אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים,קניתי את הגוף קירור הזה,הוא מגיע עם משחה מרוחה במקום ומוכנה,קניתי גם ARCTIC SILVEQ 5? אז רציתי לדעת אם כדאי לנקות המשחה ולשים את הסילבר 5. ובנוסף איך לעשות את זה בלי לפגוע בגוף קירור. תודה אנשים!
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
למה כשאני נוגע/משנה תזמונים של הזכרון המחשב לא עולה אני רק משנה אותו ל3 במקום 2.5 והמחשב לא עולה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום כולם, היום (לפני הפורמט) החלטתי לראות איך עושים OC דרך הביוס. כל מה שהצלחתי לעשות זה להעלות הFSB (המקסימום שהיה שם היה 156 נדמה לי - מה שהביא את המערכת שלי ל2.96ghz). אבל הווינדוס לא עלה עם זה. איך אני בדיוק עושה OC דרך הביוס? איזה אופציות יש לי עם המערכת שיש לי (סתכלו במפרט מימין או למטה)? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המאוורר של הצ'יפסט שלי הוא הדבר היחידי שנשאר שעושה רעש אצלי, והוא עושה רעש יותר מכל המאווררים במארז על העוצמה הכי גבוהה שלהם ביחד, אז אני רוצה להחליף אותו לאחד פאסיבי. איך הזה של זלמן? (כחול כזה) הוא נראה במחיר דיי טוב, אבל הוא ישמור על הטמפ'? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני יודע פתחתי על זה נושא לפני איזה חודש אבל הפעם הצלחתי לייצב את המעבד על 2700MHZ 258x10.5 מתח רק למעבד 1.392 השאלה אם אני יכול לעלות עוד כי עכשיו הטמפ' הייתה במאמץ 56 במנוחה 45 אם אני יביא MUGEN II אני יוכל להעלות את המתח ליותר ל24\7 או שזה כבר מסוכן? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=544055
-
- 11 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כרטיס PALIT 6800GS AGP אין קירור המתאים לכרטיס הזה [בגלל מגשר AGP[? אני רוצה להמשיך עוד בOC אבל הקירור כנראה מגביל הטמפרטורה לא עוברת את ה 65 מעלות עם הקירור סטוק התוצאה לא עברה את 6000 יש מצב שהמעבד מגביל אותי? AMD 3200+ 939 בOC ל 2.5GHZ
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מערכת קירור מים מדגם Aquagate Max מבית COOLERMASTER http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=RL-HUB-KBU1-GP&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271 רציתי לדעת עם היא מוצלחת ל OC ובנוסף עם היא יכולה "לסחוב" קירור לכל המחשב (CPU.GPU.HDD.RAM.CHIPSET) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי עוד 2 סטיקים של 4GB RAM,בשביל לחבר אותם אני אצטרך להוציא את גוף הקירור ומן הסתם למרוח משחה טרמית חדשה בדרך.. מדובר על המוגן 2,עכשיו יש לי מספר שאלות. אפשר לעשות את זה במארז? אני לא רוצה להסתבך עם הוצאת הלוח אם וכ"ו וכ"ו... כמה משחה לשים ואיך?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
למה לעזאזל? אני צריך לנקות את הmx-1 למרוח שוב מחדש? ואיך זה שהוא עובד מהר והכל ולא קורה כלום אם זאת באמת הטמפרטורה, ראיתי את הטמפרטורה הזאת בEASYTUNE של ג'יגהבייט ובלוח אם
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז ANTEC 300 ויש בו 3 מאוררים. רציתי להכניס עוד מאוורר אחד כדי שהטמפ' יצנחו מכיוון שממש חם והמזגן לא פועל כל הזמן.אז ככה... יש לי מאוורר אחד מאחורה שמוציא מאוורר אחד מלמעלה שמוציא מאוורר אחד מקדימה שמכניס. עכשיו את המאוורר החדש אני רוצה לשים על דלת המארז השאלה היא בתור מה...מוציא או מכניס ? עוד איזה פרט קטן: ספק הכוח בתחתית המארז. והמאוורר שלו פונה כלפי מעלה(והוא פולט כמובן).
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שמסביר על התזמונים (מה זה במה זה עוזר...) של הזיכרונות בבקשה? אם אפשר בבקשה בעברית
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אני עם המפרט הבא (כחודש): GIGABYTE GA-EX58-UD3R + i7 2.67GHz 920 OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 PLATINUM GAINWARD GeForce GTX260 216 SP 896MB DDR3 SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM PCP&COOLING SILENCER 610W COOLERMASTER CM 690 - Logitech G5 + G15 DELL ULTRASHARP 22" 2209WA קירור סטוק של אינטל, הוספתי עוד 4 מאווררים להוצאה והכנסה של אוויר מהמארז. ב- IDLE אני על 50 מעלות, במקסימום מאמץ קבוע הכל יציב, 75 מעלות +-. מה דעתכם, זה תקין ואין מה לדאוג? או שצריך לעשות משהו כדי לשפר זאת. (לקנות קירור למשל, למרות שאני מעדיף שלא להוציא עוד כסף ). תודה
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם; יש לי מעבד Pentium 2140 1.6 Ghz ולוח אם ג'יגהבייט 945P-S3. בעבר המחשב היה מורץ באוברקלוק ל2.2Ghz והורדתי בלל הרצון שלי לעשות ריסטרט....האוברקלוק מנע ממני לרסטרט את המחשב. ניסיתי לעבור את האוברקלוק, אבל נאמר לי ע"י מספר אנשים שהלוח שלי מגביל אותו לבאס מקסימלי של 275 (בעצם 2200 מגהרץ) אבל זו בעיה שולית, עם הורדת תדר הזכרונות ל550 (מ667) הדבר יוצר יחס של 1:1, וזה אחלה, אבל אני לא מבין מדוע לעזאזל אין ריסטרט?! *אני אבהיר שאין ריסטרט לא ידנית ע"י לחיצה על כפתור הריסטרט, ולא דרך ווינדוס, הדבר פשוט מביא למסך שחור והמחשב לא עולה עד שלא מכבים ומדליקים מחדש.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מארז של sp מאורר אחד ממוקם בחלק האחורי של 60 שמוציא אוויר החוצה הוא ממש מתחת לספק הכח שלי ו2 מאוררים בצד שמאל למטה שגם מוצאים אוויר עכשיו השאלה שלי שעם אהי יוסיף למעלה מאורר(בחלק העליון של המארז) של 120 נגיד שיכניס אוויר אז יהיה יותר טוב או פחות טוב?????? הוספתי תמונה של המארז תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6852 ומשום מה אני לא מצליח לשלוט על המאוורר שלו לא ע"י התוכנה של ati (למרות שהורדתי מהאתר את התוכנה שמאפשרת לי לשלוט במאוורר) וכמו כן בתוכנות צד שלישי שמצאתי גם איני מצליח מחפש מוצא דחוף לעניין מישהו יודע או מוכן לעזור או נתקל באותה בעייה איך לשלוט במאוורר אני אשמח מאוד.... עזרה דחופה!!!!
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1 האם הפאנל הנ"ל מתלבש במחשב כמו סי די רום? 2 האם הוא בודק טמפ' בצורה אמינה? ואיזה?(לוח,מעבד וכו')
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
טוב זה טיפה מפדח אבל בכל אופן, רציתי לזרז קצת את המחשב שלי (מחשב ישן פנטיום 4) אז נכנסתי לBIOS ושם לתפריט שנותן לשנות את ה Voltage של ה RAM נראה לי Genie BIOS ולא שיניתי שם כלום חוץ ממאפיין אחד שנקרא "system performance" אם אני לא טועה ושיניתי אותו מ slow ל fast שזה רמה אחת יותר כך שלא חשבתי שאני מפריז ואחרי שעשיתי save&exit המחשב עשה הפעלה מחדש ואי אפשר לראות כלום על המסך... כיביתי אותו כמה פעמים ולא עזר, חיברתי שוב את המסך, ניסיון נואש. כשהדלקתי אותו מחדש ניסיתי להיכנס שוב לBIOS ולא הצלחתי, לא רואים כלום על המסך בבקשה תעזרו לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה עם מארז שיש בו חלון, 2 מאווררים וקתודה כחולה. מן מודינג מוכן שכזה. עכשיו...אחד המאווררים היה מחובר באמצע החלון והוא מכניס אוויר, והשני - בגג של המארז (אין לי מושג איך לקרוא לזה) והוא מוציא אוויר. לפני כמה מצאתי לי איזה מאוורר במחשב הישן וחיברתי אותו מתחת לספק, כדי שיוציא אוויר. מהספק במחשב הישן הוצאתי עוד מאוורר... הטמפרטורות עכשיו (לפי AIDA32) - Motherboard - 35c CPU - 40c אני משתמש במחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים ואני חושב להתחיל בקרוב לעשות אוברקלוקינג -בינתיים אני לומד 8) האם אני צריך לחבר איפשהו את המאוורר שאילתרתי או שאולי אני צריך לשנות את כיוון האוויר באחד המאווררים שלי או לחכות לאוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני עכשיו גמרתי לסדר את החוטים במארז (בשביל קירור יותר טוב), ואני צריך חוות דעת. אז איך יצא? (דרך אגב, היום הזמנתי KATANA). [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אמרו לי שכדי שהoc שלי היה מוצלח אני צריך לשנות את הht אבל אני לא יודע מה זה זה קשור לתזמוני הזכרונות נכון? איפה זה נמצא בביוס? כמה מומלץ לשים? לפי המפרט בצד [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 13:13:56 הקפצה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
עוד גיבור קומיס פלש לשוק קירורי המעבדים, אחרי הפטישים של ת'ור, תורו של הבאטמן להגן על פושעים לא רצויים מפני המחשב היקר שלנו לפי הביקורת הבאה, הוא גם ינסה לעצור את הג'וקר IFX-14 ולכלוא אותו בטירת העטלפים, בגלל המחיר הזול שלו בהרבה כנגד המתחרה, האם הוא גם יצליח? http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/avc-esp.html#sect0
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הי, מקווה שזה שייך לכאן. יש לי מאוורר של זלמן 80mm אחורי שעושה רעש בלתי סביר בהפעלה של המחשב, כעבור מספר דקות הוא מפסיק להרעיש וחוזר להיות שקט כפי שהוא אמור להיות. זה ממש מציק לשמוע מפעל בהפעלה, יש מצב ששימון קטן יעזור? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אוקיי אז כפי שאתם יודעים התחתית של הוואנק היא עיגול נחושת מבריק למטה שהואמעולה למעבדי AMD ששם המגע הוא מלא אבל במעבדי אינטל המצב הוא שונה, כי יש להם שטח כיסוי גדול יותר והוואנטק לא מכסה ותו לגמרי, אז חשבתי אולי כדאי לנסות לשייף את התחתית של הוואנטק עד למגע מלא? מה אתם חושבים כדי לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מנסה לסגור את הפרטים האחרונים של המחשב החדש ושוקל להוסיף 2 מאווררים למארז Coolermaster Centurion 590 ורציתי לשאול כמה שאלות: האם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA נשמע לכם מתאים למשימה? באיזה מקום כדאי להתקין אותם - האם שניהם בצד העליון של המארז (מוציאים אוויר) נשמע לכם הגיוני או שיש למישהו תצורה יעילה יותר? האם ניתן לשלוט בהם מתוך ה-OS? במידה ולא - איזה סוג כדאי לקחת ומהו מספר מירבי של מאווררים הניתן לשליטה מה-Gigabyte GA-EP43-DS3L? כל הערכה תראה ככה (אולי בתוספת HDD נוסף): מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Coolermaster Centurion 590 Black ספק כח: SeaSonic ET 400W 30A @…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-