אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
טוב זאת הבעיה רכשתי לאחרונה את Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC Fan וקיבלתי אותו היום, פתחתי במהרה ואני מנסה להסיר את המאוור (נראה לי שהוא מחובר עם ההיטסניק) והוא פשוט לא יוצא, אני לא רוצה להפעיל עליו לחץ או משהו שלא ישבר בקיצור הלוח אם הוא של ASUS P4T533-C והספתי גם תמונה אם משהו יכול לומר לי את הטריק בבקשה. ד"א http://7of9.keystreams.com/gameman/archive/heatsink_install_and_removal.asf הורדתי את הסרטון הזה שהוא באיכות גרועה ואומרים שיש משהו בצד שצריכים ללחוץ עליו, אני הסתכלתי מכל הצדדים ולא ראיתי כלום... אם משהו יודע בבקשה הנה תמונה יותר מקרוב: http://etleague.aodiso.org/Picture003.jpg
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני שאני בכלל מחליט אם להשאיר את ה OC שלי חי ונושם, צצה לי שאלה שאין לי תשובה טובה עבורה למעבד שלי (X2 3800) כמובן יש שתי ליבות. בדיקה באוורסט מראה את שתי הליבות וגם טמפ' שמוצגת כטמפ' המעבד. עכשיו פה מתחילה הבעיה. ליבה אחת רצה על 43 מעלות שניה רצה על 50 מעלות והתוצאה הכוללת של המעבד היא 45 השאלה היא די פשוטה. האם אני צריך להתייחס לטמפ של הליבה החמה יותר או לתוצאה הכוללת או..מה בעצם? עריכה ==== שימוש ב speedfan מראה טמפ' פחות או יותר זהה לשתי הליבות (מעלה לכאן או לכאן)
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אהלן, הינה הטמפ' של המערכת שלי...(במנוחה בערך....) motherboard: 34 CPU: 52 CPU 1(core): 51 CPU 2(core): 50 PWM: 41 GPU: 56 כונן: 41 אני יודע שהמעבד קצת חם.... הינה המפרט: Intel Core 2 Due E6300 1.86Ghz Abit IB9 (TWINMOS DDR2 667Mhz 512MB (2X WD160GB (8mb) 7200RPM SATA2 Point Of View 7600GS 256MB DDR2 NEC DVD RW X18 COMPUCASE 6A21 No PSU JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin Retial Samsung 226BW עכשיו, אני רוצה לדעת האם כדי לי לעשות OC לכרטיס מסך??? או שהטמפ' האלו לא מאפשרות לי? כנ"ל למעבד... אני מזכיר שהטמפ' האלו הם במנוחה... אשמח לתשובות, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם HARDDISK שמגיע ל 52 מעלות זה סיבה לדאגה או זה מצב נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש לפני שבועיים... רציתי לבדוק האם אפשר לעשות OC למחשב שלי... ואם כן אז כיצד, איך ואיפה... הנה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6320 1.86Ghz 4MB Cache לוח אם: Intel PearlCreek DP31PR כרטיס מסך: inno3d GeForce 8600GT 512 MB זיכרון 1: 1024MB DDR2 667Mhz Samsung זיכרון 2: 2048MB DDR2 667Mhz Ceon דיקס קשיח: WD 200GB 7200RPM (X2) זהו בגדול... תמונות: אני מתכוון להוסיף עוד 2 מאוורים לתוך המארז... או שעל מה שתמליצו לי על מה לקנות... שמעתי שיש כאן קהילה טובה באתר הזה... אשמח לקבל הדרכה מהאנשים כאן... זהו עד כאן לבינתיים, תודה לכל המתעניינים ולכל מי שהפנה את תשומת ליבו להודעה זו....
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
R9600XT הוציא 2100 ב- 3DMARK05 וזה עוד בלי אוברקלוק למעבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הדלתא הרועשת שיש לי על הוולקנו שלי במאוורר שקט אך חזק וכאן אני צריך את עזרתכם תמליצו לי על מאוורר שקט טוב ובמחיר סביר ד.א יש פה משהו שרוצה לעשות הלפה עם דלתא 60 ממ שלי?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
היי יש לי 7800GTX, אני חורש על הדרייברים (78.01) כבר שעות, ואני לא מוצא שום אפשרות לOC! מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה קרור הכי טוב לדעתכם tt tiger1 - 70nis http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=1568 Vantec IceBerq CCB-A4C - 75nis http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3199 Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler - 67nis http://www.pch.co.il/docs/pd-896713136.htm http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS מה הכי כדי ל fx 5200 non ultra .. השתיים הראשונים זה מפדנה אני לא יודע למה זה כותב נקודות..
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כמה מתח אני צריך לתת למעבד שלי שהוא במהירות רגילה וכמה באובר של 2500. נא לפרט בבקשה בדיוק מה אני צריך לעשות בביוס. תודה מראש. צירפתי תמונה של הביוס: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כ.מסך nVIDIA GeForce 7300 SE והוא בטמפרטורה קבועה של 72 מעלות! הנה קישור לתמונה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE7300GS1&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=HE חשוב לציין, שלא נעשתה המהרה. מה שכן, דלת המארז - שמאל, פתוחה תמיד, והמאווררים היחידים הם של המעבד וספק הכוח. גם לאחר סגירת המארז והפעלה של מאוורר קידמי במארז, הטמ' ירדה ל70 מע' בלבד! האם הטמפרטורה תקינה? האם שיפצור מאוורר על כ.המסך במהירות נמוכה ישנה משו? (רעש לא בא בחשבון..) אני שם לב, כי הגלילה עם העכבר היא איטית לפעמים בגלישה בנט...(או שזה לא בהכרח קשור?) תודה רבה לכל העוזרים!! ניר.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי באוורסט 2 טמפ' : אחד של ה CPU ואחד של הSYSTEM לכמה הSYSTEM אמור להגיע במאמץ?? כי הוא הגיע לי ל 42... ואני לא יודע מה המקסימום שהוא אמור להגיע... אם צריך מפרט אז הנה: Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4HT CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed CPU Clock 2780.06 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 7%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 213.85 MHz (original: 200 MHz, overclock: 7%) Memory Bus 213.85 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboar…
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כל מוצרי קירור המיים כתוב אליהם שהקוטר הוא 1/2 או 3/8 מה זה אומר במידות הרגילות (מטר)?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לנצל כמה שיותר את המעבד והזיכרונות שברשותי כרגע אני עומד על OC של 3GHZ זכרונות עובדים על 375x8 והבאס על 750 כבר הרבה זמן שלא שיחקתי עם ה OC ... רציתי לדעת מה עדיף באס גבוה יותר או מהירות זיכרונות גבוה יותר
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
על המארז שלי מורכב מאוור 120 בדלת שמכניס מאוור 80 מאחורה שמוציא והרכבתי עכשיו TT Silent Boost על המעבד היטסינק חדש משחה חדשה והכל , המעבד הוא Athlon Barton 2800+ ועדיין הטמפ' היא 54 מעלות ! זה בכ20 מעלות גבוה יותר מהטמפ' של הלוח אם. מישהו יודע למה ? שווה להשקיע במשחה יותר טובה ? לסדר את הכבלים יותר ? לעשות חורי אוורור ?
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אפשר כבר להזמין מפנדה - 230 למעורב, 280 לנחושת, לפי האתר זה מגיע עוד פחות מחודש... מעניין אם הוא ייתן פייט ל-XP-120...
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2700 לוח : kt triton המעבד עומד כרגע על 65 מעלות ללא אוברקלוקינג, דלת פתוחה ומזגן (מהלחץ) האם זה נורמלי?? קראתי באתר הבית שהמעבד מגיע עד 85 מעלות אבל לא יודע נראה לי מפחיד!! לפני היה לי מעבד 2000 והגיע לי ל 55 מעלות מקס! אה....יש לי וולקנו 10...... נראה לכם שזה בסדר?.... HELP!!!!! ???
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם זה נורמלי 50 מעלות במנוחה למעבד PHENOM II 940 X4 ? אם קירור 64 PRO ? ומארז CM690 פתחתיאת המארז אין אבק הכבלים לא מפריעים ונגעתי בקירור והוא היה חם והכרטיס {260GTX} ב50 מעלות במנוחה ומהירות מאוורר על 66% יכול להיות שפשוט נפלתי על מעבד דפוק?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני קונה את המעבד Q6600 ואני יודע שהוא מגיע לטמפרטורות די גבוהות.. אז החלטתי לקנות יחד איתו Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האםמשתלם לעש/ות למעבר הזה OC ? ולכרטיס מסך :GeForce 6600GT ? אם כן ,אנימחפש איזה קירור טוב ב-150ש"ח..
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום , אתמול פתחתי נושא על המעבד שלי E6600 והצלחתי להגיע איתו מ2.4 ל3.2 עם קירור סטוק .. עכשיו בEVERST אני מריץ בדיקה לאיזה שעה ככה והכל עובד טוב ותקין המעלות לא קופצות , אבל שאני מפעיל OCCT עובר כמה דקות וזה עושה לי כזה כמו שיוצאים במנהל משימות זה עושה לי אל תשלח . עכשיו אני רוצה לדעת אם יש עוד תוכנה לבדיקת OC , ותוכנה לבדיקת טמפרטורה . אם אפשר גם קישור אני אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, כבר כמעט שנתיים וחצי יש לי כרטיס מסך 8800GTS, שעושה אחלה עבודה.. יש לציין שמעולם לא עבר אוברקלוק מה שאני תמיד זוכר זה שהוא עשה הרבה רעש במשחקים כבדים לאחרונה שמתי לב שהוא עשה יותר רעש מבד"כ, נשמע כמו פרארי על טורים גבוהים ואני מגזים רק קצת, באמת שהוא עשה המון רעש הורדתי את SpeedFan כדי לבדוק טמפרטורה וחשכו עיני, 95 מעלות צלזיוס עם ציור של להבה ליד הטמפרטורה במצב מנוחה (!!) 82 צלזיוס (!!!!!) לפי מה שהבנתי, זה הרבה יותר גבוה ממה שאמורה להיות הטמפ' בכרטיסי מסך גם תחת עומס כבד. פתחתי את המחשב, ריססתי את האמא שלו עם ספריי אויר דחוס, אבל לא היה כ"כ הרבה אבק. גם עכשיו כשניקיתי הכל מאבק, הוא עדיין מתחמם לרמה כזאת - ועושה רעש מפחיד. אני כבר מפחד לשחק, אז בינתיים אני לא נוגע …
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה TUNIQ והלוח של GIGABYTE DQ6 , למי שלא יודע ל TUNIQ צריך לשים BACK PLATE בגב הלוח אבל ב DQ6 יש שם HS , את ה CRAZY COOL , למישהו יש רעיון איך להרכיב את ה TUNIQ בלי להסיר את ה CRAZY COOL ...?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מיש'ו ניסה פעם ?! הוספתי שתי תמונות לתדעו על מה אני מדבר תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-