עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by moshe55501,

1.איזה חיבור במולקס אני צריך כדי שיהיה 12 וולט 2.האם יש מישהו בפורום שכבר שם פלטייר על המעבד (ותביאו טמפ' אם אפשר) 3.עד כמה קור וכמה חום הפלטייר יכול להגיע ? 4.איך קיררתם את הצד החם של הפלטייר?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by roeiw,

מזה יותר טוב מבלוק רגיל?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לקנות קירור למעבד שלי. המטרה העיקרית היא שקט ולאחר מכן ביצועים. אם אני יעשה OC זה יהיה רק עם תוכנה שמבצעת את זה אוטומטית, כגון: AMD Overdrive. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל כמובן אני רוצה להשקיע כמה שפחות. יש לי שני מועמדים של AC: הפריזר 64 והפריזר אקסטרים. מה ההמלצה שלכם?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by eran57,

האם HARDDISK שמגיע ל 52 מעלות זה סיבה לדאגה או זה מצב נורמלי?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  5. למה אני רוצה לעשות אוברקלוק לMX 400 ואני חושב שזה יעשה את העבודה של הקירור...אם יש לכם הצעות אחרות את בבקשה תגידו לי..

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

הלדים הבאים מספיק זוהרים ? Led Blue 5 Hi B 2500Mcd Led White 5mm Led Yellow 6200mcd Led Red 4830mcd

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  7. Started by Xilver,

לפני שתבואו בהרצאות של "תקרא באתר, יש כתבות", רציתי להגיד שקראתי הכל ועיינתי בשקידה =) כעת מה שנותר זה לנסות ולעשות בלי להרוס שום דבר במחשב. נכנסתי לBIOS, אבל אני לא יודע לאן נכנסים שם כי אין לי את אותו לוח אם שהראו כאן... לוח האם הוא: ASUS P4V800-X BIOS- American Megatrends ChipSet- VIA PT800 לאן להיכנס בBIOS? למישהו יש לוח אם דומה שיוכל להנחות אותי? תודה! עריכה: אני חושב שמצאתי... אבל אצלי זה קצת שונה \: רשום לי OverClock: Standard ויש שם אפשרות לשנות ל- 5%, 10%, 15% וכו'... שיניתי ל- 5% ועכשיו המעבד שלי פועל במקום על 2.6 על 2.72 =) להמשיך? זה יפגע לי במערכת?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by davdbell,

היי יש לי כרטיס מסך מסוג ATI X-300 256 MB האים בכרטיס זה ישנה אפשרות לבדוק טמ"פ ? ו..האים יש מצב לבצע עליו אובר קלוק? בתודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  9. יש לי AMD 1700 ולידטק K7NCRG-PRO וזכרון GAIL 333 איך אני יכול להעלות את ה FSB והמהירות של המעבד ? כרגע הוא עובד ב 2004 MGH ובה 166 וטמפ המעבד 38 והלוח 32.

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  10. אוקי, אני צריך לדעת את ה-W של המאווררים הבאים: המאורר stock של intel p4 2.8C המאורר של Gigacube Radeon 9800 Pro 128MB המאורר של על ה- ThermalTake Xaser III V2000A תודה !!!

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by itayizra,

אני קונה את המעבד Q6600 ואני יודע שהוא מגיע לטמפרטורות די גבוהות.. אז החלטתי לקנות יחד איתו Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by -neo-,

היי, בשעה טובה קניתי היטסינק של זלמן לנורת'ברידג' כדי להפטר מכל הפאקים של המאוורר שדי אף איי תקעו שם.... עכשיו, ההיטסיטנק הוא בגודל שמכסה ממש את כל הצ'יפ והקטע הירוק שסביבו, עכשיו השאלה שלי אם את הגריז אני אמור למרוח רק על הסנטימטר הרבוע השחור של הצ'יפ(הקטע השחור באמצע) או על כל מה שההיטסינק בא איתו במגע?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by the-f-master,

לאחרונה ביקרתי באתר של נועה מחשבים והסתכלתי על קירורים חדשים בשביל לראות מה חדש...ואז ראיתי את הונדטה 2 של OCZ והיו שם קישורים לכתבות שמראים עליונות ברורה על הTRU120E...זה הגיוני שקירור שזול מהTRU בכמעט 100 ש"ח עולה עליו בביצועים?או שהביקורות לא אמינות?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by ORrrr,

שלום לכולם, חבר שלי מרכיב מחשב חדש, אז קנינו לו Athlon64 3000, אבל לא box, כי יש לו מארז ממש לא מאורר ולא מתאים אז אמרנו ניקח קירור קצת יותר חזק מהסטוק והמעבד Tray.. עכשיו השאלה על איזה קירור אתם ממליצים עד 200 שקל גג כי אין יותר כסף מזה.. לשום דבר גם לא למארז וכבר קנינו את ה tray.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב לא עושה אוברקלוק, רק לשמור על המחשב בטמפרטורה נחמדה ולא יותר! 8)

• 13 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Tuniq / BT, משהו אחר? AS5 Thermal Grease? משחה אפשר גם מפה http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=85&name=Thermal-Compound-Grease

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  16. האלן חברה אני חדש כאן,ואני מעוניין לעשות oc למעבד.זה המעבד DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz שמעתי שהם עושים oc נחמד. עכשיו השאלה שלי היא במה אני מתחיל,הלוח אם שלי נעול ככה שאני צריך תוכנה.אני רוצה להגיע ל 2.8 זה אפשרי?או אשליה?. הטמפרטורה של המעבד עכשיו על 39 במנוחה,והבנתי שגם צריך לשים לב לוואט או משהוא כזה. עם אני יראה שהולך לי טוב ואני מבין לאט לאט אני יקנה קרור מסיבי יותר(קרור מים,כרגע יש לי סטנטרטי) תודה רבה רבה לעוזרים. ומי שמוכן להסביר לי באיסיקיו (זה יהיה יותר נכון)אני ישמח לתת.

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  17. שאלה בכותרת.. יש מאוורר 120 ממ סבבה (Slip stream 120 1200rpm) איזה גוף קירור יתן ביצועים הכי טובים (עדיף שקט) בלי קשר, איך ה-ultima 90? שווה את המחיר שלו? נ.ב. עדיף משהו טוב שישמש ל-OC כמה שאפשר

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by zolder,

מחשב חדש משלשום לוח-IC7 מארז-אנטק AMG 1000 (כרגע רק שני מאווררים מקדימה,שני האחוריים לא מחוברים אך המארז פתוח משני צידיו ועם מזגן בחדר) מעבד-P4 2.4C עם הקירור המקורי. הביוס מראה שהטמפ' של המעבד היא 48 ! ושל כל המערכת 38 מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה מזייף?

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  19. אז הנה כמה תמונות של המחשב שלי והחוטים בו... אני אודה לכם מאוד אם תצביעו לי על הליקוים בחיוט ובמיקום המאווררים

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  20. העלתי את ה FSB של המחשב דרך הביוס ב5 עכשיו : 2512@2400 הבנתי שצריך לעשות כל מיני דברים תודה ...

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by andrey12341,

אני יודע שזה יתן לי עוד קצת oc כי אני לא מוגבל בגלל הטמפ זה מגיע עד 59 מעלות אם oc + unlocking אני יכול לעשות oc עד כ340 יציב ואני רוצה עוד אבל צריך לעלות את הvolt של הליבה מ1.1 v ל1.2 אז עכשיו בכלל אין לי מושג אין עושים את זה, מישהו יודע?

22. Started by tulicooli,

מזה ה74 מעלות בspeedfan? יש מצב זה הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by rtr,

ליפני שעה סימתי להתקין את הAccelero ההרכבה היתה קלה מאוד דווקה... קודם כל אני יכול להגיד שהוא פשוט כל כך שקט שזה מדהים.. מעלות: מקורי- מנוחה 54 מאמץ 78 . Accelero X1 - מנוחה 44 מאמץ 59 !!

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by CXC,

אהלן, רכשתי מאוורר קטן מדגם AF0029 של TT, הוא מגיע עם חיבור של 3PIN שאמור להתחבר ללוח האם. אני חיברתי כמו שצריך, אבל הבעיה שהלוח כנראה לא מזהה את המאוורר ובגלל זה המאוורר לא פועל. ניסיתי במחשב אחר, המאוורר עובד כמו שצריך. וגם ניסיתי לקחת מאוורר אחר ולשים אותו במחשב שלי, וזה נראה כתוצאה מחוסר זיהוי של הלוח אם. צריך להגדיר אולי ב-BIOS שיוכל להפעיל את המאוורר דרך הלוח? יש לך מושג מה עושים במקרה כזה? דגם לוח האם: GA-H61M-S2V-B3 אשמח לתשובה, ​אני מקווה שהכסף לא הלך לפח.

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by arkadur,

בעוד כחודש חל יום הולדתי = $$ ;D אז החלטתי לפנק עצמי בקירור מים קצת חקרתי בנושא והחלטתי לקנות את BIG WATER של TT , ולשפר אותו בעוד משאבה, בלוק איכותי יותר + 2 רדיאטורים (יש מקום במארז.. ) אחד מן הרדיאטורים יהיה כנראה של אופנוע (משמע גדול..) השאלה שלי היא כזאת - שמעתי שהמערכת של TT מאכזבת אז אם הפיתרון שלי לא טוב מה אתם מציעים לעשות? בוא נגיד שיהיה תקציב נחמד עד מאוד לעסק (באזור ה1K.. עדיף פחות..)

• 5 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים