עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום כרטיסי מסך* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים חיצונית 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by 10ziv,

שלום. דבר ראשון אני לא מבין בכלל ב oc. ביום ראשון אני צריך לקבל את המחשב שקניתי מהחנות tms. ביקשתי מהם שיעשו oc כי אני לא יודע ולא רוצה להתעסק. עכשיו השאלה שלי היא אם יש אולי פה מישהו בפורום שהחנות עשתה לו או מישהו שמכיר שהחנות עשתה לו אני רוצה חוות דעת איך הם עשו לו,אם יצא לו טוב ולא היה לו בעיות. השאלה השניה שלי שאני יקבל את המחשב איך אני יודע אם הם עשו לי טוב את ה oc. איך בודקים את זה? תודה לכל העוזרים לי.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by dovrich,

יש לי שרוול אוויר שמחובר למארז שנצמד למאוורר של המעבד. השרוול הזה ניתן לכיוון אצלי, פנימה והחוצה, מה מומלץ לעשות? להצמיד את השרוול למאוורר? או שלעשות מרווח מקסימלי בינו לבין המאוורר?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום חבר'ה. הרבה זמן לא עשיתי OC וקצת שכחתי מהעניין. נגיד אני רוצה להמיר את ה-E8400 שלי מ-3Ghz ל-3.4Ghz. אני צריך גם להעלות את המתח? בכמה? . . . אשמח לפירוט. המפרט בצד.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. היי ראיתי שיש 2 סוגיי קירור למעבדים : קירור שיש לו מאורר כלפיי המעבד , וכך הוא מקרר גם את לוח האם . השני קירור שיש לו מאוורר במאונך כלפיי צלעות הקירור (כמו AC-FREEZER7-PRO-REV2) ובכך אין לו אפשרות לקרר גם את לוח האם . האם אני צודק בזה? מה עדיף ? רוני

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by UrielZ,

זה המפרט שלי: Intel e5200 Arctic Cooling Alpine 7 Pro Gigabyte G31M-ES2L 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio אני חדש בקטע של ה-OC. קראתי את המדריכים באתר, וחיפשתי בגוגל על אוברקלוקים שעשו עם המעבד והלוח שלי, ומצאתי את זה: הגדרתי ככה רק שאת ה CPU Host Frequency שמתי על 300 ואת המתח של המעבד שמתי על 1.35 המחשב עושה פוסט והכל. ותראו איז תדר יוצא לי: על פי האווררסט זה 8X469. הרצתי OCCT והטמפ' המקסימלית היא 73 מעלות. למה זה עושה לי כזה תדר?( לא שאני מתלונן... ;D )

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך לבנות מחשב עם כח מספיק להרצה של Microsoft CRM 4 על Microsoft Windows Server 2008 כולל SQL. שרת ה- CRM הזה צריך לשרת כ- 40 משתמשים. השרת חייב להיכנס לתוך מארז 1U וכאן מתחילה הבעיה. אני לא יודע איזה מעבד אני צריך, על גבי איזה לוח, ואיזה גוף קירור אני יכול להתאים. הקושי נובע בעיקר מחוסר ידיעה מה באמת אפשר לשים במארז 1U. למעשה, הצלחתי למצוא עבור תושבת 775 קירור למארז 1U. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=20427&PHPSESSID=6dbab7dda7975fd09de2220e8a7e1344 אני חושש אם אכן הקירור שמצאתי יכול להתמודד עם החום שנפלט למשל מ- E8400 של אינטל. השאלות שאני רוצה להפנות כאן הם: 1) איזה כח עיבוד אני באמת צריך? מה הכי יעיל מבחי…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by asaf556,

שלןם עשיתי היום OC למעבד E6400 ולוח MSI P965 NEO וקירור פייזר 7 פרו העלתי את הבאס ל333 כלומר לתדר מעבד של 2.66 הטמפ במאמץ 62 מעלות ובמנוחה 48 את הזכרונות קבעתי על תזמונים של 5.5.5.15 ותדר 667 אין לי בביוס אפשרות לשנות מתחים או לקבוע את הPCI כדי להמשיך או להפסיק ואם להמשיך אז מה לעשות הלאה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by shayw,

אבקש המלצה לקירור טוב ובעל התקנה פשוטה עד 150 ש"ח לכרטיס הבא GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by Dj Tal Doek,

שלום לכם .. אני רוצה לעשות OC למחשב שלי ואני לא יודע כמה דברים אני חייב שתעזרו לי .. המערכת שלי היא כזאת נכון לעכשיו : AMD4200+ Dual Core 2.2 עם קירור של OCZ venqisher לוח:K9N Ultra 2 GB זיכרון של 667 8500GT (אני רוצה להחליף ל 8800GS) וספק 450W של EZ cool ... עכשיו המחשב שלי במנוחה עומד על 25-26 מעלות ! .. ומאמץ הוא לא עובר את ה 40 ... אני רוצה לעשות OC ל 2.5 GHZ אני רוצה לדעת אם כדאי.. אם הספק יחזיק (עם הכרטיס החדש) ואת כל העניין עם המעלות .. תודה לעוזרים .. זה דיי דחוף

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by alexta-z,

is there a software that checks my pc and proccesor temperature ? if there is plz give me the name

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. Started by rosesr,

???

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by izikd,

חזרתי עם תשובות יש לי 2 מאוררים על המארז של 0.14A של colorful ומאורר אחד על המעבד של 0.23A של intel יש מה להוסיף?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by zomzom,

שלום אני מחפש קירור מים לאטלון שלי, מישהו מכיר את סידרת ה 200 של corsair ? ההבדל בביצועים בינה לבין ה sk7 שיש לי משמעותים ? ההרכבה קלה יחסית ובכלל זה דבר מסוכן- נזילות ??? תודה. הנה קישור למוצר: http://www.corsairmicro.com/corsair/hydrocool.html

16. Started by danieln9,

שלום יש לי שני מאווררים שאילתרתי עכשיו אני צריך עזרה לחיבור בלוח האם שלי יש רק שקע לפאן שני עם 3 פינים אולי תוכלו להתיע לי רעיונות איך לחבר את המאווררים? בתודה דניאל נורמן

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by dor31,

יש לי שאלה אל כל חברי בפורום יש לי ספק 300W GENERIC ואני מתכנן לקנות מארז חדש (אפשר לראות שאלה בקשר לאעיזה מארז בפורום מפרטים תחת הכותרת בחירת מארז) ואני מתכנן לחבר לספק הערך 5 מאווררים של המארז ועוד הVOLCANO 7? והטייגר 1 שמקרר את הצ'פ סט ואת המאוורר של טרמל טייק לגי פורס 4 ורציתי לדעת עם להשאר עם עם הספק הזה או לקנות אנטק טרו פאואר 430 וואט. תודה ואבקשכם גם סיבה עם אתם ממליצים להחליף ספק.

18. שלום וחנוכה שמח לכל הקוראים!!! עשיתי עדכון BIOS ונוספו לי אפשרויות שאי אפשר לשנות אותם אבל יש לי אפשרות לשנות את המהירות של המעבד (מ 900 ל1133) כאשר אני עושה זאת הFSB משתנה ל133 (אני רואה את השינוי אבל לא יכול לגעת בFSB) בקיצור המחשב נידלק ב 900 למרות ששיניתי ושמרתי את השינויים

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  19. בהתחשב בעובדה שאין לי שום כרטיסים על הפי סי אי וזיכרון מהיר 333 לוח 7vrxp

20. Started by Yaniv_Uzan,

כבר הרבה זמן אני רואה את החיבור הזה... עד היום לא העזתי לשאול. יש את החיבורים של הכוננים - ידוע חיבורים של פלופי - ידוע חיבור יחיד של ATX - ידוע חיבור 12V לפנטיום 4 וחלק ממעבדי AMD - ידוע עכשיו יש עוד חיבור של כאילו ספק AT ישן... של הלוחות הממש ישנים של 486 ופנטיום 1. אז בדרך כלל הם הולכים בזוגות... מחברים 2 זוגות ללוח אם. בספקים של היום יש כאילו רק חיבור אחד כזה ישן של ספק AT. הרי זה לא הגיוני לחבר את הספקים של אנרמקס לפנטיום 1 ועוד עם חצי מהחיבורים... חסר את הזוג השני שלו. מצטער על ההסבר העלוב... חחח אבל מי שקצת בעניינים בטוח יבין על מה אני מדבר. מה אתם אומרים? תודה! יניב

21. Started by psycho59,

מישהו יודע אם אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות? (קישור יעזור) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by semi-t,

יש לי MSI K8Neo 4 Platinum האם הוא יכנס טוב על המעבד ולא יפריע לזכרונות? אם כן.. אז איך מרכיבים אותו?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  23. שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי,הוא תמיד עמד על 40-38 בליבה ו28-30 בזכרונות,אחרי OC של מ500MHZ בליבה ל549MHZ בליבה הוא עומד על 42 מעלות ולזכרונות עשיתי מ900 ל1100,זה הגיוני שיש לי גם בזכרונות אחרי הOC הזה 31 מעלות? רשום ככה גם בEVEREST וגם בדרייברים דרך אגב זה כרטיס מסך LEADTEK 6600GT AGP 128MB **דרך אגב** מה זאת אומרת FAN ALWAYS ON? כדאי לשים על זה V? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by TheRedEye,

אז ככה לקחתי מחשב פנטיום 3 והוצאתי את המאוורר מהמעבד עם הקילפסים[המחברים בין הגוף קירור למאוורר] לקחתי את הקליפסים וחתיכתי אותם ככה שנשאר רק העמוד המחבר בין המאוורר לגוף קירור ללא התופסנים ואז הדבקתי אותם בעזרת דבק מהיר עמיד לחום גבוה. לקחתי את ה geforce 4 mx 440 64mg שהיה על 300/270 mhz הגעתי לבסוף ל 400/375 כאשר ממוצע פריימים לשניה הוא 6.486 בתוכנה AquaMark3 שלפני האוברקלוק הוא היה באזור ה4.1 ואני מרוצה מעצמי, יש לי שאלה איפה אני יכול לבדוק באינטרנט איזה מהירות פריימים בתוכנה AquaMark3 יש לכל כרטיס מסך?

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by ABL,

הסטוק הוא 520 ליבה ו560 זיכרון הצלחתי להגיע ל- core: 526 memory:570 ומעל אלו היו ארטיפקטים האם אני יכול להגביר יותר? והוא תוצאה של 6000 ב3DMARK05 היא טובה למערכת שלי?- AMD 2500+ 1280MB זכרון X800XT PE 256MB

• 6 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.