עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Elico A,

טוב אני עומד לקנות את המעבד i7 920 והבנתי שהקירורים שבאים ב- BOX לגמרי לא מספיקים (ללא OC) חיפשתי בפורום תשובה אבל לא ממש הצלחתי למצוא תשובה בטוחה .. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל .. כמה שיותר זול יותר סבבה, אבל שלא יהיה קירור גרוע, משהו שקט שיעשה את העבודה .. זה המפרט אם אתם צריכים לדעת: מעבד: Core i7 920 BOX Intel לוח אם: Gigabyte GAEX58UD3R זיכרון: OCZ OCZ3G10664GK (4 GB, 1066Mhz, CL7) כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E כונן קשיח: Western Digital WD5000AAKS (500GB, 7200RPM, 16MB Buffer, SATA2) צורב די.וי.די: DVD LG GH22NS30 ספק כוח: Corsair CMPSU450VXEU Retail (450W) מארז: CoolerMaster CM690 (כולל מאוורר אחורי, ומאורר קדמי) …

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by s0d,

נתחיל בזה , יש לי e4600+abit ip35-e ו6 ג'יגה זכרון 800MHZ העליתי את הבאס ל273 ומכפלה 11 שזה אומר 3.03GHZ (הזכרונות על 820MHZ..אובר קטן) הבעיה היא שיש לי קריסת זכרונות(מסך כחול) כל פעם לא הצלחתי לייצב רציתי אולי לבוא הנה שמביני עינין יתנו לי עצות מה לשנות כדי שלא יהיו קריסות, הינה המתחים: מעבד: 1.365 זכרונות: 2.20 VTT: 1.2375 גשר צפוני : 1.410 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by jeans,

אני מנסה לסגור את הפרטים האחרונים של המחשב החדש ושוקל להוסיף 2 מאווררים למארז Coolermaster Centurion 590 ורציתי לשאול כמה שאלות: האם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA נשמע לכם מתאים למשימה? באיזה מקום כדאי להתקין אותם - האם שניהם בצד העליון של המארז (מוציאים אוויר) נשמע לכם הגיוני או שיש למישהו תצורה יעילה יותר? האם ניתן לשלוט בהם מתוך ה-OS? במידה ולא - איזה סוג כדאי לקחת ומהו מספר מירבי של מאווררים הניתן לשליטה מה-Gigabyte GA-EP43-DS3L? כל הערכה תראה ככה (אולי בתוספת HDD נוסף): מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Coolermaster Centurion 590 Black ספק כח: SeaSonic ET 400W 30A @…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. Started by אסיWOW,

האם קיין באתר TMS קירור ל מעבדים I7 חוץ מהקירור הזה Thermalright Ultra 120 Xtreme Socket 1366 הנה הלינק לאתר... תקציב לא חשוב רק אם אתם יכולים לבדוק קירור שיתאים למעבד Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX http://tms.co.il/cat/107

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by WitheNoise,

או שזה רק אני ? Coolink SWiF2-1201 Fan 1200RPM 18.2dBA 94.2CFM Hydro-Dynamic Bearing (120x120x25mm) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=26151

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  6. בעיקרון אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב (לאחר כניסת 58XX לשוק הישראלי) לקנות כרטיס מסך RADEON 4770 גרסא רגילה בעיקר בגלל צריך ההספק הנמוך והטמפ' הנמוך ביחס ל4850 דבר שיאפשר לי להגיע לתוצאות טובות יותר מאשר עם ה4850 שלפי קריאה בפורום הבנתי שהוא מרעיש ומתחמם מאוד. ניתקלתי בYOUTUBE במדריך OC ל4770 שניראה מבטיח ואפילו ראיתי תגובות של אנשים שהצליחו להגיע לתדר זכרון של 900MHZ /1100MHZ. הנה הלינק: השאלה שלי האם המדריך הזה אמין? ועד לאילו תוצאות ניתן להגיע עם הכרטיס מסך הנ"ל תוך שימוש בקירור אוויר בלבד כך שהכרטיס מסך יהיה יציב? תודה.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by inrock,

היי האם כך צריך להיות יחס הזכרונות והמהירות לאחר ביטול אוברקלוק? מצורפת תמונה תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  8. אז ככה: המעבד ללא OC קירור +שאר חלקי המארז עבר ניקיון אבק(עקב תקיעות שחשדתי בבעיית טמפ', ואחרי הניקוי אבק נעלמו לחלוטין, בינתיים...) הקירור הוא של TT ביג טייפון יש מאווררר 12CM מקדימה ומאחורה עכשיו יש תוכנות+ביוס שמראות טמפ' מעבד בלבד, ומראות גם טמפ' של כל ליבה לחוד זה הגיוני שיש הפרש של יותר מ12 מעלות בין הנתונים? העלתי כמה סקרינשוטים: במנוחה: במאמץ: ונתונים מEVEREST במאמץ:

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by Answer3,

שלום, אחרי שהבנתי שאני לא יכול לעשות כלום בקשר לטמפרוטורה המעבד שלי (שהיא 57 צלזיוס במנוחה ...) הגעתי למסקנה שאני צריך לרכוש גוף קירור חדש. אני ממש ממש לא מבין בדברים האלה ולכן אני שואל את עצתכם כאן ... אני מחפש גוף קירור נורמלי וטובי למעבד עד 300 ש"ח - אני לא מחפש מזגן להכניס לתוך המארז שלי אבל אחד כזה שיוכל להוריד את הטמפרתורה של המעבד שלי ל43-44. אם יש גוף קירור טוב מאד ב150 זה בסדר גמור, זה לא חייב להיות 300. ה300 זה גבול עליון. המעבד שלי זה Core 2 Due E6400, אם זה נחוץ. מקווה לעזרה, תודה.

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by avihy.a,

אני מתכנן מחשב עם I7 920 2.67Ghz. המליצו לי על הקירור של Big Typ 120 VX לפי מה שקראתי לאחרונה באינטרנט, מבחינת ביקורות וכו' הוא לא כ"כ מומלץ. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב, אמין ושקט? התקציב הוא באזור ה- 400-500 ש"ח. המארז שלי יהיה האלמנט S של ת'רמלטייק. תודה!

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by mic,

רציתי לדעת האם כדאי לקנות קירור כמו volcano 7 ( סתם לדוגמא) המעבד הוא אינטל, המארז הוא TSUNAMI. אין לי בעיות מיוחדות ורציתי לדעת בגלל שקירור חיצוני הוא לא כל כך יקר(אני לא כל כך מבין בזה) אז האם אני צריך אחד? כי AMD צריכים במיוחד כי המעבדים מתחממים מהר.(תקנו אותי אם אני טועה )

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by singera,

במחשב שרת החדש שלי (מבוסס סלרון 633+CUSL2) המעבד עובד על 41 מעלות ברגיעה יש עליו מאוורר רגיל ב30שח אם זה קשור אז יש לי שם כרטיס מסך OB

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by vourt,

מחפש המלצה על מערכת קירור טובה (עד 150 שקל) למעבד בארטון 2500 , הכי חשוב שתהיה שקטה... תודה, kfir@jesta.co.il

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  14. פשוט אבדתי את הקופסה שלו... אני צריך תוכנה פשוטה... יש לי sandra אבל אני לא יודע איפה אני מוצא את השם של החברה.... תעזרו לי תודה... יש מצב שזה JETWAY?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by Philip,

יש לי לוח אם AsusP4B533-E עם תמיכה בזיכרונות 266. מעבד פנטיום 2.4B. אני על OC קטן עם באס של 150, אבל אני מעוניין להגיע הרבה יותר גבוה, אבל הזיכרונות שלי מגבילים אותי.. יש לי Transcend 512MB PC2700, בעיקרון הם תומכים עד 166Mhz, אבל משום מה תמיד אני נתקע ב 153, אני פשוט לא מקבל פוסט.... אני די משוכנע שזה הזיכרונות, מכיוון שראיתי אנשים עם לוח ומעבד זהים לשלי, והם הגיעו לבאס של 178 מינימום!!! אני מעוניין לקנות סטיק של 512MB שיעמוד בקצבים גבוהים, יהיה איכותי ואמין, אבל עדיף כמה שיותר זול. אני לא מעוניין בזול ביותר עם תוצאות גרועות, אלה באחד טוב שיעמוד בבאס גבוה במחיר זול..... אני יודע ש twinmos וגם winbond ואולי geil היקרים מומלצים והם זולים, אבל רציתי לדעת אם יש דגם …

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  16. או קי אז זה הולך ככה : ;D ממ אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה אני רוצה להאיץ טיפה את המחשב שלי (בעיקר את כרטיס המסך..) אני לא ממש בטוח אם המעבד שלי מספיק או שלא יזיק לו האצה קטנה? ואיך בכלל עושים את כל זה?? והאם אני יצתרך להוסיף עוד קירור? פירוט של המחשב שלי : Intel p4 1700 Nvidia G-force 2 MX 400 4 מאוררים-- 1 קטן על המעבד 1 על הספק עריכה: וכומבן עוד אחד על הכרטיס מסך אבל ממש ממש קטן ועוד אחד גדול בחזית המארז ממ אם זה משנה משהו(?) כל הרכיבים במחשב שלי מתוצרת ASUS אגב אם אני משאיר את דלת המארז פתוחה זה יכול לגרום לשיבושים בזרימת האוויר או רק לקרר את המערכת יותר?

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  17. היום הוא יום חם וזה עוד כלום לעומת מה שהולך להיות הקיץ, והכרטיס מסך של עומד על 53 מעלות שכאשר הוא עובר את ה 49 אז הוא עובד לאט יותר... המעבד שלי על 53 גם כן וכל זה כשהמחשב לא בפעולה כבדה...רק IE פתוח... המאוור שיש לי על הכרטיס מסך והמעבד הם האורגינלים שקיבלתי ועל המעבד מרחתי משחה תרמית. יש לי מאוורר מקדימת המארז, ועוד מאוור בצד של המארז כמה שיותר בסוף. מה אני יכול לעשות?? כי זה גם המעבד וגם הכרטיס מסך... ??? ??? אני ממש לא רוצה לדעת מה יהיה עוד חודש :AR15: :asthanos:

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by wow,

על איזה אתם הכי ממליצים,איזה הכי אמינה\מדוייקת? יש לי את הלוח IC7 אתם יודעים אולי אם יש בדרייבר של הלוח תוכנה טובה כמו באסוס למשל?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. שלום שלום לכל יושבי הפורום ! ;D באתר התחרות תוכלו לראות אותי כמנצח אעדכן בהגעתו של המארז ! http://competition.isramods.net/

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  20. שלום לכולם ראיתי בעמודים ישנים של הפורום שמישהו הרכיב מערכת קירור גז... ואני נורא מעוניין גם כן להרכיב אחת אז מי שיכול להמליץ לי על המרכיבים שצריך ומאיפה אני יכול להשיג אותם וכו וכו בקיצרו את הכוללל תודה... :jump:

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  21. דבר ראשון אני חושב שזה מיועד למאוררי 120. ואני מבקש שזה יהיה מאורר שיעבור את ה100 cfm! אני מעדיף כמה שיותר (לא משנה הרעש) ואם אפשר אז עם לד! תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by RTTW,

מה ההבדל בין השניים שאחד יותר יקר... ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=18233 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=15009 מה ההבדל ביניהם? כאילו אחד נחושת אני רואה השני מזה? ולמה הוא יקר יותר? ???

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

יא לי דיסק של DVD רגיל וצורב DL על הדיסק רשום 4.7GB והתוכנה לא נותנת לי לצרוב יותר מ 4.5GB מדובע על NERO 8.1.1.0 יש למישהו רעיון אולי לצרוב יותר עם תוכנה אחרת

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.