אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי CATALYST 9.2 והמגבלת OC לGPU CLOCK היא 820, כבר הגעתי לזה ואני רוצה לעשות בערך 850~ עכשיו איך אני יכול לעשות את זה? בRIVATUNER אפשר אבל אז יש בעיה מוזרה שהשורות בCCC לבנות כי עברתי את המגבלה..
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם צריך לעלות מתחים או בעיה אחרת. ?!
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בתוכנה OVERDRIVE שבדריבר של ATI יש לי OC עד 700 בליבה ו 1200 בזיכרון הבעיה היא שהזיכרונות יציבים גם על 1300 ואני לא יכול להשים אותם על 1300 ב OVERDRIVE אני יכול רק ב RIVA TUNER וגם אצלי עד עכשיו זה היה 700/1300 ב RUVA TUNER אבל עכשיו עשיתי פרופילים וכשאני עושה פרופילים ובRIVA TUNER על 700/1300 זה מראה לי שה OVERDRIVE לא זמין עכשיו.וכשאני מבטל את הOC בRIVA TUNER או עושה את הקלוקים עד 700/1200 זה עובד טוב. אז יש איזה דר שאני יוכל מהתוכנה OVERDRIVE לעשות 700/1300?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce fx5200 שיושב על לוח אם gigabyte 7s748 עם Athlonxp 2600+ לאיזה רמה של המהרה אפשר להגיע איתו? תודה
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בדרייברים הקודמים אפשרות ההמהרה הייתה בתפריט הראשי, עכשיו זה פשוט...נעלם, לא מצאתי אותו בשום מקום, יש לכם מושג איפה הוא?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הטמפ הממצועת שלו היא באיזור ה 60 מעלות. אני מצרף תמונה של טמפ הרכיבים של המחשב כאשר רק מערכת ההפעלה פועלת ברקע. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה די דבילית אבל איך אני יכול לדעת אם המאורר שלי נדפק? המחשב שלי התחיל להתקע נגעתי בו הוא היה בחום מטורף מזל שכבתי אותו ישר אחרת הוא היה פשוט נשרף, פתחתי את המארז נגעתי בלוח אם בדיסק קשיח בזכרון פנימי הכול היה רותח, עכשיו המחשב דולק בלי המכסה של המארז הייתה לי תחושה שהמאורר של המארז לא פועל כי המעבד לא היה חם כמו האחרים חוץ מזה שאני רואה שעכשיו הוא מסתובב, בניגוד למאורר של המארז שלא זז (הוא אמור לא לזוז?! כאילו זה למקרי חירום או משהו או שזה כמו המאורר של המעבד שפועל כל הזמן), נתתי למאורר דחיפה קלה והוא כזה עושה סימנים של אין כח כאילו מסתובב יותר ממה שהוא היה אמור להסתובב אבל מפסיק מהר מאוד. אז ככה אני רוצה לדעת אם המאורר שלי נדפק אם שווה בכלל לתקן את זה או…
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם בחיטוט בחדר מוזיקה בבצפר מצאתי ערמות של קופסאות של לוח אם עם כל מיני שטויות (חוברות .. דרייברים... דרעק), אבל, בתוך כל קופסא כזו, הסתרר לו גם חיישן חום מחובר לאיזה צ'יקמוק שנראה שהוא מתחבר ללוח אם... מכיוון שאין לי לוח אם שכזה, אני מחפש שימושים ל5 חיישנים כאלה ש"הרמתי" היש דרך כלשהי להשתמש בהם ? spanks רצ"ב תמונה:
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כרגע ראיתי ב ASUS PROBE שמהירות המעבד שלי היא 2000 ואילו המחהירות המקסימלית היא 2400 מה זה אומר ? לא עשית OC ולא שיניתי שום הגדרה במעבד עדיין ;D. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר או להסביר לי בעצמו את כל המושגים של ה OC כי בחיפוש לא מצאתי ולא במדריך באתר
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קנייתי מאוורר GLACIATECH 120 MM והאני קודח חורים ומחבר אותו בצד השמאלי של המחשב השאלה שלי היא איפה כדי למקם אותו? מול המעבד? מול הכרטיס גרפי? או באמצע שיקרר גם וגם ואולי גם את הלוח וההרדיסקים (מארז ג'נרי מאוורר 80מ"מ מאחורה ו-80 מ"מ למעלה) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הינא קישור נראה לי קצת מפוזר. תודה THANKS, אשמח לשמוע תגובות בנושא.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הי , יש ברשותי מחשב בעל המפרט הנ"ל : Q9550 2.83 GHZ 12MB לוח אם P5QC ASUS זכרונות - שלושה סטיקים של 2GB DDRII 800MHZ של CORSAIR כרטיס מסך - 8600GS מערכת הפעלה XP 64 BIT קירור - זלמן מסויים לא יודע את הדגם אבל יש לו לד סגול כזה, ויש לו אופציה לשחק עם מהירות הסיבובים, בנוסף יש עוד מאוורר אחד סטנדרטי 120MM -טמפ המעבד בזמן עבודה 50c -טמפ' ההרדיסק - 35 טמפ' כרטיס המסך - 60 קניתי את המחשב לשם עיבוד של אפליקציה מסויומת, הביצועים שאני מקבל כרגע לא משביעים את רצוני. הCPU שלי מגיע לניצול מקסימלי בחלק מהזמן ואני חושב שהמהרה שלו תביא לתוצאות טובות הרבה יותר. אין לי נסיון בOC כלל וכלל, יש המון מדריכים ואני מרגיש נורא מבולבל. 1.OC נעשה אך ורק דרך הBIOS, כאשר ה"משחק" היחיד הוא עם המה…
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וביקשתי Arctic cooling alpine 7 pro ומתחברר שרשמו לי גרסה רגילה שמתאימה ליותר לוחות אם (שעולה גם דולר יותר משום מה) האם ההבדל קריטי בשביל שאעשה מאמצים לשנות את ההזמנה? תודה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתכוון לבנות קירור מים למארז Corsair 800D שאני ארכוש בקרוב ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה הכל. 1. אני מתכוון לקנות בלוקים לCPU וGPU של EK, איזה סוג הוא הכי טוב? כי על כל מודל יש 4 ווריאציות (מתכות שונות עם או בלי acetel(מה שזה לא יהיה)). או לחילופין אם אלה לא טובים מה כן טוב? 2.אני מתכוון לקנות רדיאטורים Black Ice GTX אחד של מאוורר אחד ואחד של שלושה מאווררים, האם אלה טובים או שיש יותר מומלצים? 3.איזה משאבה להשיג? 4. כשאני אבנה את המערכת איך לסדר את הכל במעגל אחד בצורה הכי אפקטיבית שיש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כולל מאורר האם הוא יכנס במארז DESKTOP?(השוכבים) תודה לכל העונים ;D
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה בנוגע לקירור נירוונה. קיבלתי 3 או 4 עיגולים מפלסטיק, הנה תמונה שלהם : http://up161.siz.co.il/up2/metz2yjybc3j.jpg , האם גם הם חלק מההרכבה של הקירור או שאין להם שימוש בכלל?. תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF9400GT והוא פשוט מתחמם יותר מדי!! לפי EVEREST חמישים ומשהו מעלות במנוחה!!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הבא: MSI 865PE Neo2 Series הוא תומך במעבדי אינטל עד 3.6GHz ומעלה ("ומעלה" זה מה שכתוב בחוברת)... תומך בדואל-צ'אנל... קיצר לוח סבבה, אבל האם הלוח חזק ל-OC? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: יש לי חלון והוא שומם אני רוצה לצייר או לעשות עליו צורה כלשהיא? עזרו לי בבקשה? איפה אני יכול להשיג תמונות חוץ ממה שיש באתר הזה ואיך אני עושה אותם אם יש לי חלון פרספקס
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 קירורים שהמטרה היא לחסוך כמה שיותר, אני מכל זאת שואל את עצמי האם זה שווה את ה30 ש"ח הללו. אני מחפש קירור לאוברקלוק של Q9300, אני מתלבט בין http://tms.co.il/product/4870 http://tms.co.il/product/4371 http://tms.co.il/product/4820 איזה קירור יהיה הכי טוב לOC והאם הוא שווה את ההפרש? זה דחוף, בתודה, אור כהן.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בפעם הראשונה בחיים שלי עשיתי OC, הצלחתי להעלות את GF 4 העתיק שלי ב-20 נקודות בטרידימארק 03 אבל הבעיה היא שנהיו לי נקודות קטנות על המסך, בצבע סגול ולפעמים ירוק, כשאני מחזיר את הליבה והזיכרון למהירות הרגילה ומפעיל מחדש הן נעלמות איך אני יכול להשאיר את הכרטיס באובר מבלי שיהיו לי נקודות על המסך ? תודה !
-
- 12 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה כבר יותר עדיף 250X9.5 ותזמונים של 3,3,3,11 או 200X11 ותזמונים של 2.5,2,2,5 ?? מה יתן ביצועים יותר טובים?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ראיתי דיון דומה למטה, של E6400 מול E4300, אבל השאלה שלי קצת שונה. אני קונה מחשב חדש (יותר בכיוון של שדרוג) בקרוב: Gigabyte GA-965P-DS3 Rev3.3 OCZ Premium Edition 2GB Kit 800MHz CL 4-5-4-12 Inno3D Geforce 8600GT זה הבסיס. אני לא סגור על המעבד עדיין. כמו שאתם רואים, המערכת שאני קונה מתאימה ל-OC לא רע בכלל (הזכרונות היו יכולים להיות קצת יותר טובים). חשבתי לקנות בהתחלה את ה6420 בגלל 4MB Cach ובגלל שהוא בעל ביצועי OC לא רעים בכלל, אבל מאחר ול-E44 יש מכפלה 10, יהיה הרבה יותר קל להמהיר אותו. הביקורת היחידה שקיימת עכשיו ל-E4400 לא משבחת במיוחד את ביצועי ה-OC שלו. ייתכן מאוד שהם פשוט נפלו על מעבד פחות טוב (הרי זה משתנה בין מעבד למעבד). הביקורת: http://www.neoseeker.com/resourcelin…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר שנתיים שיש לי את הפריזר 7 פרו, ובזמן האחרון המאורר שלו התחיל להשתגע... הוא עושה רעשים של חריקה, וכל יום כבר מיום חמישי אני משמן אותו ( כל יום! ) פעם זה עוד היה יותר טוב, זה היה קורה רק אחרי לילה שהמחשב מכובה, אבל עכשיו גם כשהוא דלוק זה קורה, אין לי כבר כוח. התקציב הוא באזור ה 150 שקל. הקירור עצמו צריך להיות במימדים נורמליים ולא גדול ( המארז לא יסתדר עם זה ). יותר חשוב לי שקט מאשר ביצועים, אבל עדיף שלא יהיה פאסיבי כי המארז דפוק מדי בשביל להחזיק משהו על טמפ' טובה.... עדיף שיהיה ב PANDAS ( מעדיף להזמין משם ), או KSP\SKYPC מכיוון שהם בראשון ויהיה לי יותר נוח להגיע ( עם עדיפות ל KSP כי הם הרבה יותר קרובים ) את המפרט ( הדיי עלוב ) אתם יכולים לראות בצד, …
-
- 14 תגובות
- 715 צפיות
-