עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RonCohen,

אני צריך המלצה לבקר מהירות למאווררים עד 150-180 שקל שיהיה 4 אבל עדיפות ל6 ערוצים ואיך הקייז מאסטר פרו הגדול יותר ??

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  2. Started by or_m0,

מישהו יכול להסביר לי איך אפשר להשתמש במדי מעלות של הלוח-אם עם תוכנה שתוכל להציג את המעלות (צלזיוס) של כל רכיב (מעבד...). אני כל פעם רואה שאנשים כותבים שהם בדקו את הטמפ' במעבד לפני ואחרי שהוסיפו מאוורר חדש ואין לי מושג עם איזו תוכנה/קוד ביוס או משהו דומה, אתם יודעים מהם הטמפ' במארז...

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by MachineX,

יש לי תוכנת Asus PC probe גרסה ישנה יחסית שמראה 40 בטמפ' של המעבד בזמן שהביוס מראה שישים(פנטיום 3 1000)ת למי להאמין? אם אני מאמין לביוס זה אומר שהמעבד שלי על סף מוות?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. קניתי מסך אל סי די וחיישני טמפרטורה וחיברתי אותתם והכל עובד אחלה אבל רציתי לראות את הטמפרטורה של המעבד במקסימום מאמץ. מה אני צריך להריץ כדי שיהיה מקסימום מאמץ חוץ מקידוד סרט דיואקס? יש איזה תוכנה כזאת אולי? תודה

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by Ameralis Zaiir,

תגידו זה בסדר שהטמפ' של הHD (עשרים ג'יגה של WD במהירות 5400) שלי היא 40 מעלות כשדלתות המארז פתוחות לרווחה (במשך כל פעולת המחשב)? ושהמעבד (PIII 667 בלי אוברקלוקינג) ב35 מעלות, שוב שהדלתות פתוחות?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by matteo,

שלום כולכם לפני כמה ימים נהרס לוח הבקרה של מכונת הכביסה שלנו אז ככה יש במכונה משאבה מאוד חזקה אם מישהו מעוניין שיכתוב פה כמו כן יש למישהו הצעות לעוד דברים שאני יכול להוציא מהמכונה?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by tomera69,

שלום, יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא את הבייבי הזה?! איפה שלא ניסיתי, יש רק את ה vx שלא מתאים לי (socket 478). עזרה בבקשה!!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. אני לא יודע מה קרה אני נכנסתי הרבה פעמים לBIOS אבל אמרתי לצאת בלי שינויים ופתאום אני רואה במקום 2700+ עם 2100 MHZ אני רואה 1700MHZ עם 2100+ מה לעשות אני השתגע עכשיו!?!!

• 9 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by MoshikoY,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד AMD ATHLON 64 X2 4400+ עכשיו בתקופת הקיץ חם לו בבית, ואני צריך פתרון קירור טוב יותר כי המחשב נכבה לסירוגין. המחשב לשימוש בייתי בלבד, ללא גרפיקה ואוברקלוקינג. אשמח לקבל המלצה לפתרון קירור שקט, לא יקר במיוחד ושיעשה את העבודה תודה, מושיקו

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם מאורר ג'נרי של 80 יכול להיות יותר קטן ממאורר 80 של TT ? כי יש לי שני מאוררים ג'נריים אני בודק עם מטר את הגודל שלהם ורשום 80 זה נראה לי ממש מוזר כי זה נראה ממש ממש קטן .........

• 4 תגובות
    • 425 צפיות
  11. Started by rosesr,

הכוונה אתר עם כל מה שצריך לדעת כדי לעשות OC ופרוש למילים לOC

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by Spootnik,

שלום חברים, אשמח להמלצה מכם לקירור מעבד E5200 קירור אוויר ל OC מ2.5 בערך עד ל 3.2 חשוב השקט - עד 200 שקל. תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. אני עומד לקנות 3-4 מאוורי Scythe S-Flex 120mm http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7570 אני הולך להתקין אותם על המחשב החדש שלי: מארז Antec 3700 Black Quiet Edition עם מקום ל-2 מאוורי 120 (אחד מקדימה אחד מאחורה) Intel Quad Core Q6600 עם אוברקלוקינג ל-3.2 עד 3.6GHz. Scythe Ninja Plus (יש לי אחד חדש באריזה ואני לא הולך להחליף) ABit IP35, 2GB DDR800, nVidia 8600GT Passive Cooling, 3 HDDs ______________________ אני מתכנן לשים S-Flex אחד בקדמת המארז, אחד באחורי המארז. כמו כן אני מתכוון לשים S-Flex על ההיט סינק של הנינג'הץ האם יש דרך יציבה ונורמלית להתקין 2 מאווררים על הנינג'ה? לפלקס יש 3 גרסאות והמחיר זהה (רק…

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by pro,

שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מהר אז צריך לקנות גוף קירור איזה גוף אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by sSs Dragon,

ב CCC 5.13 היה אפשר לעשות OC... הורדתי 6.1 ואין לי שם את האפשרות הזאת שם.. מישהו יודע למה??

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by XMB,

המעבד הינו E6300 הבאס הועלה ל320 , איך לעזאזל הMHZ 1900? אמור להיות 2.24 http://img103.imageshack.us/img103/9242/29261587ig0.jpg תמונה מ EVEREST ה BUS גדל ה CLOCK לא : http://img87.imageshack.us/img87/7469/62379478ci8.jpg ד"א , כשמפעילים את המחשב מופיע 2.24GHZ . יש קשר לויסטה X64 אולי? (ד"א TAT לא עובד פה , יש למשהו משהו בסיגנון?)

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  17. CORE 2 DUO e6400 עם קירור רגיל. לכמה מגיע? על לוח אם GIGABYTE 965P/DS3P

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  18. ביצעתי OC לאחר שנעלתי תדר PCI-E על 100, נעלתי מתח מעבד על 1.325 והורדתי מכפלת זכרון ל2.0 העלתי באס ישר ל300 מ266 ואבצע בקרוב בדיקות יציבות. לפני כן, רציתי לדעת מהם הפונקציות הבאות בביוס: DIMM OverVoltage Control PCI-E OverVoltage Control FSB OverVoltage Control G)MCH OverVoltage Control) האם צריך לגעת בפונקציות האלה? (כולן מכוונות על Normal) האם יש פונקציות נוספות, בתפריט הAdvanced BIOS, שרצוי לבטל/להוסיף? תודה לעזורים

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה צריך לינק!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  20. athlon 1g asus a7v 133 בזמן האחרון המחשב שלי פולט חום בצורה בלתי רגילה. האם אני צריך לעשות משהו או להשאיר את זה ככה? איך כדאי לי לקרר את המארז בצורה הכי פשוטה שיש?

21. Started by mp91,

יש לי MSI RX600XT ערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי את התשובה המלאה שרציתי. האם ה OC יועיל לי ולאיזה רמוות אני יוכל להגיע ? ב ATI TOOL זה רושם לי CLOCKS 500:364

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  22. שלום שוב, יש לי שני מחשבים ניידים, המחשב הראשון compaq presario CQ62 הרעיש מאוד. אתמול ריססתי אוויר דחוס לפתחים (גם הצדדי וגם התחתי), ומאז, כניראה המאווררים הפסיקו לעבוד. כבר שאני מנסה להעלות אותו הביוס ממליץ שלא ומראה בעיה במאווררים, וגם אם אני מעלה את הווינדוס, הוא נכבה אחרי כמה דקות. עשיתי משהו דומה עם המחשב השני dell vostero 3550 וגם הוא נהיה מאוד שקט ואחרי זמן מה שהמחשב עובד הוא מראה את הטמפ בתמונה [ATTACH=CONFIG]6305[/ATTACH] גם במחשב הראשון, המצב נראה אותו דבר, אבל לא נתתי לי זמן להתחמם אני לא יודע אם בדל המאווררים הפסיקו לעבוד, אם כי הוא ממש שקט איך אפשר לטפל בזה? בנוסף, לגיטימי לעבוד על הדל כשהוא בטמפ הזו? עצתכם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום יש לי זכרון במהירות 500 של 2*512 והמחשב מזהה לי אותו כ 400 מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה כ 500 ???? יש לי לוח אם של dfi lanparty וזיכרון OCZ EL GOLD DUAL ומעבד OPTERON 170 מהירות מעבד 2000*2.

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  24. מחפש 2 מאוררי 80 מ"מ חזקים ביותר+בקר שליטה על מאוררים+CPU COOLEr גם משו טוב למעבד AMd +3000+מפזר חום טוב לזיכרון לא לחרוג מה400 שקל אם אפשרי ואם לא אז להוריד את הבקר שליטה ושיהיה בקר אחד לכולם פשוט...

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  25. סום סוף הבנתי שהחשמל הוא זה שהגביל אותי באובר קלוק עכשיו אני מוגבל דרך התוכנה הזאת של נוידיה אובק קלוק עד 2500 מגה הרץ כלומר 250 באס עכשיו אני רוצה להגיע יותר רחוק אבל אין לי מושג איך להוריד את המכפלה עכשיו יש לי עוד שאלה כיצד אני משנה את החשמל דרך הביוס כי יש לי שם אפשרות און פליי וזה עושה לי על 1.55 ומספיק לי רק 1.5 בינתיים אני לא רץ רחוק כי יש לי ספק גרוע שלא יקפוץ המחשב והכל יישרף פה.

• 11 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים