עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tom123,

הטמפרטורות במעבד שלי הם 50-45 במנוחה ו- 55-58 במאמץ יש לי IC7MAX3 יכול להיות שהוא מזייף? עידכנתי את הביוס ויש לי מארז מסריח XASER3 אה ועל המעבד יש קירור סטוק של אינטל מקורי. אין משחה על המעבד שאמרתי למוכר לשים הוא צחק עלי... (חוסר מקצועיות) מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by Bah_gots_pIII_450,

למה הגרילים משמשים חוץ מחסימה של מוך ענקי? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  3. הקירור הזה מקרר רק את המעבד הגרפי ולא את הזכרונות (GEFORCE 6600GT) האם צריך לנקות את המשחה מהזיכרונות או שעדיף להשאיר אותה עליהם?

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by yoav9,

האם מעבד זה נחשב לאוברקלוקר טוב? נ.ב. לא קשור בגרוש, רק לפורום, האם המכפלה נפרצת במעבדי הTBRED B גם בEPOX 8RDA + או רק ב8K9A2?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by lox,

hi guys i want to ask what way should the fan blow on the heatsink or blow it out thanx anyway bye

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  6. הטמפרטורה שמוצגת בביוס היא של הציפסט, נכון? בכל אופן הטמפרטורה שלי היא 50 מעלות, גם במנוחה וגם אחרי 36 שעות של MEMTEST. אני מניח שאני יודע למה הבעיה, ואני יעלה תכף תמונות שיראו... בכל אופן יכול להיות שזאת הסיבה לזה שהמחשב שלי לא עולה מיד (נתקע אחרי הספירת זכרון למשך כדקה אפילו לפעמים (!)) ולתקיעות שיש לי בביוס במיוחד כשאני לוחץ לבחירה למסך של הטמפרטורות ושל המהירויות מאווררים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  7. שלום, ברשותי מעבד Intel Pentium 4 530J 3GHz. כרגע מותקן עליו גוף הקירור והמאוורר המקורי שמגיע איתו של אינטל. הטמפרטורה שלו מגיעה לעיתים מעל 60 מעלות.. ואני מעוניין לקנות גוף קירור ומאוורר שיוריד משמעותית את הטמפרטורה. אני לא "משחק" עם המעבד מבחינת מהירות ליבה ומתח. (אם זה חשוב, במארז מותקנים 3 מאווררים) תמליצו לי על גוף קירור טוב. מעדיף שאנשים בעלי ניסיון עם גופי הקירור שהם ממליצים עליהם יענו ולא על סמך כתבות באינטרנט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by b0nzZ,

יש לי מעבד Q9550 עם OC ל 4 GHZ שעד היום היתי בטוח שה OC יציב כי הוא עבר את כול הדיקות יציבות (8 שעות OCCT) ועכשיו התחלתי לשים לב למשהו מוזק שאני נכנס למצב שינה (SLEEP) ומדליק את המחשב בחזרה המחשב נכנס ללופ של ריסטים עכשיו שמתי לב לזה רק אחרי שהתנתי WIN 7 (יכול להיות שזה גם היה לפני פשוט אני אף פעם לא משתמש בהפשרות הזאת ובטעות לחצתי עליה) כמובן שאיפסתי את הביוס וביטלתי את ה OC אשמח למשוע חוות דעת בנושא עם הבעיה ב OC שלי או ב וינדוס 7 ? תודה לעונים !

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by kipi25,

שלום, איפה בביוס נמצאת האפשרות להוריד את מכפלת המעבד? יש לי את גרסת הביוס האחרונה - 0804. תודה מראש 8)

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by r1plet,

שלום, רציתי להתייעץ עמכם על סידור המאווררים במארז לזרימת אוויר וקרור אופטימלי, משום שאני עצלן מדי להחליף כל פעם את המיקום ולבדוק טמפ'. ;D כרגע ברשותי 2 מאווררי 120מ"מ, 2 מאווררי 90מ"מ ומאוורר 80מ"מ שקט אחד. כאמור חשבתי על הרעיון הבא: 1290 מקדימה מכניס, 120 מאחורה מוציא, 2 מאווררי 90 מלמעלה מוציאים, וה-80 ישב בצד השני על איזור המעבד ויזרוק עליו אוויר קר. הצעות טובות יותר? יש לי אפשרות לקנות מאוורר 120 נוסף, אך האם יש טעם וצורך לבזבז 50 שקל? תודה!

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  11. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט דגם:8IPE775-G ורציתי לשאול האם יש איזשהי אופציה בכלל לפתוח את המכפלה הגדולה הזו ? אולי לעדכן ביוס או משהו... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by noamborisov,

יש בתוכנה מעלות של CPU שאני מבין שזה המעבד AMBIENT שזה סביבה כנראה HD שזה דיסק קשיח.. אבל יש גם את ה Remote מה זה? כי הוא על 55-65 מעלות אצלי תמיד.. מה זה?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by bizbuzy,

עבור הנתונים הבאים : amd sempron 2500 box זכרון twinmos 3200 לוח אם albatron kx18ds ומארז compucase עם ספק hec האם ניתן לעשות אוברקלוק למעבד ע"י העלאת FSB (ללא שימוש במאווררים נוספים) או שזה יסכן את המעבד\לוח ?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by ASTR4L,

שלום לכולם. עד לא מזמן הייתה לי מערכת גדולה יחסית לאחר מכן היא נמכרה והייתי עם לפטופ מה שלא הצליח. אז חזרתי לשולחני ואני צריך קירור למעבד ביינתים אני עם קירור סטוק עוד שבוע אני באילת אז אמרתי זו ההזדמנות. יש לי כמה מגבלות המארז corsair 250d. הזכרונות גבוהים טיפה tridenx של gskill. הלוח אם הוא mai z97i gaming ac. מתוכנן oc למעבד )4970k) אפשרי גם קירור מים עד 240mm

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by King Of Action,

אני רוצה לדעת האם נגיד OC של AMD XP 1700 (מסטפינג טוב) למשהו כמו 2500 מגהרץ יתן ביצועים יותר טובים מבארטון 2500 שהמריצו אותו למשהו כמו 2400 מגהרץ ? כלומר , איזה מעבד מבין שניהם לאחר ה-OC יתן ביצועים יותר טובים ? ובכלל , מה אתם ממליצים , לקנות היום , BARTON 2500 (מסטיפנג טוב) או XP 1700 (מסטפינג טוב) ? למי יש פוטנציאל יותר טוב לתת ביצועים יותר טובים אחרי OC ? נגיד שהקירור לצורך העניין הוא : SK7 + SF 2 .

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by ShahafH,

שלום.. יש לי מחשב נייד GIGABYTE W566N וכשאני מפעיל אפליקציות לאורך זמן המאווררים מתחילים לעבוד בעוצמה המירבית ואני עדיין מרגיש חום בתוך המחשב וזה מקשה על הידיים להקליד. האם יש המלצות לקירור הנייד? תודה.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by RonCohen,

תדר בסיס: מקורי:133 אחרי:180 שיפור של 35.3% מכפה: מקורי:20 אחרי:21 תדר: מקורי:2.66GHz אחרי:3.79GHz שיפור של 41.8% מתח:1.2V טמפרטורה מקסימלית:63 (בליבה 4) כל השאר ב57-61 יציב במבחן OCCT במשך 20 דקות זה בינתיים מספרים בלבד עוד מחר אני יעלה ניקוד 3DMARK Vantage

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כותרת.. קירור לQ6600 חרישי ככל שניתן עד 350 שקל מהחנות iqpc בלבד אין לי בעיה שתפנו אותי לביקורות מהרשת של כמה קירורים מומלצים. תודה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by ac1240,

האם הכרטיס ATI Radeon HD4850 מתחמם ברמה שהיא לא בגדר הנורמלי?

20. Started by Raped,

הזמנתי אם המחשב החדש Thermaltake V1 יש משהו יותר מומלץ או יותר טוב להשים על המעבד הזה? תודה ושבוע טוב.

• 5 תגובות
    • 470 צפיות
  21. Started by irbaboon,

ניסיתי להריץ אותו והוא העלה לי בטירוף (יחסית) את הMEMMORY CLOCK וה GPU CLOCK, האם הכיוון שהוא עושה שווה משהו? אפשר להסתמך על זה לדעתכם? תודה.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by 00Amir,

יש לי I7 860 . כאשר אני פותח CpuZ ,Real Temp וסופר פי - אני מריץ את הסופר פי על 1M ואני רואה שהמעבד בכלל לא מתאמץ ( רק 10%) למה זה קורה? אני רואה גם ב CPUZ שהוא 2030Mhz במאמץ וב 1230Mhz במנוחה.. קראתי באתר של אינטל שהמעבד הזה עובד על 2.8Ghz במנוחה ו 3.4Ghz במאמץ... יש הסבר לדבר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lmlm,

זה http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=198 או זה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3823 יש הבדל גדול ? הבדלים? תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. ראיתי באשכול למעלה שהמאוורר ZALMAN CNPS 7700 Cu הוא שקט וקיבל דירוג גבוה. ראיתי אותו בKSP ב240 שח האם הוא מומלץ ושקט. ואם אני קונה אותו האם אני יכול לבד להרכיב אותו ולפרק את הישן או שזה בעייתי? תודה

• 5 תגובות
    • 448 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.