אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
המאוורר של ההיטסינק אצלי עובד על 2860RPM ומולו יש עוד מאורר ג'נרי שניהם שואבים אוייר פנימה . שאלתי היא אם אני אחליף את המאוורר של המעבד המאוורר בלבד הם יהיה ירידה בטמפ? כי הקיץ הזה כנראה לא ביא לאטלון שלי. תודה מראש. .ProtoSs.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למצוא פעם מצאתי את האתר אבל הוא נמחק מישהו יודע אתר שמתחיל משהו כמו אקסטרים קירורים ויש בו איך בונים קסקיידים וכול זה תודה לעוזרים שמוצאים את האתר ומישהו יכול להסביר את כול התחום של הקסקיידים כי אני רוצה לבנות בעצמי תודה
-
- 85 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דרך לעלות מתח למעבד לא דרך הביוס כי יש לי לוח ישן. הבנתי שיש משהו כזה מוד פיזי. משהו יכול בבקשה להסביר לי מזה ואיך עושים את זה. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חשבתי לבנות אחת בעצמי, גם קצת להעסיק את סבא שלי (LםL), אז מאיפה אני יכול להשיג מה אני אמור לדעת עליו, זאת אומרת כאילו מבחינת הספק טמפרטורות וכל אלה... וכמה זה אמור לעלות?!? תודה לעוזרים, אבי
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כותרת... הכרטיס מסך הוא: Nvidia GeForce 6200 TurboCache נו אז יש סיכוי חברה? תודה, אבי.
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה למרוח AS5 על הכרטיס שלי ואני צריך מדריך (עדיף עם תמונות) של איך לפרק ולהחזיר את הקירור של הכרטיס, או רק לפרק יהיה גם בסדר...
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את ה-BT ובנוסף עוד מאווררים למארז החדש שאני מתכנן לקנות. אני יודע של-BG יש 16dba, וכמובן הרעש בא מהמאוורר שלו, אז רציתי אולי לקנות את אותם מאוררים עצמם שיש ל-BT גם למארז המתוכנן כי הם שקטים וזה חשוב לי, בקיצור הסתכלתי על אותם מאווררים- A2029 ואני רואה באתר שיש להם-24dba. מה זה אמור להיות??? למה זה ככה??? ואני גם אשמח אם תמליצו לי על מאווררים למארז בגודל של 120 ו-80 שהם שקטים מאוד עם ביצועים גבוהים מאוד תודה מראש, יובל
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלום אנשים. מה קורה?^^ אוקיי, אזככה. יש לי מארז ANTEC ובו 2 מאווררים. עכשיו יש לי עמדות לעוד כמה ואני רוצה לדעת באיה מאווררים 120 מ'מ להשקיע. [ לא יקרים, 50 שקל גג לאחד , ועם אפשר יותר זול ] עכשיו איך אני יודע איזה מאוורר הוא טוב ואיזה לא? מהירות? משו ? ( לא מבין בתחום הזה.. ) עכשיו רציתי לשאול עם זה לא משנה איזה מאוורר אני יקנה? כולם יתאימו למארז? של ZALMAN נגיד, זה לא משנה שהמארז של ANTEC נכון? עוד שאלה, יש לי מעבד 805 Dual Core של אינטל. יש לי קירור סטוק, שווה לי להכניס ביג טייפון לOC בגדול? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום רציתי להתיעץ איתכם בעניין קירור למעבד אני הזמנתי מארז גיגהבייט מדגם 3D Aurora ורציתי לדעת איזה קירור למעבד עדיף בהתחשב שיש לי את המארז הנ"ל האם לקחת את ה3D Rocket של גיגהבייט מתוך קו מחשבה שהוא מתאים למארז או את הThermaltake Big Typhoon שאתם המלצתם כאן? פרטים על המערכת - מעבד Opteron 165 לוח DFI את המארז רשמתי ועוד עניין קראתי כאן את ההשוואת זכרונות שפירסמו באתר אני הזמנתי לפני מספר ימים את הG.SKILL שהיו בהשוואה נכתב שכל הזכרונות שבהשוואה התחממו מאוד ולכן הותקן עליהם מאוורר איך עושים דבר כזה - בכלל וספציפית למארז שלי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים החלקים של המחשב מתחממים מאוד, למשל הלוח לפעמים מגיע ל-37, המעבד ל-42 (במנוחה) הרגע בדקתי (מצורפת תמונה) וקצת ירדה הטמפרטורה האם זה סביר? תודה
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מישהו יודע אם לCoolerMaster Centurion 532 יש הכנה למאוורר בחלק העליון של המארז? אני רוצה להחליף את המארז שלי ואני יודע שזה מארז טוב, השאלה אם יש לו הכנה למאוורר הכי חשוב בערך במארז... דבר נוסף, האם המארז מגיע עם ספק כח ואם כן אז איזה? אם יש לכם הצעות אחרות למארזים אשמח לשמוע... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאוורר שיוציא לי אוויר מתוך המארז. רציתי לדעת אם יש על הלוח אם חיבור חשמל נוסף למאוורר כזה? היכן הוא ממוקם פחות או יותר? ובאיזה תצורה? 3 או 4 פין?
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה זה אומר זיכרון CL 2.5 למשל? ומה זה תיזמונים למשל כאלו 2-3-4-5 ??? מה זה אומר? אשמח להסבר מפורט
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אלוהה, קיבלתי היום את הפריזר, שהלצתם לי לקנות בת'רד הזה, ובמילה אחת: תודה! יש המון סקירות ברשת אז רק בכמה מילים על המוצר: בא באריזה קומפקטית עם שכבת משחה MX-1 כבר על ההיטסינק, ומדבקה לקישוט. ההתקנה לדיסלקטים, פשוט מוציאים את הישן, מנקים את המעבד, ושמים את החדש. חצי דקה ולא יותר. אחרי זה, בא השלב הכייפי.. עם הקירור הישן, המקורי, SPIRE, המעבד היה על 50 מעלות ללא OC במנוחה. עם הפריזר, המעבד על 32 מעלות במנוחה ללא OC, ו-40 במאמץ. עם OC, ללא שינוי מתח - 35 מעלות במנוחה, 42 מאמץ [ 2000@2200 ] עם OC, הוספת 0.20V למקורי - 38 מעלות מנוחה, 45 מאמץ [ 2000@2500 ] אז נכון שה-BT טיפה יותר שקט ( לא שאני שומע את זה..) אז נכון שה-BT טיפה יותר קריר ( להוסיף עוד 100 שקל בשביל לה…
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני צריך לחבר מאוור של 5 וואלט.... השאלה היא איך...?? אני רוצה להרכיב אותו על המודם החיצוני שלי מכיוון שהמודם רותח.... החיבור לא אמור להיות דרך המחשב ככה שאני צריך הצעות או אפשרויות לחבר אותו למקור מתח כלשהו.... אולי בדרך כלשהי לבטריה או משהו.....?? תודה בר....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי לשתי אפשרויות מקסימום של המערכת הנוכחית (מפרט בצד ימין) בOC הגבוהה ביותר שניתן בה האפשריות הן: אפשרות ראשונה - שיפור מעבד 35% שיפור באס 35% מעבד 2700 מכפלה 10 מתח 1.64 HTT - 270 מכפלה 4 מתח 1.75 מהירות לוח סופית 1080 זיכרונות 225 (DDR450) מחלק DDR333 מתח 2.7 תזמונים 2.5-3-3-6-1T רוחב פס-7.2GB/S טמפ' מנוחה: מעבד-32 לוח-30, טמפ' מאמץ: מעבד-49 לוח-34 אפשרות שנייה- שיפור מעבד 36% שיפור באס 70% מעבד 2728 מכפלה 8 מתח 1.64 HTT - 341 מכפלה 3 מתח 1.75 מהירות לוח סופית 1025 זיכרונות 170 (DDR340) מחלק DDR200 מתח 2.7 תזמונים 2.5-3-3-6-1T רוחב פס-5.5GB/S טמפ' מנוחה: מעבד-35 לוח-32, טמפ' מאמץ: מעבד-56 לוח-35 בקשר לטמפ' אני ב"ה מביא בקרוב מאוד קירור חדש למעבד AC Freezer64 ככה שיהי…
-
- 6 תגובות
- 434 צפיות
-
-
מתכנן אובר קלוקינג לכרטיס מסך אוקיי הכרטיס שלי הוא Radeon gigabyte X800XL 512MB קיצר אני מתכנן לו אובר קלוקינג..כמה מהירות לדעתכם אני אמור לשים?? ועם למישו יש מדריך טוב לייעוץ נכון.. זה יעזור
-
- 2 תגובות
- 407 צפיות
-
-
בזמן האחרון הטמפרוטורה של הgygabyte 6600gt 128mb agp שלי היא 60 מעלות במנוחה ו80 במאמץ וזה למרות שמכוונים עליו 2 מאווררים. פירקתי את המאווררים ניקיתי עם לחץ אוויר - לא עזר. אני חושב שהקירור שבא עם הכרטיס לא משהו. מישהו מכיר דגם של קירור שמתאים לכרטיס הזה ובאמת ישפיע?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה של קרור לכרטיס X800GTO AGP עם אוברקלוק מתלבט בין: זלמן VF700CU ב-170 ש"ח זלמן VF900CU או זלמן FATAL1TY FS-V7 ועם מישהו יכול לתת לי דגם של ספק כח טוב וחזק עד 300 ש"ח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך בן שנתיים בערך, GF4 Ti4200 של Leadtek (אני חושב שהדגם הוא A250). המאוורר המקורי שהיה עליו הפסיק לפעול לפני כשנה. המאוורר הוא זה: זמן מה אח"כ לקחתי את המחשב לטכנאי שלא יכל למצוא אחד מתאים ולכן ניסה להתאים מאורר סטנדרטי של nvidia: למיטב זכרוני הוא היה צריך לחתוך את הלשוניות בצדדים כדי שיתאים למבנה. אתמול שמתי לב שהמאוורר שוב לא עובד. אני מניח שזה כך כבר זמן מה. מה ניתן לעשות? אני מבין שזה מאוורר לא כ"כ סטנדרטי, היכן אוכל למצוא אחד מתאים? עד כמה בכלל חשוב המאוורר בכרטיס מסך כזה? עריכה: מצאתי גם תמונה של הכרטיס מסך כולו
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איזה מאוורר אתם חושבים הכי טוב למעבד שציינתי לכם בנושא האשכול? המאוורר הנוכחי שלי מרעיש ואני לא מסוגל יותר.. אני חייב מאוורר טוב ושקט. יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא עושה אוברקלוק אני רק רוצה להשתיק את המחשב קצת,ואני לא מדבר על לזרוק אותו מהחלון. אני מחפש איזשהו מאורר או גוף קירור (אני לא ממש מבין בזה) למעבד שיעשו את העבודה ובשקט. במחיר סביר כמובן
-
- 5 תגובות
- 456 צפיות
-
-
תקציב :300 שקל יש כמה סוגים אני לא יודע מה מתאים Zalman Vga Cooler VF900-Cu Zalman Vga Cooler VF700-Cu LED Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP או Silencer או שבכלל ללכת על מוצר של Thermaltake
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ראשית, אני רוצה שתדעו שניקיתי את המאוורר של המעבד מאבק, שימנתי אותו עם ספריי WD40 בציר, מרחתי משחה תרמית כמו שצריך אך המאוורר הארור משגע אותי! אני מתבונן בתוכנה Speedfan וכאשר המהירות של המאוורר עומדת על 2700-3300RPM (בערך) הכול בסדר גמור והמאוור לא מרעיש ומשתולל (המחשב רק עלה) כאשר המהירות של המאוורר עולה ל- 3700-4500RPM מכאן מתחילות הבעיות שלי - רעש מרגיז ומטריד ברמות שלא ניתן לתאר!!! חשוב מאוד לציין כי נצילות המעבד היא כלום, מדובר על 20 דק' בערך מרגע הפעלת המחשב, המעבד לא בעומס בכלל והטמפרטורה שהתוכנה Speedfan מראה לי היא בסביבות ה-49-52 מעלות צלזיוס. מדובר במעבד של Intel P4 3Ghz של Prescott. באמת שאין עומס על המעבד, וזה רק עניין של זמן עד אשר מהי…
-
- 14 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום אבל האם יש כזו אפשרות להוציא תזיכורן של הכרטיס מסך ולהלחים זיכרון אחר גדול יותר??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-