עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Guarding angel,

חג שמח לכולם אני מחפש מארז עד 400-450ש"ח שיהיה: *מקורר היטב *ספק כוח איכותי *יפה? בתודה מראש G.A

2. Started by Guarding angel,

היי יש לי את הכרטיס הנ"ל והגעתי איתו בC@ ממהירויות סטוק של 500\400 למהירויות 615\450 ואם אני מעלה ליותר מ615 בזכרון\458 בליבה המחשב עושה ריסט אני רוצה לעלות איתו עוד כי ראיתי שעם כרטיסים כגון ה6200\6600 אחרים הגיעו למהירויות של 800\500 ו700\500 האם ישנה דך אחרת לעלות את התדרים מעבר למקובל? הנה דוגמא למישהו שהעלה את המהירויות http://people.overclockers.ru/SAaMm

3. הנה תמונה מ-EVEREST שמראה את הטמפרטורות: כשאני שם את היד בחלק העליון של המארז, אני מרגיש שהוא די חם.... והוא גם יחסית רועש, אפילו קצת רועד.... מה אתם ממליצים לעשות? המארז הוא ג'נרי.... (והמעבד במפרט) עדיף מארז אחר או להוסיף קירור? או שבכלל ככה זה אמור להיות ואין בעייה? תודה לעוזרים מראש

• 13 תגובות
    • 666 צפיות
  4. אני מאוד מרוצה מהשקעה של 24 שקל על הpci fan הזה ביום שבו בדקתי את הכרטיס היה יום חם מאוד :kopfpatsch: היום בדקתי עוד פעם ונדהמתי :o במאמץ 62 במנוחה 45 בעבר הייתי על 80 במאמץ קיצר אנשים תגובות שווה להכין את זה אולי כולל האזיקונים יצא לכם רק 30 שקל על pci fan :xyxthumbs: ===המדריך=== האחריות על המשתמש בלבד טוב מה אנחנו צרכים? 2 מאוורים ג'נרים יעשו את העבודה לא יקר במיוחד אולי יכול לעלות לכל אחד 15 שקל בערך כרטיס ישן לא משנה איזה כרטיס העיקר שיש לו את ברזל הזה וכמה אזיקונים לי לקח רק 5 אזיקונים עבודה יש לנו את שני המאוורים צריכים לחזק אותם אחד לשני בעזרת האזיקונים כמו שאתם רואים פה מומלץ לחזק אותם גם מאחורה אם אתם רוצים נעבור לכרטיס תפרקו …

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  5. בעוד שעה אני נוסע לזיגזג לקנות את המפרט שמצורף. רציתי לדעת אם הזיכרונות האלה יהיו טובים בשביל OC למעבד? את ה-OC אני אבצע רק בעוד חצי שנה בערך, חבל לי על ההתחלה (ואני אוסיף אז את ה-big typhon), והוא לא יהיה OC מתון, סך הכל להעלות ל-3-3.2. הזיכרונות האלה יעשו את העבודה? אם לא אז תמליצו בבקשה על זוג זיכרונות אחרים מזיגזג, עד 800 ש"ח (רק מזיגזג, לא קונה מחנות אחרת). עריכה לא משמעותית: נוסע בסוף מחר, כי לזיגזג אין את הכרטיס מסך במלאי ויהיה רק מחר :-\. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by DeeKay,

הכותרת מדברת בעד עצמה '-.-

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by bartes,

שלום רב לפניי כחודש קניתי מחשב עם מעבד ה- אינטל פנטיום די820 דואל קור. יש לי לוח אם GIGABYTE 945 GME. וזיכרון של ג'יגהבייט של יונדאי. בביוס אני נכנס לcpu frequency ואין שם שום דבר שקשור להמהרת הcpu. לא מוזכרת שם בכלל בשום אחת מהשורות המילה cpu. הדבר היחיד שמופיע זה שורה או שניים ורשום שם משהו עם memory ואת זה אפשר לעלות ולשנות. השאלה שלי היא האם אני יכל לעשות אוברקלוק במצב הנתון ואיך? תודה מראש! בר!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

רשום באתר שלו שהוא 103 והמאוור 25 אז הגובה הכולל שלו זה 103 או 128(103+25) http://www.thermaltakeusa.com/product/cooler/retail/cl-p0114/cl-p0114.asp תראו למטה עריכה: והוא יכנס למארז משהו דומה לזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2806

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by Lioriiii,

שלום חברים, סוף סוף קיבלתי את הלוח החדש שלי ל-2 מעבדי XEON שיש לי הלוח שברשותי הוא ASUS NCCH-DLE ואני צריך המלצה על זוג HEATSINKS שעושים את העבודה.(משהו לא יקר כ"כ) תודה רבה,

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by omrit,

היי, שיחקתי קצת עם מעבד PENTIUM-D 805 שקניתי לחבר, ויש לו תוצאות OC מטורפות לחלוטין. עם לוח של GIGABYTE 945, הWIN עלה ועבר בנצ'מרקים ב 3.8GHZ (זה נעשה בטעות, לא ניסיתי פריים). והוא יציב מעל שעתיים בפריים על 3.5GHZ (ואולי גם יותר- לא ניסיתי...), על מתח סטוק, עם קירור gigabyte neon cooler במהירות בינונית-איטית, בטמפ' מקסימלית של 48C במאמץ!!!! מעבד פשוט תותח!!!! זהו, סתם רציתי לשתף.....

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by IAF.ofek,

שלום,אני רוצה בחופש לערוך ניקוי יסודי למחשב שלי,שבין השאר זה כולל גם ניקוי הקירור למעבד והחלפת משחה טרמית (שלא הוחלפה מאז יום קניית המחשב). אני צריך משחה טרמית כבר להיום,ואני מבקש שתמליצו לי איזה משחה לקחת מהמבחר שיש בחנות הנ"ל,אל תמליצו לי על חנות אחרת כי זאת פשוט מרחק 2 דקות הליכה מהבית שלי,ואני צריך את זה כמה שיותר מהר. http://www.lamir.co.il/?subcategory=344 תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by gmppaz,

אני רוצה לקנות את הגוף קירור הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2151 רציתי לדעת איך הוא? והאם 33 DBA זו רמת רעש גבוהה?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  13. Started by SpiderMan11,

יש לי כרטיס מסך X800GTO2 והוא מתחמם ממש ממש מהר לפני כמה ימים בדקתי אותו הוא הגיע לי ל 90 מעלות ומעלה בכמה דקות וזה רק שלחצתי בATI TRAY TOLL על SHOW RENDERER ופתחתי את המארז ושמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך מוציא אויר ולא מכניס לתוכו אויר, והמארז שלי מאוד מאורר THERMALTAKE SOPRANO ניסיתי לפתוח אותו את הכרטיס מסך והיה קצת אבק וניקיתי... אני חושב שעדיין זה מתחמם אני עכשיו בודק אותו..... מה אני יכול לעשות בשביל לקרר אותו ? ולמה הוא מוציא אוויר ולא מכניס ?

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by IGk,

קניתי לפני שלושה ימים X800GTO של SAPPHIRE (ליבה R-420 אני חושב) עכשיו בדקתי ב EVERST הטמפ' במנוחה היא 44 מעלות (עם אימיול עובד) ובמאמץ סביבות ה 54 מעלות העם זה נורמלי או שזה חם מדי? המעבד הוא פנטיום 4 3 גיגה הרץ PRESCOTT לוח של ASUS P4P800E DLUX המעבד עובד על 40 במנוחה ו-61 במאמץ העם גם זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  15. החלטתי לשפר את המערכת קירור מים שלי (טאי צ'י של טרמלטק) יש לי כבר משאבה חדשה של 1200 ליטר בשעה חיצונית לא טבולה יש גם מיכל מים מוגדל. אני יכול להשתמש בבלוק וברדיאטור שיש לי אבל הרדיאטור מגיע עם צינורות נורא דקים שלמיטב הבנתי יאטו את קצב הזרימה ויותר יחממו את המים מאשר יקררו אז צריך רדיאטור חדש עם צנרת יותר עבה חיפשתי בפורום ובגוגל אבל לא מצאתי משהו מתאים אם יש לכם קישורים או המלצות זה יעזור מאוד בקשר לבלוק הוא מותאם לזרימה איטית כמו של המשאבה הקודמת (94 ליטר לשעה) עכשיו יכול להיות שזה יעבוד אבל יש מצב שהלחץ יפוצץ את הבלוק ויכול להיות שהמשאבה החדשה פשוט לא תועיל בגלל הבלוק הנחות אז איזה בלוק מומלץ? אולי בכלל עדיף ללכת על בלוק עם פלטייה מראש? קישורים ומחירים מאוד יעזרו תו…

16. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by eDg3,

שלום אני רוצה לעשות OC ללוח שלי ל P4s333-vm יש אפשרות לעשות לו בכלל???? ואם כן אז תסבירו לי בבקשה ואני רוצה גם לעשות OC לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON 9600PRO וגם לו אני לא יודע איך עושים אז בבקשה תסבירו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  18. אני רוצה להפוך את המחשב שלי ליותר שקט אז חשבתי להכין פאן באס עם מפסקים של שני מצבים (כבוי, דלוק) ולכבות שלושה מאווררים בזמן שאני הולך לישון או בזמן שאני רק גולש באינטרנט או רואה סרט, והדליק אותם בזמן משחק. נכון לעכשיו, יש לי ארבעה מאווררים: 92 למעבד, 92 לדלת, 120 מקדימה ו-120 "אגזוז" (ואחד לכרטיס מסך שלא החשבתי...). המפרט בצד ימין והטמפ' של המעבד היא ~45 מעלות עם כמה תוכנות פתוחות. הטמפט' של הכרטיס מסך היא עד 63 במאמץ... עכשיו, השאלה שלי היא אם זה יהיה בסדר לכבות את שלושת המאווררים ולהשאיר רק את זה של המעבד פועל? תודה!

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  19. שלום לכולם. בעקבות מחשבה שעלתה לי, חשבתי על השאלה שכתבתי בכותרת. בעצם, עד כמה ניתן לסמוך על תוכנות הניטור חומרה? אני מעוניין לדעת עד כמה הזיוף יכול להיות כלפי מעלה, או מטה? זאת אומרת, אם אני מקבל טמפ' X, והיא למעשה X+Y, או X-Y? או לדוגמא קריאת הוולטים שמקבל המחשב, לדוגמא המעבד צריך 1.7V, ומקבל 1.6 לפי התוכנה, או 1.8? או על 12V הוא מקבל 11.5, או 11.7? האם זה משנה אם כך נראה על גבי התוכנה, או שלמעשה אלו נתונים שיכולים להשתנות, והם לא מדוייקים כלל? תודה לעונים וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  20. Started by bladehawk,

שלום, בהיזדמנות זאת אני רוצה להגיד גם לכולם שלום כי אני חדש אז ככה אני חיפשתי קירור לכרטיס מסך שלי כי הוא מיתחמם במהירות ומצאתי את הקירור tide water plus של thermaltake באתר שלהם. חיפשתי אותו לקניה ולא מצאתי בשום חנות. עכשיו הבקשה שלי שתימצאו בישבילי מקום שאפשר ליקנות בו את זה לא רק בארץ גם בחו"ל אני מוכן להזמין מכל ארץ שיהיה יפן סין לא משנה לי העיקר שתימצאו לקנייה עכשיו כדי לחסוך לחלקכם זמן יקר אני מדגיש שאני מחפש את גירסאת ה-plus של ה-tide water את הרגיל מצאתי בהרבה מקומות אבל אני צריך את ה-plus תודה מראש

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by x-pac,

אני צריך מאורר למארז 80 cm בלי תקציב יכול להיות אם LAD

• 2 תגובות
    • 397 צפיות
  22. Started by razoli,

המחששב הוא HP מבוסס לוח ASUS עם קירור אקטיבי

• 6 תגובות
    • 488 צפיות
  23. Started by shlomibandit,

המעבד שלי מתחמם מאוד בזמן האחרון.. 78 מעלות במאמץ , ו60 מעלות בלי מאמץ.. זה סביר?? אז רציתי לקנות קירור טוב למעבד לא רגיל משהו טוב מאוד , שלא יהיה לי בעיות בכלל של חום של המעבד או משהו.. חשבתי על הביג טייפון..... איך הוא? יש יותר טוב ממנו בתווח המחירים הזה או כאלה יותר משתלמים?? תגובות בבקשה כי אני צריך להתקשר להגיד לו איזה קירור עוד חצי שעה..

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shirNoshe,

על מה כדאי לשים את חיבורי המולקס.על 5V או 12V? בהוראות ובאתר לא מצאתי שום התיחסות מלבד האפשרות. עריכה:ואני רוצה להודות ל-BUNG על העזרה.

• 5 תגובות
    • 457 צפיות
  25. ה7600 עושה רעש אדיראתם לא מאמינים עד כמה אני חייב קירור חדש ושקט עד 200 שקל

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים