עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tavor21,

נמאס לי כבר שנותינם לי לינק או למשהו אחר מדריך לבניית פאן לד והדבר הכי חשוב כבר בה קנוי כמו המאורר שהכנפים שלו שקופים, זאת החוכמה שצריך לבנות בעצמנו אז זה פאן לד ולא רק להוסיף לדים אז צריך משהו שיפתור את הבעיה הזאת אני מציע שצריך לרסס את הכנפים בספריי כלשהוא שיעניק מראה של אפקט מראה או לבנות כנפיים שקופים

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  2. מה רואים שם? את המעלות במחשב? או שזה כמו אלסידי? והאם אפשר לשלוט משם על המאווררים במחשב? ושאלה אחרונה בכמה מאוררים אפשר לשלוט משם? נה הבקר http://www.pch.co.il/docs/pd-291033436.htm

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by HubbaBubba,

שלום לכולם, קירור למעבד- *סוקט של המעבד: 775 *לוח אם: P5KC *שימושים: קירור למעבד חם. לא עושה OC. *אם רעש מפריע : כמה שיותר שקט. *תקציב: עד 200 שקל. *חנות מועדפת: KSP. אני צריך קירור פשוט למעבד, לא מתכנן OC, יש לי Q9300 והוא חם כמעט תמיד משהו כמו 50 מעלות ללא מאמץ. סוקט 775, לא עושה OC. כמה שפחות רועש אבל הכי חשוב לי שיהיה פשוט להרכבה, יש את הקירורים המפלצתיים שצריך להוציא מההברגה את הלוח אם ואין לי כוח להתעסק עם זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by david2k,

שלום לכולם יש לי שאלה זה קשור יותר לRPM קיבלתי שולחן חדש ושמתי תמחשב למעלה לכיוון המזגן שהצד שמכניס אוויר לכיוון המזגן ושמוציא לכיוון החלון עכשיו אני עם מזגן בדקתי מעלות הכל תקין ומעולה המעבד 18 לפעמיםם 16 והכרטיס מסך 30 עכשיו הRPM משתגע בהתחלה הוא על 42 ואז הוא מגיע למשהו כמו 2500 ואפילו יותר לפעמיים. ופתאום זה נעלם לי לכמה שניות ואז אני רואה עוד פעם 42 ואז אותו סיפור... חוזר למספר גבוהה נעלם לכמה שניות כאילו זה עושה REFRESH ואז חוזר יכול להיות שזה בגלל המזגן? מארז : ANTEC NINE HUNDRED TWO דרך אגב זה קורה רק שאני שם תמאוורים הקדמים שמכניסים על HIGH וזה לא קרה לי בלי מזגן

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  5. אורח kobi3290
    Started by אורח kobi3290,

שלום לכולם... אני קובי החלטתי לעשות OC למחשב שלי... קראתי הרבה מדריכים, נכנסתי לביוס והעלתי כל פעם בקצת את ה Fsb ו בהתחלה בביוס הוא היה על 200 mhz והנה למה שהגעתי... אני יכול להמשיך לעלות אך רציתי לשאול אם מה שאני עושה זה בדרך נכונה ואם זה משתלם לי. תמונה: http://img253.imageshack.us/img253/9904/zxcll9.jpg אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי עצות להמשך אוברקלוקינג תקין. תודה בברכה קובי.

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by idanaz,

חבר'ה שלום רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לטמפ' ול oc לגבי המחשב שלי. אז ככה יש לי מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד קניתי אותו בערך לפני שנה וחצי בזמנו הוא היה חזק מאוד אך כיום הוא קצת נחלש המלצה שלכם לגבי oc לכרטיס מסך ולמעבד ועד כמה אם זה אפשרי בכלל ולגבי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך אם הם תקינות. טמפ המעבד היא 28 מעלות טמפ הכרטיס מסך 50 מעלות עכשיו לגבי המהרת הכרטיס מסך האם מישהו יוכל לומר לי עד כמה להמהיר או עד כמה זה גבול נורמלי כרגע הנתונים הם core clock =542 memory clock=232 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 453 צפיות
  7. Started by eliau21071981,

הגעתי להחלטה לאחר התנסות במשחק crysis ואכזבה לעשות o.c למעבד וזכרונות אני צריך את עזרתכם אנשים יקרים כדיי להגיע למטרה הזאת אתם תקוותי היחידה ברשותי יש לוח MSI P35 NEO מעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz 9 x 267 זכרונות 3X1GB 1066MHz ספק כוח 500W לא יודע איזו חברה ארדיסקים 2 SATA 320GB 16MB WD IDE 160GB WD 8MB כרטיס מסך GF8800GTS 320MB 256BIT דרך אגב רמת הקירור של המעבד טובה מאוד ללא מאמץ לא עובר את ה 20טמפ במאמץ לא עובר את ה 30טמפ זהו נראה אם שכחתי משהו להוסיף אז תגידו לי אני יוסיף אני גם יעלה תמונות מהביוס שיהיה יותר קל להדריך אם תסבירו לי איך אפשר לעלות פה תמונות

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by r1plet,

שלום, ברשותי Gainward Golden Sample GTX 260 Core 216, שכבר בא עם OC מהמפעל ל625/1348/2200. אחרי כמה וכמה שעות של משחקים עם הקלוקים הגעתי לקלוקים יציבים ב100% של 720/1512/2320, מה שהכי מפתיע שרוב הזמן הקלוק שהחזיק אותי מאחור הוא דווקא הזכרון... כנראה שנפלתי על כרטיס עם זכרונות שלא אוהבים OC בכל אופן, אחרי כמה וכמה שעות טובות של קרייסיס וMETRO 2033 ללא שום בעיות וללא הפסקה, הרצתי לבסוף FURMARK רק כדי להיות בטוח. תוצאה סופית: מה דעתכם? מפתיע שדווקא בזכרון לא הגעתי לאיזור ה1200+, אפילו ב1188 לא הצלחתי להתייצב, אבל העיקר הליבה והשיידר...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dandisc,

שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש(מפרט בצד) עם הכרטיס הנ"ל(Club 3d) אך מבדיקה קצרה גיליתי שהוא מייצר את רוב הרעש-הAC7 של המעבד די שקט וכך גם המאווררים של המארז. אשמח אם תציעו לי פתרון עד 80 ש"ח בערך-ואם אין אפשר להציע גם במחירים גבוהים יותר ואני אשקול זאת : תודה רבה

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by tgen,

יש כרטיסי זיכרון שלמרות שרשום שהמהירות שלהם היא 1600MHz מופיע שבפועל הכרטיס עובד על 1333MHz. שמתי לב שזה קורה בגלל שיש פעמים שה-spd speed וה-test speed של הכרטיס שונים ושאפשר בביוס להעלות ידנית את המהירות. רשום אפילו בתמונה שצירפתי שיש פרופיל מוכן במיוחד בשביל זה. האם המהרה כזאת כרוכה בסיכון מסויים או בעלייה כלשהי של הטמפרטורות במחשב? ואם לא, אז למה מלכתחילה ההגדרות לא היו על המקסימום?

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. יש לי כרגע קירור למעבד מעפן של קולר מאסטר והוא ממש רועש ... דבר שנורא מטריד ביחד לחדר שלי ולהיותו צמוד למיטה שלי.. אני מחפש מאוורר שיהיה שקט במיוחד במחיר באיזור ה 150 ש"ח ויותר בכיוון למטה.. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה FREEZER 7 .. שעולה 120 . אפשר לקבל בבקשה הצעות? אני לא מתכוון לעשות OC או משהו אני פשוט מחפש אחר מאוורר שקט במיוחד במחיר נוח

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by KingAlpaca,

מה דעתכם על הגוף קירור הזה? (מיועד לברטון 2500).

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by vursv,

היי, היתה לי בעיה עם המאוורר של המעבד, ולאחר שימון נראה שהמאורר חזר לעבוד. כדי לבדוק זאת הורדתי את ה speed fan, ועכשיו טמפרטורת המעבד שלי היא באזור 38( קודם היא טיפסה מעל 50). אבל אז ראיתי בתוכנה שיש לי שתי להבות, ליד הערכים של הטמפרטורות של הICH ו הIOH כשלהם טמפ' 53 ו 57 בהתאמה. אני לא יודע אם זה קשור למאוורר של המעבד, או שגם קודם זה היה, ופשוט לא ידעתי. יש לי מארז CM HAF 922 עם מאוורר אחד מקדימה מאוורר אחד מלמעלה ואחד מאחורה. האם הטמפ של המעבד היא סבירה? האם הטמפ' של ה ICH וה IOH תקינות? מה ניתן לעשות? המון תודה

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by ace_low,

בוקר טוב... שמתי לב היום בבוקר בזמן איתחול המחשב שהוא מורץ ב-1100 מה"צ. כדי לוודא זאת גם במאפיינים וגם ב-MBM5 הוא מראה את אותה המהירות. העניין הוא שמדובר ב-AMD Barton 2500.... עם המאוורר המקורי של המעבד, ומאוורר נוסף שמוציא אויר מהחלק העליון של המארז, הטמפרטורות הן:מעבד 58, מארז 34. לוח האם הוא Gigabyte GA7N400LNForce2 . מה הסיבה שהמהירות הורדה ללא שהורדתי אותה? המחשב בכלל יכול לעשות את זה? (זה מצב חדש, קודם המהירות הייתה מתאימה למעבד, ואף אחד לא התעסק עם הביוס או כל תוכנה אחרת...) האם אני יכול בשקט להעלות את המכפלה/באס כדי לחזור למהירות הרגילה ללא חשש מהמהירות ההתחלתית? תודה רבה ושנה טובה.

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by wally13,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך של חברת ASUS דגם: EN7600GS SILENT / HTD 512MB והבעיה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מיד מראה לי על חום של 74 מעלות על הכרטיס. דבר זה "תוקע" כל כמה זמן את המחשב ומאלץ אותי לבצע הפעלה מחדש. אשמח מאוד לקבל הצעות למערכת קירור עבור כרטיס זה ללא תלות במחיר. הערות: 1. בכרטיס זה אין אפשרות להסיר את הקירור הפסיבי שלו. 2. מערכת הקירור צריכה להיות פנימית ולא חיצונית. 3. רצוי מערכת קירור עם תושבת PCI. בתודה מראש WALLY13

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by infer73,

יש לי GeForce 4 Ti 4200 64MB של אסוס (אין לי כוח למצוא את מספר הדגם,אם זה חשוב אני אביא) מהי הטמפ' המומלצת לכזה כרטיס? ואיך אני בודק את מה הטמפ' של הכרטיס ברגע מסויים?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by 123456789,

אני עדיין לא בן 13 (עוד שבועיים- שלוש) ואני כבר מתכנן איך לעשות את החלון יש לאבא שלי חבר מאוד טוב (הוא מאוד מנוסה בזה ויש לו את כל כלי העבודה האפשריים) ואם קצת שכנוע מצד אבא שלי הוא בטוח יסכים לחתוך לי את המידות הדרושות. לאחר מכן אני אקח חלון פרספקס וישים אותו הבעיה שלי האם אחרי שאני שם את החלון אם מה אני מדביק אותו. נ.ב: בבקשה אל תביאו לי לינקים באנגלית אני תלמיד די טוב (ממוצע מעל תשעים) אבל באנגלית אין לי כל-כך אוצר מילים גדול. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני קונה תכ.מסך x800xtpe וקונה לו תקירור מקרר ארטיקים 4 . ואני קונה ארקטיק סילבר 5 .. איך אני מדביק? ואיך מוציא תקירור המקורי? ואני קונה מעבד 3000 939 .. + xp120 ומאורר enermax אז איך שמים? תודה!

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by rosesr,

ואם לא למישהו יש הצעה טובה יותר

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by rikimaru,

אז ככה בזמן מנוחה לפי EVEREST ליבת הכרטיס ב-57-59 מעלות, הזיכרונות ב- 67-70 מעלות, עכשיו בזמן מאמץ (עם משחק כמו SUPREME COMMNADER) הטמפ' קופצות: ליבה 87-90 מעלות וזיכרונות גם כן 87-90 מעלות שוב לפי EVERST, אני חייב לציין כי גם המעבד לא מראה טמפ' טובות מאחר ובזמן מנוחה הוא על 37-39 מעלות ובמאמץ על 44-47 מעלות שוב ע"י EVERST (בהתקנת המעבד השתמשתי ב-AS5), עוד דבר שמציק לי (מקניית המפרט שיש לי) הוא שלפי uGuru מאווררי המארז עובדים על 460-960 RPM (יכול להיות שישנה תוכנה לשליטה בהם?), האם זה מצב תקין?! לפרטים על האוורור שיש לי אז מדובר במפרט שלי.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  21. התחלתי לקרוא קצת על הנושא אבל הדבר היחיד שלא מפרטים כל כך זה הבלוק עצמו. ממה הוא בעצם מורכב? מה מיוחד בו? מה עיקרון פעולה? והאם ניתן להשתמש בבלוק של קירור מים? תודה לכל מי שיכול עזור!

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by omry_y,

קניתי 7900GT חדש, ואני רוצה להמהיר אותו. איך אני עושה את זה? נראה לי שrivatuner האחרון לא תומך בו כמו שצריך - אני לא מצליח למצוא את המסך שמשנים בו תדרים. אגב, ב3dmarks 2006 המחשב שלי מקבל 4375 לפני המהרה, איך זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by E-man,

מתוך שיעמום (פסח אסור לשתות :-[) החלטתי לנסות לעשות אוברקלוק למעבד (האמת ניסיתי גם לזכרונות אבל זה בכלל לא הצליח) הצלחתי דרך התוכנה של הלוח AI BOOSTER להגיע ל4.08GHz (כאשר המקור הוא 2.83) וכול ניסיון להעלות מעל המהירות הנ"ל פשוט נכשל, כאשר המחשב אפילו לא עובר את השלב של הביוס ראיתי שאנשים מגיעים עם מעבד כמו שלי למהירויות יותר גבוהות. מה אני עושה לא נכון, או בעצם, איך אני יכול להגיע לתוצאות יותר טובות?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by PuG3o6,

תגידו שמתי מאוורר ל.מסך שלי ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות OC במנוחה הטמפרטורה 40 מעלות ובלחץ לא עובר 50 יש לי gaiward 7600GT 256mb תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  25. ברבות מקבוצות הדיון באינטרנט מסופר על נעילת המכפלה במעבדי BARTON 2500 האם הדבר נכון? ואם כן מה בגורלו של ה BARTON 2800 ? ??? ??? ??? כמו כן האם ישנו מדריך פשוט לשיחרור הנעילה ,אם היא בכלל קיימת? בתודה מראש COBRA DRAGON

• 5 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.