עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sahargt,

shalom friends I need your help and advise for fans for my coumpter case which one are the best and quiet size 80 mm there is no problem for purchase of any amount I can afford any amount thank you and you can write in hebrew

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by lllb,

הבנתי והתבאסתי שאי אפשר לעשות OC למעבד אינטל פנטיום 3. אבל הלוח שלי (ASUS P3V4X) תומך לפי מה שראיתי בספר שלו ב JumperFree ראיתי עוד בספר שאפשר לשנות את מכפלת המעבד דרך הלוח בעזרת גמפרים שמובנים עליו רשום כך:this option sets the frequency multiple between the internal frequency of the cpu and the cpu's external frequency. these must be set in conjunction with the cpu bus frequency ויש טבלה של אפשרויות לשינוי המכפלה(המכפלה הנוכחית על 5 ואפשר לפי הספר להביאה ל 8) האם זה אכן יכול לעזור ולשנות משהו? ???

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  3. Started by Alexkmr,

אני לא ממש מבין בזה לכן אני שואל למקרה חירום. תחת Processor,בCore Voltage - זה בסדר שהוולט כל הזמן משתנה או שהוא צריך להיות קבוע?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  4. היי אני כבר הרבה זמן מתעניין בקירור מים כרגע אני עם BT VX הוא עושה את העבודה טוב מאד,אני מעוניין לדחוף עוד קדימה המעלות במנוחה בערך 40-45 במאמץ אני על 60-65 מעבד E6400 באס 425 לגבי קירור מים, יש לי משאבה ויש לי רדיאטור,עקרונית אני צריך רק בלוק למעבד, חשבתי על עוד רעיון כדי לקרר ממש את המים,יש לי בבית מיני בר כזה של מים קרים וחמים ולא משתמשים בו כי המים החמים בו לא עובדים,אני יכול לפרק אותו ושהוא יקרר את המים,ואז זה יהיה ממש קר. השאלה שלי א.איזה בלוק אני צריך לכזה דבר אני מעוניין להגיע למעלות ממש ממש נמוכות 20 ומטה אחרת אין לי טעם אני ישאר עם הקירור אוויר בנתיים, כדי להגיע לכאלה מעלות אני צריך לעשות משהו מיוחד?בלוק מיוחד או משהו אגב לא תהיה בעיה של נוזלים בכאלה מעלות? אשמח…

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by gaziter,

שלום יש לי זיכרונות כמצויין למעלה והמפרט אתם רואים בצד. הזכרונות לא עובדים על 1066 אלה רק DC שלא לדבר על OC. ניסיתי הכל להעלות מתחים כמה שאפרשר להוריד את הOC של המעבד שכרגע הוא 3300. אם מישהו יודע מה לעשות אנה עיזרו לי... תודה מראשץ

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  6. שלום לכולם! המאוורר שברשותי כבר לא עומד בעומס חום וצועק רוב הזמן כשהמחשב דולק. אשמח לקבל המלצה למאוור חדש עד 120 שקלים וגם המלצה למשחה טרמית. אם אפשרי מהאתר של KSP סניף פתח תקווה זה יהיה מעולה. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ZUMARA1,

המדריך האחרון שעשו ממש לא מזמן OC על מעבד 2500K רציתי לשאול אם באמת הכלים שהראו שם זה כל הכלים לOC ברמה כזאת סביבות 4.5-4.7 בתור אחד שלא עשה OC ^^ ומתחנן OC במחשב בחדש רציתי לדעת האם זה באמת כזה פשוט שינו כמה אופציות ל off/on ומשחק עם המתח ?תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by Tall-Guy,

לפני כמה שעות שמעתי רעשים של טרקטור מהמארז שלי. פתחתי את המארז וגילתי שהמאוור של הכרטיס מסך שלי איבד כנף. אני מעוניין לקנות קירור חדש אולם אני לא מבין דבר בעניין. רצוי לציין ש - 1) הכרטיס שברשותי הוא ATI Radeon 9700 - Hercules. 2) אני לא עושה Overclocking או משהו יוצא דופן. מה שכן אני משחק הרבה משחקים. 3) אני מחפש חנויות שנמצאות במרכז. לכן חנויות כמו Panda יהיו בעיה בשבילי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by adi518,

אוקי P: קראתי את הסטיקי וזה.. הבנתי שזה באמת יחסית פשוט לעשות OC אבל אני צריך לדעת כמה דברים.. מה צריך לבטל בביוס לפני שאני מתחיל לעלות את המכפלה של המעבד? מתי אני צריך להתחיל לעלות את המתח? אני צריך לשנות גם דברים בזכרון או רק של המעבד? אני חושב על OC ל 4.5-6.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by nicirnTAL,

אממ... לקחתי סכין יפנית התחלתי לחתוך. עכשיו, לפעמים נחתך הלפסטיק אך עטפתי אותו בסלוטייפ... אוקיי המשכחתי, עיגלתי סובבתיני ושמתי את הסילוטייפ מסביב. עכשיו חיברתי, ואני לא רואה את הכוננים בווינדוס ( :-\ ). זה בגלל ה"קריעות"? בגלל שאני חכם, יש סיכוי שחיברתי הפוך... ואיך כ"כ הרבה סימון, איך אני יודע? ( :-[ ) * יש לי הרגשה שזה לא הפורום המתאים...אז...

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  11. שקניתי את המחשב לפני איזהחודשיים שלוש הטמפ' של המעבד ללא מאמץ היו 23-28 ובמאמץ הם הגיעו ל 40 גג טמפ' הכרטיס היו 40 ללא מאמץ ו עד 60 גג במאמץ מאז הוצאתי את המעבד מהתושבת אינפור פעמים כולל את הקירור ואז המעבד הגיע ל35 ללא מאמץ ובסביבות ה 50 במאמץ (אחרי או.סי קטן בלי להעלות מתחים) יש לציין שהחלפתי משחה פעמיים! פעם אחת מרחתי שכבה דקה על כל המעבד ופעם שמתי באמצע ומרחתי את זה קצת עם הקירור (סטוק) המעלות של המעבד ירדו לכיוון ה28-29 ללא מאמץ והכרטיס ל 43-45 ללא מאמץ אבל משום מה עם הזמן הטמפרטורות עולות יותר יותר יש למישהו איזה רעיון ממה זה נגרם ? שתי סוגים של מריחות שונות והאם זה אמור כל כך להשפיע לעבר הכרטיס מסך ? הטמפ' מעבד ללא מאמץ כרגע הם 35 והכרטיס ללא מאמץ 50-51 אז למ…

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  12. שלום רציתי לדעת אם אני יכול להרכיב ביג טייפון על הלוח הזה... http://www.intel.com/products/motherboard/d915gev/index.htm תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  13. משהו שמתקרב לטייגון, לא כמו הצינורות PVC הפשוטים של TT וכו...

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by moshel7,

Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8716F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Gigabyte M56S-S3 / M61P-S3 / M61SME-S2 / M61VME-S2 / M68SM-S2 Series Chassis Intrusion Detected No Temperatures Motherboard 38 °C (100 °F) CPU 37 °C (99 °F) CPU #1 / Core #1 10 °C (50 °F) CPU #1 / Core #2 18 °C (64 °F) MCP 47 °C (117 °F) Aux 42 °C (108 °F) GPU 45 °C (113 °F) Cooling Fans CPU 1800 RPM Chassis 1815 RPM Voltage Values CPU Core 1.31 V +3.3 V 3.31 V +5 V 4.97 V +12 V 11.84 V +5 V Standby 4.92 V VBAT Battery 3.07 V DIMM 1.89 V מה פרוש ה-MCP ב-EVEREST

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  15. חבר'ה יש טעם לקנות גוף קירור במקום הגוף קירור המקורי של הלוח לגשר הצפוני אם לא עושים OC? תודה

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by soulriver,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את מערכת הקירור של המחשב שלי, מאוורר אחד של המארז נדפק ועכשיו הוא עושה לי המון רעש אז חשבתי שאולי כדאי לשדרג כי גם הקירור של כל המערכת היא לא משהו כי המעבד שלי הקודם הגיע ל60 מעלות ובכל אופן שדרגתי את המעבד שלי לAMD Athlon II X2 250. מה אתם אומרים שכדאי לשדרג במערכת קירור? אני חשבתי אולי את המאווררים של המארז למאווררים שקטים יותר וגם עם שליטה של הfan control שבביוס. אני אשמח להצעות. תודה. המפרט מחשב שלי: AMD Athlon II X2 250 GIGABYTE - Motherboard - Socket AM2+ - GA-MA78GM-S2H (rev. 1.0) ST3500418AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 500GB Hard Drive | Seagate Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1 TB G.SKILL PK 4-4-4-12 2GB (1GBx2) (DDR2-800) ANTEC…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by D_N_A,

נשמע מעניין, http://www.latimes.com/news/science/wire/sns-ap-magnetic-refrigeration1231dec31.story?coll=sns%2Dap%2Dscience%2Dheadlines

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. הדבר הכי מיקצועי שיש להסרה של גריז טרמי. ולגבי המשחה שאני רוצה להשים Arctic Silver 5 הבנתי שצריך להשים רק נקודה ממש קטנה במרכז וזהו? נכון או שזה משתנה ממעבד למעבד.

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by avivlevy,

יש לי את הלוח שבמפרט ואני צריך את התתוכנה שמראה טמפ'

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by iCe_bLaSt,

אחרי שביצעתי הזמנה על מחשב מIQPC , גיליתי שנגמר להם הTuniq Tower , ולפי מה שהבנתי מדובר בבעיה שלא תפתר בקרוב. השאלה היא מה אני יכול לקחת מהם במקומו ? איך הScythe Ninja Rev B למשל? מעניין אותי מבחינת רעש וביצועים. או שאולי שווה לחכות חודש + בשביל הטוניק?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by _BooM_,

מחפש קירור שקט במיוחד למעבד (ללא התפשרות על איכות הקירור כמובן), צמצמתי את ההתלבטות לפחות או יותר שניים: Scythe Zipang SCZP-1000 ZALMAN CNPS9500 AM2 ע"פ נבירות ברשת, הם נראים לי מתמודדים די אידיאליים. מכיוון שהמחשב כבר מורכב עם הקירור המקורי, כדאי שהרכבתו תיהיה די פשוטה. מי יתן את השקט הטוב ביותר? דעות? הצעות נוספות?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by ASTR4L,

בוקר מאוד קר עושה טוב למחשב https://www.dropbox.com/s/poapzjcor4lmohh/IMG_20131025_092937.jpg https://www.dropbox.com/s/8imnej0jrcfu43n/IMG_20131025_093149.jpg https://www.dropbox.com/s/836a7msg2z5p1yw/cpu.jpg

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. יש לי AMD 4200 (939), ו7800GTX. אם צריך תקציב גדול יותר אז תגידו, ואם נשאר עוד כסף ויש גם מספיק למאוורר למארז אז תוסיפו תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  24. יש לי לוח חייה ביותר של 3 מאוררים שיש להם גריל גדול וכולם מחוברים ביחד עכשיו כתוב עליהם ETRI שזה שם החברה ו model 141lt ואז כתוב משהו ואחר כך 115v~ 50\60Hz 10/9w 125\110mA על כל אחד מהם כתוב את זה השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לחבר את זה למחשב מבלי לגרום לו נזק אני רוצה לעשות איזה מודיינג רציני והמאוררים מאוד טובים עם גרילים והכל דרך אגב אני יכול להביא כאלה בכמויות אז עם מישהו מעוניין ויכול לעזור לי לשלב את זה אני ימכור את זה גם הבעסה שמכרתי את המצלמה הדיגטלית שלי לפני שבוע ואז הייתי מביא לכם תמונה אבל חפיף

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by kibub,

היי היום התחלתי OC ונתקעתי (הווינדוס לא עולה) בFSB 333. העלתי FSB ל330 זכרונות שמתי על הכי נמוך 400 ובFSB 330 הזכרונות על 490 (במקור הזכרון 533 אז ככה שעדיין לא הגעתי למגבלה) הגדרות בביוס: מתח מעבד 1.3 מתח לזכרונות 2V בתזמונים 5-5-5-15 מתח לFSB הכי נמוך נראה לי 1.2 טמפ במנוחה 29 במאמץ 42 אם מישהו יכול להגיד לי מה דרוש כדי להמשיך הלאה אולי העלאת מתחים? כמה? ואיפה? ואם מישהו יודע איפה מעלים מתחים לגשר הצפוני והדרומי? תודה רבה לעוזרים והמייעצים

• 5 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.