עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום למבינים אשמח להמלצה עבור בלוק קירור מים לכרטיס מסך ATI 4850 תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by civic,

קניתי משטח קירור של טרמלטק מונסטר 23 אבל המאורר ה"גדול" עושה אוויר ממש חלש השאלה האם זה ככה או שיש הגדרה כל שהיא?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by fire1ce,

שלום. איפה אפשר ליקנות את Voolcano7+ בארץ? ומה המחיר שהוא אמור לעלות? תודה מראש.

4. Started by shaks,

איך ה4400X2 מול ה3500 בפוטנציאל OC? (לא ביכולת עיבוד כללית אלא באחוזי שיפור כביכול...)

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  5. אני עכשיו ברגע זה מרכיב את המחשב החדש שקניתי ואני לא מצליח להרכיב את המאוורר על הלוח אם. המעבד הוא: AMD 64bit 3000+ הלוח אם: EPOX 8KDA3J את המאוורר קיבלתי ביחד עם המעבד כשקניתי אותו בKSP. בבקשה תעזרו לי דחוף כי כל החלקים נמצאים לי פה על הרצפה בחדר ואני רוצה להרכיב את זה כבר...

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by arkadur,

אני עומד לפני הזמנה של חלקים למע' החדשה שלי, ואני זקוק לעזרתכם החלקים שיש לי מעבד Q6600 לוח P35-DS3R כרטיס מסך (בקרוב) 8800GT אשמח לקבל המלצות לבלוקים לכ.מסך, מעבד ולצ'יפסטים (שניהם) - רק שלא יהיו לי בעיה עם התאימות ללוח \ התנגשות עם הכ.מסך לגבי הכ.מסך - אני אעדיף בלוק ייעודי שיכסה גם את הליבה וגם את הזכרונות, מאשר בלוק בסיסי שיכסה רק את הליבה משאבה - יש לי D5 (שהיא מקבילה ל655 שיש לי במערכת הישנה) רדיאטורים - 2 רדיאטורים של 2X120 מתוצרת סוויפטק (השקט חשוב לי מאוד) בנוסף - האם הבלוקים לHDD יעילים ושווים את העלות שלהם? בתודה מראש למגיבים

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  7. שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן שירותי טכנאי והמהרה למחשב ביתי. שמעתי ש skypc מתעסקים בנושא אבל משום מה הייתה לי בעייה עם מערך הרייד שלי שלא יכולתי לפתור לבד וניגשתי לשם, ובשיחה קצרה היה נדמה לי שאפילו על שאלות פשוטות על הבקר רייד וכונני סאס הטכנאי היסס וקצת גימגם. אני מחפש מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה. על פניו מדובר במערכת לא מסובכת שמורכבת בגדול ממערך רייד של 4 כונני סאס 15K שמשמשים ל dual boot vista 64 ו xp 32 מחוברים על בקר רייד של אדפטק (3405) לוח אסוס p5k deluxe 8giga corsair cl 4 8800GTX E6850 ו רייד נוסף לאכסון שמחור לבקר שעל הלוח. מישהו מכיר מעבדה או טכנאי שיכול בקלות להשתלט על מערכת כזו בנושאי המהרה וכמובן פתרון בעיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by brokm,

חשבתי לעצמי, "ברק משעמם לך מה תעשה? אולי תהיה OC? המממ זה דווקא רעיון לא רע....." כן, עולם האוברקלוקרים המודינג וכ'ו מושך אותי. אז חשבתי לעצמי, "ברק איך תלמד הכי טוב? תשיג מחשב, תעשה ניסויים.... כו סבבה נשיג מחשב!!!" טוב אז יש מחשב מה עכשיו? ידע באלקטרוניקה שיפצו"ר אין לי הרבה.... אבל אני רואה את עצמי כאחד שלומד מהר ובעל ידיים טובות, אז.... אשמח עם תביאו לי טיפים רעיונות מדריכים מאמרים מה שבא ליד... המחשב הוא : CPU - Intel Celeron-A, 433 MHz MotherBoard - Intel Cayman CA810 MotherBoard Chipset - Intel Whitney i810E System Memory - 192 MB (SDRAM) BIOS - AMI OS - Microsoft Windows 98 SE Graphic Card - 3Dfx Voodoo3 תודה brokm

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by aviran_n,

מישהו יודע אם גם הם כמו FROZEN מצהירים על ערך מופחת בחבילות שהם שולחים כדי שהלקוח ישלם פחות/לא ישלם במכס?

• 5 תגובות
    • 458 צפיות
  10. Started by shloosh,

לוח 8rda+ barton 2600@3200 ספק tsunami 350w בעעעע מתח למעבד 1.8. תגידו זה לא גבוהה מדי? ברגע שהורדתי מתח המחשב לא הסכים לעלות,נראה לי שהספק לא עומד בזה נכון? בכל אופן החלפה לספק אחר תאפשר מתח נמוך יותר וכמובן טמפ' יותר נמוכה? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=109998.0;id=48869;image

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by FireStar,

שלום חברה, אני עומד מחר לקנות SF2 למארז שלי בתור קירור נוסף. באתר של thermaltake ראיתי תמונה של המאוורר הנ"ל כאשר החיבור שלו הוא 3 פינים ללוח האם. האם יש לו גם חיבור רגיל לספק כח, כי אני לא בטוח שיש לי מספיק חיבורי 3 פינים על הלוח ???

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by bad-sector,

שמישהו בבקשה יעזור לי, מרחתי את כל ה NMII שלי כבר ואני רק מבזבז אותה הקליפסים שלו גרועים ולא נתפסים, יש למישהו איזה מדריך או טיפ?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  13. מפרט Pentium Dual Core E6600 3.06GHz Asus P5b 2GBX2 DDR2 ATI HD4770 HEC 400W רק הלוח (3 שנים) שאר החלקים נרכשו כל אחד בנפרד עם הזמן... בכל מקרה, אין לי יותר מידי אופציות לשדרוג עם המפרט הקיים, הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק (לא קיצוני) אפילו בשביל לקבל שיפור של 20-30% במשחקים. (רזולוציות גבוהות - אבל לא משחקים תובעניים, 1680X1050) האם אוברקלוק למעבד\כ.מסך בלי קירור בוא נגיד, יכול להביא לשינוי בביצועים? ואם כן במפרט הנוכחי ממה הייתם ממליצים להתחיל קודם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ben060,

יש לי את ההמאורר freezer7 pro הוא עובד על 1300 בערך כתוב על הקופסא שלו שהמקסימום שלו זה 2300 איך משנים את המהירויות שלו?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by Spyro_AE,

שלום, אני מנסה לעשות OC למעבד אבל כשאני משנה את מהירות הFSB (אפילו לא את המכפלה) ושומר, המחשב דולק אבל לא רואים שום דבר והמחשב לא מגיב... למשהו יש מושג מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  16. כיצד ניתן לחשב POWER CONSUMPTION של Q6600 באוברקלוק ומתח ספצפי? אשמח לקבל תשובה מלומדת או קישור מתאים. מצאתי את זה: http://web.aanet.com.au/SnooP/psucalc2.php האם ניתן לסמוך על החישובים פה?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  17. איזה מבין המאוררים הללו: Scythe Ninja Plus Rev B TUNIQ 120mm יותר טובים מבחינת קירור ושקט למעבד Q6600 ל-OC חזק?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by ras81,

יש לי 5 מאוררים במארז (2 של 90 ועוד 3 של 80), ושאר הדברים מצויים בחתימה שלי ועדיין למרות כל זה הטמפ' היא 36. איך ראיתי שיש פה אנשים עם סביב ה30? איך זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by navk2,

איך אני בודק מה מקור הרעש ? יש לי : מאוורר של 80 מאוורר של 120 המאוורר של הכ.מ (XPERTVISION) המאוורר הפשוט של המעבד בדקתי את כולם פרט למעבד וכולם דיי שקטים אבל אני לא יכול ליהיות בטוח עד שאני אבדוק את המאוורר של המעבד ואוודה שהוא באמת מקור הרעש. אתם חושבים שזה בסדר שאני תיתאום אשים עליו יד שהמחשב עובד ? המעבד לא יתחמם מידי ?

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by fuckzone,

יש לי שאלה יש לי ג'קסו האם הוא יחתוך ישר חלון? ואיזה חומר אני אמור לשים נו השקוף הזה. :-\

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by שועל האש,

:-X > 8) קניתי שתיים כאלו בשביל המחשב בכל אחד היה דיסק של 80 גי'גה+ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=2880 קניתי אותם לפני פחות משנה ומאד כל כמה זמן המאווררים מפסיקים לפעול אני מחפש איזה תחליף לזה שישב על כונן גודל 5 וחצי אינטש ויהיהו לו 2 מאווררים קטנים או אחד גדול למישהו יש איזה רעיון מה להח…

22. Started by mrsmith,

ראיתי שיש כרטיס מסך מבוסס 7600gt עם קירור פסיבי. מה החסרון (אם בכלל) בקירור פסיבי במקרה זה ? האם ביצועי הכרטיס יהיו נמוכים יחסית לקירור אקטיבי ? האם חיי הכרטיס יתקצרו ?

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by FenderA,

היי ! לפני חצי שנה קניתי מחשב דיי חזק עם מעבד AMD כבר מהיום שהרכבתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד היתה מעל 65 ( מה שאמרו לי שנורמלי לAMD ) אז קניתי מאוורר חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2580 הטמפרטורה לא השתנת אך גם לא עברה את ה 70 75 ( לאחר שבביקורות קראתי שהיא תרד ל 30 או 40 ) לפני שבוע המחשב התחיל לעשות כל מני בעיות מוזרות .... פתאום להכבות וכו'... אז נכנסתי לתוכנה של הטמפרטורה וראיתי שהמעבד על 85 - 90 מעלות .. מה שלא נשמע לי הגיוני :\ ... אז קניתי לפני כמה ימים גם גוף קירור חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 ולמרבה הפתעתי זה אפילו לא הוריד מעלה אחת ... המחשב עולה והוא כבר…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by Skid,

http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=655 http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=748 same guy

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  25. שלום מי מכיר תוכנה של OC ASUS על ויסטה ? פשוט שלי רק עובדת על XP .

• 5 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.