אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש כבר שש יחידות מעובדות בדרך לחריטה, דיווחים ותמונות בהקדם
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה כי קיבלתי באן ליפני איזה שנה וחצי.. היהי לי פעם מערכת קירור מים שאני הכנתי פעם ותפרויקט פה. קיצר היםו אבא לשי בא אלי עם מערכת קירור מים קטלנית המשבאה 56 ליטר לדקה משהו טוב היא היייתה בחברה של מחשבים זהמ שהו גדול עוד מאט אני ישים תמונות.עכשייו אני צרייך עזרה בקשר מה לעשות איתה כי חסר לה בלוק.וגם יש לי AMD ולא בא לי לעשות oc למעבד הזה. עכשיו מה כדאי לי למכור אותה או להישתמש בה ולעשות oc ולמעבד שלי המפרט הוא: amd san diago 3700 1 m cash 512 corsier cmx cl 2 gabit kn8ultra x800gt 256 זהו זה חלק מהמפרט שלי עכשייו אפילו אין לי dual chanel ולא נראה לי ש oc יעזור פה במשהו. קיצר מה לעשות? תדה מראש
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. מחר או בימים הקרובים אני הולך להתקין על כרטיס המסך שלי (ATI Radeon 1950x pro) גוף קירור של AC, ה accelero S1 rev 2, כמו כן קניתי את ה Turbo Module (סט המאווררים שאפשר לקנות בנפרד). השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוט על מהירות המאווררים (Turbo module) באמצעות תוכנה מסויימת ? תודה מראש על כל עזרה. http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=147 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=139&data=1&disc=
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת עדכנתי את הגרוטאה שלי לנהלם חדש ונוצץ, עם Powercolor HD4870 PCS, שמגיע עם קירור לא סטנדרטי שהבנתי מ-Reviews שהוא מוצלח. הקירור אמנם מוצלח יותר מהקירור הרגיל (תחת עומס מגיע ל-75) אבל לא מספיק (לא עובר את המבחן של Furmark ובעל דרגת רעש מבלנדר ברוגע ועד מעבורת חלל בעומס) - אך זו לא הבעיה העיקרית! הקירור השמנמן הזה תופס קצת יותר מסלוט אחת, ובלוח האם שלי 2 הסלוטים ל-PCI נמצאים מתחת לסלוט של כרטיס המסך. משמע - אם אני מחבר את כרטיס הקול הישן (PCI) שלי למחשב, הוא ממש צמוד לכרטיס המסך ומקפיץ את הטמפ' ב-10 מעלות (וכמובן גם את הרעש). האם מישהו מכיר קירור מספיק טוב ל-4870 שתופס סלוט אחת באמת, כלומר יכול להתמודד עם ההצבה הבאה: --כרטיס מסך-- --קירור-- --כרטיס קול…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום , קניתי היום אקסלרו twin turbo אני אשמח לקבל מספר כללי זהירות לגבי הרכבת הקירור וכמו כן יש לי מספר שאלות : * רשום לי בהוראות לנקות את הram והvoltage regulator , עם "blade of a cutter " נשמע לי קצת אגרסיבי ייתכן והבנתי לא נכון ? או שבכלל אפשר להעביר נייר טישו על כל השבבים וזהו? * אם המשחה טרמית שעל הgpu עוד טריה צריך לנקות בכל אופן ולהשתמש בחדשה ? * בגדול אני רוצה לדעת את הכללים לגבי הניקוי של השבבים , ועוד כללי זהירות, יש משהו שנוגע לחשמל סטטי ? סיימתי להתקין את הקירור אני מחבר אותו והכל...מדליק את המחשב המחשב מצפצף כמה זמן ומתכבה , ייתכן וזה קשור לעומס על הספק ? יש לי 430 watt E8400 + FREEZER PRO 7 +120 MM +80 MM HD4850 וזהו בגדול.. סיימתי להתקין הכל עובד טוב ו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש גליתי פה פורום מדהים מעוניין לרכוש מחשב חדש אבל עדיין לא גיבשתי דיעה יש לי שאלה שאני מתבייש לשאול מה זה OC? תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז.. כבר נמאס לי מהרעש. אני מחפש משהו שקט. אחד למעבד ואחד למארז. שתיהם 120 מ"מ. במעבד יש גוף קירור מאסיבי שעליו יש את המאוורר הרועש.. מאוורר לדים גם של THERMALTAKE. תודה, איתי
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כמה HTT ? אני עושה בירור בשביל חבר שלי ...
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
נכון לפני שמתחילים אוברקלוק למעבד צריך לכבות כמה דברים בביוס כמו cool n quiet אז השאלה שלי זה אחרי שסיימנו עם האוברקלוק ,האם צריך להחזיר את הדברים האלו לכמו שהיו ?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מעבד AthlonXP 2100 , והוא נמצא בזמן מנוחה על 58 מעלות , שזה די הרבה . יש לי מארז DRAGON DL-01BLD Full Tower BLUE עם שתי מאווררים מאחורה. עד המעבד יש לי מאוורר רגיל שבא עם המעבד. במארז יש לי עוד מקומות לעוד 3 מאווררים , כך ששתי המאווררים שנמצאים אחורה אני יכול לשים במקום אחר. חשבתי להעביר מאוורר אחד שנמצא מאחורה לשים אותו קדימה ככה שהוא נמצא מול הכרטיס מסך. עכשיו שאלות : האם כדאי להחליף למעבד מאוורר , האם זה ישפיע על הטמפ' ? האם כדאי לשים מאוורר טוב למעבד או להוסיף עוד אחד למארז ? האם כדאי להעביר את המורר של המארז קדימה קח שיהיה מול הכרטיס מסך ? כמה מעלות המעבד אמור להיות ? כמה מעלות זה טוב ? איזה מאוורר מומלץ לשים על המעבד ? איזה מאוורר מומלץ לשים במארז ? איך אני יו…
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אתה אמרת : לגבי השיפור באחוזים. זה שמעבד מסויים בא מהמפעל ב166 לא אומר כלום כי הוא זהה לחלוטין למעבד שבא ב133. ובדרך כלל מי שמגיע לבאס כזה גבוה הבעיה היא לא המעבד כי המכפלה פתוחה, אלא הלוח והזכרון. אז הטיעון שלך לא קביל לגמרי. אך עדיין ילקח בחשבון אני שאלתי: אז תן לי להבין משהו ( שכנראה אני לא מבין ).. אם יש לי לוח אשר תומך במכפלה עד 12.5. אז אני אקנה AXP1600 ( מכפלה 10.5 ) ופשוט אפתח את המכפלה וישים אותה על 12.5 אז בעצם יש לי מעבד בדיוק כמו של חבר שלי שקנה AXP2000. אז למה בעצם חברות מאפשרות פתיחת מכפלה אם זה כל כך פשוט ? ואם כמו שאמרת, אין הבדל בין המעבד עם באס 133 למעבד 166 אז למה לא לקנות AXP1600 ולשם אותו על לוח שתומך ב- 166 FSB וחבל על הכסף של AXP2600 וכו'... אנא …
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AthlonXP 2100 , עם היטסינק ומאוורר רגילים. רציתי לדעת איך אני מוציא את זה שיש לי עכשיו. אני יודע איך להוציא, אבל אני רוצה שתתנו לי יותר פירוט.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 6600GT בחיבור PCI-E. אני רוצה לעשות לו OC קטן. השאלה שלי אם צריך להפעיל 3dmark או HDRIBL אחרי כל פעם שאני מעלה את הליבה והזכרונות ב5? להפעיל את התוכנה חצי שעה בכל פעם שמעלים 5 Mhz זה תהליך קצת ארוך מדיי לא? אגב, הכרטיס שלי מגיע ל87 מעלות במאמץ (הכי הרבה שהגעתי גם אחרי כמה שעות משחק) בלי OC ובלי כלום. זה גבוה מדיי?
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC עם לוח Gigabyte x38 dq6 Q6600 OCZ CL3-4-4-12 REAPER 4GB ANTEC 850W PSU ניסיתי כמה שאפשר לחפש באינטרנט ולא מצאתי ממש משהו אני מנסה לעשות OC אפילו בFSB1 יותר ל267 ואחרי שאני עושה שמירה לביוס ויוצא הוא מאפס את עצמו כנראה אחד ההגדרות שמה לא נכונות עשיתי עדכון ביוס הכי חדש ועשיתי את ההגדרות האלו Advanced Bios Features CPU Multi-Threading: Enabled Limit CPUID Max to 3: Disabled No-Execute Memory Protect: Disabled CPU Enhanced Halt(CIE): Disabled CPU Thermal Monitor 2 : Enabled CPU EIST Function: Disabled Virtuaalization Technology: Disabled ובהגדרות OC שזה MB Intelligent Tweaker (MIT) ניסיתי לעלות אותו אפילו טיפה וגם מתח שום דבר לא עוזר אם מישהו נתקל או יודע א…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי Q6600 G0 בסטוק וAC פריזר 7 פרו. הפריזר היה מלא אבק אז הוצאתי לנקות, באותה הזדמנות החלפתי משחה טרמית למעבד (שמתי AS5) עכשיו אני מחבר הכל (וכן, הפריזר מהודק ויושב כמו שצריך...) ואני רואה שעלו לי 10 מעלות. אין לי מושג מה עשיתי לא נכון, אבל אני לא רוצה מעבד על 50-53 מעלות במנוחה |=
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. מישהו יכול להמליץ לי על מערכת לקירור מים. תקציב 1500 -1800.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד סוקט 939 אני מתכוון להחליף לו היטסינק אבל אין לי מושג איפה למרוח את הגריז הטרמי על המעבד הזה...הוא נראה לי קצת שונה מישו יכול להסביר לי איך ואיפה בדיוק אני מורח את הגריז הטרמי? ואיזה גריז טרמי צריך למרוח..או שאין חשיבות? הוספתי תמונות של המעבד והסוקט http://www.theregister.co.uk/2004/0...thlon_chips.jpg http://www.tweakers.net/ext/i.dsp/1079814510.jpg תודה!!
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה יכולה להיות התוצאה של מקסימום אוברקלוקינג?
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מדריך עם תמונות אשר יעזור וידריך אותי בשלבים של הכנת המערכת.אשמח לקבל קישורים בפורום אשר יתנו לי מידע נוסף בנושא. ד"א ערכתי חיפוש בפורום אך החיפוש לא העלה דבר... תודה רבה ולילה טוב...
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קניתי שני מאווררים 80 מ"מ עם האור שאני רוצה להחליף בשניים האחוריים שבאים עם המארז ואני לא יודע איך לחבר אותם,אני יודע שאפשר שהם ידלקו עם ההארד דיסק או כל הזמן(וזה מה שאני רוצה),אבל אני לא יודע איך לחבר אותם,אמרו לי גם שאולי אני לא אוכל לשלוט עליהם בגלל שהם דורשי0 0.7A והפאנל שליטה נותן משהו עם 3 ערוצים ו-0.35A או משהו כזה,אם מישהו מבין אני אשמח שיסבירו לי. אלו המאווררים שקניתי ---> שניים כאלו :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1357.htm וזה למעבד(גם אם אור) ---> http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm דרך אגב-מארז פשוט מדהים!!
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קירור אחד לכל הזיכרון כמו זה: או קירור לכל ציפ כמו זה: מהם היתרונות ומהם החיסרונות של כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק עם ההגדרות האלה : "AI Tweaker" Page" AI Overclock Tuner = Manual BCLK/PEG Freq = 100 Memory Frequency = 1886Mhz OC Tuner. Disabled EPU Power Saving = Disabled EPU Settings. = Disabled Internal PLL overvoltage = Enabled CPU Power Management CPU Ratio - Manual Turbo Ratio = By All Cores By all cores = 45 Turbo Mode = Enabled Load Line Calibration = Extreme VRM Spread Spectrum = Disabled VRM Frequency = Manual VRM Fixed Freq Mode = 370 Phase Control = Extreme Duty Control = Extreme CPU Current Capability = 130% Dram Voltage = 1.65 CPU Voltage = 1.255 All other voltages = Auto Advanced -…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3500+ AMD ATHLON ולוח אם של אביט שהבנתי שהוא מזייף טמפרטורות אז רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפ' ושיהיו יותר אמינות(אם אפשר קישור) כי לפי הטמפ של הלוח המחשב עומד להתפוצץ!!!
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני לאחר אוברקלוק כמובן. קירור zalman 9500 ultra silent המעבד קפץ דור מ1066 ל1333 הטמפרטורה במנוחה נשארת יציבה לחלוטין, בין 42-43 לא יותר ולא פחות... זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
איך המצב טמפ' שלי במחשב בזמן לילה ?(תמונה מתוך אוורסט בפנים) המצב תקין?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-