אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
טוב זאת הבעיה רכשתי לאחרונה את Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC Fan וקיבלתי אותו היום, פתחתי במהרה ואני מנסה להסיר את המאוור (נראה לי שהוא מחובר עם ההיטסניק) והוא פשוט לא יוצא, אני לא רוצה להפעיל עליו לחץ או משהו שלא ישבר בקיצור הלוח אם הוא של ASUS P4T533-C והספתי גם תמונה אם משהו יכול לומר לי את הטריק בבקשה. ד"א http://7of9.keystreams.com/gameman/archive/heatsink_install_and_removal.asf הורדתי את הסרטון הזה שהוא באיכות גרועה ואומרים שיש משהו בצד שצריכים ללחוץ עליו, אני הסתכלתי מכל הצדדים ולא ראיתי כלום... אם משהו יודע בבקשה הנה תמונה יותר מקרוב: http://etleague.aodiso.org/Picture003.jpg
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא 8800GT והטמפרטורות היו 52 מנוחה 81 מאמץ ולאחר התקנת הקירור החדש הטמפרטורות הם 39מנוחה 45 מאמץ ואני רוצה להגיע רחוק בOC כרגע זה על 720 ואני לא מצליח לעבור את ה720 לליבה אז כניראה שאני צריך להעלות מתח לכרטיס מסך , איך אני מעלה לו מתח וכמה כדאי כדי להגיע ל 770-800 לליבה ?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מבקש בבקשה עזרה.. קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש.. חיברתי הכל .. כשאני מדליק מופיעה לי .. הטמפרטורה של ה-CPU גבוהה מאוד.. ניכנסתי להגדרות בביוס רשום לי 100 אחוז טמפרטורה.. המוזר שהכל מחובר כמו שצריך המאוורר שעל הקירור עובד הקירור לא מחומם ביכלל .. בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר טוב.. מבקש את עזרתכם .. מהי יכולה להיות הבעיה ?.. כאשר אני מדליק עושה לי רעש של כמה ציפצופים ..ואז כרגיל הכל!..
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כוונתי היא האם הרכיבים האחרים כגון : מעבד, זכרונות וכדומה יושפעו כתוצאה מהOC של הכרטיס מסך ?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי מעוניין להוסיף כשתי מאווררים קידמיים ואחד אחרוי ע"מ לשפר את ה-Airflow במארז שלי (HAF 932). תוכלו בבקשה להמליץ לי על משהו טוב ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעבד שרשום במפרט שלי, ואני עובד עם אוברקלוקינג עליו כבר מעל שנה והכל עבד פשוט מעולה, אך משום מה בזמן האחרון משחקים התחילו לקרוס ואחרי שבדקתי זה נראה כאילו המעלות של המעבד גבוהות מדי בזמן מאמץ ממושך, המעלות מגיעות ל70! איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות כדי לעזור לו לעבור את חודשי הקיץ החמים של הארץ??
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הלדים הבאים מספיק זוהרים ? Led Blue 5 Hi B 2500Mcd Led White 5mm Led Yellow 6200mcd Led Red 4830mcd
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת - האם אפשר לנתק את המאוורר מגוף הקירור בלי להוציא את כל גוף הקירור כולל ההיטסינק? לנתק את הכל אני יודע. אבל אני מעדיף רק להוציא את המאוורר לנקות אותו להחזיר.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אני מעוניין להמהיר את תדר המעבד שלי מסוג פנטיום 4 800FSB 2.4MHZ socket478 לוח האם שלי הוא: P4P800 זכרונות: 512x2 Kingston ddr400mhz + 256x2 twinmos ddr400mhz סך הכל: 1.5 קירור: זלמן איכותי אין לי מושג באוברקלוקינג ובגלל זה אני צריך את עזרתכם האדיבה, מהמעט שאני יודע זה שצריך להיכנס לביוס ולשנות את התדרים של המעבד והזכרון ובכן לאיזה תדרים?! אודה לכם אם תיתנו לי אולי לינק מתאים למפרט שלי או אולי מישהו שהתנסה בהמהרה דומה למעבד זה חשוב לציין שאני מעוניין להמיר את המעבד ל- 2800-3000 לוח האם שלי לא תומך ביותר מ- 3000 המחשב שלי גם ככה עגלה אז אני לא פוחד לקחת סיכונים! ובכן אני משאיר את העצות לתותחים שבפורום בתודה ובהערכה איציק
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אפשר כבר להזמין מפנדה - 230 למעורב, 280 לנחושת, לפי האתר זה מגיע עוד פחות מחודש... מעניין אם הוא ייתן פייט ל-XP-120...
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום , אתמול פתחתי נושא על המעבד שלי E6600 והצלחתי להגיע איתו מ2.4 ל3.2 עם קירור סטוק .. עכשיו בEVERST אני מריץ בדיקה לאיזה שעה ככה והכל עובד טוב ותקין המעלות לא קופצות , אבל שאני מפעיל OCCT עובר כמה דקות וזה עושה לי כזה כמו שיוצאים במנהל משימות זה עושה לי אל תשלח . עכשיו אני רוצה לדעת אם יש עוד תוכנה לבדיקת OC , ותוכנה לבדיקת טמפרטורה . אם אפשר גם קישור אני אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
לאחרונה ביקרתי באתר של נועה מחשבים והסתכלתי על קירורים חדשים בשביל לראות מה חדש...ואז ראיתי את הונדטה 2 של OCZ והיו שם קישורים לכתבות שמראים עליונות ברורה על הTRU120E...זה הגיוני שקירור שזול מהTRU בכמעט 100 ש"ח עולה עליו בביצועים?או שהביקורות לא אמינות?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
צריך עזרה איך עושים OC לזיכרונות דרך BIOS?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתך לקירור טוב לPS3,מכיוון שהוא מתחמם יותר מידי , קראתי על כמה מאווררי קירור ל PS3 והבנתי שהכי שווה זה: Pelican Air Flow Cooler for PlayStation 3 רציתי לשאול את דעתכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין שני גופי קירור , אחד של AC פריזר 7 פרו,(http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4399) ובין ZALMAN CNPS 7700 Cu (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2595) הפריזר עולה 160 , והזלמן 270. יש לי סוקט 775 פנטיום D 820,אני לא עושה שום אוברקלוק,הסיבה היחידה היא שהמעבד מתחמם מאוד,והמאוורר זז על 900-1100 PRM,רק כאשר הוא מגיע ל-70 מעלות הוא עובד על 4000,וכאשר הוא על 65 הוא ממשיך לעבוד ב-900-1100. מה יותר מומלץ !?
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
hello, i have an inno3d mx440...4ns mem chips that should give 500MHz stock speeds 270/400 i overclocked it to 310/480 is it good for this gfx? i tried it on auqamark , stock: 5136 overclocked : 5467 how is it?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
חשבתי להחליף לקיט זיכרונות של 1066 MHZ ולהביא את הTR 120 ULTRA EXTREME אבל רשמו פה שהלוח הזה מגביל או משהו? אני כרגע 3600@9X400 עם E8400 אבל אני מתכנן להביא את הHD4890 החדש כשישוחרר ורוצה להמהיר את המעבד לכיוון ה4500MHZ בשביל שלא יגביל במשחקים. יש האם טעם להשקיע בקירור וזיכרונות חדשים? אני כרגע עם הקינגסטון 800MHZ והם בלי קירור וכנראה ישרפו אם אני אנסה להמהיר. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת אם המערכת קירור של thermaltake BIG WATER תיתן ביצועים טובים יותר מאשר TUNIQ TOWER בהנחה שמתוכנן OC והאם היא שקט יותר ונוחה לעבודה? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני יודע שיש את ריווה טיונר....אבל רציתי לשאול אולי אם יש תוכנות טובות אחרות שאולי עושות את העבודה יותר טוב... ואולי יש תוכנות שעושות את זה אוטומטי כמו ב ATITOOLS שזה מוצא את הMAX CORE וה MAX MEMORY ......(אם יש אפשרות כזאת גם בריווה טיונר אז אנא תדריכו אותי).... תודה... :s05: ???
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P5B .. ואני רוצה לקנות קירור לצ'יפסט עד 120 ש''ח בערך.. איזה יש לכם להמליץ לי?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
בשביל שהמסך LCD יעבוד צריכים סוללות,מי יודע איזה סוללות?עגולות קטנות,כסופות כאלה?כמו שמחברים למעגלים באלקטורניקה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?
-
אוקיי , יש לי סינק מקורי של AMD 1800 PLOMINO , הוא 70MM.X.70MM יש עליו גם מאורר מתאים , עכשיו , חשבתי על שני דרכים לשים אותו על הכרטיס מסך ואני רוצה דעה ממכם מה יהיה יותר קל ויותר יעיל , לשים לו משחה טרמית ולקבע אותו במקום אי אפשר , אז תכננתי ככה : 1.למרוח משחה טרמית על הליבה ולתפוס עם אזיקונים את הסינק , אבל איך אני עושה את ? , זה לא יפריע למאורר ? ואיך לתפוח את האזיקונים ? איפה? 2. למרוח דבק טרמי ולחכות שיתייבש... , האם זה יהיה יעיל כמו ההצעה שלמעלה? האם הדבק יחזיק טוב? הסינק לא ממש כבד... תודה לכל העוזרים למיניהם.
-
- 12 תגובות
- 688 צפיות
-