עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by irav,

יש לי מאורר Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED עכשיו רציתי לדעת איך לחבר אותו יש חיבור 3PIN ו 4PIN איך לחבר אותו? תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by Imbernir,

1: נגיד שהמחשב מכובה, ואני רוצה להוציא את המים מבלי שהם יגעו בחלקי בהמחשב , איך אני עושה את זה? 2: האם יש הבדל גדול בין רדיאטור רגיל ל רדיאטור עם מקום ל2 או 3?. 3:האם אפשר להשתמש במים רגילים? 4: האם המים מתאדים אחרי כמה שבועות? 5:האם לשים את הרדיאטור בתוך המארז או מחוץ? תודה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  3. אני לא מצליח לגרום למאורר של המעבד לעבוד שלא במהירות מלאה. מישהו מכיר את הבורד? יכול להיות שהוא מאפשר בקרת מהירות לחיבור 4 פינים בלבד?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  4. היי חבר'ה קיבלתי ת'מחשב מתיקון היום, הוא היה ב-OC לפני וכמובן שנאלצתי לאפס את ההגדרות... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו למצבו המומהר. השאלה היא האם להחזיר אותו בבת אחת (במקרה שלי זה E6300 על GA-S3 וזכרונות gskill hz, קירור: נינג'ה פלוס ושני מאוורים 120 במארז) או בהדרגה כמו שהגעתי למצב המומהר מלכתחילה...? האם שינוי להגדות OC מdefault בבת אחת יכול לגרום איזשהוא נזק קבוע? היתי ב-OCשל 3.2GHZ בלי העלאת מתחים... באס 460.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by elixvx,

האם זה נורמלי 50 מעלות במנוחה למעבד PHENOM II 940 X4 ? אם קירור 64 PRO ? ומארז CM690 פתחתיאת המארז אין אבק הכבלים לא מפריעים ונגעתי בקירור והוא היה חם והכרטיס {260GTX} ב50 מעלות במנוחה ומהירות מאוורר על 66% יכול להיות שפשוט נפלתי על מעבד דפוק?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by Regev,

משהו מכיר את זה: שווה לקנות את זה ב100 שקל?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  7. סרט סרט, רע רע... ראשית, עיינו במפרט, סיימתם? נצא לדרך. כשהבאס על 200, אין למעבד יותר מדי בעיה להפיק 2.1 ג'יגהרץ במתח של 1.725 וולט, אין גם ממש בעיה להרים אותו ל2.2 אבל צריכת המתח נהיית מוגזמת - 1.875 וולט מינימום (עם קירור סטוק וצולע, יחסית). כשאני מרים את הטווינמוס ל220, בסנכרון עם הFSB של הברטון (3/3), המכפלה המיירבית בה מתקבל POST היא 8.5 - 1870 מגהרץ. מעבר לכך, המחשב נתקע עוד ב POST או בשלב זיהוי כונני הRaid, לעיתים הגיע עד לרגע בו חלונות נטען ופשוט נתקע. אני יודע שהזכרון יכול לרוץ בבאס של 220 (מתח 2.7 וולט בתזמונים של 2.5-4-4-8), ככל הנראה שגם הלוח, אבל ברגע שהמעבד נאלץ להפיק מעל ל1900 מגהרץ, אני נתקע. מה נסגר?! ???

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  8. כמה עולה כזה דבר והאם זה מתאים לכל מאורר?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by Gnome,

אני יודע זו שאלה טפדית מצדי אבל מה זה בדיוק אוברקלוק? :-[

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by liordavid,

מעוניין לבצע אוברקלוק למחשבי היקר - ניסיתי על ללא הצלחה האם מישהו מוכן לבוא אלי ולתת לי כמה טיפים איך לעשות OC למחשב ?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by Tal555,

עזבו את זה שהוא שוקל 800 גרם ... אני גם מעוניין לקנות אותו מכיוון שהרבה מהקהילה כאן מרוצים ממנו והוא כמובן במחיר נוח... אני מצאתי אותו במחיר של 240 ש"ח כולל משלוח ואספקה מיידית... השאלה שלי לכל אלו שקנו אותו.. האם הוא ממש אפקטיבי למרות הרווח הקטן שנותר בין דלת המארז למאוורר?! אני למשל רוחב המארז שלי הוא 17.5 ס"מ ואני חושש שהמרווח בין המאוורר לדלת יזיק לאפקטיביות שלו... רציתי לשאול אנשים אחרים כאן מה הם עשו/לא עשו...

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  12. הייי לכולם, דבר ראשון, מצטער עם כבר ענו על השאלה מספיק פעמים. דבר שני, החומרה שלי: * לוח אם: ASUS P5CK (ש לו קירור heatpipe על הצ'יפסט הצפוני ופסיבי על הדרומי) * מעבד: E2160 (זה מה היה בעבודה שלי) * זיכרונות: 2x 1GB Kingston 667MHz (שוב, זה מה היה בעבודה שלי) * כרטיס מסך: Palt HD2400 pro (512MB) - PCI-E OC על המעבד: 3.22GHz OC על הזכרונות: 855MHz OC על כרטיס המסך: CPU: 850MHz / Mem: 495MHz קירור על המעבד: Gigabyte 3D Rocket 2 (מורץ במהירות של 2700RPM - לא נורא מרעיש) שאלתי (כמו בנושא) היא: מה הטמפרטורות הטובות לחלקים השונים ועד כמה כדי שיהיה המקסימום במאמץ מתמשך. השאלה היא לגבי: מעבד + כרטיס מסך + הצ'יפסט הצפוני. לא שמתי לב לבעית חום בצ'יפסט הדרומי ולא בזיכרונות. כללית, א…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by ben_amitai,

טוב, המאורר של 6A19 שלי עושה רעשים של טרקטור, הגיע המן להחליף. איך המאורר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595&PHPSESSID=a2345c8bcf9c946201af517e4d221f8a

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by see4,

ב EVEREST מופיעה טמפרטורה של מעבד בעומס כ 43 וב PCPROBE כ 59 מי מזייף על מי לסמוך !? אני משתגע

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  15. עד כמה יכול להיות השינוי במחשב??? מארז 350w ו-3 מאווררים!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. Started by Monstalicious,

יש לי : Amd 64bit 3200 venice Dfi lanparty ut ultra D ledtek 7600GT Ocz value 2.5 קירור: ביג טייפון enermax noisetaker 485W משום מה המעבד נתקע 2600, ואני לא יכול לעלות יותר, המתח של המעבדהוא 1.61 כרגע. שנייה אני אביא תמונה עם הכל http://img65.imageshack.us/my.php?image=tempset5.jpg http://img137.imageshack.us/img137/6830/cpuz1rq4.jpg http://img149.imageshack.us/my.php?image=cpuz2cu5.jpg אני ממש משתגע, אני בטוח שאני יכול להוציא יותר מזה, אבל משום מה אני פשוט נתקע, אם למישהו יש מושג מה לעשות זה יעזור לי מאוד. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by sababchik,

איך אני בודק FPS במשחקים השונים ? לדוגמא GTA4 הבוחן ביצועים מובנה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by madror,

בבדיקת טמפרטות הדיסקים הקשיחים שלי במארז (HEC מסדרה 6 ...כן אני יודע ) מתברר כי אחד מהם הוא על גבול הטמפרטורה (60 מעלות ..מקסימום 66 וזה עוד לפני ימי הקייץ העליזים ). קניתי מאוורר נוסף של 120 ממ ומבקש לדעת כיצד לחבר אותו או יותר נכון מה כיוון זרימת האויר שתהיה לו. האים המאוור הקדמי יכניס אוויר והאחורי יוציא אוויר זו הקנפיגורציה הנכונה (מה שלי נראה הכי הגיוני) ? אשמח לכל דרך מחשבה (נכונה ) כיצד לקנפג את 2 המאוורים 120 ממ במארז. תודה מראש, דרור.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by zolder,

מחשב חדש משלשום לוח-IC7 מארז-אנטק AMG 1000 (כרגע רק שני מאווררים מקדימה,שני האחוריים לא מחוברים אך המארז פתוח משני צידיו ועם מזגן בחדר) מעבד-P4 2.4C עם הקירור המקורי. הביוס מראה שהטמפ' של המעבד היא 48 ! ושל כל המערכת 38 מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה מזייף?

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by aero,

יש לי AMD athlon 3200 venice S939 ולוח DFI Ultra Infinity מחפש המלצה לקירור טוב עד 300 ששקלים המליצו לי על הביג טייפון אבל אולי יש לכם יותר דברים להציע

• 14 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Esparco,

טוב אז ככה השעה 5 בבוקר סוף סוף הצלחתי לעשות את המוד שפותח את כל אופציות ה OC בביוס של ה BAD AXE שלי אז ככה העלתי את ה FSB ל 1066 פשוט וקל זכרונות העלתי מ 533 ל 667 בלי שינויים במתח .. הכל נשאר על מתח סטוק גם זכרונות גם מעבד. קיצר הרצתי סנדרה וPC MARK05 ... ניראה לי שהתוצאה בסנדרה לא משהו אבל בפיסי מארק הוצאתי כמעט 6000 יישמח לשמוע תגובות בנוגע לתוצאות .. בנוגע לטמפ' המעבד על קירור סטוק לא עובר את ה 60 מעלות במאמץ מלא.. (בקרוב פריזר 7 פרו) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by Lanzar,

רציתי לדעת אם אני יתקין מאוורר שמכוון על הזכרונות אז המחשב יהיה יותר יציב ?? ( בוא נגיד והיה בעיה של זכרונות )

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Stealth,

שלום, המעבד +2600 שעובר דרכי לבדיקה כרגע עומד על סביבות ה58 מעלות בממוצע בidle . זו הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני חוזר ומתעסק עם amd וקראתי כאן כבר מזמן שימי הbar-b-q של amd עברו. הלוח הינו ga-7n400e הvcore אוטומטית יושב על 1.7 לפני שאני פותח אותו ומתחיל לבדוק לעומק את העניין תבארו בשבילי בבקשה את ה"בעיה". נ.ב המארז מסודר להפליא מבחינת כבלים ומאובזר במאוורים עם סירקולציית אויר מעולה ובכל זאת המעבד יושב כל כך גבוה למותר לציין שהמערכת יושבת על סביבות ה30-35 מעלות.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by ScreameR,

הזה : ENERMAX FS-710-B 2 ATX FileServer ATX Black Case - 3 fans - NO POWER SUPPLY

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. שלום חברים, אני בעליו הגאים של לוח P4P800 ואני מריץ את המערכת על באס יציב של 240 מה"צ הבעייה שOC אוטומאטי מוריד לי את באס הזכרונות ל 160 מה"צ ביחס של 2:3 עם תזמונים של 3-4-4-8 שברור לכולם שזה דיי עלוב לזכרונות PC4000. עכשיו למי שמכיר את הלוח הנ"ל וכיצד אני משנה קונפיגורציות ידנית ? אני מעוניין בתזמונים נמוכים ביחס של 4:5 מבקש למי שמכיר טוב את הביוס להדריך אותי כיצד לבצע את השינויים ידנית. לגבי הזכרונות אני יודע שאני משנה תזמון ב CHIPSET CONF אבל איזה נתונים להזין, שינוי היחס ושינוי הבאס לזכורונת את זה אין לי מושג אין לעשות. בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים