עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kinggil,

תודה לך שאמרתה לי שכדאי לרכוש את ה AC 64 FREEZER. אחלה מאוורר. רק בטעות לא מרחתי טוב את המשחה הטרמית \: והמעבד קצת חם. http://img122.imageshack.us/img122/3373/dscf12616wq.jpg

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  2. אז ככה יש לי מאורר שנימצא על הלוח אם שזה בעצם המעבד ככזה זה מה שהיבנתי חח אז יש לו קליפסים לבנים אני מוזיז אותם עכשיו איך אני מוצאי את המאורר הינה תמונה של המאורר יש מהכונן התמונה שהקליפסים סגורים אבל בכל מיקרה הם רק זזים לצד הבעיה היא איך אני מוצאי את המאורר

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by shlomi8,

אני משחק קול אוף דיוטי עם אתם יודעים מה זה אחרי איזה 20 שניות כל האף פי אס שלי יורד זה לא היה לי לפני איזה חודשיים (רק עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי חודשיים) לאחרונה הוספתי 2 מאוררי 80 מקדימה אחד 80 בצד ואחד 120 מאחורה...המעלות שלי: כרטיס מסך:35 במנוחה 40 מאמץ מעבד 60 מנוחה מעל 70 במאמץ (אמאלהההההה) יש למישהו המלצות משהו לתקן תבעיה כי זה ניראה לי בטוח החימום...

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  4. אחרי שלא זכיתי למענה בדיונים הקטנים שפתחתי בבקשה לעזרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183041.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182837.0 ... החלטתי לקנות מה שנראה לי.... אז להזכירכם יש לי סלרון 800 ליבת קופרמיין. 47 מעלות IDLE. לוח אם של גיגהבייט. אז קניתי VOLCANO 10 וכמובן שבילבלתי והוא לא התאים לי לחיבור למעבד... במקום לקנות VOLCANO 10+ שמתאים גם לתושבת 370 שלי. אז עיקמתי קצת פה ושם ומרחתי משחה תרמית ויהנה עכשיו הטמפ בIDLE היא 33.5 בערך. שינוי משמעותי, לא?! ועוד בחום של היום אז עכשיו אני רוצה OC! :ylsuper: סלרון 800->המכפלה נעולה. FSB -> בביוס בדקתי, המצב הוא 100HZ, והקפיצה הבאה היא 133HZ... ואם אני רוצה יותר? צריך להשתמש…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המעבד הוא 2.4C נורט'ווד, אתמול הסרתי את הסינק, ניקתי את כל הפינים מהאבק שביניהם, מרחתי מחדש AS5 (חשוב לציין, תודה רבה לאנטולי שסייע לי), הטמפ' לפני כן הייתה בערך 50 במנוחה (אייסי קיו, ווינאמפ, תוכנת שיתוף, פיירפוקס) עכשיו בערך 48-47 זה ממש מעצבן. יש לי 120 מ"מ קידמי 120 מ"מ אחורי סירקולציה טובה יחסית אז מה הבעיה פה ?? תודה לכם.

• 16 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by DDgeva,

שווה לקנות ספק כח של ספייר 500W ב300 ש"ח? או שיש לכם המלצה טובה אחרת באותו טווח מחירים?

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

שאלה הסמפרון אמור להיות עם FSB של 1600...נכון?? ובOC ממומלץ להישאר באיזור הזה??.. הלוח בעיקרון יכול לעשות 2000...זה לא מחייב שהמעבד יכול?. כי יש מצב שזה מה שמגביל אותי...כי אני ב278 ועל X4 (כלומר 1112) ועוד שאלה אם כבר פתחתי פה הודעה... יש מצב שמה שעוד מגביל אותי זה המתח של המעבד..?...הוא על 1.450 (מוגדר ככה בביוס)....בCPUz הוא קפיצות של בין 1.472 לבין 1.488 נורמלי? אם אפשר לענות לי על כל חמשת השאלות...(חפשו את הסימני שאלה) תודה רבה (אם יש טעויות כתיב זה לא שאני טיפש זה כי השעה 4 תתחשבו.)

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

מפרט בצד קניתי ספק TT 420W והרכבתי אותו לפני כמה דקות. נכנסתי לביוס, העליתי FSB ל-166 ושמרתי את ההגדרות. כשהביוס עלה שוב, אני רואה שהמעבד חזר למהירות סטוק באופן ישיר! העליתי ל-FSB 155, ואותה התקלה. רק שעם FSB 140 המחשב עלה וה-OC עבר בהצלחה. ניחוש שלי, הוא הזיכרונות שמגבילים אותי. ב-140FSB הם עבדו בערך על 540, אבל ב-166 הם עבדו על 667, ויכול להיות שזה מעבר לגבול היכולת שלהם. חשבתי לשים את הזיכרון באופן ידני על מהירות מסויימת, במקום AUTO לפי FSB של המעבד. על איזה מהירות מומלץ להשאיר?

• 6 תגובות
    • 485 צפיות
  9. Started by guy1235,

שלום לכולם זה המפרט שלי: DualCore Intel Pentium D 805, 3800 MHz בסטוק אני כמובן על 2666 MHZ. P5LD2-VM ASUS 945G AEneon DDR2 533 MHZ אז ככה חשוב לי להגיד שאני עובד זמנית עם כרטיס מסך שמובנה על הלוח! א. אני מגיע לFSB 199 ואני לא יכול להמשיך יותר למה זה? (FSB 199 = 3960 MHZ) ב. שאני שם את המחשב על FSB199 אני מתחיל ליראות נקודות לא רצויות קווים ושינוי בצבעים, למה? ג. עד איזה טמפ' אני יכול לסחוב עם המעבד במאמץ מלא? ד. אני עכשיו על FSB191 שזה בעצם 3800 MHZ והכל יציב. אז איך ממשיכים חברה? :s05: תודה מראש לכל העונים! תבינו אני רוצח מעבדים בדם קר!חח

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by malcolmx9,

יש לי לוח אם GIGABYTE 945PG, וזיכרונות 533 של סמסונג. אני רוצה להעלות את הוולט של הזיכרונות ב-0.1, דרך הביוס. אבל איפה התפריט הזה נמצא בביוס? נכנסתי לכולם, ולא שמתי לב!

• 12 תגובות
    • 600 צפיות
  11. יש לי מחשב שאני מת להוציא ממנו קצת יותר. עכשיו,החלקים שמעניינים בOC הם: מעבד,לוח,זיכרונות,כרטיס מסך וקירורים מיוחדים וטמפרטורות המחשב. יש לי AMD ATHALON 64 3800X2 DUAL CORE ASUS A8N-SLI PREMIUM CORSAIR SELECT VALUE 512*2 400MHZ LEADTEK 6800GS ZALMAN 7700CU מעבד:38 אחרי מאמץ כבד לפי הביוס כרטיס מסך:40 מעלות בלי מאמץ. אחרי מאמץ כבד עוד 2-3 מעלות לפי הדרייברים של נווידיה. לוח אם:35 מעלות מקסימום לפי הספיד פאן. מה מומלץ? יש לציין כי המעבד על משחה פשוטה,עוד לא מרחתי את הAS5. אם אני עושה OC למעבד,זה יגרום לו לנצל את הכרטיס מסך יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by בקהאם,

יש לחבר שלי מעבד 3200 באתי אליו והוא עושה רעש של טרקטור אז מה עדיף לו לקחת מבין אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1403&products_id=8534 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=11117 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=9438

• 10 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by IGk,

קיבלתי הצעה להחליף את המארז שלי (מארז פשוט וספק ג'נרי 400 וואט) למארז חדש של Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower CASE כולל 2 מאווררים 120 ממ וספק גם של Thermaltake 400watt ב 600-700 ש"ח בערך וזלמן vf700cu ב 190 ש"ח או לקנות ספק חדש של חברה מוכרת (400 וואט) בין 200-260 ש"ח v-1Thermalright ב 200 ש"ח ומאוורר 120 ב 60 בערך אני עושה אוברקלוק רק לכרטיס מה כדאי? המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט, X800GTO AGP ,WD80X2 ,ASUS P4P800E DLUX,צורבים2X, זכרונות4X 512 ,מאווררים 80מ"מ 2X

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  14. שלום חבר'ה אני חייב וצריך את העזרה שלכם אז ככה איך אני בודק את טמפרטורת המחשב שלי?? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  15. הטמרפטורה שלו במנוחה היא 47+- מעלות.... הרעש שהוא מוציא הוא בלתי נסבל אפילו במצב מנוחה, שלא לדבר על שאני נכנס למשחק! מה אני צריך לעשות- להחליף מאורר למעבד? להחליף מאוררים במארז? או שעדיף כבר להחליף למארז יותר איכותי ויותר טוב? (כרגע זה מארז ג'נרי עלוב ביותר...) לגבי התקציב- תגידו לי מה צריך להחליף ואני אראה כמה אני משקיע על כל רכיב..... תודה לעוזרים מראש נ"ב אני לא מתעסק עם מודים של מאוררים וכדומה...

• 15 תגובות
    • 874 צפיות
  16. תיראו חבר'ה זה טוב אם אני ישים מאורר אחד למלע שמוצאי אויר ואחד מיתחתב שמכניס אויר או ההפך למלע מכניס אויר ומיתחתב מוצאי אויר? ועוד משהו קניתי שתי מאוררים חדשים אבל יש לי בעיה קטנה אין לי מושג לאן אני מחבר אותם ביכלל שיעבדו בבקשה עזרה מודה מראש לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!

• 12 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by DeeKay,

גם יפה גם אופה. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=1958

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  18. Started by no43189,

עשיתי OC למעבד AMD 3000 העליתי תHTT ל230 והמכפלה הורדתי ל3 במקום ל4 כי שאניי שם על 4 הוינדוס לא עולה והמחשב עושה ריסטרט הישארתי את זה על 3 הכל עבד בסדר גמור עד שניסיתי לשים שוב על 4 ולהוריד ל225 תHTT עדיין לא עזר כלום אחרי זה החזרתי ל3 ועכשיו הוינדוס עולה אבל קורס אחרי כמה שניות ב225 והמעבד מתחמם יותר מדיי ומקודם הוא לא התחמם ....וגם מה שהבנתי צריך לעלות תמתח של המעבד שהכל יעבוד בסדר הקטע זה שאני לא יכול לעלות יותר תמתח זה לא נותן לי....בקיצור אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי שהכל יעבוד על מכפלה 4 ואיך אני יכול להעלות עוד תמתח של המעבד ???? :s05: **לוחם אם זה ASUS A8N SLI DELUX

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. יש לי סלרון 800 ליבת קופרמיין, טמפ בIDLE 48. [סוקט 370] אני מתכנן OC, רציתי לקנות קירור, חשבתי להיסתפק ב VOLCANO 7 או משו כזה, אבל לא מוכרים אותם כבר... אני רוצה לבזבז 100 שח על העניין... לא כל כך בא לי לחגור אלא אם כן אתם ממש תמליצו... זה הברירות שלי: THERMALTAKE Chrome Orb For for AMD ThunderBir4d up to 1.3GHz מחיר טוב אבל לא בטוח שיתאים ללוח שלי. 45 שח, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=777 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus זה לאטלון XP, אז אמור להתאים לא!? והמחיר טוב. 58 שח, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=2025 ThermoSonic ThermoEngine V60-…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  20. כידוע לחלקכם בחברת אייבורי נפתחה מחלקה חדשה שאני אחראי עליה,מחלקת High End . מחלקה שקמה בשביל לתת שירות באייבורי גם לנתח שוק הגבוה,עם מחירים שוברי שוק. אני צריך את עזרתכם בבחירת מוצרים לתת מחלקה,מחלקת מודינג וקירור. איזה לדעתכם מוצרי קירור ומודינג להזמין? אני צריך דגמים ספציפים של פתרונות קירור,אם זה מאוורים קירורי מים מארזים וכו'.. לבינתיים הכנסתי את big typhhon בראש הרשימה.. Zalman VF700 AlCu VGA Cooler מה עוד? תודה

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש בעיה חמים? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום לחבר שלי יש לוח אם של אסוס P4s 800d עכשיו הוא מרעיש לו אז הצעתי לו להחליף תמאוורים אז איך אני יודע איזה מאוור אני קונה למעבד ? אני רוצה מאוור שקט במיוחד ואמין ! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  23. Started by BoJlk,

שלום רב לכולם. קיבלתי את הכרטיס מסך ATI Radeon X1800GTO של Connect3D ונדהמתי מכמות הרעש שהוא עושה והמשקל העצום. אני לא בטוח אם יש לו בקרת שליטה אוטומתי על מהירות המאורר של הכרטיס. ראיתי שהכרטיס אמור להגיע לטמפ' של 69 מעלות! שזה מטורף ואני לא רגיל גם לטמפ' כזאת. אני מחפש פתרונות קירור לפי כמות הרעש (פחות יותר טוב) ובקרת שליטה כלשהי. האם פתרון fanless של ThermalTake יכול להיות טוב מספיק? ולמשהו יש יצרים שחושבים שקירור זכרון זה לא רלוונטי Arctic-Cooling NV Silencer 5 REV2

• 18 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

לא מצליח יותר להעלות מבלי לקבל ארטיפקטים.וזה אחרי שיש לי את הזלמן. טפ' במאמץ לא עוברת את ה-55 מעלות,שזה שיפור מדהים מקירור הסטוק,אבל למה אני לא מצליח להעלות ללא ארטיפקט? האם יש מצב שבביוס אני משנה משהו כמו העלאת מתח או מצב טורבו?יש מצב לשנות בכלל משהו בבביוס לכ.מסך(PCX).

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by kinggil,

תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים