אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הי כולם בזמן האחרון התחלתי להתענין באוברקלוק קראתי את כל המדריכים וכו עכשיו אני רוצה לנסות קודם על המחשב הישן בעל מעבד אינטל 2.4G כמו ששמעתי יש לי לוח מצוין לאוברקלוק אז אני די ביתרון אך עדין מטלבת אם איזה מהרויות עלי להתחיל, בעיקרון היתי רוצה להגיע ל3.6 לפחות האם הביג טייפון יוכל לשבת טוב על הלוח או שכדאי לקנות קירור אחר או שבכלל כדי לי לנסות קודם אם הקירור המקורי תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חייברה , אני עכשיו יצאתי במבצע של קירור המארז שלי.. אני על פנטיום 4 , יש כבר וולקאנו 7 מחובר.. יש 2 מאווררים קטנים בתוך המארז , אחד בקדימה אחד למעלה מאחור ליד המעבד.. כמה מאווררים עלי עוד להציב בכדיי שהטמפ תהיה אופטימלית? איך להציב? עזרה... =)
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד של INTL 2.8 PRESCOTT הידועים לשמצה כמתחממים!!! אני מעוניין לבצע אובר קלוק למחשב אז ככה: א.בבקשה האם מישו יכול לנסות להרכיב לי איזה מערכת לתת קישורים ולסכם עלות עד 500 שח למעבד ולכרטיס מסך (עם אפשרות של בלי משאווה אבל עדיף שיהיה) ב.עד לכמה אני יכול להגיע עם הלוח האם הבא INTEL ROOK LAKE D856PERL תודה רבה לכל מי שעוזר לי
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מה הטמפ' המומצעת של הארדיסק ! תודה לעונים , רק רציתי לציין שהארדיסק שלי נע בין הטמפ' 30 במצב הטוב ל- 35 - 43 גג ( האם 35 ומעלה זה יותר מידי בשבילו ? ) את הפרטים לגבי הארדיסק אתם יכולים לראות למטה ... | | | | | | | | | / | \ / | \ / \
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז של קומפיוקייס 6A19 יש מאחורה מאוורר גדול 12 סנטימטר איפה אני יכול לחבר את התקע 3 פינים שלו כדי שהוא יעבוד? החיבור של הsys fan תפוס על ידי הזלמן של הכרטיס מסך בקיצור שאני מוסיף עוד מאווררים איפה לעזאזל אני מחבר אותם
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מתכנן מחשב עם I7 920 2.67Ghz. המליצו לי על הקירור של Big Typ 120 VX לפי מה שקראתי לאחרונה באינטרנט, מבחינת ביקורות וכו' הוא לא כ"כ מומלץ. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב, אמין ושקט? התקציב הוא באזור ה- 400-500 ש"ח. המארז שלי יהיה האלמנט S של ת'רמלטייק. תודה!
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2963 איך הביצועים שלו ל AMD64 ? ומה לגבי ה SLK948U ? צריך להיות ממש טוב, לא ? וה TT silent Tower גם מתאים ל AMD64 ? הוא גם טוב ? תודה רבה לכולם, ומצטער על ריבוי השאלות P:
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי זכרון : G Skill F2-6400CL5-1GBNQ והייתי מעוניין לעשות להם אוברקלוק. אין לי כמעט שום ניסיון באוברקלוק, לכן אני מבקש את העזרה שלכם בנושא. כל מידע שתצטרכו לדעת על המחשב שלי, תרשמו ואני אכתוב לכם. מעוניין בעזרה בעיקר מאנשים שעשו הרבה אוברקלוקינג לזכרון שלהם, או לאנשים שעשו בעבר אוברקלוקינג לזכרון מהסוג הזה. תודה רבה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי כאן שהרעש מהמאווררים נובע מלכלוך וצריך לנקות אותם. מאחר שהם באמת היו כבר מלוכלכים פרקתי אותם שימנתי עם WD-40 והדבקתי על הפתח למעלה מדבקה כדי שהשמן לא יברח. הבעיות: 1. כשהמאוורר התחיל להסתובב השמן כנראה המיס את הדבק של המדבקה ונזל מהצדדים. 2. הרעש נשאר אותו רעש, רק מאוורר אחד שכבר הפסיק להסתובב התחיל לעבוד שוב. יש למישהו רעיון איך פותרים את הבעיות?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מעוניין להמהיר את המפרט שמצויין בתחתית.... אשמח לעזרה...
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יותר מזה לא הצלחתי לייצב. האם יש אפשרות לעלות מתחים לכרטיס מסך ? ביוס חלופי?תוכנה? ביוס - יש לי אפרות לעלות את ה- V ל- PCI-E זה יכול לעזור במשו ? אחרי האובקלוק לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה ?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני ב3 גיגה, בלי לשנות מתח הרצתי אותו שעה וחצי בערך אבל אז שמעתי צפצופים חחחח שחכתי להפעיל את המאוררים ורובם היו על חלש מאוד והמעבד הגיע ל 58 מעלות (אופסי..) אבל זה כמעט שלא בגלל האובר זה בגלל שכל המאוררים היו על מינימום... לא ניסיתי להעלות מעבר ל3 כי אני לא יודע אם כדאי..
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
מישהו חשב להכין ממקרר מיני מארז אוברקלוק (טמפרטורה ממוצעת של 4 מעלות למארז)?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בדרייברים הקודמים אפשרות ההמהרה הייתה בתפריט הראשי, עכשיו זה פשוט...נעלם, לא מצאתי אותו בשום מקום, יש לכם מושג איפה הוא?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, חדש כאן יש לי בן שנה וחצי עם מארז די סטנדרטי מ KSP. הבעיה היא שהמאוורר שזורק את האוויר החוצה (8" אם אני לא טועה) מרעיש כמו קומקום לפני הרתחה. השימוש שלי הוא סטנדרטי, לא צריך OC. המאוורר הוא Thermaltake smartfun של Everflow (מקווה שדייקתי בפרטים ולא כתבתי שטויות) אם חסרים נתונים אנא שאלו מה לעשות? דרך אגב, ביצעתי ניקיון פנימי וזה לא עוזר, הוא פשוט מרעיש מהרגע הראשון גם כשהמחשב היה חדש.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
השבוע קבלתי סוף סוף את המשאבה ששלחתי לחול בגלל תקלה ינעל הדואר חודש ימים החבילה ישבה במכס סתם ועוד בחוצפה אם שלחו לי הודעה שני ? מה אם הראשונה שלא קבלתי בכלל ובנוסף רצו בדואר כסף 190 ש"ח בקיצור המצאתי לאם קבלה ובסוף קבלתי את החבילה היום פרקתי על המחשב +הקירור מים וארגנתי הכול מחדש בנוסף עשיתי חלון לדלת צד האמת יצא חמוד אבל אני מתבאס מהמארז חשבתי מתי שקנתי את מהארז שאו מתאים לקירור מים קצת צפוף אבל זה מה יש הסידור הישן
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אוקי חברה אז זאתת הבעיה: בכל פעם שאני נכנס למשחקי פלאש (פוקר של הפייסבוק ועוד כמה משחקים שניסיתי) אז המחשב מתחמם. בדקתי עם התוכנה speed fan וכל פעם שאני משחק המעבד מגיע ל80 מעלות והוא מתחיל לצפצץ, אז אם תוכלו להגיד לי למה אני לא מצליח לשחק עם משחקי פלאש אני ישמח. נ"ב הסתכלתי במנהל המשימות והמשחק פוקר בפיירפוקס לוקח 50% מה- cpu של המחשב.
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
תראו אז ככה הפרטים שלי יהיו למטה : בינתיים יש לי OC קטן ופשוט 2.6 רק העלתי את המכפלה לX13 הפרטים : טוב אז ככה אני רוצה לעשות כבר הרבה הרבה הרבה מאוד זמן OC למעבד אבל לא יודע איך וגם ביקשתי עזרה מגל THEUNIQ וגם הוא לא הצליח לעזור לי ! מקווה שאתה תוכלו לעזור לי : אז ככה הפרטים : מעבד : AMD Phenom 9600 X4 QuadCore Black Edition 2.3Ghz לוח אם : Gigabyte GA-MA790X-DS4 הצ'יפסט הוא 790 זכרונות : Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4-12/15 לא זוכר בדיוק את ההמשך של הCL אבל אני יודע שזה 4 DualChannle Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4 Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4 Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי ! אני מחפש ריאובס שיוכל להחזיק את הטורנדו 92 מ'מ שלי אפשר להציע גם מוצרים שלא נמצאים בארץ , אני במילא הולך להזמין כמה דברים מחו'ל ..
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 8600GTS Passive, קימבנתי עליו מאורר מארז ישן בגודל 80MM, שמביא אותו ל37 מעלות במנוחה עם OC. המאורר הזה כאמור ישן, והוא עובד על FULLSPEED( ישירות לספק ), כל המארז רוטט בגללו, חוץ מזה שהוא עצמו עושה הרבה רעש מהמנוע. אני מעוניין לקנות מאורר כזה חדש, אך רציתי לדעת, האם יש מאוררים מיוחדים לכרטיסי מסך שמשווקים ללא גוף קירור ? משום שבצד הכרטיס שלי יש מרום לחיבור מאורר ושיהיה ניתן לקבוע את מהירות סיבובו דרך המחשב. האם יש כאלו מאוררים לשיווק ללא גוף קירור ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הצלצץם לי לקחת SK7+SF2 לאוברקלוקינג נחמד, אבל ראיתי שהמאורר של אנרמקס יכול לדחוף 95 CFM~ על המהירות הכי גבוהה והSF2 יכול "רק" 75CFM. אז לא כדאי לי לשים את האנרמקס במקום ?? זה יתן תוצאות יותר טובות לא? ויש לי עוד שאלה אחת - אני רוצה לשים מאורר (יחסית חלש) שיכניס אוויר קר מול המעבד ןהצ'יפסט, זה יהיה אפקטיבי? כאילו שיעזור למאורר של המעבד לקחת אוויר, וגם יזרוק קצת על הצ'יפסט. מה אתם אומרים ???
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
?? תושבת 478 2/6 nroth
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש בנושא המודינג אוברקלוק וקירור ובדקתי את הטמפרטורות במעבד והלוח אם שלי וגיליתי שבמנוחה הם 40C ובמאמץ הם בערך מעל 60C אני יודע שזה דיי תיקני אבל זה ממש א מספק אותי בגלל שהמחשב נכבה לפעים אני מאמין בגלל טמפרטורה גבוה יש לי מאוורר אחד עם הספק של 120 מ"מ ואני מעוניין לקרר יותר את המארז במיוחד את באזור לוח האם והמעבד כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. אני מוכן לשקיע 100 שקל פלוס מינוס אבל כדאי שיהיה זול יותר (מאוור) אני פתוח להצעות! ועוד שאלה איך אנ ימרכיב גוף קירור נוסף במארז MIDI?
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-