עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ixslashix,

היי, אני רוצה להיכנס קצת לנושא של OC, קראתי את המדריכים סתם מתוך עניין כבר פעם ועכשיו ריעננתי קצת את הזיכרון. (אחלה מדריכים אגב ) עד היום עשיתי מעט OC, אבל דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA ולא דרך הביוס (מה שהבנתי שיותר טוב), התוצאות לא גבוהות (מעבד עלה אולי ב100 Mhz). אשמח אם משהו יוכל ללוות אותי דרך וגם להסביר לי את נושא המתמטיקה (אני לא חזק בזה) לעומק יותר... יש לי קירור לא ג'נרי למעבד, של זלמן, אבל אני לא זוכר דגם... תודה מראש (המפרט שלי בצד)

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  2. היי אני לא מצליח לעבור את ה-2600MHZ ניסיתי על 333FSB X9 והמחשב עושה לי כל הזמן RESTART אחר כך ירדתי ל-333FSB X8 ואני על 2600MHZ הVULTAGE שלי הוא על 1.36 מוגדר ככה בBIOS מה אני צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

ראשית כל כל הכבוד כי מחכים כבר לביקורת עליו.ביקורת מוסברת יפה,ועיניינית. החסרון שלו הוא הפוטנציומטר שאינו חיצוני,וכל פעם שרוצים לשנות יש לפתוח את המארז.הם לא יכלו להשקיע בפאנל חיצוני עם פוטנציומטר? דבר נוסף אין את החיזוק של מה שציינתם,וזה באמת נקודה למחשבה,משקל כזה ללא חיזוק? מאוד הייתי רוצה לדעת באיזה לוחות הוא כן דורש פירוק,והאם משקלו ונטייתו לא פותחים סדק בין המעבד ל-SINK. חסר לי השואות בינו לבין ה"נושף בעורפו" הנינג'ה. *****אם זה לא מתאים לפה או שיש כבר תגובות על זה אז להעביר.

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  4. אוקיי אז ככה.. עשיתי אובר קלוק לכ' מסך שלי: Nvidia GeForce FX5700VE 256MB - נמאס כבר 3 שנים הוא באותו מצב הגיע הזמן לז**ן אותו קצת ספק 350W, מעבד 2.6HT, זיכרון 1GB 400MHZ. השתמשתי בתוכנה ATITOOL, לא העלתי וולטים כי אין לי מושג איך ואני אשמח אם מישהו יעזור לי .. הנה התוצאות: לפני: http://img152.imageshack.us/img152/4936/beforexp4.jpg אחרי: http://img170.imageshack.us/img170/2387/afterbe4.jpg בזכרון לא העלתי הרבה כי הוא פשוט עושה לי ריסט =\ שמתי 2 מאוררים על הכ' מסך כי הוא סחב לי רק עד 350 MHZ .. אמרתי ניתן לו ת80מ"מ של המארז. שמתי ת80 מ"מ מול הכרטיס ועוד מאוורר קטן 32 מ"מ מול הכרטיס [מאוד קרוב] סגרתי ונתתי אובר קלוק. המחשב יציב עד עכשיו בלי עין הרע... :] - ה…

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by T-Better,

ראיתי דיון דומה למטה, של E6400 מול E4300, אבל השאלה שלי קצת שונה. אני קונה מחשב חדש (יותר בכיוון של שדרוג) בקרוב: Gigabyte GA-965P-DS3 Rev3.3 OCZ Premium Edition 2GB Kit 800MHz CL 4-5-4-12 Inno3D Geforce 8600GT זה הבסיס. אני לא סגור על המעבד עדיין. כמו שאתם רואים, המערכת שאני קונה מתאימה ל-OC לא רע בכלל (הזכרונות היו יכולים להיות קצת יותר טובים). חשבתי לקנות בהתחלה את ה6420 בגלל 4MB Cach ובגלל שהוא בעל ביצועי OC לא רעים בכלל, אבל מאחר ול-E44 יש מכפלה 10, יהיה הרבה יותר קל להמהיר אותו. הביקורת היחידה שקיימת עכשיו ל-E4400 לא משבחת במיוחד את ביצועי ה-OC שלו. ייתכן מאוד שהם פשוט נפלו על מעבד פחות טוב (הרי זה משתנה בין מעבד למעבד). הביקורת: http://www.neoseeker.com/resourcelin…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום, מדי כמה שעות המחשב שלי כבה ללא סיבה, באמצע העבודה השוטפת. המפרט שלי מופיע בצד, והמעבד מגיע לכ-60 מעלות, האם זה תקין, והאם זו יכולה להיות הסיבה לנפילת המחשב? (אופציית הכיבוי בביוס מבוטלת) תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by udi80,

יש לי מערכת קירור מים של zalman ויש לי את הסוקט1366 החדש הבעיה היא שאני לא יכול לשים הבלוק שלו כי התושבה של הזלמן לא מתאים מה אני צריך לעשות בשיבל לחבר אוות ןאם יצא תושבת שאפשר לחבר אוות

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by NIR36,

האם הקירור מתאים ללוח והאם המאורר שעומד בצד לא יפריע לזיכרונות או לכרטיסים אחרים תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by 1nstall,

היי אני חייב ממש דחוף סינק ממש טוב למעבד 2.6 ht socket 478 אין לי הגבלת מחיר צריך משהו הכי טוב שיש בארץ כי המעבד מגיע ל 60 מעלות והמארז ממש רותח ניסיתי הכל ניקיתי אבק , סידרתי חוטים ועדיין זה רותח, שאני יושב ליד המחשב אני מרגיש כמו בתנור אני חייב סינק טוב ממש טוב וגם אם אתם חושבים שזה משהו אחר אז בכל זאת תביאו לי סינק טוב וחשבתי על CoolerMaster jet 4 או Thermaltake Spark 7+ מה יותר טוב ומה הסינק למעבדי אינטל הכי טוב בארץ עריכה: סידרתי לו עכשיו את המאווררים והמעבד בחום של 56 מעלות זה עדיין חם אני חייב סינק חדש תודה מראש לעוזרים install

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  10. טוב, אולי אתם זוכרים הודעה שלי מלפני איזה שבועיים - שלוש... בכל מקרה החלטתי לקחת את המעבד שלי עד הקצה שאני יכול, והצלחתי לקחת את הפנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ רק עד ל2800 (או שזה כן נחשב הרבה?), אחרי זה אני מקבל תקיעה שאני מנסה להעלות בדיקה למעבד בסנדרה. הזכרונות שלי הם לא משהו, יכול להיות שהם דווקא הגורם התוקע ולא המעבד? הלוח שלי הוא ABIT SR7-8X עכשיו אני מחפש טיפים או כל דבר אחר כדי לשפר את התוצאות, איזה היטסינק (יותר טוב מהמקורי..) יתאים לי לSocket 478 או בכלל, כל דבר שיכול להפוך את האוברקלוקינג ליותר מוצלח... תודה מראש, Ameralis Zaiir שמתנסה סוף סוף באוברקלוקינג רציני. עריכה: בקשר להודעה הראשית, שאני בטוח שתפנו אותי אליה, רשום שם שמומלץ Volcano 7+ ותקנו אותי אם אני טועה אבל ה…

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by le011,

שלום לכולם מעוניין בלוח אם לOC למעבד E7200 תקציב עד 600 שקל רצוי עם FIREWIRE אבל לא הכרחי איזה זיכרונות כדי לקחת עם לוח זה(800,1066,1333)? תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

אוקיי OC למעבד עשיתי, אבל עכשיו הכ.מסך. איך עושים את זה? אם על הכרטיס כתוב "OC Edition" זה אומר שאי אפשר לעשות OC יותר גדול? או שאפשר למתוח את החוט עוד קצת? (אם לא הרבה) הכרטיס במפרט. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום בגלל רעשים מעצבנים מהמאווררים שמארז שלי(שאני לא מצליח לזהות מאיזה מאוורר כי ברגע שהמארז נפתח פתאום הרעש נעלם לו) אני שוקל לעבור לקירור מים. עכשיו יש לי מספר שאלות. 1. אני רוצה לקרר גם את הכרטיס מסך(460GTX) וגם את המעבד שלי (AMD PHENOM 955) השאלה שלי היא אם רדיאטור של 120 עם מאוורר אחד יספיק או צריך משהו יותר רציני? 2. אם צריך משהו יותר רציני זה אפשרי בכלל במארז שלי coolermaster 690? 3. מיכל כזה מתאים או צריך אחד גדול יותר http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_367&products_id=30186 4. אם בנוסף למאוור שמקרר את הרדיאטור אני צריך מאוורר נוסף לHD או שהם יכולים להיות גם בלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. Started by suspect,

Q6600+kingston 1066mhz‏ שכרגע מוגדרים בביוס על ‏800‏ משום מה אני רוצה להמהיר את המעבד ל3.2‏ אם אני יוריד את המכפלה ל6‏ וישים את האפ אס בי על ‏533‏ ואת היחס זכרונות ‏1:1‏ זה בסדר או שעדיף להישאר על מכפלה של ‏9‏ ויחס זכרונות אחר

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Dual Storm , האם אפשר לקנות אותו בארץ? אם כן אז איפה? תודה.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by gadits,

מעוניין לעשות OC למעבד PENTIUM D 805 ולהעלות אותו ל3.2 MHZ או אפילו ליותר !!!----(אם אפשר?!?!?) וזאת הפעם הראשונה שאני יעשה OC השאלה שלי היא כזאת - OC =הרבה חום --------הרבה חום=נזק למעבד!!! על איזה קירור לא יקר אתם ממליצים לOC יציב למעבד זה? ועוד שאלה ממש ממש חשובה!! אני בן אדם שלא מכבה את המחשב לעולם!!!! הוא עובד 24 שעות ביממה כי אני כל הזמן מוריד דברים מהרשת המחשב הקודם שלי עבד 5 שנים ברציפות בלי כיבוי!!!---(למעט ריסטרטים לצורכי התקנת תוכנות או הפסקות חשמל למיניהם) רציתי לדעת האם גם מעבד בOC יכול להשאר פתוח 24 שעות ביממה או שאם כבר אני מתכוון להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות ביממה עדיף כבר שאקנה את ה920 או את ה930 שהבנתי שבהם אם המעבד אינו צריך כח עיבוד אז הוא פשוט נח האם …

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by rosesr,

איפו יש את הטבלה לסטפינגים(לOC )של הAXP T-BRED B? עריכה:סליחה לא שמתי לב ;D

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. Started by madror,

בבדיקת טמפרטות הדיסקים הקשיחים שלי במארז (HEC מסדרה 6 ...כן אני יודע ) מתברר כי אחד מהם הוא על גבול הטמפרטורה (60 מעלות ..מקסימום 66 וזה עוד לפני ימי הקייץ העליזים ). קניתי מאוורר נוסף של 120 ממ ומבקש לדעת כיצד לחבר אותו או יותר נכון מה כיוון זרימת האויר שתהיה לו. האים המאוור הקדמי יכניס אוויר והאחורי יוציא אוויר זו הקנפיגורציה הנכונה (מה שלי נראה הכי הגיוני) ? אשמח לכל דרך מחשבה (נכונה ) כיצד לקנפג את 2 המאוורים 120 ממ במארז. תודה מראש, דרור.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  19. היי שמתי לב שלסידרת 68XX ול7800GTX יש את אותו גוף קירור (בסטוק) אז זה אומר שיש להם את אותו מבנה...וככה ניתן להשים לשניהם את הArctic-Cooling NV Silencer 5 REV2...נכון? תודה מראש install

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  20. אוקי...אז כן...נפלתי על הראש...אני לא אומר שלא אבל... אז ככה...נפתחה בפני אופציה לרכישת בלוק קירור מים של זלמן(הזה שיש עליו את הביקורת בפיסיטיפ) עכשיו הוא אמור לקרר מעבד פנטיום 1 (בבקשה אבל בבקשה אל תשאלו למה לעזאזל אני רוצה לקרר כזה מעבד עם קירור מים ) עכשיו בניתי על העובדה שהתופסנים של AMD הם אותו דבר כמו התופסנים של הפנטיום 1 שלי...אבל לא ככה כי צריך 4 חורים בלוח... אז השאלה היא...האם יש דרך להדביק את הבלוק למעבד? או דרך חיבור אחרת? הלוח עומד אופקית מה שעוזר לפיזור הלחץ... עזרה או כל הערה אחרת (חוץ מ"אידיוט מי לעזאזל מקרר פנטיום 1 עם קירור מים) יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by Eli.P,

שלום לכל מי שנכנס אני די חדש בנושא ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת את טמפרטורת המעבד שלי

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. בדקתי באוורסט ולא זיהה את הGPU.. בדקתי בSpeedFan וגם בו אני לא מצאתי את המעלות גם בATItool , הוא כאילו לא מזהה את הכרטיס מסך בכלל.. ויש לי RivaTuner שאני לא יודע איך בודקים בו טמפ'.. יש לי 88GT של ASUS..

• 12 תגובות
    • 694 צפיות
  23. אהלן, יש לי מעבד E8500 ואת הקירור Arctic Cooling Freezer XTREME. הקירור הזה הוא PWM, איך אני שולט במהירות הסיבוב שלו? עוד משהו, יש במארז שלי (CM690) מאוורר אחד שהוא גם בעל תכונת הPWM, איך אני שולט בו? (המאוורר הזה הוא Scythe KAMA 120mm PWM ואני חושב שגם לאחד מהמאווררים המובנים של המארז יש PWM אז אולי יש שניים כאלה) (ניסיתי עם SpeedFan) אבל זה לא מצליח... ניסיתי לפי המדריך שיש בלינקייה בפורום (לא רשום שם איך לקבוע את המהירות אלא רשום איך לקבוע טמפ' מינימום ומקסימום ובכל מקרה זה לא מזהה את הלוח אם שלי: DFI LanParty DK P45 T2RS + ABS - זה רושם לי סתם משהו לא מובן דומה לג'יבריש). אשמח לקבל דרך שעובדת. והנה עוד כמה שאלות בקשר לתמונה הבאה: 1-2: בשתי התוכנות רשומות טמפ' …

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by shlomi8,

איזה קירור עדיף לי ביג טייפון או artic cooling freezer 7 ומה ההבדל טמפ'....יש לי 300 שקל ואני צריך גם לקנות משחה תודה...

• 9 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים