אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האלן חברה אני חדש כאן,ואני מעוניין לעשות oc למעבד.זה המעבד DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz שמעתי שהם עושים oc נחמד. עכשיו השאלה שלי היא במה אני מתחיל,הלוח אם שלי נעול ככה שאני צריך תוכנה.אני רוצה להגיע ל 2.8 זה אפשרי?או אשליה?. הטמפרטורה של המעבד עכשיו על 39 במנוחה,והבנתי שגם צריך לשים לב לוואט או משהוא כזה. עם אני יראה שהולך לי טוב ואני מבין לאט לאט אני יקנה קרור מסיבי יותר(קרור מים,כרגע יש לי סטנטרטי) תודה רבה רבה לעוזרים. ומי שמוכן להסביר לי באיסיקיו (זה יהיה יותר נכון)אני ישמח לתת.
-
- 11 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הגעתי לביוס ואין בו את שינוי ה-FSB והכל.. קראתי גם שרוב לוחות האם החדשים לא מאפשרים אוברקלוק דרך הביוס. אז ישנה דרך לעשות אוברקלוק אחרת?
-
- 11 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אחרי שהדיון הקודם נעשה בלאגן אחד גדול כך שלא ניתן להבין ממנו כלום החלטתי לפתוח אחד חדש. המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Presscot 530 הקירור: AC Freezer 7 Pro טמפרטורות: מנוחה - 30, מאמץ 100 אחוז - 45 לוח אם: MSI 915P Combo זכרונות: שתי זכרונות של 200 מגהרץ 256 מגהבייט (512 סה"כ) אוברקלוק נוכחי: 210 FSB כפול 15 ביוס: אז ככה... המקסימום FSB שאני יכול להגיע אליו הוא 215, אחרי זה המחשב פשוט לא עובר את הPOST ניסיתי להעלות מתחים בצורה מתונה... למעבד 1.375 @ 1.475 וזה עדיין לא עזר, באותה מתינות ניסיתי להעלות מתחים גם לNB... שיניתי את הPCI לתדר של 33.3 ואת הPCI-E לתדר 101 כמו שהמליצו לי... אמרו לי שיתכן והבעיה היא בזכרונות... בEVEREST כתוב לי שהMEMORY SPEED עומד …
-
- 13 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש PentiumD 805, ואני רואה שהטמפרטורה עלתה ל-55 והמאוורר (פשוט של אינטל) עובד ב-4000RPM. האם זה נורמלי, אולי צריך להחליף משחה טרמית ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ה 7900GTX רץ בסטוק ב 1800MHZ והוא כולל זכרונות של סמסומג 1.1NS X1900XTX רץ בסטוק ב 1550MHZ והוא גם כולל זכרונות של סמסונג 1.1NS משמע ? אותם זכרונות... אז למה לעזאזל ב XTX אי אפשר להגיע ל 1800MHZ שלא נדבר על לעבור את זה... סמסומג אומרים שהמקסימום של הזכרונות שלהם עומד על 1800MHZ ב 2.0V ויכול לחרוג ב 0.1 למעלה או למטה, אבל גם ב 2.2 וולט זה לא הולך... מישהו יכול להגיד לי באיזה מתח הזכרונות עובדים ב 7900GTX ? אוליי ATI הכניסו תיזמונים שונים בזכרונות לכרטיסים שלהם ? מאיפה אפשר להשיג את התיזמונים ב 7900GTX ו ל X1900XTX ? תודה מראש... :
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת אם המערכת קירור של thermaltake BIG WATER תיתן ביצועים טובים יותר מאשר TUNIQ TOWER בהנחה שמתוכנן OC והאם היא שקט יותר ונוחה לעבודה? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני יודע שיש את ריווה טיונר....אבל רציתי לשאול אולי אם יש תוכנות טובות אחרות שאולי עושות את העבודה יותר טוב... ואולי יש תוכנות שעושות את זה אוטומטי כמו ב ATITOOLS שזה מוצא את הMAX CORE וה MAX MEMORY ......(אם יש אפשרות כזאת גם בריווה טיונר אז אנא תדריכו אותי).... תודה... :s05: ???
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לפני שבוע וחצי את הלזמן הנ"ל ZalmanTech® CNPS7000A-cu במחיר של 190 שקל !!! אז הטמפ' של המחשב לפני כן עם ה- STOCK נעו בסביבות ה- ..מעבד 27 +\- ( ביום קריר ) 30 + ( יום חמים ) והלוח אותו גם קצת יותר ! ( לגבי עומס הטמפ' עולות ומגיעות ל- מעבד 36 ולוח 34 ) זה גם כן מעצבן אותי בסטוק לא היה ככה ! עכשיו אחרי שקניתי את המאורר הכנסתי אותו למארז בהתחלה קצת חששתי שאם הוא לא ישב טוב יאבד טמפ' ז"א יתחממות ..נסיתי כמה דרכים ( לא פרקתי את הלוח - למי יש עצבים לכל הבלאגן הזה ) אז הושבתי אותו שם הברגתי וזהו ...( כמבון אחרי מריחת המשחה שבאה עם הזלמן עצמו ) .. והטמפ' נשארו אותו דבר לא ישתנה כלום זה די מכעיס אותי למה הוצאתי סכום כסף וכלום לא קרה ...המארז שלי גם כן די…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי קירור של zalman 6000 והטמפרטורה סבירה (50) עם לוח אם של epox 8rda3 המהירות האמיתית של המעבד היא 2160 ואני לא מבין למה אני לא יכול להרים את המהירות הזאת מעל 2300 אם אני מעלה אז הכל נתקע. למה זה ככה? ומה אפשר לעשות? בתודה מראש. ;D
-
- 13 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מרכיב מחשב חדש מבוסס I7 ככל הנראה וממה שהבנתי הקירור סטוק של אינטל מאוד רועש. שקט זה הדבר הכי חשוב לי במחשב חדש(המחשב הנוכחי שלי עושה רעש ברמה פשוט עצומה,ניתן לשמוע אותו כבר מהכניסה לבית) ואני מחפש קירור שקט מאוד מאוד(מאוד! ) שיקרר טוב את המעבד. נכון לרגע זה,לא מתוכנן OC. הבנתי שהקירורים הללו הם המומלצים ביותר כאן,ואני מעוניין לדעת מי משניהם הוא השקט היותר(ביצויעם פחות חשובים לי). תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי קירור נחושת לזכרונות. יש עליהם מדבקה. אם אני אדביק על הסטיקר של האחריות זה ייקרע אם אני אנסה לנתק את הדבק, אם חס וחלילה יקרה משהו ואני ארצה להחזיר לתיקון \ החלפה. חשבתי לחתוך את המדבקה רק בחלק של הסטיקה וככה להשאיר אותו לא מודבק אבל יש שם צ'יפים ואני חושש שהם יגבילו אותי ואז לא עשיתי כלום בעצם. דעתכם? הצעות?
-
- 11 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
כרטיס PALIT 6800GS AGP אין קירור המתאים לכרטיס הזה [בגלל מגשר AGP[? אני רוצה להמשיך עוד בOC אבל הקירור כנראה מגביל הטמפרטורה לא עוברת את ה 65 מעלות עם הקירור סטוק התוצאה לא עברה את 6000 יש מצב שהמעבד מגביל אותי? AMD 3200+ 939 בOC ל 2.5GHZ
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי שלום אני דיי חדש פה בפורום אני יודע שאולי אני קצת חופר אבל אני מעוניין לעשות OC גדול אפשר להגיד הנה המיפרט וקירור אני יקנה עוד כמה ימים המחשב עצמו יהיה אצלי עוד שבוע אז בינתיים אני רוצה לדעת לכמה OC אני יוכל להגיע לוח אם: Asus P4P800 מעבד: Intel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 זיכרון:Geil blue value DDR1 400Mhz 256Mb X2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 FIC הארדיסק:WD 80GB SATA קירור:ARTIC Cooling Super Silent 4 Ultra TC לינק מידע על הקירור http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=23 חבר שלי באייסי אמר לי שאפשר לעשות בלוח אם שלי 30 אחוז ידני OC בלי להיסתבך עם באס וכול זה עכשיו מ2.4 יהיה אפשר להגיע ל3120 אחרי 30 אחוז OC יהיה אפשר להוציא יותר? וקראתי תמאמר של הOC הזה אנ…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
או'קי ,אממ המחשב התחיל לצפצף באמצע משחק (gta sa) ישר עשיתי alt-tab ראיתי שהמעבד מגיע לטמפרטורה של 54 (מקסימום) אני עם הקירור סטוק , ועם מארז מקורר היטב... רציתי לדעת אם זאת טמפרטורה גבוהה יחסית למעבד הזה , ואם זה יכול לסכן אותו. אם כן על איזה קירור טוב אתם ממליצים לי? תקציב של 300 .. גג. אם הטמפרטורה הזאת עוד בסדר , אז מתי אני צריך לדאוג? באיזה טמפרטורה זה כבר גבוה מידי... (שאני ידע להבא... לשיא הקיץ )
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי דבק טרמי , שני מזרקים A ו- B עכשיו אני רוצה להדביק גוף קירור ל- SB ואני רוצה שתיהיה לי אפרות להסיר את הגוף, אז איך אני מדביק? למרוח משחה טרמית רגילה במרכז ולהשתמש בדבק רק עבור 4 הפינות? למישהו יש עצה?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC למעבד Athlon XP 1600+ ואחרי זה עשיתי פומט והתקנה מחדש לוינדוס... ומה גיליתי, שהוינדוס XP מזהה לי את המעבד כ 1800 (כנראה בגלל שהוא על מהירות 1575), אז חשבתי וינדוס זה וינדוס.. אז הלכתי לתוכנה WCPUID ומה גיליתי? ששם גם כתוב שהמעבד שלי הוא 1800, מוזר ששעה קודם לכן בוינדוס הקודם (גם XP) הוא כתב לי 1600 מוזר... מה אני יכול לעשות בנידון? אני לא חושב שאם אני יוריד את המהירות זה יחזור...
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שמסביר על התזמונים (מה זה במה זה עוזר...) של הזיכרונות בבקשה? אם אפשר בבקשה בעברית
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בביוס כאשר אני מנסה לעלות את ה באס מעל 217 לאחר restart זה אוטומתי מחזיר את זה ל 200 אבל כאשר אני מגדיל רק ב16 אז הכל עולה טוב.. השאלה למה אני לא יכול לעלות מעל 216 ולמה זה מאפס את זה ל 200 כאשר אני שם מעל ל 216 ... יש לי לוח של gygabyte ga k8ns 939 זכרונות twinmos 466 ומעבד amd 64 3000+ לא נראה לי שהזכרונות מגבילים אותי (איתם אני יכול לעלות עד 233) ניסיתי גם לעלות מתח אך זה לא עזר... אבל כאשר ניסיתי לעשות אוברקלוק דרך תוכנות כמו easytune ולא דרך ביוס אז לא הייתה שום בעיה.. אז למה אני לא יכול לעשות זאת דרך הביוס?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, אז ככה... יש לי 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד Noctua (ניראה לי ככה כותבים..) של 800 RPM ומאוורר אחד ניראה לי ג'נרי אבל עושה את העבודה של 2000RPM... ואני לא יודע איפה לשים כל אחד... עכשיו החלש מקדימה מכניס אוויר למטה והחזק מאחורה מוציא אוויר למעלה ואני לא הכי הכי מרוצה... איך אתם אומרים כדי לי לעשות? 1) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מוציא אוויר? 2) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מכניס אוויר? 3) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? 4) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מכניס אוויר? 5) חלש מקדימה מוציא אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? וכמובן יש עוד אפשרויות... מה האפשרות שלדעתכם תיהיה הכי אפקטיבית? *בנוגע למיקום במארז (אני מתכוון בקשר ללמעלה או למטה או …
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1 האם הפאנל הנ"ל מתלבש במחשב כמו סי די רום? 2 האם הוא בודק טמפ' בצורה אמינה? ואיזה?(לוח,מעבד וכו')
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
שמעו יש לי מחשב AMD לפני כחודש (אצמע החופש הגדול) המחשב התחיל להתחמם בצורה מוזרה ! הגיע לטמפ' של 50 מעלות פעם או פעמיים אבל לרוב היה בין הטמפ' הבאות 39-46 המאורר של thermalright לא ידוע לי הסוג ! עכשיו אני מאוד ישמח לדעת מה הטמפ' שצריכה להיות לעבד הזה AMD +3000. וגם העם כדי לי לעבור למערכת קירור עקב העברה למעבד אינטל ליבה כפולה או מרובעת ! האם כדי לי לעבור ?! ואשמח אם אקבל המצלות !
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
GeForce 4 מת בצורה קורעת לב (תרתי משמע). אפשר לאמר שידעתי שזה מה שיקרה עם עוד קצת לחץ על הקירור, אחרי הכל מי צריך GF4 כיום?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה... קודם המפרט שלי... :CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz 8 x 267 :Motherboard Name ASRock ConRoe945G-DVI 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN Motherboard Chipset: Intel Lakeport-G i945G :System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) :BIOS Type AMI 07/17/06 :Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB עכשיו.. למי שמכיר את המשחק ולמי שלא... הוא מאוד כבד... לפחות על הכרטיס מסך שלי... בשביל שהוא יעבוד נורמלי.. אני לא מדבר על OC של שבירת שיאים... אני רוצה לעשות איזה OC מעזרת קירור אוויר... לדעתי רק לכרטיס מסך... אז השאלה.. איזה קירור לקנות? וכמה רחוק אני צריך/יכול ללכת עם ה-OC???
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-