עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי TWINMOSS 400 מגה הרץ ממש ממש ישני נראה אפילו מהדור הראשון שיצא ה DDR 400 והחלטתי לעשות להם אובר- קלוק.. ב 205 מגה הרץ 1.7 מתח המערכת יציבה כמו סלע... אבל ב 210 יש לי לפעמים שגיאה ב 3D MARK ובכלל ב 215 יש תמיד שיגיאה ב 3D MARK השאלה אם העלת המתח ל 1.8 נגיד או 1.75 תעזור לאוברקלוק? או שזה משהו מסוכן שעדיף לא לגעת בו ו 205 זה המקסימום של הזיכרונות האלה על 2.5 CAS... יש לי לוח EPOX 8KDAJ תודה רבה

2. Started by shay454,

יש לי בעיה במחשב. מידי פעם לאחר עבודה ממושכת של המחשב, המחשב נתקע חלקית העכבר עדיין זז. והמעבד על 100% כמה שניות, הדבר גורר התנתקות מהאינטרנט, האם הדבר נגרם כתוצאה מחימום יתר במחשב? הHD שלי בסביבות 45 כל הזמן המעבד גם באותו כיוון, המארז כמה מעלות פחות. זה התחיל רק לאחרונה. האם עיגול הכבלים של ה IDE יכול לגרום לדבר כזה? למרות שהחלפתי כבלים וזה עדיין לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by coolmeen,

קניתי club 3d 9600 xt ובכל פעם שאני עושה לו קצת oc או הרבה oc אחרי ריסט הוא מחזיר את זה לאפשריות הקודמות ול clock הקודם,שמתי לב שאין את הבעיות האלו בשאר כרטיסי ה 9600 xt ובכרטיסי sappire ,מישהו יודע מה הבעיה? האם יש דרך לצרוב ביוס חדש

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by no43189,

thermaltake sonic tower clp0071 שווה קניה ?

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

אז המצב הוא כזה שיחקתי עם O.C וגיליתי שאני אכשיו עובד על מהירות מעבד 500 ומהירות זכרון 324. אני יכול לעלות את שניהם רק עד ל 573 מעבד ו420 זכרון. איך זה יכול להיות כי ראיתי באתר של ATI שהוא יכול לרוץ במהירות 600 מעבד ו500 זכרון. באיזו מהירות עובד ה כ.מסך שלכם? והאם את יכולים להגיעה ל 500 על 600? באיזו תוכנה אתם משתמשים? למה אצלי זה מוגבל עד המהירות הנ"ל ואיך אני פותח את זה?

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by the kooks,

שלום. אני רוצה להוסיף מאוור למחשב כבר הוספתי אחד שהוריד קצת את הטמפרטורוה עכשיו כבר זמן לא רב אני רוצה להוסיף עוד אחד אבל אני לא מוצא ממש מקום על הלוח אם מישהו יודע כמה נקודות חשמל יש לי בשביל המאוורים ? בפעם האחרונה אחי מצא נקודה שלא הייתה בשימוש וחיבר את החוטים של המאוור אליה כרגע אני לא רואה נקודה פנויה יש למישהו פיתרון?

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  7. הלוח מאוד מסובך לOC (אני יודע) ואני מבקש עזרה מאיפה להתחיל (הלוח נקנה כיד שניה "חדש" במחיר מצחיק) ואני לא יודע מאיפה להתחיל. קראתי את המאמר לOC אך בביוס שלי כל השמות שונים ועוד מלא אפשרויות שאין במאמר. על המעבד מותקן BT שהטמפרטורה שלו 45 מעלות ללא מאמץ. (לא יודע כמה זה טוב) שיניתי בביוס את הזכרונות ל 4 4 4 12 כמו שרשום על הזכרונות. לפני זה היה בביוס 5 5 5 15. זה בסדר מה שעשיתי? עשיתי OC לכרטיס מסך 7600GT 256MB DDR3 והוא הוציא לי ב3DMARK05 תוצאה של 6900. המעבד עכשיו על 640 והזכרון על 1550 (אני בטוח שאפשר עוד) ללא OC היה 5950. את כל חלקי המחשב יש במפרט בצד. אם צריך עוד פרטים רק תגידו... תודה מראש על העזרה!

