אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הי, אני חדש לחלוטין לאוברקלוקינג, לא מבין בזה כלום... מישו יכול להסביר לי מה זה (טכנית, לא בגדול), ואיך עושים את זה, מדריכים, לינקים, אני יודע מה... אני רוצה ללמוד והרבה... תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מעוניין לקנות קירור למעבד הוותיק שלי CORE I7 920 S1366 אני מעוניין לעשות למעבד הזה OC, ואני רוצה לדעת איזה מאוור אני צריך שיתן לי את הביצועים הכי טובים. מכיוון שהמעבד ישן, לא אכפת לי לסחוט אותו קצת. והאם מומלץ מאוורר רגיל או נוזלי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הנתונים בתמונה המצורפת נורמאליים? מעבד - pentium D 805 מאוורר - של אינטל, זה שהגיע עם המעבד מאמץ - רק ה אימיול פועל ברקע OC- ללא תודה לכל העונים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ה 7900GTX רץ בסטוק ב 1800MHZ והוא כולל זכרונות של סמסומג 1.1NS X1900XTX רץ בסטוק ב 1550MHZ והוא גם כולל זכרונות של סמסונג 1.1NS משמע ? אותם זכרונות... אז למה לעזאזל ב XTX אי אפשר להגיע ל 1800MHZ שלא נדבר על לעבור את זה... סמסומג אומרים שהמקסימום של הזכרונות שלהם עומד על 1800MHZ ב 2.0V ויכול לחרוג ב 0.1 למעלה או למטה, אבל גם ב 2.2 וולט זה לא הולך... מישהו יכול להגיד לי באיזה מתח הזכרונות עובדים ב 7900GTX ? אוליי ATI הכניסו תיזמונים שונים בזכרונות לכרטיסים שלהם ? מאיפה אפשר להשיג את התיזמונים ב 7900GTX ו ל X1900XTX ? תודה מראש... :
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אתמול הוצאתי את המחשב בשביל לנקות אותו. שאבתי הברקתי את הכול ללא טיפת אבק. ניקיתי את המאוורר של הסיילנסר של הכרטיס מסך שלי (7800GT)שאבתי את האבק שהיה תקוע בצלעות הקירור וכד'.... אבל......... משומה הכרטיס שלי לא אוהב ניקיון. הטמפ' עלתה ל90 מעלות ללא מאמץ!!!!!!!! לפני שהוצאתי לנקות ,הטמפ' היתה כ70 מעלות. כשאני משחק משחקים המחשב מקרטע ונתקע לי. מישהו יכול להסביר לי את התופעה הדפוקה הזו? הכרטיס חדש,לא עשיתי לו שום אוברקלוק-של חברת GAINWARD. לא פתחתי את הסיילנסר ולא ריעננתי משחה. טמפ' המעבד 49 מעלות במאמץ עם ביגטייפון,והטמפ' במחשב חוץ מזה בסדר. דיסקים קשיחים 30 מעלות וכד'...
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הייי יש ברשותי i7-6850K כבר תקופה, ומרגיש שהגיע הזמן לתת לו דחיפה קדימה בתדר. כרגע משתמש בקירור scythe mugen 3 rev b על הגדרות סטוק. לאיזה קירור הייתם ממליצים לשדרג כדי לסחוט ממנו את הלימון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Celeron 300 MHz, 128 MB RAM 100 MHz , Motherbard: BXpro chaipst up to 100 MHz Grafic card sis 8 MB on board , אין לי בעיה של התחממות כי אני יכול ורוצה לשים מאוורר ביתי גדול על המחשב. שמעתי על שיטה להעלות את מהירות הבאס מ 66 MHz ל 100 MHz ע"י חסימת פין אחד ב slot . קראתי עליה באתר מהימן ואני מאמין שהיא נכונה. האם יש עוד שיטות ל overclocking שאני יכול לישם על המחשב שלי? אם אתם צריכים עוד מידע רק תגידו. בבקשה עזרו לי. בתודה מראש, עדי רובין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בו כבר 2 של 14 מ"מ מלמעלה. יש בו כבר 1 120 מ"מ לכניסת אוויר. ויש עוד אחד אופציונלי מהצד של 120 מ"מ (לכרטיס מסך). אני צריך המלצה לקירור טוב למארץ הזה לכטיס המסך (120 מ"מ). רצוי אחד כמה שיותר אפקטיבי ביחס לרעש. ראיתי את הSCYTE עם ה5400 RPM אבל אני חושב שהוא יעשה המון רעש אלא אם כן הוא ניתן לשליטה באמת? מה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! ;D ;D הנני רוצה לעשות OVERCLOCKING למחשב שלי הוא P2 מעבד CELERON 300 ! ???תעזרו לי בבקשה במעשיי! תודה מראש! 8)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוצאתי את הכ.מסך שלי וניסיתי להוציא את המאורר שלי ולא הצלחתי המאורר התחבר עם מן שתי כפתורים כאלה מצד השני של הכרטיס ואחרי שהוצאתי אותם, המאורר עדיין לא התנתק..... מישהו יכול אולי להסביר לי קצת יותר בפירוט?
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מה עושה סטיק זיכרון לאחד שטוב לאוברקלוק? תדייקו בבקשה ותסבירו כמו שצריך, אני לא הכי חדש אבל הייתי מגדיר עצמי כחדש בתחום.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OCZ הודיעו על פיתוח הזכרון המהיר ביותר כיום 722MHZ בתזמונים של 3,4,4, לידיעה http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2005/124 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ברשותי מחשב גרוטאה שמרעיש (מצ"ב מפרט) לפני זמן מה רכשתי קירור למעבד AC Freezer 64 Pro, הרעש מהמאוורר איום ונורא. ברשותי מארז ג'נרי שלא סופג את הרעש ובקדמתו מאוורר אחד שלא מרעיש כלל וספק חדש (לא זוכר איזה) 12cm שקט מאוד. פליטת החום מהמעבד היא רק 62Watts והשימושים במחשב הם אינטרנט ואופיס בלבד, כלומר בקושי יש עומס על המעבד. חשבתי להוריד את המאוורר של המעבד כי ה heatsink די גדול ונראה לי שהוא לבד יכול לעמוד בעומס. עשיתי בדיקה (עם מאוורר) ב OCCT במשך שעה והטמפ' לא עלתה על 41 מעלות, עפ"י ה spec של AMD הטמפ' המקסימלית היא 55-69 מעלות - http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=151&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אוקי ייש לי מספר בעיות בOC למעבד + לכרטיס מסך. מפרט- Intel 805 2.66Mhz@3.4Mhz Gigabyte 8i945p-g Kingmax 512X2 533Mhz nVidia Geforce 7600GT leadtek Antec 400W אוקיי אז OC למעבד- העלתי מ133 ל166, החלפתי מחלקים ל3.33. מעלות בסדר, תוכנת מאמץ בלי בעיות. [קירור סטוק ] הבעיה - אחרי כל ריסאט המחשב מבטל לעצמו את הOC והופך את האפשרות ENABLED CONTROL CLOCKS לDISABLED... [ וכן אני לוחץ F10 ושמירה שאני יוצא מהביוס ] עכשיו למה זה עושה את זה? למה המחשב מבטל לעצמו את הOC ? OC לכרטיס מסך- העלתי את הליבה ל600 את הזכרונות ל740 מעלות בסדר גמור, No errors בATI TOOLS זאת לא ממש בעיה, אני רק שואל כמה מעלות במנוחה זה טוב, וכמה במאמץ זה טוב. עד כמה אני יכול להגיע עם הכרטיס [ ליבה + זכרון. ] …
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, האם לכל מאורר/מקרר מעבד יש גודל סטנדרטי;והוא נכנס לכל מארז? בתודה רבה מאוד מראש... יוסי.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
טוב לא מזמן הורדתי מאורר כי הוא נדפק לי סתם עושה רעשים ושהוא פועל הוא לא זז... עשיתי פורמט ועכשיו כשאני משחק בבאטלפילד המשחק נתקע לי באמצע אותו דבר כשאני רואה בכרטיס טלוויזיה אחרי כמה זמן הוא נתקע.. איך אני יכול לדעת מה טמפ.. בזמן שאני משחק איך קוראים לתוכנה הזו ומה אני יכול לעשות בשביל לשפר את המצב אם זה בכלל הטמפ..
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו אופציה עדיפה : 9X200=1800 או 8X225=1800 אני יודע שבאס גבוה יותר תורם גם ביצועים לזכרונות אבל אם מורידים את המולטיפלייר למעבד ,האם מאבדים משהו ? בקיצור ,מה עדיף ? ואם אפשר גם הסבר קצר - למה עדיף כך או כך. :
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי GTX 260 216SP חשבתי על זה ואת הכרטיס מסך אני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב הכרטיס הזה מספיק לי אין לי זמן לשחק יותר מדי רק שיוצא איזה משחק ממש שווה... עכשיו הכרטיס בלי OC כי אני לא יכול לעשות OC נורמלי כי אני רגיש לרעש כול החלקים במחשב שקטים - ספק 20 DBA מאווררים 21 DBA קירור למעבד 26 DBA הדבר הכי רועש במחשב שלי זה הכרטיס מסך עכשיו באתר רשום שבמהירות המקסימלית של המאוררים בקירור זה 0.5 SONE כמה DBA זה יוצא ? ולשאלה הכי חשובה עד כמה זה יתן שיפור ועד כמה OC אני יוכל להגיע בלי להעלות מתחים לכרטיס מסך? כי הדבר היחיד שדיי מונע ממני לקנות את הקירור זה הכאבי ראש זאת אומרת ההרכבה שלו וזה שאני אצתרך לפרק את הכלוב של הכוננים קשיחים ולהרחיק אותו כדי שהיה מקום לקי…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי את 2 הדברים הבאים: Coolermaster Aerogate 2 Tt SMART CASE FAN 2 לא התנסיתי בהרכבה של סנסורים, איפה בדיוק אפשר לשים את הסנסורים? אפשרי לשים את הסנסור של המעבד מתחת להיטסינק? בין המעבד להיטסינק? בכלל כל סנסור אפשרי לשים ככה? ויש לי סנסור אחד שאני ישים אותו כטמפ' מארז, אז אני סתם מציב אותו באוויר? אני רוצה לשים גם סנסור בהארד דיסק איפה בדיוק ממקמים אותו שמה? בקשר לחיבורים של המאוררים, אני מחבר את המאורר של המעבד ישירות לפאנל ואז אני לא יקבל תוצאה למשל בתוכנות של ניטור טמפ? אלא רק בפאנל? ואני רוצה לעשות אותו דבר לHSF של הצ'יפסט, גם שמה איך בדיוק שמים את הסנסור? אנשים שיש להם ניסיון בתקנה של הפאנל הזה בבקשה כמה עצות..
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE X38DS5 עם מעבד Q6700, אני עובד כרגע על 3.30 413X8. הכי גבוה שאני מצליח להגיע בלי לקבל מסכים כחולים זה 3.33, אם אני עולה ל3.34 אחרי כמה דקות של עבודה עם פריים ומעבד בחום של 60-65 מעלות המחשב מקבל מסך כחול וקורס. עכשיו הבקר טמפרטורה על הזכרונות מראה חום מטורף של 47-50 מעלות שעד כמה שאני יודע זה חום משוגע לזכרונות... והם לא עובדים כל כך מהר 826MHZ... מה אתם חושבים חבר'ה? יש קירור לזכרונות בדרך בכל אופן, אתם חושבים שזה יפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום ,אני צריך מאורר לבארטון 2500 לא בתקציב גבוהה ממש. אני קונה ממקום מסויים ויש שם מאורר שמאוד מתאים לי: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HHC-L61&other_title=0 מה אתם אומרים עליו? למה הוא משתווה, לאיזה וולקנו? או איירו. יש לו גם צינורות שיש בהם נוזל לקירור. מארז: יש בפניי בחירה בין שני מארזים: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10# וזה: http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=8# איזה טוב יותר ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שמעו, אני די בשוק. :o הרכבתי היום מחשב עם AXP2500, קרור מקורי, ולוח NF2 PRO (לא פרו II) של אלבטרון. גמרתי את ההרכבה והחלטתי שלפני שהוא עובר לבעלים (משפחה קרובה) אני אבדוק את ההרכבה. אז הרמתי באס ל 200, בלי להרים מתחים בכלל, העליתי PRIME95 וחיכיתי לטעות. אני כבר מחכה שעתיים לטעות ואין. תוך כדי הפריים אני עובד. הטמפרטורה לא עוברת את ה 50 עם קרור מקורי (והתוכנה של SUBX). מה שעוד יותר מפליא זה שללוח אין בכלל חיבור 12V קטן. רק חיבור רגיל. אז או שהגיע לידי בארטון מופלא, או שפשוט כל הכבוד ל ALBATRON :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
עד היום הייתי מן הממתינים ל-K10, אבל בוא נגיד שהביקורת של גיא על OC לE4300 פתחה לי מאוד את התיאבון בקשר למעבד הנ"ל. אני יודע שהשאלה הבאה מאוד היפוטטית, אבל תנסו לענות עליה ברצינות ולא פשוט לרשום אי אפשר לדעת וכו'. בהנחה ואני קונה מחשב המבוסס על המפרט שלמטה, מה הסיכוי שלי להגיע לOC של 3 GHZ? האם מרבית האנשים עם מפרט דומה יכולים להגיע לכך, 90% מהם, או אחד מתוך 5? INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ENERMAX LIBERTY 400 WATT 2GB TWINMOS TWISTER 667 MHZ קירור SUNBEAM TUNIQ הערה: אין לי כמעט נסיון ב-OC, למעט OC של כמה כרטיסי מסך, אבל קראתי די הרבה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי, האם קיים Water Block ל HD4850 X2 ? אם כן , אפשר להפנות איפה (גם שזמנות מחו"ל זה בסדר)
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-