אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי לוח אם של גיגהבייט והמכפלה על 12.5 האם אני יכול לעלות אותה?תוך כדי זה שיש לי קירור פסיבי מקורר עם פאן קארד על הכרטיס מסך וקירור פסיבי על הגשר הצפוני
-
- 13 תגובות
- 719 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?
-
שלום כולם, היום (לפני הפורמט) החלטתי לראות איך עושים OC דרך הביוס. כל מה שהצלחתי לעשות זה להעלות הFSB (המקסימום שהיה שם היה 156 נדמה לי - מה שהביא את המערכת שלי ל2.96ghz). אבל הווינדוס לא עלה עם זה. איך אני בדיוק עושה OC דרך הביוס? איזה אופציות יש לי עם המערכת שיש לי (סתכלו במפרט מימין או למטה)? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי חבר'ה, המפרט שלי מצד ימין, ביצעתי אוברקלוק וכרגע אני על ההגדרות האלה: FSB 334 מחלק זכרונות 2.40 V1.2875 (לא שיניתי) המהירות של המעבד עלתה מ-2.40GHz ל- 3.01GHz. את הזכרונות ניסיתי להשאיר כמו שהם- 802MHz לעומת 800MHz במקור. בדיקה ב-Orthos כ-5 שעות ללא בעיות. יש לי שאלות אליכם: 1) שמתי לב שלא משנה אם אני משנה את מכפלת המעבד מ-X9 למשל ל-X6, כי שמרתי את זה ב-X6 והוא עדיין חישב את זה לפי X9 והגיע ל-3GHz. 2) האם מומלץ להעלות את מהירות הזכרונות, למשל לאזור ה-1,000MHz? או שעשיתי נכון כשנשארתי במקור? 3) Everest מציג לי את טמפ' ה-CPU כ-38 מעלות ובנוסף טמפ' של 4 ליבות, בממוצע 58 מעלות לליבה. מה הטמפ' הקובעת? 4) עצות נוספות לשיפור ה-OC?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מקווה שזה שייך לפורום קירור, יכול להיות גם בפורום מארזים. אוקיי אני לא סתם שואל, יש מארזים בשוק שיש להם גם 9 ויותר מאוררי 120 מ"מ !! ולעומתם יש מארזים שנחשבים "חכמים" יותר בעיצוב ועשוים אלומניום וכו' ויש להם פחות מאוררים. השאלה היא, מה יותר קריר ?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
???
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
Performance Enhance מה יקרה אם אני ישים את הפונקציה הזאת על STANDART בלי OC ? ואם מישהו יודע מה בדיוק התפקיד שלה ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
או'קי ,אממ המחשב התחיל לצפצף באמצע משחק (gta sa) ישר עשיתי alt-tab ראיתי שהמעבד מגיע לטמפרטורה של 54 (מקסימום) אני עם הקירור סטוק , ועם מארז מקורר היטב... רציתי לדעת אם זאת טמפרטורה גבוהה יחסית למעבד הזה , ואם זה יכול לסכן אותו. אם כן על איזה קירור טוב אתם ממליצים לי? תקציב של 300 .. גג. אם הטמפרטורה הזאת עוד בסדר , אז מתי אני צריך לדאוג? באיזה טמפרטורה זה כבר גבוה מידי... (שאני ידע להבא... לשיא הקיץ )
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה שמראה את הטמפרטורות של הכרטיס מסך מעבד והארדיסק תודה ולא אברסט כי יש לי את זה כבר...
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
על המעבד רשום AQXDA 0316MPMW מישהו יודע לזהות לאיזה סטפינג זה שייך ואיך האיכות של הסטפינג? בנוסף, קניתי מאוורר 120 מ"מ למארז ובנוסף לחיבור החשמל יש כבל שבקצהו יש מין עיגול ירוק שכזה, למה הוא מיועד? תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהוא שמע אם יש דבק טרמי לחיבור קבוע של heatsink לציפ ואם כן אז איפה ניתן להשיג אותו הערה-אין הכוונה למשחה טרמית דוגמת המשחה הסיליקונית הלבנה שמגיעה עם כול מעבד וגוף קירור אלא לדבק שיש לו יכולת גבוהה של העברת חום לשם חיבור קבוע של גוף קירור חשבתי להשתמש במרק אפוקסי דו-רכיבי epoxy merk אותו חומר בצורת גליל שנימכר תמורת 20 שח בחנויות ושאופן השימוש בו הוא על-ידי חיתוך פרוסה מהגליל בסכין יפנית לישת הפרוסה והצמדתה לחלקים שרוצים להדביק אבל הבעיה שאין לי שום מושג אם החומר הזה מעביר חום היטב או שהוא דווקא מבודד ואז עלול להיגרם נזק לרכיבים שונים עקב הצטברות חום בתוכם הערה: מדובר על רכיבים ישנים שכבר אין לי אחריות עליהם ממילא כמו כרטיס מסך וגשר צפוני על לוח…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לאחר שקניתי את הקירור הזה והרכבתי אותו על הכרטיס שלי gf 4 ti 4200 גיליתי שיש בעיה גדולה. הגוף קירור לא כיסה את הליבה לחלוטין ( הליבה של הgf 4 היא ליבה די גדולה) ויש פינה קטנה שלא נמצאת תחת הגוף קירור. הפיזור אוויר של הקירור מסריח כי זה מעיף את האוויר לכיוון המכניס אוויר וליכוון דלת המארז במקום להעיף הכל לצד האחורי של המחשב. בנוסף לזה הזכרונות שלי הם מלבניים והקירור של הזלמן הוא מרובע ככה שזה לא מכסה לחלוטין את הזיכרון. ונוסיף לזה שהוא קצת עקום ( לא יודע, זה פשוט לא ישר למרות שהוא בא במגע מלא עם הליבה) וקיבלנו עצבים! עם הקירור סטוק עשיתי 570 בזיכרון ו270 בליבה. עכשיו ששמתי את הזלמן הצלחתי להגיע ל 325 בליבה אבל את הזכרונות לא הצלחתי...יש איזה דפקט מוזר שאני לא מצליח להעלות …
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6184 איך הוא מבחינת רעש?
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לפני השימוש הייתי רוצה לדעת האם מישהו פה נתקל בבעיות כלשהם עם התוכנה.. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
עבדתי בתחילת החופש וכמו שכולכם יודעים קניתי את המארז אלומיניום + 8 מאווררים יפיפה שלי! עכשיו יש לי התלבטות, המשכתי לעבוד ויש לי בסביבות ה300 שקל... עכשיו אני יכול לקנות עוד איזה מאוורר 92 מ"מ שקוף בצד antec כמו השני שלי ועוד חור למעלה, מה שיצור 2 מאחורה generic עלובים ממש שקיבלתי עם המארז 2 למעלה, מצויינים של זיגזאג 2 בצד מצויינים של antec 92 m"m שקופים 1 מקדימה 1 antec cyclon blower ownz 1 40 m"M של הhardcano 2 ערבי ממש! או שאני יקנה ספק טוב כזה enermax 350 vat חמוד במקום ה300 generic ערבי שיש לי עם ה5 חיבורי חשבל (יש לי בערך 4 מאווררים רק על חוט אחד...) או!! שאני יקנה איזה קולד קאטלוד כחולה יפיפה ועוד איזה שלושה לדים לשים במאוורר השקוף שלי או במקום הלדים כמה פילטרים כי …
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
במחשבי מותקנים חמישה הארדיסקים פועלים... 2*160 , 1*80 ועוד 2 ישנים 13 ג'יגה ו-20 ג'יגה הטמפ' של ה-160 וה-80 עומדת על 30-35 מעלות ולעיתים אף עולה יותר מכך... האם זה נורמלי או שדבר זה יפגע באורך חיי הדיסק? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אוקי, ביצעתי אוברקלוק... כרגע המעבד על 3.23Ghz ... חום : 48 מנוחה, 60-62 במאמץ.. כפי שהבנתי זה נורמלי למעבד. עכשיו נגיע לזכרונות. הפעלתי אותם כך שיישארו בטווח 1:1 מול המעבד, לכן באס הזכרונות עלה גם כן ל 230 ומשהו... ולכן הם פועלים על כ 460 Mhz בדיואל... שמתי עליהם סינקים לזכרונות של טרמלטייק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=10280 השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות...? אם כן איך? ועד כמה כביכול...? ידוע לי שהזכרונות הם יחסית טובים... אז אני מקווה שהרבה...... אלה הזכרונות יש לי 2 כאלה שפועלים בדיואל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1351&products_id=7930
-
- 11 תגובות
- 718 צפיות
-
-
משום מה למרות שאני קובע מכפל של 20 בביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב הוא קופץ ל21 יש למישהו רעיון? אגב, כאשר אני חוזר לביוס אני עדיין רואה מכפל 20, אחרי ריסט במסך ה BOOT מופיע מכפל 21. רק ב ORB של VANTAGE מופיע מכפל 20 עריכה: מסתבר שזה קורה בגלל הturbo boost ... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום אנשים אני עובד עם מעבד פרסקוט 3 GHZ ולוח של אינטל 915 PCY המעבד במנוחה עומד על בין 55 ל 60 מעלות (יש לי במארז שני מאווררי 80 של AC אחד מוציא אחד מכניס) והטמ"פ של הלוח היא בערך 43 45 מעלות האם זה גבוהה מידי? זה יכול להזיק? ואם אני יקנה את הפריזר 7 למעבד האם זה גם יוריד קצת את הטמ"פ של הלוח?? בתודה אמיר
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד intel i5 2400. אני רוצה להחליף לקירור טוב שיקרר ויהיה טוב ל-OC מקסימום 200 שקל.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חברים ניסיתי לבצע OC פשוט וקטן על המעבד הנ"ל (לוח +GYGABYTE 7VTXH ) על ידי העאלת התדר ב-BIOS . התוצאות כמובן מינימאליות. האם מישהו יכול לספק אשימת תיוג קצרה ל-OC יעיל ופשוט? לחילופין, אם מישהו מוכן להנחות ביצוע קצת יותר יסודי ומוצלח כולל הסברים, זה יהיה ממש גדול . בברכה יואב
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה עם מארז שיש בו חלון, 2 מאווררים וקתודה כחולה. מן מודינג מוכן שכזה. עכשיו...אחד המאווררים היה מחובר באמצע החלון והוא מכניס אוויר, והשני - בגג של המארז (אין לי מושג איך לקרוא לזה) והוא מוציא אוויר. לפני כמה מצאתי לי איזה מאוורר במחשב הישן וחיברתי אותו מתחת לספק, כדי שיוציא אוויר. מהספק במחשב הישן הוצאתי עוד מאוורר... הטמפרטורות עכשיו (לפי AIDA32) - Motherboard - 35c CPU - 40c אני משתמש במחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים ואני חושב להתחיל בקרוב לעשות אוברקלוקינג -בינתיים אני לומד 8) האם אני צריך לחבר איפשהו את המאוורר שאילתרתי או שאולי אני צריך לשנות את כיוון האוויר באחד המאווררים שלי או לחכות לאוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אחרי פתיחת צינורות וOC 400-555 490-600 טמפ' 58 הגעתי ב 3dmark05 ל 6388 תמונה: קישור לתמונה: http://img477.imageshack.us/my.php?image=3...k05638810rd.jpg עוד קישור: http://img477.imageshack.us/img477/7877/3dmark05638810rd.jpg שמתי לב ש imageshack עושים הרבה בעיות אז שמתי הרבה קישורים
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש E8400 ולוח אם חדש של אסוס וגם מאורר חדש של COOLERMASTER תסתכלו בתמונה הזאת ובביוס גם אותו דבר :
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי E7200 שידוע כאובר קלוקר טוב וקירור OCZ ונקווישר המעבד עכשיו על 25 מעלות אשמח להדרכה מה להעלות איך מאיפה וכו' המטרה היא תוספת ביצועים להרצה של ה GTA שתוחן את המעבד ובנוסף אשמח לדעת האם אני יראה באמת הבדל ביצועי ולכמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-