עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי 4 סלוטים בשניים מהם יש קיט אחד ובשניים האחרים יש קיט שונה בנפח הזכרון והן בתזמונים. האם זה יפריע לי לעשות אובר למעבד?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by Iron~Chef,

הי אני עומד לקנות קירור Thermaltake SonicTower ולהרכיב עליו מאור 120ממ ובקביל לשדרג לוח אם ללוח Abit AV8- 3rd eye 939 הבעיה היא שהבנתי שיכולה להיות בעיה בהתקנת המאורר, תלוי בכיוון התושבת על הלוח (נעילה אנכית או מאוזנת) רק שלא ברור אם הבעיה היא במיקרה זה או במיקרה שני. לפי הדוגמא באתר pc arena נותנים בתור דוגמא את ה SilentTower, ומראים באיזה סוג תושבת הוא יושב בצורה טובה (זאת אומרת שהמאורר יוצא לכיוון האחורי של המארז) האים אני יכול להסיק מכך ש ה SonicTower צריך את אותו כיוון תושבת?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  3. למרות שמדובר במעבד המבוסס ליבות הE2xxx\E4xxx המעבד מחביא בתוכו פוטנציאל אוברקלוק גבוה מאוד. ערכו השוואה מול E6850 כאשר הE1200 הומהר ל3.4GHZ הביצועים בתוכנות רינדרור ועריכה היו לרוב זהות ואף גבוהות באחוזים בודדים מהמתחרה שעלותו גבוהה בהרבה. במשחקים המעבד נופל בכך שהL2 CESH שלו רק 512kb ויש נפילה של 40% בקירוב מול הE6850 שבעל L2 גבוה יותר. הבעיה היחידה במעבד הזה הוא התמחור,בהפרש לא גדול ניתן לרכוש כבר E5200 שבעל פוטנציאל OC גבוה ביותר וכמובן בעל ליטוגרפיה של 45nm. המתחרה בשוק AMD לא השאירה מקום לE1200 כאשר ניתן למצוא מעבד 4200x2 AM2 בקטגורית התמחור שמתחת ל300ש"ח. למי שאינו משחק,שתקציבו אינו בשמיים שמעוניין בפעולות DESKTOP ועריכה פשוטה וקצה כוחו מלרכוש את הE5200 הE1200 יכו…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  4. שיהיה יל בריא המאוור 80 מ"מ הכחול הזה. המערכת עובדת על כמעט צליל לא מורגש שהחלפתי אותו והוא............ רעש של מסוק א של גנרטור לא יודע. קיצר איזה מאוור 80 מ"מ מומלץ ושקט? (בינתיים שמתי משהו מספק ישן)

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  5. שלום ברצוני להוריד את המתח של המעבד מתחת לרמתו הרגילה כלומר 1.4V הסיבה היא שברצוני להוריד את טמפרטורת המעבד בלילה וכך להפחית את רעש המאוורר השאלה היא האם הורדת המתח יכולה לגרום לנזק כלשהו\האם יש סכנה בכך סתם לשם הידע ברשותי מעבד AMD 3200+ S-939 תודה מראש.....

• 11 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by stingeR-,

התוצאות לפניכם! מדהים.(צריך לשים עליו את הסאמסונג שלי למה יש כאן חרא זיכרון עם 2T ) [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by zzroni,

שלום לכם. קניתי לוח + מעבד פנטיום 2 400mhz slot 1 על המעבד יש צלעות קירור גדולות אבל אין מאוורר. המוכר אמר לי שזה עובד ככה - בלי מאוורר. האם זה נכון ? אולי יש למישהו גם מעבד כזה ויגיד לי אם באמת אין עליו מאוורר ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by MYST,

השאלה היא מבחינת התפוסה של הגוף קירור על לוח האם,שלא יווצר חס וחלילה מצב של פגיעה ברכיבים של הלוח(קבלים,DDR SLOT וכו...) פשוט שבוע הבא אני מזמין כנראה אותו.... אהה! דרך אגב המעבד שלי הוא AMD® Athlon 64 Processor (Newcastle)3500+.

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by kobi_af,

יש לי לוח Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P לא מוכר אני יודע מעבד אינטל 2.4 נורטהוד שתי זכרונות של 256 pc3200 אני מעלה קצת ת fsb (משהו כמו עוד 100 מגה הרץ) מפעיל תמחשב אחרי שהייה של כמה דקות הוינדוס קורס לי (מסך כחול) למה זה קורס לי?מה אני יכול לעשות המעלות שלי נעות בין 35-40

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by gigabot,

אצל איזה אחד לא הצלחתי להוריד נמוך מ55! משחה ניקוי הכל לא קוצה לרדת, יש הסבר?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by KoDkOd,

איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי חיפשתי דרכים שעות הוצאתי ברגים..מה לא עשיתי ולא הצלחתי.... והאם כדי לצבוע את הסידי והצורב?... סוג המארז ---E-star :smoke:

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by Th3W4ve,

בניתי מערכת קירור מים למעבד. לקחתי גוף קירור של פנטיום ארבע סגרתי אותו מכל הצדדים ועשיתי שני חורים עם יציאה לצינורות. חיברתי את הכל למשאבה שקניתי. בשביל הניסוי שמתי את המשאבה בתוך קופסת פח כזאת של חמוצים שמכילה בערך שמונה ליטר. הרצתי פנטיום שלוש סלרון 1000 @ 1240 כמה שעות על המקסימום והמים התחממו ל 35-40 מעלות (אין בלוח חיישן טמפרטורה). השאלה שלי זה אם הbarton 2500 שלי יעבוד טוב עם זה ומה האפשרויות שלי. אני יכול לארגן רדיאטור בכמה עשרות שקלים מאיזה מוסך אבל אני מעדיף חינם . אם אני ישים מיחם בתור המיכל מים זה יעבוד לי טוב? ד"א למה emp.co.il לוקחים מאות שקלים על משאבות כשבחנויות של דגים קונים אותם בעשרות שקלים? פשוט חוצפה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך שבחתימה מתוצרת CONNECT 3D, הקירור שלו הוא בדיחה גרועה ביותר ועל הזכרונות אין אפילו קירור, אני משחק בד"כ רק NBA 2005 אז מידי פעם יש בריחות של צבע ושחקנים מתווסף להם סנטר או איבר אחר צבעוני וגם מידי פעם אם אני מריץ 3DMARK 2001 אז אם הכרטיס חם אחרי עבודה אז יש ארטיפקטס להחליף את הקירור לא בא בחשבון כי הוא מודבק לליבה ואני לא רוצה לקחת סיכון. המארז מאווורר היטב שני מאווררים מוציאם אויר ושניים מכניסים. השאלה היא כזאת אם אני אשים מאוורר 8 מ"מ שיזרוק אויר לעבר הכרטיס האם הבעיה תיעלם? אני מתכוון להחזיק את הכרטיס ע"י BRACKET של סלוט PCI שנמצא מתחת לכרטיס ולכוון אותו לעבר הזכרונות והמאוורר המסכן שנמצא על הפלטה שצמודה לליבה. שאלה שניה: אם הפיתרון הנ"ל מצלי…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by asaf556,

אמרו לי שכדי שהoc שלי היה מוצלח אני צריך לשנות את הht אבל אני לא יודע מה זה זה קשור לתזמוני הזכרונות נכון? איפה זה נמצא בביוס? כמה מומלץ לשים? לפי המפרט בצד [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 13:13:56 הקפצה

15. היום קיבלתי את החיה הזאת ובנתיים המעלות שלי הם: מעבד-51 לוח אם-41 רדיאון 9800 פרו-71 נראה מה יהיה אחרי שאני אתקין את הצעצוע החדש הזה.... אני יעדכן היום בערב

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by bv_beaver,

איפה אני יכול לקנות מנורות LED באיזור השרון? או בכלל ???

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  17. המעבד: E8400 על לוח P5Q עם קירור של nirvana zreotherm 120 הטמפרטורה במנוחה היא 43 ובמאמץ באיזור ה65-70(המחשב מלא באבק), האם יש צורך להחליף משחה? והאם הטמפרטורה תקינה(ביחס לקירור הנל)? אגב OC ל4.1GHZ. תודה מראש ערן. עריכה: המחשב נקנה לפני כשנה וחצי

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. אוקיי אז כפי שאתם יודעים התחתית של הוואנק היא עיגול נחושת מבריק למטה שהואמעולה למעבדי AMD ששם המגע הוא מלא אבל במעבדי אינטל המצב הוא שונה, כי יש להם שטח כיסוי גדול יותר והוואנטק לא מכסה ותו לגמרי, אז חשבתי אולי כדאי לנסות לשייף את התחתית של הוואנטק עד למגע מלא? מה אתם חושבים כדי לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  19. אני עומד לקנות מאורר חדש ל P4 2.66 Ghz שלי.. (כי היום הוא עומד על 50 מעלות ב IDLE) אני מתלבט בין ה Spark7 (שנראה לי ממש טוב) לבין ה Vantec AeroFlow לבין ה AeroCool. איזה מאלו ייתן לי את הביצועים הטובים ביותר (ושאני יוכל גם לעשות OC) ? ועוד שאלה קטנה .. : האם כל אחד מהמאוררים האלו יתאים למצעבד שלי (P4 2.66 Ghz) נ.ב --- האם PCH זה חנות שאפשר לסמוך עלייה ? כי עד היום הזמנתי רק מפנדה...

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by ralf7253,

אני מתכנן אוברקלוק קל ואני מחפש קירור יעיל ולא רועש מידי טמפ' במנוחה- 37-41 טמפ' במאמץ- 57-59 אני כרגע על קירור סטוק בקשר למשחה טרמית קראתי מביקורות שocz freeze טובה או שarctic silver תספיק בקשר לאובקלוק אני בספק אם אני אצליח לייצב אותו מעל 2.6 עם הלוח הזה

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. אני בעיצומו של תהליך OC למפרט בצד ימין, כמו שחלקכם יודעים.. החלטתי להעלות מתח לNB, שכרגע מוגדר בauto. הבעיה שאני לא יודע לכמה לעלות כי אני לא יודע את המתח סטוק שלו. אותו דבר לגבי שאר הרכיבים. (למעט זכרונות\מעבד) חרשתי את מונעי החיפוש ולא מצאתי שום פרט לגבי מתח הסטוק. מישהו יודע את המתחים? תודה מראש Install

• 13 תגובות
    • 680 צפיות
  22. יש לי גישה למפעל שלם של אלומיניום ומחרטות עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול להכין בלוק קירור טוב לכרטיס למסך שלי/מעבד.. אם מישהו יכול להדריך ולתת המלצות באיזה צורה כדאי.. והמלצות על דבק טרמי טוב כי אני רוצה גם להכין קירור לזכרונות של הכרטיס מסך!! תודה!!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by tal^_^,

שלום אני חדש בעסק הקירור, עד היום לא דאגתי לזה כל כך.... פשוט מאוור אחד על המעבד ואחד מקדימה הספיקו לי.... אבל איל אני יכול לבדוק את הטמפ של המעבד (P4 1400) והלוח אם (ASUS). אני משתמש ב XP והותכנה של הלוח אם לא תומכת XP עיזרו לי בבקשה :AR15:

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. חבר שלי אומר שקירור מים של 2000 ש"ח מספק את אותם הביצועים של מאוורר ב300 ש"ח האם הוא צודק? ואם אפשר לקבל את החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? תודה רבה ;D

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  25. Started by yoav1000,

אני צריך בלוק קירור איפה אפשר לקנות אחד עד300 שקל

• 3 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.