עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by liordavid,

קראתי את כתבת השער לגבי המעבדים של AMD ולקחו לדוגמה את המעבד מדגם כמו שלי והשוו אותו לאותו המעבד עם OC מעוניין לדעת איך ביצעו את ה- OC למעבד זה. התרשמתי מאוד מהשפעת ה- OC - כתבה מעניינת...

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by abcdd,

יש לי מעבד Intel P4 2400 MHz והטמפרטורות שלו במאמץ 22 מעלות מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה אובר קלוק, ועד כמה אני יכול להוציא מהמעבד?

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  3. אני מודה מאוד לכולכם על העזרה!!! יש כאן אנשים מאוד מקצועיים זאת המערכת בנתיים: לוח MSI975X פלטניום 4GB זכרון של OCZ 667MHZ GOLD (צ'יפים של 1GB) מארז טרמל-טק TSUNAMI מעבד D930 הספק שקיבלתי נראה לי לא כל כך טוב לאוברקלוקינג זה הדגם במדוייק: http://www.tzur-pc.co.il/shop/product_data.asp?ID=927 הוא יכול להחזיק X1800GTO וכל מה שמסביב באוברקלוקינג ? או שכדאי לבקש מהחנות להחליף לי לדגם יותר חזק ואם אפשר לקבל המלצות לדגם מסויים שיתאים למארז שלי ספציפית?? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/swa/swa.asp רובכם המליצו לי על משחה טרמית SILVER 5 שמתי לב ש OCZ הוציאו משחה כזאת אני אקנה אותה הדעות כאן חלוקות לכן אני צריך לקבל החלטה סופית מה לקנ…

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  4. עם הדריורים הללו התוכנה RivaTuner לא תומחת באוורקלוקינג , וגם לא התוכנה של הדריורים עצמם מה לעשות? הכרטיס הוא 6800GS של GigaByte

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  5. Started by RGod,

זה לוח שתומך ב פנטיום 4 וזיכרונות RDRAM .........בקיצר יש לי מעבד P41600 שמומהר ל 2100 בדרך הרגילה דרך הביוס הבאס הועלה ל 133 ומכפלת הזיכרון ירדה ל 3 ............ככה הוא עובד על 2100 והזיכרונות ב 400 אחשב הבאס המקסימלי בביוס הוא 133 .......הדכענתי את הביוס ל 1.07 וזה לא עזר ראיתי כתבות שבהם יש להם יותר מי 133 ראיתי 200 אפילו אבל לא רושמים איך עושים את זה . עם מישהו מוכן לתת לי קישור או הסבר איך לעשות אני ישמח .

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  6. יש לי לוח msineo2 platinum מעבד amd 3000 venice אני נוסע לארה"ב וורוצה לקנות זכרונות שנוכל לעשות איתם אוברקלוק מה אתם ממליצים תקציב-עד 150 $ תודה 8)

• 13 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by Esparco,

אנשים עשיתי OC למעבד ולזכרונות.. עכשיו הרצתי S&M את כל הבדיקות לקח לה איזה שעה ורבע והכל עבר חלק עכשיו הזכרונות עובדים על 600 במקום 533 הבדיקה של S&M לזכרונות מספיקה לראות אם הם יציבים.. ?? הבדיקה הריצה את עצמה 4 פעמים

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  8. היי, כידוע, או לא, ברשותי Connect 3D X1800 GTO שרכשתי בנועה ב 1450 שקלים. אתמול עשיתי פלאש לביוס של ה X1800 XL של Shapphire- לא היה כל הבדל :\. אני חושד בזה שהם בדקו את הכרטיס וראו שהוא לא נפתח מאחר והשקית של הכרטיס הייתה פתוחה...........אבל אין מה לעשות. אז עוד אחד שלא נפתח לאוסף. :-\ OC, אחרי שהספק החדש יגיע.

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  9. המאוור הנוחכי שיש לי על המעבד עושה לפעמים רעשים מזעזעים וזה נראה לי המן להחליף אותו. יש לי לוח אם של ABIT, NF7. לפי מה שראיתי באתר שלהם מדובר על סוקט A (יש לי AMD 1800+ ) בחנויות שראיתי (בעיקר KSP) כמעט ולא ראיתי איזכור לסוקט A. יש לו שם נוסף? יד לכם המלצה למאוור שקט וטוב שלא עולה יותר מ 150 שח ? (פחות או יותר?) צריך משהוא פשוט, לא עשיתי OC או משהוא בסגנון. תודה.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by FatallChill,

טוב יש לי geforce 5200 fx ואני רוצה לדעת מה אפשריות האוברקלוקינג שהוא נותן.

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  11. Started by manenbu,

קניתי AMD X2 3800+ Tray וחיברתי אותו למאוורר Zalman 7000B-Cu. אז ככה - 33 מעלות במנוחה - וזה קופץ ל-50 מעלות כשיש לי שני פריים95 על כל ליבה. וזה עוד לפני אוברקלוק... זה לא גבוה מדי? בכל מקרה - חשבתי זה אולי בגלל שיש לי איזה מדבקה על המעבד עצמו, ובחנות אמרו לי להשאיר כי זה לא משפיע על הטמפרטורה. השאלה עד כמה זה באמת נכון שזה לא משפיע? המדבקה יושבת בדיוק על האמצע של המעבד, בדיוק איפה שכל החום. עכשיו אמרו לי שאם אני מוריד את המדבקה - אין לי אחריות. אז איך אני מוריד את המדבקה מבלי לקרוע אותה ושתשאר בסדר?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  12. אני עכשיו על 2200 הרץ ...בסטוק הוא 2000 זה ליבת CLAWHAMMER עם 1MB CACHE בקיצור מה אתם אומרים אפשר לדחוף אותו עוד? כי בינתיים הוא עובד טוב ויציב אני לא יודע אם כדאי למשוך עוד קצת והאם צריך להעלות מתח או משהו?

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  13. שלום לכולם, למי שיש את הקירור בבית.. .יש לי שאלה... בסוקט 775 ... האם זה באמת הכרחי להוציא את הדבק משני צידי הגומי (זאת אומרת אחד להדביק ללוח אם ואחד להדביק לברזל) או שאפשר להדביק רק את הברזל לגומי .?? כי נראה לי די מטומטם לשים את הגומי הדביק על הלוח אם ... או בקיצור ... אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרכיבים את הפלטה האחורית...?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by dennis14,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8164 רציתי לשאול האם יכול להיות שהזכרונות האלה הם זיוף? למה? כי לפי מה שקראתי באתר של MUSHKIN זוהי סדרה חדשה של זכרונות - סדרת ה - XP שמיועדת עבור שוק ה - HIGH END (לינק - http://www.mushkin.com/doc/products/memory/extreme_performance.asp) והזכרון ה - DDR2 הכי מהיר שמופיע באתר הוא במהירות של 667MHZ ולמיר מוכרים זכרונות כאלה במהירות של 800MHZ (וגם במחיר חשוד) - דבר שלא קיים באתר של MUSHKIN . האם החששות שלי מוצדקים?(שזה זיוף)

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by Aoyo,

החלפתי לפני כשבועיים את המאוורר שעל המעבד במאוורר +Spark 6 של Thermaltake למעבד P4 בתושבת 478. הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ונתקלתי ברעש חדש בלתי נסבל->הרעש של המאוור החדש. חיפשתי בבאיוס (לוח האם הוא P4S8X-X של Asus) אפשרות להוריד את מהירות המאוורר, אך ללא הצלחה. השאלה האם בכלל יש אפשרות לעשות כזה דבר מבחינת התוכנה?-אפשרות להוריד מהירות או מתח למאוור כדי להאיט את פעולתו ובכך להוריד את הרעש? (על אריזת המאוור כתוב שהמאוור עובד במהירות 4700 +- 10% RPM). בתודה, Aoyo.

• 5 תגובות
    • 441 צפיות
  16. אז ככה, יש לי גיפורס 2, ישן, שמתי לו קירור, ועשיתי OC, עכשיו הכל עבד מעולה, ואני לא חושב שהכרטיס התחמם יותר מידי, נגעתי בו, ואין מצב שזה יותר מ40 מעלות. אחרי כמה זמן, משו כמו שבוע, התחילו להופיע בעיות גרפיות קטנות במשחק עם גרפיקה לא רצינית, אולי דווקא כן רצינית בישביל כרטיס כזה, רגנרוק אונלין, אבל התעלמתי מהם כמה זמן ואז הורדתי את האוברקלוק לאוברקלוק נמוך יותר. הבעיות נמשכו, ואף החמירו, כעת עברתי למשחק כבד יותר גרפית, סילקרואוד, גרפיקה כמו בליונאייג', בהתחלה עבד, ואז התחילו ממש להיות תקיעות בגרפיקה, הכל מחליף צבעים, חלקיי מסך הופכים לצבעוניים, בכל אופן, הכל השתגע, וכל מיני ריצודים. אז בפאורסטריפ, תוכנה לאוברקלוק, לקחתי ואפילו הורדתי את הביצועיים, מתחת לפס הירוק, זאת אומ…

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  17. אז אוברקלוקינג זה בעצם "המהרה" (?) של רכיב מסויים במחשב אם הבנתי נכון. אם ככה, אז יש אפשרות ללא גוף קרור לבצע אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי? יש לי GeForce 6800 GT, אבל לא PCIE, אלא AGP. מישהו יכול לתת לי כיוון התחלתי או ליצור איתי קשר במסנג'ר/אייסיקיו/אחר כדי להדריך אותי? אני אודה על כל תשובה! תודה, שי.

• 8 תגובות
    • 554 צפיות
  18. האם הספק הזה יחזיק המערכת הזה באוברקלוק ואת הכרטיס X1800XT 512MB http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&cart=11474804413461079&db=^catalog.txt〈=heb והאם הזיכרונות\הרכיבים מומלצים לאוברקלוק טוב?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  19. קניתי קירור מים מסוג big water 745 ועכשיו המעבד שלי (פרסקוט 3 גיגה הרץ ) עומד במנוחה על 24 ובמאמץ 100 % 32 מעלות תודה לכולכם רק בזכותכם היכרתי את הקירור הזה שהמליצו בפורם ;D

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  20. ניסיתי איך שהו להוריד את זה אם קליפסים לא הצלחתי

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  21. את המפרט אפשר לראות למטה... אני רוצה לדעת למה אני לא יכול לשים את מכפלת הHTT על X5?? (ניסיתי גם בסטוק)... ועוד שאלה...איך אני יודע אם הL2 הוא פעיל או לא?

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  22. Started by superblader,

שלום(: יש לי את הכרטיס Sapphire X1800XT ורציתי לראות מה אפשר לסחוט ממנו, עכשיו כל פעם שאני עושה לו OverClock (לא משנה עם איזה תוכנה בנתיים ניסיתי עם RivaTurner ועם ATI Tool) ברגע שאני בודק בנגיד EVEREST את ההגדרות של ה OC רואים שזה מה שעשיתי והכל סבבה, אחרי שאני מריץ 3Dmark06 אני רואה שהתוצאה לא גבוהה ממה שהייתה לפני ה- "OC" ואז אני בודק את ההגדרות שוב ורואה שהכרטיס נמצא על ההגדרות הרגילות...:\ מישהו יודע למה זה קורה? או איך אפשר לשנות כך שאני אוכל לעשות OC:(

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by asmon,

My AMD 3800X2 temp after i finished playing oblivion is around 36c which i think is low for AMD, isn't it? I am using the cooler which came with the cpu. is it suppost to be so low or something is not working right?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  24. האם ניתן בכלל לבצע איתו C@? בביוס ההאפשרות נעולה (בצבע אפור כזה) האם יש אפשרות לבצע בכלל C@ עם הלוח והאם מישהו הצליח? ניסיתי עם כול מיני תוכנות לC@ כמו CLOCKgen,SYStool והמחשב כול הזמן נתקע לי.

• 12 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by ish,

היי יש לי את המפרט הנל: 3700 SANDY DFI SLI-DR PDP PATROIT TCCD 7900GT קירור למעבד XP120 עם מאורר שקט המעבד עומד במנוחה על 32 מעלות במאמץ על 42 מקס'.. אני רוצה לעשות קצת OC למערכת אני מעלה את הFSB ל210 נותן עוד קצת מתח למעבד, נותן לזכרון 2.8V ומעלה תזמונים שיהיה הכי נוח אפילו ל3-3-3-8 וכלום המערכת לא נותנת POST פשוט לא מוכן להעלות, יש למשהו מושג מה אני עושה לא נכון? ניסיתי להחליף בין הזכרונות כלומר כרגע הם בסלוטים הצהובים וגם לא משנה... הביוס הכי מעודכן שיש.. אשמח לעזרה חברים

• 13 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.