עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AppleJack,

יש לי AS5, רציתי לדעת אם יש בעייה עם מריחה לאחר ניקוי "יבש" בלבד. החלפתי קירור לכ.מסך, שמתי Zalman . ניקיתי את ה-GPU עם צמר גפן וטישו עד שלא רואים את השאריות, בלי אלכוהול. האם זה משנה אם אני מנקה עם אלכוהול או בלי ? מה הייתרונות של ניקוי עם אלכוהול ? ואם צריך אז מה מומלץ לשימוש ? תודה.

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  2. חשבתי על קרח יבש...מצרך זול ויעיל...שיוריד כל מעבד ל - מעלות בקלות... אבא שלי אמר לי שאין בעיה להשיג לי את זה..ושזה חוקי והכל השאלה אם קור של זה מפיק מים מהאוויר (לחות שבאוויר) ואם ישנה איזו דרך להחזיק את הקרח לאורך של יותר מ יומים 3 ב ט'מפ מעבד...

• 4 תגובות
    • 9.4k צפיות
  3. Started by Eluha,

הגעתי לO\C מ2800mhz ל3920mhz ומה שמוזר התוצאה של SPI לא משתנה הרבה מ3500mhz אולי איזה 2 שניות כמעט 500mhz הפרש מישהו יכול לעזור לי לעשות O\C לזיכרון? חברה CEON 667mhz 2g הנה תמונה: חברה לא לפחד סתכלו על מטח של מעבד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by shemiraz,

יש לי את המעבד והקירור הנ"ל עכשיו הטמפרטורה בidle היא 39 בערך פלוס מינוס וכשאני נגיד עושה משהו אפילו פשוט גולש באינטרנט לדוגמא הוא עובר את ה 40, לחבר יש את אותו מעבד ואותו קירור ואצלו נמוך בהרבה וגם במאמץ שלי מגיע ל55-60 ושלו בקושי מגיע ל50 יש מצב שלא שמתי משחה טרמית כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by baz0r-,

עשיתי OC בעזרת התוכנה שמצטרפת לדרייברים של נווידיה (COOL BITS). לחצתי על DETECT OPTIMAL FREQUENCIES. זה העלה לי בCORE ל562 ובMEMORY ל1.52 GHZ. ההגדרות הרגילות. הן: 520 MHZ בCORE ו 1.32 GHZ בMEMORY. עכשיו, הבעיה היא שכשאשר בדקתי את השינויים ב3D MARK זה לא שינה כלום (לפני היה 4947) ואחרי 4935. זה אפילו הוריד קצת מישהו יודע למה? וגם המעלות בSPEED FAN לא השתנו. מישהו יודע מה לא עשיתי נכון? המפרט שלי הוא כזה: מעבד: AMD Athlon 3600X2 Leatdek 7900GS 2GB Ram 633 MHZ של חברת TRANSCEND מארז טריטון של ג'יגהבייט. לוח אם: GA_M55SLI-S4 ספק של טרמלטייק 400 וואט וזהו. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by boogie,

יש לי בעיה שההרדיסק מתחמם מאוד ומאט את המחשב, כי אין לי מזגן בחדר לכן רציתי לקבל כמה המלצות לגופי קירור ומאווררים לHD שיכולים לעזור לי... חפשתי ב ZAP אבל נתקלתי בממש הרבה סוגים אז אם מישהו מכיר משהו טוב אני יודה לו מאוד. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by dids22,

משהו מוכן להסביר לי איך הוא עובד? איך מים שעוברים בצינור בתוך מחשב מקרררים את החלקים? שניה הקרור מים מקרר את כל החלקים או רק את המעבד?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by אדם לוי,

יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX5200 והייתי מעוניין לעשות לו אוברקלוק הבעיה שאני לא מנוסה ואין לי ידע גדול בתכום אז הייתי רוצה שמישהו יעזור לי. אם מישהו מפה רוצה לעזור לי הוא יכול לבוא לאיסיקיו שלי או פשוט להביא לי כמה עצות, מדריכים, סיקורים קצרים על הכ.מסך ועל איך לעשות לו אוברקלוק טוב. תודה מראש אדם. עריכה: האם זוהי הדרך?

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  9. DS3 עבד בסדר גמור בבאס 420 ושמר על טמפרטורה אחידה. המעבד התחמם ב-10 מעלות מהסטוק, אבל עדיין עבד כמו שצריך. רציתי להגיע ל-450 אבל הWINDOWS קרס. עכשיו ניסיתי לתת לו 440, והעליתי את המתח ב-0.1. ועכשיו המחשב בכלל לא עולה. אפילו לא הביוס (שאני צריך כדי לשנות חזרה!!!). מה עושים?!

• 16 תגובות
    • 963 צפיות
  10. INTEL CELERON 2.13GHZ 478 533MHZ / 256 Tray (http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=48) אין לי שום נסיון עד עכשיו קראתי רק מדריכים יש לי מאורר וגוף קירורשל המעבד האחר (כי זה בא בלי כלום)

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  11. מה יכול להיות? הקטע שעולה הווינדוס הכל טוב ואז פיתאום יש רעש תק ונכבה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by thegodx,

עם אפשר לעשות OC למודם אינטרנט? בשביל לעלות את מהירות האפ לוד וה דואן לוד? שמעתי שמישהו הצליח עם מודם רשת.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by nahum8,

אם אני אנמיך את המתח של המעבד טיפה...זה יכול לפגוע בו פיזית? או שרק בביצועים שלו? -תודה.. שאלה דיי מטומטמת לדעתי

• 7 תגובות
    • 483 צפיות
  14. שמעתי באיזה פורום מודינג שאחד היוזרים אמר המעבד גם ככה פולט קרינה, מה אני צריך חלון שבכלל יחמיר את המצב זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. במה זה עוזר אם אני יפתח צינורות ב rivatuner? ראיתי מדריך על זה אבל אני רוצה לדעת אם זה עוזר בביצועים של הכרטיס מסך או אם זה עוזר בעוד דברים ואם יש חסרונות

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by The_Byter,

1800+ DLT @ 2620MHz with ice water... -3C 24/7 @ 2420MHz on air

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. עשיתי OC למעבד שלי phenom 2 x4 965 בעזרת התוכנה של הדרייבר של הכרטיס מסך של AMD. עכשיו אל תשאלו למה דווקא מימנה כי יש סיבה וזה לא שאני לא יודע דרך הביוס. קיצר היא בדקה יציבות על כמה תדרים ויצא שעכשיו אני על 4GHZ עם מתח של 1.5V. יכול להיות שניתן עם מתח נמוך יותר אבל התוכנה הזו ישר מעלה ב- 0.1V את המתח בזמן OC. בכל מקרה במאמץ אני נע סביב ה- 75-80 מעלות בעוד שבנתוני היצרן רשום מקסימום 62 מעלות. נדמה לי שהכל יציב אחרי שעה של בדיקת יציבות ועוד כמה שעות משחק בעולם האמיתי. אז אני שואל יש מה לדאוג בגלל הטמפרטורות ולמה לצפות בקיץ...תהיה לפחות קפיצה של 10 מעלות, אני הורג את המעבד לאט לאט? נ.ב: בעבר ביצעתי OC על כ.מסך שהיה יציב לחלוטין ויום בהיר אחד נהרס כליל..אז אני כבר לא סומך ב-…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תראו יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ .. יש לי ג'פורס 4 440 MX 64MB ושני כרטיסי זכרון של 128 SDRAM עכשיו.. יש לי 3 מאוררים אחד על המעבד.. אחד על הכרטיס מסך.. ואחד מתחת לספק כח (?) עכשיו אני רוצה לעשות OC ל- כרטיס מסך ולמעבד.. !! עכשיו השאלה שלי.. האם זה מומלץ? אחרי פירמוט.. ה-OC נשאר? איך זה עובד !? אחרי שאני אעשה אני אצטרך לשדרג את מערכת הקירור !? אני מפחד למה אם המעבד "ישרף" או משהו אכלתי אותה.. (אין לי כרגע כסף אני קונה אופנוע) עכשיו מי שבאמת גבר ומוכן לעזור לי בבקשה שיענה על השאלות האלו ברצינות ושיבוא אלי לאיי סיי קיו 123642568 ואם צריך ניצור קשר טלפוני.. בבקשה חברה יש לי מחשב עגלה.. ;D תודה רבה לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Iko89,

אני צריך קירור מטורף למעבד .. אמרו לי לרדת מקירור מים כי יש דליפות ליפעמים איזה המלצות יש לכם ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by blank,

שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד והמכפלה נעולה הלוח: M920 VIA אודה למי שיעזור לי

• 12 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by sub_man,

איזה קרור אני יכול לעשות לאובר לכרטיס מסך ג'יפורס 2 MX כאשר שברשותי צלעות קרור של מעבד ישן+מאוורר ספק(הכוונה למה בדיוק לעשות ואיך לחבר)?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

1.האם יש מאורר לספק-כוח ואם יש מאורר לספק-כוח האם רצוי לקנות מאורר לספק-כוח.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  23. אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מארז Sunbeam Samurai לפי שהסקירות שקראתי הוא נראה דיי טוב, ויש לו 4 חורים למאווררים.. 1 מקדימה 1 בחלון 2 מאחורה אשמח לקבל עצות שלכם להצבת המאווררים אני חושב לעשות כך: מקדימה מכניס מהחלון מכניס שתי האחוריים מוציאים מה דעתכם? יש לכם הצעות אחרות? עריכה: שכחתי לציין שכל ארבעת המאווררים הם 80 מ"מ

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  24. אני מנסה לבדוק יציבות מערכת לפני אוברקלוק... אני מודד טמפרטורה עם SPEEDFAN.. כשאני מריץ PRIME95, הטמפרטורה טסה ומתייצבת על 50 מעלות(נראה לי, לא המשכתי יותר מידי...פחדתי) TOAST לעומת זאת....מעלה ל-43 ונשארת שם...זאת למרות שראיתי פה באתר האחד הת'רדים כי TOAST יותר אפקטיבית מאשר PRIME95 בכל מקרה ראוי לציין שטמפרטורת המעבד במנוחה טוטלית נע בין 30 ל38 ובמאמץ (RENDERING של סרטים)...מגיע ל45 מה שמוזר גם שהטמפ ישר עולה ויורדת אם אני מפסיק RENDER אז היא תוך שנייה יורדת בשלוש-ארבע מעלות, ואותו דבר ההיפך.... זה לא נראה יותר מידי אמין..... מעבד: 2.4C לוח: GIGABYTE 8IK1100 2X 512 WINBOND 3200 דרך אגב, כל תוכנות המאמץ באמת צריכות לרוץ כ"כ הרבה זמן? לא מספיק רבע שעה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המפרט שלי הוא כזה : מעבד: core 2 duo e6300 1.86ghz לוח אם: asus p5B 775 conroe זיכרון פנימי: aeneon ddr2 667 512mX2 זיכרון : Western-D 250G כ.מ: asus EN7600GT 256mb retail מארז: HEC 6a21 ספק: ג'נרי 500W מאוור 12 CM אני רוצה לדעת אם יש לי צורך בהמהרה וכמה זה ישפיע? ואם כן אז מה אני צריך להוסיף מבחינת קירור למעבד וגם איך אני עושה המהרה אולי יש מדריכים...

• 10 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים