אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איך המאוורר הזה..? הוא שקט..? הוא מקרר בצורה טובה הוא שהוא לא משהו מקרר.?
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף לי ביג טייפון או artic cooling freezer 7 ומה ההבדל טמפ'....יש לי 300 שקל ואני צריך גם לקנות משחה תודה...
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם; ניסיתי לאחרונה לעשות OC קטן למחשב, מעיין התנסות קטנה מתוך שעמום, העליתי את התדר מ-2.8 ל-3.0 , (ממש כלום, אני יודע....) ולמרות הכלום הזה, המחשב קורס, אחריי ריסטרט הוא פשוט קורס (לאחר ביטול ההמהרה המחשב הפסיק לקרוס); העליתי את המחלקים מ-200 ל-214 (נו 3.0 GHz) וזהו.......מה יכולה להיות הבעיה? -רון
-
- 12 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש ומרחתי את הגריז בעזרת קיסם אוזניים ואז אם כרטיס אשראי ישרתי את הכל לשיכנה דקה ושווה. לא מזמן ראיתי שאומרים להוציא קמות גדולה ואז אם הכרטיס למרוח אז עשיתי בסדר או שפעם הבאה לעשות בצורה אחרת? תודה לכל העונים ;D
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
היי אני בונה מארז והנה מה שחשבתי לעשות בו ואם יש לכם עוד רעיונות אז תודה אני רוצה אם הלמעלה לעשות משהו יפה עם לדים אולי חריטה אבל אני זקוק לתמונה בת *****. הנה התכנון לעכשיו
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
D805 = אדיר. 3.34GHZ עם קירור BOX. לא מסעיר, פשוט כיף. מחכה לBT. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
גנבו את המחשב היקר והאהוב שלי- מה שרק מוכיח שמה שבא בקלות, ובכן, הולך לכל הרוחות כשבני בליעל גונבים לך אותו! העניין הוא שיש לי מחשב בן 3 פחות או יותר שישב עד עכשיו בפינה: amd 3000+ venice בסוקט 939 עם קרור סטוק לוח gigabyte k8ns סטיק בודד של ddr 256mb 400mhz ג'נרי raedon 9250 128mb ספק ג'נרי gyro-כתוב עליו 500w, אני בספק... מארז atx, אם זה אומר משהו. השגתי מסך 17" lg 1750q המחשב הזה יכול לשרוד עבודה משרדית וגלישה, אבל אני רוצה להוציא ממנו את המקס' עד שיהיה מספיק תקציב לקנות מחשב חדש (מה שייקח זמן). אני רוצה לסחוט ממנו כל מה שאפשר, אני יודע שצריך לשדרג , ופה אני צריך עזרה: 1. האם אני ארגיש שיפור משמעותי עם OC? 2. האם משתלם לי לשדרג את המפרט חלקית בכמה מאות שקלי…
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איפה בדיוק אני אמור לשים אותו ?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איזהמערכת עדיפה מערכת המים או מערכת הקירור אוויר השימוש הוא לoc והשאלה היא האם זה משתלם לקנות קירור מים ומה הוא נותן לנו תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי פאנל בקרה של וונטק עם 3 סנסורים CASE \ CPU \ HDD חשבתי לחבר את ה CASE לכ.מסך אבל אין לי מושג איפה לשים את הסנסור בין ההיטסינק לבין השבב ?!?! (בחוברת הוראות כתוב שאסור לשים ישירות על המעבד אלה ליד (בקשר לCPU) יש לי כ.מסך ג'יפורס אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'ינטק שבא רק עם לוח קירור בלי מאורר, לקחתי מאורר של פנטיום 2 (קטן כזה.. 3-4 ס"מ) וחיברתי לו כבל 4 פינים (לא זוכר איך קוראים לזה.. מולקס או משהו כזה) שמתחבר לספק זה עובד נחמד אבל זה עדיין לא ממש קירור רציני כמו קריסטל אורב או ICEBERQ אבל זה כבר יותר טוף ממה שקיבלתי עם הכרטיס (כמו שאמרתי רק לוח קירור) הקצור.. כדאי לחבר לשם סנסור או להשאיר ב CASE ואם כן, אז לאן לחבר
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מארז של 80 ממ פאן אני צריך מארז 120 ממ פאן שווה להחליף למארז גדול יותר והאם הקירור יהיה אפקטיבי יותר לעומת 80 ממ פאן? האם מישהו יכול להביא לי קישור למארז זול שמותאם ל120 ממ? אני חושב לקנות דברים מחול שמאוד זולים אך אני לא סגור על המארז עדיין... יש פה חנות ממש אחלה שעושה משלוחים לכל העולם ויש שמה דברים מאוד מאוד זולים בהשוואה לאיביי http://www.hardwarecooling.com
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ממצב אנשים? יש לי מחשב ישן עם מעבד הנ"ל... ואני לא מוצא ת'אפשרות שלו בביוס לעשות לו אוברקלוק אני לא בטוח שאי-אפשר לעשות לו ולכן אני שואל אתכם איפה ניתן למצוא ת'אפרות לעושות לו... תודה מראש ATR
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.0 ה-RPM עומד על 2500 יש אפשרות לעלות את הRPM הסיבה לכך שהמעבד חם מידי בין50-45 מעלות ללא מאמץ שהמארז פתוח. יש אולי תוכנה שבעזרתה אני יכול להביר את המהירות של המאורר?????? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך: ASUS V9280 GeForce 4 Ti4200 AGPx8 קראתי שיש לו פוטנציאל OC ממש טוב כאן האם אני צריך להחליף את הקירור של הכרטיס, או שהמאוורר שבא איתו מספיק טוב? אם אני לא מחליף קירור יש סכנה גדולה שהכרטיס יהרס? תודה לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שאני לא אצטרך להפעיל אותה כל פעם, כאילו שאני מגיע למהירויות החדשות ואז התוכנה מקבעת את הכרטיס על המהירויות האלו. ושאני לא אצטרך לטעון PROFILE או להפעיל את התוכנה בכל הפעלה של המחשב. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך כלל לא אוהב OC אבל החלטתי לעשות OC קטן ל6300 ל2 או אפילו 2.2Ghz.(הוא בעיקרון 1.86) בגלל שהוא יוצר לי צוואר בקבוק קטן... אז רציתי שתדריכו אותי step by step מההתחלה ועד הסוף בבקשה.(קראתי כבר את המדריך ולא כל כך הבנתי מה לעשות.. :-\) את המפרט שלי אפשר לראות בצד... נ.ב...אני מפרמט בימים הקרובים ועובר לוויסטה, זה לא אמור לשנות שום דבר נכון? (ז"א: אפשר לעשות עכשיו OC ושאני יעבור לוויסטה ההגדרות והOC ישארו נכון?) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://tinyurl.com/y38vxl מנצח בהפרש קטן את קירור הסטוק של הX1950XTX כשהאחרון מכוון על 100%, הישג לא רע בכלל החסרונות היחידים הם המחיר הגבוה (49$ MSRP) יחסית לקירורי VGA מתחרים וחסימת הסינקים לזכרונות (בחלק מהכרטיסים) נמתין לביקורות נוספות אבל מה שבטוח בינתיים HR-03 נראה טוב מאוד
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב החדש הגיע...חתיכת ביצועים וכל זה. אבל יש בעייה בכרטיס מסך. הוא דיי חזק, אבל גם מתחמם דיי מהר. כתוצאה מהחום נוצר במשחקים מן "קטיעות" קטנות מידי כמה שניות. כשאני בודק את הטמפרטורה שלו אחרי משחק כבד, זה מגיע בקלות ל85. על מנוחה זה 60. אין לכרטיס מסך מאוורר. רק היט סינק דיי רציני של גיגהבייט. הוא רותח יותר מקומקום. אז חשבתי להחליף לו את הקירור לפסיבי. תנו לי בבקשה המלצות לקירור שיתאים לכרטיס, עד 200 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם בחיטוט בחדר מוזיקה בבצפר מצאתי ערמות של קופסאות של לוח אם עם כל מיני שטויות (חוברות .. דרייברים... דרעק), אבל, בתוך כל קופסא כזו, הסתרר לו גם חיישן חום מחובר לאיזה צ'יקמוק שנראה שהוא מתחבר ללוח אם... מכיוון שאין לי לוח אם שכזה, אני מחפש שימושים ל5 חיישנים כאלה ש"הרמתי" היש דרך כלשהי להשתמש בהם ? spanks רצ"ב תמונה:
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כרגע ראיתי ב ASUS PROBE שמהירות המעבד שלי היא 2000 ואילו המחהירות המקסימלית היא 2400 מה זה אומר ? לא עשית OC ולא שיניתי שום הגדרה במעבד עדיין ;D. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר או להסביר לי בעצמו את כל המושגים של ה OC כי בחיפוש לא מצאתי ולא במדריך באתר
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר חנות שבה יש מאווררים צבעוניים למחשב?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט שלי. Ci7 920. MUGEN2 cooling scythe gigabye EX58UD3R OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL 8-8-8-24 - GOLD EDITION ENERMAX MODU82 PRO 525W אני מעוניין לבצע OC ואני צריך עזרה עם כמה דברים. 1). הטמפ שלי ב IDLE היא בין 29-32 מעלות בלואד של אורטוס זה הגיע ל 50 מעלות... (אבל הפול לואד של אורטוס לא ניצל 4 ליבות) האם הטמפ תקינה מספיק בשביל לבצע OC וכמה אוכל לדעתכם ? 2). אני זקוק לתוכנה שעושה FULL LOAD על 4 הליבות, על מנת שאוכל לדעת האם הטמפ תקינה. ב CORETEMP ה TJMAX של הטמפ הוא 100, האם 50 מעלות מתוך 100 זה טמפ יחסים מאוד גבוה ? 3). האם הזיכורן יהווה צוואר בקבוק ב OC ? האם הספק של אנרמקס יסחוב העלת מתחים? (חשוב לציין כי יש לי כרטיס מסך ששולק אמפר 260GTX SUPERCLOCKE…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי לפני הכל זה המפרט שיש לי (בצד).. הצלחתי כבר כמה פעמים לעשות OC ל8800 אבל זה לא יצא הכי יציב שבעולם והיו משחקים שנתנו תוצאות טובות והיו חלק שפשוט נתקעו. ומפה אני מסיק כל פעם מחדש שהOC לא ממש יציב.. אז ככה יש לי RivaTuner v2.09 ו 3DMark06 וכמובן את הדריבר האחרון של NVIDIA! רשמתי את התוצאות בהגדרות המקוריות והחלתי לצאת לדרך עם הרבה ציפיות לעזרה ותמיכה ממכם עם המעבד והזכרונות ממש עזרתם לי וזה המקום גם להודות שוב.. (ממש היתי מופתע מהנחישות שבלעזור מהקהילה הזו) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338021.msg2916663#msg2916663 אשמח גם לקבל הגדרות דומות לבעלי פלטפורמה דומה כולל הנתונים כמו טמפ\תוצאות\ומתח.. בביוס הPCIE נעול ב100 לצורך דיוק זה הכרטיס והקירור:…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בדיון הקודם שפתחתי, אני רוצה להוריד את הטמפרטורה, ויש סיכוי טוב שאני אעשה OC. עכשיו השאלה היא איזו מבין 3 האפשרויות הבאות היא הטובה ביותר (יש לי מארז ג'נרי): א. לקנות פשוט מארז חדש וטוב כמו האפולו ב. לקנות קירור טוב ב250 בערך למעבד בלבד, כי הרי הOC מעלה את הטמפרטורה של המעבד ג. לקנות מארז לא ג'נרי ב250 ש"ח בערך (יש משהו ב230 של COMPUSE או איך שלא קוראים להם, נראה לי שזה לא ג'נרי) בתוספת קירור טוב למעבד ובנוסף, איך הלוח אם הזה לOC? Gigabyte GA-M55S-S3 יש לי AMD 4800+ ו8800GTS 320MB עם 2GB 800 MHZ וליברטי 400W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6840
-
- 12 תגובות
- 699 צפיות
-