עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DrStyle,

יש לי CATALYST 9.2 והמגבלת OC לGPU CLOCK היא 820, כבר הגעתי לזה ואני רוצה לעשות בערך 850~ עכשיו איך אני יכול לעשות את זה? בRIVATUNER אפשר אבל אז יש בעיה מוזרה שהשורות בCCC לבנות כי עברתי את המגבלה..

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by qt1h00,

שלום, אני ככל הנראה קונה בפעם הראשונה AMD ורציתי לשאול איזה קירור אתם ממליצים , מטרת המחשב יהיה בעיקר משחקים. חשוב שהקרירור יהיה שקט וחשוב גם לשים לב שאם אתם ממליצים על קירור ב 150 שקל אז כבר שווה לשקול דגם מקביל באינטל כי המחיר מתחיל להתקרב לשם... (רק מתחיל כולם להרגע). בכל מקרה האם אני מחוייב בקירור ואם כן אז איזה?

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש ואיתו את הקירור למעבד: Scyhe MINI NINJA 6 Heat Pipes CPU Cooler כל המאווררים של המארז שקטים מאוד (קשה מאוד לשמוע אותם) ורק את המאוורר הזה אני שומע חזק. אני רואה שהוא מסתובב על מהירות גבוהה למרות שקר בחדר. ניסתי ב BIOS להעביר אותו ל SILENT MODE אבל זה לא שינה את מהירות הסיבוב ואת עוצמת הרעש. האם למשהו יש מושג? אני די בטוח שהוא לא אמור לעשות כזה כמות של רעש. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by Da-Funk,

המאוור של המעבד שלי VANTEC aeroflow מסתובב לאט מדי לדעתי... הטמפ' שלי הם 42 במנוחה ו 46 מאמץ בלי אוברקלוק בנתיים.... יש תוכנה לשלוט על המאוורר .?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by no1no2,

האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד הP3 1000GHZ עם לוח אם של ASUS ואם כן עד כמה אני יכול להגיע? וכמה זה ישפיע על הביצועים? תודה

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  6. אף פעם לא הבנתי אם פתיחת צינורות זו פעולה מיוחדת ששונה מהמהרה רגילה, כלומר העלאת תדר הליבה ותדר הזכרונות, או שפתיחת צינורות זה רק שם יפה יותר לOC? אשמח אם תוכלו לפרט לי בהרחבה על הנושא ועל ההבדלים ולא בשתי מילים בבקשה. תודה לכולם על כל תשובה

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by gggil,

אני מתכוון לאלה ששמים את המחשב באמבט שמן. לקירור השמן יש כמה בעיות לפי מה שהבנתי... דבר ראשון, הקירור לא יעיל כי צריך להחליף את השמן כי כל עוד אין שימוש במשאבה ורדיאטור השמן לא מתקרר ולכן הוא מתחמם לאותה טמפרטורה של הרכיבים במחשב...זה לא יהיה מיידי, נכון, אבל אחרי כמה זמן זה יגיע לטמפרטורה של הרכיבים ובגלל זה לא כדאי קירור שמן אלא אם כן יש משאבה ורדיאטור. דבר שני, ראיתי שיש אנשים שמכניסים לאמבט השמן שיש בו את המחשב מאווררים ואת קירור הסטוק של המעבד, הרי ההתנגדות של המים גדולה בהרבה משל האוויר ולזה המאוורר לא בנוי ולכן כנראה יישרף, הפוך ממה שאחרים אומרים שזה יאריך את חיו כי הוא מסתובב לאט וחלק יותר. תקנו אותי אם אני טועה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. האם קיימת דרך לשנות את מהירות המאורר במארז ? או את המאורר סטוק של המעבד ? אם כן איך ?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  9. אני רוצה מאוורר שיוציא אוויר חם מהמארז, משהו בסגנון אגזוז, על מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by vourt,

מחפש המלצה על מערכת קירור טובה (עד 150 שקל) למעבד בארטון 2500 , הכי חשוב שתהיה שקטה... תודה, kfir@jesta.co.il

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  11. ירדתי מהכ.מסך אז הנה תמונות של המארז: מה עושים?!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  12. אני שואל כי ראיתי מקומות שאמרו שזה יכול להרוס את הכרטיס מסך ומקומות שאמרו שזה טוב לשניהם... תודה

• 12 תגובות
    • 700 צפיות
  13. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4696 זה נראה ממש טוב לעשות להם מוד קטן להפחתת הV ומקבלים מאוורר שקט וחזק אני מתכוון לקנות שניים בעוד חודש כשאתפנה מהמבחנים ולהתאים למארז שניים כאלה מישהו כבר רכש כאלו ניסה ? אם כן איך ההספק שלהם ? איך הרעש שלהם? כמה W הם צורכים?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by yan,

מה לדעתם הקירור למעבד עם הביצועי קירור הטובים ביותר..עדיף שתגידו על פי ניסיון ולא על פי שמועות תודה

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  15. שלום פורום אני חדש בפורום אבל במודינג אני ישן כמו AMD 1800 [glow=red,2,300]יש לי מארז סוס חבל על הזמן [/glow] [move]ANTEC ANTEC ANTEC[/move] זה המארז שלי http://img527.imageshack.us/img527/8384/22813uu.jpg השאלה שלי היה עם אני מקבן את כול 5 המאווררים שלי אחוזה ולא לביפנים מה היה על המשחב שלי ? אתם חייבים לנסות את הדבר הזה http://hwzone.co.il/guides.php?file=round זה פשות יוצא חבל על הזמן !!! (עם שרבולים) האאא נ.ב 30 זה טמפ' טובה בשביל AMD 3000 אמוס ?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  16. יש לי ספק 200 וואט חיברתי כבר 3 מאווררים .... ועכשיו אני רוצה לחבר לדים ... ונשאר לי יציאה אחד פנויה ! אם אני יחבר כמה לדים (5 - 10) של 5 וואט .. יש סיכוי שהספק שלי ישרף ??? ואם כן ....... כמה עולה חדש ?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by !elad!,

אחד המאווררים של המארז שלי עובד הפוך את האויר שלו הוא מוציא החוצה לחוץ המארז ולא מקרר בפנים את המארז.. זה הגיוני ? או שאני צריך לפרק אותו ולהפוך את הכיוון שלו שיפעל לתוך המארז?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  18. אני צריך מאוורר פשוט ושקט לcore2dou 775 שלי. לא מחפש שום ביצועים מיוחדים, לא עושה אוברקלוק. חשוב שיהיה שקט ולא מזמזם

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  19. הנה כמה תמנוות מהביוס הוכחי , אחרי 3897MHZ אני פשוט לא מצליח לעבור בדיקות מאמץ , אחרי דקה גג אני מקבל STOPPED עם ERROR 1 . http://zix.co.il/images/660460572.jpg http://www.zix.co.il/images/207247739.jpg http://www.zix.co.il/images/544239578.jpg יש למישהו עצות כלשהם או שמישהו מזהה משהוא לא נכון מבחינת הגדרות ? המעלות כרגע על 40-42. מפרט : E8400 TRUE 120 EXTREME ASUS P5E DELUXE G.SKILL 2GB 800MHZ PK HD4870 SEASONIC M12 600W NZXT TEMPEST

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by MasterOr,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג תסט החדש הזה? מחנות בארץ.... וזה בא כסט של כמה מאווררים או שזה רק בקר ומאוורר אחד? הנה הכתבה על הסט: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1072814549,21701,

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  21. בשביל לעלות ביצועים ב5%-10% למי כדאי לעשות אוברקלוג לכרטיס מסך או למעבד ובכמה MHz? הנתונים של המחשב נמצאים במפרט ובאיזה תוכנה להשתמש? תודה [br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 15:16:38 מישהו? ???

• 14 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by poltergeits,

האם יש דבר כזה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  23. אני מתכוון לבנות קירור מים למארז Corsair 800D שאני ארכוש בקרוב ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה הכל. 1. אני מתכוון לקנות בלוקים לCPU וGPU של EK, איזה סוג הוא הכי טוב? כי על כל מודל יש 4 ווריאציות (מתכות שונות עם או בלי acetel(מה שזה לא יהיה)). או לחילופין אם אלה לא טובים מה כן טוב? 2.אני מתכוון לקנות רדיאטורים Black Ice GTX אחד של מאוורר אחד ואחד של שלושה מאווררים, האם אלה טובים או שיש יותר מומלצים? 3.איזה משאבה להשיג? 4. כשאני אבנה את המערכת איך לסדר את הכל במעגל אחד בצורה הכי אפקטיבית שיש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. מי מכניס אוויר ומי מוציא? מה עוזר 4 מאווררים? לאיזה כיוון זרימת האוויר פה.........? שתים פינתיים מכניסים ושתים פינתים אחרים מוצאים?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים