עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RDS,

אוקי, אז לאבא שלי יש מחשב כף יד של MIO דגם 168. יש לו תוכנת ניווט בשם iGO 2006. אנחנו טסים לארה"ב, וחשבנו להשיג מפה שלה ל-GPS. אנחנו נהיה בניו יורק, קליפורניה, וושינגטון. בכל מקרה, נכנסתי לאתר של התוכנה, וראיתי מפות רק של אירופה... מה כדאי לעשות? יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  2. Started by Night,

המעבד הוא Intel Pentium 4 דגם 513. אני רוצה מאוורר שלא יעשה הרבה רעש, שאני אוכל לישון כשזה דלוק... אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אז לא צריך משהו חזק. על מה תמליצו?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by B@Kss,

ברשותי I7 920 D0 MUGEN II DFI LANPARTY X58-T3eH6 GTX260 GS 216SP GAINWARD 6GB DDR III G.skill 1333MHz TRIChannel Antec P182 Corsair W750 לא מזמן התחלתי לעבוד על OC למעבד ויש לי כמה שאלות.. הבנתי שרצוי לנעול את יחס הDRAM:BCLK ל1:1 ואני לא מוצא שום אפשרות כזו בביוס. יש אפשרויות כמו DRAM BCLK, Uncore frequency וכ'ו..ואני לא מוצא קשר ביניהם למחלק הזכרונות.בדקתי בCPU-Z ורשום שהמחלק הוא 2:8. הבנתי שזה לא טוב ורצוי לשנות אותו ל1:1 כדי למנוע נזק לזכרונות ואי יציבות, אני צודק? או שניתן להעלות את התדר בעזרת הBCLK ללא חשש, כל עוד הטמפ' סבירה?[נכון לעכשיו, עם הפעלת P95 היא לא עוברת את ה57 בסטוק] כמו כן, BCLK הוא בעצם ערך הFSB בשמו החדש במעבדי הI7? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by MonoMan,

אני רוצה לקנות את ההיטסינק thermalright SK7 הבחירה הקודמת שלי היתה vantec aeroflow אני לא מתכוון לעשות OC , אולי בעתיד... אבל אני רוצה קירור טוב ויחסית שקט. טמפ' עבודה נוכחית= 58 מעלות :AR15: מה אתם חושבים על הSK7 = שווה?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by lexsus,

שלום צריך מאוורר למעבד שקט מאד שאני אומר מאד אז מאד שלא ישמעו אותו בכלל הסוקט שאני צריך זה 775 ושלא יהיה יותר מידי יקר ללא צרכי OC ועוד שני מאווררים של 80 שיהיו הכי שקטים שאפשר בבקשה תביאו לי המלצות

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  6. אי מתלבט כרגע בין 3 אפשרויות: 1) ARCTIC COOLING ATI SILENCER 5 REV 2 שעולה 130 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3092 2) EVERCOOL TURBO 2 שעולה 157 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15365 3) THERMALRIGHT V-1 שעולה 150 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 אני יודע שה - EVERCOOL הכי חזק והכי שקט. (הוא משתווה ל V-1 ULTRA) אבל הוא לא מקרר את הזכרונות ורציתי לשאול האם זהו חיסרון משמעותי ? ה - SILENCER הכי חלש אבל הוא מוציא את האוויר החם מחוץ למארז ומקרר את הזכרונות. ה - THERMALRIGHT V-1 הכי פחות שקט, הוא מקרר את הזכרונות ואפשר להחליף את מאוורר ה - 80 מ"מ של ה V-1 למשהו עצבני כמו VANTEC TORNADO …

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by Pitzinyelo,

Nanotherm PCM+ מה אתם אומרים על המשחה הזאת? האם טובה? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=1909

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי לוח אם D850MV של אינטל, יחד עם מעבד 2.0GHZ. על המעבד שוכב אותו מאוורר שבא עם המעבד, כרגע הוא על 3400RPM ומפני שאני שם תנור חימום ליד המחשב המעבד על 39 מעלות. (אני יודע :nono: אבל לא משנה ;D ) מה שאני רוצה לדעת זה אם אני יכול לשלוט במהירות הסיבוב של המאוורר איכשהוא? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  9. שאר המפרט עוד לא ידוע חוץ מהמעבד שהוא I5. אני עוד לא מבין גדול באוברקלוק ואני רוצה שהמחשב החדש יהיה מותאם לOC שאני יעשה בעתיד. אני יכול לקנות את הזיכרונות במהירות הזאת ספציפית במחיר טוב, השאלה אם בכללי הזכרונות האלו לא יגבילו לOC בינוני של נגיד 3.2~3.5 ואני יכול להיות רגוע?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by eliXir,

ברצוני לדעת איך ועם איזה צבעים אני צריך להשתמש בכדי להעתיק ציור שאמא שלי ציירה על נייר פרגמנט שקוף למארז. הציור הוא קצת מורכב (סגנון יפני, דרקון), לא באפשרותי לצלם את התמונה כרגע אך בטוח שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by contA-,

שלום לכם! קניתי מחשב חדש.. התחלתי לעשות (או יותר נכון,לנסות) אוברקלוקינג למעבד ולזכרונות ו..הדרך למעבדה היתה קצרה מאודד (אפילו לא עברו 24 שעות מאז שקיבלתי אותו :'( :'( ) *תוכלו לתת לי תווחים של מתחים (מקסימום ומינימום) כדי שאני אדע באוברקלוק לעתיד? (אני רוצה לעשות אוברקלוק לזכרונות,מעבד כרטיס מסך). -בבקשה תתנו לי את התווחים בשמות שהם מופיעים בלוח שלי -אני לא מתמצא ממש כדי שאני אבין את שמותיהם בלוחות השונים- *ועוד משהו,תוכלו להסביר לי בטלפון\איכשהו כיצד להתחיל את האוברקלוק? (הגדרות בביוס וכו'..) תודה רבה לעוזרים. -המפרט למטה-

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  12. טוענים כי הוא קירור חזק במיוחד מה דעתכם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm

13. עקב בעיות תאימות של הכרטיס מסך והchipset שלי,אני רוצה לצרוב לו ביוס של Leadtek 6800U הוא מחזיק בקלילות את התדרים של הUltra. רציתי לדעת האם אפשר לבצע את הצריבה דרך הWindows והאם יש מקום מסודר שיכול לעשות את זה וכך אהיה שקט,כי זה כרטיס לא זול ואני לא רוצה שהוא יפגע חלילה. אשמח לשמוע על סיכונים אפשריים ודרכים למנוע אותם או לתקן אותם. נסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי את כל מה שאני מחפש,אמכם הסליחה.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  14. אשמח להמלצה על אחד מהשניים. האם הם טובים באותה מידה כמו הTUNIQ? מי מהם 0NINJA או INFINITY) עדיף? לא מתוכנן OC כרגע, אלא מחפש קירור טוב מאוד למעבד. OC אולי יבוא בעתיד. המון תודה.

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by fire15,

לאחר OC הכי יציב שיכולתי ו10 סיבובים של 3DMARK03 הגעתי לתוצאה מדהימה!! 4000 נקודות ב 3DMARK 2003!! http://service.futuremark.com/compare?2k3=1337794 אז מה אתם אומרים ? ;D

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  16. הזמנתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וביקשתי Arctic cooling alpine 7 pro ומתחברר שרשמו לי גרסה רגילה שמתאימה ליותר לוחות אם (שעולה גם דולר יותר משום מה) האם ההבדל קריטי בשביל שאעשה מאמצים לשנות את ההזמנה? תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by קלוקיי,

שלום.. יש לי שאלה בנוגע לקירור נירוונה. קיבלתי 3 או 4 עיגולים מפלסטיק, הנה תמונה שלהם : http://up161.siz.co.il/up2/metz2yjybc3j.jpg , האם גם הם חלק מההרכבה של הקירור או שאין להם שימוש בכלל?. תודה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by UNDERDOG,

מה זה משנה אם אני שם את הזיכרון שלי על T1 או על T2 ????

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by ixslashix,

היי, אני רוצה להיכנס קצת לנושא של OC, קראתי את המדריכים סתם מתוך עניין כבר פעם ועכשיו ריעננתי קצת את הזיכרון. (אחלה מדריכים אגב ) עד היום עשיתי מעט OC, אבל דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA ולא דרך הביוס (מה שהבנתי שיותר טוב), התוצאות לא גבוהות (מעבד עלה אולי ב100 Mhz). אשמח אם משהו יוכל ללוות אותי דרך וגם להסביר לי את נושא המתמטיקה (אני לא חזק בזה) לעומק יותר... יש לי קירור לא ג'נרי למעבד, של זלמן, אבל אני לא זוכר דגם... תודה מראש (המפרט שלי בצד)

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

מפרט בצד אני כרגע 417X9 מתח 1.3 בVCORE כל השאר ממש נמוך בקושי נגעתי במתחים ואני חושב שגם בNORMAL שלא נוגעים במתחים המחשב יעבוד טמפרטורות ובדיקות מאמץ בOCCT תקינות לחלוטין , 415 עולה המחשב גם ב417 , 419 כבר לא עובד , זה בגלל הלוח אם? =[

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  21. אוקיי, החלטתי שאני ילך עליו במקום הX800GT של POWERCOLOR... 1. מה הסיכוי בערך שאני יוכל לפתוח את כל צינורות העיבוד בכרטיס הזה ? 2. איך עושים את זה ? 3. האם הקירור סטוק שבא עם הכרטיס יחזיק את הצינורות הפתוחים ? 4. מה בערך יהיה ההבדל בביצועים בין ה 6800LE פתוח הצינורות (בלי OC) לבין x800gt (בלי OC גם) 5. האם ניתן לעשות לו OC בנוסף לפתיחת הצינורות עם הקירור סטוק ? תודה רבה לכם, love hwzone

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  22. היי אני לא מצליח לעבור את ה-2600MHZ ניסיתי על 333FSB X9 והמחשב עושה לי כל הזמן RESTART אחר כך ירדתי ל-333FSB X8 ואני על 2600MHZ הVULTAGE שלי הוא על 1.36 מוגדר ככה בBIOS מה אני צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

ראשית כל כל הכבוד כי מחכים כבר לביקורת עליו.ביקורת מוסברת יפה,ועיניינית. החסרון שלו הוא הפוטנציומטר שאינו חיצוני,וכל פעם שרוצים לשנות יש לפתוח את המארז.הם לא יכלו להשקיע בפאנל חיצוני עם פוטנציומטר? דבר נוסף אין את החיזוק של מה שציינתם,וזה באמת נקודה למחשבה,משקל כזה ללא חיזוק? מאוד הייתי רוצה לדעת באיזה לוחות הוא כן דורש פירוק,והאם משקלו ונטייתו לא פותחים סדק בין המעבד ל-SINK. חסר לי השואות בינו לבין ה"נושף בעורפו" הנינג'ה. *****אם זה לא מתאים לפה או שיש כבר תגובות על זה אז להעביר.

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by Ido.K,

חשבתי לקנות תנינגה ולשים לו מאוור יותר חזק מה דעתכם?! תודה ענקית לעוזרים.ואם יש קירורי אוויר יותר חזקים מהנינגה תציעו ל בבקשה.

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by djelectric,

לפני כחצי שנה כשקניתי את המחשב שלי לא חשבתי שאני יעשה דבר כזה... אבל מתברר ש8600 gt זה כרטיס שניתן לאוברקלוק... עם קירור סטוק : כמובן שאני דואג להוציא עם מאווררים שלי את כל החום מאיזור הכרטיס המחשב שלי: E4500 2.2ghz inno3d 8600gt OCX 2 gb ram @ 800 mhz בחרתי ב cod4 פשוט אני אוהב אותו יותר ממשחקים אחרים שבדרך כלל עושים איתם השוואה כמו crysis הנה תוצאות מבדיקה שערכתי 1280X1024 AntialaisingX2 all maxed directx 9 using fraps Call Of Duty 4 - normal clock (400mhz) = 20 fps oc 425 mhz = 24 fps oc2 450 mhz = 29 fps ocx 500 mhz = 36 fps כמובן שבדקתי באיזורים הכי עמוסים במשחק כי בפחות זה... לא חוכמה : בלי החלקת השינון כמות הפריימים כמעת מכפילה את עצמה GO NORMAL PC'…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים