עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב הגיע הקיץ ואפילו בערב הכרטיס שלי כבר מגיע ל 68 מעלות שב 65 כבר מתחילים לי הארטיפקטים חבל לי עליו :-\ מה הכי מומלץ לקירור ? אז ...שקניתי את הכרטיס תחננתי לקנות את זה ייחד עם הכרטיס http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3089 אבל הבנתי שהקירור של הכרטיס מספיק , זה היה בחורף.... היום קיץ ! ועוד 30 מעלות אני כבר יכול להרתיח איתו מים לקפה שחור : אז כנראה שהקירור סטוק לא הכי טוב בקיצור ולעניין ....זה עדיין הקירור המומלץ ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3089 או שיצא איזה משהו חדש במחיר דומה ? אני זוכר עוד איזה קירור אני חושב שזה זה : http://www.zigzag2000.co.i…

• 27 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by davis5,

יש לי לוח msi neo 2 platinum זיכרון 2x256 ceon 2.5-3-3-7 ספק 400w מעבד venice 3000+ fbs 275 זיכרון 1:2 מתח מעבד 1.536v ווינדוס xp 64bit אני מנסה לבדוק יציבות אבל תוכנה s&m לא מצליחה לעבוד-האם היא תומכת בxp 64bit? אני מריץ primenet כבר חצי שעה -והטמפ' 51 מעלות יציב -האם טמפ תקינה? שאלה האם זה הטסט שעושים בprime והאם יש עוד תוכנות שבודקות יציבות תודה

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  3. Started by InFecT[0]r,

שלום.. מה הקירור אוויר הכי טוב שיש מה שזכור לי זה הביג טייפון (הרבה זמן לא הייתי פה) האם שווה להתעסק עם קירור מים? זה שקט? ומה לגבי קירור גז? כמה זה עולה ?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  4. לאיזה חום יכול מעבד Intel Pentium 3.0 Ghz Socket 478 Prescott להגיע בלי ליצור בעיות מיוחדות? אני אסביר את הבעיה. ברגע שיש גרפיקה גבוהה (נניח Rome Total War) המסך של המחשב עושה צבעים ואז נתקעת המערכת, המחשב עדיין עובד אבל אין מסך ואין תגובה מהמקלדת או העכבר... המסך שחור ונראה כאילו לא דולק (כשהוא מראה תמונה הנקודה ירוקה, כשהמחשב מכובה היא כתומה, במצב שאני מתאר המחשב עובד והיא כתומה). בדקתי את הכרטיס מסך ואת המדרבורד אצל היצרנים ושניהם עובדים ללא תקלות לדבריהם, המעבד כרגע בחום של 58 מעלות צלסיוס, השאלה שלי האם זה נורמאלי ואם כן מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  5. יש לי מעבד נורטווד 2.4 החום שלו כרגע 32 מעלות וזה במנוחה זה בסדר נכון? http://img523.imageshack.us/my.php?image=dsc025760vh.jpg

6. Started by THE FOX,

הגעתי עם המעבד יציב לתדר 2600 ומעל זה המעבד לא מוכן להיות יציב... העלתי גם מתח עד ל 1.7V לא עוזר... שינתי כמובן את המכפלת HT מטה כך שלא יווצרו בעיות וגם את יחס הזיכרונות... ??? כרגע אני על מהירות הסטוק ועל מתח 1.15V יציב לחלוטין. הלוח שבשימוש הוא: Gigabyte K8NS Ultra-939 אמצעי הקירור הוא: Arctic Cooling Freezer 64 Pro מקווה שתוכלו לעזור... שמעתי שאם מאמצים את המעבד עם תוכנה מסויימת לפרק זמן ארוך זה יכול לעזור....

• 12 תגובות
    • 657 צפיות
  7. שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד 930 עם קירור סטוק והוא נמצא אצלי על 54 + במנוחה ו 61 + בגלישה באינטרנט מה שנראה לי מוגזם מאוד...על פי כל הביקורות שראיתי שהוא אמור להיות 36 בערך.... הרכיבו לי את המעבד בחנות עם משחה תרמית mx-1 שמעתי שביג טייפון יהיה תותח אבל כמה אתם חושבים שזה יוריד לי...כי אם הם מריכיבים לי אותו אז אי אפשר להחזיר הם הציעו לי גם את ה arctic cooling freezer 7 שהוא גם שואב את האויר החוצה אבל הלכתי לחנות אחרת ואמרו לי שאז זה לא יקרר את המוספטים או משהו כזה שמייצבים את המתח שם שהם מגיעים ל 100 מעלות לפי מה שאמרו לי... אז מה אתם מציעים לי.... בתודה עידו

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by THE FOX,

האם ניתן לעקם היטפיים? במקסימום 70 מעלות... נמאס לי מהרעש של המאורר ציפסט אז ראיתי פיתרון מעולה שמגיע עם חיבורים אוניברסליים רק את ההיט פייפים צריך להתאים. http://www.aerocool.us/p-cooler/vm-101/vm101.htm

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  9. שלום לכולם כמו שרשמתי למעלה אני מחפש קירור טוב לציפסט ושיהיה שקט כי שלי כבר חפר לי בראש (ניסיתי לשמן אותו לא הלך ) .. הבעיה היא שהוא צריך להיות דק כמו המקורי כי הכ.מסך שלי חוצה אותו בדיוק באמצע ראיתי פה לפני כמה חודשים תמונה של קירור עם פייפ שמתאים ללוח שלי ואני לא מוצא את הקישור הזה יותר אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב ... לא אכפת לי כמה הוא יעלה תודה

• 59 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by AsD[eyal],

פעם הייתי על 2.6 בלי בעיה אם הגדרות האלו cpu multi x10 bus 260 ddr 333 cl2.5 pci to 33 עכשיו כשאני שם multi x9 ושם את ה bus על 268 הwindos לא עולה הביוס מעודכן SP2 מה יכולה להיות הבעיה

• 5 תגובות
    • 472 צפיות
  11. מסקרן אותי לדעת

• 15 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by yigal83,

מחפש המלצות לגוף קירור טוב ושקט למעבד AMD X2 DUAL 3800+ עד 200 ש"ח לערך ושיהיה שקט. המעבד יעבוד בקצב הרגיל שלו ובעתיד אולי O.C. קל.

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  13. אז ככה- יש לי מעבד INTEL 3 G פרסקוט 530, קירור SONIC TOWER(פאסיב לחלוטין), עוד שתי מאווררים במארז AC T2 השקט. המעלות במנוחה 66 (בצלזיוס כן?!) מה אני (סליחה על הביטוי) לעזאזל עושה? אולי להוסיף לסוניק מאווררים\ אולי להחליף קירור כי קיץ עכשיו(כי זה פאסיבי)... אני ממש לא יודע למה זה כזה HOT. אני מפחד נורא שפתאום.... בוםםםםם... אם אתם יודעים למה אני מתכוון... תודה מראש. .swg

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by predator_008,

יש לי ביוס CMOS זיכרונות DDR400 512*2 תיזונים 2.5-3-3-6-1T אני לא יודע כמה המחלק לא יודע איך בודקים מי שיודע איך לעזור לי???? אני רוצה לשנות את המחלקים שלהם כדי להגיע קצת יותר עם המעבד אם צריך משהו נוסף אני יוסיף תודה מראש. predator_008

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by aviran_n,

מישהו יודע אם גם הם כמו FROZEN מצהירים על ערך מופחת בחבילות שהם שולחים כדי שהלקוח ישלם פחות/לא ישלם במכס?

• 5 תגובות
    • 434 צפיות
  16. איזה מהם לקחת ל7800GT שלי ?:}

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by eli_a2006,

שלום חברים כמו שאתם יודעים יש לי x800gto2 עם צינורות פתוחים ובזמן האחרון חשבתי למה לא לשפר לו את הציון הכרטיס שלי מוציא 6400 וזה לא השיא אני חושב שבכיף אני יכול להוציא 6500 מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הציון כל דבר יבוא בברכה ותודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 467 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך G-Forece 6800GS של חברת PALIT ובזמן משחק הטמפרטורה שלו מגיעה ל 85 מעלות האם הבעיה ידוע וצריך להחליף את הקירור למשהו רציני יותר ? או שהבעיה היא בכרטיס שלי בלבד? תודה

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

את המשחב אפשר לראות במפרט... אני לא יכול לעשות 1:1....הוא מודגר בביוס כDDR400 (שלפי ביקרות זה אומר יחס של 1:1)...אבל הוא מראה לי בCPUz ובאוורסט שהמהירות של הזיכרון היא 183??. למה זה ככה??. אולי אני יעדכן לביוס קצת יותר ישן??

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  20. Started by the_gamer,

שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה

• 9 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by M@or,

יש לי קירור מים של טרמלטק למעבד (AMD D.C 3.8). לא החלפתי נוזל מאז שרכשתי את המחשב בתחילת ינואר, כלומר 4 חודשים. מאחר ואני סטודנט, כשאני לא בחופש אני לא משתמש במחשב הרבה, בערך 5-8 שעות ביום. 1. בהתאם למה שפירטתי, כל כמה זמן מומלץ להחליף את נוזל הקירור? 2. האם יש משהו שאני אמור לדעת לגבי התהליך או שזה פשוט לרוקן-למלא? 3. האם נוזל קירור לרכב (מים ירוקים) מתאים, או שעדיף משהו אחר? תודה, מאור.

• 41 תגובות
    • 12.1k צפיות
  22. Started by Lanzar,

ה 7900GTX רץ בסטוק ב 1800MHZ והוא כולל זכרונות של סמסומג 1.1NS X1900XTX רץ בסטוק ב 1550MHZ והוא גם כולל זכרונות של סמסונג 1.1NS משמע ? אותם זכרונות... אז למה לעזאזל ב XTX אי אפשר להגיע ל 1800MHZ שלא נדבר על לעבור את זה... סמסומג אומרים שהמקסימום של הזכרונות שלהם עומד על 1800MHZ ב 2.0V ויכול לחרוג ב 0.1 למעלה או למטה, אבל גם ב 2.2 וולט זה לא הולך... מישהו יכול להגיד לי באיזה מתח הזכרונות עובדים ב 7900GTX ? אוליי ATI הכניסו תיזמונים שונים בזכרונות לכרטיסים שלהם ? מאיפה אפשר להשיג את התיזמונים ב 7900GTX ו ל X1900XTX ? תודה מראש... :

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by toppy,

התקנתי את הSF, והוא הודיע לי שיש לו יכולות תמיכה חדשות לIT8712F. מישהו יודע מה זה אומר? איך אני יכול להשתמש בזה? אני עובד עם לוח GA-8I945PG ומשום מה יש 2 טמפרטורות שהוא מתעקש לקבוע על (-55) ו(-2) (שניהם מינוס). מישהו יודע איך אני מכייל אותו?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by SubX,

4V http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=92174 יציב זכרונות אלו עונים על המשפט : "תן עוד מתח , קבל עוד Mhz" , מעניין מה גבול המתח שהם יכולים לקבל אה! והם לא מתחממים..

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים