אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב למטרות של משחקים וOC אני סגור על כל המפרט חוץ מהזיכרונות (שאני לא מבין כל כך בנושא) אני מתלבט בין שני סוגים : ה KINGSTON DDR II 2GB Dual Channel 800MHZ CL5 שעולה 750 ש"ח או זיכרונות של CROSAIR שחבר שלי יכול להשיג לי ב800 ש"ח : ה Corsair Dominator DDR2 2GB 800Mhz CL4 Dual Channel איזה נחשב ליותר טוב בOC? עם איזה זיכרונות אני הוכל לגיעה לתדר יותר גבוהה? תודה מראש לעוזרים :-* :-*
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אני קונה מפרט עוד שבוע, כנראה מFoxPC או SkyPC ולכן אני אני מעדיף שהלוח והזיכרון גם יהיו מאותן חנויות (אני אישית מעדיף לקנות מFoxPC כי יש את ה260GTX XXX והכונן הקשיח של סמסונג שאני רוצה). אני שואף להביא את המעבד לOC של 4Ghz+ ובשביל זה אני רוצה להבטיח שאני קונה את החלקים הכי משתלמים לתקציב שלי. המפרט יראה ככה : E8400+V1 4GB RAM (חשבתי על הGeil Black Dragon או G.Skill PI 800Mhz CL4) 260GTX XXX CM690 Cooler Master Real Power Pro 520W Modular ועכשיו אני בהתלבטות לגבי הלוח אם והזיכרונות. עד עכשיו תכננתי על אחד מהזיכרונות הנ"ל + הEP45-DS3L של ג'יגה בייט שעולה 550 שקלים בערך, אבל לאחרונה שמעתי שבגירסאות הL של ג'יגה בייט יש פחות מייצבי מתח, יותר נפילות ובכללי פחות טובים לOC מלוחות…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום הקירור המקורי מרעיש , ודרוש קירור חדש לא מרעיש ולא לOC רוצא להתקין חדש , עדיפות לקירור שמוציא את האוויר החם החוצה מהמארז מה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז הנה כמה תמונות של המחשב שלי והחוטים בו... אני אודה לכם מאוד אם תצביעו לי על הליקוים בחיוט ובמיקום המאווררים
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בדיון הקודם שפתחתי, אני רוצה להוריד את הטמפרטורה, ויש סיכוי טוב שאני אעשה OC. עכשיו השאלה היא איזו מבין 3 האפשרויות הבאות היא הטובה ביותר (יש לי מארז ג'נרי): א. לקנות פשוט מארז חדש וטוב כמו האפולו ב. לקנות קירור טוב ב250 בערך למעבד בלבד, כי הרי הOC מעלה את הטמפרטורה של המעבד ג. לקנות מארז לא ג'נרי ב250 ש"ח בערך (יש משהו ב230 של COMPUSE או איך שלא קוראים להם, נראה לי שזה לא ג'נרי) בתוספת קירור טוב למעבד ובנוסף, איך הלוח אם הזה לOC? Gigabyte GA-M55S-S3 יש לי AMD 4800+ ו8800GTS 320MB עם 2GB 800 MHZ וליברטי 400W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6840
-
- 12 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שעל הפלטה שמתחברת ללוח יש דבק שמדביק אותה (או משהו) אז, אם אני נניח מחליף לוח או משהו עוד כמה חודשים והדבק כבר לא יהיה דביק, מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לעבור את ה-2600MHZ ניסיתי על 333FSB X9 והמחשב עושה לי כל הזמן RESTART אחר כך ירדתי ל-333FSB X8 ואני על 2600MHZ הVULTAGE שלי הוא על 1.36 מוגדר ככה בBIOS מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, (מקווה שזה המקום הנכון לשאלה..) אתמול המחשב שבק לפתע חיים... לאחר בדיקה מהירה במסך הPOST מסתבר כי המעבד מעלה מיידית את הטמפ' ואז מכבה את עצמו... בפתיחת המארז מסתבר - באופן לא מפתיע - כי גוף הקירור נפל מהמעבד ונמצא בתחתית המארז... בדיקה מדודקדת יותר מראה כי מסגרת הפלסטיק סביב הסוקט AM2 נשברה ועל כן לא ניתן להרכיב את גוף הקירור חזרה..(קירור מקורי של AMD). מדובר בלוח mATX של ASUS , מעבד SEMPRON 2800 היכן ניתן להשיג מסגרת חלופית? בחנויות המחשבים שחיפשתי לא היה.. אינני מעוניין לשדרג קירור או מעבד או לוח אם .. האם למישהו יש מסגרת כזו זרוקה בצד עקב שדרוג או לוח אם תקול? והוא מוכן לתרום!? (אזור ירושלים), מדובר במסגרת פלסטיק המחוברת ללוח בעזרת 4 ברגים (בלוח ה…
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מעבד Q6600 עם הביג טייפון.. מה הטמפ' הרצויות של 4 הליבות? לוח אם P35 של גיגבייט מה הטמפ' הרצויה? כרטיס מסך GT OC 8800 מה הטמפ' הרצויה? כל השאלות מתכוונות גם למעמץ וגם במנוחה. ומזה AUX?? מה הטמפ' הרצויה שלו? ומזה: GPU Ambient ומה הטמפ' הרצויה?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגבי קרור לכרטיס8800GTX לא משנה לי אים זה יהיה קירור אויר או מים עד 800ש"חץ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בשעה טובה התחלתי לעשות קצת OC טוב יש לי לוח אם ASUS PSK/EPU מעבד Q4950 וזכרונות של OCZ DDR2 800HRZ וCL של 5-5...... נכון לעכיו הכל מוגדר כך מעבד:תדר 366 על מכפלה של 8 ובבדיקה עם סופר פאי הוא מגיע ל 2.9 ולFBS של 1400 ולפי CORETEMP הליבות על 72 מעלות לא שיניתי מתחים אז נראה לכם שאפשר להעלות קצת יותר מ 366 ולגבי הזכרונות על כמה מתח אפשר בערך לשים אותם ו עם איזה תדר נ.ב הם מסדרת REEPER של OCZ ואיך אני יכול לעשות OC ללוח אם תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אז ככה ישלי כרטיס מסך של BFG 8800GT+OC 20% ככה. והוא מגיע לי ל63-2 מעלות שהמאורר שלו מסתובב על חצי מהירות, ושאני מכוון תמאורר שיסתובב על מקסימום הוא יורד לי ל56-8 מעלות. במשחקים המקסימום שהגעתי היה 67-8 ככה לא יותר. המעלות שלו בסדר??!?! וישלי תמעבד Q6600 שהוא מסתובב על 2700-2800 המעלות הם 30-35 והוא עושה הרבה רעש אז אני מוריד אותו ל1400 והמעללות שלו במאמץ משו כמו 40-3 לא יותר. המעלות בסדר??
-
- 11 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה: יש לי מעבד 8400, כרגע על 3.6. טמפרטורת המנוחה שלו היא בסביבות ה38-39, מאמץ מלא 54-55 (לפי REALTEMP). לפני שעשיתי OC הטמפרטורות היו מושפעות מטמפרטורת הסביבה - הפרש של 3 מעלות בין היום ללילה (גם מנוחה גם מאמץ). אחרי OC ההפרש הזה נעלם והטמפרטורות נשארות אותו הדבר. נשאלת השאלה האם זה סימן טוב או רע? זה אומר שהאוורור של המארז לא מספיק טוב? (ואגב, אם זו הטמפרטורה כרגע, כמה אתם אומרים ניתן יהיה לדחוף את המעבד? לוח אם אביט E-35P, קירור מעבד TT MAX ORB)
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איך ועם איזה צבעים אני צריך להשתמש בכדי להעתיק ציור שאמא שלי ציירה על נייר פרגמנט שקוף למארז. הציור הוא קצת מורכב (סגנון יפני, דרקון), לא באפשרותי לצלם את התמונה כרגע אך בטוח שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הנה הוא: http://www.hwzone.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 ואם יש גוף קירור אחר מאותה חנות שהוא יותר טוב לאינטל (למה אני לא מבין בגופי קירור באינטל) ושהוא זמין במלאי אז גם אפשר להציע עליו כי אני אמור לקבל הכל בחינם אין לי כוח עכשיו להסביר למה, ושזה לא יהיה קירור מים, אם לא תימצאו אז תגידו לי גם אם המאוורר הזה יתאים לסוקט 423 פין, תודה. (המאוורר שנתתי לו קישור למעלה) ;D
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כנראה טעיתי וחיברתי את Spire SuperRock ל AMD 2400+ (משיקולי עלות, כמובן) הלוח הוא Gigabyte 7N400L מארז Hec 6A19 עם איוורור מאחור (120 מ"מ) יש אפשרות להוסיף מאוורר 120 ממ נוסף שיכניס אויר. האם כדאי או שעדיף להחליף מאוורר ל CPU? תודה. :
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד P4 2.0 ה-RPM עומד על 2500 יש אפשרות לעלות את הRPM הסיבה לכך שהמעבד חם מידי בין50-45 מעלות ללא מאמץ שהמארז פתוח. יש אולי תוכנה שבעזרתה אני יכול להביר את המהירות של המאורר?????? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
FSB VCORE תזמוני זיכרון ועוד
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים, אני בא אליכם עם קובץ שאלות... במהלך החופש אני מתכנן לעשות למארז המכוער שלי, מוד מגניב מקרטון ( דלת מקרטון, עם שקופת שמודפס עליה ה סמל של GeForceFX ) אני מעוניין, שהשקופית תואר מבפנים, ואני לא מבין כלום, אבל ממש כלום בדברים האלו, אז משהו מוכן להסביר לי מזה קדות/לדים/לדים לייזר, כל הדברים הללו . כמובן, כמה אמור לעלות מוצר הארת המארז בצבע הלבן, ואיפה אפשר להשיגו . ואיך אפשר להתקין אותם? ( אם זה מסובך, אז אני אוותר ) : תודה! :
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם למישהוא יש רעיון איפה לשים חיישן טמפ' לפנטיום 4 חוץ ממתחת למעבד כי הפינים קטנים והחוטים לא עוברים שם.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חבר שלי ראה את העכבר והעבודה שעשיתי בינתיים על "פרוייקט הכדור" (שיקבל בקרוב שם טוב יותר) ואמר שהוא רוצה גם כזה (עכבר לא כדור) - בהתחלה חשבתי שהוא מדבר על הintellimouse explorer שלי אבל הוא הסביר שהוא רוצה לוגו... הוא הביא את העכבר ואני חרתתי הדבקתי והגעתי לשלב האחרון - חיבור הלד וכאן מתחילה הבעיה... יש לו מחשב פנטיום 2 ישן שהוא משתמש בו בשביל לכתוב (חושב שהוא כותב תסריטים --- סתאאאאאם - הוא גאון , גאון... ו... לידי) ולכן העכבר הוא סיריאלי... בדקתי בכל הפורומים ואתרי המוד שיכולתי למצוא - אין. כל חיבור שאני עושה ומפעיל את הלד מנטרל את העכבר. לאחר מחקר מקיף גיליתי שהמתח בעכבר מסופק ע"י הסיגנל הנקלט ניסיתי הרבה נקודות (ברור שחיפשתי עם מודד - כאילו דההההה...) אבל תמיד …
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-