עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמה מאווררים מומלץ שיהיה במארז?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by broken,

גנבו את המחשב היקר והאהוב שלי- מה שרק מוכיח שמה שבא בקלות, ובכן, הולך לכל הרוחות כשבני בליעל גונבים לך אותו! העניין הוא שיש לי מחשב בן 3 פחות או יותר שישב עד עכשיו בפינה: amd 3000+ venice בסוקט 939 עם קרור סטוק לוח gigabyte k8ns סטיק בודד של ddr 256mb 400mhz ג'נרי raedon 9250 128mb ספק ג'נרי gyro-כתוב עליו 500w, אני בספק... מארז atx, אם זה אומר משהו. השגתי מסך 17" lg 1750q המחשב הזה יכול לשרוד עבודה משרדית וגלישה, אבל אני רוצה להוציא ממנו את המקס' עד שיהיה מספיק תקציב לקנות מחשב חדש (מה שייקח זמן). אני רוצה לסחוט ממנו כל מה שאפשר, אני יודע שצריך לשדרג , ופה אני צריך עזרה: 1. האם אני ארגיש שיפור משמעותי עם OC? 2. האם משתלם לי לשדרג את המפרט חלקית בכמה מאות שקלי…

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by shloosh,

AMD 2000 VOLCANO 6

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. השאלה בכותרת.

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by carman,

שלום לכולם, יש לי כרטיס רידאון 9250 של ATI. הכרטיס חלש יחסית, וחשבתי אם אפשר לחזק אותו ע"י קירור ולתת לו קצת OC? לא משהו רציני, כמה שאפשר יהיה טוב. אני יכול להוסיף לו מאורר עם צריך או משהו, אני מבין באלקטרוניקה הבנה מקצועית ואין לי בעיה לעשות זאת. רק אם אפשר גם להדריך אותי כיצד לעשות לו OC וכמה. תודה, דניאל

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by jclarkk,

http://www.futurelooks.com/gelid-solutions-icy-vision-gpu-cooler-review/ שימו לב גם לרעש הנמוך באופן משמעותי, הקירור מתפקד באופן מצויין רק חבל שזה נעשה ע"י חברה שלעולם לא ראיתי מוצרים שלה בארץ ככה שלדעתי זה מאוד מוטל בספק עניין היבוא שלה לארץ :-\

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by bv500,

אני מעוניין בכרטיס הזה וממה שהבנתי הוא מגיע גם עם הקירור הבא Arctic Cooling Accelero X2 הכל ב-1200 שקל ב-KSP. די משתלם, נכון? ראיתי שכמה אנשים כבר המליצו על הקירור הזה, השאלה שלי האם הוא מספיק טוב (גם ל-OC) או שיש צורך להשקיע 200 שקל נוספים ולקנות את הזלמן VF900-Cu?

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by daniel0089,

שלום, אני בדרך כלל לא אוהב OC אבל החלטתי לעשות OC קטן ל6300 ל2 או אפילו 2.2Ghz.(הוא בעיקרון 1.86) בגלל שהוא יוצר לי צוואר בקבוק קטן... אז רציתי שתדריכו אותי step by step מההתחלה ועד הסוף בבקשה.(קראתי כבר את המדריך ולא כל כך הבנתי מה לעשות.. :-\) את המפרט שלי אפשר לראות בצד... נ.ב...אני מפרמט בימים הקרובים ועובר לוויסטה, זה לא אמור לשנות שום דבר נכון? (ז"א: אפשר לעשות עכשיו OC ושאני יעבור לוויסטה ההגדרות והOC ישארו נכון?) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by pumbatal,

יש לי מעבד עם סטפינג ישן (אני חושב) ואני לא מצליח לעבור את FSB של 155 יכול להיות שהוא ישן מדי (הP4 533 בין הראשונים בארץ) מה אומר ה אותיות ומספרים האלו ?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by Yamabushi,

אוברקלוק למעבד כמובן מפרט מחשב בצד. אם אני עולה יותר ממספר זה, מתחילות כל הבעיות המצביעות על אוברלקוק לא יציב, וברור שהוא לא יציב כי אי אפשר לעלות תוכנות, כולן קורסות אחרי שנייה, משחקים קורסים עוד בטעינה וUtility קטנים גם הם קורסים שנייה לאחר הפעלתם, אפילו ריבועים כאלה הנפתחים עם גרירת העכבר על הdesktop גם הם נתקעים ולאחר כל זה, זה רק עניין של זמן עד שיהיה מסך כחול. אני לא יודע מה הסיבה לכך. אבל אני חייב את ה200MHZ הנוספים האלה, להגיע ל3000 הבעייה החלה כאשר עמדתי על 2887 מגהרץ (1155 בביוס). ומרגע זה איבדתי את הסבלנות והתחלתי להעלות את התדר בביוס במקום בקפיצות של 5 לקפיצות של 10, ובכל הפעמים שהעלתי אפילו ב10 בודד. היו בעיות בווינדוס ובתוכנות כמו שתארתי למעלה. הרצתי בדיקת י…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. שלום לכולם, (מקווה שזה המקום הנכון לשאלה..) אתמול המחשב שבק לפתע חיים... לאחר בדיקה מהירה במסך הPOST מסתבר כי המעבד מעלה מיידית את הטמפ' ואז מכבה את עצמו... בפתיחת המארז מסתבר - באופן לא מפתיע - כי גוף הקירור נפל מהמעבד ונמצא בתחתית המארז... בדיקה מדודקדת יותר מראה כי מסגרת הפלסטיק סביב הסוקט AM2 נשברה ועל כן לא ניתן להרכיב את גוף הקירור חזרה..(קירור מקורי של AMD). מדובר בלוח mATX של ASUS , מעבד SEMPRON 2800 היכן ניתן להשיג מסגרת חלופית? בחנויות המחשבים שחיפשתי לא היה.. אינני מעוניין לשדרג קירור או מעבד או לוח אם .. האם למישהו יש מסגרת כזו זרוקה בצד עקב שדרוג או לוח אם תקול? והוא מוכן לתרום!? (אזור ירושלים), מדובר במסגרת פלסטיק המחוברת ללוח בעזרת 4 ברגים (בלוח ה…

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by zolder,

אני מעוניין לקנות קירור מים למחשב שלי וניתקלתי בבלוק הבא. מה עוד דרוש לי,איפה אני משיג את זה וכמובן כמה זה עולה? וגם איך הבלוק הזה?

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by ofeky1,

יש לי לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L ויושב עליו E6750 בOC מ 2.66 ל 3.2 האם כדאי לי\צריך להחליף קירור לציפסט בעקבות הOC? נגעתי בגוף קירור המקורי של הלוח והוא חם יחסית מה לגבי הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by nitzanzb,

יש לי פאנל פלסטיק שמכסה מפרץ סידירום ועליו אני רוצה להתקין צג LCD. הבעיה, מבחינת מידות. מידות הפאנל (חיתוך חיצוני) 150X45 מ"מ ועכשיו איפה הבעיה? אני רוצה מסך עם 4 שורות, ועד עכשיו לא מצאתי אחד שהגודל האמיתי שלו (הכרטיס שעליו הוא יושב) לא גדול יותר מ 45 מ"מ. אז נכון שלרוב המסכים יש תצוגה בגודל של 36 או 38 (המסך עצמו) מ"מ אבל מה זה עוזר כשהרכיב עצמו יותר גדול מגודל המפרץ? מישהו יכול אולי להמליץ לי על צג שעומד בדרישות שלי? בתודה מראש ניצן

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by lexsus,

שלום צריך מאוורר למעבד שקט מאד שאני אומר מאד אז מאד שלא ישמעו אותו בכלל הסוקט שאני צריך זה 775 ושלא יהיה יותר מידי יקר ללא צרכי OC ועוד שני מאווררים של 80 שיהיו הכי שקטים שאפשר בבקשה תביאו לי המלצות

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. אני צריך מאוורר פשוט ושקט לcore2dou 775 שלי. לא מחפש שום ביצועים מיוחדים, לא עושה אוברקלוק. חשוב שיהיה שקט ולא מזמזם

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by s0d,

נתחיל בזה , יש לי e4600+abit ip35-e ו6 ג'יגה זכרון 800MHZ העליתי את הבאס ל273 ומכפלה 11 שזה אומר 3.03GHZ (הזכרונות על 820MHZ..אובר קטן) הבעיה היא שיש לי קריסת זכרונות(מסך כחול) כל פעם לא הצלחתי לייצב רציתי אולי לבוא הנה שמביני עינין יתנו לי עצות מה לשנות כדי שלא יהיו קריסות, הינה המתחים: מעבד: 1.365 זכרונות: 2.20 VTT: 1.2375 גשר צפוני : 1.410 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  18. לתוכנה נוספו אופציות שבהם: *צג טמ"פ של הליבה\זכרונות *אופציות לשליטה אוטומטית על המאווררים ע"י התוכנה\ידני *ביצוע C@ בטוח לכרטיס ומתן אזהרה התוכנה כוללת את הGIGABYTE UTILITY המשופר וVTUNER2 משופר אך יש תחילה למחוק את הGIGABYTE UTILITY שנמצאת אצלכם ורק אז להתקין את התוכנות הנ"ל http://www.gigabyte.co.jp/nippon/v-tuner2/tech_20041004_Vtuner2.htm

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. יש לי עכשיו את המארז CM690 ויש לי בתוכו עכשיו 4 מאוורים כולם 120MM אחד מלמטה,מקדימה,ממול לכרטיס מסך ומאחורי המארז . יש לי עוד 3 מקומות פנוים 2 מלמעלה ו1 מהצד ממול למעבד.אם אני יוסיף למקומות האלה עוד 3 מאווררים אז זה ישפר בהרבה את הטמפרטורה .ואני גם מתענין ל OC גדל יותר.יש בFOXPC שלוש מאווררים ב 90 שקל. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=739 המפרט שלי: AMD ATHLON 4400+ @ 2.8 CONNECT 3D ATI HD4850 AC EPOX MF4 J3 EZCOOL PS-1000 500WATT

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by Ben-Dor,

איך אני עושה חלון למארז הזה Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver אני רוצה לעשות אחד יפה אבא שלי יכול לעשות את זה יפה הבעייה היא שצריך כל מיני דברים כמו צמיגים כאלה בצד אם אני לא טועה תגידו לי בבקשה מה צריך? ואם אפשר מדריך זה מאוד מאוד יעזור לי תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. אוקיי, ה-Volcano 9 מת :< לקחתי את המחשב לחנות שתמיד אני לוקח את המחשב אליהם, בהתחלה הוא שם לי Aero Cool, שכחתי את הדגם המדוייק, משהו 101, אבל שכחתי מה רשום לפני ה-101 לא התאים למעבד שלי... באמת שאני לא יודע איך.. זה אמור להתאים לסוקט שלי :< אז הוא שם לי Fortis A93, אמרתי לו שאישית אני לא מכיר אבל הוא אמר לי שזה טוב, אז הוא שם לי. המעבד שלי הוא-AMD Athlon XP 2000+, אל תשכחו שהוא מתחמם מהר, והליבה Palomino אז בכלל... הטמפ' הן לוח אם-39, מעבד-47-50 במנוחה. לא בדקתי עדיין את הטמפ' בפעולה, אבל המאוורר שקט אחושרמוטה, אני בכלל לא מרגיש שהמחשב דלוק D= עכשיו הבעיה היא, שהטמפ' גבוהות מדי :< עם הוולקנו 9 היה לי טמפ' של ה-CPU 43 ככה, אבל של הלוח אם יותר :ם אני יכול …

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  22. מי צודק ? אנימקבל כאן תוצאות אחרות לגמרי

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  23. שלום, לאחרונה היא לי בעיות של תקיעות באמצע משחק. חשבתי שזה בגלל הOC הקל שעשיתי לכ.מ, אז הורדתי את התדרים לתדרים הבאים: Core Clock 611 Memory Clock 837 הOC בכלל לא רציני... הבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם ומגיע לטמפ' של מעל 80, לפחות 90 מעלות צלזיוס. פתחתי את המארז כדי לאוורר אותו והדלקתי מזגן בחדר (כמה זה נשמע מטופש) אבל זה עבד והכרטיס לא עבר את ה73... הבעיה היא שאחרי שעה, שעה וחצי של משחק הכרטיס נהיה רותח... ברמה כזו שאי אפשר לגעת בו! אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך, משהו שיוכל לפתור את הבעיה. אלא אם כן יש לכם פיתרון אחר? שאלה לסיום: אם אני מחזיר את התדרים לDefault זה יעזור? או שצריך להוריד בהדרגה?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by Dror D.,

בלוח ASUS M2NPV-VM לא מצאתי את האפשרות לעלות את המתח למעבד , יכול להיות שהאפשרות הזאת בכלל לא קיימת בלוח הנ"ל? הדבר היחיד שראיתי שאפשר לעלות\לשנות לו את המתח הוא הזיכרונות, אז זה קצת מוזר שלזיכרונות יש אופציה לעלות את המתח ולמעבד לא . אשמח מאוד לדעת האם באמת אין אפשרות לשנות את המתח של המעבד ואם כן איפה האפשרות הזאת נמצאת . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים