עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Eviler,

יש לי את INNOVISION FX 5200 128MB איך אני יכול להאיץ בטוח ויעיל שיגיע לתוצעות גבוהות. שיהיה לפחות קרוב לביצועים של 5700 או 5900 מספיק תוכנה מסוימת כמו POWERSTRIP או צריך להרכיב קירור אחר מים או משהו. עזרה בבקשה.

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי את הכרטיס xfx 6600gt agp , והטמפ' יותר מדי גבוהה. במנוחה 52 ובמאמץ 85+. התקציב הוא עד 100 שקל, יש לכם הצעה או משהו? תודה.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by FeedMe,

שלום! יש לי שתי שאלות: 1. מה אמורות להיות טמפרטורות העבודה של 7900GT? מה הטמפרטורות הרצויות? 2. איזה קירור עדיף? Arctic cooling NV silencer או הזלמנים למינהם? תודה!!

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  4. http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_ultra_5-silver_thermal_compound http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1420

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by anri,

המעבד שלי מעלה עשןן...אז כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המצלמה לגוף קירור+מאורר שיתן ביצועים הכי טובים שאפשר ! וגם שלא יעשה הרבה רעש (אם יש דבר כזה) המחיר לא משנה..! (המפרט למטה בחתימה)

• 12 תגובות
    • 632 צפיות
  6. הOC הנוכי שלי הוא: FBS-260MHz CPU multipliyet 10x ; RAM: DDR333 (166mhz) 2.5-3-3-7 2T 2.7v CPU/12(ram-cpu ratio); HTT x4 1.6v CPU speed 2.6GHz ; cpu voltage 1.6v הלוח שלי זה MSI K8N Neo4-F לינק לדף הלוח מאתר החברה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=652 גרסת הבאיוס שלי היא 1a ומשום מה אני לא מצליח לעדכן ל-1b בכל פעם שאני מנסה להעלות באס מעל ל-MHz275 ומוריד מכפלת מעבד ל-x8 המחשב לא נדלק ויש צורך לאפס את הבאיוס.. תזמוני הזיכון 2.5-3-3-7 166MHz גם ניסיתי להורית אותם ל-133 הורדתי מכפלת HTT ל-X3 מתח מעבד over cpu vid 6.6% = 1.6v וכל פעם שאני מנסה להעול למעבד מתח המחשב לא נדלק האם הלוח מתאים ל-OC גבוהה יותר מהקיים? ומה ניתן לעשות??? …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ב"ה שלום חברים יקרים כמו שאתם רואים בפרטים בצד שלי עשיתי OC רצחני למעבד בלי שום בעיות עם קירור סטוק (שמאוד השתפר לאחרונה) של AMD עכשיו השאלה שלי היא כזו מה דעתכם זה דבר ראשון ? דבר שני חשבתי על לרדת מכפלה ל 8 ולהכפיל ביותר HTT בוא נאמר 300 ולהוריד תזכרונות למחלק 2:3 שעכשיו הם על מחלק (166MHZ) שזה 11:9 יוצא לי בדיוק הבעיה היא שהלוח לא עולה עם HTT יותר מ 275 ויש לזה פיתרון עם מוד חומרתי מה שאני לא רוצה לעשות כדי להעלות ל CPU את V ל 1.5 השאלה שלי היא פשוטה הרי שאני מוריד מכפלה אני יורד ב V אז כמה אני צריך לקבוע לו ידנית ? 1.35 ל CPU יגרום לו לעלות ? או בגלל שמעלים HTT הוא זקוק ליותר V אפילו שאני יורד במכפלה ? http://www.techpowerup.com/reviews/ASRock/939Dual-SA…

• 84 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. למשל אם המכפלה שלי היום היא 10 ואני משנה ל9 או 8 אני אוכל להגיע לביצועים גבוהים יותר? זה ייצרוך יותר חשמל? יתחמם מהר יותר? ויותר חשוב האם זה לא מסוכן למעבד? אני לא מבין מה זה אומר.. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי להבין את זה

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות את המעבד אינטל D 805 ואני רוצה לדעת משהו בנוגע לזה כולם אומרים שאם אתה קונה את המעבד הזה אז כדאי לך מאוד לקנות גם מערכת קירור בשבילו כי זה ישפר לו מאוד את הביצועים וזה יעזור לו מאוד אני רוצה לדעת את הדברים הבאים 1. האם זה חובה שיהיה לי מערכת קירור מיוחדת בשביל המעבד הזה ? או שזה רק בשביל ביצועים ? 2. אם אני לא יקנה מערכת קיורור מיוחדת אז יהרס לי המעבד יותר מהר ? האם זה גם יאט את המהירות שלו עם הזמן בגלל שזה לא עם מערכת קירור מיוחדת ? 3. האם אני יכול לא לקנות עכשיו מערכת קירור אבל מתי שאני יראה שהמשחקים שאני רוצה למחשב מתחילים לא לפעול מושלם לשדרג את מערכת הקירור של המעבד וככה לשפר את הביצועים שלו ? (המחשב בשביל משחקים) 4. האם באמת כדאי לי לבזבז הרבה כסף ע…

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by tomerzhr,

אני זקוק למדריך ותוכנות לעשות אובר קלוק לזיכרונות שלי יש לי שני זכרונות של 512 כלומר 1g תודה מראש

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  11. Started by RavPamPam,

אני נתקל בבעיה לעשות OC כלשהו, אפילו ב1Mhz אחד כשכל ארבעת הזכרונות שלי מחוברים (יש לי 4X256 של geil). וכשאני מוציא שניים אז אני יכול לעשות OC חופשי. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות חוץ מלקנות זכרונות חדשים? ???

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by x-pac,

אני לא יודע איך נועלים PCI/AGP בביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG חיפשתי בכל הביוס ואני נואש בבקשה עזרה

• 15 תגובות
    • 803 צפיות
  13. האם הדבר שווה את ההוצאה וישנה במספר מעלות משמעותי או שיוריד שתיים או שלוש מעלות במאמץ ולא משתלם ? המעבד הוא פרסקוט 2.8 ואני צריך עכשיו לנקות את יחידת הקירור הסטנדרטית של אינטל שמותקנת עליו ולחדש את משחת הקירור (שמתי יחידה חדשה לפני כמעט שנה). האם ביג טייפון שווה את הכסף - בסביבות מאתיים חמישים שקל נוספים ? (בהשוואה ליחידה שיש עכשיו שכמובן לא צריך להוציא עליה כסף אלא רק לנקות אותה) תודה

• 13 תגובות
    • 671 צפיות
  14. שלום רב! יש לי מחשב חדש קניתי מלפני חודש מעבד: PENTIUM D820 2.8 SMITHFIELD . מאוור מקורי של אינטל בא עם המחשב תושבת 775 (העגול הזה). הבעיה היא שאתמול הסתכלתי על הטמפ' של המעבד וראיתי שהם בסביבות 52 מעלות. מה שמוזר היה שהי רשום שהמאוורר מסתובב על מהירות נמוכה 650 סל'ד בערך. ובדרך כלל הטמפ' לא עולות על 45-50 גגגגגג.... ניראה לי שהמאוורר זז במהירות איטית מדי.. מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by d-undertaker,

הנה תגובה שנתן לי SUBX ולא הבנתי איך לעשות "אני שם לב שהזכרון שלך על תזמונים 2.5-5-5-9 , עד כמה שידוע לי אין אף צ'יפ שצריך כאלו תזמונים גבוהים ,אתה סתם מאבד ביצועים -> תוריד ל2.5-4-4-8 ה"סטיק הלבן" הזה נקרא משחה טרמית. הלוח שלך מוגדר למחלק 2:3 , זה לא נותן לך שום תוספת בביצועים , תוריד ל1:1 , כך לא תאבד עדיין ביצועים ותהיה בטוח שהזכרון לא יגביל אותך." עכשיו,בביוס אני יודע שיש אפשרות לשנות תיזמונים אבל אז זה הולך בכמו רשימה ראו דוגמא 2.5 2 1 2 איך אני צריך לשנות תעשו כדוגמת הרשימה בבקשה. ואיך מגדירים את המחלקים בלוח?

• 7 תגובות
    • 475 צפיות
  16. הוא על 56 מעלות כרגע, ממש חם עכשיו וכנראה שכך זה יהיה כל הקיץ. אני חושב שאני בבעיה. בחורף הוא לא עבר את ה50 במאמץ עד כמה הוא יכול לסבול? מה הטמפ' ה"אדומה" שלו?

• 8 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by tomerzhr,

אז ככה יש לי מעבד amd 64 bit 3000+ 939 ובעתיד אני מתכנן אוברקלוק רציתי לשאול אם בכלל כדאי לי ועם קירור של ביג טייפון לאיזה מהירות אני יכול להגיעעע כמו חן רציתי תוכנות שיוכלו לעזור לי לפתוח את ה fsb בביו כי הוא סגור לי

• 28 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by tomerzhr,

יש לי במחשב שני זכרונות של 512 רציתי לדעת אם כדאי לעשות להם אוברקלוק ואיך?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  19. Started by x-pac,

אני לא מבין מה הקשר בין זיכרונות לOC הרי מעלים את הFSB אז מה זה קשור לזיכרונות?

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  20. אהלן חבר'ה מה העניינים ? קניתי לוח אם חדש GIGABITE GA-8IPE1000 v4 למעבד של פרסקוט 2.8 ורציתי לעשות לו אוברקלוק ... לאחר שאני משנה את הנתונים בביוס אני מעלה את המעבד לFSB235 שזה 3.3MHz אך הזיכרונות דווקא להפך יורדים במקום 400MHz (יש לי 4 זכרונות ב 256X4 Dual Channal של קינגסטון. במקום 400MHz הלוח אם הזה מוריד אותם ל392MHz לעומת לוח אם הקודם שלי של ASUS שדווקא אוטומטית היה מעלה את הזכרונות ל460MHz !!! לאחר שניסיתי ידנית להעלות את הזכרונות (יש שם אופציה "פי 2" יחסית למעבד אז זה כן עולה לי 460MHz אבל המחשב עולה ולאחר דקה עושה לעצמו ריסט. ניסיתי להעלות את המתח 0.1+ לDIMM שזה בעמם לזכרונות גם לא עזר ולאחר דקה מסך כחול, ניסיתי להעלות עוד מתח 0.2+ וגם לא עוזר ומיד לאחר שהמחשב …

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by moshe55501,

האם יש דבר כזה שיכתוב ביוס לכרטיס מסך והאם אפשר לשמור שם אובר קלוק ואם כן אז האם אפשר לעשות את זה בati 9600 pro

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. השאלה בכותרת. עידכנתי מ F9 ל F19 בלוח K8NS של גיגבייט ה OC המקסימלי שהגעתי עם ה F9 היה לפני כ שנה והוא היה 2603MHZ על מעבד 754 3000+ , עכשיו הביוס החדש שונה לגמריי יכול להיות שאני יגיע ליותר?

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  23. היי , יש לי AMD 64 3200 , כ.מסך 6600GT (של XFX) לוח אם abit kn8 ultra , בתוכנה של nvidia ניתן לבחור OC אוט' , שביצעתי בדיקה ב 3D MARK קיבלתי ציון 7817 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1002 MHz שבחרתי OC אוט' בכרטיס מסך (והמד גלילה עלה ) קיבלתי ציון נמוך יותר 7383 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1229 MHz 2 הבדיקות היו מלאות (כל המבחנים) , למה קיבלתי תוצאה פחות טובה ? ומה כדי לעשות בכדי לקבל שיפור משמעותי בביצועים ?

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by shirNoshe,

הורדתי את התוכנה והתקנתי.עשיתי חיפושים פה ובגוגל,ולא הצלחתי להבין איך עובדים אתה.הבנתי שצריך להפעיל את אופצית ה-TORTURE TEST.אבל רוב האופציות הם "בלבן".כלומר לא ניתנים לשינוי. זו תוכנה חינמית או שצריך משהו מיוחד?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by oooz,

יש לי כרטיס X1600 PRO AGP sapphire 256 איזה OC אני יכול לעשות, ובאיזו תוכנה עדיף להשתמש הוא מקורר טוב עם שני מאווררים שהוספתי אחד 80 ממ ועוד אחד של מעבד INTEL 478 הוא בטמפ של 40 בסטוק מנוחה במאמץ הוא מגיע עד 60 תודה

• 11 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים