עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי AMD 1700 ולידטק K7NCRG-PRO וזכרון GAIL 333 איך אני יכול להעלות את ה FSB והמהירות של המעבד ? כרגע הוא עובד ב 2004 MGH ובה 166 וטמפ המעבד 38 והלוח 32.

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  2. היי, אני באמצע הרכבת הקירור ל8800GT שלי ואני לא יודע איפה ובאיזו צורה בידיוק אני צריך לשים את הקירור למתחים...את הזיכרונות כבר עשיתי... אם למישהו יש תמונה איך בידיוק שמים את הקירור למתחים זה יעזור לי מאוד...(שמתי רק 2 בינתיים מתוך 4, את האחרים אני לא מבין איך לשים כי הם לא ישבו טוב אם זה איך שאני חושב שזה..) דחוף! תודה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by Chura,

הפעלתי RivaTuner... Low Level System Tweaks Install Custom Customize ? סימנתי V בBIT05 עשיתי ריסטרט, הV נשאר, אבל המצב עדיין Disabled... עשיתי משו לא נכון או שפשוט אי אפשר

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  4. כמו בכותרת.... לפני כמה שבועות הגעתי ל3.2 ואני חושב שגם ל3.4(לא בטוח) עכשיו אני מגיע ל3.0GHZ הטמפרטורות בCORE TEMP הן 37-20 (מנוחה בלילה-מאמץ ביום, לפי הסדר) אני מנסה להגיע ל3.2 אני שומר בביוס ואז המחשב מתכבה ונדלק... כרגיל ואז הוא שוב מתכבה ואז נדלק עושה רעש וממשיך כרגיל ללא OC... חום זה לא יכול להיות בחיים... מה זה עוד יכול להיות? אני משתמש בM.I.T כמו שבחור תותח מהפורום הסביר לי בקצרה שם ENABLE ומשנה ל400 ובמולטיפלייר הזה מה שזה לא יהיה זה על 2 וה<VOLTAGE> משו שמתי על <MANUAL> וזהו לא נוגע יותר הרוב על NORMAL \ AUTO חוץ מה400 וה 2.... ו<CIA2> על DISABLED יש מצב שאני יכול להרים מתח או משו כדי לעבור את גבול ה3.0GHZ בטוח מיליון אחוז שהייתי יציב ושיחקתי וה…

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by House M.D.,

יש לי קירור למעבד של CoolerMaster , אבל הבעיה שחוץ מהשם של החברה אין לו שם של דגם - כתוב עליו רק coolermaster silence נתנו לי אותו במסגרת האחריות כשקירור הסטוק שלי התקלקל הנה קישור למוצר בחנות: http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137431325 גם שם לא כתוב עליו הרבה האם יש למישהו מושג האם הוא באמת שווה 100 שקל? האם הוא יותר טוב מקירור סטוק או פחות טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום לכולם ...לפני כמה ימים קניתי כרטיס מסך חדש twintech 9600 GT הבעיה היא שכל כמה דקות פתאום בלי סיבה (גם במצב מנוחה) המאורר של הכרטיס מתחיל להסתובב ב- 100% ועושה רעש נורא נסיתי בכל דרך אפשרית לשלוט בזה אך ללא הצלחה (rivatune ,EVGA Precision) לאחר קריאה בפורם פה הבנתי שם המאורר מחובר לכרטיס ע"י 2 חוטים בלבד אז אי אפשר לשלוט בזה...ולצערי המצב אצלי הוא כזה. האם זה נכון ....האם אין לי שום דרך לשלוט על המאורר של הכרטיס מסך ??? תודה

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by joseph_elkayam,

שלום, אני בתהליכים של בניית מערכת קירור מים, יש לי מארז Cheiftec Dragon Full Tower , עדין לא החלטתי אם להשתמש ברדיאטור של 120mm או 240mm אבל בכל אופן רציתי לקבל המלצות על איפה כדאי למקם את הרדיאטור .. (עדיפות בתוך המארז). תודה.

8. יש לי ספק של Hec שהגיעה עפ המארז של קומפיטקס והוא די רועש,מה אני צריך להוסיף כדי שהוא יהיייה שקט כמה שאפשר?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  9. היום הוא יום חם וזה עוד כלום לעומת מה שהולך להיות הקיץ, והכרטיס מסך של עומד על 53 מעלות שכאשר הוא עובר את ה 49 אז הוא עובד לאט יותר... המעבד שלי על 53 גם כן וכל זה כשהמחשב לא בפעולה כבדה...רק IE פתוח... המאוור שיש לי על הכרטיס מסך והמעבד הם האורגינלים שקיבלתי ועל המעבד מרחתי משחה תרמית. יש לי מאוורר מקדימת המארז, ועוד מאוור בצד של המארז כמה שיותר בסוף. מה אני יכול לעשות?? כי זה גם המעבד וגם הכרטיס מסך... ??? ??? אני ממש לא רוצה לדעת מה יהיה עוד חודש :AR15: :asthanos:

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by AirBlad3,

בקיצר סתכלו אני רוצה לעשות OC אני לא יודע איך 1. אני רוצה שתעזרו לי עם אתם יכולים מי שבאמת יכול שיבוא אליי לאיי סי קיו וידריך אותי רק מי שמבין סתכלו יש לי Intel Pentium 4 1.8a 512 DDR Geforce 4 Leadtek WinFast A170 DDR T MX 440 64MB DDR Memory 512 DDR: CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Samsung. Mother Board: Gigabyte 8iex תגידו לי עד איזה מהירות אני יכול להגיע מה אני יכול לעשות מה לא כל השטויות תדמיינו שזה היה המחשב שלכם מה הייתם עושים איתו עם OC.

11. כרטיס מסך 8600 של אסוס בלינק הבא http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1642&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 מגיע לטמפ' של 88 בזמן שאני משחק זה תקין ואם לא אז באיזה טמפ' הוא אמור לעבוד? לאיזה טמפ' מקסימלי יכול להגיע הכרטיס הזה?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום לכואחי חיבר מעבד QX9770 ללוח asus maximus II furmula , בבדיקת הטמפרטורה בביוס המעבד מראה 23-26 מעלות , אבל בתוך ה-WINDOWS עם CORE TEMP מתקבלות טמפרטורות שונות core 0 : 17 ולא משתנה core 1 :23 והוא היחיד שמשתנה core 2: -1 לא משתנה core 3: 12 לא משתנה רציתי לדעת האם יש בעיה במעבד , והאם ישנה תוכנה יותר אמינה לבדיקת הטמפרטורה . תודה מראש

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by fire15,

האים הקירור הזה :זה יעזור לי להמהיר את הזכרון שלי ליותר (הוא ב-143 )והוא DDR 2100 שהוא גרוע ל-OC אז השאלה עם הקירור יעזור לי להגיע ליותר ?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by אדם לוי,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1330&products_id=7807 מה זה ביכלל?! לא הבנתי כלום

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  15. שלום,בימים האחרונים אני משחק HL2 או כל משחק אחר שהוא דיי כבד,אני משחק HL2 ופתאום המחשב נתקע,אני משחק איזה שעה במשחק השני והופ נתקע עשיתי מניימייז שאני אחרי חצי שעה - שעה במשחק והטמפרטורה של המעבד הייתה 52,כשזה מגיע ל55 המחשב נתקע ככה זה תמיד קרה לי,אני חושב שהטמפרטורה גבוהה מדי,בדקתי לכרטיס באיזה משחק שיחקתי שעה הוא הגיע לטמפ' 60,כשאני משחק בHL2 אני חושב שהוא מגיע ליותר אז צריך כמה עצות לגבי פתירת החום יתר. יש לי מאורר אחד 80MM בנוסף אתם חושבים שסידור החוטים של הכבלים שיוצאים מהספק יעזרו? כי מה שהולך במארז זה גיהינום קניתי את הקליפסים השחורים האלה שיתפסו אותם יש לי ספריי לחץ אוויר ואני מנקה כל שבועיים עכשיו הוא נגמר לי מחר אני אלך לקנות חדש. יש עוד הצעות להורדת הטמפרטור…

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלום לכולם, מקווה שזאת שאלה לפורום הזה, אם לא איתכם הסליחה. קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 קירור רגיל של sunbeam למעבד. מארז p150 , לוח אם ab9 pro מערכת הפעלה vista . יש תוכנה מצורפת ללוח אם בשם Guru , כשהפעלתי את התוכנה היא הראתה טמפ' עבודה (במצב מנוחה של המחשב) של 41 מעלות ל - cpu . 35 מעלות כללי וסימנה את המצב באדום עם הערת warning . האם יש בעיה עם הטמפ ? מה אמורה לדעתכם להיות הטמפ' במצב כזה עם מערכת כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by ccc,

1. 2315 מה"ץ במתח 1.775 זה טוב ובריא לעבודה בקציבות למעבד DLT 1800? 2. מה עדיף, 2300 על כמעט 1.8 או 2250 על 1.65 (שימו לב לקפיצה) 3. התוצאות הנ"ל נראות לכם תוצאות בסדר למעבד הזה? כי אחרי שראיתי את המעבד של fire דרשתי מזה הרבה ותר.

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  18. אני צריך זוג קירורים לשני ה-4850 שלי. חשוב לציין כי הקירור חייב לאפשר ל-CF בריג' להתחבר לכרטיס התחתון... (TWIN TURBO לדוגמה לא מאפשר זאת...) מה אתם אומרים על VF1000? יש אותו ב-140 ב-KSP... עריכה: מסתבר שה-TWIN TURBO לא חוסמים!!! :) יש.... כנראה אני לוקח אותם! אם למישהו יש הצעות יותר טובות או משתלמות הוא מוזמן להציע!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  19. אני עושה OC גל AMD 3200 ליבת ווינצסטר ורציתי לדעת עד איזו טמפ אני יכול למשוך ולהרגיש בטוח שהוא לא ישרף?????

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by Da-Funk,

המאוור של המעבד שלי VANTEC aeroflow מסתובב לאט מדי לדעתי... הטמפ' שלי הם 42 במנוחה ו 46 מאמץ בלי אוברקלוק בנתיים.... יש תוכנה לשלוט על המאוורר .?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  21. מה ההבדל ביניהם

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by Ametrine,

הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L טוב ל OC? או שהוא לא משהו ויקב?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by Polonian,

כמו שהכותרת אומרת, רציתי לדעת מהם הדרכים לקבוע איזה רכיב (לוח אם, מעבד או זיכרון) הוא הזה שמגביל את ה-OC. פשוט נתקעתי בfsb 215 (המקורי היה 200) ואני לא יודע איזה רכיב "האשם" בכך.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by Blackend,

שלום! אני מעוניין לקנות את spark 7+ ואת volcano 12 (כן שתי מערכות שונות מבוססות חברות שונות) ופשוט ראיתי שהמשקל העצום שלהם מגיע ל750 גרם אם אני לא טועה. אני יודע שאלה מערכות מוכרות ומסחריות ושיש מערכות קירור יותר כבדות אבל האם המשקל הזה יכול לקרוע את סוקט מהמקום?

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  25. מצורף תמונה לא כתוב פרטים [[ 993 שקלונים ישראליים חדשים ]]

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים