עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ובכן , משקיבלתי את המעבד עברתי מ 2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם העלאת המתח ל1.65 ואת המתח של הזיכרונות בעוד 0.20 ( 2.70 נדמה לי ) , ב2.4 זה עשה מדי פעם ריסט וגם זה שהעליתי את המתח ל 1.7 לא עזר , אבל המעבד היה מוכן לעבוד ביציבות עם 2.48 אך ורק עם ראטיו של 1:1 מה שנתן ביצועים פחות טובים מ 2.4 עם ראטיו של 4:5 ... היום רציתי לעשות כמה ניסיונות לעלות את המהירות של המעבד שהיה ב2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם ראטיו זהה אבל עם שינוי אחד , העלאתי את המתח של הזכרונות ל 2.80 , הכל עבד חד וחלק מהבוקר לאחר בדיקות של 3dmark וסנדרה . הערה : בהתחלה ב 2.51 עם ראטיו של 4:5 או 1:1 הוא לא רצה לעלות אפילו . אז חשבתי לעצמי אולי ניתן לעלות את המהירות של המעבד בעוד כמה מגה הרצים , אז העלתי את ה…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. תודה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by nirperry,

שלום לכולם, ברשותי כ.מסך nVIDIA GeForce 7300 SE והוא בטמפרטורה קבועה של 72 מעלות! הנה קישור לתמונה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE7300GS1&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=HE חשוב לציין, שלא נעשתה המהרה. מה שכן, דלת המארז - שמאל, פתוחה תמיד, והמאווררים היחידים הם של המעבד וספק הכוח. גם לאחר סגירת המארז והפעלה של מאוורר קידמי במארז, הטמ' ירדה ל70 מע' בלבד! האם הטמפרטורה תקינה? האם שיפצור מאוורר על כ.המסך במהירות נמוכה ישנה משו? (רעש לא בא בחשבון..) אני שם לב, כי הגלילה עם העכבר היא איטית לפעמים בגלישה בנט...(או שזה לא בהכרח קשור?) תודה רבה לכל העוזרים!! ניר.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. החלפתי לוח אם ליותר חדש לדגם ABIT IP35-E ועכשיו הגופים שעליה הSOUTHBRIDGE וה NORTHBRIDGE מתחממים יותר מדי מאשר מה שהיה לי בדגם הקודם GA945GCMX ואני משתמש בכרטיס מסך HD2900PRO ומעבד E4500 עם קירור ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עשיתי אוברקלוק למעבד 3300 כל ליבה (במקור זה 2200) והעלתי מתחים ל1.4 ואוברקלוק לכרטיס מסך ב100 מגה הרץ למעבד הגרפי ולזכרונות בלוח הקודם עם אותו אוברקלוק הכרטיס מסך הגיע ל79-80 מעלות הכי הרבה אחרי הרצת קרייסיס ועכשיו הוא מתחמם לי יותר כתוצאה מהלוח כך ניראה לי משום שאני מרגיש שכל המארז מתחמם הכרטיס מגיע עכשיו ל 88 89 מעלות חום!!! השאלה שלי היא האם זה בסדר ומתי שאני צריך להזהר עם האוברקלוק ובאיזה טמפ' להתחיל לדאוג והאם אפשר לפתור את בעית החום שמפיצים ה…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  5. שנהם כאלה, עם 0ץ13 ןליבה אג'יהב משהו כזה. כמובן שמבחינת התקציב עדיף ה1700 אבל רציתי לשאול מה יביא לי תוצאה טובה יותר באוברקלוקינג? שמעתי שה1700 מגיע ל1900,2000 מגה הרץ בקלילות רבה. הקטע אבל שיש לי וולקנו 9 :-\ ורציתי לדעת אם הוא יוכל לעמוד במשימה טוב. תודה לכל מי שעונה :-*

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by LORIANTA,

אהלן המעבד שלי (E8400) מקבל 1.38V אולם לפי CPUZ כל פעם שאני מפעיל תוכנה ש"מעמיסה" עליו אני רואה שהמתח יורד ל1.30 שמעתי על מונח שנקרא VDROP מישהו שמע על דבר כזה? כאשר המעבד בנוחה המתח חוזר ל1.38 השאלה היא האם אני יכול להעלות עוד הרבה את המתח או שאין להתחשב בVDROP? (טמפ 60 מעלות INTEL BURN TEST )

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום חבר'ה. הרבה זמן לא עשיתי OC וקצת שכחתי מהעניין. נגיד אני רוצה להמיר את ה-E8400 שלי מ-3Ghz ל-3.4Ghz. אני צריך גם להעלות את המתח? בכמה? . . . אשמח לפירוט. המפרט בצד.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. יש לי מאורר שיושב על הלוח אם,עכשיו שאני מכבה את המחשב בלילה וקם בבוקר להדליק את המחשב,אז המאורר של הלוח אם לא מתחיל להתסובב ואני מדליק אותו עם האצבע זאת אומרת מסובב אותו עם האצבע ואז הוא מתחיל לעבוד רגיל,צריך להחליף את המאורר ? או שאפשר להשאר ככה? אם צריך להחליף מאוורר לאיזה מאוורר אתם ממליצים לי להחליף? תקציב עד 100 ש"ח. עכשיו יש לי עוד מאורר שהוא על המארז עצמו בשלוש-4 ימים האחרונים הוא מתחיל לעשות מלא רעש,וכאשר אני נוגע בו עם האצבע הוא מפסיק לעשות רעש ואז הוא חוזר לעשות רעש מחדש לאחר תקופה של שעה-שעה וחצי...הבנתי שהבעיה הזאת לא בסדר בכלל,ולאיזה מאורר אתם ממליצים לי להחליף אותו? תקציב של 70-80 ש"ח. ועוד שאלה: http://skypc.co.il/pl_products~18~0~375.htm ראיתי פה קירורי מי…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by sub_man,

תראו אני כבר קניתי קתודה קרה כחולה ולד שלוש צדדים ירוק... עכשיו התכנון שלי היה שאני עושה בפרספקט שקוף את כל שלושת הצדדים ימין שמאל ולמעלה (כדי שאם ויקרה שיום אחד נמאס לי מזה אני מחזריק את הברזל הישן) עכשיו אני צריך שתגידו לי איך אני בדיו מכין את המארז הזה... אני חייב עזרה בבקשה..

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  10. אני מבקש להביא לי בבקשה לינקים לביקורות ותוצאות אוברקלוק של ה - SAPPHIRE X1800GTO2 512MB (רצוי לא לאתרים סיניים כי קשה להבין משם משהו). תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום וחנוכה שמח לכל הקוראים!!! עשיתי עדכון BIOS ונוספו לי אפשרויות שאי אפשר לשנות אותם אבל יש לי אפשרות לשנות את המהירות של המעבד (מ 900 ל1133) כאשר אני עושה זאת הFSB משתנה ל133 (אני רואה את השינוי אבל לא יכול לגעת בFSB) בקיצור המחשב נידלק ב 900 למרות ששיניתי ושמרתי את השינויים

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by Monstalicious,

יש לי : Amd 64bit 3200 venice Dfi lanparty ut ultra D ledtek 7600GT Ocz value 2.5 קירור: ביג טייפון enermax noisetaker 485W משום מה המעבד נתקע 2600, ואני לא יכול לעלות יותר, המתח של המעבדהוא 1.61 כרגע. שנייה אני אביא תמונה עם הכל http://img65.imageshack.us/my.php?image=tempset5.jpg http://img137.imageshack.us/img137/6830/cpuz1rq4.jpg http://img149.imageshack.us/my.php?image=cpuz2cu5.jpg אני ממש משתגע, אני בטוח שאני יכול להוציא יותר מזה, אבל משום מה אני פשוט נתקע, אם למישהו יש מושג מה לעשות זה יעזור לי מאוד. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by zolder,

מחשב חדש משלשום לוח-IC7 מארז-אנטק AMG 1000 (כרגע רק שני מאווררים מקדימה,שני האחוריים לא מחוברים אך המארז פתוח משני צידיו ועם מזגן בחדר) מעבד-P4 2.4C עם הקירור המקורי. הביוס מראה שהטמפ' של המעבד היא 48 ! ושל כל המערכת 38 מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה מזייף?

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by -oR-,

אני מקבל ביצועים לא כל כך טובים ב GTA IV יש צוואר בקבוק או לא ?!

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  15. אני עכשיו ברגע זה מרכיב את המחשב החדש שקניתי ואני לא מצליח להרכיב את המאוורר על הלוח אם. המעבד הוא: AMD 64bit 3000+ הלוח אם: EPOX 8KDA3J את המאוורר קיבלתי ביחד עם המעבד כשקניתי אותו בKSP. בבקשה תעזרו לי דחוף כי כל החלקים נמצאים לי פה על הרצפה בחדר ואני רוצה להרכיב את זה כבר...

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by beekiller,

לא ראיתי ביקורת כאן באתר על קירור המעבד החדש של OCZ האם הוא באמת יותר טוב ממרבית קירורי האוויר? טוב יותר מטרמלרייט? אחד היתרונות שלו שהוא לא מצריך פירוק לוח לי אישית יש BIG TYPHOON VX , שווה לשדרג לVENDETTA 2? תודה

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by שמשון הגיבור,

מעבד-intel core 2 quad q6600 קירור sunbeam tuniq tower 120mm אחרי כמה בדיקות יצא שטמפרטורה של המעבד שלי במנוחה היא 40 ובמאמץ 70 רציתי לדעת עם זה גבוהה או שזה בסדר כי ברצוני לעשות בשלב יותר מאוחר אוברקלוק טמפרטורה מהתוכנה realtemp

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  18. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי סינק מקורי של AMD 1800 PLOMINO , הוא 70MM.X.70MM יש עליו גם מאורר מתאים , עכשיו , חשבתי על שני דרכים לשים אותו על הכרטיס מסך ואני רוצה דעה ממכם מה יהיה יותר קל ויותר יעיל , לשים לו משחה טרמית ולקבע אותו במקום אי אפשר , אז תכננתי ככה : 1.למרוח משחה טרמית על הליבה ולתפוס עם אזיקונים את הסינק , אבל איך אני עושה את ? , זה לא יפריע למאורר ? ואיך לתפוח את האזיקונים ? איפה? 2. למרוח דבק טרמי ולחכות שיתייבש... , האם זה יהיה יעיל כמו ההצעה שלמעלה? האם הדבק יחזיק טוב? הסינק לא ממש כבד... תודה לכל העוזרים למיניהם.

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by ofir38,

המעבד בזמן מנוחה... עבודה באינטרנט ואייסיקיו.. על 43 מעלות.. האם זה הרבה? ואיזה קירור יש לכם להמליץ לי עד 250 ש''ח? תודה,אופיר.

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  20. MotherBoard Asus P4P800 E - socket 478 חשבתי על זה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=146&pr_name=7700 תקציב: עד 200 ש"ח יש לכם המלצות אחרות? יש לכם חוות דעת על הבחירה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  21. אהלן אנשים. 1)יש לי radeon 9500pro , מקורר עם vga silencer , זכרונות infineon 3.3 שהבנתי לפי פורומים אחרים שהם לא משהו בOC השאלה שלי היא כדאי לקנות קירור לזכרונות? יש סיכוי שאצליח להעלות עוד קצת את התדר שלהם? הם לא מתחממים בצורה קיצונית, אם החדר מקורר והמארז פתוח אני מצליח להגיע ל 310 , ב315 כבר יש ארטיפקטים (תכל'ס זכרונות מ270 ל 304 ליבה מ 276 ל354 ) 2)voltage mod - איך אני עושה זאת בכרטיס הזה (כדאי?) האם העלאת מתח הAGP עוזר במשהו לכרטיס? 3)כרגע אני עושה OC עם RADLINKER ואומגה , אם אצרוב BIOS פתוח - זה יעזור במשהו או שאין טעם? תודה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by shlomi8,

אני מחפש קירור טוב למעבד של זלמן ב 250 שקל ככה...לאוברקלקוק אני מודע לזה שיש את הביג טייפון אבל אין לי אפשרות להזמין אותו...יש למישהו הצעות?

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  23. אני מקווה שזו לא שאלה טיפשית אבל אני קצת בתול OC

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by sarkise,

יש לי מערכת AMD 4800+X2 2.5GHz Gigabyte 8600GTS 256MB-128BIT Silent-pipe3 המעבד מגיע לטמפרטורה נמוכה באופן מוזר משו :-X אני כבר לא יודע מה בנוגע למעבד, הטכנאי צחק עליי שאני מתלונן על כזה דבר, אבל איפה רבאק ההגיון ? באתי אליו ביום שבחוץ היו 23 מעלות והטמפרטורה שלו במאמץ הגיעה ל16-17 מעלות בלבד (של הליבות) (הוא עשה עדכון ביוס וזה נשאר אותו דבר) http://www.siz.co.il/my.php?file=nzmyi20yu0tz.jpgבגלל זה אני מפחד לעשות לו OC, שבמקרה (כמעט בטוח) הטמפרטורות לא יוצגו כנכונות והמעבד ינזק. הכרטיס מסך מגיע במנוחה ל47 מעלות צלזיוס ובמאמץ גג 60 מעלות. אני משער שבימים חמים יותר המצב ישתנה והוא יגיע ל65 בערך. תמונה : http://www.siz.co.il/my.php?file=34tym4yktytq.jpg תמונה 2 : http://www.…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by fit3,

שלום אנשים הרצתי את התוכנה 3DMARK במחשב והציון שהיא נתנה לי הוא 313 האם זה הגיוני? המחשב שלי הוא פרסקוט 3GHZ 512 533 MHZ RAM DUAL ולוח של אינטל d915pcy

• 9 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.