אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אני מעוניין להמהיר את תדר המעבד שלי מסוג פנטיום 4 800FSB 2.4MHZ socket478 לוח האם שלי הוא: P4P800 זכרונות: 512x2 Kingston ddr400mhz + 256x2 twinmos ddr400mhz סך הכל: 1.5 קירור: זלמן איכותי אין לי מושג באוברקלוקינג ובגלל זה אני צריך את עזרתכם האדיבה, מהמעט שאני יודע זה שצריך להיכנס לביוס ולשנות את התדרים של המעבד והזכרון ובכן לאיזה תדרים?! אודה לכם אם תיתנו לי אולי לינק מתאים למפרט שלי או אולי מישהו שהתנסה בהמהרה דומה למעבד זה חשוב לציין שאני מעוניין להמיר את המעבד ל- 2800-3000 לוח האם שלי לא תומך ביותר מ- 3000 המחשב שלי גם ככה עגלה אז אני לא פוחד לקחת סיכונים! ובכן אני משאיר את העצות לתותחים שבפורום בתודה ובהערכה איציק
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי לפני הכל זה המפרט שיש לי (בצד).. הצלחתי כבר כמה פעמים לעשות OC ל8800 אבל זה לא יצא הכי יציב שבעולם והיו משחקים שנתנו תוצאות טובות והיו חלק שפשוט נתקעו. ומפה אני מסיק כל פעם מחדש שהOC לא ממש יציב.. אז ככה יש לי RivaTuner v2.09 ו 3DMark06 וכמובן את הדריבר האחרון של NVIDIA! רשמתי את התוצאות בהגדרות המקוריות והחלתי לצאת לדרך עם הרבה ציפיות לעזרה ותמיכה ממכם עם המעבד והזכרונות ממש עזרתם לי וזה המקום גם להודות שוב.. (ממש היתי מופתע מהנחישות שבלעזור מהקהילה הזו) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338021.msg2916663#msg2916663 אשמח גם לקבל הגדרות דומות לבעלי פלטפורמה דומה כולל הנתונים כמו טמפ\תוצאות\ומתח.. בביוס הPCIE נעול ב100 לצורך דיוק זה הכרטיס והקירור:…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אני מחפש פאנל 3.5 או 5.25 ב BAY של הכוננים שכולל לפחות שני חיישני טמפרטורה ותצוגת LCD של הטמפרטורה (מד סיבובי מאורר אופציונלי) האם יש משהו לא יקר מדי (נניח באיזור 200 ש"ח ) מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
טוב החלטתי שאני אוסיף עמה מאווררים לאקסבוקס 360 שלי. עכשיו, ה360 משתמש ב2 מאווררים של 60 MM ואני רוצה להחליף אותם והוסיף אולי עוד אחד -שניים. השאלות: 1)מאיפה (עדיפות לאזור חיפה) אני קונה מאווררים 60 MM טובים (יחסית)? האם המחיר שלהם באמת 60 שקל לאחד (כמו למשל בפאנדס או בנעה) 2) איך אני יכול להתקין מעבד על הHEATSINK של האקסבוקס? (כמו פה: http://www.instructables.com/files/deriv/F5X/67RZ/FBU1AYMR/F5X67RZFBU1AYMR.MEDIUM.jpg ) 3) איך אני יכול לחבר את המאווררים שאני קונה לספק כוח?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 8600GTS Passive, קימבנתי עליו מאורר מארז ישן בגודל 80MM, שמביא אותו ל37 מעלות במנוחה עם OC. המאורר הזה כאמור ישן, והוא עובד על FULLSPEED( ישירות לספק ), כל המארז רוטט בגללו, חוץ מזה שהוא עצמו עושה הרבה רעש מהמנוע. אני מעוניין לקנות מאורר כזה חדש, אך רציתי לדעת, האם יש מאוררים מיוחדים לכרטיסי מסך שמשווקים ללא גוף קירור ? משום שבצד הכרטיס שלי יש מרום לחיבור מאורר ושיהיה ניתן לקבוע את מהירות סיבובו דרך המחשב. האם יש כאלו מאוררים לשיווק ללא גוף קירור ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר חודשים את המעבד והקירור הנ"ל בשביל OC התפנתי לזה רק עכשיו ושמתי לב שהטמפרטורות בסטוק גבוהות 36 ב IDLE עם CORE TEMP מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L ויושב עליו E6750 בOC מ 2.66 ל 3.2 האם כדאי לי\צריך להחליף קירור לציפסט בעקבות הOC? נגעתי בגוף קירור המקורי של הלוח והוא חם יחסית מה לגבי הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
גנבו את המחשב היקר והאהוב שלי- מה שרק מוכיח שמה שבא בקלות, ובכן, הולך לכל הרוחות כשבני בליעל גונבים לך אותו! העניין הוא שיש לי מחשב בן 3 פחות או יותר שישב עד עכשיו בפינה: amd 3000+ venice בסוקט 939 עם קרור סטוק לוח gigabyte k8ns סטיק בודד של ddr 256mb 400mhz ג'נרי raedon 9250 128mb ספק ג'נרי gyro-כתוב עליו 500w, אני בספק... מארז atx, אם זה אומר משהו. השגתי מסך 17" lg 1750q המחשב הזה יכול לשרוד עבודה משרדית וגלישה, אבל אני רוצה להוציא ממנו את המקס' עד שיהיה מספיק תקציב לקנות מחשב חדש (מה שייקח זמן). אני רוצה לסחוט ממנו כל מה שאפשר, אני יודע שצריך לשדרג , ופה אני צריך עזרה: 1. האם אני ארגיש שיפור משמעותי עם OC? 2. האם משתלם לי לשדרג את המפרט חלקית בכמה מאות שקלי…
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לא מזמן שאלתי פה על איזה תוכנה אמינה ואמרתם לי שבשבילי REAL TEMP כי יש לי מעבד E8500 והוא 45NM והריל טמפ עובדת לי 95TJ מה שמתאים למעבד...(אני מדבר על הטמפרטורות של הליבות) אבל שאני בודק באברסט בCPU שזה אומר המעטפת של המעבד הוא רושם לי 48 מעלות...ו47 בשתי הליבות כלומר מעלה הפרש בזמן שבריל טמפ הליבות על 38... השאלה שלי היא כזאת...האם גם בCPU באברסט הוא מעלה 10 מעלות או שרק בליבות? נגיד אם כתוב לי בסי פי יו 48 אז זה בעצם 38? הינה תמונה.. http://www.siz.co.il/up.php?i=zydiyxnnwucn.jpg
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מכניס למארז cooler master cavalier 2 מעבד כנראה AMD 5000+ שהוא 2.6 GHZ ואולי עם אוברקלוק ל 3 (נקווה שהספק 300W עם 15A ב 12V יספיק). אני יכול לשים מאורר סטוק או ג'נרי אבל לדעתי הוא קצת ירעיש. אמנם המארז הוא לא מארז LOW PROFILE אבל אני לא בטוח שקירור כמו הפריזר 64 פרו יכנס שם (אולי כן אבל פשוט לא נראה לי). שמעתי על קירורים שקטים מתאימים כמו האיגלו (למרות שהוא נראה קצת מצ'וקמק מבחינת קירור) שדי זול. למישהו אוליי משהו להציע כולל מחיר ? כדאי לציין שגובה המארז כולו לפי המפרט הוא 13.5 ס"מ (לא יודע אם זה כולל רגליות או לא): http://www.pcper.com/article.php?aid=104&type=expert&pid=2
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ההיטסינק thermalright SK7 הבחירה הקודמת שלי היתה vantec aeroflow אני לא מתכוון לעשות OC , אולי בעתיד... אבל אני רוצה קירור טוב ויחסית שקט. טמפ' עבודה נוכחית= 58 מעלות :AR15: מה אתם חושבים על הSK7 = שווה?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי MICRON333 - 254MB + קירור TT - כמה טוב הוא ל OC שאלתי השני היא האם כדאי לערבב שני יצרניות זיכרון במחשב אחד. שאלתי השלישית היא מדוע זכרונות של GEIL הרבה יותר זולים מחברות אחרות והאם הם זכרונות טובים
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר את המסך הקטנטן לפורט של הסיריאל? דיברו כאן גם על זה שיש חיבור פנימי לפרלל, חיפשתי בספר של האסוס A7V333 שלי ואין שם דבר כזה. איך אני יודע שיש למסך בקר, ומה זה משנה אם אין לו? ועוד דבר לא כל כך הבנתי את המדריך אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש RK נ.ב איפה קונים את המסך שיש במדריך?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם D850MV של אינטל, יחד עם מעבד 2.0GHZ. על המעבד שוכב אותו מאוורר שבא עם המעבד, כרגע הוא על 3400RPM ומפני שאני שם תנור חימום ליד המחשב המעבד על 39 מעלות. (אני יודע :nono: אבל לא משנה ;D ) מה שאני רוצה לדעת זה אם אני יכול לשלוט במהירות הסיבוב של המאוורר איכשהוא? תודה. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא? תודה
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג תסט החדש הזה? מחנות בארץ.... וזה בא כסט של כמה מאווררים או שזה רק בקר ומאוורר אחד? הנה הכתבה על הסט: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1072814549,21701,
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי standard cut-off disc 36 חתיכות שבערך נשארו 25 ואני חתכתי רק רבע חלון ואני רואה בחוברת של הדרמל שיש גם Havy cut off disc עכשיו השאלה היא מה לקנות הבעיה היא לא שהם נשברים למרות שהם נשברו כמה פעמים בעיקרון הבעיה היתה שהם פשוט נגמרים מחוסלים פשוט חח אז מה אתם אומרים לקנות חדש או לקנות את הhavy כי בכל מקרה אני ישתמש בעוד מהדבר ועוד דבר לגבי חור מאורר אין לי בעיה להשיג מקדח כוס 80 MM אבל אני לא יודע עם מה יותר טוב לעבוד עם המקדח כוס או עם הדרמל בשביל לעשות חור למאורר אני עושה חור אחד על פרספקס וחור אחד על פח למאורר מה אתם אומרים? תודה מראש חשוב לציין שיש לי דרמל של בלאק אנד דאקר ולא דרמל מקורי
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה: הזמנתי כמה מאווררים מפנדה, אבל במקום 2 מאווררי Volcano 7 (רגילים), שמו לי מאוורר Volcano 7+ אחד (אי הבנה). חשבתי להחזיר את המאוורר, אבל חשבתי על זה ואני שוקל להחליף את המאוורר שקיים לי כרגע על המעבד (ומרעיד לי את הבית - דלטה...) הלא הוא ה GlobalWin CAK II 38. כדאי להחליף אותו בוולקנו שקיבלתי, או שאני ישלח את הוולקנו חזרה לפנדה?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
המהרתי את ה TNT 2 שלי בעזרת התוכנה Pwoer Strip ואני הגעתי למהירות יציבה. אני רוצה לצרוב את המהירות שהגעתי אליה לביוס דרך התוכנה nVidia bios Editor. מישהו מוכן להגיד לי בקצרה איך אני עושה את זה? שמעתי שזה פשוט מאוד.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי Pentium 2 350Mhz ולוח אם MS-6119[i440bx] with ami bios באתר שלהם כתוב שאפשר לשנות את ה FSB דרך הביוס, אבל זה בלתי אפשרי לעשות את זה (מוזר...) ניסיתי גם דרך תוכנות שונות כמו SOFTFSB וכאלו אבל הן רק גרמו למחשב שלי להנעל... יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד הP3 1000GHZ עם לוח אם של ASUS ואם כן עד כמה אני יכול להגיע? וכמה זה ישפיע על הביצועים? תודה
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב, אולי אתם זוכרים הודעה שלי מלפני איזה שבועיים - שלוש... בכל מקרה החלטתי לקחת את המעבד שלי עד הקצה שאני יכול, והצלחתי לקחת את הפנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ רק עד ל2800 (או שזה כן נחשב הרבה?), אחרי זה אני מקבל תקיעה שאני מנסה להעלות בדיקה למעבד בסנדרה. הזכרונות שלי הם לא משהו, יכול להיות שהם דווקא הגורם התוקע ולא המעבד? הלוח שלי הוא ABIT SR7-8X עכשיו אני מחפש טיפים או כל דבר אחר כדי לשפר את התוצאות, איזה היטסינק (יותר טוב מהמקורי..) יתאים לי לSocket 478 או בכלל, כל דבר שיכול להפוך את האוברקלוקינג ליותר מוצלח... תודה מראש, Ameralis Zaiir שמתנסה סוף סוף באוברקלוקינג רציני. עריכה: בקשר להודעה הראשית, שאני בטוח שתפנו אותי אליה, רשום שם שמומלץ Volcano 7+ ותקנו אותי אם אני טועה אבל ה…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 733 - אם אובר קלוק ל 866 והמעלות הן: 26 - 28 IDLE LOAD - 30 FULL LOAD - 32 -33 המאוורר הוא מאוורר ג'רני מסריח שעובד כבר איזה חצי שנה. אבל כל שבוע אני מנקה אותו יש לי מארז FULL TOWER, אם 2 מאווררים מוציאים, ואחד מכניס. האם המעלות טובות? מה כדאי לעשות כדי להוריד אותן עוד ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס אני די חדש בנושא ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת את טמפרטורת המעבד שלי
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-