אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אם כתוב לי על הלוח אם שבשביל מהירות באס אחרת כלשהי גבוהה יותר אני צריך שג'אמפר אחד יהיה short והשני open כרגע יש לי חלק שחור כזה על ג'אמפר 1 זה אומר שאני פשוט צריך להעביר את החלק השחור לג'אמפר 2? קצת הסתבכתי פה... בקיצור מה זה נקרא open ??? כשהחלק השחור עליו או לא?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
האם כדאי לי לשנות את מהירות המאורר בכרטיס מסך שלי 4850 כי המחשב נתקע אחרי בערך 10 דקות של משחק וחשבתי אולי שאם אני ישנה את מהירות המאורר זה יעזור עוד שאלה איך אני בודק את המהירות של המאורר כרגע ואיך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך במאמץ
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נראה איכותי, יפה ולא יקר! מישהו פה התנסה איתו? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1236946344.htm
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זה נראה לכם נורמלי שבמחשב שלי עם מעבד של פנטיום 4 3 MHz, הטמפ' מגיעה ל 55 מעלות בלי מאמץ?! דרך אגב, יש לי 3 מאווררים במארז+1 בספק+אחד במעבד...
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד E7200 ולוח P35-DS4. בצעתי שתי המהרות במערכת, 1. 475MhzX9 , כאן הייתי צריך להעלות את המתח של הFSB והMCH ב0.1V?+ אחרת לא היתה יציבות. 2. 475X8.5 וכאן מספיק שאני מעלה את המתח למעבד והמערכת נראית יציבה. זה הגיוני? כי ממה שאני מבין אם אני מעלה את תדר הFSB אני צריך להוסיף לו מתח בשלב כלשהוא, ולא משנה מה תדר המעבד.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר שנתיים שיש לי את הפריזר 7 פרו, ובזמן האחרון המאורר שלו התחיל להשתגע... הוא עושה רעשים של חריקה, וכל יום כבר מיום חמישי אני משמן אותו ( כל יום! ) פעם זה עוד היה יותר טוב, זה היה קורה רק אחרי לילה שהמחשב מכובה, אבל עכשיו גם כשהוא דלוק זה קורה, אין לי כבר כוח. התקציב הוא באזור ה 150 שקל. הקירור עצמו צריך להיות במימדים נורמליים ולא גדול ( המארז לא יסתדר עם זה ). יותר חשוב לי שקט מאשר ביצועים, אבל עדיף שלא יהיה פאסיבי כי המארז דפוק מדי בשביל להחזיק משהו על טמפ' טובה.... עדיף שיהיה ב PANDAS ( מעדיף להזמין משם ), או KSP\SKYPC מכיוון שהם בראשון ויהיה לי יותר נוח להגיע ( עם עדיפות ל KSP כי הם הרבה יותר קרובים ) את המפרט ( הדיי עלוב ) אתם יכולים לראות בצד, …
-
- 14 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם הקירור מתאים ללוח והאם המאורר שעומד בצד לא יפריע לזיכרונות או לכרטיסים אחרים תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יום שישי קיבלתי את שאר החלקים והתחלתי להרכיב הכל ובקיצור חרשתי על המחשב . זהו המפרט : P4 2A GHz Northwood Vcore = 1.5v GA-8IEXP Bios F8 SAMSUNG 400MHz 256MB Leadtek A280 LE 128MB (Ti4200 Def 250/513) Test System : P4 2A GHz Northwood (130x20 = 2.6GHz ) Stock Cooling Idle=27-30 Full Load =40 VCore=1.675v Giga Byte-8IEXP SAMSUNG 400MHz 256MB (Runs at 350MHz 2.5 , 3, 3, 3 ) Leadtek A280 LE Core=270 Memory = 600 Detonanotr's 40.72 WindowsXP Pro SP1 3DMark 2001SE Score 12,085 בנתיים זה הגבול ... דיי מאוכזב מ OC בכלליות , הכרטיס מסך מתחיל לעשות עיוותים כש Core מעל 270 ... וגם מתצאות ה OC מהמעבד ... תגובות ... אולי איזה רעיון איך להוציא קצת יותר ממנו יתקבלו…
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ציטוט: שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלת מוצרי CoolerMaster של חברת TMS ו-HWzone.co.il. הפרס בו זכית הוא: גוף קירור למעבד מדגם CoolerMaster Hyper 212 – מתנת חברת TMS. ;D זאת ההודעה שנשלחה לי מישהו יודע מתי ואיך זה מגיע? הצעות איך להרכיב נכון יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התקנתי הערב קירור V1 למעבד שלי+זכרונות חדשים (2X2GB PI של GSKILL)+מאוורר קדמי המכניס אוויר. *כל ה5X הם של הכרטיס מסך, השבוע אמור להגיע אלי HR03+ שהזמנתי מחו"ל הטמפ' בקובץ המצורף [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום הקירור המקורי מרעיש , ודרוש קירור חדש לא מרעיש ולא לOC רוצא להתקין חדש , עדיפות לקירור שמוציא את האוויר החם החוצה מהמארז מה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב החדש ATHLON 64 3000+ לא היה עליו (אז) יותר מידיי ביקורות ברשת ואז גם לא ידעתי מה החשיבות של נעילת AGP וPCI (אז זה כולה חודש) הלוח אם שקניתי הוא ABIT MAX3 שם של OC אבל אז נפלה עליי המכה שאם אני עושה OC למעבד גם הכרטיס מסך עולה הכרטיס שלי זה 9800PRO של GIGABYTE ואותו אני לא רוצה להריץ! השאלה שלי זה איך לעזזל שתי חברות בצ'יפטים שחררו ערכת שבבים ואין שם נעילה של הAGP איך ??? זה ממש לא מובן לי אבל זאת שאלה של בין היתר (יענו אם יש תשובה אז ברוך הבא) השאלה האמיתי שלי זה האם עידכון ביוס יעזור לי פה וזה יכלול בתוכו נעילה של כול מה שצריך להינעל? או האם יש דרך אחרת לעקוף את זה? או כול אופציה של OC למעבד בלבד! לפי ה- FanEQ הטמפ' הכי נמוך זה 35 והכי גבוהה זה 6…
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי זכרונות שהתזמונים שלהם הם 4-4-4-12, אבל אם אני לא משנה את הזתמונים האלה באופן ידני בביוס, הם עובדים עם 5-5-5-15 וגם כאן הם לא הכי יציבים... אז מה אני צריך לשנות בביוס בדיוק כדי שהם יעבדו בתזמונים הנכונים ושיהיו גם יציבים?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום בגלל רעשים מעצבנים מהמאווררים שמארז שלי(שאני לא מצליח לזהות מאיזה מאוורר כי ברגע שהמארז נפתח פתאום הרעש נעלם לו) אני שוקל לעבור לקירור מים. עכשיו יש לי מספר שאלות. 1. אני רוצה לקרר גם את הכרטיס מסך(460GTX) וגם את המעבד שלי (AMD PHENOM 955) השאלה שלי היא אם רדיאטור של 120 עם מאוורר אחד יספיק או צריך משהו יותר רציני? 2. אם צריך משהו יותר רציני זה אפשרי בכלל במארז שלי coolermaster 690? 3. מיכל כזה מתאים או צריך אחד גדול יותר http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_367&products_id=30186 4. אם בנוסף למאוור שמקרר את הרדיאטור אני צריך מאוורר נוסף לHD או שהם יכולים להיות גם בלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אוקי, המערכת החדשה הגיעה מפרט- מעבד 3000+ VENICE E6 LBBWE 0521DPAW זכרון 512MB של ADATA PC4000 + זכרון 512MB של ADATA PC3200 VALUE לוח אם DFI NF4ULTRA INFINITY כרטיס מסך X800XL 256MB POWERCOLOR ספק ANTEC 480W NEO POWER HD - של WD 2*80GB בRAID0 צורב - 3500 NEC קירור - FREEZER64 120ממ מאחורה מוציא 120ממ מקדימה מכניס מארז 6A19 עד כה אחרי מספר מועט של שעות על המחשב: בערב אני ימשיך בעקרון הזכרון PC3200 מאוד מגביל אותי, אפשר להגיע עד 220 בלבד לא משנה תזמונים וגם מתח של 2.8 לא עושה הרבה הVNICEים האלו לא אוהבים מתח ממש.... ב9*300=2700MHZ המעבד לא יציב גם ב1.55, וגם ב1.65 לא עוזר הטמפרטורות מעולות - 31 מעלות (אבל זה עם מזגן בחדר!) ו36 מעלות ללא מזגן (ב1.52V)