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  8. שלום.. אני מרכיב מחשב עכשיו וחיברתי את הקירור מיוגן 2.. הזיכרונות הם קורסאיר וונג'נס.. קיט של 8 גיגה. יש לי בעיה כי נראה כי המאוורר לא יאפשר את חיבור הסלוט השני של הזיכרון.. האם יש משהו שאני לא שם לב אליו?.. חיברתי את המיוגן כך שלא יהיה לרוחב אלא לגובה.. (הצלע הארוכה יותר היא אנכית וקרובה יותר לחריצי ה - PCI). האם יש לי אפשרויות כלשהן? או שעלי פשוט לקנות זיכרונות נמוכים יותר.. (הוונג'נס ממש גבוהים).. הלוח אם הוא gigabyte z68x ud3h. תודה עריכה - כאשר המאוורר פועל - אני מניח יד לידו ומרגיש זרימת אוויר.. זה הגיוני? אני לא אמור להרגיש אוויר מהצד של ההיטסינק? האוויר אמור לעבור מכיוון הזכרונות לעבר הפאנל האחורי לפי מה שאני מבין.. וכרגע נראה כאילו הוא דוחף אוויר לכיוון הזכרו…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. איך אני מעלה את הvoltrage של המעבד??

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by gilad121,

CORETEMP מראה לי את הטמפ 36 36 27 41 במנוחה תמיד . לא משנה אם החלון פתוח וקר מאוד ביום גשום או ביום כשחם.תמיד,ללא קשר לטמפ החדר. במאמץ של פריים 95 הטמפ הם 37 36 32 41 . גם ללא קשר לטמפ החדר. גם בתוכנות אחרות כמו EVERST או REALTEMP זה מראה בדיוק אותו דבר. ???

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by slater,

אני רוצה לקנות את הzalman cnps7000b-cu ורציתי שתתנו לי דעות עליו........ אתם חושבים שהוא טוב? הוא ברמה מספיק גבוה בשביל אוברקלוקינג? האם בגלל המשקל הרב שלו (753g) כדי לי לא לקנות אותו.........?הוא יכול ליפול לי בתוך המארז או שהוא אמין ואין לי מה לדאוג? ואם יש עוד מידע שכדי לי לדעת עליו אז בבקשה תגידו לי.......

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by quepasa,

מערכת קירור מים מדגם Aquagate Max מבית COOLERMASTER http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=RL-HUB-KBU1-GP&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271 רציתי לדעת עם היא מוצלחת ל OC ובנוסף עם היא יכולה "לסחוב" קירור לכל המחשב (CPU.GPU.HDD.RAM.CHIPSET) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by edi,

יש לי סלרון 850 ולוח אם shutlle av18e ואני רוצה לעשות OVERCLOCKING לפי תוכנת SiSoft Sandra 2001te Professional המעבד עובד ב- FSB של 67 MHZ ו- MULTIPLE של 8.5 שנותן 567 MHZ (ברירת מחדל) את המכפלה אני יכול רק להוריד למכפלות של בין 3 ל-8(כולל חצאי יחידות) ואת ה-FSB רק להעלות ל-100 או 133 באמצעות הג'אמפרים על הלוח מתח הליבה של המעבד הוא 1.76 וולט והוא תומך ב- 3.3 וולט הטמפ' הנורמלית 27 מעלות (לא בעבודה מאומצת) הזכרון 128 מגה SDRAM תומך ב-100 MHZ יש אפשרות לשלוט דרך הביוס על תדרי ה-cpu host/pci clock בתנאי שהג'אמפר מותקן נכון האפשרויות בביוס: (66 MHz based) 66/33MHz, 68/34M…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by zagizag,

שלום יש לי מארז ואני רוצה לצבוע אותו ומצאחן בעיניי הצבע הנל... http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=paintguide2.php בתמונה המין כחול הזה איך הוא נקרא איך לבקש אותו בחנות?

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by rooten,

קניתי מחשב שהמפרט שלו הוא: מארז - coolermaster ammo 533 מעבד - INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 - כרטיס מסך - PNY TECHNOLOGIES PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS - זיכרון פנימיKINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 - צורב - PIONEER DVDRW DVR-112DSV DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ספק כוח - ENERMAX NOISETAKER II 420W עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה על המחשב, אבל כשהפעלתי אותו הוא עשה דיי הרבה רעש. השאלה שלי היא אם אני צריך קירור למעבד ואם קירור למעבד ינמיך את הרעש? אם אני צריך, אז אפשר המלצה לאחד שיעשה את העבודה טוב ובכמה שיותר זול? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  16. קניתי מאורר של ARTIC COOLING בהוראות להתקנה כתוב שיש לחבר את המאורר לחיבור 4 PIN PWN או שלחבר לחיבור של המאורר של המעבד ואז לחבר את המאורר של המעבד בחיבור מיחד שיש שם חיברתי קודם אם חיבור שיש לי על לוח אם 4 PIN PWN המאורר לא עבד אז חיברתי אותו יחד אם מאורר של המעבד ראיתי בהגדרות שמהירות של מאורר של מעבד ירדה משמעותית מ 1400 ל 650 בגלל זה אני לא רוצה לחבר 2 המאוררים יחד . מישהוא יכול להסביר לי איך לחבר של המאורר כך הוא יעבוד כמאורר עצמי המאורר הוא ARTIC COOLING AF 12025 PWM לוח אם הוא GIGABYTE EX38-DS4 תודה.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  17. כמה מאווררים מומלץ שיהיה במארז?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  18. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1430 זה המוצר . זול יחסית . האם הוא יכול להחליף לי את הקרור המובנה בכרטיס מסך : gf 8800 palit 320MB שעושה לי רעש של מאוורר תקרה ?[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 20:44:24 ויש את המוצר הזה:VF900-Cu LED של ZALMAN . איך הוא ? יתאים לי ? שקט ? http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=145[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 20:53:30 ואם מישהו יוכל להגיד לי איפה בכרטיס שלי נמצאים הזכרו7נות ? הזכרונות של הכרטיס מסך כי הבנתישאני לא יכול להחליפ קירור בלי לבדוק שהזכרונות של הכרטיס מסך לא צורכים מהמאוורר - כי בZALMAN אין קירור לזכרונות.[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 21:14:03 אגב זאת התמונה : http://skypc.co.il/Pi…

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  19. ראיתי שההמלצה הגורפת בפורום, עבור OC קל היא AC FREEZER PRO 7. http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79 אבל ראיתי שגם חברות נוספות, כמו thermaltake ו-OCZ, מציעות מאווררים בעיצוב כמעט זהה: http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_vanquisher_cpu_cooler http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-P0370/cl-p0370.asp האם יש באמת הבדלים מהותיים בין החברות הנ"ל שמצדיקות לבחור דווקא ב-AC, או שמדובר בהבדלים מינוריים בלבד?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by THE FOX,

אני זוכר שהיה איזה עידכון שהיה גורם לפחות מאמץ על הציפסט והמעבד. מה שגרם לירידה משמעותית במעלות שנפלטו מהמעבד והציפסט בזמן מנוחה. עידכון זה מתאים לבעלי ציפסט nForce2. אז למי שיש מידע לגבי העידכון או התוכנה מוזמן להביא לדיון זה. ותודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by Svartberg,

יש לי מארז ANTEC P180, הוא בא עם מאווררי TRICOOL, שלצערי די רועשים ביותר מ5 וולט. עברתי על רשימת מומלצים מפורום בחו"ל, ואני מאוד מעריך את ההמלצות, יש לי את הגלוב והוא ממש עובד פצצה יחסית לשקט שלו. אבל לצערי אני צריך לפחות 4 כאלה, ואני לא יודע איפה מוכרים כאלה : Papst 4412 Evercool / Titan 120mm Nexus "Real Quiet Fans" Globe S1202512L-3M AcoustiFan AF120CT Enermax 120mm Yate Loon 120mm Coolermaster SUF-S12 / A12025-12CB-5BN-L1

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by beni125,

איזהמערכת עדיפה מערכת המים או מערכת הקירור אוויר השימוש הוא לoc והשאלה היא האם זה משתלם לקנות קירור מים ומה הוא נותן לנו תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  23. רציתי לקנות בפנדה את המארזה הזה Dragon DA-01BLD Full Tower Dragon DA-01BLD Full Tower אבל לצערי אין אותו עם חלון רק בלי השאלה שלי האם יש איזה מקום שעושים חלונות למארזים {בתשלום כמובן} באופן מיקצועי הנה קישור למארז <אין פרסום חינם>

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by zerocool15,

יש לי מארז של 80 ממ פאן אני צריך מארז 120 ממ פאן שווה להחליף למארז גדול יותר והאם הקירור יהיה אפקטיבי יותר לעומת 80 ממ פאן? האם מישהו יכול להביא לי קישור למארז זול שמותאם ל120 ממ? אני חושב לקנות דברים מחול שמאוד זולים אך אני לא סגור על המארז עדיין... יש פה חנות ממש אחלה שעושה משלוחים לכל העולם ויש שמה דברים מאוד מאוד זולים בהשוואה לאיביי http://www.hardwarecooling.com

25. Started by SEFi,

יש לי מעבד P4 2.0 ה-RPM עומד על 2500 יש אפשרות לעלות את הRPM הסיבה לכך שהמעבד חם מידי בין50-45 מעלות ללא מאמץ שהמארז פתוח. יש אולי תוכנה שבעזרתה אני יכול להביר את המהירות של המאורר?????? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים