אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
ראיתם את זה? http://www.dvhardware.net/review80_tt_mini_typhoon.html
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי. אני יודע שהשאלות הללו מאוסות כבר והאוברקלוק תלוי בי, אבל הלוח שיש ברשותי גרם לי לשלוח שאלה לג'יגה-בייט ולתהות האם מתשלם לי בכלל לקנות חלקים למען התהליך. שאלה: Is there a way to change the core's voltage on this board model? I couldn't find the option in the BIOS(pressed Ctrl+F1). There was a possibility to change it via Easy Tune 5 at BIOS ver. F5, but now it's gone - the voltage control button simply doesn't display anything. תשובה: Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. First of all, we would like to apologize for our late response. As to the problem you mentioned, as because newer CPU has been released therefore BIOS have …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות OC קטן יחסית למעבד שלי ואמרו לי שצריך ללכת לביוס ואז ל- free jumping configurtion ולא מצאתי את זה. אם אתם יודעים על מה אני מדבר אודה לכם אם תעזרו לי ואם יש דרך פשוטה יותר אשמח לדעת עליה
-
- 15 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי Pentium D 920 2.8ghz 64bit dual core ASUS P5N32 SLI DELUXE Leadtek Nvidia 6800GS TwinMos 2gb DDR2 לפי מה שאני מבין המחשב הזה די חזק, ואין לי מושג למה ה 3DMARK 06 זוחל אצלי בכל הטסטים בכלל בבדיקה של ה CPU הוא על 1 FPS כמעט ונתקע מישהו נתקל בזה?!!?
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כל כמה זמן צריך לחדש את המשחה??? 10 חודשים... סביר?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? ואם לא, איזה קירור אקטיבי הוא הכי שקט? תודה
-
- 16 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לילה טוב. יש לי במחשב 4 מאוורים במחשב רק של המארז, 1 120 בחזית,אחד בגב המחשב, ועוד שניים שאחד מורכב על תעלת אוויר למעבד, ועוד אחד שהתקנתי על הכרטיס מסך. חשוב לציין כל המאוורים חוץ מ ה120 כל השאר בגודל של 80m. השאלה שלי: האם זה יוצר עומס על הספק של המחשב? תודה. תכלס מאוורים במחשב 6 מאוורים כולל הכול....
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שמצאתי את המאוורר 80 מ"מ הכי משתלם שיש... http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm אומנם הוא מגיע כמאוורר למעבד עם גוף קירור אבל המחיר שלו הוא כמו של מאוורר רגיל - כ 60 ש"ח. זורק 32.4 CFM ברעש של 21 DBA שזה שקט מאוד... האם מישהו מכיר מאוורר 80 מ"מ שזורק יותר באותה כמות רעש?
-
- 15 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחים שלי 6800GS חדש ורציתי לדעת אם יש משהו שימושי בקשר אליו? אולי לפתוח צינורות? איך הוא בOC? תודה רבה, אבי.
-
- 13 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכל העוזרים מה תחום הנורמל בעבודה רגילה שירים ואינטרנט נימצא בדרך כלל בין 45 עד 55 אבל כאשר אני מכין דיסק DVD ובזמן ההמרה הוא עולה ל 64 עד 68 מעלות האם זה מסוכן או נורמל
-
- 10 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם בלוח הנ"ל - GA-8I945PL-G של GIGABYTE שמיועד למעבדי אינטל, יש אופציה הדומה לזו שקיימת בלוחות ששייכים ל-AMD עם אופציית Cool And Quiet. בנוסף, רציתי לדעת האם בכדי לדעת את הטמפ' של הלוח בלוח הזה, אני צריך להתקין את ה- XPRESS DRIVERS מהדיסק, או את ה-EASY TUNE?! תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים ולאחר תקלת ספק באחד מהם אני רוצה לוודא האם הלך רק הלוח או גם המעבד. זה ע"י התקנת המעבד מהמחשב שנדפק לזה שתקין. השאלה: האם אפשר להתקין את המעבד ללא משחה (לאחר שניקיתי את המשטחים) רק לצורך הבדיקה או שזה מסוכן??
-
- 17 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... זו ההודעה הראשונה שלי פה. נראה שיש לכם אחלה של קהילה. מישהו יכול לומר לי לאיזו טמפ' גוף קירור רגיל יכול להגיע? אני מדבר על גוף קירור רגיל לצ'יפסט שיושב עליו מאוורר. אני לא מצפה לתשובה מדוייקת כי זה ברור שזה תלוי בדגם גוף הקירור והמאוורר אלא לטמפ' משוערת. זה אמור להיות 20, 10, 5 מעלות... הערכה גסה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי מארז ANTEC P180, הוא בא עם מאווררי TRICOOL, שלצערי די רועשים ביותר מ5 וולט. עברתי על רשימת מומלצים מפורום בחו"ל, ואני מאוד מעריך את ההמלצות, יש לי את הגלוב והוא ממש עובד פצצה יחסית לשקט שלו. אבל לצערי אני צריך לפחות 4 כאלה, ואני לא יודע איפה מוכרים כאלה : Papst 4412 Evercool / Titan 120mm Nexus "Real Quiet Fans" Globe S1202512L-3M AcoustiFan AF120CT Enermax 120mm Yate Loon 120mm Coolermaster SUF-S12 / A12025-12CB-5BN-L1
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע איתו ל 2.9 ויצב משהו לא נתן לי בעבר המעבד בחניקה וממש בחניקה הגיעה לטפמ של 65 אם להוריד את ה oc? ה cpu היה ב 100% שימוש במשך של 5 דקות
-
- 13 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
כשאני מריץ סופר פאי המעבד נמצא בשימוש של 50 אחוז בלבד אבל שאני מריץ שני סופר פאי במקביל אז השני נופל ולא מריץ תבדיקה מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני בודק את המעבד ב 100 אחוז שימוש? יש לי דואל קור 920 אינטל
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום רב, כידוע-אני צריך לקבל השבוע את הכרטיס המדהים 7800GT של GAINWARD (שאגב גיליתי שיש לו VIVO למרות שברוב האתרים לא מוזכר). האם ניתן להפוך את הכרטיס ע"י אוברקלוק טוב לכרטיס המתקדם יותר 7800GTX? או שיש הגבלות חומרה? הכוונה בליבה ובזכרונות. כידוע-ל7800GT יש 20 צינורות עיבוד ולGTX 24. האם זה אפשרי לפתוח את הצינורות? או שזו בעיה חומרתית כבר? על הכרטיס מורכב סיילנסר והוזמן fan card שמוכרים בפנדה מהדגם הבא לקירור טוב ויעיל עוד יותר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm לפי הלינק הזה ובעוד כמה מקומות שראיתי הוא לא מתאים..
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הגיוני שהמאוורר יסתובב במהירות של 1000 סל"ד עם סטיות קטנות למעלה/למטה? *Kewl&Quiet מבוטל, כמובן.
-
- 10 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום . יש ברשותי מחשב עם מעבד INTEL D920 1 GB DDR2 667MH לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 SLI ושני כרטיסי מסך 6800GS בSLI. ספק 600W ENERMAX ברצוני לבצע OC למעבד. עד איזה מהירות שעון אפשר להריץ אותו ? יש לי מארז מעולה מאלמוניום ו7 מאוורים, ומאורר למעבד של GIGABYTE דגם 3D ROCKET . במצב עומס עכשיו המעבד לא עובר את ה24 מעלות. האם זה מעבד טוב לOC. תודה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עשיתי OC ל 920 מ 2.8 ל 3.2 שלי עכשיו הטמפרטורה במנוחה היא 15 מעלות ובמאמץ 32 לפני ה OC הטמפרטורה במנוחה היתה יורדת ל 11 מעלות שזה ממש מצחיק ובמאמץ היא לא היתה עוברת את ה 26 לא נראה לי כל הקטע הזה של הטמפרטורה במנוחה אבל משום מה במאמץ היא ניראת לי הגיוני עדיין זה 65 נאנו מיטר אבל לא צריך להגזים אם למישהו יש את המעבד הזה או סתם מבין בזה אני ישמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מה ההבדל בין BT לבין ה-Thermaltake Golden Orb II האם הThermaltake Golden Orb II נותן לBT פייט רציני או שהBT טוחן אותו בלי מים?
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-