עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fire15,

האים הקירור הזה :זה יעזור לי להמהיר את הזכרון שלי ליותר (הוא ב-143 )והוא DDR 2100 שהוא גרוע ל-OC אז השאלה עם הקירור יעזור לי להגיע ליותר ?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by -R-E-L-,

GA-MA78GM-S2H v1.1 AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.9ghz ATI Radeon HD 3850 WDC WD2500KS הצילום הוא לאחר מאמץ של שעתיים ב GTAIV. כל השאר נראה לי תקין. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  3. שאלה קצת מוזרה: יש לי מעבד 8400, כרגע על 3.6. טמפרטורת המנוחה שלו היא בסביבות ה38-39, מאמץ מלא 54-55 (לפי REALTEMP). לפני שעשיתי OC הטמפרטורות היו מושפעות מטמפרטורת הסביבה - הפרש של 3 מעלות בין היום ללילה (גם מנוחה גם מאמץ). אחרי OC ההפרש הזה נעלם והטמפרטורות נשארות אותו הדבר. נשאלת השאלה האם זה סימן טוב או רע? זה אומר שהאוורור של המארז לא מספיק טוב? (ואגב, אם זו הטמפרטורה כרגע, כמה אתם אומרים ניתן יהיה לדחוף את המעבד? לוח אם אביט E-35P, קירור מעבד TT MAX ORB)

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by rivking,

עשיתי OC עם ה-rivatuner מ-621/796 ל-688/857 (אוברקלוק לאוברקלוק כאשר הקלוקים המקוריים הם 580/690) שאני בודק בתוכנות אחרות זה אומר לי שהקלוקים העכשווים שלי הם באמת הקלוקים האלה אבל ב-ati tray tools זה אומר לי 580/857 כלומר רק הקלוק של הממורי אפקטיבי כנראה שזה בגלל שאמרתי לו להשתמש ב-OC רק ל-3D וב-2D הוא נותן לי רק את ה-OC של הממורי ובאברסט התמונה אחרת בכלל... יש לי שם ארבעה מצבים: תחת הכותרת: ATI PowerPlay: Setting #1 GPU: 573 MHz, Memory: 688 MHz Setting #2 GPU: 472 MHz, Memory: 688 MHz Setting #3 GPU: 688 MHz, Memory: 857 MHz Setting #4 GPU: 621 MHz, Memory: 796 MHz שניתן באמת לראות שהמצב השלישי זה ה-OC שלי... השאלה מתי הוא משתמש בו? מישהו יודע? אם אתם רוצים אנ…

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

אוקיי, עוד אשכול הוולקנו 7 שלי עבר שיפוצים מסויימים כדי שאוכל לשים את הספייר הורדתי את המאוורר של הוולקנו שנושא חיישן ואת גוש המתכת הקטן, אבל ל א זאת השאלה השאלה שלי היא: האם אפשר איכשהו לקחת את החיישן שעל הוולקנו ולהוציא אותו מהמאוורר בעדינות שהמאוורר והחיישן לא יהרסו ואז איכשהו להרכיב אותו על הכרטיס מסך? יש אפשרות? כדי שאני אוכל לראות את הטמפרטורה שמה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. Started by rosesr,

לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש ומרחתי את הגריז בעזרת קיסם אוזניים ואז אם כרטיס אשראי ישרתי את הכל לשיכנה דקה ושווה. לא מזמן ראיתי שאומרים להוציא קמות גדולה ואז אם הכרטיס למרוח אז עשיתי בסדר או שפעם הבאה לעשות בצורה אחרת? תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by amitbatito,

איך אני עושה אוברקלוק אם הלוח אם הזה נכנסתי לביוס לסימניה tools היה שם asus o.c utilitti נכנסתי עשיתי start new o.c profile נכנסתי לשם ומכאן אני לא יודע מה לעשות

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by Trumpeldor,

אני רוצה להוסיף למארז החדש שלי NZXT Alpha מאוורר מקדימה לאזור ההרדיסקים לא שמתתי לב אבל הוא דורש מאוורר 120mm דק יותר מהרגיל בעובי 20mm או בציטוט ישיר מאתר הבית: Front fan requires thinner 120mmx20mm fans to install לא מצליח לאתר כזה באף חנות מקוונת

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by gggil,

אני מתכוון לאלה ששמים את המחשב באמבט שמן. לקירור השמן יש כמה בעיות לפי מה שהבנתי... דבר ראשון, הקירור לא יעיל כי צריך להחליף את השמן כי כל עוד אין שימוש במשאבה ורדיאטור השמן לא מתקרר ולכן הוא מתחמם לאותה טמפרטורה של הרכיבים במחשב...זה לא יהיה מיידי, נכון, אבל אחרי כמה זמן זה יגיע לטמפרטורה של הרכיבים ובגלל זה לא כדאי קירור שמן אלא אם כן יש משאבה ורדיאטור. דבר שני, ראיתי שיש אנשים שמכניסים לאמבט השמן שיש בו את המחשב מאווררים ואת קירור הסטוק של המעבד, הרי ההתנגדות של המים גדולה בהרבה משל האוויר ולזה המאוורר לא בנוי ולכן כנראה יישרף, הפוך ממה שאחרים אומרים שזה יאריך את חיו כי הוא מסתובב לאט וחלק יותר. תקנו אותי אם אני טועה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by dinay,

על פי האתר שלהם אני הבנתי שמבריגים את המאוורר( =את הזרוע שלו / תושבת פלסטיק ) למקום שבעצם כרטיסי PCI מוברים למארז השאלה היא האם אני יכול גם לחבר את המאוורר למקום שבו יש כבר כרטיס אחד מוברג למארז ? http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000alCu.htm

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  11. אני רוצה תוכנה שאני לא אצטרך להפעיל אותה כל פעם, כאילו שאני מגיע למהירויות החדשות ואז התוכנה מקבעת את הכרטיס על המהירויות האלו. ושאני לא אצטרך לטעון PROFILE או להפעיל את התוכנה בכל הפעלה של המחשב. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by joseph_elkayam,

שלום, מישהו מכיר את המערכת ויודע מה היא שווה? (איך הבלוק,משאבה וכו') ==> http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835108074 תודה.

13. Started by daniel0089,

שלום, אני בדרך כלל לא אוהב OC אבל החלטתי לעשות OC קטן ל6300 ל2 או אפילו 2.2Ghz.(הוא בעיקרון 1.86) בגלל שהוא יוצר לי צוואר בקבוק קטן... אז רציתי שתדריכו אותי step by step מההתחלה ועד הסוף בבקשה.(קראתי כבר את המדריך ולא כל כך הבנתי מה לעשות.. :-\) את המפרט שלי אפשר לראות בצד... נ.ב...אני מפרמט בימים הקרובים ועובר לוויסטה, זה לא אמור לשנות שום דבר נכון? (ז"א: אפשר לעשות עכשיו OC ושאני יעבור לוויסטה ההגדרות והOC ישארו נכון?) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by ravid,

אין לי הרבה מה להוסיף, יש לי כרטיס מסך של ATi, חיפשתי שעות באינטרנט אחר תוכנה שתיתן לי לשנות את התדר של הכרטיס מסך אבל לא מצאתי. ניסיתי כבר את ati tray tools וגם את התוכנה של ATi שאני לא זוכר את שמה. מישהו מכיר דרך כלשהי?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  15. היי חבר'ה, יש לי משחה טרמית מלפני 4 שנים כמעט, בקרוב אני אמור לקבל מחשב חדש והייתי רוצה לדעת אם אני עדיין יכול להשתמש במשחה הזו ללא חשש מאיכות ירודה מאז. ד"א השתמשתי בא לא מזמן ולא נראה שקרה לה משהו רע

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by del,

Thermaltake BigWater 760 Plus מומלץ ?..

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. שלום מישהו מכיר חנות שבה יש מאווררים צבעוניים למחשב?

18. Started by lexsus,

שלום צריך מאוורר למעבד שקט מאד שאני אומר מאד אז מאד שלא ישמעו אותו בכלל הסוקט שאני צריך זה 775 ושלא יהיה יותר מידי יקר ללא צרכי OC ועוד שני מאווררים של 80 שיהיו הכי שקטים שאפשר בבקשה תביאו לי המלצות

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by general328,

כל תוכנה שפותחים הוא מראה בין היתר CPU ו SYSTEM מה הנורמל בסיסטם בין כמה לכמה?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by s0d,

נתחיל בזה , יש לי e4600+abit ip35-e ו6 ג'יגה זכרון 800MHZ העליתי את הבאס ל273 ומכפלה 11 שזה אומר 3.03GHZ (הזכרונות על 820MHZ..אובר קטן) הבעיה היא שיש לי קריסת זכרונות(מסך כחול) כל פעם לא הצלחתי לייצב רציתי אולי לבוא הנה שמביני עינין יתנו לי עצות מה לשנות כדי שלא יהיו קריסות, הינה המתחים: מעבד: 1.365 זכרונות: 2.20 VTT: 1.2375 גשר צפוני : 1.410 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  21. אני מתכנן להחליף המאווררים במארז הנ"ל למאווררים יותר שקטים. (scythe S-flex) כידוע, למארז הנ"ל יש מקום ל-5 מאווררים. השאלה היא כמה מהם באמת דרוש (ואיפה) כדי לשמור על האיזון בין קירור טוב לשקט? המפרט: E8400 ASUS P5QL PRO 2X 2Gb Kingston 800 HD4870 1Gb PCS+ 2X 500Gb + 2X250Gb P182b TT 650W AC Freezer 7 Pro כאשר מתוכנן OC קל בעתיד הקרוב. תודה

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by EAD,

היי אני מקווה שיש פה אנשים שמכירים לוחות אם של DFI אז לגבי המפרט שלי - הכל רשום בצד (איפה שרשום מפרטים) יש לי קירור אויר חזק אני לא מפחד מחום וכו' הבעיה שאני ממש אבל ממש צריך לשים VOLTAGE גבוהה למעבד שלי כדי שאצליח לעשות OC ולהשאר יציב (אני מחפש ממש סופר יציבות!, כלומר להריץ OCCT במשך כמה וכמה דקות טובות וכנל לעוד פעלות כבדות). לדוגמא עבור 3.8 ג'גה הרץ אני לא נגעתי בכלום חוץ מן המכפלה (העלתי ל 9.5) ושמתי VOLTAGE של 1.43 או משהו כזה כדי שיהיה ממש סופר יציב. לשנות FSB ניסתי, ובכלל אבל בכלל לא יציב (אפילו שהעלתי לדוגמא מתחים של זיכרון לממש גבוהים, וזה DDR3 ככה שאין סיבה). בכל מקרה, בעיקר אשמח לעזרה ממי שמכיר לוחות אם של DFI עם ה BIOS שלהם ושאוכל להבין מה אני עושה ל…

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  23. לתוכנה נוספו אופציות שבהם: *צג טמ"פ של הליבה\זכרונות *אופציות לשליטה אוטומטית על המאווררים ע"י התוכנה\ידני *ביצוע C@ בטוח לכרטיס ומתן אזהרה התוכנה כוללת את הGIGABYTE UTILITY המשופר וVTUNER2 משופר אך יש תחילה למחוק את הGIGABYTE UTILITY שנמצאת אצלכם ורק אז להתקין את התוכנות הנ"ל http://www.gigabyte.co.jp/nippon/v-tuner2/tech_20041004_Vtuner2.htm

• 3 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים