עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rosesr,

הכוונה אתר עם כל מה שצריך לדעת כדי לעשות OC ופרוש למילים לOC

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. אוקיי אז ככה.. עשיתי אובר קלוק לכ' מסך שלי: Nvidia GeForce FX5700VE 256MB - נמאס כבר 3 שנים הוא באותו מצב הגיע הזמן לז**ן אותו קצת ספק 350W, מעבד 2.6HT, זיכרון 1GB 400MHZ. השתמשתי בתוכנה ATITOOL, לא העלתי וולטים כי אין לי מושג איך ואני אשמח אם מישהו יעזור לי .. הנה התוצאות: לפני: http://img152.imageshack.us/img152/4936/beforexp4.jpg אחרי: http://img170.imageshack.us/img170/2387/afterbe4.jpg בזכרון לא העלתי הרבה כי הוא פשוט עושה לי ריסט =\ שמתי 2 מאוררים על הכ' מסך כי הוא סחב לי רק עד 350 MHZ .. אמרתי ניתן לו ת80מ"מ של המארז. שמתי ת80 מ"מ מול הכרטיס ועוד מאוורר קטן 32 מ"מ מול הכרטיס [מאוד קרוב] סגרתי ונתתי אובר קלוק. המחשב יציב עד עכשיו בלי עין הרע... :] - ה…

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  3. שלום, יש סיכוי שאני אוכל לארגן איזו מכירה קבוצתית גדולה לחברי הפורום של מאווררי Papst (הידועים כמאוד שקטים בעולם, תעשו חיפוש בפורומים בחו"ל על מאוררים שקטים.) המאווררים המדוברים מחזיקים בנתונים כאלה לדוגמא - 80x80x25mm CFM : 19 dBA : 12 או- CFM: 27 dBA : 19 בשלב זה אני רק בודק את ההענות של האנשים פה, אז אם אתם מעוניינים תשאירו הודעה וזרקו בערך כמה מאווררים אתם רוצים (ללא התחייבות כמו שאמרתי רק לבדוק היענות)

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by dorlevy,

לא מזמן קניתי את הכרטיס הנ"ל אבל השאלה שלי זה האם האחריות מכסה נזק בעקבות OC ושאלה שניה זה למה ב-V-TUNER 2 שקיבלתי עם הכרטיס אני לא רואה טמפ' אני רואה רק את מה שיש בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  5. שלום, שמתי לב לאחרונה שהרבה אנשים אשר חדשים לOC בכרטיסי מסך שיש להם כרטיס מסך של ATI במחשב מסדרת הX1000 [זאת אומרת: X1950XTX ועד להכי נמוך מסדרת הX1xxx] אשר לא מעוניינים לעשות OC דרך הCATACLYST CONTROL PANEL [להלן CCC] בגלל שרוב האופציות בו כמו OVERVOLTAGE וכו' לא מתאפשרות, נתקלים בבעיה שגם אחרי שינוי הגדרות השעון והVOLTAGE בתוכנות כמו ATITOOL, למעשה כלום לא משתנה, ואז הם באים למקומות כמו HWZONE ושואלים: "מדוע?!". אז הרי לכם, "The ATI's OCer dummies guide" מאת J.Dog-Christ, כדי שלהבא לא תצטרכו לפתוח ת'רד חדש, אוברקלוקרים טובים שלי (:. דבר ראשון, LEGAL STUFF: חשוב לציין דבר נוסף לפני שאתם מתחילים ליישם את כל מה שרשום במדריך: כל הפעולות שתעשו עפ"י המדריך, הן על אחריות…

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by SomeoneUknow,

שלום , אתמול פתחתי נושא על המעבד שלי E6600 והצלחתי להגיע איתו מ2.4 ל3.2 עם קירור סטוק .. עכשיו בEVERST אני מריץ בדיקה לאיזה שעה ככה והכל עובד טוב ותקין המעלות לא קופצות , אבל שאני מפעיל OCCT עובר כמה דקות וזה עושה לי כזה כמו שיוצאים במנהל משימות זה עושה לי אל תשלח . עכשיו אני רוצה לדעת אם יש עוד תוכנה לבדיקת OC , ותוכנה לבדיקת טמפרטורה . אם אפשר גם קישור אני אשמח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  7. Started by Drek Boy,

k hamifrat sheli hu amd 3400 s939 asus a8v p4k800 pro (ani hoshev a-data 512 ddr 400 kirur box tr2 asiti oc lameabed venitkati veze roze male metah kedei lavor lfsb haba ze hegioni? heelti mi 2200 mhz le 2453 ve bishvil laavor mi 220 fsb le 223 ze lo ala li gam ksheheelti lo metah paamim berezef az samti et hametah al manual veahshav ze al 1.8 kshelifnei ze ze haya al 1.6 beereh lama ze lo oved al metah namuh yoter?

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  8. יש לי מעבד DUAL 2.8GHZ סוקט 775, ניסיתי לחבר כמה פעמים את הגוף קירור ללוח אם ואחרי כמה נסיונות כושלים גם שברתי את אחד מהפינים הקטנים שנכנסים ללוח האם (כלומר אם יש 4 פינים גדולים שאותם מסובבים, ולכל אחד מארבעת הפינים הגדולים יש 2 פינים קטנים לבנים ואחד שחור אז נשבר לי פין אחד לבן). בכל מקרה, עכשיו יש מרווח בין הגוף קירור למעבד כי פין אחד לא לוחץ כמו שצריך על הגוף קירור להצמד ללוח האם. מה אני יכול לעשות כדי להצמיד אותו? האם ניתן לקנות פין כזה בודד או שאני צריך לקנות גוף קירור שלם? האם אני יוכל להשאיר את זה ככה ולהשתמש במחשב או שהסיכון גדול מדיי להתחממות המעבד?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by Baz34,

צריך עזרה בבקשה למי שיש לינק טוב לתהליך OC מסודר בלוח GA-965P-DS3 אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by asdfasd,

תקשיבו אני עומד לקנות מחשב בקרוב מאוד ואני רוצה לדעת אם כדאי לי לשים קירור נוסף למעבד שלי... אז ככה אני לא עושה oc ועם המעבד אני מקבל בנוסף מאורר בחינם בשווי 40 ש"ח ואני רוצה לדעת אם זה תחליף טוב במקום קירור? אני רוצה לדעת גם לאיזה טמפ' אני אגיע במעבד במאמץ ביום חם? ושאלה אחרונה אם אני בכל זאת שם קירור נוסף יש מקום במארז כאילו לא יהיה צפוף עם המאורר שקיבלתי במתנה וגם הקירור הנוסף..? הנה המפרט: מעבדי אינטל ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות ‏DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Kingston Value כרטיסי מסך ‏Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קש…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by coolmeen,

לפני כשלוש-ארבע חודשים רכשתי את ה radeon 9600 xt של 3d-club ,החלטתי לבצע oc ולראות את כוחו,לאחר שהגעתי ל 550 בליבה ול 380 בזיכרון הפסקתי כי כל המחשב ששלי התחמם מזה כי זה פיזר חום רב, האם יש כאן מישהו שברשותו כרטיס מסך מדגם זה מחברה זאתי? האם לאיזה oc הצלחתם להגיע? עכשיו אני רוצה לקנות קירור כמובן חשבתי על vga silncer וסינקים לזיכרונות,אבל ראיתי שישנו גוף קירור מיוחד שמשתרע על כל הכרטיס המסך מצד אחד שלו ולכן אפשר לשים שם מאוררים באילתור מיוחד, אני יכול לפרק את המאורר שיש לי במארז כי הוא לא שימושי ולשים שם? או שכדאי לקנות כבר את ה vga silncer או לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by inrock,

היי האם כך צריך להיות יחס הזכרונות והמהירות לאחר ביטול אוברקלוק? מצורפת תמונה תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by trionax,

יש לי MX400 מז****...עכשיו השאלה שלי אם שווה לעשות אוברקלוק או לקנות כבר כרטיס חדש...(אני יקנה ביומולדת שלי...שזה בערך מתי שיוצא הNV30...ככה שהרדאון בטח יהיה יותר זול)... למה נגיד אין כל מיני אופציות בכרטיסים החדשים בMX שלי...כמו כל השיידרים וקצב המילוי דיי...מסריח..

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  14. אהלן לכולם אני קצת לא מבין בכרטיסי מסך והשאלה שלי היא כזאת כולם מדברים על אברקלוק ו OC ואין לי מושג מה זה?! וכמה זה משפיע על הכרטיס מסך?! ראיתי שכמה אנשים רשמו שהם יודעים לתכנת את זה, אם כן אז איך?! אם אפשר הסבר מפורט על זה אני אשמח תודה! כי גם אני כמו כולם מתלבט על כרטיס מסך טוב וזול

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by Vidati,

שלום! החלתי לעשות או למעבד שלי (מוזכר בכותרת) כרגע יש לי מאוורר מקורי של אינטל (הג'ייפ הזה עם שני התופסנים הלבנים)!! המעלות הן על50 במנוחה ולא עובר את ה60 במאמץ! חשבתי על הFATALITY אבל הוא גדול מידי והוא לא יכנס לי למארז כי התושבת של המעבד ממש קרובה לספק (הרווח בין הקירור לספק הוא כ ס''מ). אז אני צריך מאוורר טוב שיכול להכנס לי למראז! ויש יש לי שאלה: איך עושים אוק לזכרונות? יש לי שני סטיקים של 512 של ADATA תודה רבה מצפה לתשובתכם!

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by orlupo,

יש לי GEFORCE FX 5200 של חברת GIGABYTE והוא כבר מאוד ישן, גם כשקניתי אותו... כמה אתם הצלחתם להגיע או כמה אתם מעריכים שאני יגיע עם הקירור המקורי?!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by R.E.A,

אני צריך המלצה למאוורר למעבד בסביבות ה 100 ש"ח (או פחות), בעל קירור סביר ורמת רעש סבירה. חשבתי על: Thermaltake Volcano 6CU, Aerocool Glacier, Themaltake Smart & Silent Volcano 9 מתוכנן קצת OC אבל לא רציני המעבד כרגע מגיע ל65C :-[

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by baraksol1,

שלום יש לי את הכרטיס "החמים" עם קירור סטוק שלא מספק את הסחורה לכן אני מחפש קירור יעיל ושקט עד כמה שאפשר תקציב 250 שקל גמיש. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by TARON,

ישלי כרטיס מסך Sapphire (ATI) Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E? עשיתי לו אובר קלוק עם התוכנה ATI TOOLS החדשה 0.24 משהו כזה העלתי ת CORE ל 570 מ 400 והעלתי ת MEM מ 200 ל 390 עכשיו איך הכרטיס מסך טוב או לא הוא מגיע לרמה של 6600 GT וזה בלי קירור על הכרטיס מסך או על המעבד עם קירור סטוק רגיל

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by iyehuda,

XP 3800 SINGEL CORE 2.4GHZ או XP 3800 DUAL CORE 2.0GHZ אם יש לכם איזה קישור טמ"פ זה יעזור תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by fit3,

שלום אנשים הרצתי את התוכנה 3DMARK במחשב והציון שהיא נתנה לי הוא 313 האם זה הגיוני? המחשב שלי הוא פרסקוט 3GHZ 512 533 MHZ RAM DUAL ולוח של אינטל d915pcy

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by Mor Abergel,

חבר'ה הרצתי ת'תוכנה לבדיקת ארטיפקטים והשעון שלמעלה לא זהה לשעון שלמטה... הרצתי למשך 47 דקות (זה מה שכתוב בשעון שלמטה), ובשעון שלמעלה הוא מראה לי 56 דקות.. ואני לא רואה שום ארטיקפטים (ריבועים קטנים צהובים) על המסך !!!! מה קרה כאן בעצם ?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  23. אהלן, זה המפרט : E4400 + BT VX ABIT IP35 OCZ 520W המתח למעבד הוא 1.465 . כעקרון המטרה שלי היא להגיע ל GHZ3.5 .הטמפ' במאמץ לפי CORETEMP מגיע ל 80 מעלות . עכשיו אם אני מעלה עוד 100MHZ המחשב קורס עם הפעלה של ORTHOS . מה עוד ניתן לעשות בכדי להגיע ל 3.5 ? ישנו אולי ביוס טוב ללוח או משו ? אם אני קונה IFX 14 זה יעזור ? תודה.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by reyrey_200,

שלום יש לי מארז ANTEC 300 ויש בו 3 מאוררים. רציתי להכניס עוד מאוורר אחד כדי שהטמפ' יצנחו מכיוון שממש חם והמזגן לא פועל כל הזמן.אז ככה... יש לי מאוורר אחד מאחורה שמוציא מאוורר אחד מלמעלה שמוציא מאוורר אחד מקדימה שמכניס. עכשיו את המאוורר החדש אני רוצה לשים על דלת המארז השאלה היא בתור מה...מוציא או מכניס ? עוד איזה פרט קטן: ספק הכוח בתחתית המארז. והמאוורר שלו פונה כלפי מעלה(והוא פולט כמובן).

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by rosesr,

לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש ומרחתי את הגריז בעזרת קיסם אוזניים ואז אם כרטיס אשראי ישרתי את הכל לשיכנה דקה ושווה. לא מזמן ראיתי שאומרים להוציא קמות גדולה ואז אם הכרטיס למרוח אז עשיתי בסדר או שפעם הבאה לעשות בצורה אחרת? תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים