עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by singera,

במחשב שרת החדש שלי (מבוסס סלרון 633+CUSL2) המעבד עובד על 41 מעלות ברגיעה יש עליו מאוורר רגיל ב30שח אם זה קשור אז יש לי שם כרטיס מסך OB

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by asilic,

אני יודע שהנושא של ההיטסינקים די נטחן פה אבל אני לא מסוגל יותר לשמוע את המאוורר שהגיע עם הוולקנו 6CU+ שלי הוא די רועש אני רוצה לחליף היטסינק או להחליף את המאורר שעל הסינק מה אתם ממליצים? אתם חושבים שמאורר 60 ממ גנריק 38CFM יוכל לעשות את העבודה? או שלהחליף לסינק אחר? עד 150 שקל

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  3. אז ככה אחרי ניסיון של הרכבה לא מוצלחת ירדה המשחה אז חשבתי אם אני הולך למוכר שירכיב את הקרור אז שישים את המשחה mx2 מה אתם אומרים?או שכדאי להשאיר? וגם בדפנות של הקרור איפה שמבריגים את הברגים יש כמו מדבקות כאלה אחת נעלמה לי יש משפיע על משו?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by Supra Man,

או קיי השאלה שלי היא כזאת במחשב שלי יש לי מעבר של אינטרל פנטיום 3 800 מג"ה נכנסתי לביוס והטמפ' שלו בערך על ה30 זה הרבה? זה קצת? מה הטמפ' הממוצעת במחשב בלי OC? האם יש לי בסיס טוב לOC?

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by gilad0327,

מה אפשר לעשות למחשב שלי ב- 1500 שקל?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Electric Boom,

תקשיבו אני פשוט חייב עזרה אני הולך להשתגע,זה הסיפור:התחלתי להתעסק קצת בoc הכל הלך כמו שצריך ובבעיית החום טיפלתי הטמפרטורות עמדו על משהו כמו 31 מעלות למעבד ו26 ללוח. את התוצאות(הטובות לדעתי) האלה השגתי עם סירקולציה נכונה ו4 מאווררים.הפסקתי עם הoc ומשום מה הטמפרטורות זינקו למשהו כמו 39 40.די נבהלתי אז התחלתי בסידור מאסיבי של 10 מאווררים (סה"כ) וסירקולציה עם המון אבל המון תכנון,לא עזר... לאחר מכן פשוט התחלתי להפציץ אוויר קר כמה שאני יכול והאוויר החם נפלט מ2 מאווררים,נשמע רעיון טוב אבל הוא לא כי לא הושקעה כל סרקולציה כאן והטמפרטורות עדיין עומדות על 39 40.רציתי לדעת אם למישהו יש איזשהו רעיון למקרה הכי מוזר שיש(יותר חם בלי oc מאשר עם...)תכנוון לסירקולציה או אפילו חומרה חדשה,הרב…

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by OnlyOne,

היי אני חדש ואני מחפש גוף קירור טוב לceleron 3.06 775 עד 150 בקשר AC FREEZER 7 אין אצל היבואן ככה שהחנות שנימאת קרוב אליי אין לה במלאי וחנויות שעדיין יש להם במלאי הם רחוקות והזמנה דרך האינטרנט זו בעיה ועוד שאלה כדאי לנסות לגרד עוד 50 שקל וליקנות את ה Zalman 9500 LED כי אני משיג אותו ב200 באריזת BLUK כלומר רק החיבורים והקירור ואני מחפש להגיע לאוברקלוק לכיוון ה3.6/3.4

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, ראשית, אני רוצה שתדעו שניקיתי את המאוורר של המעבד מאבק, שימנתי אותו עם ספריי WD40 בציר, מרחתי משחה תרמית כמו שצריך אך המאוורר הארור משגע אותי! אני מתבונן בתוכנה Speedfan וכאשר המהירות של המאוורר עומדת על 2700-3300RPM (בערך) הכול בסדר גמור והמאוור לא מרעיש ומשתולל (המחשב רק עלה) כאשר המהירות של המאוורר עולה ל- 3700-4500RPM מכאן מתחילות הבעיות שלי - רעש מרגיז ומטריד ברמות שלא ניתן לתאר!!! חשוב מאוד לציין כי נצילות המעבד היא כלום, מדובר על 20 דק' בערך מרגע הפעלת המחשב, המעבד לא בעומס בכלל והטמפרטורה שהתוכנה Speedfan מראה לי היא בסביבות ה-49-52 מעלות צלזיוס. מדובר במעבד של Intel P4 3Ghz של Prescott. באמת שאין עומס על המעבד, וזה רק עניין של זמן עד אשר מהי…

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by idofr,

אחים שלי היייי תגידו אם המעבד שלי חסום לOC אז זה אומר שאני בכלל לא יכול לעשות OC או שאני עדיין יכול לבאס ואבל לא למגה הרץ

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  10. {מפרט בצד} אני מעוניין להפעיל את הזכרון ב-CL2.0 ביחד עם 1T, אפשרי או שהזכרון יקרוס? על המערכת כרגע אין אוברקלוק, לא לכרטיס מסך לא למעבד לא לזכרון ולא לכלום. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by yoav9,

כאשר אני עושה oc לכרטיס מסך, איזה פרמטר עדיף לי להעלות לקבלת תוספת גדולה יותר בביצועים, הליבה או הזיכרון?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  12. הבעיה היא כזו ...כאשר אני באובר קלוק... (הכל יציב אגב בדקתי עם כל התוכנות ניטור ל OC )כאשר אני באובר קלוק אמנם מספר הפריימים במשחקים מראה על יותר ו3DMARK גם אבל הביצועים פחותים מאשר אני מבטל את האובר קלוק (מעבד AMD 3000) רואים את זה בעיניים בבירור ! בעיקר ב FPS כמו QUAKE 4 BF2 FEAR ! ...התזוזה נהיית יותר איטית ,שוב,בניגוד לזה שבמספרים עצמם (ה FPS) יותר גבוה . איך זה הגיוני הדבר הזה ? כרגע ביטלתי את האובר קלוק עד שאני יבין איך זה הגיוני ...

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by THE FOX,

מישהו יכול לעזור לי למצוא קירור שיתאים לכרטיס? [Palit FX6800GS 256MB AGP ] תמונות של הכרטיס בתקן PCIE [זה אותו הדבר כמעט בגירסאת AGP...רק יש את המגשר למטה...]

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by poi,

איפה מוכרים בלוק מים למעבד חוץ מ- WWW.EMP.CO.IL ???

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלםו לוכולם, בשל לחץ כתבתי ת ההודעה הוז במהירות, מקווה שתבינו את כולה. תוך כדי כתיבת נושאים בפורומים השונים כאן ותוך כדי חיפוש אחר הגורם המכריע לאיטיות המחשב שלי מצאתי שהטמפרטורה של המעבד שלי גבוהה מהרגיל. משום מה, לפני זמן לא קצר הרחתי ריח של אש יוצא לי מהמחשב. היום, כול פעם שאני פותח את המחשב יש ריח של כאילו נשרף לי החדר. בהתחלה, חשבתי שזה בגלל שהמארז דפוק או לא יודע מה.. היום שאני מנסה לחשוב זה נשמע מפחיד. פתחתי את הEVEREST והוא הציג לי שהמעבד שלי על 59 מעלות (Amd Athlon 64) הנה הניתוח של אוורסט: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type …

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by tal hw king,

שלום קניתי את המחשב החדש ATHLON 64 3000+ לא היה עליו (אז) יותר מידיי ביקורות ברשת ואז גם לא ידעתי מה החשיבות של נעילת AGP וPCI (אז זה כולה חודש) הלוח אם שקניתי הוא ABIT MAX3 שם של OC אבל אז נפלה עליי המכה שאם אני עושה OC למעבד גם הכרטיס מסך עולה הכרטיס שלי זה 9800PRO של GIGABYTE ואותו אני לא רוצה להריץ! השאלה שלי זה איך לעזזל שתי חברות בצ'יפטים שחררו ערכת שבבים ואין שם נעילה של הAGP איך ??? זה ממש לא מובן לי אבל זאת שאלה של בין היתר (יענו אם יש תשובה אז ברוך הבא) השאלה האמיתי שלי זה האם עידכון ביוס יעזור לי פה וזה יכלול בתוכו נעילה של כול מה שצריך להינעל? או האם יש דרך אחרת לעקוף את זה? או כול אופציה של OC למעבד בלבד! לפי ה- FanEQ הטמפ' הכי נמוך זה 35 והכי גבוהה זה 6…

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  17. אופציה זו נועדה לאנשים שנמצאים באיזורי הפרעות EMI. [הפרעות אלקטרו מגנטיות] ביטול אופציית spread spectrum בביוס אמור לשפר יכולות OC ובעיות יציבות. מישהו ניסה לבטל את אופצייה זו כדיי לשפר את יכולות הOC?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by itaysk,

יש לי PIII 450 על לוח ASUS P3B-F AGP: בקרוב INNO3D GF3 TI200 PCI: כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 , ומודם MOTOROLA 56K זכרונות: 3X64 מחברות שונות (חלקם 100MHZ וחלקם 133MHZ - אין לי בעייה להפטר מה 100MHZ) אם אני ירצה לעשות OC ע"י העלאת ה BUS נגיד ל 133MHZ (נראה לכם שאני יגיע ליותר?) איך זה ישפיע על שאר הרכיבים? אני לא רוצה להסתכן בהריסה של אחד מהם!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by yaronshahaf,

שלום שוב... מישהו יכול לומר לי איפה אמור להיות המקום שמשנים את המחלק ל1:1 (זה מה שכתוב במדריך) אצלי בביוס במקום שאפשר לשנות את הבאס יש את התפריט הבא: cpu frequency (mhz) 200~500<- pcie clock (mhz) 100~200<- cpu clock ratio ברירת מחדל על אוטומטי ואפשר לבחור מX1-X11 robust graphics booster auto<- fast<- turbo<- ddr2 voltage control normal<- 0.025v~0.700v<- chipset/pcie voltage normal<- 0.025v~0.375v<- ht-link voltage normal<- 0.025v~0375v<- cpu ht-link voltage normal<- 0.025v~0.375<- cpu voltage control normal<- 0.8000v~1.5500v<- את השניים הראשונים אני מבין את השאר לא כל כך (לא מבין מהבחינה של מה צריך ומה לא צריך לשנות...) חשוב …

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by maorcc,

מישהו יודע היכן אפשר להשיג בארץ מאוורר 140mm? חיפשתי בכמה חנויות מוקוונות ולא מצאתי. אשמח גם לשמוע על הנסיון שלכם עם מאווררים כאלו. המאווררי 120mm שיש לי לא עושים הרבה רעש בפני עצמם, אבל בתוך המארז כשהם צמודים למסנן אויר ונושבים לתוך המארז הרוח נשמעת בברור. אני מקווה שמהירות הרוח ב-140ממ קטנה יותר ולכן יש פחות רעש. יש למישהו ניסיון עם זה? למי שמכיר את ה-CM690 אני מעוניין לשים מאוורר מכניס אויר בפילטר שבתחתית. לא כל כך כדי לקרר את המחשב, יותר כדי להמעיט כניסת אויר ואבק מהדפנות. במפרט כתוב לשים בתחתית 120ממ אבל נראה שהפילטר מיועד ל-140ממ. מישהו ניסה? הצעות? רעיונות? תודה!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. שלום לאחרונה עברתי מxp 32bit לוינדוס 7 64bit והתחלתי להבחין בקריסות די תכופות במשחקים כגון "red faction guerrilla/wolfenstain ואני חושש שמדובר באיבוד יציבות עקב המעבר. אם זה אכן המצב מה אני יכול לעשות כדי לנסות ולייצב את הClock הנוכחי מבלי להקטין אותו. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by Drogba,

Igloo'>http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8197"]Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot VS. Arctic-Cooling'>http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8512"]Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 ואם אפשר , תגידו לי גם למה אתם מעדיפים קירור אחד על פני השני . ד"א - המעבד הוא D805 2.66GHz Dual Core LGA775

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by nore0,

חשבתי לחפש כל מיני דרכים לשפר את ה-BT ומצאתי כמה דברים http://www.overclock.net/amd-air-cooling/150195-how-extensively-modify-your-thermaltake-big.html http://www.overclock.net/faqs/70395-how-get-better-temps-my-big.html חשבתי על עוד משהו שיכול לעזור בהורדת החום (תגידו לי אם זה הזוי) לעשות חור בפלטה של הלוח איפה שיושב המעבד ולחבר שם מאוורר 40mm או 60mm http://img209.imageshack.us/img209/8868/rear2mf7.jpg

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by rk666,

האם אפשר לחבר את המסך הקטנטן לפורט של הסיריאל? דיברו כאן גם על זה שיש חיבור פנימי לפרלל, חיפשתי בספר של האסוס A7V333 שלי ואין שם דבר כזה. איך אני יודע שיש למסך בקר, ומה זה משנה אם אין לו? ועוד דבר לא כל כך הבנתי את המדריך אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש RK נ.ב איפה קונים את המסך שיש במדריך?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by arkadur,

בעוד כחודש חל יום הולדתי = $$ ;D אז החלטתי לפנק עצמי בקירור מים קצת חקרתי בנושא והחלטתי לקנות את BIG WATER של TT , ולשפר אותו בעוד משאבה, בלוק איכותי יותר + 2 רדיאטורים (יש מקום במארז.. ) אחד מן הרדיאטורים יהיה כנראה של אופנוע (משמע גדול..) השאלה שלי היא כזאת - שמעתי שהמערכת של TT מאכזבת אז אם הפיתרון שלי לא טוב מה אתם מציעים לעשות? בוא נגיד שיהיה תקציב נחמד עד מאוד לעסק (באזור ה1K.. עדיף פחות..)

• 5 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים