עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by asilic,

אני יודע שהנושא של ההיטסינקים די נטחן פה אבל אני לא מסוגל יותר לשמוע את המאוורר שהגיע עם הוולקנו 6CU+ שלי הוא די רועש אני רוצה לחליף היטסינק או להחליף את המאורר שעל הסינק מה אתם ממליצים? אתם חושבים שמאורר 60 ממ גנריק 38CFM יוכל לעשות את העבודה? או שלהחליף לסינק אחר? עד 150 שקל

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אני לא מצליח להיכנס ל MS-DOS כדיי לצרוב ביוס חדש. ניסתי בכל דרך אבל לרוב הוא מציג NDLR או משהו חסר... הפלופי מת גם אז דיי בעייתי אני מנסה דרך הרד דיסק אחר... מישהיו יודע איך ניתן להיכנס לMS-DOS ללא סיבוכים? *מישהו יכול להכין דיסקט BOOT בXP ולשלוח את הקבצים שנוצרו? לעלות לכאן: www.mytempdir.com

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. אני כרגע עובד עם מקלדת פתוחה אני בדילמה... האם לתלוש את הדיודות (לדים) או יש דרך אלגנטית יותר להסיר אותן ולשים במקומן משהו..

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by quepasa,

בשע טובה קיבלתי את הכרטיס (תוצרת G CUBE) יש המלצה איך לקרר אותו ???

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  5. אהלן, האם שווה להשאיר את הכונס אוויר שיושב על המעבד? שלחתי לינק לתמונות איך זה נראה. יש לי מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר ואחד מקדימה שמכניס. http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2060[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 13:22:53 אופס...לינק לא נכוןתסתכלו על התמונה מימין http://www.digiconcepts.com/codegen_cases_15.htm

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. זה לא הסוף של הOC רק תגידו לי מה זה אומר http://img73.imageshack.us/my.php?image=30007960fn0.jpg

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by ofer_mat,

לאחי יש מערכת AMD64 מעבד 3200+ עם זכרונות של ADATA500 2X512 לוח אם של epox 250 8kda3 משום מה ה frequency הוא על 100 וכשאני שם את הזכרונות שלי הם על 200 למה? ניסיון להעלות אותם תוקע את המחשב

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. שלום חבר'ה אני חייב וצריך את העזרה שלכם אז ככה איך אני בודק את טמפרטורת המחשב שלי?? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 702 צפיות
  9. אני רוצה לנצל כמה שיותר את המעבד והזיכרונות שברשותי כרגע אני עומד על OC של 3GHZ זכרונות עובדים על 375x8 והבאס על 750 כבר הרבה זמן שלא שיחקתי עם ה OC ... רציתי לדעת מה עדיף באס גבוה יותר או מהירות זיכרונות גבוה יותר

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by ranyr,

לפי vantecusa.com הוא מיועד לכרטיסי מסך... אבל לפי הגודל והחיבור נראה שהוא יכול להתאים גם לchipset מישהו אולי ניסה?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. אהלן מה המצב אחים שלי אני חדש פה ויש לי כמה שאלות הסתובבתי פה באתר וקראתי מלא הודעות ויש לי התלבטות קשה איזה מאוורר הכי טוב ??? יש כל כך הרבה סוגים שאני כבר מבולבל מכל הנושא הזה אני רוצה לקנות משהו חזק שהמעבד לא יתחמם ראיתי כל מיני סוגים בפחות מ-50 שקל ואני רוצה ללכת על הכי יקר שמעתי שיש מאווררים עם גופי קירור על מה אתם ממליצים צריך לעשות מאוורר לכרטיס מסך או שמאוורר אחד מספיק ??? האם צריך להתאים את המאוורר לשאר חלקי המחשב (מעבד כרטיס מסך וכו') ויש את המשחה הזאת שצריך למרוח בישביל מה זה כמה זה צריך לעלות אני לא הכי מבין בנושא אז תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  12. שלום לכולם הנה המפרט : Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB GIGABYTE EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Kingston HyperX Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin כרגע אין OC רציתי הכוונה לגבי התחלה של OC , איך להתחיל מאיפה ומה הכי כדאי עם מפרט כמו שלי ? אודה לכל עזרה ערכיה : מצב המאווררים : alphine 7 pro למעבד artic colling 120 mm 80 mm רגיל מוצמד להארדיסק בכללי טמפ' עבודה של המעבד הינה 50

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  13. שלום , יש ברשותי ASUS 8800GT , עשיתי לו OC למקסימום שלו (חוץ מהשיידר שקצת מגביל , לא יודע למה?). בכל מקרה זה פועל על 750/2050 ואני לא יכול להמשיך יותר (ז"א אין לי לאן להמשיך יותר , אין לי מה להזיז או לעשות + לא ב RIVA ולא בASUS SMART) ה ATITOOL לא עובד בVISTA X64 אז לצערי לא יכולתי להשתמש בה. למשהו יש תוכנה אחרת כמו ATITOOL שאפשר לעשות בדיקות ארכיקטורה ושאר הדברים וזה יראה את המעלות מאמץ בהתאם? , אין לי מושג כמה מעלות יש לי במאמץ מקסימלי (המדד שלי זה אם זה לא נתקע ב3DMARK ולהפעיל קרייסיס [מסך אחרון] ולבדוק טמרפטורה). סה"כ המפרטורה ממש אחלה , מאורר על 60% במאמץ מסך אחרון קרייסיס יוצא משהו כמו 75-80 מעלות , בidle הוא עומד על 45. תודה עוד שאלה על הדרך במקום לפתוח נוש…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  14. זכרונות של 1000 ...קירור מצויין !!! נתקל קצת בבעיות ב OC ..בזמנו הוא ישב קבוע על 3.8 בלי שום בעיה - המחשב פשוט נכנס ל DEFAULT אתמול בגלל הפסקת חשמל צריך מחדש עזרה והפעם אני גם ארשום את זה על דף מסודר להבא... (4.0 יהיה מספק בהחלט .. ) אז ככה : העתקתיאת הכל לכאן - רק מה אני אמור לשנות בעיקרון (חצי מהדברים אני זוכר ) ? first pressin CONTROL f1 - (for the memory timing to open in the bios) ADVANCE BIOS FEATURE : changing "cpu enhance halt" C1e to DISABLE changing "cpu E I S T function to DISABE MB INTELIGENT TWEAKER : cpu clock ratio 9X fine clock ratio +0.5 cpu host clock control ENABLE cpu host frequency ??? pci - E frequency ??? CIA 2 DISABLE perf…

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by SD Project,

מיש'ו ניסה פעם ?! הוספתי שתי תמונות לתדעו על מה אני מדבר תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by Void,

יש למישהו המלצה לתת לי?(סוג,סכום)

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by ironman405,

שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתך לקירור טוב לPS3,מכיוון שהוא מתחמם יותר מידי , קראתי על כמה מאווררי קירור ל PS3 והבנתי שהכי שווה זה: Pelican Air Flow Cooler for PlayStation 3 רציתי לשאול את דעתכם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  18. Started by see4,

ב EVEREST מופיעה טמפרטורה של מעבד בעומס כ 43 וב PCPROBE כ 59 מי מזייף על מי לסמוך !? אני משתגע

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  19. בתוכנה EVEREST מסומן לי בליבות 1 ו 2 טמפ' 25 במנוחה ו37 בCPU למה ההבדל כ''כ גדול ?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. יש לי את ה Msi K8N Neo Platinum Amd64 2800+ newcastle Sh7-C0 ThermalRight 480Watt ButterFly Rail 12V-18 A-DATA 2X512 DDR500 Slot 1 2 על המעבד קירור של Thermalright SLK-948U athlon 64bit +Vantec ThermalFlow מעלות 30-48 מקס. המעבד לא ממש טוב לאוקינג כמו שגיליתי, אבל זה לא ממש מונע את האוקינג ל FSB, פשוט להשתמש במולטיפלייר, מה שרציתי לדעת מה זה ה HTT בדיוק והדיפולט הוא 4X, כזכור לי באתר של אמאסאיי אמרו כשעושים אוקינג כדאי להוריד ל 3X, אבל במה זה משפיע ? בבאצמארקים שעשיתי לא ממש ראיתי הבדל במהירות הזיכרון או המעבד בסאנדראה, אולי זה משהו שקשור ל 64ביט ? כי רשום בסאנדרה 2X800=1600, ואת זה לא ממש הכי הבנתי, זה רשום במהירות של המעבד כקשור ל HTT

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by Chymes,

תמיד שאני עושה בדיקה אני מקבל בצד הודעה interrupted והבדיקה ממשיכה כרגיל. מה מפריע לו? מי מפריע? אני מקבל את ההודעה גם כשהמעבד נמצא בסטוק.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by 114508534,

קטודה שהוצאתי מסורק

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  23. אבקש עצותיכם בנוגע למחשב שהרכבתי שיתפקד בתור NAS. המארז הוא SFF בגודל 40X30 ס"מ וגובהו 10 ס"מ. לאחר שהוצאתי ממנו את הסידירום ואת הפלופי נשאר די מקום כדי להרכיב פיזית את 4 הדיסקים הקשיחים. אפשר לראות בתמונה את הסידור הנוכחי שהוא פשוט 2 למעלה, 2 למטה, תוך שימוש בברזלים המקוריים. טיפה צפוף- אבל הכל נכנס. מכיוון שהדיסקים שיעבדו שם הם של 1000 ג"ב שהם צרכני הספק ומפיצים לא מעט חום, תהיתי האם הסידור הזה הוא לא מספיק טוב עבורם. האם כדאי לי: (1) לסגור את המארז כמו שהוא ולקוות לטוב? (2) להשאיר את הברזלים ואת הדיסקים איפה שהם, אבל להוסיף איזה מאוורר 80 מ"מ שידחוף/יוציא אוויר מהמארז? (3) לפרק את הקונסטרוקציה הנוכחית ולהרכיב אחרת- כזו שתדחוף אוויר קר מבחוץ ישירות אל הדיסקים + מאוורר ש…

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by dovrich,

יש לי שרוול אוויר שמחובר למארז שנצמד למאוורר של המעבד. השרוול הזה ניתן לכיוון אצלי, פנימה והחוצה, מה מומלץ לעשות? להצמיד את השרוול למאוורר? או שלעשות מרווח מקסימלי בינו לבין המאוורר?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  25. שלום אני חושב לקנות את אחד משתי המאווררים הבאים של טרמלטק : gunmet orb max orb ורציתי לקבל חוות דעת על שני המאווררים האלה (לא מתוכנן oc ממש רציני אולי משו מינורי) ובכל מקרה האם הם טובים משמעותית מהמאוורר המגיע עם המעבד (q9300( ועוד משו קטן הלוח שאני מתכנן לקנות הוא :ga-ex38-ds4 ויש לו קירור רציני ללוח האם תהיה בעיה מבחינת הגודל של המאווררים הללו והתנגשות עם הקירור של הלוח? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים