוויר,אבל המשאבה מרעישה (אם אני מנער את המיכל אז היא שותקת לכמה שניות פיתרונות? בכל אופו המערכת שלי היא כזו משאבה 2 רדיאטורים בלוק מיכל

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by hck,

שלום! רציתי לשאול אים מישהו יודע איך המעבדים החדשים מגיבים לOC? א.האים הם מתחממים בצורה רצינית? ב.יש להם הגבלה כלשהיא, או שניתן למשוך איתם כמו המעבדים "הישנים" (2.4, 2.6, 2.8) ? המעבדים שמענינים אותי הם: 2.8 prescot 3.2 3.4

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by ras81,

אני מנסה לשנות את הFSB/CPU אבל כאשר אני בודק באוורסט אני רואה שהמכפלה עדיין X10 הדבר היחיד שמשתנה זה הFSB bus Frequency מה הבעיה? כדאי אולי לשחק רק עם הFSB BUS? אם מישהו מכיר מדריך טוב ללוחות DFI אני אשמח לקבל קישור, עד עכשיו אני רואה כל מיני מדריכים אחרים שאינם עוזרים לי כי בDFI זה נראה לי קצת שונה. תודה

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by CRC,

אני רוצה לחבר עוד מאורר למחשב רק הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותו לחשמל ...

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  18. אם לא עושים OC כמו שצריך הכרטיס מסך יכול להידפק?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by eliau21071981,

מה העדיפות במכפלה שתהייה על 9 או להוריד ל8? המפרט שלי רשום למטה בקשר לזכרונות 1:1 שמתי על 1:2 זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by tomerzhr,

יש לי תקציב של 400 שקל ואני מחפש קחירור מעולה למעבד שייה גם שקט וגם טוב הרבה המליצו לי על TUNIQ TOWER 120 ורציתי לדעת אם הוא טוב ושקט? ואם יש משהוא יותר טוב ממנו ששווה להשקיע עליו?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by iziko,

ערב טוב לכולם, צריך המלצה לגוף קירור למעבד I3. לא מוגבל בגודל (מארז ATX). עדיפות לזול, טוב ושקט (יודע שזה לא תמיד הולך ביחד). הייתי מבקש המלצות על אחד שעושה עבודה טובה לאורך זמן אך אני לא חושב שפרק הזמן שעבר מאז יציאת המעבדים ועד עכשיו ארוך מספיק בשביל חוו"ד שכזו. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה, איציק.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עם מעבד 3570k ולבצע לו oc. מישהו יכול להמליץ לי על הלוח הכי זול שניתן לבצע איתו oc מלא ( שינוי מכפלה ושינוי מתח) למעבד הנ״ל? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by waizman,

יש את הרכיב הבא: http://www.infrarotport.de/tfd_4.pdf אשר אותו אני צריך ואותו אי אפשר להשיג בארץ עד כמה שידוע לי. איזה רכיב כן יש בארץ שתואם לו? אני מדבר על דגם 4500 שבדף נתונים. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  24. שאלה בנושא.. תודה.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  25. בימים האחרונים כמובן היה חום לא נורמלי ושמתי לב שהחלקים במחשב התחילו להתחמם, כל המארז שלי ניהיה חם בצורה מטורפת. אני חייב לקנות קירור שיהיה על ההארד דיסק, הוא מתחמם משהו מטורף. בכל מקרה, הגברתי את מהירות המאווררים של הכרטיס מסך אחרי שהוא עלה ב15 מעלות יותר מהממוצע ותהיתי, האם מהירות מאוורר המעבד משתנה על פי כמה המעבד מתחמם או על פי כמה הוא מתאמץ ופולט חום? המעבד שלי עדיין לא עלה ברמה מטורפת, הממוצע שלו זה 53 מעלות, עכשיו זה 59-60 בגלל החום.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.