אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ליפני שעה סימתי להתקין את הAccelero ההרכבה היתה קלה מאוד דווקה... קודם כל אני יכול להגיד שהוא פשוט כל כך שקט שזה מדהים.. מעלות: מקורי- מנוחה 54 מאמץ 78 . Accelero X1 - מנוחה 44 מאמץ 59 !!
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מבקש להביא לי בבקשה לינקים לביקורות ותוצאות אוברקלוק של ה - SAPPHIRE X1800GTO2 512MB (רצוי לא לאתרים סיניים כי קשה להבין משם משהו). תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכרטיס מסך בסביבות 200 שקל זה הכרטיס GIGABYTE GEFORCE 7600GS
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש ברשותי הבלוק קירור הזה ורציתי לשים אותו על הלוח שלי , פירקתי את הבלוק הישן ולתדהמתי גיליתי שהחורים על הלוח לא תואמים לחיבור של הבלוק החדש . עכשיו אני בבעיה ולא יכול לחבר אותו ולא יודע מה לעשות , אולי למישהו היה ניסיון עם זה או שיודע איך אפשר לאלתר איזה משהו. הגוף קירור נקנה בחו"ל והובא כמתנה אז שאין אפשרות להחליף ...
-
- 14 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עם מעבד E6300 וזכרונות XMS2 PC6400 ?חשוב לי שיהיה חיבור ל2 מאוררים וכמה שיותר SATA התקציב שלי הוא עד 550-600 שח!!!
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שווה לקנות את הקירור הזה ל-7800GT? או שעדיף להישאר עם הקירור סטוק? כי אני רוצה שהכרטיס יקפא ויתאמץ כמה שפחות.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי קירור למעבד שלי(A64 3000+ S754), בכל מקרה רציתי לדעת אם כדאי לי לחתוך את צלעות הקירור של קירור הסטוק שאני לא צריך ולהדביק על הזכרונות של ה GF 6600 256 שלי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי יש לי 7800GTX, אני חורש על הדרייברים (78.01) כבר שעות, ואני לא מוצא שום אפשרות לOC! מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
או זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1092957078.htm Zalman ZM-NB47J Chipset Cooler או זה http://www.pch.co.il/docs/pd259538761.htm Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler מה עדיף ??? מה יתן לי קירור יותר טוב ?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחר שקניתי את הלוח אם החדש - asus p4p800se עם מסדרת 865 (צ'יפסט). לאחר המלצות בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות" ברצוני כרגע להשקיע בקירור למעבד. מכיוון שאני מתכנן אובר-קלוק, וגם כי כרגע לפי הביוס הלוח המעבד עומד על 40+ -. הקירור במארז בסירקולציה טובה, ואולי בעתיד גם אני אוסיף מאוורר לגג (למי שעקב אחרי הקניות שלי בזמן האחרון יודע שיש לי מארז אנטק טוואר דנדש שעדיין אני לא רוצה לקרוע אותו). בעיקרון הטמפ' הזאתי נובעת מקירור סטוק של המעבד וחום החדר שלי (שהוא גבוה מאוד מין הממוצע בגלל קיר זכוכית חיצוני לא משנה כרגע, אולי נעבור חדר בקרוב). לכן רציתי להתייעץ לגבי קירור. יש לי תקציב, כרגע עד 700 שקל, בקרוב יהיה גם תקציב של 1500+ (אחרי קבלת המשכורת בעוד כ15 יום). אני …
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי לוח Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P לא מוכר אני יודע מעבד אינטל 2.4 נורטהוד שתי זכרונות של 256 pc3200 אני מעלה קצת ת fsb (משהו כמו עוד 100 מגה הרץ) מפעיל תמחשב אחרי שהייה של כמה דקות הוינדוס קורס לי (מסך כחול) למה זה קורס לי?מה אני יכול לעשות המעלות שלי נעות בין 35-40
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הרגע צרבתי את הביוס החדש גירסא F4 ועכשיו הוא לא נותן לי לעשות אוברקלוק שאני מעלה מעל 206 הוא לא מעלה תווינדוס ונותן שגיאה שחסרים קבצים של הווינדוס מה עושים ? :'( :'( :'( וה PCI ו PCIE נעולים >:
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
עזבו את זה שהוא שוקל 800 גרם ... אני גם מעוניין לקנות אותו מכיוון שהרבה מהקהילה כאן מרוצים ממנו והוא כמובן במחיר נוח... אני מצאתי אותו במחיר של 240 ש"ח כולל משלוח ואספקה מיידית... השאלה שלי לכל אלו שקנו אותו.. האם הוא ממש אפקטיבי למרות הרווח הקטן שנותר בין דלת המארז למאוורר?! אני למשל רוחב המארז שלי הוא 17.5 ס"מ ואני חושש שהמרווח בין המאוורר לדלת יזיק לאפקטיביות שלו... רציתי לשאול אנשים אחרים כאן מה הם עשו/לא עשו...
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מתייחס לדגם AMD +3200 64 939 אני רוצה לדעת אם גוף הקירור שקיבלתי הוא מקורי
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המפרט למטה התחתון בלי מאמץ 35 קירור סטוק... מאמץ זה קידוד סרט !
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום עד כמה אני יכול לאגיע איתו באובר קלוק עם קירור אלומניום רגיל של האמדי הגעתי איתו ל900 מגה הרץ יותר מ900 מערכת ההפעלה לא עולה לי השאלה שלי האם עדיף לקנות קירור מנחושת של קול מאסטר ועם הוא יעזור לי להגיע ל 1G
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כמה HTT ? אני עושה בירור בשביל חבר שלי ...
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי באוורסט 2 טמפ' : אחד של ה CPU ואחד של הSYSTEM לכמה הSYSTEM אמור להגיע במאמץ?? כי הוא הגיע לי ל 42... ואני לא יודע מה המקסימום שהוא אמור להגיע... אם צריך מפרט אז הנה: Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4HT CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed CPU Clock 2780.06 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 7%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 213.85 MHz (original: 200 MHz, overclock: 7%) Memory Bus 213.85 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboar…
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה סוג הם..יש תוכנה או משהו???
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני חדש כאן והתרשמתי לטובה ומקווה להמשיך להתרשם.. יש לי בעייה, יש ברשותי מחשב Intel Pentium 4 3.2 1mb LGA775 Asus P5GDC V-Deluxe A-DATA 256Mb X2 (סה"כ 512) במצב של עבודה על המחשב, כלומר אינטרנט, ומוסיקה ברקע.. המעבד יושב על 50 מעלות הזכרון על 32 יש לי מארז פול טאוורר עם המאוררים הבאים: * לספק שלי יש 2 מאווררים אחד ששואב אוויר מהתחית שלו (איזור המעבד) ועוד אחד שמוציא אוויר מאחורה כרגיל... 1) 80 מ"מ פשוט בחזית, שמכניס אוויר... 2) 80 מ"מ פשוט מתחת לספק, שמוציא אוויר... 3) 80 מ"מ פשוט מעל הספק, שמכניס אוויר 4) 80 מ"מ פשוט תפוס בקומבינה, שזורק על כיוון המעבד אוויר... 5) מאוורר של אינטל סטנדרתי של מעבד פנטיום 3, תפוס על הנורטברידג' 6) מאוורר קטן קטן, על עוד איזשהו …
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני קצת חדש בכל העיניין של ה OC והשאלה שלי היא ככה, אני הולך להחליף עם חבר מעבד 2ג'יגה ל2.66 ג'יגה ואני רוצה לעשות לו OC (אני יודע איך כבר עשיתי את זה בהצלחה ;D ) עכשיו, עד לכמה אני יכול להגיע איתו מבלי שיקפצו לי מסכים כחולים? אפשר לדעת דרך תוכנה או משהו? ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת כמה FBS המעבד? גם לזה יש תוכנה או הסבר פשוט? תודה.
-
- 13 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש כתבה מקיפה על משכות שנים וכל מני משכות אחרות שמשמשות כמשכות תרמיות מישהו ניסה והאם זה בכלל יעיל?? ולכל מי שמתעניין הנה הלינק עם הכתבה: http://daemlich.net/5746
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשים את הזיכרון ביחס של 1:1.....אני לא מצליח ,מישהו יכול לעזור? ניסיתי את כל הפונקציות שאפשרי ואני לא מצליח...... קניתי 2 סטיקים של הזכרונות הללו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1322 עשו עליהם באתר כתבה והשוואה לזיכרונות אחרים והם יחסית יצאו טובים ........עלו לי בסביבות ה600 כולל משלוח..... בעיה היא שאני עושה אוברקלוק למעבד אני לא מליח לשים אותם ביחס של 1:1 גם כשאני מוריד את מהירות הזכרונות..... הזכרונות עובדים עכשיו ביחס של 4:5 ולפי מה שירון הסביר לי בפרטי זה מאוד איטי....... הם עכשיו על מהירות של 333 לזכרונות ולמעבד 133 באס ומכפלה של 20 ......על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיהיה לי יחס של 1:1???!?!? התזמונים שלהם הם: 2-3-2-5 הכי נמוכים…
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-