עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם למשהוא יש מושג אם יש דרך לשלוט במאווררים שמחוברים ביציאות FAN4 וFAN5 על הלוח

• 14 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by no1no2,

האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד הP3 1000GHZ עם לוח אם של ASUS ואם כן עד כמה אני יכול להגיע? וכמה זה ישפיע על הביצועים? תודה

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  3. אוקי אני רוצה לקנות עכשיו שילוש חדש =] חשבתי בכיוון של Dfi lanparty ut Nf4 ultra G.SKILL 1GB 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 500 Opteron 148 @ 2.2Ghz 1mb Cache + Big typhoon שכבר יש לי בקיצור המטרה הסופית, להגיע למהירות של 2.8 זאת אומרת שאני לא אצטרך זכרונות יותר טובים, כי אני אגיע ל 2750 ב 1:1 250*11=2750 השאלה איך הוא יהיה בהשוואה ל Fx57 במשחקים. האם כדאי לקחת את ה 3700+ משום שאני גיימר ? או שבכל זאת המעבד הזה שהוא לשרתים יספק את הצרכים שלי כגימר כבד? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  4. ברשותי לוח P35-DS3L של ג'יגהבייט. אני יכול לשלוט דרך SpeedFan על מהירות המאוורר שעל המעבד. אך מחוברים ללוח עוד שני מאווררים. אחד של הספק כח (מפרט בצד) ואחד של מאוורר שמוציא אויר Silent Wheel. מקודם הפעלתי 3DMARK06 ושמתי אופציה שישמור לוג של מהירויות המאווררים. ושמתי לב שהמהירות של אחד משני המאווררים עולה תחת מאמץ. עכשיו סתם ככה הRPM שלהם אחד 1070 והשני הוא זה שהמהירות שלו משתנה הוא 1274. היא עולה עד ל1400 במאמץ. בדקתי באתר של ThermalTake מה המהירות סיבוב של ה-SilentWheel שהרי זהו המאוורר שמוציא אצלי אויר מאחור. וכתוב שם 1400 בערך. אז אני חושב שזה המאוורר הזה. השאלה האם אני יכול לשלוט בו שישאר 1400. כי גם כשהוא עולה ל1400 לא שומעים אותו אז אני מעדיף שהוא ישאר במצב הזה. תוד…

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by zerocool15,

יש לי מארז של 80 ממ פאן אני צריך מארז 120 ממ פאן שווה להחליף למארז גדול יותר והאם הקירור יהיה אפקטיבי יותר לעומת 80 ממ פאן? האם מישהו יכול להביא לי קישור למארז זול שמותאם ל120 ממ? אני חושב לקנות דברים מחול שמאוד זולים אך אני לא סגור על המארז עדיין... יש פה חנות ממש אחלה שעושה משלוחים לכל העולם ויש שמה דברים מאוד מאוד זולים בהשוואה לאיביי http://www.hardwarecooling.com

6. מלפני כמה ימים נשרף לי הספק....בלה בלה בלה נתתי את המחשב לטכנאי שיבדוק לי אם נשרפו הזכרונות המעבד והלוח כי לא היה לי באותו זמן ספק חלופי, לאחר שקניתי ספק חלופי ולקחתי את המחשב מהטכנאי (הוא ניסה לעבוד עליי) התקנתי את הספק והופיעה בעייה מוזרה שכל פעם שאני מעלה את הוינדואס או שאני עושה בוט מאיפה שהוא אז המחשב נתקע. כך נותררתי ללא מערכת הפעלה. ששיזחרתי את ההגדרות של הביוס ע"י הג'אמפר. הוא מגדיר לי בביוס פיצ'רס את המעבד כ-400 ומשהו מגה הרץ במקום 667, למה ?, איך ? , זה היה יכול לקרות מעצמו או שמישהו עשה את זה ? ואיך אני משנה את הבאס בביוס (תתנו לי מקום מדוייק) ואילו לדעתכם עוד דברים היו יכולים להשתנות בביוס שמונעים מהמחשב לעבוד בצורה תקינה. ? ולשאלה המרכזית ? איך אני מחזיר את …

7. שלום. אני רציתי לבדוק בעצם מה גורם לחום הכבד על כרטיס מסך.. ואני רואה שהצ'יפסט שממוקם לידו, ההיטסינק שלו פשוט רותח שאי אפשר להניח עליו את היד ! אני עם k8nf9 אבל זה עם קירור פסיבי בלבד ולא כמו התמונות הישנות שמראות שיש עליו קירור של ג'יגהבייט קטן כזה שלי לא נראה ככה אלא הוא נראה כמו בתמונה למטה.. שלי נראה ככה : תהיתי האם זה תקין שהוא ככה רותח ? כיצד אפשר להוריד את החום הרב עליו.. אשמח לטיפים של OC מקצועיים.. בנוסף עוד שאלה לגבי הג'יפה שלי, מתחתיה יושב כרטיס SBLIVE במרחק סלוט אחד (יש רק שני סולטיי PCI וזה הכי רחוק שאפשר ממנו) האם זה חוסם את האוויר והזרימה אליו ? ומה דעתכם על החלפת קירור הסטוק של הכרטיס מסך ? כדי ? אשמח לטיפים לשיפור זרימת האוויר.

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  8. אני שואל כי ראיתי מקומות שאמרו שזה יכול להרוס את הכרטיס מסך ומקומות שאמרו שזה טוב לשניהם... תודה

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  9. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4696 זה נראה ממש טוב לעשות להם מוד קטן להפחתת הV ומקבלים מאוורר שקט וחזק אני מתכוון לקנות שניים בעוד חודש כשאתפנה מהמבחנים ולהתאים למארז שניים כאלה מישהו כבר רכש כאלו ניסה ? אם כן איך ההספק שלהם ? איך הרעש שלהם? כמה W הם צורכים?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. יש לי ספק 200 וואט חיברתי כבר 3 מאווררים .... ועכשיו אני רוצה לחבר לדים ... ונשאר לי יציאה אחד פנויה ! אם אני יחבר כמה לדים (5 - 10) של 5 וואט .. יש סיכוי שהספק שלי ישרף ??? ואם כן ....... כמה עולה חדש ?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  11. היי חבר'ה, יש לי משחה טרמית מלפני 4 שנים כמעט, בקרוב אני אמור לקבל מחשב חדש והייתי רוצה לדעת אם אני עדיין יכול להשתמש במשחה הזו ללא חשש מאיכות ירודה מאז. ד"א השתמשתי בא לא מזמן ולא נראה שקרה לה משהו רע

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by Psychedelic,

הHD שלי מגיע ל50 מעלות במנוחה ! מה אני יכול לעשות?!?!?

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by VoliSuS,

סתכלו אני לא יודע אם התבלבלתי בין OC לכרטיס מסך או למחשב למה אני יודע שאם קונים מחשב אז אפשר לעשת וזה משפר לו את הביצועים או משו כזה קיצר אני קונה כרטיס מסך HD4670 עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים: נעשה את זה מסודר 1. אני יכול לעשות לו בכלל?? 2. זה שווה לעשות?? 3. מה זה עושה?? 4. איפה אני יכול לעשות דבר כזה?? בכל חנות מחשבים?? או רק בחנות שממנה קניתי את הכרטיס 5. אם נגיד יש לי כרטיס שהוא סתם לדוגמה כבר אצלי איזה חודש חודשיים אני יכול להביא אותו ולעשות לו או שזה רק לכרטיסים חדשים כזה?? תודה

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  14. צריך להיות משהו חזק ל OC למעבד... C2D 1.8 אני צריך לשאוף איתו לאיזור ה 3.0-3.4 אפשרי? בתקציב של 300 ש"ח.. תגידו יש צורך בקירור לכונן קשייח ולזכרונות? --------------------------------------------------------------------------------------- הנתונים של המחשב שיכולים להיות חיונים בבחירת המאווררים: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 674 לוח אם : ABIT IB9 ¤ 562 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤ 800 כרטיס מסך : XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤ 1780 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 390 ספק כוח : HEC WIN 550 - 550W - 20/24 PIN …

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  15. ברצוני להגיע למקסימום שבאוברקלוק אבל אני לא יודע איך. המהירויות המקורויות של הכרטיס הם: ליבה 175 זכרון 150 העלתי את הכרטיס ל: ליבה 190 זכרון 170 מישהו יכול להדריך אותי איך להגיע למקסימום אוברקלוק? איך להרוויח הכי הרבה ביצועים? יש לזכור שאני לא משתמש בשום קירור מיוחד זאת התוצאה שלי ב3DMARK לאחר האוברקלוק: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5451963

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק ישיר להורדה ? לא בטא בבקשה לווינדוס איכס פי

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  17. ה HD שלי יושב כרגע על 29C והמעבד ישב מקודם על 26. הכל במנוחה כמובן. התנאים היו טיפה מזגן, וטיפה מאוורר? יש חשש מטמפ' נמוכות מדי?

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by shumaher,

מישהוא יודע מה זה ומתי יתחילו למקור אותו ??? ובאיזה לוחות אם אני יכול להתקיון אותו??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  19. Started by nitros,

אז ככה יש לי intel pentium 4 prescot 3.2 לוח אם של ASUS לפני כמה ימים קיבלתי את הביג טייפון התקנתי אותו במחשב ועשיתי אוברקלוק למעבד ל 3.75 ולפעמים המסך נתקע כזה לתמיד וצריך לעשות ריסטרט משהו יודע אולי מה הבעיה ? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by azus-shamen,

האם מישהו מכיר עוד דרך לחבר את המאורר ללוח אם בסוקט 775 ניסיתי מאורר חדש של זלמן אבל זה אותו דבר האם אפשר לחבר עם ברגם או משהו בסגנון או האם יש מתאם PLZ בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by sbtgn1,

מפרט E8400 3.0@3.8 ASUS P5Q DELUXE 4GB G.SKILL 1000MHZ CL5 כרגע אני על 420 *9 עם 1.26 למעבד יציב זכרונות 1:1 מתח לזכרונות 2.1 תזמונים מוגדרים 5-5-5-15 לא משנה מה אני לא יכול לעלות את ה FSB ל440 גם עם אני יורד במכפלה ל7 ועולה במתח ל 1.45 ממה שקראתי בפורומים בחול הבעיה היא שכל שאר הגדרות הם על AUTO וצריך להגדיר אותם אך אני לא יודע את הערכים המומלצים ועוד בקשה קטנה באיזו תוכנה אני יכול לראות מה המתח לזכרונות שאני כבר ב VISTA

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. יש לי Pentium 2 350Mhz ולוח אם MS-6119[i440bx] with ami bios באתר שלהם כתוב שאפשר לשנות את ה FSB דרך הביוס, אבל זה בלתי אפשרי לעשות את זה (מוזר...) ניסיתי גם דרך תוכנות שונות כמו SOFTFSB וכאלו אבל הן רק גרמו למחשב שלי להנעל... יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by eyal00,

יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור של AC Accelero S1 + מאוורר 120MM הטמפ' של הכרטיס במאמץ לא עובר את ה50. כרגע הכרטיס ללא OC. הטמפ' מצוינת,השאלה אם OC יתן תוספת ביצועים שתורגש?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by Armageddon,

Got my new system assembled last week and I couldn't help but start overclocking right away. Asus A8N SLI A64 3000+ 939 Albatron 6600GT (Not overclocked yet) ADATA PC4000 256x2 Goal was to find apart the highest CPU speed (with and withouth adding voltage) and the highest FSB and then combine them in the best way that complements the memory aswell. Currently the memory is holding me back from running a higher FSB 1:1 (not to mention the timings are horrible). I'm hoping to bring some G.skill PC4400 TCCD from the US soon. The maximum FSB the motherboard did stabely was 295 which is quite good, especially after all of the rumors that the A8N series is bad for overclocking. …

• 10 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים