עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לנצל כמה שיותר את המעבד והזיכרונות שברשותי כרגע אני עומד על OC של 3GHZ זכרונות עובדים על 375x8 והבאס על 750 כבר הרבה זמן שלא שיחקתי עם ה OC ... רציתי לדעת מה עדיף באס גבוה יותר או מהירות זיכרונות גבוה יותר

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  2. ובכן, המחשב שאני נמצא עליו הוא: DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200) Asus P5GC-MX/1333 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Transcend JM667QLJ-1G DDR2-667 המחשב משתמש בכרטיס מסך מובנה. וכל החלקים הם בקירור סטוק. חשבתי, מאחר והמחשב בגדול ישמש להרצת סרטי 1080p וכמה משחקים פה ושם, האם משתלם לקנות מערכת קירור מים למעבד, ולתת לו OC רציני? בנוסף, להוסיף 1G זכרון, ולהאיץ גם אותו אולי, ולהוסיף גם כרטיס מסך שיעזור בפיענוח x264.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by b0nzZ,

מדבור בזכרונות OCZ REAPR 1066HZ יש לי OC למעבד ל 471 FPS ושמתי את הזכרונות במצב 1:1 (2.0D) - מתח 2.1 והתדר עומד על 942 HZ השאלה שלי עם אני ישים את הזכרונות על מצב 2.4B שהתדר היה על 1130 (מתח 2.2) זאת תהיה בעיה או שזה בסדר וזה ישפר את הביצועים ? תודה

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  4. שלום, יש לי מעבד AMD Phenom II x4 955 Black Edition (3.2 GHz) והקטע זה שהמכפיל שלו אמור להיות x16 ואז המהירות היא 3200 MHz אבל המכפיל כל פעם משתנה בין x16 לבין x4 ואז המהירות שלי היא 800MHz. (למרות שבביוס שמתי את זה על x16) איך אני מסדר את זה שיהיה קבוע על x16 ? ראיתי באיזשהו מקום שיש איזושהי אפשרות שאני צריך לבטל בביוס אבל אין לי אותה, אז הבנתי שצריך לעדכן את הביוס. יש לי לוח-אם Gigabyte 880GA-UD3H אבל הבנתי שעדכון ביוס זה דבר מאוד עדין ומסוכן, אז אני אשמח אם תנחו אותי. תודה רבה! עריכה: ביטלתי C1E וגם את הCool'n'quite וזה עדיין ככה..

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by avishai1b,

http://hwzone.co.il/guides/lapping_guide/ מישהו יודע איפה בידיוק אפשר לקנות את המוצרים האלה? (את הניירות המחוספסים..)

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. Started by gggil,

יש לי 9500GT עם קירור פאסיבי 256MB והייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק. עכשיו בגלל הקירור הפסיבי (40 מעלות במנוחה עם מאוורר של קירור סטוק של אינטל) לא נראה לי שאגיע רחוק עם האוברקלוק אז חשבתי אולי יש איזה קירור שאתם ממליצים לי שאקנה לכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. Started by Iko89,

מצאתי משאבה במחסן .. 220V 90W בדקתי והיא כנראה מיועדת למכונת כביסה .. לפי דעתכם כמה היא לוקחת (בכסף) לשעה של פעולה, וכמה LPH היא מפיקה ? כתוב עליה ככה : selni nevers pompe 220V~50Hz 90W-0.8A ויש עוד כמ מילים שנמחקו כנראה .. וכתוב שהיא יוצרה בצרפת ..

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by -oR-,

אני מקבל ביצועים לא כל כך טובים ב GTA IV יש צוואר בקבוק או לא ?!

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by JSK,

שלום, הגיע המחשב החדש (מפרט בצד) והטמפ' לפי אוורסט של המעבד היא 1 מעלות. זה הגיוני? מה כאן לא בסדר? ושל הלוח 11. ולפי הדרייבר של ATI הכרטיס ב 44 מעלות במנוחה. זה בסדר? ועוד משהו ב ATI TOOL. כשעשיתי למצוא את המקסימום ליבה וזיכרון (או אחד מהם אני כבר לא זוכר) פתאום המסך ניהיה שחור וזה לא עבר לכמה זמן. בסוף עשיתי ריסט וכשהפעלתי שוב הוא אומר לי שאין איזה משהו שמאפשר להתקשר באופן מלא לכרטיס ולכן חלק מהאפרויות יהיהו חסומות ובאמת הכל חסום חוץ ממציאת ארטיפקטים. למה? מה אני צריך לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by bladehawk,

שלום, בהיזדמנות זאת אני רוצה להגיד גם לכולם שלום כי אני חדש אז ככה אני חיפשתי קירור לכרטיס מסך שלי כי הוא מיתחמם במהירות ומצאתי את הקירור tide water plus של thermaltake באתר שלהם. חיפשתי אותו לקניה ולא מצאתי בשום חנות. עכשיו הבקשה שלי שתימצאו בישבילי מקום שאפשר ליקנות בו את זה לא רק בארץ גם בחו"ל אני מוכן להזמין מכל ארץ שיהיה יפן סין לא משנה לי העיקר שתימצאו לקנייה עכשיו כדי לחסוך לחלקכם זמן יקר אני מדגיש שאני מחפש את גירסאת ה-plus של ה-tide water את הרגיל מצאתי בהרבה מקומות אבל אני צריך את ה-plus תודה מראש

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  11. שלום! אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קירור מים בשביל חבר... התקציב בסביבות 1000 ש"ח, בלוקים ל-CPU ולכרטיס מסך, לא מתוכנן אוברקלוקינג רצחני במיוחד... מערכת: Althlon 3500+, Radeon X850XT רעיונות? :s05: תודה!

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

שלום חברים, החלטתי להיפתר מהSPARK7 המעצבן שיש לי(מפריע לי קצת להירדם בלילה..) ולקנות מאוורר חדש ושקט. חשבתי על CNPS7000B-Cu של זלמן. מה דעתכם עליו? האם יש לכם ניסיון איתו? הבנתי שהוא נורא שקט(והגודל שלו בהתאם). האם ניסיתם לחבר איתו 5900 של MSI? הגודל לא יפריע? יש לי לוח ASUS p4p800-e deluxe ואני מקווה שהוא לא יקרע... האם אני אוכל לחבר את המאוורר לFAB BUS שבא עם XESER3?(גירסא 9). יש המלצות אחרות? תודה.

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  13. טוב אני פותח עוד פוסט לנושא שכבר שאלתי עליו ואני ישאל שוב. אני רוצה להפוך את המחשב ליותר שקט לשמור על קירור סביר ולא להשקיע הרבה כסף!!. 1.אני רוצה להחליף את ה tr2 המעפן שלי בac alpine 64 שהוא זול (מאוד) אמנם הוא קצת כמו קירור סטוק בלי heatpipes ונחושת ולדים ושטויות אבל יש לו מאורר 92ממ' שאמור להיות שקט שאלתי היא עד כמה הוא שקט והאם ישפר את הטמפרטורה של המעבד? 2. אני רוצה להחליף את קירור הסטוק הרועש והמעצבן של הxfx 6600gt שלי יש לי שתי אופציות 1. aerocool vm-101 עולה 80 שקל, עם מאורר גלסיאל 120 מ'מ באחורי המארז שדוחף! אוויר+ במידת הצורך אלתור עם מאורר 120 או80 מ''מ שיש לי כבר על הגוף הזה. או arcticcoolin nv silencer 6 rev 2 עולה 130+-. דעות מענות טענות וכו'

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  14. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000 ואני מעוניין בקירור שקט-שקט. יחד עם זאת, אני לא הולך להשקיע הרבה כסף פה. בהתחלה הייתי בכיוון של Gigabyte Neon Cooler 8 שעלותו 110 ש"ח, אך נאמר לי בפורום מפרטים שיש טובים ממנו באותו מחיר. האם תוכלו להמליץ לי על קירור שקט למעבד (כאמור כולל מאוורר) ובאותה סביבת מחיר? (100-120 ש"ח) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  15. יש אפשרות לפרק את המאוורר על הכרטיס מסך ולמרוח אותה? זה יתרום להורדה במעלות? אותו דבר מתחת למאוורר של הצ'יפסט? ואפשר להשקיט אותו איכשהו? כי קראתי שאם מנתקים אז זה לא טוב.. ואני לא יכול להחליפו בקירור פאסיבי (צלעות קירור) כי הקצה של הכרטיס מסך "יושב" לי מעל המאוורר של הצ'יפסט.. (MSI והתכנון שלהם...)

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  16. כוונתי היא האם הרכיבים האחרים כגון : מעבד, זכרונות וכדומה יושפעו כתוצאה מהOC של הכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

הלדים הבאים מספיק זוהרים ? Led Blue 5 Hi B 2500Mcd Led White 5mm Led Yellow 6200mcd Led Red 4830mcd

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  18. Started by sahargt,

HI FRIEND'S IN THE END I RECEIVED MY COMPUTER YOU CAN CHEAK DETAILS OF MY COMPUTER I RUN THE 3dmark AND THIS THE RESULT I RECEIVED 3dmark2001se-19040 3DMark03-6500 NO OC I WANT TO ASK YOU ABOUT OVER CLOKING I TRY IT 220 BUS I GET 3.500MHZ WORK OK WHEN I PUT 230 THE WINDOWS GET STUCK I INSTALL WINDOWS A I HAVE THREE FANS 2 BAEK AND 1 ASIDE AND I WANT SOME TO HELP ME OC THANK YOU YOU CAN WRITE IN HEBREW 8) :-\ :-\

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by Saliman,

מה לעשות, אני עדיין תקוע עם הכרטיס שלי, ישן אבל נאמן... זה Geforce2 Mx 100/200 64 mb רציתי לדעת לאיזה מהירויות שעון של המעבד והזיכרון כדאי לי להעלות אותו בשביל ביצועים מקסימליים ושהמערכת עדיין תישאר יציבה. תדרי ברירת המחדל הם: שעון מעבד - 175 שעון זיכרון - 145 אם מישהו כבר ניסה ויכול לעזור לי בבקשה שיגיב

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by R.E.A,

אני צריך המלצה למאוורר למעבד בסביבות ה 100 ש"ח (או פחות), בעל קירור סביר ורמת רעש סבירה. חשבתי על: Thermaltake Volcano 6CU, Aerocool Glacier, Themaltake Smart & Silent Volcano 9 מתוכנן קצת OC אבל לא רציני המעבד כרגע מגיע ל65C :-[

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by demonshlomo,

יש לי מעבד אינטל 1500 שעובד עכשיו על 1533 בגלל שעשיתי קלוק לזיכרון מ333 ל400! אני רוצה לעשות קלוק למעבד מ1500 ל1600 ובל פעם שאני ממהיר את הבאס של המעבד זה ממהיר לי את הזיכרון עוד ןעוד ואני לא רוצה להרוס את הזיכרון כי הוא כבר עובד על 408! למה זה קורה? איך אני יכול לעשות קלוק למעבד בלי שמהץ של הזיכרון יעלה?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by Th3W4ve,

בניתי מערכת קירור מים למעבד. לקחתי גוף קירור של פנטיום ארבע סגרתי אותו מכל הצדדים ועשיתי שני חורים עם יציאה לצינורות. חיברתי את הכל למשאבה שקניתי. בשביל הניסוי שמתי את המשאבה בתוך קופסת פח כזאת של חמוצים שמכילה בערך שמונה ליטר. הרצתי פנטיום שלוש סלרון 1000 @ 1240 כמה שעות על המקסימום והמים התחממו ל 35-40 מעלות (אין בלוח חיישן טמפרטורה). השאלה שלי זה אם הbarton 2500 שלי יעבוד טוב עם זה ומה האפשרויות שלי. אני יכול לארגן רדיאטור בכמה עשרות שקלים מאיזה מוסך אבל אני מעדיף חינם . אם אני ישים מיחם בתור המיכל מים זה יעבוד לי טוב? ד"א למה emp.co.il לוקחים מאות שקלים על משאבות כשבחנויות של דגים קונים אותם בעשרות שקלים? פשוט חוצפה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  23. שלום יש לי TWINMOSS 400 מגה הרץ ממש ממש ישני נראה אפילו מהדור הראשון שיצא ה DDR 400 והחלטתי לעשות להם אובר- קלוק.. ב 205 מגה הרץ 1.7 מתח המערכת יציבה כמו סלע... אבל ב 210 יש לי לפעמים שגיאה ב 3D MARK ובכלל ב 215 יש תמיד שיגיאה ב 3D MARK השאלה אם העלת המתח ל 1.8 נגיד או 1.75 תעזור לאוברקלוק? או שזה משהו מסוכן שעדיף לא לגעת בו ו 205 זה המקסימום של הזיכרונות האלה על 2.5 CAS... יש לי לוח EPOX 8KDAJ תודה רבה

24. Started by Moo^Moo,

המפרט: AMD BARTON 2500 (333 FSB EPOX 8rda3+ ADATA 500 mhz TT volcano 12 extreme Geforce 4 ti 4600 creative SB audigy 2 plateniun WD SATA -------------------------------------- כבר העברתי לEXPERT MODE והעלתי את הבאס ל172, אבל יש שם הרבה הגדרות שאני לא יודע במה המחשב יעמוד. תזמוני זיכרונות, מה כדאי ולמה? ושאר ההגדרות? המטרה היא OC בינוני, ללא שינויי מתח בינתיים. מה השלב הבא? תודה!

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  25. שלום כולם אני מתכנן אובר קלוק למחשב של אח שלי למעבד אז הנה המפרט ספק גנרי 300 וואט מעבד p4 1.8 512k northwood לוח אם משהו לא מוכר של via + קבלים נפוחים ועם חומר צהוב 256 pc2100 של יצרן לא ידוע ------------------------------------------------------------ עכשיו אני מתכנן תזכרון למכור לחבר שלי ולקנות: 512MB A-DATA DDR 500 (ובעתיד אולי אני יקנה עוד אחד כזה ויגיע לגיגה) לתקן תלוח אם עם האחריות אם לא יסכימו כנראה שאני יקנה לוח חדש אבל אני לא יודע איזה לוח לקנות כי אני לא מבין בלוחות לאינטל ואני גם צריך לוח חזק לאובר קלוק, אז אני צריך שתיעצו לי כבר מעכשיו על לוח אם חזק לאובר קלוק לפי המפרט שנתנתי. ספק כוח אני יקנה : Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC …

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.