עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה ההבדל בין BT לבין ה-Thermaltake Golden Orb II האם הThermaltake Golden Orb II נותן לBT פייט רציני או שהBT טוחן אותו בלי מים?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by guybbc,

שלום . יש ברשותי מחשב עם מעבד INTEL D920 1 GB DDR2 667MH לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 SLI ושני כרטיסי מסך 6800GS בSLI. ספק 600W ENERMAX ברצוני לבצע OC למעבד. עד איזה מהירות שעון אפשר להריץ אותו ? יש לי מארז מעולה מאלמוניום ו7 מאוורים, ומאורר למעבד של GIGABYTE דגם 3D ROCKET . במצב עומס עכשיו המעבד לא עובר את ה24 מעלות. האם זה מעבד טוב לOC. תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  3. הצלחתי להגיע איתו ל 2.9 ויצב משהו לא נתן לי בעבר המעבד בחניקה וממש בחניקה הגיעה לטפמ של 65 אם להוריד את ה oc? ה cpu היה ב 100% שימוש במשך של 5 דקות

• 13 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by zaroor,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכל העוזרים מה תחום הנורמל בעבודה רגילה שירים ואינטרנט נימצא בדרך כלל בין 45 עד 55 אבל כאשר אני מכין דיסק DVD ובזמן ההמרה הוא עולה ל 64 עד 68 מעלות האם זה מסוכן או נורמל

• 10 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by most,

שלום, יש לי שני מחשבים ולאחר תקלת ספק באחד מהם אני רוצה לוודא האם הלך רק הלוח או גם המעבד. זה ע"י התקנת המעבד מהמחשב שנדפק לזה שתקין. השאלה: האם אפשר להתקין את המעבד ללא משחה (לאחר שניקיתי את המשטחים) רק לצורך הבדיקה או שזה מסוכן??

• 17 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by mor_anter,

האם הטמפרטורות האלה נורמליות במצב 100% עומס על המחשב למשך 10 דקות ככה??(בבקשה תענו לי זה חשוב) המחשב: מעבד:3גיגה הרץ אינטל פרסטוק לוח אם:asus p4u-800-x הרדיסק:wd120gb תמונה למטה! נ.ב אני לא באובר קלוק בכלל והכול קירורי סטוק! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  7. שלום רב, כידוע-אני צריך לקבל השבוע את הכרטיס המדהים 7800GT של GAINWARD (שאגב גיליתי שיש לו VIVO למרות שברוב האתרים לא מוזכר). האם ניתן להפוך את הכרטיס ע"י אוברקלוק טוב לכרטיס המתקדם יותר 7800GTX? או שיש הגבלות חומרה? הכוונה בליבה ובזכרונות. כידוע-ל7800GT יש 20 צינורות עיבוד ולGTX 24. האם זה אפשרי לפתוח את הצינורות? או שזו בעיה חומרתית כבר? על הכרטיס מורכב סיילנסר והוזמן fan card שמוכרים בפנדה מהדגם הבא לקירור טוב ויעיל עוד יותר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  8. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm לפי הלינק הזה ובעוד כמה מקומות שראיתי הוא לא מתאים..

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  9. לא אכפת לי מהרעש!

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  10. האם הקירור שבא איתו בסטוק מרעיש?

• 8 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by Nuclear_Bamba,

הכ"מ מתחמם יתר על המידה.. מעבר לזה, המאורר שלו מושבת וכך גם המאורר הראשי של המחשב.. שניהם ישנים וזקנים, בני 4 שנים.. בכלאופן, רציתי פתרון קירור זול, שלא מצריך קניית מאוררים שבסוף אני אצטרך להפטר מהם אם אני אקנה מחשב חדש משהו של "עשה זאת בעצמך", קניית קרח יבש ולעשות איתו משו.. דברים בסגנון

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  12. Started by revz,

היי מישהו מכיר אולי קונפיגורציה טובה למעבד כמו שלי ? ישבתי כל הלילה אתמול ולא הצלחתי להגיע אפילו לFSB של 267 שלא נדבר על יותר (למרות שאני יודע שהמעבד מסוגל) נתתי לו אפילו 1.6V והוא עדיין עושה בעיות. שאלה נוספת היא - כאשר כיוונתי את הFSB ל250 הכל עבד מצויין, הווינדוס עלה ותיפקד נהדר, אפילו החום לא עבר את ה33 , ואז כאשר אני עושה כיבויי או ריסטרט המחשב נתקע וחוזר להגדרות המקוריות (ללא OC ) - יש למישהו מושג ממה זה נגרם ? INFO: קירור: zalman 9500 לוח אם: Gigabyte 8i945P-G זכרונות: corsair PC5300 667Mhz Dual (512x2) תודה תודה

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by shay33,

שלוםאני עם פרסקוט עכשיו על 61 מעלות במנוחה אני בלי OC כרגע בגלל שהמאוורר של הסטוק נשבר לי שמתי אחד אחר משהו מסריח אני צריך קירור ב 70 שקל -שוב לא לOC יש עדיפות לשקט אם לא לא נורא תודה

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by zaroor,

שלום יש לכם המלצה למאורר שקט ושאיכות קירור לא תיפגע מעבד 2.8 לוח ג'גה בייט 478

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by nivabotbol,

שלום לכולכם! אני מחפש קירור טוב למעבד Intel D805 Dual Core תקציב- 150 ש"ח, שיהיה כמה שיותר איכותי, כי אני מתכנן OC בקרוב תודה ניב

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by eli_a2006,

באתר של Thermalright לא רשום בכלל את הכרטיס שלי ואני חושב שהם לא מעדכנים אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה תודה לכל העוזרים אלי.

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  17. Started by davis5,

יש לי לוח של msi neo2 platinum מעבד 3000 venice amd זכרונות של ceon cl 2.5 שניקנו בivory השאלה אם אני רוצה לעשות oc למעבד האם כדאי להחליף את הזיכרונות האלה ואם כן לאיזה סוג ואיזה חברה וכמה הם עולים? תודה

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  18. איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך 7800 GTX כמו שצריך עם מערכת קירור ZALAMN FS V7 מאוורר

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by coorva,

מה הקרור המומלץ לכרטיס זה ואיזו חנות בתל אביב או במרכז יכולה להתקין לי אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  20. הטמפ הממצועת שלו היא באיזור ה 60 מעלות. אני מצרף תמונה של טמפ הרכיבים של המחשב כאשר רק מערכת ההפעלה פועלת ברקע. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. לאחר שקראתי מדריך אני משנה את השאלות שלי 1.יש על הקירור מסביב לאיפה שהמשחה מן מלא שסוגים כאלה משהו כזה ויש לו ציפוי לבן אפשר לומר קיצר צריך להוריד את הציפוי הזה? ממה שראיתי במדריך יש עליו כיסוי שרשום עליו pull ולי אין את הכיסוי הזה יש לי רק מה שציינתי פה 2.יש גם מן חלק כזה בצורה של מן n חצויה אפשר להגיד r קיצר איפה לעזאזל אני שם את החלק הזה? כי מאחורה יש את הסוגר ההוא ומקדימה את הקירור.... הבנתי מה זה ואיפה לשים את זה רק השאלה שלי עכשיו זה שלא צריך אליו ברגים או משהו פשוט להצמיד את זה לדבר הלבן זה שאני שם על הזכרונות? 3.זה משנה אם יש לי כרטיס ליד הכ.מסך (כמעט נוגע) אבל לא מפריע למאורר..? 4. יש לי בכבל-חוט הזה של החשמל 2 כניסות/יציאות/חיברים איך שלא תרצו לקרוא לזה ולי יש ר…

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  22. האם כדאי להשקיע להשקיע בקירור מים? והאם הוא נחשב הקירור הטוב ביותר? ואם לא אז איזה כן?

• 37 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by kobibo,

לבעלי הקירור הזה,האם אתם חיברתם את המתח של הקירור לכרטיס או למתאם ישירות לספק הכוח ? במידה וחיברתי ישירות לספק הכוח ל Normal Mode האם זה אומר שקירור שלי עובד כל הזמן על 100% ? כלומר אם אנני טועה אין לי שם שליטה ( גם לא בעזרת האופציה של ה FAN ב ATI TRAY TOOLS ) על מהירות המאוורר של הקירור? כדאי לחבר ישירות לכרטיס או שזה עלול לפגוע ביעילות הקירור וכדאי להשאיר כפי שזה ?

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by rabbit,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=149 מבחינת רעש ומבחינת ביצועים..

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by Svartberg,

יש לי מארז ANTEC P180, הוא בא עם מאווררי TRICOOL, שלצערי די רועשים ביותר מ5 וולט. עברתי על רשימת מומלצים מפורום בחו"ל, ואני מאוד מעריך את ההמלצות, יש לי את הגלוב והוא ממש עובד פצצה יחסית לשקט שלו. אבל לצערי אני צריך לפחות 4 כאלה, ואני לא יודע איפה מוכרים כאלה : Papst 4412 Evercool / Titan 120mm Nexus "Real Quiet Fans" Globe S1202512L-3M AcoustiFan AF120CT Enermax 120mm Yate Loon 120mm Coolermaster SUF-S12 / A12025-12CB-5BN-L1

• 10 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים