עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Dwhore,

ערב טוב. הממ. הלוח אם שלי הלך. אני צריך אחד חדש. יש לי amd barton2500+ זכרונות : A-DATA 512 x 2 (אחד מהסטיקים הוא עד 500mhz) אני צריך לוח טוב לoc ועמיד. לא כמו הnf7 המעפן הזה.. תודה!

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by hagai,

האם אצטרך פתרונות קירור כלשהם ?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by def,

מהיה המהירות הממוצעת למאוורר שמקבלים עם פ4 2.4??? האם מהירות של 2393 היא נורמלית?

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by Spaik,

יש לי מעבד AMD 2400 והוא על 60 מעלות עכשיו. זה הרבה 60 מעלות? אני צריך לדאוג לקירור יותר טוב? אתם יכולים להמליץ על על מאורר או משהו. אם זה קשור ואם רציתם לדעת אז לא עשיתי אוברקלוק (זה לא קשור אבל שיהייה) תקציב זה בערך 150 שקל להשתדל לא יותר. תודה ד"א אם זה יותר קשרו לפורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות אז להעביר אני פשוט חדש פה ואל ידעתי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by arel508,

מעבד - AMD 955 BE לוח אם - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#ov קירור - Mugen 3 הייתי שמח אם מישהו יעזור לי לעשות אוברקלוק כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Zambar,

חוץ מהמאוורר על המעבד והמאוורר של הספק, יש לי רק מאוורר אחד על המארז שדואג לקירור שם בפנים. אבל קיץ וחם, והחלטתי להוסיף עוד שני מאווררים למארז, כאשר המאוורר הנוכחי יפלוט אוויר מלמעלה והשנים החדשים יצרו תחלופת אוויר מקדימה לאחורה בתוך המארז.. תיכף נגיע לעניין תקציב, אבל כמה שאלות - א. האם מאווררים סטנדרטיים אמורים להספיק לעבודה שכזאת? ב. אם לא, התקציב העלוב שלי הוא 100 שקל. חשוב שהם יהיו שקטים ויעשו את העבודה כמו שצריך. ג. איך אני אמור לדעת אם אני צריך למשל מאווררים של 120 מ"מ או 80 מ"מ וכו'?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by joseph_elkayam,

שלום, אני בתהליכים של בניית מערכת קירור מים, יש לי מארז Cheiftec Dragon Full Tower , עדין לא החלטתי אם להשתמש ברדיאטור של 120mm או 240mm אבל בכל אופן רציתי לקבל המלצות על איפה כדאי למקם את הרדיאטור .. (עדיפות בתוך המארז). תודה.

8. 1. יש לי לוח של גיג'הבייט סקוט 478 זה ישב טוב נכון? (כי לפי מה שאמרו לי שהיום ה BT מגיעה אם תמיכה בכול הסקוטים..) 2. יש לוח מסוג GA-8IPE100-G אפשר בבקשה מדריך או משהו ליראות איך להתקין אותו? זהו תודה.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by mrbamba,

שלום, קניתי מחשב חדש והטמפ' של המעבד מוגזמות, 77-80 במאמץ (אחרי 4-5 דקות) ואי יציבות בזמן מנוחה 45-60 רב הזמן 55 לאחר שעה שהמחשב דלוק. אני יודע שלא מומלץ לפי היצרן לעבור את ה62 מעלות עם המעבד. מה צריכה להיות הטמפ' של המעבד במצב מנוחה ובמאמץ? המחשב אצלי פחות משבוע אגב. התקשרתי לTMS ונאמר לי שאלו הטמפ' סבירות ביחס לקירור, האם זה נכון? הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box קירור למעבד:Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 30…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  10. המאוורר של המעבד התחיל להרעיש מאוד, הייתי רוצה להחליף אותו. לא יודע אםזה רלוונטי, אבל מדובר במעבד בסוקט 775, לוח אם מדגם G31M-S2L(מצורפות תמונות) 1. האם אפשר להחליף רק את המאוורר או שצריך את כל הגוף קירור (+משחה)? 2. איך אני יודע איזה מאווררים/גופי קירור אמורים להתאים? אם אפשר לצרף כמה דגמים נפוצים זה מאוד יעזור 3. אם אחליט לשדרג את המחשב, האם המאוורר/גוף הקירור יכולים לעבור למחשב החדש? (משפיע על ההחלטה האם לקנות משהו איכותי או משהו זול) נ.ב. לא מתעסק ב OC. תודה לעוזרים! [ATTACH=CONFIG]5910[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5911[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by avivboker,

בוקר טוב לכולם !! אני צריך המלצה ל שני מאווררים 120 ושני מאווררים 140 חשוב שיהיו שקטים למארז המחשב כמו כן המלצה לקירור למעבד Intel i5-3570K רצוי שיהיה נמוך לא רחוק מהמאוורר סטוק שמגיע איתו זה יהיה מושלם... (לא מתוכנן אוברקלוק המטרה היא שקט...)

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  12. ואם אני פשוט שם קצת על מטלית יבשה ומנגב תודה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by ליאור הרוש,

יש לי פריזר 7 פרו אני מעונין להחליף/לשפר את מערכת קירור האוויר אצלי במחשב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1403&products_id=16992 איך הקירור הזה?עם יש לכם עוד הצעות תציעו עד 180-200 ככה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  14. יש לי מחשב מלפני 3-4 שנים: Intel Pentium 4, 1500 MHz (15 x 100) Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) RDRAM 4X128mb 800Mhz Western Digital 80Gb 7200 rpm 8mb Maxtor 60Gb 7200 rpm 2mb Ati Radeon 9600 XT 128mb Creative Sound Blaster Live! Valve RICOH CD-RW MP7320A (32x/10x/40x CD-RW) LCD 17'LG 8ms אני יכול לעשות לו אוברקלוקינג? כדאי לי ?!

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  15. שלום, ידוע שהאבק גורם להתחממות קלה... רציתי לדעת איך לנקות אותו עם לחץ אוויר או עם פן תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by leahd3,

היי אני חדש פה חברה... יש לי מפרט כמו שרואים בחתימה עשיתי אובר קלוק עד 3.4 גיגה הרץ בלי לגעת במתחים עם התוכנה amdoveride וניסיתי 3600 וקרס השאלה שלי היא האם אני צריך להעלות מתח ואם אני מעלה מהתוכנה זה מחזיק???? בנוסף האם אני יכול לפתוח ליבה רביעית ואם כן אז איך???ושוב האם צריך לשנות מתחים??

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by טל קורקוס,

קניתי מאוורר זלמן ZM-F3 שהוא 12 ס"מ כל עוד חיברתי את הקונקטור היה שקט הנחית אותו ל 1200- 1300 סיבובים , לפני כן היה לי מאוורר גנריק שעשה רעש על 1900 סיבובים וחיפשתי מאוורר " מותג " שיעשה אותם סיבובים בלי רעש על האריזה רשום 1800RPM 34DB לא הבנתי את המשמעות שהוצאתי את הקונקטור נחרדתי הוא יותר מרעיש מהגנריק רעש של טרקטור מילא טרקטור הוא גם לא מקרר המעלות של הכוננים הקשיחים נשארו אותו דבר יש לי הרגשה שהוא מסתובב ולא זורק אויר בכלל משהו דפוק שם , הגנריק לפחות עשה את העבודה זה לא עושה כלום מראה בבביוס 1300RPM וזהו יש לי הרגשה שמשהו דפוק במאוורר הזה הבעיה שאין עליו אחריות קניתי אותו ב KSP אמרו לי שם שאין אחריות על המוצר הזה .. לזרוק כסף לפח הורדתי את המאוורר ל 1300 סיבובים ניהיה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס שכתוב בחתימה + מסך 22 ואני עובד ברזולוציה של 1680X1050. שאני משחק בFC2 לעיתים השולחן עבודה מרצד לי בצד ימין של המסך בנוסף כשאני עושה OC לכרטיס אני מגיע ב שעון של הGPU ל790 שזה הכי גבוה אצלי אבל בשעון של הזיכרון ברגע שאני מעלה טיפה יש לי תקיעות קטנות במשחק. גם כשהGPU על 750 כמו שהוא מגיע ברגע שאני מעלה את השעון בזיכרון שוב קפיאות קטנות במשחק. מעולם באף תדר שהעלתי כלומר הגעתי גם ל 800/1000 אף פעם לא היו לי נקודות או הפרעות של צבע רק קפיאות קטנות או קווים והמשחק זז לאט. מה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  19. הסיבה שאני רושם פוסט זה הינה בגלל שקיימת רווחה שהעלאת המתח למעבד מעבר למה שאינטל ממליצה מקצרת את חיי הרכיב חברים יש המון תגובות של אוברקלוקרים ברחבי הרשת בנושא זה. חלק מהאנשים אומרים חודש ,שלושה חודשים,שנה וחצי... בקיצור אין מאגר נתונים מספיק גדול... וחבל אז בבקשה מכם אוברקלוקרים תנו יד ואני אבצע מבחן סטטיסטי ברמת דיוק של 95% כמה זמן מעבדים אלו מסוגלים להחזיק(בהנחה שיהיו מספיק תגובות) ברמות מתח שונות. מה שעליכם לעשות זה: 1. להעלות מפרט מחשב 2. תמונה מcpu-z 3. כמה זמן המחשב יציב במתח שאתם משתמשים. 4. כמה זמן המחשב פועל רצוף . לדוגמא 24/7 אני בטוח שמאגר זה ישמש לטובה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  20. המפרט מעודכן! כבר הגעתי לFSB 333 עם הקירור סטוק השאלה עם כדי/אפשר להמשיך עם הקירור החדש? אני חושב שיש לי בעיה עם הזיכרונות כי הם לא עובדים באותו המתח.... האם הלוח האם יהיה יציב ביותר מ400 FSB? אני רוצה להגיע למצב שהמחשב יהיה יציב למשך תקופה ארוכה ..... תודה

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by shaks,

בתכלס מבחינת ביצועים בלבד איזה קירור יותר טוב רק מבחינת ביצועים לא מחיר ולא שום דבר אחר רק מבחינת ביצועים

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  22. איה מבין הקירורים יותר טוב : 1.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=4301 -בהחה שאני שם עלי את המאוורר האופציונלי . 2.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=13133 או שבכלל עדיף לי לקחת קירור אחר . ( X1650PRO )

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין לצפות אלומיניום בציפוי של כרום ניקל לטובת מוד שאני מתכנן. איפה יש מקומות כאלה שמצפים וכמה יכל לעלות בערך ציפוי של פלטת אלומיניום בגודל של 15X3 סמ' ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by R[a]Tz,

שלום אז ככה ברשותי מעבד P4 3GHZ לאחרונה נכנסתי לEVEREXT לבדוק טמפרטורות ואני רואה שהמעבד שלי כבר OC מפחיד ל1.5 GHZ והוא יותר איטי גם הנה תמונה http://img515.imageshack.us/my.php?image=1111111111ec6.jpg יש לכם רעיון מה לעשות? דרך אגב החלפתי לאחרונה לוח אם זה קשור איכשהו?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by Erk0kyDa,

יש לי מעבד e4500 ואני לא מצליח לעבור את 2.95 והמתח ששמתי הוא 1.47 ולפי מה שהבנתי המתח הזה גבוה מידי אנשים אחרים מצליחים לעשות עם המעבד הזה 3.2 עם מתח בהרבה יותר נמוך משלי מה יכולה ליהיות הבעיה מפרט: HD 4850 לוח אם gigbyte 965 hec win 550w 3GB ram תמונה איך ניראה הביוס שלי תגידו מה לתקן הנה http://www.siz.co.il/my.php?i=dontj5gzleum.jpg

• 5 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.