עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ElEmEnt,

יש לי פה קצת מידע עליו http://www.blackanddecker.com/ProductGuide/ProductDetail.aspx?PID=2937 אבל אם משהו יכול לתת לי חוות דעת או משהו אני אודה לו או אפילו איזה מקום באינטרנט שמראה על זה קצת מידע........

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by dan9,

הי ושבת שלום לכולם ;D מה כדיי יותר לתושבת AM2 עם מעבד Athlon 64 5000+ לOC V1 Copper 110mm Blue Led CL-P0401 http://www.thermaltake.com/product/cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp 245 שח Blue Orb II Silent CL-P0257 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0257/cl-p0257.asp 160 שח Freezer 64 Pro http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=80&disc= 100 שח תודה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by nisim_y,

לכמה אני יכול להגיע איתה עם אוברקלוק והאם יש מאווררים שיכולים לקרר יותר טוב ממנה http://img62.imageshack.us/img62/1065/sm25961rj.jpg

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by AmitDanan,

שלום אני מחפש גוף קירור חשיבות יתר לקירור אים הוא גם לא רועש אז עוד יותר טוב, ממתי שהלך לי גוף הקירור אני משתמש בגוף קירור של 50 שקל ובאמת בחורף לא היתה כל בעיה , במאמץ המעבד הגיע ל45-50 היום שיחקתי במשחק ראיתי קצת ארטיפקטים המעבד עמד על 75 מעלות הכרטיס מסך על אותה הטמפרטורה, אני יודע שלכרטיס זה די נורמלי, הבעיה היא כנראה במעבד וכנראה שבמשחק הזה יש שימוש חזק במעבד לכן הוא הגיע למעלות 75 במספר. כמעת ושחכתי התקציב הוא עד 150 שקל ללא משחה טרמית אים אפשר המלצה גם למשחה, התושבת של המעבד היא 775. עריכה: רצוי מKSP כי זה החנות הכי קרובה לבית שלי.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by Y-L,

תוכנה לביצוע אוברקלוקינג בלוח אם של אינטל

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  6. איזה סינקים עדיף להשים על הזיכרונות שפונים למעלה (למטה יהיה לי סיילנסר) אז 4 סינקים נשארים פנויים, בתמונה אפשר לראות שיש 4 כאלה ו4 כאלה, אז מה עדיף הן מבחינת יופי והן מבחינת ביצועים תודה מראש, אלי.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by יוד קרת,

מדוע כל דוגמאות הOC משתמשים ב800MHZ ולא 1066 . במאמר של tomshardware ראיתי כי ל1066 יש עדיפות של 10% בביצועים ?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by shayw,

E2180 @ 3.33Mhz AC Freezer 7 Pro Scythe S-Flex 1200 X2 מתח מעבד 1.41v טמפרטורות במנוחה מעבד- 39-41C לוח- 36C טמפרטורות בבדיקה של OCCT על High Data Set ו High Priority מעבד- 62C לוח- 59C

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by amisha,

עד 300 שקל לקבלת תוצאות מירביות המארז מאורר טוב - טוב מאוד רעש קצת מפריע

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by מאפיונר,

אני רוחצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4630 האם הוא טוב לא בשביל אוברקלוק סתם בשביל שהמחשב יפעל על טמפרטורות נמוכות יותר ואיפה אני יכול לשים אותו אני יכול מעל לכרטיס מסך או שעדיף מתחתיו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by Sickp,

יש אפשרות לחבר דבר כזה? מישו ניסה? יש לי אחד כזה של 90W. הכנתי מהדבר הזה פעם מיני בר אבל אני לא משתמש בו ולכן הוא שוכב סתם בארון. פיסית אפשרי לשים אותו בין הקירור למעבד בגלל שיש לי FREEZER13 וזה מוברג אז אפשר לא להבריג עד הסוף פשוט.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. ראיתי את הTUNIQ TOWER.... זה נראה די סבבה.... אבל חשבתי אולי זה לא יתאים כי המאוור שיש לי עכשיו הוא 90 מ"מ... והTUNIQ TOWER הוא 120 מ"מ..... אז איך אפשר להתאים דבר כזה? ואיך בכלל שמים דבר כזה? כאילו שמים את זה על המעבד הוא על הצלעות? תודה מראש... :

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  13. אני צריך שתמליצו לי על קירור למעבד AMD A64 מהאתר KSP (תשתדלו כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב)!!

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

איך אני מודד את הטמפרטורה של המעבד?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by MisterL,

איף אני בודק טמפ' למעבד? ניסיתי עם אוורסט אבל אין לי מושג איפה בדיוק... נ.ב יש לי מעבד 2.8Ghz פרסקוט לאן אפשר להגיע איתו עם מאורר הסטוק ??(קיבלתי אותו עם המעבד..)

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by POD,

שלום לכולם, קניתי את המאורר של Vantec, הקטן הזה, לכרטיס שלי. הוא עלה לי 70 ש"ח. מה אתם אומרים יספיק לי לכרטיס עם האוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  17. ביוס שעדיין בגרסאת בטה שוחרר ללוחות GB שתומכים ACC (גרסא F5D) ניסיתי על ה720BE והMA770T-UD3P שלי והנה התוצאות http://eliad.org/viewer.php?id=1259720236.jpg http://eliad.org/uploads/1259777314.jpg

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by The Ripper,

מתכוון לעבור לקירור פאסיבי ולצרף לו מאוורר 120 שקט ב-5V , כך שאולי אוכל לקבל יוכלת OC טובה. למי שיש התנסות עם קירור פאסיבי כלשהו (פרט לזלמן) ויכול לתת רשמים... תודה, המרטש.

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות את הVantec Nexus אבל לא יודע אם הוא יותאים למארז שלי.. יש לי מארז ציפטק אלומיניום, סטנדרטי עם דלת ורציתי לדעת ממישהו שכבר יש לו את הNexus אם אני יוכל לסגור את הדלת אחר שהוא מותקן.

20. שלום לכולם, הצלחתי לבצע OC למעבד E2140 מ 1600MHZ לתוצאה של 1938MHZ יש לי לוח אם של גי'ג'הבייט ga-945gcmx-s2 (שנראה לי שבגלל שהוא פשוט אי אפשר לעשות OC מעבר לזה) ו 2 ג'יג'ה זכרון ddr 667mhz והארדיסק 80gb 7200 rpm כרטיס מסך onboard geforce n6100 קירור סטוק. בכל פעם שאני מנסה לעלות את ה clock של המעבד ב bios מעל 242 המחשב מסרב לפעול - ניסיתי להעלות את המתח ל FSB לזכרונות ולמעבד, ביצעתי שדרוג לביוס אך ללא הועיל, 243-244 המחשב מקרטע, ראיתי שיש אנשים שהצליחו לבצע OC למעבד הזה ל 2900-3200MHZ, האם למישהו יש לוח דומה והוא הצליח לעשות OC מעבר לתוצאה הזו? או שיש לו רעיון אחר מה הבעיה?! בתודה מראש, [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 488 צפיות
  21. מממ עכשיו כדאי לקחת את המאורר שקיבלתי מחבר שלי עם ההיטסינק.. שעשיתי לו בדיקת קירור ככה עם בטריה והוא מקפייאאא את ההיטסיק תוך שניות הוא קטן יחסית.. אבל מגניב.. ממ לכרטיס מסך שלי יש רק היטסינק כזה עצבני כזה.. ותמיד שאני נוגע בצד שני של הכ.מסך ( לא בצד שכל הדברים וההיטסינק.. אלה למטה) במקום איפה שה GPU אז זה ממש רותח.. אין לי שום דבר לבדוק טמפ'? אז כדאי להחליף בינהם.. ? יהיה שיפור או משהו? כאלו בחום.. או סתם לעשות בשביל הכיף כי המאורר לא מרעיש וזה לא יכול להזיק? או שכדאי להשאר עם הזה שקיבלתי עם הכרטיס מסך כי זה מספיק לו.. אה כן יש לי GeForce 2 Mx200 אין לי מושג של איזה חברה.. עם 64 מגה ושאלה.. משחה טרמית אני יצתרך ? כי אין לי ממש בהשג יד.. אבל יש קצת על ההיטסי…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  22. רציתי לשאול אם לפרק היטסינק מקורי של AMD 4200+ אמור להיות כל כך קשה (אני פשוט לא מצליח לפרק אותו, האבסורד הוא שאני הרכבתי אותו), האם יש איזשהו טריק או מדריך שמסביר את זה בפרוטרוט ואם אפשר המלצה לאחד יותר טוב, אני מצאתי את זה: FREEZER-64-PRO Arctic Cooling ועוד שאלונת, בלוח אם שלי יש מקומות רק ל3 חיבורי חשמל למאווררים אבל במארז יש מקום לפחות ל3 (בלוח אחד תפוס ע"י המאוורר של המעבד ואחד עי המאוורר של המארז, זא שיש מקום בלוח רק לעוד אחד) השאלה היא האם יש דרך לחבר עוד מאווררים במארז ללא חיבור ללוח אם?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  23. אני יחסית טוב במחשבים אבל בחיים לא עשיתי OC לשום רכיב במחשב אני לא מבין בנושא הזה ממש ושמעתי על הדבר הזה שאפשר לשפר את הרכיב לרמה יותר גבוהה במקום לקנות אחד יותר טוב אז אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות לכרטיס מסך X800GTO2 OC ואם כן איך?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  24. תמיד חשבתי שזה מוציא אוויר, כדי להעיף את החום שהליבה יוצרת. אבל מצד שני צריך לקרר את הליבה. מה נכון? אני צריך לדעת כי אני רוצה להוסיף מאוורר 80MM מתחת לכרטיס, שיקרר אותו (בכך שיכניס אוויר). הכרטיס (אם זה משנה) הוא Inno3D 7600GS AGP. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by OmerK,

אוך עושים את זה?? ???פשוט מדביקים את הכיסוי על הסידי????? ואיך פותחים אותו (דרך WINDOWS?) ו שאפשר גם חיצונית למי שלא מבין על מה אני מדבר תמונה מצורפת

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.