עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי מעבד פרסקוט 3GHZ והטמ"פ אצלי במנוחה בסיבובת ה 60 מאמץ מגיע ל 70 יש לי רק מאורר אחד במארז שמוציא אוויר אז הזמנתי 2 מאווררי AC 8025 שיכניסו לי אוויר במקרה וזה לא יוריד את הטמ"פ מה אתם אומרים על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4399 האם הוא באמת כזה טוב וכזה שקט כמו שכולם אומרים? ואגב איך ההרכבה שלו מסובכת? צריך לפרק את הלוח בשביל זה? בתודה אמיר

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by Component,

מאיפה אפשר להוריד prime 95 ? רציתי לשאול את השאלה הזאתי בפורום תוכנה אבל אני מניח שהאנשים שיידעו את התשובה נמצאים בעיקר בפורום הזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם וחג שמח לאחרונה קניתי מחשב חדש שהגיע עם מארז של EZCOOL עם מאוורר מובנה במארז. איף אני יכול לשלוט במהירות שלו ? הורדתי ספיד פאן, אשמח לעזרה:

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by ORrrr,

שלום, כרטיס הג'יפורס 8600GT של ג'יגהבייט בא כברירת מחדל על GPU: 600MHz Memory: 720MHz ומכאן ניתן להסיק שהוא מומהר מהמפעל. עכשיו ברצוני להמהיר אותו עוד טיפה לראות מה גבול היכולת שלו אבל ניתקלתי בבעיה. גם ב nTune וגם ב RivaTuner 2.06 אני לא מצליח להעלות את התדרים. איך שאני עושה Apply זה חוזר בחזרה ל לברירת מחדל ולא משנה עם אני מקטין או מעלה ב מגה הרץ 1. יש מצב שהוא נעול מבחינת אובר קלוק?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by hysel,

שלום לכולם רציתי לדעת עם מישהו יודע איך לבצע Overclocking על לוח ASUS A7M עם מעבד AMD ATHLON 1333MHz קניתי ערכת קירור של Volcano 7+ עם Artic Silver II תודה מראש נ.ב אני עובד בחברת טלרום פתרונות מחשוב (תמיכה במשחקי מחשב) בתור אחראי המוצרים שלהם כך שאם יש לכם שאלות כל שהם על נושא כל שהוא אל תהססו לשלוח לי מייל או לבדוק את האתר שלי www.4-gamers.com תודה

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  6. יש לי קירור סטוק, העלתי לאט לאט את ב FSB בביוס (והלכתי לפי אחד המדריכים שמשהו פרסם פה), הפעלתי את המחשב והכל הלך בסדר (זה הגיע ל 2700MHZ) ואז בדקתי טמפרטורה וראיתי שהכל יציב ועומד על 50-53 גג (בכל הליבות). והוואט עומד על (המתח) 1.2 , עשיתי ריסטרט ושוב הלכתי לביוס והעלתי מ-1200 (ב- FSB) ל- 1250 לאט לאט והפעלתי את המחשב ואחרי שהוא מראה את הלוגו של הלוח אם שזה ASUS PN-5E SLI הוא לא עולה :< אז נכנסתי לביוס והחזרתי ל1200 ב FSB.. משהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Aoyo,

החלפתי לפני כשבועיים את המאוורר שעל המעבד במאוורר +Spark 6 של Thermaltake למעבד P4 בתושבת 478. הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ונתקלתי ברעש חדש בלתי נסבל->הרעש של המאוור החדש. חיפשתי בבאיוס (לוח האם הוא P4S8X-X של Asus) אפשרות להוריד את מהירות המאוורר, אך ללא הצלחה. השאלה האם בכלל יש אפשרות לעשות כזה דבר מבחינת התוכנה?-אפשרות להוריד מהירות או מתח למאוור כדי להאיט את פעולתו ובכך להוריד את הרעש? (על אריזת המאוור כתוב שהמאוור עובד במהירות 4700 +- 10% RPM). בתודה, Aoyo.

• 5 תגובות
    • 444 צפיות
  8. אין לי מושג בנוגע לאוברקלוקינג וזה גם לא מה שאני מעוניין לבצע. שיניתי בבאיוס של הלוח GA-EG41MF-S2H את ההגדרה של : Performance Enhance [standard] מ- סטנדרט ל- אקסטרים (יש 3 מצבים : סטנדרט, טורבו , אקסטרים) צרפתי קובץ ward מתוך ה- manuel - כקובץ 1 : וסימנתי בצהוב את השורה בבאיוס שבו ביצעתי את השינוי . הבחנתי שיש שינוי בצריכת הזכרון של המחשב (4G) מ- 35% בממוצע ל- 29% בממוצע. וכן ירידה באחוזי השימוש של המעבד במצב עבודה (קשה למדוד אבל רואים שיש ירידה משמעותית). השאלות: 1. מה השינוי בעצם עושה (משנה מתחים ? )? 2. האם זה יכול לגרום נזק כלשהו ? 3. האם השינוי בכלל מומלץ או שהוא יכול יותר לפגום מאשר להועיל? 4. האם זה משנה את היציבות של המחשב? נתוני המחשב : מעבד - E5200, זכרון- CL5 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  10. הדלקתי מזגן קצת עכשיו קר בחדר כמו בחורף אפילו בחורף יותר קר והגעתי לטמפ' האלה אני מת שיחזור החורף ככה שהיה אפשר לעשות OC והמחשב ישאר קר הנה תמונה http://img503.imageshack.us/img503/315/tempof9.jpg קירור למעבד Ultra 120 extreme +mx2 לכרטיס מסך AC S1+2 Scythe 120MM מארז Cm690

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  11. אז ככה... יש לי נסיון באוברקלוק וקראתי מדריכים ופה ושם אבל עדיין יש לי איזו בעיה קטנה לא סגור על מעלות תקינות ואיך להעלות ופה ושם (בלי מתחים...) אז ככה המעבד שלי זה core i 5 -750 קירור mugen 2 לוח אם DFI LanParty DK P55-T3eH9 זיכרונות 2X2 gskill 1600 בקיצור יש לי כל מה שצריך בישביל אוברקלוק חוץ מהאוברקלוק עצמו חחח המעלות שלי הן כאלה זה במאמץ עצבני ולידו במנוחה של ה cores http://img259.imageshack.us/img259/9673/32471231.jpg וזה של הcpu עצמו (שדרך אגב עדיין לא הבנתי מה ההבדלים יעני זה הליבות וזה המעבד אבל תאכלס איזה מעלות קובעות...) http://img153.imageshack.us/img153/1638/16049629.jpg נראה לי מעלות סבבה.. אבל לא בטוח אשמח לתגובות ועזרה והנה גם תמונות מדוייקותתת של הביוס שלי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Pr0Xy,

חוץ משלושת המאווררים שבאים איתו, חשבתי להוסיף לו מאוורר או שניים. חשבתי להוסיף ארקטיק F12 מקדימה ואולי עוד מאוורר 140 מלמעלה אם זה כדאי לפי דעתכם. אם יש לכם הצעות טובות יותר לסידור מאווררים- הציעו בבקשה.. כשאתם בוחרים מאוורר אבקש לבחור מאייבורי כיוון שהם שיריינו לי את המארז ב275 ש"ח ואני רוצה לקנות את המאווררים יחד עם המארז מטעמי נוחות (אין לי כח לנסוע לKSP). תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by elad12,

שלום קיבלתי מעבד Q6600 מחבר והטמפ' שלו היא בערך 80 מעלות האם זה תקין? האם זה יכול לגרום לנזק תמידי למעבד? ומה כדי לעשות אם צריך? אלעד.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  14. שלום רב. אני משתמש ב מעבד של אינטל 1.6GHZ מסוג WILLAMETTE, אני רוצה לעשות איתו O.C יותר רציני ממש שעשית עד עכשיו, עד עכשיו עשית העלה של עד 15MHZ בFSB שזה נתן לי די הרבה,רציתי לשאול עד איזה טמפרטורה אני יכול להגיע איתו מבלי שהוא ישרף בO.C ומבלי שיהיה לו נזק אחר,ואם אפשר גם לתת טווח של מטמפרטורה שהיא טובה בO.C עד לטמפרטורה שהיא כבר מתחילה להיות מסוכנת עבורי. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  15. חייב לציין לפני במארז יש : 2 מאווררים 1.68 W מאוורר CPU אינטל מקורי . מאוורר ספק כח ;D [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by vic1234,

יש לי פרסקוט 3GHZ במנוחה הטמפ' על 45 למשל עכשיו ששום דבר לא פועל ובמעמץ עם התוכנה S&M הכי הרבה שהגיעה זה היה 65 מתכנן OC תקציב 200-300 כמה שפחות יותר טוב אה שכחתי להזכיר שניקיתי אבק לא החלפתי משחה אבל לא משנה אני רוצה קירור יותר טוב בשביל OC

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by cganir,

התושבות פלסטיק האלו, של מארזי האנרמקס והאנטק, מתחילות לתת את אותותיהן. לאחרונה שמתי לב כי הפלסטיק קצת נמתח, בצורה מאד משונה, והמאוררים עכשיו יושבים בצורה יותר חופשית בתוכם. הדבר גורם לתופעה של צרצור, רשרוש, קרקור ומרמור קל מצידי .אמנם המארז משתיק את רוב הרעש, אבל דוקא הצלילים הגבוהים האלה משגעים לי את המוח ! בנוסף לכך, הטמפרטורה עלתה בימים האחרונים בכמה מעלות - טפרטורת הלוח עלתה ל 30, ואילו טמפרטורת המעבד עלתה ל54. המצב הקודם היה 25-26 הלוח, ו48-50 למעבד. ייתכן כי עליית הטמפרטורה בחוץ שינתה את המצב ? הייתכן כדבר הזה ? אז אם אני קצת עצבני, ועונה לא לעיניין, תבינו למה :smoke: ;D ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Yosi199,

אני בקרוב קונה מערכת קירור מים. חשבתי על משהו בכיוון של thermaltak 745 אבל לא סגור מבחינתי. לכמה מעלות פחות אני צריך לצפות מקירור מים על פני קירור סטוק?

• 5 תגובות
    • 480 צפיות
  19. הייי בדיוק אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי SUMA PLATINUM GEFORCE4 TI4200SE 64MB הוא הגיע במהירות של 250/550 השתמשתי ב RIVA TUNER ושם באפשרויות של LOW LEVEL SYSTEM SETTINGS העלתי ל 286/599 איך אני בודק בעזרת תוכנה חיצונית מה מהירות הכרטיס כרגע??? דרך אגב הכרטיס בא עם גוף קירור עליו והיטסינקים על הזיכרונות משני הצדדים ממש פצצה שאלה נוספת היא האם צריבת ביוס לכרטיס עם המהירות החדשה תביא שיפור יותר גדול כמו שרשום בכתבה באתר ואם כן אז אם איזה תוכנה אני יכול להוציא את הביוס מתוך הכרטיס שלי ולערוך אותו ואז לצרוב אותו לכרטיס??? תודה לכל העונים שמשקיעים מזמנם כדי לעזור לי

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  20. חקרתי ושידרגתי את הביוס שלי במשך שעות, יש לי את כל האפשרויות שאני צריך כמו תזמוני זיכרונות והכל, אבל אין לי אפשרות לשנות את המחלק, מדובר בלוח Gigabyte P35-DS3, מישהו יודע איפה הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by kinggil,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1759 איך זה ? לי הוא נראה מצוין יש עוד קישור http://www.thermaltake.com/xaserCase/swing/bns/bns.htm הדרישות: ללא ספק ללא חלון, מארז טוב בלי יותר מדיי סיבוכים, שהייה נוח, בלי דלת מעצבנת. המארז שכרגע יש לי זזה שבתמונה והוא מזה לא נוח. תודה

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by hagay21,

קראתי את הכתבה באתר ובמקרה יש לי גם את המוצר הנ"ל...... אני לא יודע מי מנסה לקדם כאן מכירות אבל אותי המוצר ממש איכזב עם טמפ של 38 במנוחה ו45 מאמץ טמפ מארז הייתה על 27 שזה 2מעלות פחות מן הבדיקה באתר יש לי אותו מעבד ללא oc הכתבה נישמעת כמו קידום מכירות של החברה.......לדעתי לא מומלץ המוצר שוכב אצלי בארון עם קירור סטוק ומאוורר דלתא הצלחתי להגיע לטמפ יותר יפות

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by UNDERDOG,

http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0369/cl-p0369.asp שני קירורים מפלצתיים וממש מגניבים

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by cold-fire,

איך החום שלי לאחר 2 שעות של פרים 95

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by dan eliash,

הוצאתי מאורר מהספק הישן . מכיוון שהוא היה מחובר לספק (ללא תקע) אז "תלשתי" אותו חספתי את חוטיו חיברתי אותי ל"תקע" מחשבי חיברתי לכוח ו... הוא עובד . השאלה היא האם אני חייב לחבר אותו ללוח אם?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.