אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם של חברת אסוס אז אני חושב להאמין לתוכנה שלהם. מה אתם אומרים? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
(כל הנתונוים מcpu-z)כשהמחשב במצב מנוחה הוא עומד על 1.9 גיגהרץ(2 הליבות) וכשהוא מתאמץ הוא על 2.8 ג'יגהרץ עכשיו אני לא מבין למה זה הרי מעבד זה לא כרטיס מסך לא צריך להיות לו מצב שיוט וכאלה ובלי שום קשר שהוא במאמץ למה הוא לא על 3 ג'יגהרץ הרי זו המהירות המקורית שלו אם מישהו יודע להסביר לי למה זה תודה.
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בנעוץ של השיאים בOC כל הMEM CLOCK של הכרטיסי מסך או כמעט כולם מעל אלפיים נכנסתי לRIVATUNER ואצלי עומד על 1150 והמקסימום זה 1700 ומשו (כרטיס מסך 9800GTX+) למה אצלי זה כזה נמוך?
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שיש דרך בכלל לעבור את ה 3.73 בכל אופן, המפרט שלי: E8400 Gigabyte GA-P43-DS3L Connect3D HD4870 1G G.Skill DDR2 800MHz PC6400 CoolerMaster Real Power Pro 550W בנוסף לכך הקירור למעבד הוא CoolerMaster Hyper 212 והמארז הוא NZXT tempest. מבחינת טמפ' לא צריכה להיות בעיה, על FSB של 415, עם מתח של 3.250, הטמפ' מגיעה ל 43 במאמץ. אוקיי אז ככה... כרגע כמו שאמרתי המעבד נמצא על 3.737, והזכרונות על 830. כל ניסיון לעלות את ה FSB מעבר ל 415, המחשב פשוט ישר נכבה, ולא מגיע ל POST. ניסיתי להעלות את המתח למעבד, לזכרונות, ולגשר הצפוני, אבל אין לזה כל השפעה. הורדתי את המכפלה ל 7, ועל FSB 420, עדיין לא עבד. העלתי את המתח לזכרונות ל 2.1 (למרות שזה היה ורוד) ותיזמונים …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת ASRock עושה זאת שנית, ומציעה למשתמשים האצה של מעבדי סקיילייק ללא מכפלה פתוחה בזוג לוחות אם חדשים אותה היא משיקה לפני כחודש וחצי הביאה חברת ASRock בשורה משמחתלבעלי מעבדי סקיילייק עם מכפלה סגורה: ניתן להאיץ את המעבדים שלכם בעזרת לוחות האם שלנו, זאת בשל מה שנראה כבאג בלתי מכוון במעבדיה של אינטל. יחד אליה הצטרפו שאר החברות ואפשרו גם הן אוברקלוקינג שכזה על גבי לוחות האם שלהן. לרוע המזל, החגיגה הסתיימה מהר יחסית, כשחברת אינטל שלא חיבבה כל כך את העניין מיהרה להורות לחברות הנ"ל להוציא עדכוני BIOS המבטלים את האפשרות הנ"ל, מה שהחזיר אותן ואת חברת ASRock במיוחד עם הזנב בין הרגליים. ASRock משלבת אמצעים עקיפים בכדי לאפשר אוברקלוקינג למעבדי סקיילייק נעולים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח GIGABYTE 667 ULTRA 2 (מבוסס 845PE) פעם אני הייתי מכוון אותו על 1.85 גם דרך הביוס וגם בעזרת DEFAULT V MOD ששמים קצר ב4 פינים במעבד כדי למנוע COLD BOOT שיש כשמשנים את המתח בכל מקרה משום מה לאחרונה שרציתי לעשות את המוד הזה שוב (אחרי שנה ומשהו שלא עשיתי) כי קניתי XP-90 אבל הבעבד מסרב לעשות POST עם המוד הזה (מכוון ל 1.85) אז אמרתי ניחא - ננסה בביוס אז בביוס גם כן לא מופיע לי אפשרות ליותר מ 1.75V פתאום (עשיתי עדכון אבל גם שחזרתי גירסא אחורה ( F2) עדיין אותו דבר הדרך היחידה שלי לשנות את המתח ל 1.85 זה דרך ה EASY TUNE 4 בווינדוס וזה מאוד לא יציב (התוכנה נותה להתקע) יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות כדי לשנות ל 1.85 דרך הביוס?
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
??? שלום מישהוא יודע איך אני מוזיף את הלשונית של העלת מהירות הליבה והזיכרון דרך הדריוורים עצמך ולא דרך שום תוכנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב p3 600 ביוס לפי מה שכתוב שאני נכנס ami bios ואני לא מוצא בביוס FSB או multiolier מישהו יכול לעזור לי בזה? ועוד משהו...אני משתמש ב EVEREST שאני נכנס ל sensor יש לי: motherboard 34 c (93 f) cpu 38 c (100 f) aux 25 c (77 f) עכשיו...אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם המעלות שלי בסדר ומה המעלות שצריכות להיות בדרך כלל...ולא למישהו שעשה אוברקלוק וכדומה... ואני יודע שמה שב c זה מעלות אבל מה זה מה שבסוגריים ומה זה aux ועוד משהו ב cooling fans יש לי את המאוורר של ה cpu אז יש לו 5100 rpm זה בסדר? וכמה צריך להיות בדרך כלל... מצטער אני לא כל כך מבין בכל זה ואני רוצה להבין את זה תודה מראש על התגובות!
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו את הכרטיס של INNO3D והורדתי את הדרייבר העדכני מהאתר של NVIDIA ואני לא רואה אופציה לצפיה בטמפ' ב NVIDIA CONTROL PANEL תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.0 של אינטל ליבה-Northwood לוח אם ECS P4VXAD זכרון 512DDR 256 333MHZ 256 400MHZ ואני רוצה להאיץ אותו ....הבעיה שאני לא מוצא איפה אני משנה את FSB בבאיוס. מצאתי את FSB הנוכחי שהוא 100*20 אבל אני לא יכול לשנות אותו . ובספרון של הלוח אם יש לי הסברים איך לשנות את הFSB אבל בבאיוס עצמו אין לי את האפשרות הזאת .... יכול להיות שיש אפשרות של באיוס מורחב או משהו כזה? או שאני צריך לעדכן אותו? ??? ??? :s05: תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח gigabyte 8PE667 U2, עם הביוס האחרון ללוח זה, ואני לא מוצא בביוס את האפשרות (אם קיימת) לשנות את היחס של המעבד:זיכרון, מ-2:1, ל-4:5.. יש ב-Voltge control אפשרות לשנות את היחס ל-auto או 2 (שזה 2:1) או 2.5 (שזה מעלה את הזיכרון לבאס של משהו כמו 440, כאשר אני מגדיר באס של 177). ב-Advanced Chipset Futures יש אפשרות לשנות את התזמונים. איך אני שם על יחס 4:5 כדי להגיע לבאס גבוה יותר?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הורדתי אוורסט ואין שם אופציה לבדוק ואפילו בתוכנה של הכרטיס אין שם איפה לראות כמה מעלות הכרטיס! דרך רגב זה HD4670
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני חדש באתר ויש לי שאלה שבגללה הגעתי לפה אני לא מוצא אפשרויות OC בלוח ! :'( רשמתי את המפרט שלי בפרופיל הלוח זה : http://www.ecsusa.com/products/k7s5a_v3.html בBIOS מצאתי מקום ששם כתוב את פרטי המעבד שלי ויש אפשרות כזאת : 133\133 ואני יכול לשנות את כל אחד מהם מ133 ל100 וזהו ! איפו האפשרויות של מחפלה , באס.... ?! :'( תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אלו כל הפרטים שהוצאתי על הלוח אם שלי מAIDA32 Motherboard Properties Motherboard ID 63-0100-000001-00101111-092002-i845$P845E10A Motherboard Name Intel Billings 2 D845EBG2 Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2133 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 6 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated D…
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות להעלות את המתחים של המעבד של הזכרונות, את ה FSB את המכפלה (יודע שאי אפשר אבל אני לא מוצא!) איפה זה!?!? חפרתי בביוס ולא מצאתי! אני מקווה שהתמונה תוכל לעזור לכם לעזור לי: (תשמרו אותה וככה תוכלו לראות את כולה)
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האופציה בביוס לשינוי מהירות הבאס יש למישו מושג איפה זה?
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
משהו יודע איפה האפשרות לנעילת הagp וה pci?(או שצריך לנעול רק את ה agp?) ד"א הביוס הוא f9 ו הלוח אם הוא gigabyte k8ns ultra
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
הזכרונות שלי Samsung 512 Ddr pc 3200, קורסים ב fsb-250, לכן אני רוצהל השאיר אותם ב 230, ולעלות את ה fsb הכללי ל 260. אבל לא מצאתי בלוח אפשרות ל Ratio, וחיפשתי טוב... מה יכולה להיות הסיבה לכך שאני לא יכול לעבור את ה fsb 250? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 480 צפיות
-
-
חיפשתי בביוס כל מיני שמות שראיתי במדריך כאן באתר, מצאתי SPREAD SPEDUM או משהו כזה והוא היה מבוטל, חוץ מזה כלום אח"כ הלכתי לטאב של CPU ורק היה שם "RATIO:LOCKED" ואפשרות לשנות את היחס של הזכרון SDRAM למעבד מ100MHZ ל133MHZ. איך אני משנה את הבאס? :S סורי שאני נוב ... אה שכחתי יש לי לוח אם ECS P4S5MG/GL+ עם ביוס של AMERICAN MEGATRENDS INCץ
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב ואני נכנס לSPEEDFAN ובGPU רשום 0 וככה זה קבוע מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לדעת את הטמפרטורה ?
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
צריך עזרה בלמוצוא אותם כדי להשלים את ה-OC שלי , תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
שלום לכולם יש תוכנה ששכחתי את שמה מבית אינטל שמראה את ט'מפ של המעבד (אינטל כמובן) ןאת מהירות השעון וכל הנתונים. בגלל ששכחתי את השם אני לא מוצא אותה באתר שלהם. מישהו יכול לתת את השם או קישור להורדת שתוכנה? תודה לחברים העוזרים
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
זה המודאג יש לי לוח (לא לצחוק) ASUS p4s533 ואני לא מוצא בביוס ת'אפשרות להאצת מהירות מעבד,החלטתי לעשות לו Oc כי סידרתי את הטמפרטורות הגעתי ל30 מעבד 28 לוח במנוחה אז חשבתי לנצל אותם... דרך אגב לכל המנהלים ה"נחמדים" ש"אורבים" כאן,אני מקווה שלא עשיתי איזה בעיה עם הכותרת או משהו...
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה ל oc בלוח via ms-6309 אני לא מוצא את הספר של הלוח ולא חומר עליו באינטרנט מי שיכול לעזור תודה לו
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי! הפכתי את הרשת (כולל האתר של אינטל) ולא מצאתי את טווחי הטמפ' המומלצים של המעבד E6400. זו תמונת המערכת שלי כרגע, לאחר שהנמכתי את 3 המאווררים ב-Antec P180 ל-Low וננתי לביוס לשלוט בפריזר 7 (שהנמיך אותו לחלוטין, אני ממש לא שומע אותו): השאלות: 1. מנין אביא טמפ' מומלצות ממקור רשמי? (לא מפורט בחוברת של המעבד אגב) 2. מה דעתכם לגבי הטמפ' הנ"ל? (אמיול ואקספלורר ברקע, זה הכל) 3. האם כדאי להגביר את הפריזר בעצמי? ומה לגבי תוכנות השליטה של אסוס על מאפייני המערכת? שוות משהו? אני עדיין לא עושה OC אך רציתי לדעתי כמה מרוכשי האסוס אכן התקינו את אותן utils. תודה!
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-