אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד amd 1800+ ומאורר דיי טוב.. המעבד מתחמם עד 38 מעלות ולא יותר... ויש לי 256ddr של סמסונג... אני רוצה להעיץ את זה... אולי תוכלו להדריך אותי?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רואה את החיבור הזה... עד היום לא העזתי לשאול. יש את החיבורים של הכוננים - ידוע חיבורים של פלופי - ידוע חיבור יחיד של ATX - ידוע חיבור 12V לפנטיום 4 וחלק ממעבדי AMD - ידוע עכשיו יש עוד חיבור של כאילו ספק AT ישן... של הלוחות הממש ישנים של 486 ופנטיום 1. אז בדרך כלל הם הולכים בזוגות... מחברים 2 זוגות ללוח אם. בספקים של היום יש כאילו רק חיבור אחד כזה ישן של ספק AT. הרי זה לא הגיוני לחבר את הספקים של אנרמקס לפנטיום 1 ועוד עם חצי מהחיבורים... חסר את הזוג השני שלו. מצטער על ההסבר העלוב... חחח אבל מי שקצת בעניינים בטוח יבין על מה אני מדבר. מה אתם אומרים? תודה! יניב
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המעבד הוא Intel Pentium 4 דגם 513. אני רוצה מאוורר שלא יעשה הרבה רעש, שאני אוכל לישון כשזה דלוק... אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אז לא צריך משהו חזק. על מה תמליצו?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כרגע ראיתי ב ASUS PROBE שמהירות המעבד שלי היא 2000 ואילו המחהירות המקסימלית היא 2400 מה זה אומר ? לא עשית OC ולא שיניתי שום הגדרה במעבד עדיין ;D. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר או להסביר לי בעצמו את כל המושגים של ה OC כי בחיפוש לא מצאתי ולא במדריך באתר
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לדוד שלי בעיה: המפרט: 1700 p4 256RDR mboard intel(לא זוכר את הדגם בידיוק) ויש לו את הביוס עם הטפריט הזה למעלה והוא אפור כזה, בקיצור לא הצלחתי להכנס לאפשרות העלאת באס או Mhz אז בבקשה חייב עזרה
-
- 13 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לחץ כאן 1.הוא משתלם? 2.הוא איכותי? 3.איזה אופציות הוא מציג? 4.איך מחברים אותו ללוח?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שאר המפרט עוד לא ידוע חוץ מהמעבד שהוא I5. אני עוד לא מבין גדול באוברקלוק ואני רוצה שהמחשב החדש יהיה מותאם לOC שאני יעשה בעתיד. אני יכול לקנות את הזיכרונות במהירות הזאת ספציפית במחיר טוב, השאלה אם בכללי הזכרונות האלו לא יגבילו לOC בינוני של נגיד 3.2~3.5 ואני יכול להיות רגוע?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את המארז CM690 ויש לי בתוכו עכשיו 4 מאוורים כולם 120MM אחד מלמטה,מקדימה,ממול לכרטיס מסך ומאחורי המארז . יש לי עוד 3 מקומות פנוים 2 מלמעלה ו1 מהצד ממול למעבד.אם אני יוסיף למקומות האלה עוד 3 מאווררים אז זה ישפר בהרבה את הטמפרטורה .ואני גם מתענין ל OC גדל יותר.יש בFOXPC שלוש מאווררים ב 90 שקל. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=739 המפרט שלי: AMD ATHLON 4400+ @ 2.8 CONNECT 3D ATI HD4850 AC EPOX MF4 J3 EZCOOL PS-1000 500WATT
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מגיע לביצועים ממש מדהימים יחסית לסטוק שהוא 250/446 לאחר OC אני מגיע ל 305/605 יציב לאומת 330/650 אבל לא יציב ביכלל חסרות טקסטורות ויש המון נקודות לבנות בקיצור לא שווה . יש לי מערכת די חלשה ואין לי גרוש P-800 256 SDR CUV4X G4 4200... רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף קרור או שמחשב לא ינצל את הכרטיס בכללי? ואיזה קרור אני ביכלל יכול לשים?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showamd.cfm יש פה 1700+ DLT3C שעבר OC ל4712MHZ זה הגיוני? ואיזה קירור זה Kryotech G2?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לרכוש בקרוב מאוד את המפרט הבא: מארז SPIRE PowerCube http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_901&products_id=11002 ומלוח אם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10659 עם מעבד e8400. עכשיו כמו שאתם בתמונות בעמוד הזה: http://www.apextechusa.com/products.asp?pID=171 זה אותו מארז והספק כוח יושב ממש מעל הלוח אם ככה שאין הרבה מקום לקירור. אני צריך קירור נמוך (מקסימום 4.5 ס"מ) שייכנס בין הלוח אם לספק כוח.. יש משהו כזה? בנוסף אם יש לכם המלצה למארז אחר זה יהיה מעולה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אחרי חיפושים בפורום - ריכזתי את שאלותי פריים 95 - מה בוחן ? אני באובר קלוקינג עכשיו AXP2500+@AXP3200 המעבד על 1.7 V (המתח ההתחלתי הוא 1.65 כלומר העלתי ב 0.05) פריים 95 עוצר את הבחינה שלו ... ב 5 מתוך 49. סימן ש ? TOAST - איפה אי מוצא את זה ? בגוגל TOAST.EXE לא עזר לי כל כך .. איפה בוחנים דרך הסנדרה מקס3 את המערכת ? כלומר איפה עושים לופים ? כמה עליי לעשות ע"מ לבחון את המערכת שלי ? 200 לופים - כמה זמן לוקח ? הטמפ' שלי בגלישה באינטרנט + שירים = מעבד: 52C סיסטם : 40C
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי בעיה מוזרה קצת , אולי לרובכם זאת לא תהווה בעיה בכלל... יש לי לוח asus p4p800 deluxe , במארז יש לי 4 מאווררים חוץ מהמאוורר של המעבד , הבעיה היא שאין לי איך לחבר את כולם ביחד בגלל שאין לי מספיק שקעים על הלוח . איך אני פותר את הבעיה הזאת ? קיימים מפצלים לשקעים כאלה ? תודה מראש דוד
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה בנוגע לקירור נירוונה. קיבלתי 3 או 4 עיגולים מפלסטיק, הנה תמונה שלהם : http://up161.siz.co.il/up2/metz2yjybc3j.jpg , האם גם הם חלק מההרכבה של הקירור או שאין להם שימוש בכלל?. תודה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 7600 גי טי של גין וורד אפילו אם אני מעלה לו מגהרץ אחד יותר המסך עושה פוסט ומייד חוזר לתמונה מלאת ארטיפקטים ותקלות ריסט חובה לא ניתן לתקן בשום צורה אחרת הדריברים הם הכי עדכניים והטמפרטורה היא 46 ללא מאמץ במאמץ 56 מישהו ניתקל בבעיה זו או במשהו דומה ומצא פתרון אני ישמח לשמוע תודה מראש לכול העונים דרך אגב קורס במבחןhdr האחרון ב3dmark 06ללא שום קשר לאוברקלוגינק
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז מה הטמפ' המומלצת שיהיה למעבד במנוחה? אם זה מעל 50 זה יכול להשרף?
-
- 14 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חבר שלי ראה את העכבר והעבודה שעשיתי בינתיים על "פרוייקט הכדור" (שיקבל בקרוב שם טוב יותר) ואמר שהוא רוצה גם כזה (עכבר לא כדור) - בהתחלה חשבתי שהוא מדבר על הintellimouse explorer שלי אבל הוא הסביר שהוא רוצה לוגו... הוא הביא את העכבר ואני חרתתי הדבקתי והגעתי לשלב האחרון - חיבור הלד וכאן מתחילה הבעיה... יש לו מחשב פנטיום 2 ישן שהוא משתמש בו בשביל לכתוב (חושב שהוא כותב תסריטים --- סתאאאאאם - הוא גאון , גאון... ו... לידי) ולכן העכבר הוא סיריאלי... בדקתי בכל הפורומים ואתרי המוד שיכולתי למצוא - אין. כל חיבור שאני עושה ומפעיל את הלד מנטרל את העכבר. לאחר מחקר מקיף גיליתי שהמתח בעכבר מסופק ע"י הסיגנל הנקלט ניסיתי הרבה נקודות (ברור שחיפשתי עם מודד - כאילו דההההה...) אבל תמיד …
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה הבעיה? לפני שבועיים בערך בדקתי וזה הראה לי תמיד בסביבות ה30 מעלות בסנסורים. זה ללוח אם או למעבד? ועוד שאלה - המחשב הנוכחי שלי מאוד רועש ואני לא עושה בו OC, כדאי לנתק מאוורר? המעבד הוא P4 אם זה עוזר
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש המון אשכולות שילדים פותחים על זה . אז למה לא לפתוח אשכול אחד גדול שיהיה בתקופה הקרובה עד שלפחות תרד הקניה הגדולה של מעבדי הQ6600 שהם הכי נמכרים כיום . באשכול הזה יהיו את כל הפרטים הכי קטנים שכל מי שמבין בקירור למעבד הזה יכתוב וככה יהיה בנעוץ ולא יפתחו על זה יותר שום אשכולות ילדים . אני אישית הולך להביא בשבוע הבא כנראה Q6600 ורוצה לדעת איזה קירור הכי טוב בשבילו בטווח מחיר של עד 150 שקל .
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בפעם הראשונה בחיים שלי עשיתי OC, הצלחתי להעלות את GF 4 העתיק שלי ב-20 נקודות בטרידימארק 03 אבל הבעיה היא שנהיו לי נקודות קטנות על המסך, בצבע סגול ולפעמים ירוק, כשאני מחזיר את הליבה והזיכרון למהירות הרגילה ומפעיל מחדש הן נעלמות איך אני יכול להשאיר את הכרטיס באובר מבלי שיהיו לי נקודות על המסך ? תודה !
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שמעתי פה בפורום כמה חבר'ה שאומרים שלעשות אוברקלוק לAMD לא שווה בכלל מכיוון שזה לא יביא שיפור ביצועים... האם זה נכון? אם לדוגמא אני קונה AXP2000+לוח אם Epox 8ka3+ זכרונות 256 של קורסאיר (לא יודע עדיין איזה)+SLK800 ואני עושה אוברקלוק לא קטן לAXP זה לא יביא שיפור ביצועים משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לעלות את המהירות של המעבד ל-3.0 GHZ ולעשות OC גם לכרטיס מסך. מדובר על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL מה…
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר שנתיים שיש לי את הפריזר 7 פרו, ובזמן האחרון המאורר שלו התחיל להשתגע... הוא עושה רעשים של חריקה, וכל יום כבר מיום חמישי אני משמן אותו ( כל יום! ) פעם זה עוד היה יותר טוב, זה היה קורה רק אחרי לילה שהמחשב מכובה, אבל עכשיו גם כשהוא דלוק זה קורה, אין לי כבר כוח. התקציב הוא באזור ה 150 שקל. הקירור עצמו צריך להיות במימדים נורמליים ולא גדול ( המארז לא יסתדר עם זה ). יותר חשוב לי שקט מאשר ביצועים, אבל עדיף שלא יהיה פאסיבי כי המארז דפוק מדי בשביל להחזיק משהו על טמפ' טובה.... עדיף שיהיה ב PANDAS ( מעדיף להזמין משם ), או KSP\SKYPC מכיוון שהם בראשון ויהיה לי יותר נוח להגיע ( עם עדיפות ל KSP כי הם הרבה יותר קרובים ) את המפרט ( הדיי עלוב ) אתם יכולים לראות בצד, …
-
- 14 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם הקירור מתאים ללוח והאם המאורר שעומד בצד לא יפריע לזיכרונות או לכרטיסים אחרים תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש שמיועד ל OC ולמשחקים. לוח :IS7 מעבד 2.4C קרור רגיל של INTEL אני מתלבט לגבי הזכרונות : 1.איזה סוג כדאי לקחת 3200/3500/3700? כלומר האם יש הבדל בהם בOC ועד כמה? 2.מה זה CAS2 והאם זה משמעותי ב OC? 3.איזה חברה אתם ממליצים ? דרך אגב : היעד שלי הוא 3.2 GHZ . תודה מראש על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-