עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the-f-master,

יש לי את הלוח אם p35c-ds3r GIGABYTE וקיבלתי איתו תוכנה שנקראת EASY TUNE 5 בשביל לעשות OC דרך מערכת ההפעלה...אם אני אשתמש בה לOC קליל(5-25%) בלי לעשות את כל הדברים שכתוב לעשות במדריך באתר דרך הביוס(לא כולל בדיקת יציבות שאני אעשה) אז הOC יהיה יציב או שאני חייב לעשות את כל הדברים האלו שדרך הביוס?ואיך בודקים יציבות ב-S&M?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  2. היי, אני בונה כעת מחשב קטן ומעוניין לרכוש את המארז Lian Li PC-V351 ולוח אם מסוג mATX. כמה פרטים נוספים: זיכרון - Corsair 4GB CML4GX3M1A1600C9 CL9. מעבד - Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB. המארז מסוגל להכיל קירור למעבד בגובה 115mm, מאוד חשוב לי נושא השקט (המחשב עתיד לשמש כמעין HTPC-NAS), אך כמובן לא במחיר של לצלות את המעבד ;D קראתי מעט ביקורות באינטרנט ואני מעוניין ללכת על הקירור Shythe Big Shuriken 2 Low Profile. מאחר והקירור הנ"ל מאוד נמוך (58mm) וכמובן רחב (125mm), אני "חושש" מעט שהוא יהיה קרוב מדיי לזיכרון ויפריע. אשמח לשמוע את דעתכם ו/או המלצה לקירור Low Profile מומלץ אחר. תודה! לירן.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  3. Started by shaul,

האפשרויות שיש לי הן: 1. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD 2. Thermaltake Volcano 9 3. ZALMAN CNPS5100-Cu איזה מבין השלושה הכי כדאי לי לקחת?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by bartes,

שלום רב יש לי כרטיס מסך: AGP 4x: nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאורר של הכרטיס פשוט תקוע ולא זז. אני יודע שזה לא "בריא" שהכרטיס ישאר ללא מאורר לכן אני צריך לקנות קירור או מאוורר שיתאים לו. הסכום המירבי הוא 150 שקל אני אישמח כמה שפחות. תודה מראש בר!

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  5. Started by dor31,

רציתי לדעת עם למישהוא יש רעיון איפה לשים חיישן טמפ' לפנטיום 4 חוץ ממתחת למעבד כי הפינים קטנים והחוטים לא עוברים שם.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  6. שלום אנשים. משעמם לי קצת...אז אני רציתי לשאול אתכם ת'שאלה הזו כי זה סיקרן אותי מאוד אמנם זה גם תלוי בקירור של המעבד אבל בכללי מהו הפוטנציאל הכי גבוה? ובמקביל גם מהי התוצאה הגבוהה ביותר בסופר פאי שאפר להגיע איתו.. אם ראיתם כבר סקרים או אנשים שיש להם גם ת'מעבד הזה וסיפרו עליו או דברים אחרים אני אמשח לשמוע! המעבד שלי: Prescott 3.0 775 תודה.

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by ariebel,

שתי סטיקים של CORSAIR עם CAS2 עם LL במהירות של PC2700 333MHZ או שתי סטיקים של CORSAIR עם CAS2 במהירות של PC3200 ?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. שלום לכולם! לאחרונה אני שוקל לפנק את המחשב בקירור מים איכותי (כרגע לופ אחד למעבד)מבחינת תקציב , באיזור ה300+ דולר כולל משלוח. המטרה היא לבצע OC גדול יותר למעבד ולמקסם את הביצועים שלו - כרגע הוא על 3.2 בערך , רוצה להגיע כמה שיותר גבוה. לאחרונה נחשפתי למס' קיטים מוכנים (כלומר רק לחבר פלטה אחורית ואת הרדיאטור) כגון הcoolIT ECO ALC (וכמובן הדגם המקדים שלו הדומינו) ואת הקורסייר H50 (בגירסתו השלישית אאל"ט) ולעומתם את הקיט שמכיל את כל מה שאני צריך רק להרכבה ועצמית כגון הSwiftech H20-220 Ultima XT. http://www.sidewindercomputers.com/swh2edukit.html אני אתחיל בזה שברור לי ששניהם לא נמצאים אפילו קרוב אחד לשני מבחינת מחיר וסביר להניח (סביר לי) שגם הביצועים לא יהיו דומים. 1.האם בכלל …

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. צריך עזרה בפתיחת מכפלה של xp2400 כמה שיותר מהר >ודה!!!

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by ariebel,

וזה יציב! אחרי 20 לופים של BURN-IN בSISOFT ואחרי שעתיים בPRIME הטמפרטורה כמובן על 45 מעלות בגלל המתח הגבוה (2.15V) והתוצאה ב 3d mark 2003 עלתה ב 100 נקודות. אבל זה הOC הסופי שלי...מעכשיו אני ממשיך לעבוד במהירות הרגילה של המעבד (שלא יישרף לי ).

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by dudu_azran,

כמה שיותר איכותיים ושקטים וכמה שיותר זולים תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  12. אז ככה מפרט מלא יש בחתימה האוברקלוק שיש בחתימה הוא לא מדיוק הוא לא עובד יציב אז ככה כרגע המחשב עובד על: באס 200 מכפלה 10 תיזמונים 3-4-4-11 מתח למעבד 1.675 לזיכרון 2.7 לציפסט 1.9 עכשיו אני לא יודע איך להמשיך כאילו הזיכרון הזה נותן מסך כחול כמעט בכל פעולה שאני עושה ככה הוא יציב טמפרוטות של 34 במנוחה ומשו כמו 45 במאמץ. תודה ענקית לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by davidz85,

שלום לכולם, לפני הצגת השאלות אני אתן לכם רקע למערכת שלי לOC ולהגדרות שאני משתמש בהן בביוס. אני עובד עם Q6600, עשיתי לו OC ל-3.2, FSB 356, והמון זמן אני עובד איתו על מתח שרק השבוע הבנתי שהוא נמוך מידי, הNORMAL שלו ממה שרשום בביוס זה 1.3125, אני עבדתי איתו על 1.350. הכל עבד ללא קריסות אבל תמיד חשבתי שאני יכול לקבל ביצועים יותר טובים, גם במשחקים וגם בעבודה רגיל בויסטה שזה אומר גלישה צפייה בסרטים וכל מיני העתקות קבצים קידודים וכאלה.. אז השבוע חבר אמר לי שכדאי להעלות את המתח בגלל שאם משתמשים ב4 סטיקים של 1 ג'יגה זיכרון, מומלץ להעלות את המתח. אני חשבתי שאפשר לספק למעבד מתח נמוך כי הוא מסוג G0 שמתחמם פחות מהדגם הפחות חדיש B משהו. העלתי את המתח ל-1.400 ובאמת שמתי לב לBOOST מ…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

באתר של TT אומרים שמקבים עם ה HSF עצמו וסט מהירות - האם מקבלים אותו עם הקניה של HSF כזה גם בארץ או לא.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  15. Started by nehmia,

או קי אתמול בערב היה איזה 5 מעלות...אז חשבתי מה אפשר לעשות במזג אוייר כזה....אוברקלוק... אז אני ואבא הוצאנו תמחשב שמנו מולו מאורר ענק.... או קי העלתי את GFORCE 4 MX 8 התוצאות ב AQUAMARK עלו מ-4900 ל 5993 (22% יותר) ואת המהירות העליתי בכור מ- 275 HZ ל- 390HZ (עוד 42% ) זכרונות מ-300HZ ל- 350HZ (עוד 17%) מה אתה אומרים? נ.ב...המעבד שלי היה על 21 מעלות במאמץ.....וכל זה בקירור פסיבי וקצת עזרה של הטבע.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  16. האם היא (בנוסף למארז כמובן) מספיקה ל-OC או שהיא מספיק טובה אבל למחשב בלי OC?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. אפשר בבקשה מדריך סרטון או תמונות ללוח אם P35 DS3L מדריך למעבד ולזכרונות

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  18. sorry no hebrew yet in this computer, check the temperatures! that isn't good is it? just how bad is it? what should i do and how? thanks i use: k8nxp-sli fx-55 two nvidia 6800U(PCX) i got a good case with few fans which seems good (but i don't know too much about fans) :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, קיבלתי את המאוורר החדש ואני רוצה לדעת באיזה צד לשים אותו כדי שיכניס אוויר קר לתוך המארז? שהמדבקה תיהיה לכיוון כפתור ההדלקה מקדימה או לכיוון הקיר מאחורה? מקווה שהבנתם... תודה, דניאל.

20. Started by mrbig,

אני יודע שעל פניו הם לא אמורים להתאים אבל יש לי קירור ישן של זלמן והייתי רוצה לשים אותו על ה8800GT החדש שלי יש מצב לעשות קומבינה ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  21. יש לי ביוס של "פוניקס".... ואני לא מכיר אותו בכלל רציתי לעשות אוברקלוק והגעתי לדף שממנו מעלים את התדרים והכל היה נעול. כדי לפתוח את זה צריך לבחור שה AI או איך שלא קוראים לזה יהיה - ידני (manual) ועכשיו כשבאתי לפתוח את זה אני רואה שם אפשרות שנקראת auto overclock וכשבוחרים בזה אז נפתחת אפשרות לבחור באחוזים עם קפיצות של 5% 10% וכו'. השאלה שלי בעצם אם זה מה שאני חושב שזה (יעשה אוברקלוק אוטומטי) או שזה סתם משהו שאני לא מבין. ואם זה כן אפשרי, עד כמה זה מומלץ? כי בכל אופן אני לא רוצה לעלות את התדר של הקוואד שלי ליותר מ3.2 בלחץ. יש לי קירור OCZ Vanqulisher

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. Started by ComputerMan,

אני צריך מישהו שיגיד לי כמה אום אני צריך בישביל להפוך מ 12V ל 4.0V תודה רבה :-)

• 100 תגובות
    • 7k צפיות
  23. OK סוף סוף הצלחתי להביא לפה תמונות :-) התמונות שאני מראה פה הם באיכות בעע חח והם מראים רק חלק מהמודינג שעשיתי אני ינסה להביא תמונות של המודיג הסופי סופי שלי טוף אז מתחילים: 1. http://rotter.net/User_files/nor/3eb14e074d6383de.jpg הסבר: כאן אני מתחיל את בניית הבקר שאיתו אני שולט על מאווררים ועל הנורות במחשב 2. http://rotter.net/User_files/nor/3eb14e42525701d9.jpg הסבר: כאן זה כל המערכת כבר מורכבת אבל עשיתי מספר שינויים וסידורי חוטים :-) שלא רואים כאן... 3. http://rotter.net/User_files/nor/3eb14ec65daac96b.jpg הסבר: זה פחות או יותר בהתחלה שחיברתי כמו שאתם רואים שם חסרים לידים ומפסקים שם כי לא קניתי מספיק... אז עכשיו כבר קניתי והכל מחובר כמו שצריך.. 4. http://rotter.net/Use…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. שלום רב, המאוורר של המעבד הלך, זאת אומרת שבהדלקה ראשונית הוא לא מסתובב ומרעיש כמו טרקטור, אח"כ מתייצב וחוזר חלילה אחרי כמה שעות של פעולת המחשב. קורה גם שעקב החום הגבוה המערכת קורסת ועולה מחדש. שימנתי אותו כמה פעמים בשנה האחרונה אבל לא הולך. בקיצור אני זקוק למאוורר חדש למעבד אינטל E5300. רציתי לשאול איזה מאוורר זה בדיוק, כלומר מה לבקש מהחנות? האם ניתן לקנות ולהחליף רק את המאוורר או שזה בא עם הצלעות קירור? האם כדאי להחליף גם את המשחה הטרמית או לא להתעסק בזה? המחשב הוא ממאי 2009 ואני לא מעוניין להחליף את המחשב. כמו כן, האם אתם מכירים חנויות שמוכרות ציוד קירור כזה באזור יקנעם? תודה מראש, גיא.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים