עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המחיר לא משמעותי מבחינתי כאן, אלא השקט ומידת הקירור. הבנתי שבמקרה של x1950xt הקירור Accelero X2 לא תמיד מהווה בחירה טובה, כי התוצאות שהוא מספק תלויות באוורור הכללי של המארז. ונדמה לי שגם שמעתי על בעיות תאימות שלו עם הכרטיס הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מבחינת ההתקנה הפיזית וההברגות. אשמח לעצות.

• 12 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by AMD-GUY,

יש לי Sapphire Radeon 9800PRO עם 128 מגה ו- 256 ביט עם R360. יש לי את הקירור שבכותרת ביחד עם משחה תרמית Arctic silver 5. על הזיכרונות יש גם צלעות (הצ'יפים של הזיכרונות מרובעים והצלעות מלבניות ולכן לא מכסות את כל הצי'פ). אני לא מצליח לעשות OC גבוה! בליבה אם אני עובר את 400 מגה הרץ יש פאקים אחרי כמה זמן, בזיכרונות אם אני עובר את 360 יש פאקים. למען השם!! בלי הקירור לזיכרונות וקירור ליבה סטוק עשיתי יותר טוב! מה גורם לזה?? האם הצלעות בזיכרונות גרמו יותר נזק מתועלת? האם הקירור לליבה פגום? החלפתי משחה תרמית כמה פעמים וחיזקתי את הקירור לליבה, אבל עדיין יש פאקים כאלה! וכשעשיתי פלאש ל- XT הייתי צריך לרדת מתחת לתדרים של PRO כדי שלא יהיו פאקים ואז נכנעתי וחזרתי לפרו. מה לעשות?? מה לד…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by Mafteah,

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html מה הסיכויים להצליח בזה? זה הלחמה ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. Started by Th3W4ve,

בניתי מערכת קירור מים למעבד. לקחתי גוף קירור של פנטיום ארבע סגרתי אותו מכל הצדדים ועשיתי שני חורים עם יציאה לצינורות. חיברתי את הכל למשאבה שקניתי. בשביל הניסוי שמתי את המשאבה בתוך קופסת פח כזאת של חמוצים שמכילה בערך שמונה ליטר. הרצתי פנטיום שלוש סלרון 1000 @ 1240 כמה שעות על המקסימום והמים התחממו ל 35-40 מעלות (אין בלוח חיישן טמפרטורה). השאלה שלי זה אם הbarton 2500 שלי יעבוד טוב עם זה ומה האפשרויות שלי. אני יכול לארגן רדיאטור בכמה עשרות שקלים מאיזה מוסך אבל אני מעדיף חינם . אם אני ישים מיחם בתור המיכל מים זה יעבוד לי טוב? ד"א למה emp.co.il לוקחים מאות שקלים על משאבות כשבחנויות של דגים קונים אותם בעשרות שקלים? פשוט חוצפה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by lol_minbet,

עוד גיבור קומיס פלש לשוק קירורי המעבדים, אחרי הפטישים של ת'ור, תורו של הבאטמן להגן על פושעים לא רצויים מפני המחשב היקר שלנו לפי הביקורת הבאה, הוא גם ינסה לעצור את הג'וקר IFX-14 ולכלוא אותו בטירת העטלפים, בגלל המחיר הזול שלו בהרבה כנגד המתחרה, האם הוא גם יצליח? http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/avc-esp.html#sect0

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  6. ממצב אנשים זו פעם ראשונה שאני עושה OC אבל על תבינו אותי לא נכון - אני לא חדש בנושא. ראיתי אנשים עושים את זה אני יודע את הבסיס. עכשיו שידרגתי גם את הקירור סטוק של הכרטיס שאיתו אגב הוא הגיעה ל 81 מעלות עכשיו הוא גג 60 במאמץ. לצערי בגלל שהכרטיס שלי הוא בחיבור AGP לאלו מכם שיודעים על מה אני מדבר יש לו בעיה בעיצוב והזיכרונות קרובים מידי לליבה מה שאומר שאולי יש לי קירור עצבני לליבה - אין לי קירור כלל לזיכרונות כי פשוט אין מקום אז כמה שאלות ברשותכם: 1. איך אני מוריד את ההגבלה ש RIVA TUNER מציבה לי 2. האם אני יכול לעשות OC לליבה בלבד ולוותר על הזיכרונות? (זה יתן שיפור בכלל?) 3. האם לכרטיס המסויים הזה שלי יש (של חברת XFX בחיבור AGP) יש יכולות OC? 4. האם יש אפשרות לעצור …

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  7. לפני שאני בכלל מחליט אם להשאיר את ה OC שלי חי ונושם, צצה לי שאלה שאין לי תשובה טובה עבורה למעבד שלי (X2 3800) כמובן יש שתי ליבות. בדיקה באוורסט מראה את שתי הליבות וגם טמפ' שמוצגת כטמפ' המעבד. עכשיו פה מתחילה הבעיה. ליבה אחת רצה על 43 מעלות שניה רצה על 50 מעלות והתוצאה הכוללת של המעבד היא 45 השאלה היא די פשוטה. האם אני צריך להתייחס לטמפ של הליבה החמה יותר או לתוצאה הכוללת או..מה בעצם? עריכה ==== שימוש ב speedfan מראה טמפ' פחות או יותר זהה לשתי הליבות (מעלה לכאן או לכאן)

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  8. Started by mongoL---,

אני יודע שהלוח אמ שלי epox 4gea+ לצערי תומך ב- agp *4, האמנם, כרטיס המסך שברשותי : leadtek winfast A 280 4800 ti 128 ddr תומך ב- agp *8, לא הצלחתי בשום דרך שהציעו למשתמשים אחרים לבדוק את הטמפ מה שבטוח נגיעה בגוף הקירור מוכיחה שהוא חם. האם זה אפשרי בכלל לעשות oc ללוח אמ כדי שהכרטיס מסך יעבוד על agp *8 או שעושים את זה לכרטיס מסך בכלל. אם כן אילו דרכים אפשריות והאם זה באמת כדאי.

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  9. אמעבד כרגע בOc נימצא בטמפ של74 מעלות ללא Oc ב 63 בעומס מלאה כמובן איזה גוף קירור כדאי לקנות בתווך 150-100 שח?

• 11 תגובות
    • 687 צפיות
  10. החלטתי לבנות מערכת קירור מים ! גם אם זה ייקח קצת זמן עבודה וכסף אני אעשה את זה (ולא אני לא רוצה לקנות אחת, אלא להכין אחת גדי שיהיה זול) אני זקוק למדריכים, רבים ככל שיהיו בנושא על מנת שלא לחזור על טעויות של אחרים ולהבהיר דברים. ד"א אני עושה את זה כי אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש ! ועוד כמה מה"צ לא יזיקו בהחלט...

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by Omry,

נניח והקירור הוא TRUE Black עם 2 מאווררי 120mm והלוח הוא צ'יפסט P45 איכותי. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by Emms12,

היי יש לי 7800GTX, אני חורש על הדרייברים (78.01) כבר שעות, ואני לא מוצא שום אפשרות לOC! מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. למה אני רוצה לעשות אוברקלוק לMX 400 ואני חושב שזה יעשה את העבודה של הקירור...אם יש לכם הצעות אחרות את בבקשה תגידו לי..

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. או שזה רק אצלי? אחרי כמה חודשים הוא עלה מ-8000 לכמעט 10000 RPM.. וזה ממש מרעיש (אני מאלה שרגישים לרעשים במחשב), ניתקתי אותו ועכשיו המחשב שקט כמו לחישה.. אם למישהו פה זה קרה.. איך פתרתם את זה? כי אני רוצה להתחיל לעשות OC.. ואני מפחד שהלוח יתחמם יותר מידי בלי איוורור על הגשר הצפוני.. נ.ב. טמפרטורה במנוחה של 62 מעלות לכרטיס מסך שלי (במפרט) היא טובה או שגבוהה מידי? ואיך אפשר להנמיך אותה? (המאוורר סטוק שלו על הכי גבוה)

• 13 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by Silencer,

חבר שלי קנה OCZ Vendetta וה-pushpins לא מצליחים להשאיר את העסק מחובר כמו שצריך. חשבתי שיש פלטות תמיכה שמאפשרות להבריג את גוף הקירור ללוח האם, אבל לא הצלחתי למצוא אותן בשום מקום... יש לכם מושג איפה אפשר למצוא אחת?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by arkadur,

אני רוצה לדעת מה הפוטנציאל של הכרטיס , הליבה היא R350 האם זוהי הליבה של ה9800XT, ואני אוכל להביא את הכרטיס לביצועים דומים או שכדאי לוותר..

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by XMB,

המעבד הינו E6300 הבאס הועלה ל320 , איך לעזאזל הMHZ 1900? אמור להיות 2.24 http://img103.imageshack.us/img103/9242/29261587ig0.jpg תמונה מ EVEREST ה BUS גדל ה CLOCK לא : http://img87.imageshack.us/img87/7469/62379478ci8.jpg ד"א , כשמפעילים את המחשב מופיע 2.24GHZ . יש קשר לויסטה X64 אולי? (ד"א TAT לא עובד פה , יש למשהו משהו בסיגנון?)

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. אני רוצה לנצל כמה שיותר את המעבד והזיכרונות שברשותי כרגע אני עומד על OC של 3GHZ זכרונות עובדים על 375x8 והבאס על 750 כבר הרבה זמן שלא שיחקתי עם ה OC ... רציתי לדעת מה עדיף באס גבוה יותר או מהירות זיכרונות גבוה יותר

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. שנהם כאלה, עם 0ץ13 ןליבה אג'יהב משהו כזה. כמובן שמבחינת התקציב עדיף ה1700 אבל רציתי לשאול מה יביא לי תוצאה טובה יותר באוברקלוקינג? שמעתי שה1700 מגיע ל1900,2000 מגה הרץ בקלילות רבה. הקטע אבל שיש לי וולקנו 9 :-\ ורציתי לדעת אם הוא יוכל לעמוד במשימה טוב. תודה לכל מי שעונה :-*

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by lmlm,

מקור: http://www.pcmasters.de/hardware/review/scythe-computex-2007.html נראה חמוד, רק צריך לחכות למחיר/ביצועים

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by מישה,

אני חושב שיש לי 5 מאווררים בתוך המארז ( שזה כולל את המווארר של המעבד ) פשוט המארז עומד במקום די סגור, ולא מאוורר - המאוור מאחורה בפתח של הספק כוח - בצד של המארז באמצע חלון שקוף כזה - מקדימה, למטה - נראה לי שהוא עובד - המאוורר של המעבד - מאוורר של הכרטיס מסך ? לא בטוח לגבי זה [ nVIDIA GeForce4 MX 440 ] מה ההבדל פעולה בין מאוררי 80 מ"מ ו120 מ"מ מהו מחיר סביר עבור מאוורא כזה וכזה אמממ ולאיפה אני מחבר אותו ? שאלה אידיוטית, אני יודע - אבל החיבור שלו משונה ...

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום חבר'ה. הרבה זמן לא עשיתי OC וקצת שכחתי מהעניין. נגיד אני רוצה להמיר את ה-E8400 שלי מ-3Ghz ל-3.4Ghz. אני צריך גם להעלות את המתח? בכמה? . . . אשמח לפירוט. המפרט בצד.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by Director,

האםמשתלם לעש/ות למעבר הזה OC ? ולכרטיס מסך :GeForce 6600GT ? אם כן ,אנימחפש איזה קירור טוב ב-150ש"ח..

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by -neo-,

היי, בשעה טובה קניתי היטסינק של זלמן לנורת'ברידג' כדי להפטר מכל הפאקים של המאוורר שדי אף איי תקעו שם.... עכשיו, ההיטסיטנק הוא בגודל שמכסה ממש את כל הצ'יפ והקטע הירוק שסביבו, עכשיו השאלה שלי אם את הגריז אני אמור למרוח רק על הסנטימטר הרבוע השחור של הצ'יפ(הקטע השחור באמצע) או על כל מה שההיטסינק בא איתו במגע?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. אני מבקש להביא לי בבקשה לינקים לביקורות ותוצאות אוברקלוק של ה - SAPPHIRE X1800GTO2 512MB (רצוי לא לאתרים סיניים כי קשה להבין משם משהו). תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים