עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Snoopy2006,

שלום, קניתי מארז V4 http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967#Tab1 המוכר אמר לי שהוא מגיע עם מאוורר אחד וששאלתי אם ניתן להוסיף עוד מאווררים הוא אמר שאפשר מקדימה. בבית גיליתי שניתן להוסיף גם מלמטה ומלמעלה. מרגיז מאוד (שלא ניתן מידע מדויק וצריך לגלות זאת לבד). אני רואה במארז שלמעלה יש מקום ל-2 מאווררים. האם זה נכון (באתר של היצרן כתוב שניתן להתקין מאוורר אחד למעלה). איזה מאווררים 120 MM מומלץ להתקין כתוספת ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ccc,

1. קירור של אביט, החתיכת מתכת עם המאוורר 2. קירור של איפוקס, בעל שטח פנים קטן יותר, אך סינק גדול יותר ומאוורר 6K rpm עליו. המטרה: עמידה בטמפ' בריאה במתח 1.8 לצ'יפסט. הלוח: EPoX 8RDA+ 2.1 .

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by amit123,

שלום! יש לי את ה3800+ dc של amd יחד עם לוח אם am2v890-vsta של asrock רציתי לדעת אם איזו תוכנה אני יכול לעשות oc למעבד(כמו למשל ati tool לכרטיסי מסך)? ועד כמה בערך אני אוכל לעשות oc עם הקירור סטוק?וגם איך לדעת מתי להפסיק את ה-oc(מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  4. הבחור הזה פה הכין מדריך אפשר להגיד מושלם ל OC וכ'ו איפה נקודות החולשה של כל לוח והיכן אפשר לשפר על מנת להשיג ביצועים וטמפ' נמוכות ממה שיש לכם כרגע... חסר לכם מתח לעשות OC ? יש פה דרך שתוסיף לכם עוד 0.1v למתח ... לאמיצים שביננו מומלץ לעשות עם אבא שמבין באלקטרוניקה... הידעתם שלמשל המשחה הטרמית מתחת לצ'פסט בלוח של אביט לא מרוחה על כל הצ'פסט ? דבר שמוריד מאיכות הקרור של הצ'פסט דבר שניתן לתקנו עם עוד מילימיליטר של משחה טרמית פשוטה ... יש פה עוד פול דברים שהוא סוקר ונותן נקודות לשיפור ... שווה קריאה : http://www.motherboardfaqs.com/news.php OC נעים ... תהנו ...

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by heziel,

שלום לכל מי שיכול לעזור לי יש לי בעיה !!!!!!!יש לי פנטיום 3 והמחשב כל הזמן קופא אין זמן מוגדר שהבעיה קוראת זה יכול לקרות אחרי 5 דקות ויכול לפעמים לקרות אחרי חצי שעה מה לעשות עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by RDragon,

NOCTUA NM-I3 MOUNTING KIT +MUGEN2 האם זה יפעל היטב? הMOUNTING KIT יכול לפגוע בביצועיו? אני מתלבט אם לקחת אותם במקום הNOCTUA NH-U12P SE2. (יסכימו להרכיב לי בחנות שאני קונה את המערכת+הרכבה ,לא?)

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by WizMaster,

היי, יש ברשותי לוח אם של ג'יגהבייט KMNF-9, ומאוורר אחד כבר מחובר ללוח, יש ברשותי מאוורר נוסף למארז, יש אפשרות לחבר אותו גם? גם על הלוח, וגם בחוברת ההוראות ללוח, ראיתי חיבור יחיד ל-Sys Fan, לאן אפשר לחבר?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  8. אני רוצה לבנות אחד עם האפשרות של ה 12V 7V 5V וOFF האם זה אפשרי ? אז חשבתי על זה : הוא יכול לאפשר לי את כל המצבים שציינתי או לא ?

9. Started by def,

האם יש הבדל בין הצד עם החלק הכסוף לבין זה עם השחור??? ועם כן אז בבקשה לפרט :asthanos: יש לי גם בעיה בחיבור של הfan bus אם מישהו בנה אותו בבקשה עזרה אני לא מבין איזה נגד בידיוק צריכים בחלק שבו מורידים את הואלט מ12 ל 9 אז בבקשה חברה עזרה! אני לא יודע מאיפה הוא מקבל ומאיפה מוציא בבקשה תסבירו מהו כל צד.....

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by TheShadow,

אני רוצה לעשות OC ללמוח חבר שלי עשה וזה הצליח לו ממש טוב.. איך עושים את זה? חבר שלי ואני היינו בחרמון והוא החליט לעשות OC.. הוא הגיע לקצב ליבה של 215 פעימות בדקה ו1TB זכרון משוג DDR13. עכשיו הוא מריץ גולני וסיירת, ויחידות קומנדו בקלל... אחרי שהוא עשה את זה הרצתי עליו את הבנץ המכור.. כפה 2005 של חברת פוסי פי סי המוכרת. והציון שקבלנו הוא 23,759. מחר אני אדקור אותו אני אגיד לכם תוך כמה זמן הוא נדלק ונכבה... ד"א הIQ שלו 356 (הערות העורך: שיפור של 200 אחוזים) הערות העורך: פשש ביצועים מעולים... אולי תספר לנו קצת יותר? ועכשיו לשאלה.. איך לעזאזל הוא עשה את זה.. ניסיתי כל מיני דרכים אבל זה לא עובד? אולי צריך לקלף את הקליפה כדי לבדוק איזה מוח יש לי? אני אנסה לעשות וולט "…

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by AirBlad3,

בקיצר סתכלו אני רוצה לעשות OC אני לא יודע איך 1. אני רוצה שתעזרו לי עם אתם יכולים מי שבאמת יכול שיבוא אליי לאיי סי קיו וידריך אותי רק מי שמבין סתכלו יש לי Intel Pentium 4 1.8a 512 DDR Geforce 4 Leadtek WinFast A170 DDR T MX 440 64MB DDR Memory 512 DDR: CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Samsung. Mother Board: Gigabyte 8iex תגידו לי עד איזה מהירות אני יכול להגיע מה אני יכול לעשות מה לא כל השטויות תדמיינו שזה היה המחשב שלכם מה הייתם עושים איתו עם OC.

12. הי המחשב שלי כבר בן יותר משנה והצטברו טונות של אבק רציתי לדעת איך ניתן לנקות את המחשב מהאבק בצורה הקלה והבטוחה ביותר תודה

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by motir,

הי, לחברה שלי יש פרסקוט 3.0 עם מארז Compucase 6A19?. אין OC, קירור STOCK וכו'. בתחילה הטמפרטורה של המעבד היתה על 45 מעלות ב-IDLE, מכסימום 50. לאחרונה: 1. המאוורר התחיל להיות רועש יותר 2. הטמפרטורה ב-IDLE עומדת על 56 מעלות המחשב לא הוזז ונותר באותו מקום. מה יכולה להיות הבעיה? שמעתי פעם שאבק יכול לגרום לצרות, אך המחשב סה"כ בן חודשיים וקצת. תודה מוטי

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  14. יש לי מעבד AthlonXP 1800+ Agoia לוח : Asus A7v8x-x זכרונות Generic אבל בטוח שהם לא בעיה שאני ב149 BUS הזכרונות הם בכמעט 370 Mhz עובדים חלק וה PCI עובד על 37 BUS שאני ב 150 ה PCI עובר להיות 30 והזכרונות הופכים להיות 300 והלוח מתריע שהזכרונות חייבים לעבור ב 333 או ביותר. ואין דרך לקבוע את זה. למישהו יש רעיון איך לעבור את ה 149 ?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  15. מפרט בחתימה התחלתי להעלות bus, כרגע ב-3.2, יש עוד הרבה להמשיך אבל רציתי לשאול בקשר למתחים, כולם מוגדרים בלוח על auto, יש צורך לשנות את זה ? הם יכולים לעלות לבד כאשר על auto ? ועוד שאלה בקשר ללוח הספציפי הזה, איפה אני רואה את המחלק של הזכרון ? לא הצלחתי למצוא אותו תודה

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  16. שלום קניתי מעבד Q9770 ואני מחפש גוף קירור שקט ולא שוקל יותר מ600 גרם לא מתכנן לעשות אוברקלוק אשמח להצעות יניב

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז אני מנסה לעדכן את הביוס שלי דרך התוכנה flash menu של abit , לחצתי על one click live update ובאמצע העדכון התוכנה שלחה לי את ההודעה הזו : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/bios-fail.jpg מה הבעיה פה ? ואיך בכל זאת אני יכול לעדכן את הביוס ?

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  18. אהלן, אני מתלבט בין 3 קירורים שונים למעבד AMD 8350, המחיר לא בעיה, אני רק רוצה לדעת מה מקרר יותר טוב אני מתלבט בין זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170 ובין זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6191 וזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10629

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  19. יש לי לוח Abit NF7 Series עכשיו אני רוצה לחבר מאוור נוסף 80 מ"מ לאן אני מחר אותו מאיפה אני מביא חשמל והאם טמפ' 52-54 מעלות לא במאמץ של מעבד AXP 2600+ זה בסדר? ???

• 5 תגובות
    • 426 צפיות
  20. החברה TMS, נותנת לי אפשרות שהם יעשו לי Overclock בחינם, כמה שאלות: האם כדאי לעשות את האוברקלוק? מה יוצא לי מה זה? (מה נותן לי האוברקלוק בעיקרון) ומהם הסיכונים כתוצאה מכך? המפרט המלא: 1 LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black () ¤180 1 Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים () ¤1570 1 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS () ¤398 1 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 () ¤451 1 Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU () ¤450 1 Thermaltake V1 CL-P0401 () ¤283 1 NZXT Apollo No PSU Black () ¤400 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L () ¤599 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM () ¤1450 תודה לכם מראש!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by Rock22,

שלום, אני לא יודע איך עושים OC ולא הבנתי את המדריך שכתוב באתר לוח האם GIGABYTE GA-P35C-DS3R המעבד E6750 הצלעות הקירור freezer 7 pro הספק Corsair 520w והזיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 ואני חושב לשדרג לעוד זוג כזה... האם תוכלו לבנות לי בבקשה מדריך מקוצר לעשיית OC לפי הרכיבים האלו האם 45-55 מעלות ללוח אם הזה, זה בסדר או שזה מסוכן ל OC ו 60-70 מעלות לכרטיס מסך 8800GTX זה הרבה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by dwking3,

שלום לא מזמן עשיתי oc למעבד שלי dual croe e 5200 מ 2.5 hgz ל 3.5 ghz. אני רוצה להכניס זיכרון חדש מאותו סוג של הישנים ( ddr2) האם תווצר בעיה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  23. היי מה נשמע. יש לי מערכת קירור במים של Thermaltake מדגם Rhythm CL-W0042 ומעבד INTEL 3.2 ג'גה הרץ 640 2M לא עשיתי עוד OC.. והטמפ' כרגע בין 37-38 מעלות. זה נורמאלי? ניראה לי שזה אמור להיות הרבה הרבה פחות.. במיוחד שזה בלי OC. -------------------- אני מעוניין לעשות O.C למעבד, אני חדש בנושא הזה ואני עוד לא יודע איך עושים עם איזה תוכנות וכ"ו.. אם תוכלו להסביר לי כל מה שאני צריך לדעת בשביל לעשות OC אני אשמח

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  24. כ.מסך 9600SE מעבד ATHLON XP 2500 בכ.מסך קרור פאסיבי רגיל של הכרטיס עצמו (לא שמתי משהו אחר) ומעבד קרור רגיל גם של AMD האם אני יכול לעשות אוברקלוק נחמד? לפחות לכ.מסך והאם המחשב בטעות לא יישרף לי...? :s05:

• 5 תגובות
    • 449 צפיות
  25. Started by Holy,

http://www.ginun.com/index.php3?page=Mods/huiloboy01.htm

• 5 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.