אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
המעבד, לוח אם והזיכרון במפרט מימין.... בסדר לפסח, שמתי לב שעל הקופסה של לוח האם כתוב "PC PERFOMANCE EXTREME EDITION"..... וחשבתי שאולי יש לזה קשר לאוברקלוקינג.... מה אתם אומרים? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
וובכן, החלפתי את הסלרי המתוק שלי לAXP1700+ זה הסטפינג שקיבלתי: AXDA1700UT3C JIUHB 0303ZPMW קיבלתי סטפינג טוב? אגב, עוד שאלה- מישהו חווה בעיות עם הASUS A7N8X DULUXE וזכרונות pc2700 של XtremeDDR? או בכלל בעיות בשימוש עם dual ddr על הלוח הזה. 10x.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד אינטל 1500 MH אבל שאני נכנס לביוס אני לא מצליח למצוא איך אני עושה אובר קלוק יש אפשרות אחרת לאובר קלוק בלי הביוס המחורבן
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מעבד רותח (D820 ב- 60c) ואני חושד שעשו עבודה ממש גרועה בהרכבת הקירור סטוק. ממה שקראתי הקירור סטוק משתמש בפד תרמי, האם אפשר להסיר אותו ולמרוח משחה טרמית במקום? האם יכולות הקירור ישתפרו בעקבות שימוש במשחה במקום פד? אני שוקל גם להחליף את הקירור סטוק אבל קצת חושש מקירור שמצריך הרכבת פלטה אחורית כי אני לא רוצה לפרק את הלוח אם. האם כדאי לקנות משהו כמו ה-AC Freezer 7 או שאם לא הולכים על BT/NINJA/TOWER אז כבר עדיך להשאר בסטוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT IC7 וכל פעם שאני רוצה לעלות לAGP את הmhz אזז הכרטיס קול לא עובד יותר זה כאילו הווינדוס לא מזהה אותו יותר ואזז כשאני מחזיר לסטוק הכל עובד שוב ? זה נורמלי ?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ועשיתי לו OC. רציתי לעדת מהי התוכנה המקצועית ביותר שיכולה להראות לי את כל הנתונים: טמפרטורה, מהירות מאווררים ולהתריע שיש בעיה. תודה
-
- 5 תגובות
- 476 צפיות
-
-
תגידו, אם אני רוצה לחבר מאווררים לכרטיס מסך או להוסיף למעבד, איפה אני יכול לתקוע אותם בלוח אם? כי זה יכול ממש לקרר לי את הכרטיס מסך + המעבד.. ואולי יש גם משהו שמצמיד את כולם זה יוכל לעזור.. תודה
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
מכירים את ה LASERBAY ? WWW.LASERBAY.COM דבר חייתי למדי לא? מישהו יודע איך הוא? שווה בכלל את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי במדריך הזה איך לעשות מוד למאווררים שיהיהו שקטים ויעילים אבל לא הבנתי מה זה המולקס הזה ומאיפה אני מביא אותו.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הייתי בחנות של זיג זג מחשבים והמוכר שם אמר לי שעל המעבד של אינטל אין חיישן טמפרטורה יש " חיישן עומס " והוא מתרגם את זה לטמפרטורה וזה לא מדוייק ומה שאני רואה בביוס זה " חיישן עומס " שמתורגם לטמפרטורה , אז שאלתי אותו אם אני במצב BOOT ואין מאוורר על ה CPU או המאוורר תקול המחשב יתחמם ויתכבה ללא מאמץ אז זה סותר את " החיישן עומס " והוא התעקש שאין חיישן טמפרטורה על המעבד , מי צודק ? אני מבולבל לגמרי הוא אמר לי שחיישן טמפרטורה " פאנל " זה חיישן טמפרטורה אמיתי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך עושים שהspeedfan יעלה עם המחשב? חיפשתי שעות ובתוכנה וכנראה כמו שהבנתי אין אצלה את האפשרות... אבל אמרו לי שיש לי דרך אחרת דרך "startup " משהו כזה, לא יודע ניסיתי ולא מצאתי אם זה עוזר לעזור לי המערכת הפעלה windows 7 ultimate 64 bit תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי לעשות את ה-OC שלי שמתי לב שבכל פעם שאני מכבה המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן או שאני עושה ריסט הביוס נועל ה-CLOCK RATIO כאילו מחזיר את המעבד שלי לבמצב AUTO לבאס 266 במקום 333... מישהו יודע מה הבעיה????
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן יחסית למעבד. כביכול אני מבצע אותי ע"י העלאת ה FSB בbios... נכון? המפרט שלי הוא: Asus p4p800s se Intel p4 2.8 presscot 800fsb 512Mb ddr 400mhz Radeon 9500pro (OC- 275|344,275|317) good 1 ah???? W.D 40GB אין לי קירור משמעותי לכן, ארצה לעשון אוברקלוק קטן. עד כמה מעלות המעבד יכול להיות כשהוא לא במאמץ?.. אל תשכחו שזה פרסקוט.... תודה לכל המגיבים, דן עריכה: אני אשמח גם להצעות לגבי קירור טוב למעבד, אך לא יקר יותר מדי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ערב נאה לכולם, כיוון ואני מזמין עוד מעט את המחשב החדש שלי, החלטתי לראות כמה המחשב הנוכחי שלי יכול לסבול, אבל בלי להרוס אותו. לאחר שעשיתי OC לכרטיס המסך שלי והביצועים עלו ב30% בערך, אני רוצה גם לעשות למעבד, קראתי שלוח האם שלי תומך עד 3.4Ghz לכן כנראה ולא אוכל לעשות OC מעבר למהירות זו (המפרט במצד). הגיע עם לוח האם תוכנה בשם msi core center שבעזרתו ניתן לעשות OC דרך וינדואוס, אני יודע שזה שטויות ולא כמו הביוס ושאלתי היא האם זה באמת אפשרי? כלומר ניסיתי עד עכשיו והעלאתי את המהירות ל 3.1Ghz ושום דבר לא קרה המחשב לא נפל ולא כלום, האם כדאי לי להמשיך? יש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי, האם כדי לנסות אותו, פשוט אני לא רוצה לדפוק את המחשב משום שהוא ישמש את ההורים שלי בעתיד. תודה לכל העוז…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מערכת קירור מים וכרגע אני לא מתכוון לעשות OC אולי בעתיד אני מבקש שתבנו לי מערכת הן שתהיה חזקה וגם שקטה בצורה סבירה וגם תכלול קירור לכרטיס מסך התקציב שלי למערכת הוא עד 2000 שח המפרט שלי : Q6600 GO GIGABYTE X38-DQ6 LEADTEK 8800 ULTRA 768 MB PS : THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W HD : WD 500 GB X 2 OCZ DDR2 1024MBx4 800 MHZ REAPER 4-4-4-15 CASE: THERMALTAKE ARMOR תנו לי הצעה אחת מחול ואחת מהארץ תודה רבה לכול העונים שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך קוראים למכשיר...ואיך משתמשים בו...
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי E4300 STOCK GA 965P DS3 8800GTS 320 והלוח אם שלי במנוחה על 50 מעלות.. זה נורמאלי? כי אני רוצה לעשות OC למעבד ואני מפחד . תודה
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הייתי בחנות היום וקיבלתי חוו"ד מאוד שלילית לקירור מים אמרו שיש הרבה נזילות האם מאוורר ב-400 ש"ח יכול לתת לי תוצאות טובות עם OC ? יש לי מעבד AMD 939 4800X2
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קירור חדש למעבדP4 2.8 HT NORTHWOOD סוקט 478 בגלל בעיות עם הקירור המקורי שבא עם המעבד. התקציב שלי שלי הוא עד 200 ש"ח. אם אני קונה משהו אז אני רוצה משהו עצבני (אני רוצה לקנות גם Arctic Silver 5) אני יודע שנחושת מוליכה חום הרבה יותר טוב מאלומניום אבל יש סכנה בגלל המשקל הכבד שלו. איזה קירור אתם ממליצים לי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום רב. שיחקתי היום ברשת mw2 וסתם החלטתי לבדוק תוכנה שעלתה כאן כמה פעמים REALTEMP הרצתי אותה תוך כדי משחק והתוצאות שקיבלתי נראות הזויות ,בגלל שאני לא כל-כך מבין בקירור אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר (מצורפת תמונה) נ.ב-אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד i7-2600k מאינטל כ"כ -במידה ואכן ישנה בעיית קירור אשמח אם תתנו המלצה לקירור טוב וחשוב מאוד מאוד מאוד שקט שיתאים לי ללוח dp67bg תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לנו שבוע מצויין
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקירור מים ללא מאווררים - שקט ככל הניתן, שיקרר את ה Q6600 בצורה טובה, אמין וזול ככל הניתן. אשמח לקבל המלצות בנושא. אגב, איך הקירור הבא? שווה משהו? http://www.saletech.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=517659 שאלה נוספת, לכמה מעלות אגיע בעזרת קירור מים? אני כרגע ב OC של 3.4GHZ. הטמפ' במנוחה בין 42-55 מכיוון שהמחשב ממוקם בפינה עם דפנות סגורות. (לא בעיית מיקום היטסינק, מיקמתי 6 פעמים ומרחתי משחה מחדש כל פעם). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 443 צפיות
-
-
1)החלטתי לעשות OC למעבד p3 333mhz העלתי את הבאס לרמה אחת יותר בביוס למהירות 513mhz. אחרי 25 דק' עבודה טמפ' המעבד עלתה ל-63 מע' זה גבוה??? ואם כן מה לעשות?? ------------------ 2)אם כבר אז: מהי מהירות הבאס (אופטימלית והרגילה) של מעבדי p4
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-