עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לקנות את היטסינק הזה http://www.pch.co.il/docs/pd1964125499.htm. יש לי מעבד AMD2400 את הלוח אם הזה: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VT600-L.htm ומאז tower די ג'נרי של חברת task. יש איזשהו סיכוי או סכנה שהלוח אם לא יתאים להיטסינק או שתהייה בעייה עם המארז או משהו כזה? או איזשהי בעייה? שאלה קצת ניובית כי אני לא רוצה להסתכן.... תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  2. Started by idan1836,

יש לי בקידמת המחשב מאוור 80 מ"מ ועוד אחד על הלוח אם. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 80 מ"מ . אז איך אני אמור לסדר אותם ? שאחד יוציא אויר ואחד יכניס ? או שכולם אמורים לינוק אויר מבחוץ ולהכניס אותו ? :-\

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  3. יש לי כסף ודוד שלי מהולנד יכול להסיג לי את הדברים הבאים... מעבד חדש 3.2c 800fsb או את הקרור מיים הכי טוב שיש עכשיו. טוב אז ככה, מה שאני חושב זה לקחת את הקרור מיים שהוא "Silverprop" http://www.tweakers.net/reviews/438/4 כמו שרואים פה, הוא פשוט מזיין את ה waterchill שנחשב למשהו טוב, למשאבה של סילברפרופ תוחנת 1200 ליטר בשעה.. בכל מקרה, כל זה לא פחות מ 1500 שקל (בערך) עכשיו יש לי אפשרות נוספת לקנות מעבד חדש באותו מחיר 3.2c . מה עלי לבחור? יתרונות: " קרור מיים: ההתרונות שלו הם שאני יכול להגיע לאוברקלוק מרשים, וגם להוסיף עוד בלוקים לכרטיס מסך וככה לשפר יותר את הביצועים, בלי לשקוח שבעתיד אני תמיד אוכל לקנות בלוקים של מעבדים מתקדמים וככה תמיד להיות בטופ. מעבד חדש: אם אני יקנה מע…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by Lethal_Acid,

אז המצב הוא כזה שיחקתי עם O.C וגיליתי שאני אכשיו עובד על מהירות מעבד 500 ומהירות זכרון 324. אני יכול לעלות את שניהם רק עד ל 573 מעבד ו420 זכרון. איך זה יכול להיות כי ראיתי באתר של ATI שהוא יכול לרוץ במהירות 600 מעבד ו500 זכרון. באיזו מהירות עובד ה כ.מסך שלכם? והאם את יכולים להגיעה ל 500 על 600? באיזו תוכנה אתם משתמשים? למה אצלי זה מוגבל עד המהירות הנ"ל ואיך אני פותח את זה?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

D805 = אדיר. 3.34GHZ עם קירור BOX. לא מסעיר, פשוט כיף. מחכה לBT. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Drogba,

Igloo'>http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8197"]Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot VS. Arctic-Cooling'>http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8512"]Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 ואם אפשר , תגידו לי גם למה אתם מעדיפים קירור אחד על פני השני . ד"א - המעבד הוא D805 2.66GHz Dual Core LGA775

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. האלן חברה אני חדש כאן,ואני מעוניין לעשות oc למעבד.זה המעבד DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz שמעתי שהם עושים oc נחמד. עכשיו השאלה שלי היא במה אני מתחיל,הלוח אם שלי נעול ככה שאני צריך תוכנה.אני רוצה להגיע ל 2.8 זה אפשרי?או אשליה?. הטמפרטורה של המעבד עכשיו על 39 במנוחה,והבנתי שגם צריך לשים לב לוואט או משהוא כזה. עם אני יראה שהולך לי טוב ואני מבין לאט לאט אני יקנה קרור מסיבי יותר(קרור מים,כרגע יש לי סטנטרטי) תודה רבה רבה לעוזרים. ומי שמוכן להסביר לי באיסיקיו (זה יהיה יותר נכון)אני ישמח לתת.

• 11 תגובות
    • 667 צפיות
  8. שלום,יש לי את הספק הבא: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1905&osCsid=55031557340a84054c008f5c82e3134d כפי השם שלו,יש לו 2 מאוררים,יש לי את המפרט בחתימה. בכל מקרה כשאני בזמן מאמץ (במשחק) או שהמעבד לוקח מעל 50 אחוז הספק עולה ל54 ואפילו 56 מעלות.אני לא יודע אם הטמפ' הגיונית או לא אם בכלל AUX זה הספק משום שבזמן מאמץ המעבד רק על 42-44 הלוח על 36-38 הכונן על 35 הכרטיס 32 בטמפ' מקיפה והליבה על 52 בכרטיס מסך. יכול להיות שהספק מזייף? יש לי 2 מאוררים מאחורה אני לא יודע מה הם עושים אבל אני יודע שהגריל הוא פונה לחורים שמאחורה (זאת אומרת החוצה).מאורר ZALMAN בכרטיס מסך,מאורר של אינטל וזהו בערך. דרך אגב במנוחה הספק על 40+ וגם איפה אפשר לראות את הVOLT…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by dr computer,

S&M ו-MEMTEST זה אותה תוכנה???

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. אני קונה את הקיט הזה.... http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829 יש למישהו המלצות עליו ? אבל רק למי שיש אותו אני חייב לדעת איך הוא

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  11. רציתי בבקשה לדעת האם הדלקת המחשב כאשר ללוח האם מחוברים רק המאווררים יכולה להזיק? אני מעוניין לבדוק איזה מאוורר הוא הבעייתי מבחינת רעש. לא ניתן לשים לב בזמן עבודה שוטפת. אני מעוניין לחבר אותם אחד-אחד. כדי לא לפגוע בשאר הרכיבים אפרק את המעבד, הזיכרונות, ההרדיסק וכרטיס המסך. תודה מראש והמשך לילה טוב...

12. כמו שאתם רואים יש לי 930D ואני לא עובר ת210 באס.... WTFFFF כשאני מנסה להעלות הוינדוס קורס (לפני הכנסת סיסמא ליוזר) והבעיה השניה שלי אני הפעלתי פעמים עכשיו את S&M בפעם הראשונה אחרי שעה+- ,כשחזרתי למחשב היתה לי הודעה שהבדיקה הופסקה עקב זה שהמעבד הגיע ל84 מעלות... (זה לא הסתדר עד אחרי שעשיתי ריסטרט) בפעם השניה הרצתי תבדיקה וקפצתי לראות כל איזה 5 דקום מה קורה זה היה על 39 מעלות מקסימום בFULL LOAD ופתאום אחרי שעה וחצי זה עשה לי ריסטרט (ואני ראיתי שניה דקה לפני שזה היה על 39 מעלות) חשוב לציין שאני עשיתי רק תבדיקה FPU בLOOP לא שהוא הגיע לLOOP השני אבל לא משנה

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by NIR36,

האם הקירור מתאים ללוח והאם המאורר שעומד בצד לא יפריע לזיכרונות או לכרטיסים אחרים תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by GGuyZ,

אני כמעט ולא מוצא חנויות באינטרנט שמחזיקות את זה, ואלה שכן מחזיקות את זה טוענות שייקח עוד חודש עד שיביאו עוד כאלה. מישהו מכיר חנות שיש לה את זה במלאי? אני מדבר על גרסת הפרו של אינטל ולא על הרגילה\זאת שמותאמת לAMD. תודה על עזרתכם! גיא.

15. Started by iyehuda,

XP 3800 SINGEL CORE 2.4GHZ או XP 3800 DUAL CORE 2.0GHZ אם יש לכם איזה קישור טמ"פ זה יעזור תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by Dimka,

http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=uk&Language_s=15&url_place=product&p_serial=RR-CCX-W9U1-GP&other_title=%2BRR-CCX-W9U1-GP%2BMars הוא נראה די טוב אבל השאלה אם הוא באמת עובד עם רעש כה נמוך (17 DBA) ואם הוא טוב יותר מהזלמן 7700 שלי???

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by eyaffe,

אני מחפש פאנל לשליטה ובקרה על כ 4 מאוורים של המארז (120 ממ כ"א) האם יש למישהו חיה כזו שמומלצת ? ראיתי את זה : http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=COOL&DRID=9202946

• 12 תגובות
    • 667 צפיות
  18. היי, בעקבות העובדה שסוף סוף השתקתי את הכ. מסך שלי, הדברים היחידים שנותרו לי הם: 1. מאווררי מארז ( כולם של ANTEC ) - כנראה יוחלפו ל-SCYTHE 1200 RPM. 2. ספק - GAMEXSTREAM 600 של OCZ שדיי מרעיש - שוקל להחליף לו מאורר גם. 3. המאורר שמגיע עם ה-TUNIQ. הבנתי שלא מומלץ להחליף למאורר אחר מכיוון שמקורי מתאים לשימוש עם SMALL FINS. הבעיה שלי איתו, זה שאני רוצה שהשליטה עליו תהיה מהלוח אם ( כמו כל מאורר נורמלי?! ). המאורר מגיע עם כבל 3 PIN שמחובר ללוח אם לחשמל וחיבור לריאוסטט חיצוני לשליטה על המהירות. אם לא מחברים את הריאוסטט אי אפשר לשלוט על המהירות ( תמיד על 100% ). מישהו מכיר פתרון? לא אכפת לי לשחק קצת עם חוטים, אם יהרס המאורר מקסימום אני אקנה חדש (גם ככה כבר חשבתי על זה). תודה, אשמ…

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by sbtgn1,

מפרט E8400 3.0@3.8 ASUS P5Q DELUXE 4GB G.SKILL 1000MHZ CL5 כרגע אני על 420 *9 עם 1.26 למעבד יציב זכרונות 1:1 מתח לזכרונות 2.1 תזמונים מוגדרים 5-5-5-15 לא משנה מה אני לא יכול לעלות את ה FSB ל440 גם עם אני יורד במכפלה ל7 ועולה במתח ל 1.45 ממה שקראתי בפורומים בחול הבעיה היא שכל שאר הגדרות הם על AUTO וצריך להגדיר אותם אך אני לא יודע את הערכים המומלצים ועוד בקשה קטנה באיזו תוכנה אני יכול לראות מה המתח לזכרונות שאני כבר ב VISTA

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  20. שלום ! אני מתלבט על מערכת קירור למעבד Q9550 במארז ANTEC 300 עם דגש על שקט מסגרת השקעה 500 +\-

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by LL@SS,

שלום לכולם, התחדשתי היום בכרטיס הנ"ל , ד"א אני ממש אוהב אותו ;D, פועל פיקס. בכל אופן, רציתי לדעת אם למישהו יש כרטיס דומה ,אפילו לא חייב של MSI והוא ביצע אוברקלוק ,אז היתי שמח שישתף אותי בתוצאות ,לכמה אפשר להגיע בערך... הספק שלי הוא טוב וכל שאר המפרט אחלה אז רק בשביל לדעת כמה אשפר ללכת ... תודה מראש. ליאור.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  22. קניתי את הכרטיס מסך הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6852 ומשום מה אני לא מצליח לשלוט על המאוורר שלו לא ע"י התוכנה של ati (למרות שהורדתי מהאתר את התוכנה שמאפשרת לי לשלוט במאוורר) וכמו כן בתוכנות צד שלישי שמצאתי גם איני מצליח מחפש מוצא דחוף לעניין מישהו יודע או מוכן לעזור או נתקל באותה בעייה איך לשלוט במאוורר אני אשמח מאוד.... עזרה דחופה!!!!

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by 00Amir,

רב האנשים שעושים OC עם מערכת קירור מים משקיעים ב CPU וב GPU , אבל מה עם שאר החלקים? כמה חשוב והאם כדאי להשקיע בקירור בצ'יפסטים בלוח האם, ובקירור לזיכרונות או אפילו לHDD ?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  24. שלום. לציין שאני מתגורר בארה"ב, למקרה שזה רלוונטי. אני מחפש שניים כאלה, שיודעים לדחוף אוויר כקדמיים למארז, ובו בעת שיהיו שקטים. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  25. Started by asdfasd,

תקשיבו אני עומד לקנות מחשב בקרוב מאוד ואני רוצה לדעת אם כדאי לי לשים קירור נוסף למעבד שלי... אז ככה אני לא עושה oc ועם המעבד אני מקבל בנוסף מאורר בחינם בשווי 40 ש"ח ואני רוצה לדעת אם זה תחליף טוב במקום קירור? אני רוצה לדעת גם לאיזה טמפ' אני אגיע במעבד במאמץ ביום חם? ושאלה אחרונה אם אני בכל זאת שם קירור נוסף יש מקום במארז כאילו לא יהיה צפוף עם המאורר שקיבלתי במתנה וגם הקירור הנוסף..? הנה המפרט: מעבדי אינטל ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות ‏DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Kingston Value כרטיסי מסך ‏Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קש…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.