עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום , באחד המחשבים שאני מטפל בהם טמפרטורת המעבד מגיעה ל 75 מעולת, גם אחרי שהמחשב כבוי כמה שעות הטמפרטורה שלו עולה מ 50 מעלות ל 75 ומטפסת מהר מאוד כל המאוררים נוקו ושומנו וגם עם ספרי מגעים, ההיטסינק סוקט של אינטל עם משחה טרמית שמרחתי חדשה עכשיו אין שום שינוי וכמובן ניקיתי את האבק מהירות סיבוב מאורר לדקה 2700 RPM טמפרטורת מעבד 75 מעלות, ההיטסינק יושב חזק כמו פלדה והמחשב עדיין עושה ריסטים והמעבד חם,יש הצעות ? מעבד סוקט 478 אם אני לא טועה פנטיום 4 2.4, מה ההצעות שלכם לפתור את התקלה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by iib,

אני קונה מארז שחור ויש לי כונן פלופי לבן בבית. אני מעוניין לצבוע אותו בשחור. באיזה צבע משתמשים והאם אפשר/צריך להוריד את הפלסטיק מקדימה ולצבוע אותו לבד? תודה.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by E_XeQuit,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי. הבנתי שיש בעיה עם הלוח עם שלי (GA-P55A-UD3) מבחינת מייצבי המתחים. 1. מה המתח המקסימלי שאוכל לתת למעבד ? 2. לאיזה תוצאה אני אוכל להגיע עם מתח זה ? 3. איזה קירור למעבד בתקציב של עד 400 ש"ח מומלץ לרכוש כדי להשיג את התוצאה הטובה ביותר (בגבולות המתח) ? שאר המפרט בצד. תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dorish,

שלום אני חדש פה יש לי מעבד amd 750 ואני רוצה לעלות את המהירות שלו. הט"פ שלו עכשיו 39 מעלות את כמה מעלות הוא יכול להגיע ואיך אני מעלה את המהירות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by razoli,

יש לי מחשב ישן יחסית (P4 1.7) רציתי לעשות לו אובר כי ראיתי שיש לי מולטיפלישן גבוהה אבל כשראיתי את הוולטרג' שלו נבהלתי בא עם הסטוק 1.72 השאלה אם לעשות או לא? ואם אני צריך להוריד את הוולטרג'?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by desheh,

מה עדיף לקנות, 2X40 או 4X24?

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  7. אז ברשותי לוח מסוג: Albatron KX18DS Pro II יש לציין שבלוח לא קיים 4 חורים סביב המעבד דבר שמקשה על בחירת קירור כרגע ברשותי Volcano 12 שכבר לא עושה את העבודה שלו באוברקלוק הקירור מיועד ל-Socket A אז בבקשה חברה עזרו לי למצוא את הקירור המתאים. תודה ענקית לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by gorzany,

היי, יש לי מעבד amd64 3200 ולוח asus a8n-e. את המעבד קיבלתי עם קירור סטוק שמרעיש מאוד ואני לא יודע עד כמה הוא באמת מקרר... עניין הרעש חשוב לי מאוד, אני מחפש קירור שקט מאוד בתקציב של עד 160-170 ש"ח שיעשה את העבודה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום! ברשותי כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 400 . מהירות הליבה שלי היא 200 והזיכרון הוא 334. כשאני מעלה את המהירות ל-210 ואת הזיכרון ל-342 אני מפעיל מחדש את המחשב וזה חוזר למצב הרגיל שלו (200, 334) ניסיתי כמה תוכנות והם לא עזרו (RivaTuner,GeForce Tweak Utility ודרך ההגדרות של הכרטיס מסך) תודה!

• 5 תגובות
    • 466 צפיות
  10. Started by RayZ,

אני לא ממש טוב בזה. אני עכשיו מרגיש שאני פשוט חייב לילמוד על זה. יש לי כמה שאלות: 1) מה האוברקלוקינג עושה? 2) את מה ניתן לקרר איתו? 3) איך עושים זאת? 4) מה התוצאה של האוברקלוקינג? תודה.

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by Clint Eastwood,

התייעצות! אני רוכש מפרט עם מעבד I5 750 כשבעתיד אני מתכנן לבצע עליו OC ורמת השקט חשובה (8+) הוצע לי הקירור הנ"ל: מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 מה דעתכם? יעשה את העבודה הן מבחינת OC והן מבחינת שקט? אגב, המארז הוא antec 300. יש צורך להוסיף עוד מאווררים? תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SEFi,

אין לי שום אופציות בלוח, וגם אין ג'מפרים. וכיצד ניתן לדעת כמה V הכרטיס מקבל? (עם איזו תוכנה?) לוח ASUS P4S533 AGP GF2 TI

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  13. שלום!! אני רוצה לעשות OC בגלל המשחק הכבד הזה יש לי מעבד אינטל E6420 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה כרטיס מסך 4850 ג'יגה זכרון למעבד החלפתי כבר קרור קניתי ארטיק קולינג פרו 7 הייתי רוצה להגיע ל2.6 במעבד יש לי ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 עוד לא עשיתי OC אף פעם תודה רבה ליאור

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

שלום לכולם אני חדש פה רציתי לשאול איך עושים Overclock דרך BIOS יש לי לוח אם של ASUS דגם P4S533-E. P4S533-E User Manual (English) E1034 אני די חדש בעניין של Overclock ורציתי לדעת האם בכלל שווה לשפר את ביצועי המערכת שלי דרך BIOS עד כמה שאפשר תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  15. שלום לכולם. כבר יותר משנה שההגדרות של הביוס היו רגילות ללא אובר קלוק רציתי להחזיר את ההגדרות השמורות של האובר קלוק שלי שבביוס מעבד E6750 לוח p35-ds3l הצלחתי בזמנו להגיע למהירות מעבד 3.5 ביציבות מלאה היום כשאני עושה "load" לשמירה של ההגדרות הישנות ואז יוצא מהביוס עם שמירה לפני, כשאני בודק אם זה שונה בתוכנה cpu-z, אני רואה בעצם את הנתונים של היצרן, כמו כן גם כאשר אני בודק במאפיינים של "המחשב שלי". מישהו נתקל בזה? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. המפרט כולל את המעבד שצויין, לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 וזכרון DDR400. תדר ה BUS ללא OC היא 200MHZ ותדר המעבד הוא 2000MHZ. העליתי את תדר ה BUS ל 240 ותדר המעבד עלה ל 2400MHZ. במצב החדש תדר הזיכרון הפך ל 200MHZ שזה המקסימום של DDR400. לאחר 20 דקות של עבודה ב 100%, טמפרטורת המעבד התקבעה על 36 מעלות. לפי הטמפרטורה, ניתן לכאורה לסחוט עוד מהמעבד אבל אז תדר הזכרון יעלה על 200MHZ. האם יש סכנה שהזכרון יינזק ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by dorliv,

הכרטיס מסך הוא shappir radeon 9600xt 256mb

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  18. ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  19. http://www.pchardware.co.il/docs/pd1046234155.htm זאת הדלת!! וזה המארז שלי http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1691925658.htm ייתכן שיתאים?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  20. אני גם ככה שונא תמעבד הזה :AR15:, אל תגידו לי שהמכפלה לא נפתחת

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  21. זה מה שרשום לי לפי תוכנת EVEREST: CPU 71 °C Motherboard 25 °C Aux 20 °C מה כל אחד אומר ? אני בדיוק מחליף מחשב אבל משאיר את המחשב הזה להורים שלי, וה71 מעלות מלחיץ אותי קצת זה המפרט שלי: Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4P800-VM (3 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G Video Adapter RADEON 9250 - Secondary (128 MB) וג'יגה וחצי של זכרון יש דרך להוריד את ה71 מעלות המחשב בדיוק עבר ניקוי אבק כללי תודה מראש דניאל,

22. Started by eliau21071981,

יש לי את הזכרונות האלה הנה התמונה http://www.2send.us/picture.php?file=57726bbe90.JPG ראיתי בתפריט ה spd בביוס שאפשר לשנות ל 3-3-3-9 האם אפשרי או שיש מגבלה פה? כרגע ללא oc המתח על 2.3 זו הדרישה של הכרטיסים אם ניתן לשנות האם להוסיף מתח?

• 10 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by shlomid,

אז ככה אני רוצה להתקין מערכת קירור מם במחשב שלי מצאתי חנות שמוכרת ראדיוטורים חדשים מנחושת ( עם חיבור לצינורות מים ) ועליהם מאורר 220 מ"מ ב- 25 שקלים !!! מצאתי גם מיכל מים שקוף מפלסיק עם חיבור לצנורות מים ( כ- 5-7 ליטר קיבולת ) במחיר של 10 שקלים!!! השאלה שלי היא איזו משאבה אני צריך ואיפה להשיג כזאת ? ( משאבה של אקווריום תעשה את העבודה ? ) הדבר השני והכי חשוב הוא בלוק הקירור שיושב על המעבד , איפה משיגים אחד כזה? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by tinkerball,

הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על58 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). יכול להיות שהמארז לא מאוורר מספיק?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  25. Started by aviram20,

היי חברים ערכתי את הכותרת , ועכשיו השאלות שלי הן אחרות. כרגע עשיתי OC , לא להאמין כמה שזה פשוט יש לי E2140 זמני שהגיע כרגע ל3.2 , מעבר לזה הוא לא מסכים מה גם שהזכרון מאוד מגביל אותי , יש לי סטיק ג'נרי אחד של 667 והוא כרגע עובד על 800 הטמפ היא 40 מעלות .. האם זה תקין? כמה זמן לאמץ עם OCCT כדי ליראות שהמערכת יציבה? מה לגבי המתח שהמעבד מקבל ? הוא לא ישרף לי הוא יומיים? מה לגבי הכרטיס מסך? הוא גם בOC עכשיו ? וביכלל....... זה בסדר? לא בסדר? אגב , חל שיפור ממש ממש ממש ממש משמעותי .. תודה לעוזרים ציפרתי תמונה של המצב כרגע.. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים