אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, סילחו לי על שהשאלה באנגלית - פשוט לא היהי לי כח לתרגם אותה (שלחתי אותה ל- ANTEC). My system is build from: 1. Antec P182 case 2. ASUS P5K deluxe motherboard 3. Intel E8400 CPU 4. Arctic cooling Freezer 7 Pro CPU cooler - blowing front to rear at ~1000RPM. I have been using the P182 case with 3 case fans (REAR, BOTTOM, MIDDLE) all on slowest speed until yesterday - and got temperature reading of 42C for CPU and 38 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). Yesterday I added the fourth TOP fan (blowing air out of the case) also at low speed and got temperature reading of 48C for CPU and 45 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). How …
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אוקי, המערכת החדשה הגיעה מפרט- מעבד 3000+ VENICE E6 LBBWE 0521DPAW זכרון 512MB של ADATA PC4000 + זכרון 512MB של ADATA PC3200 VALUE לוח אם DFI NF4ULTRA INFINITY כרטיס מסך X800XL 256MB POWERCOLOR ספק ANTEC 480W NEO POWER HD - של WD 2*80GB בRAID0 צורב - 3500 NEC קירור - FREEZER64 120ממ מאחורה מוציא 120ממ מקדימה מכניס מארז 6A19 עד כה אחרי מספר מועט של שעות על המחשב: בערב אני ימשיך בעקרון הזכרון PC3200 מאוד מגביל אותי, אפשר להגיע עד 220 בלבד לא משנה תזמונים וגם מתח של 2.8 לא עושה הרבה הVNICEים האלו לא אוהבים מתח ממש.... ב9*300=2700MHZ המעבד לא יציב גם ב1.55, וגם ב1.65 לא עוזר הטמפרטורות מעולות - 31 מעלות (אבל זה עם מזגן בחדר!) ו36 מעלות ללא מזגן (ב1.52V)
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי A64 3200 S939 ולוח K8NS ULTRA של GIGABYTE אני משתמש בתוכנה HARDWARE MONITOR לניטור בטמפרטורה והיא מראה לי שיש CPU1, MAINBOARD וHDD1 ו HDD2 ולא משנה מה אני עושה הטמפ' נשארת אותו הדבר 25 מעלות אני כרגע עושה קידוד לסר דיוידי והקידוד משתמש ב 100% מהמעבד שלי ובכל זאת הטמפ אותו דבר איך זה יכול להיות? יש לי גוף קירור XP-120 עם SF2 של THEMRALTAKE 120 . תודה.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מעוניין לבצע אוברקלוק למחשבי היקר - ניסיתי על ללא הצלחה האם מישהו מוכן לבוא אלי ולתת לי כמה טיפים איך לעשות OC למחשב ?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח gigabyte 8PE667 U2, עם הביוס האחרון ללוח זה, ואני לא מוצא בביוס את האפשרות (אם קיימת) לשנות את היחס של המעבד:זיכרון, מ-2:1, ל-4:5.. יש ב-Voltge control אפשרות לשנות את היחס ל-auto או 2 (שזה 2:1) או 2.5 (שזה מעלה את הזיכרון לבאס של משהו כמו 440, כאשר אני מגדיר באס של 177). ב-Advanced Chipset Futures יש אפשרות לשנות את התזמונים. איך אני שם על יחס 4:5 כדי להגיע לבאס גבוה יותר?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מעבד DUAL 2.8GHZ סוקט 775, ניסיתי לחבר כמה פעמים את הגוף קירור ללוח אם ואחרי כמה נסיונות כושלים גם שברתי את אחד מהפינים הקטנים שנכנסים ללוח האם (כלומר אם יש 4 פינים גדולים שאותם מסובבים, ולכל אחד מארבעת הפינים הגדולים יש 2 פינים קטנים לבנים ואחד שחור אז נשבר לי פין אחד לבן). בכל מקרה, עכשיו יש מרווח בין הגוף קירור למעבד כי פין אחד לא לוחץ כמו שצריך על הגוף קירור להצמד ללוח האם. מה אני יכול לעשות כדי להצמיד אותו? האם ניתן לקנות פין כזה בודד או שאני צריך לקנות גוף קירור שלם? האם אני יוכל להשאיר את זה ככה ולהשתמש במחשב או שהסיכון גדול מדיי להתחממות המעבד?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירקתי היום את המאורר בכדי לנקות אותו מאבק, ובדרך לראונה ראיתי שיש סדק על המאורר.... האם אפשר לבקש להחליף מאורר? קניתי את הקירור מ"פנדה" ניראה לי בחודש 10. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני לא מכיר שום חנות אלק' בראשון ואני רוצה לקנות את הרכיבים בשביל האינפראה אדום למחשב שמופעל עם שלט, תודה.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
FSB VCORE תזמוני זיכרון ועוד
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לא ברור לי מה מבין המשחקים שלי גרם לתופעה הבאה: מדובר בAMD64 3200 שתמיד מראה 200Mhz x10 = 2000 לפתע זה התחיל להשתולל..ז"א כאשר נדרש כוח מחשוב הX10 חוזר אבל המצב ללא מאמץ מחשב מציג X5 = 1000 כאילו שיש איזו שהיא אפליקציה ששולטת במהירות הCLOCK מה עושים? איך חוזרים לימי קדם שה2000 היה קבוע?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי INTEL P965L. אני מצאתי את 955 ו 975. מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה ההבדל בין השניים שאחד יותר יקר... ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=18233 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=15009 מה ההבדל ביניהם? כאילו אחד נחושת אני רואה השני מזה? ולמה הוא יקר יותר? ???
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישהו מכיר את השמות של החברות שמייצרות את הקירורים של כרטיסי המסך ב OEM? נניח gtx 285 של sapphire (סתם אני זורק שם), מי החברה שמייצרת עבור sapphire את הקירור לכרטיס? (זה רק לדוגמא, אם אתם מכירים ספקים של יצרנים אחרים זה גם מעולה, אני פשוט לא מצליח למצוא שום חומר על התחום באינטרנט...) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני קצת לא מבין בכרטיסי מסך והשאלה שלי היא כזאת כולם מדברים על אברקלוק ו OC ואין לי מושג מה זה?! וכמה זה משפיע על הכרטיס מסך?! ראיתי שכמה אנשים רשמו שהם יודעים לתכנת את זה, אם כן אז איך?! אם אפשר הסבר מפורט על זה אני אשמח תודה! כי גם אני כמו כולם מתלבט על כרטיס מסך טוב וזול
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף לי ביג טייפון או artic cooling freezer 7 ומה ההבדל טמפ'....יש לי 300 שקל ואני צריך גם לקנות משחה תודה...
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני קונה את ההיטסינק הבא SLK948U ואני רוצה מאורר שמתאים לו בינתיים הזמנתי את Smart Case Fan Blue Led 9cm מפנדה ואז פתאום שמתי לב למאורר הזה Smart CaseFanII השוותי בין שני המאוררים ונוכחתי לדעת ש Smart CaseFan II הרבה יותר טוב הן מבחינת ביצועים והן מבחינת דציבלים מה Smart Case Fan Blue Led אבל רק שמדובר בהשוואה של שני מאוררים בגודל 9ס"מ ב ס8"מ אין ממש הבדל . וכל הקטע שאני רוצה 9ס"מ, אבל שמתי לב שאין את Smart FanII במלאי בגודל 9 ס"מ אלא רק ב 8 ס"מ אז זה בעייתי אבל חשבתי שאולי יש להם את זה והם פשוט לא מפרסמים האם זה יכול להיות ? ( בכל מקרה אני יתקשר מחר לברר ). השאלה שלי בעצם האם כדאי לי לקנות את ה SmartFan II במקרה שיש את ה 9 ס"מ במלאי או להשאר עם הSmart Case…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צריך לקנות גריז רמי חדש לשים בין הSLK-600 לXP1800 שלי...עכשיו אני יודע שיש סקירה באתר אבל אין בה את שני המועמדים היחידים שלי ננוטורם בלו II ארקטיק סילבר III כדאי להשקיע את ההבדל במחיר (כפול) והאם כדאי לי להתעסק עם חומר מוליך בפעם הרשונה?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1330&products_id=7807 מה זה ביכלל?! לא הבנתי כלום
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS P4P800-E Deluxe ומעבד פרסקוט 2.8 סוקט 478. בגלל החום הכבד שיש כאן בקיץ האחרון ובכלל בגלל שהמאורר המקורי עושה הרבה רעש בעיקר כשהוא עובד חזק (ובגלל החום הוא עובד כזק כל הזמן) החלטתי לקנות קירור חדש, הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המאוורר וכל הגוף קירור הישן. מה צריך לעשות אחרי שפותחים את 2 הדברים הלבנים האלה (לא יודע איך קוראים להם), כי אחרי שאני פותח זה מרגיש יותר משוחרר אבל זה עדיין לא זז מהמקום, ואני מפחד לנסות בכוח להוציא. בבקשה תעזרו לי תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי חברים , אני עובד על SLI 8800GT עם לוח של ASUS - STRIKER EXTREME הכל טוב ויפה (עד שעשיתי את הSLI) שמתי לב שאני מקבל המון המון מסכים כחולים שלא קשורים אחד לשני (הרצתי DEBUGGING , MEMTEST וכד') בין השאר עלה בדעתי לבדוק מה קורה עם הטמפ'. הנה תמונה מ SPEEDFAN התפלאתי לגלות שהכרטיסי מסך רצים על 80 מעלות , הבנתי שזה לא ממש טמפ' תקינה ב IDLE (רק WIN) האם יש אלטרנטיבות טובות ל STOCK FAN שקיים על ה8800 ? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E2160 עם לוח אם Intel Pearl Creek G31. זכרונות : A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 וספק של FSP 350W. ורציתי לדעת האם צירוף זה הוא טוב ל OC? ובאופן כללי לאיזו מהירות אני יכול להגיע? תודה.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בעע אני רוצה לקנות את המשחה הזאת אבל המשלוח מהם עולה 40 שקל ואני גר בטירת כרמל (צמוד לחיפה)...
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז ואני רוצה לצבוע אותו ומצאחן בעיניי הצבע הנל... http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=paintguide2.php בתמונה המין כחול הזה איך הוא נקרא איך לבקש אותו בחנות?
-
- 11 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מעבד לoc אכשיו מה יותר כדי ואפשר להגיע איתו יותר רחוק 4300 או 4400 בהנחה שההפרש מחירים שלהם 30 ש"ח האם כדאי להוסיף ת30 ש"ח זה יתן לי יותר ביצועים? תודה רבה שמואלל
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני ככל הנראה קונה בפעם הראשונה AMD ורציתי לשאול איזה קירור אתם ממליצים , מטרת המחשב יהיה בעיקר משחקים. חשוב שהקרירור יהיה שקט וחשוב גם לשים לב שאם אתם ממליצים על קירור ב 150 שקל אז כבר שווה לשקול דגם מקביל באינטל כי המחיר מתחיל להתקרב לשם... (רק מתחיל כולם להרגע). בכל מקרה האם אני מחוייב בקירור ואם כן אז איזה?
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-