אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ה-GeForce 8800 GT שלי הגיע עם תוכנת EXPERTool של Gainward, שבין היתר אמורה לשלוט על מהירות המאוורר שלו אוטומטית בהתאם לטמפרטורה של הכרטיס. הבעיה היא שזה מעולם לא עבד - ידנית יכלתי לשנות את מהירות המאוורר דרך התכנה, אבל כששמתי אותה על מצב אוטומטי המאוורר פשוט נשאר על אותה מהירות. ניסיתי לעדכן את התוכנה לגרסה החדשה ביותר (5.7), ועכשיו היא בכלל לא מאפשרת לי לשנות שום דבר בטאב של Temperature. אני לא נעול על התוכנה הזאת ספציפית, אבל אני כן רוצה שמהירות המאוורר תשתנה אוטומטית כדי לשמור על טמפרטורה סבירה. הצילו!
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הוא רועש מאוד יחסתי למאוררים שיש לי במארז, הוא אחד משתי המאוררים הרועשים במאורז שלי. המאורר של המעבד ושל הספק מאוד רועשים, אבל המאורר של המעבד פשוט הורג אותי עם הרעש שלו, ניסיתי הכל לשמן ולנקות כלום לא עוזר . אז אולי אני הולך לקנות מאורר חדש.(כמובן אם יש פתרון אני פתוח לאליו) על איזה מאורר אתם ממליצים שיוכל לעבוד על ההיטסינק המקורי + שיהיה יותר שקט מן המאורר המקורי. ועוד משהו שסתם רציתי לדעת.... על איזה היטסינק לא מקורי של אינטל אפשר לשים את המאורר המקורי של אינטל. תודה מראש לכולם. עריכה: לרוב הוא מסתובב על 3000 RPM + ואיך אני יכול לראות את מקסימום ה RPM אליו הוא יכול להגיע
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני זוכר במעורפל את השיטה, לכן אני שואל כדי להיות בטוח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר על זה. מצטער אם כבר שאלו. נניח שאני רוצה להוריד מאוורר מ-12וולט ל-5וולט. ולמאוור נתון לי מתח והספק (וולטים וואטים) אז אני צריך לחלק את ההספק במתח- כדי לקבל זרם (אמפר) ואחרי זה לחלק את המתח(וולטים) בזרם (אמפר) כדי למצוא את ההתנגדות. אבל זה מצא לי את ההתנגדות של המאוורר. ואני רוצה למצוא התנגדות רצויה. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז Compucase 6A19, קניתי אתמול סט מאווררים + פאנל שליטה של Thermaltake: אני רוצה להתקין בצד המארז 2 מאווררי 80 מ"מ (את ה - 120 מ"מ שמתי בתור מאווררים קדמיים ואחוריים) ואני לא בדיוק יודע איפה כדאי לי לשים אותם. לפי התמונות איפה אתם חושבים שכדאי לי להתקין את המאווררים? http://img236.exs.cx/img236/5761/img22321fn.jpg http://img236.exs.cx/img236/4733/img22337bg.jpg http://img236.exs.cx/img236/931/img22364pe.jpg
-
- 14 תגובות
- 689 צפיות
-
-
סליחה על הכותרת הלא עניינית. אני חדש פה ואין לי מושג בכל הדברים האלה,התחלתי לחרוש פה על נושאים וזה מעניין מאוד,הבנתי שיש אפשרות להפוך את הכרטיס שיש לי(NX6200MSI)ל6600 ואפילו GT(למרות שזה נראה לי בעייה) אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt המארז מגיע עם 3 מאוורים אני אוכל להעביר על המארז הזה oc רציני? נ.ב האם כדאי לי לקחת asus p4p800 במקום ה-abit? אני כבר נעול על זה שאני רוצה לקנות intel והכסף זה לא ענין פה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של ASUS שמורכב מתחת ללוח אם ..ועם ברגים מתחבר . הבעיה שכל פעם שיש אבק צריך לפתוח את זה לפרק לוח שלם כי אין לי קומפרסור יש לי מעבד P4 L2 2MB 775 ישן הוא מתחמם חבל על הזמן ... כל הזמן הוא מגיע בין 50 - 65 מעלות . ( במאמץ הוא מראה 65 ללא מאמץ 53 ) אני צריך גוף קירור פשוט עם קליפסים התקנה פשוטה ולא מסובכת על מה אתם ממליצים ? אם אני אנקה את האבק הוא בטח יוריד 2-3 מעלות אבל זה מבאס לפרק לוח שלם בשביל גוף קירור .
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד q9450 ולשים קירור.... עכשיו חשבתי על ה v1 של tt מה אתם אומרים עליו? יש לי כמה שאלות לגביו 1.האם הוא שקט(אפשר להיתפשר טיפה אבל שאני יצליח לישון בלילה) 2.האם הוא מקרר טוב? 3.האם אפשר להרכיב אותו כך שהוא יזרוק אויר למעלה או אחורה למאוררים שמוציאים אויר במארז cm 690 ואני לא מתכוון oc ואני עדיין רוצה קירור טוב....
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תקשיבו אני עומד לקנות מחשב בקרוב מאוד ואני רוצה לדעת אם כדאי לי לשים קירור נוסף למעבד שלי... אז ככה אני לא עושה oc ועם המעבד אני מקבל בנוסף מאורר בחינם בשווי 40 ש"ח ואני רוצה לדעת אם זה תחליף טוב במקום קירור? אני רוצה לדעת גם לאיזה טמפ' אני אגיע במעבד במאמץ ביום חם? ושאלה אחרונה אם אני בכל זאת שם קירור נוסף יש מקום במארז כאילו לא יהיה צפוף עם המאורר שקיבלתי במתנה וגם הקירור הנוסף..? הנה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Kingston Value כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קש…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה השימוש במאווררים לכרטיס מסך - האם הם מחליפים את המאווררים הקיימים, או שהם בנוסף ? תודה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Igloo'>http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8197"]Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot VS. Arctic-Cooling'>http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8512"]Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 ואם אפשר , תגידו לי גם למה אתם מעדיפים קירור אחד על פני השני . ד"א - המעבד הוא D805 2.66GHz Dual Core LGA775
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה דעתכם על המאוורר הזה EVERCOOL TURBO 2 VC-RHC ראיתי שכתוב שם גם שהוא מעלה את היעילות האם כדאי לי להביא אותו ב150 שקל כדי לשים אותו על כרטיס מסך 8600GT שאני מתכנן עליו אוברקלוק בקרוב .. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=601&category_id=8f2e4d8641cca27e366b239e4a9f28ec&
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
is there a software that checks my pc and proccesor temperature ? if there is plz give me the name
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
המממ השאלה העיקרית היא, אם כל הרכיבים על הלוח אם מקוררים יתר-על המידה, הדבר יכול להרוס את המרכיבים..? בוא נגיד והצלחתי להכניס ולהרכיב בתוך המחשב גוף קירור קומפקטי של מקרר מיני-בר.. הדבר יכול להרוס .. ?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה שיחקתי עם O.C וגיליתי שאני אכשיו עובד על מהירות מעבד 500 ומהירות זכרון 324. אני יכול לעלות את שניהם רק עד ל 573 מעבד ו420 זכרון. איך זה יכול להיות כי ראיתי באתר של ATI שהוא יכול לרוץ במהירות 600 מעבד ו500 זכרון. באיזו מהירות עובד ה כ.מסך שלכם? והאם את יכולים להגיעה ל 500 על 600? באיזו תוכנה אתם משתמשים? למה אצלי זה מוגבל עד המהירות הנ"ל ואיך אני פותח את זה?
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן! אני לפני קנייה של המעבד ורציתי לדעת לאיזה טמפרטורות אני אמור לצפות.. על המעבד הולך להיות קירור של AC פריזר 64 פרו. אני מתכנן לעשות לו OC ללא הרמת מתחים עד לגבול האפשרי .. לכמה מעלות אני אמור להגיע בזמן מנוחה ולכמה בערך בזמן מאמץ (משחקים כגון COD5 ודומיו)?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עשיתי טעות די גדולה בהרכבה של קירור שקניתי ACFREEZERPRO 7 על המעבד והטמפ של המעבד עלתה ל-60 מעלות. כיביתי מהר את המחשב לפני שהטמפ עלתה. האם לדעתכם נגרם נזק כלשהו? כמו כן שמעתי שהמעבדים החדשים מכבים את המחשב לפני שנגרם להם נזק. האם זה נכון (?) תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני כנראה הולך לעשות בו OC, רציתי לדעת אם הרכיבים שבחרתי באמת מאפשרים OC טוב(אני בעיקר שואל על התאימות של הקירור למארז): המעבד: Intel E2180 הקירור: Sunbeam Tuniq Tower 120mm המארז: NZXT hush
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני עושה OC גל AMD 3200 ליבת ווינצסטר ורציתי לדעת עד איזו טמפ אני יכול למשוך ולהרגיש בטוח שהוא לא ישרף?????
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. השבוע קניתי A64 3200+ Venice. אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק, השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ. קניתי את הBOX, כך שכרגע אני עובד על סטוק.. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הזלמן CNPS7000B-Cu, אבל האמת היא שאני לא הכי מתמצא. אני חושב שאני די מוגבל פה לקירור אויר, סה"כ לא ראיתי פתרונות מים שיצדיקו את מחירם הגבוה, תקנו אותי אם אני טועה. התקציב לקירור הוא בסביבות ה250 ש"ח, עם חריגות לכאן ולכאן. אחרי השקעה של אלפים במערכת החדשה, אני לא אתקמצן על קירור איכותי, אז תרגישו חופשיים. אני מודה לכם מאוד. נדב. אגב, הלוח הוא ה LanParty Ultra-D וזכרונות Twinmos pc3500 BH-5. הכל בסטוק. תודה.
-
- 12 תגובות
- 689 צפיות
-
-
זו שאלה שאני התחבטתי בא די הרבה, הרי לכולם פה יש (טוב לפחות לאלו שרוצים oc) סוג של קירור לכרטיס מסך, בין עם זה crystal orb עם as3 וantec cyclon blower או סתם blue orb... לרובנו יש משהו... עוד מעט מגיע הדור הבא של ערכות הקירור, ובאמת מה כדי לקנות, יש לי הרגשה שהabit יעשה את העבודה הכי טובה... מצד שני, הרעש שהוא עלול לייצר :-\ כבר עדיף סתם למקם של דלטא... מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המרדיך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ תקף גם לגבי הטיוניק...כי הוא נראה קצת ישן...ומה הקטע של למרוח משחה על הגוף קירור ואז לנקות אותה? ???
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איזה צ'יפ לזיכרון טוב יותר לOC?? bh-5 או tccd או אם יש משהו אחר יותר טוב לOC אז תכתבו. אל תתייחסו למתח ולחום. עריכה: מדובר על סוקט 939 אתלון ולוח אם dfi
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי בזמן ש"שיחקתי" עם התיזמוני זיכרונות ניסיתי להוריד את הCL ל2. הדבר גרם למחשב לא לעלות (עשה ציפצופים וכו') הפתרון שלי היה להוציא את הבטרייה מהמחשב כדי לאפס את הביוס. השאלה שלי - האם יש פיתרון יותר פרקטי? שאלה #2 - האם ערך הCL תלוי בגורמים אחרים, כלומר אם אני יעלה\יוריד את שאר התיזמונים האם יכול להיות שהמחשב כן יעבוד בCL 2? תודה
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-