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את ה PALIT HD 4870 SONIC 512MB. קראתי במספר כתבות שהוא לא מומלץ עקב היותו רועש במיוחד. למי שמכיר: האם אכן הרעש בלתי נסבל? האם ניתן לטפל בו ע"י שינוי מהירויות מאוורר ? תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איפו יש את הטבלה לסטפינגים(לOC )של הAXP T-BRED B? עריכה:סליחה לא שמתי לב ;D
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי מעבד DUAL 2.8GHZ סוקט 775, ניסיתי לחבר כמה פעמים את הגוף קירור ללוח אם ואחרי כמה נסיונות כושלים גם שברתי את אחד מהפינים הקטנים שנכנסים ללוח האם (כלומר אם יש 4 פינים גדולים שאותם מסובבים, ולכל אחד מארבעת הפינים הגדולים יש 2 פינים קטנים לבנים ואחד שחור אז נשבר לי פין אחד לבן). בכל מקרה, עכשיו יש מרווח בין הגוף קירור למעבד כי פין אחד לא לוחץ כמו שצריך על הגוף קירור להצמד ללוח האם. מה אני יכול לעשות כדי להצמיד אותו? האם ניתן לקנות פין כזה בודד או שאני צריך לקנות גוף קירור שלם? האם אני יוכל להשאיר את זה ככה ולהשתמש במחשב או שהסיכון גדול מדיי להתחממות המעבד?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, המעבד שלי הוא INTEL 550 3.4GHZ LGA775. עכשיו יש לו קירור TT TOWER112 הישן והטוב, אך עברו כמה שנים והגיע הזמן להחליף כי הישן כבר לא עושה את העבודה..(במאמץ 75 מעלות) החלטתי וחשבתי והגעתי להחלטה: איזה מהקירורים הבאים יעשה את העבודה יותר טוב, יתן ביצועים טובים יותר? (שיקולי הם ביצועים בלבד ולא מקום רעש מחיר וכדומה) הראשון: TT SILENT WATER השני: TT BIG WATER SE מי לדעתכם יותר טוב? תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ליפני. אחרי. מישהו יודע מה זה AUX? איך לגרום למאורר של המעבד לעבוד בשיא המהירות? מישהו יכול לתת רעיון למה המתח של 12+ ירד ל כימעט 11?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קראתי באיזה אתר נידח שקים הבדל טמפרטורה מזערי לטובת הטוניק ללא הלד. היתכן?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
לא ברור לי מה מבין המשחקים שלי גרם לתופעה הבאה: מדובר בAMD64 3200 שתמיד מראה 200Mhz x10 = 2000 לפתע זה התחיל להשתולל..ז"א כאשר נדרש כוח מחשוב הX10 חוזר אבל המצב ללא מאמץ מחשב מציג X5 = 1000 כאילו שיש איזו שהיא אפליקציה ששולטת במהירות הCLOCK מה עושים? איך חוזרים לימי קדם שה2000 היה קבוע?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי INTEL P965L. אני מצאתי את 955 ו 975. מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ברשותי מאוורר רגיל שקניתי למחשב, החלפתי את המאוורר הישן במחשב (בגלל רעש) אחרי שהחלפתי, שמתי לב שמהירות המאוורר החדש איטי משל המאורר הקודם. במאוורר הישן יש 2 פינים מתוך 4 ואצל המאוורר החדש יש 4 פנים. האם כדאי להסיר את שתי פינים כדי לקבל יותר מהירות? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בדקתי באוורסט ולא זיהה את הGPU.. בדקתי בSpeedFan וגם בו אני לא מצאתי את המעלות גם בATItool , הוא כאילו לא מזהה את הכרטיס מסך בכלל.. ויש לי RivaTuner שאני לא יודע איך בודקים בו טמפ'.. יש לי 88GT של ASUS..
-
- 12 תגובות
- 700 צפיות
-