אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
תגיד, יש הבדל משמעותים בביצועים בין זיכרון של 800MHZ שעובד בסטוק (800MHZ) לבין בOC ל 880MHZ? זה מורגש בכלל?
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
עד איזה טמפ' זה כבר לא מומלץ שהCPU יהיה בה? ואני לא מדבר על הליבות. אני מדבר על הCPU, נכון יש SYSTEM ויש CPU? אז על זה אני מדבר, לא ליבות. אז עד כמה? ותגידו, בכללי, למה לא מומלץ לעשות OC בהתחלה שכל מה שקשור למתחים על AUTO ורק אם נתקלים בקשיים או שמשהו לא עולה להתחיל להתעסק עם זה?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מאורר בגג של המארז. אבל הבעייה היא (אני לא זטוח א ם זאת בעייה). במקום שאני רוצה לחתוך יש קורה של המארז. מקורה עוברת משמאל לימין. (במקביל לסידי רום ולשאר הכוננים) הבנתם איפה עובדת הקורה?! אני יכול לחתוך את הקורה ולא יקרה כלום? אז לחתוך או לא לחתוך?@! תודה
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח gigabyte 8PE667 U2, עם הביוס האחרון ללוח זה, ואני לא מוצא בביוס את האפשרות (אם קיימת) לשנות את היחס של המעבד:זיכרון, מ-2:1, ל-4:5.. יש ב-Voltge control אפשרות לשנות את היחס ל-auto או 2 (שזה 2:1) או 2.5 (שזה מעלה את הזיכרון לבאס של משהו כמו 440, כאשר אני מגדיר באס של 177). ב-Advanced Chipset Futures יש אפשרות לשנות את התזמונים. איך אני שם על יחס 4:5 כדי להגיע לבאס גבוה יותר?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המעבד מגיע ל 50 מעלות במנוחה במאמץ עובר את ה 50 מגיע ל 60 לפחות ! עד עכשיו חשבתי שזה בגלל שרק בחוץ 30 מעלות חם אש אז המעבד מתחיל רק מי 30 ועבודה וזזה אז המעלות נרמליות מה אתם אומרים ? יש לי וולרנו 12 ומארז גדול מאוד של http://www.pch.co.il/docs/pd538841682.htm מה אתם אומרים אני צריך לשפר ? יש לי 500 שקל והרעש פשוט מעצבן אותי אולי יש מצב לקירור במיים ?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מחשב ישן עם מעבד P4 שלאחרונה, המאוורר של המעבד התחיל להרעיש מאוד. סוג המאוורר: Intel A57855-002 FHP-2157 REV.N 12vdc 0.24A Fujikura ניסיתי לשמן, לנקות ומה לא, אך ללא הצלחה. אני מעוניין לקנות מאוורר כזה במצב תקין, ואין לי מושג לאן לפנות. מצורפת תמונה של המאוורר, תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ניסיתי לבנות בלוק לא הלך =\ כאילה עשיתי משהו נחמד אבל לא יצא טוב והכול ואין לי כוח לעבוד על זה ולא ידעתי איזה משאווה אז ויתרתי =\ ורציתי לדעת איזה מערכת שוה לקנות ב 500-600 שקל, אני חשבתי על הThermaltake BigWater. אפשר קצת המלצות בבקשה. ומשהו שיתאים לי ללוח,המפרט בחתימה.
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את המעבד Intel Dual Core E2180 65NM + Stock (עם המאוורר סטוק) ואני קונה את הלוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מה התדר הכי גבוה שאני יוכל להגיע עם המעבד על הסטוק? והאם בלי האובר קלוק אני אוכל לשחק CRYSIS טוב?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני עכשיו ברגע זה מרכיב את המחשב החדש שקניתי ואני לא מצליח להרכיב את המאוורר על הלוח אם. המעבד הוא: AMD 64bit 3000+ הלוח אם: EPOX 8KDA3J את המאוורר קיבלתי ביחד עם המעבד כשקניתי אותו בKSP. בבקשה תעזרו לי דחוף כי כל החלקים נמצאים לי פה על הרצפה בחדר ואני רוצה להרכיב את זה כבר...
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אוקי...אז כן...נפלתי על הראש...אני לא אומר שלא אבל... אז ככה...נפתחה בפני אופציה לרכישת בלוק קירור מים של זלמן(הזה שיש עליו את הביקורת בפיסיטיפ) עכשיו הוא אמור לקרר מעבד פנטיום 1 (בבקשה אבל בבקשה אל תשאלו למה לעזאזל אני רוצה לקרר כזה מעבד עם קירור מים ) עכשיו בניתי על העובדה שהתופסנים של AMD הם אותו דבר כמו התופסנים של הפנטיום 1 שלי...אבל לא ככה כי צריך 4 חורים בלוח... אז השאלה היא...האם יש דרך להדביק את הבלוק למעבד? או דרך חיבור אחרת? הלוח עומד אופקית מה שעוזר לפיזור הלחץ... עזרה או כל הערה אחרת (חוץ מ"אידיוט מי לעזאזל מקרר פנטיום 1 עם קירור מים) יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאחר שידרוג מעבד מ- amd 4000+x2 ל-amd 5200+x2 טמפרטורת המעבד מגיע ל-55 מעלות מייד לאחר תחילת מישחק graw2 וטמפרטורת לוח-האם מגיע ל-51 מעלות אני רוצה לציין שדבר זה לא היה קיים עים מעבד ה4000+x2 לוח-האם הוא מדגם giga-byte m61-sme-s2 מה ניתן לעשות אני זקוק לעזרה והמלצות לאביזרי קרור למעבד ולוח-אם בתןדה מראש לכל העונים משה!!!!
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך NVIDIA 6800 ULTRA OC של BFG ולפני דיי הרבה זמן חבר בא וצרבנו את הביוס למהירות ליבה של 440 במקום 425 וזיכרון ל1200 במקום 1100 גם את המתח של הליבה העלנו אני לא זוכר בכמה. אני רוצה עכשיו לחזור לביוס עם המהירויות המקוריות והמתח המקורי. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה או לתת לינק למדריך שמסביר? תודה רבה אור.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות כי אני מנסה להעלות לו את ה FSB באמצעות CPUCooL וזה לא עולה על 1799.8 איך בדיוק אני יודע אם המחשב מסוגל לבצע אוברקלוקינג?
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר את המסך הקטנטן לפורט של הסיריאל? דיברו כאן גם על זה שיש חיבור פנימי לפרלל, חיפשתי בספר של האסוס A7V333 שלי ואין שם דבר כזה. איך אני יודע שיש למסך בקר, ומה זה משנה אם אין לו? ועוד דבר לא כל כך הבנתי את המדריך אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש RK נ.ב איפה קונים את המסך שיש במדריך?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב זה מאד דחוף כי אני צריך לסגור עסקאות כמה שיותר מהר. אין בנדה את הקירור הזה ואני לא מוצא בעוד חנות רציתי ללכת על זה ועל Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit והמוכר אמר שהם בכלל לא מתאימים. לא משנה אני צריך קירור טוב שיעשה את העבודה במחיר של הקירור שאני קניתי, בערך 220 ש"ח. אם הקירור בא עם מאוורר אז עד 300 ש"ח +- תודה נ.ב למעבד athlon 63 bit 3000
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן חברים מצטער אם זה לא המקום, אני קצת אובד עצות. אני מחפש REFERENCE COOLER לHD5850 של חברת POWERCOLOR (כלומר, או עם המדבקה של החברה או קולר סטנדרטי לחלוטין שכתוב עליו רק ATI). יש למישהו מושג מאיפה קונים או האם יש מישהו שמוכר? חיפשתי ב-EBAY ובגוגל כמו מטורף. אשמח לקצת עזרה. תודה! אי-מייל שלי: maxxymus בGMAIL.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
CORETEMP מראה לי את הטמפ 36 36 27 41 במנוחה תמיד . לא משנה אם החלון פתוח וקר מאוד ביום גשום או ביום כשחם.תמיד,ללא קשר לטמפ החדר. במאמץ של פריים 95 הטמפ הם 37 36 32 41 . גם ללא קשר לטמפ החדר. גם בתוכנות אחרות כמו EVERST או REALTEMP זה מראה בדיוק אותו דבר. ???
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני קונה את ההיטסינק הבא SLK948U ואני רוצה מאורר שמתאים לו בינתיים הזמנתי את Smart Case Fan Blue Led 9cm מפנדה ואז פתאום שמתי לב למאורר הזה Smart CaseFanII השוותי בין שני המאוררים ונוכחתי לדעת ש Smart CaseFan II הרבה יותר טוב הן מבחינת ביצועים והן מבחינת דציבלים מה Smart Case Fan Blue Led אבל רק שמדובר בהשוואה של שני מאוררים בגודל 9ס"מ ב ס8"מ אין ממש הבדל . וכל הקטע שאני רוצה 9ס"מ, אבל שמתי לב שאין את Smart FanII במלאי בגודל 9 ס"מ אלא רק ב 8 ס"מ אז זה בעייתי אבל חשבתי שאולי יש להם את זה והם פשוט לא מפרסמים האם זה יכול להיות ? ( בכל מקרה אני יתקשר מחר לברר ). השאלה שלי בעצם האם כדאי לי לקנות את ה SmartFan II במקרה שיש את ה 9 ס"מ במלאי או להשאר עם הSmart Case…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS P4P800-E Deluxe ומעבד פרסקוט 2.8 סוקט 478. בגלל החום הכבד שיש כאן בקיץ האחרון ובכלל בגלל שהמאורר המקורי עושה הרבה רעש בעיקר כשהוא עובד חזק (ובגלל החום הוא עובד כזק כל הזמן) החלטתי לקנות קירור חדש, הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המאוורר וכל הגוף קירור הישן. מה צריך לעשות אחרי שפותחים את 2 הדברים הלבנים האלה (לא יודע איך קוראים להם), כי אחרי שאני פותח זה מרגיש יותר משוחרר אבל זה עדיין לא זז מהמקום, ואני מפחד לנסות בכוח להוציא. בבקשה תעזרו לי תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
GA-MA78GM-S2H v1.1 AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.9ghz ATI Radeon HD 3850 WDC WD2500KS הצילום הוא לאחר מאמץ של שעתיים ב GTAIV. כל השאר נראה לי תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז ואני רוצה לצבוע אותו ומצאחן בעיניי הצבע הנל... http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=paintguide2.php בתמונה המין כחול הזה איך הוא נקרא איך לבקש אותו בחנות?
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מהו בעצם OC ואיך ומה עושים בו ומה משפרים? קניתי מחפש חדש לפי שבוע עם מארז פיצוץ של 400w המארז קל ומתקרר מהר בתוכו יש מאוור שכולל במארז ובנוסף אני שמתי מאוור שיוציא את האוויר החם החוצה, אני מתכוון לבנות דלת שקופה מפלסיק ולעשות חור של 120 אינץ של מאוור ענק ואכזרי של חברות חשמל שמקררים את הלוחות שלהם שהבאתי במיוחד שיזרים אוויר קר לתוך המארז. מה דעתכם? והאם הוספה של מאוורים לתוך הלוח אם והספק יכולים לגרום לנזק ? רציתי לדעת איפה אפשר להכנס להגרלה של המוד?, כי אני מתכוון לעשות עיצוב חדשני למארז עם ציור של חיות או בנות כוסיות עליו והיכן אפשר לשלוח את התמונות של המוד. 8) בתודה רבה זאביק :AR15:
-
שאלה קצת מוזרה: יש לי מעבד 8400, כרגע על 3.6. טמפרטורת המנוחה שלו היא בסביבות ה38-39, מאמץ מלא 54-55 (לפי REALTEMP). לפני שעשיתי OC הטמפרטורות היו מושפעות מטמפרטורת הסביבה - הפרש של 3 מעלות בין היום ללילה (גם מנוחה גם מאמץ). אחרי OC ההפרש הזה נעלם והטמפרטורות נשארות אותו הדבר. נשאלת השאלה האם זה סימן טוב או רע? זה אומר שהאוורור של המארז לא מספיק טוב? (ואגב, אם זו הטמפרטורה כרגע, כמה אתם אומרים ניתן יהיה לדחוף את המעבד? לוח אם אביט E-35P, קירור מעבד TT MAX ORB)
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המוצר אכן מוצלח מכמה בחינות ואם חיישן אחד מנותק יש מד טמפרטורה לחדר... ו.... יש למישהו טיפ איך לשדרג את הצגים שלו לצגים מוארים ??? ???
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-