אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
כמו שציינתי בדיון אחר, אני מתכנן לבצע מוד ללוח שלי (P4P800-SE) עכשיו...הדבר האחרון שאני רוצה - במקרה שאני הורג את הלוח - הוא להגיע איתו לחנות ושהם יראו סימני הלחמה השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר מגעים באמצעות פלסטלינה במקום מלחם? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חבר'ה.. אז ככה לעניין יש לי מעבד 2.8 שיושב על לוח אם ASUS עם קירור אינטל מקורי. קיבלתי את המחשב לאחרונה ממישהו שלא עבד איתו הרבה...כלומר המחשב יחסית חדש הבעיה שלי היא כזאת ניקיתי הכל מרחתי יפה סיליקון בין הHEATASINK למעבד ובפעולת מעבד 0!! הטמפ היא בערך 37-38!! זה יחסית הרבה למה שאני מכיר יש לי בנוסף מחשב 2.4 על לוח אינטל עם קירור ZALMAN 9000A , המאורר עובד בסלד יחסית נמוך 2600 והטמפ נשמרת שם על 31 תכלס הטמפי של 47 לא כזאת מטורפת אבל בכל זה....זה מתחיל להיות גבוה מדי.. הגוף קירור המקורי של אינטל למחשב 2.8 רובו כסף ויש לו ליבת נחושת באמצע...ככה שגם השטח מגע עם המעבד הוא משהו כמו 60 אחוז!!! לעומת רוב ה HEATSINKים שבדרך כלל מגיעים עם ריבוע למטה לשטח מגע אז מה אומרים??? תוד…
-
- 11 תגובות
- 638 צפיות
-
-
45 מאמץ 29 מנוחה יש לי בנתים סירוקלציה לא משהו במחשב אחד מאוורר תחתון ליד הhd ואחד מול המעבד שניהם מכניסים אוויר מחר אני מביא עוד כמה מאווררים ואני יעדכן אני תופס את המאוורים אם אזיקונים האם זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו שאתם רואים יש לי משתמש חדש פה, למרות שאני נכנס לפה עוד מלפני הרבה זמן, אז שלום אנשים עכשיו ככה יש לי מעבד p4 3.0 פרקסקוט גיפורס 6200TC דרעק ו512RAM עכשיו אני רוצה להוסיף איוורור רציני לקראת הקיץ, [אין לי עכשיו זמן יש הרבה בגרויות] עכשיו כמה שאלות: א.אין לי מושג מה זה המאוורר שיש לי על המעבד, זה המאוורר הרגיל שבא עם המעבד? ב. אני רוצה להוסיף עוד מאוור [1] שיוציא אוויר [2] קטן מתחת לכרטיס מסך [שיש לו קירור פסיבי] שידחוף עליו אוויר [3] מול המעבד [יש ממול תעלה במארז] שיחניס אוויר [4] להעלות את הסידירומים למעלה ולדחוף שם עוד מאורר שיחניס אוויר ויש את זה שכבר במקום שמוציא. עכשיו לאן אני מחבר את כל המאווררים? [יש לי כבר 2 ביד , עם חוטים שחור ואדו…
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הנה תוצאות האוברקלוק לכרטיס מסך שלי: http://img109.imageshack.us/my.php?image=18yv.jpg מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
Field Value CPU Clock 2820.50 MHz (original: 2667 MHz, overclock: 6%) Field Value CPU Alias Northwood, A80532 Field Value Motherboard Name Asus P4S533-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video) וטמפ' מאוד נמוכות במארז ובמעבד .. מעולם בחורף לא הצלחתי לעבור ת 30 C ... קירור ST של TT ... ומארז טראנספורמר .. יש מעל ל 6 מאוררים אני יודע שזה "פוטנציל לOC" אך הלוח אם ממש דופק .. אין לי אפשרות לנעול AGP\PCI אין אפשרות לשנות מתחים או מכפלה רק לשחק עם הבאס אני כרגע על 141\35 שהנורמל כמובן 133\33 ... כרגע המחשב מאוד יציב .. אך השאלה בעצם אם יש סכנות בזה שאין נעילה ואם אפשר להמשיך לעלות מבלי להתחשב בנעילה או שזה בעצם כן משפיע ואני לא ממש מבחין בזה. .. תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקידוקי יש לי מחשב שדיי מספק אותי אבל כאשר קניתי אותו, רציתי לפתוח לי את האפשרות לעשות OC, והנה כמו שאתם רואים אני חושב שאני גם הולך לממש אותה. המערכת שלי היא : AMD A64 3000+ S939 Winchester - קירור סטוק. DFi LanParty ultra-D nfroce 4 ultra 512MBX2 Twinmos SpeedPremium BH5. כפי שאתם רואים לטעמי המערכת מתאימה ל-OC, מה גם שיש לי מארז מאורר עם 5 מאווררים של אנטק - 1080AMG+. בכל אופן אין לי ניסיון ממשי עם OC, בעבר עשיתי OC של 200MHZ ככה בלי להעלות מתחים אבל חוץ מזה כלום. הייתי רוצה לשאול איך לעשות את האוברקלוק ולקבל קצת מידע על כל מיני מושגים כמו "מחלקים" וכדומה... אגב, לידיעתכם הזיכרונות שלי אמנם טובים אבל לפי מה שאני יודע מתחממים מאוד מאוד מהר כאשר מעלים להם את המ…
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
האם ניתן להעלות מתח ל GTO2 שלי באמצעות תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא איך אני יכול להגדיל את צינוריות העיבוד ב כ.מסך . (אני אפרט איזה כ. מסך רק עם יהייה תשובה רלוונטית ) רק מי שיודע שיתן לי תשובה .. כי זה סתם מבלגן את הראש כל התשובות השטותיות (אולי גם השאלה שטותית ) .. תודה מראש לכולם\ן )אגב למה לא שמו את המוד שלי במודינג, מחשב מטורף 12 אלף ש"ח חבל תוסיפו .. ( כשה ישימו תחזיקו צלחת שלא יפול הריר
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו יודע עם זה מסובך לעשות ל-X800GTO אוברקלוקינג וכמה היה השיפור לעומת כרטיס שלא עשו לו? ועם צריך איזה קרור מיוחד?
-
- 3 תגובות
- 420 צפיות
-
-
טוב אז בגדול אני לא ממש מבין בזה אבל אני יגיד את כל מה שאני כן יודדע ופשוט תגידו לי מה אתם חושבים ... חום: מעבד 33 בעבודה רצינית 36 כרטיס מסך 39 אחרי משחק של שלוש שעות . לוח אם 31 בכונן 27 ... המערכת : CPU Type TOLEDO DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800 Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer Video Adapter XFX NVIDIA GeForce 7800 GT (256 MB) זיכרון Module Name OCZ OCZ4001024PFDC- @ 200 MHz 2.5-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS)דואל בקיצור זו המערכת רציתי לדעת עד כמה OVER כדי לי לעשות אם זה בזיכרון או במעבד למרות שאני חושב שלעכשיו…
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מערכת קירור למעבד (גוף קירור+מאוורר), מאוד אשמח אם אנשים ימליצו לי על מערכות טובות. המחשב שלי מבוסס על לוח תוצרת ASUS דגם A8NSLI DELUXE ומעבד AMD דגם 3700+. הדגשים למערכת קירור הם: 1) מערכת קירור אקטיבית שמורכבת מגוף קירור ומאוורר - לא קירור מים ולא קירור גז. 2) גוף קירור עשוי נחושת - לא אלומיניום. 3) מאוורר כמה שיותר שקט - אני משאיר את המחשב דלוק בלילות והוא ממוקם בחדר שבו אני ישן. תודה רבה לאלא שיעזרו לי !
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איזה קירורי אקסטרים יש מכול הסוגים ומה הטמפרטורות שלהם הכן שכחתי מחוץ מחנקן נוזלי וקרח יבש את זה אני יודע ואם את החומרים האלה איפה ניתן להשיג בארץ כי נמאס לי שדוד שלי יביא את זה לארץ תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לסמן בתמונה של הלוח איפה נמצא הPWM Area ולהעלות את התמונה לפה? כי המקום דיי חם ואני רוצה לראות איפה זה בדיוק ומה אפשר לעשות שם מבחינת קירור...
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם הקירור המקורי שומר על טמפרטורות טובות או שכדאי להחליך את הקירור המקורי למשהו טוב יותר
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הצטרפתי לאחרונה לפורום בתור קורא- כל הכבוד לכם על המקצועיות והרצינות !!! בעקבות שיטוט בפורום זה התחלתי לחקור את מעמקי הביוס על מנת לבצע המהרה... כשאני נכנס להגדרות "מהירות המעבד" מוצגות לי 3 אפשרויות : 2200 (מהירות המעבד הנכונה) או "ידני" או 2990... רציתי לדעת אם בחירה במהירות 2990 תביא תשנה קונפיגורציה ומתח על מנת שהמעבד ירוץ בהמהירות זאת ומה מידת הסיכון בצעד שכזה. המערכת של בנויה סביב מאורר סטוק ועל פי הביוס הטמפרטורה שלה במנוחה כ35 מעלות. המפרט שלי: מעבד 2400 לוח: ASUS PT4533-C זכרון: 512 מגה במהירות 1066 (RDRAM) כרטיס מסך: TI4200 שבת שלום ותודה על התשובות אורן
-
- 1 תגובה
- 384 צפיות
-
-
אלו הנתונים שקיבלתי מ riva tuner : $ffffffffff Display adapter information $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $0000000000 Description : NVIDIA GeForce FX 5600XT $0000000001 Vendor ID : 10de (NVIDIA) $0000000002 Device ID : 0314 $0000000003 Location : bus 1, device 0, function 0 $0000000004 Bus type : AGP revision 3.0 (AGP 2.0 mode) $0000000005 AGP status : enabled $0000000006 AGP rate : 1x 2x 4x supported, 4x selected $0000000007 AGP SBA : supported, enabled $0000000008 AGP FW : supported, enabled $0000000009 Base address 0 : de000000 (memory range) $0000…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט קירור למחשב אבל לפני זה צריך לחקור...כאילו כל תינוק יודע שמעבד מוציא חום והכרטיס מסך זה תחום שצריך שיפור...וגם הצ'פסט והזכרון ובכלל האוורור במארז אבל כדי לשפר את הטפרטורה של האויר שבמארז צריך לדאוג למאווררי מארז אבל גם צריך לאתר את המקומות החמים במארז כדי לקרר אותם .. האם יש עוד דברים ששכחתי? בתודה עידו
-
- 11 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ישנים האחד p3 750 slot 1 לוח של asus p3v4x מעולה שנותן לי אחרי המהרה ב- benchmark mem read: 700mb/s mem write: 150mb/s mem latency: 130ns המחשב השני הוא p3 866 s370 לוח של pcpartner מעפן שנותן לי אחרי המהרה ב- benchmark mem raed: 360mb/s mem write: 130mb/s mem latency: 115ns רציתי לדעת לפני שאני תורם את אחד מהם לבני משפחה איזה מחשב מבין השניים הוא המהיר יותר שיתן לי במרכאות כמובן מהירות גבוהה יותר בהפעלת תוכנות רגילות ובסיסיות בעתיד תודה על שיתוף הפעולה והאם הbenchmark בתוכנת האוורסט נותן לי את המידע שאני זקוק לו
-
- 10 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ראיתי במאמר על האמצעי קירור למכרטיסי מסך את המאוורר הזה חיפשתי ולא מצאתי אותו בחנויות בארץ (בדקתי באתרים) איפה אני יכול למצוא את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם קיימת תוכנה ובה אפשרות לבצע רישום טמפ' מעבד LOG FILE לאורך זמן ?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=3437&s=4 :coolman:
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
השגתי לי 3 מאוורים 120mm 1. חלש לא משהו 2. חזק משרת כלשהו 3. סתם מעפן נורמלי יש לי שני חיברים בלוח למאוורים אחד תפוס למעבד ו שני הוא מאוור של שרת מה אני יכול לעשות כדי לחבר את כולם אין בעיה של ספק יש לספק כוח חיצוני של 300wats
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
תגידו, עדיין ניתן להשיג את ה-GateWatch של Aerocool בארץ? חיפשתי כבר בכמה חנויות (פנדה, זיגזג, נועה) ואין.... אם כן אז איפה. קישור לאתר הרשמי: http://www.aerocool.us/p-peripheral/gatewatch/gatewatch.htm תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-