אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי לוח אם DX58SO של אינטר ומעבד i7 920. אני מתכוון להרכיב מחשב עם הנ"ל ובנוסף 2 דיסקים קשיחים וכונן DVD. כרטיס המסך יהיה 9800GT. מה שיש לי הוא מרז של NEC בו יש לי מאוורר פולט אחד מאחורה(לא זה של הספק) ומאוורר שואב אחד מקדימה בחלק התחתון. שניהם 12 ס"מ. בצד המארז יש 2 פתחים ללא מאוורר. על המעבד יהיה המאוורר הסטנדרטי שאינטל נותנת. אין לי שום כוונה להמהיר בשלב זה. אני רוצה להימנע מרכישת מארז/ספק חדש. האם הנ"ל יספיק לי בכל הקשור לקירור נאות של המערכת? :-\
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שאלה קטנה ודיי מטומטת, איזה משחה טרמית לקנות? אני מניח שלכתוב תקציב זה לא פרקטי 30 שקל לא ישברו אותי. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף להם את המשחה, אני צריך לקנות 2 "מזרקים" (או שפורפורות, אנערף..)? או שיחידה אחת תספיק ל-2 מעבדים? תודה ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגבי קרור לכרטיס8800GTX לא משנה לי אים זה יהיה קירור אויר או מים עד 800ש"חץ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אם כתוב לי על הלוח אם שבשביל מהירות באס אחרת כלשהי גבוהה יותר אני צריך שג'אמפר אחד יהיה short והשני open כרגע יש לי חלק שחור כזה על ג'אמפר 1 זה אומר שאני פשוט צריך להעביר את החלק השחור לג'אמפר 2? קצת הסתבכתי פה... בקיצור מה זה נקרא open ??? כשהחלק השחור עליו או לא?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחה טרמית טובה וזולה שנמכרת ע"י חנות בראשל"צ. רצוי מתחת ל35 ש"ח. תודה Zzzz
-
- 13 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בפעם הראשונה בחיים שלי עשיתי OC, הצלחתי להעלות את GF 4 העתיק שלי ב-20 נקודות בטרידימארק 03 אבל הבעיה היא שנהיו לי נקודות קטנות על המסך, בצבע סגול ולפעמים ירוק, כשאני מחזיר את הליבה והזיכרון למהירות הרגילה ומפעיל מחדש הן נעלמות איך אני יכול להשאיר את הכרטיס באובר מבלי שיהיו לי נקודות על המסך ? תודה !
-
- 12 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר שנתיים שיש לי את הפריזר 7 פרו, ובזמן האחרון המאורר שלו התחיל להשתגע... הוא עושה רעשים של חריקה, וכל יום כבר מיום חמישי אני משמן אותו ( כל יום! ) פעם זה עוד היה יותר טוב, זה היה קורה רק אחרי לילה שהמחשב מכובה, אבל עכשיו גם כשהוא דלוק זה קורה, אין לי כבר כוח. התקציב הוא באזור ה 150 שקל. הקירור עצמו צריך להיות במימדים נורמליים ולא גדול ( המארז לא יסתדר עם זה ). יותר חשוב לי שקט מאשר ביצועים, אבל עדיף שלא יהיה פאסיבי כי המארז דפוק מדי בשביל להחזיק משהו על טמפ' טובה.... עדיף שיהיה ב PANDAS ( מעדיף להזמין משם ), או KSP\SKYPC מכיוון שהם בראשון ויהיה לי יותר נוח להגיע ( עם עדיפות ל KSP כי הם הרבה יותר קרובים ) את המפרט ( הדיי עלוב ) אתם יכולים לראות בצד, …
-
- 14 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב עם HD4870 1GB TOXIC + OVERCLOCK ויש לי מעלות גבוהות.. נראה לי מה עושים? *עריכה: היה לי כבר "BLUE SCREEN OF DEATH".. המאוורר ב80% לא מקרר בכלל .. כשאני מדליק את המחשב זה בערך על 47 מעלות ואז זה עולה באיזה 5 דקות ל62-3~ אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה..
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ציטוט: שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלת מוצרי CoolerMaster של חברת TMS ו-HWzone.co.il. הפרס בו זכית הוא: גוף קירור למעבד מדגם CoolerMaster Hyper 212 – מתנת חברת TMS. ;D זאת ההודעה שנשלחה לי מישהו יודע מתי ואיך זה מגיע? הצעות איך להרכיב נכון יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי תלוח EP31-DS3L של GA [ כל המפרט מצד ימין..] עכשיו יש לי בעיה איתו הוא לא עובר ת 340FSB ולא ניראה לי שהלוח מגביל ב 340FSB אפילו עם אני מעלה עוד FSB1 הביוס מיתאפס.. אני צריך שתגידו לי בכמה FSB הלוח מגביל..
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
פירוט: windows XP Giga Byte 8ik1100 Intel Pentium 2.8 HT 512MB Dual DDR Fx 5600 256MB 120GB Serial ATA 8Buffer Westan Digial X 2 - 240GB בעיה 1: יש לי מאוור של INTEL שבא בדרך כלל עם Intel Pentium 3GB המאוור הזה עושה רעש של טרקטור מטורף!!! בעיה 2: הוא גם לא מקרר את המעבד, אם המעבד עובד ביותר מ- 70 אחוז אז זה מגיע ל 70 מעלות ויותר. באופן רגיל הוא על 50 מעלות!!! כשאני פותח את המארז הוא על 47 מעלות !!! לא עשיתי OC ולא שינתי מתחים . המאוור מסתובב על 5411 RPM מה אני צריך לעשות ?! בתודה מראש אלעד אלזם http://...
-
- 13 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מארז COOLERMASTER 370+ עם שני מאווררים 120ממ. את המאוורר הקידמי אני רוצה להחליף לאחד עם לד (בשביל היופי בלבד http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9839)אז את המאוורר שנמצא שם עכשיו חשבתי לשים בתחתית המארז שיכניס אוויר לכרטיס מסך אבל הלוח שלי הוא זה :http://www.msi.com/product/mb/H61M-E23--B3-.html#?div=Detail וכתוב שם שיש לו תמיכה רק עד שני מאווררים ATX 24-Pin power connector - 4-pin ATX 12V power connector - CPU x 1 / System x 2 FAN connectors - CD-in connector - Front panel audio connector - Front panel connector - 1 x chasis intrusion connector - 3 x USB 2.0 connectors - 4 x Serial ATAII connectors - 1 x Clear CMOS jumper - 1 x SPDIF-out connector - 1 x TPM module co…
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אם יש איזה מדריך או מקום שאני יוכל לקרוא להבין מה זה בכלל
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המעבד מגיע ל 50 מעלות במנוחה במאמץ עובר את ה 50 מגיע ל 60 לפחות ! עד עכשיו חשבתי שזה בגלל שרק בחוץ 30 מעלות חם אש אז המעבד מתחיל רק מי 30 ועבודה וזזה אז המעלות נרמליות מה אתם אומרים ? יש לי וולרנו 12 ומארז גדול מאוד של http://www.pch.co.il/docs/pd538841682.htm מה אתם אומרים אני צריך לשפר ? יש לי 500 שקל והרעש פשוט מעצבן אותי אולי יש מצב לקירור במיים ?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך G-Force 8600 GT של Nvidia. לאחרונה בעקבות תקלה במחשב גיליתי, שהמאוורר של כרטיס המסך הפסיק לעבוד. לאחר בדיקה התברר, שהמאוורר ממש תקוע וזקוק נואשות לשימון. שורה תחתונה: לא היו כל סימנים מוקדמים לכך, ולכן אני מעוניין בתוכנה, שתיתן לי מידע בזמן אמיתי על מצב המאוורר וטמפרטורת המעבד של הכרטיס. אני כמובן מעדיף תוכנה יעודית של Nvidia, אם קיימת כזאת. חיפשתי באתר של Nvidia ולא מצאתי. גם בדיסק ההתקנה של הכרטיס או בתוכנה שהותקנה במחשב לא מצאתי אופציה כזאת. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון.
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מחשב ישן עם מעבד P4 שלאחרונה, המאוורר של המעבד התחיל להרעיש מאוד. סוג המאוורר: Intel A57855-002 FHP-2157 REV.N 12vdc 0.24A Fujikura ניסיתי לשמן, לנקות ומה לא, אך ללא הצלחה. אני מעוניין לקנות מאוורר כזה במצב תקין, ואין לי מושג לאן לפנות. מצורפת תמונה של המאוורר, תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
פתחתי את המחשב כי הכרטיס מסך שלי הגיע ל110 מעלות במאמץ ופתאום גיליתי שהכרטיס מכוסה אבק ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד לי על 46 רגיל ו78 מאמץ עשיתי לו OC ועכשיו הוא עובד על 53 ו90 במאמץ קיבלתי 3674 ב3DMARK05 זה טוב? יש לי GF6600GT
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם VOLCANO 7 מגיע עם גריז טרמי? ובקשר לרעש שלו, האם הוא באמת כל כך רועש? איך הוולקנו 6 ברעש לעומתו?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חשבתי לחפש כל מיני דרכים לשפר את ה-BT ומצאתי כמה דברים http://www.overclock.net/amd-air-cooling/150195-how-extensively-modify-your-thermaltake-big.html http://www.overclock.net/faqs/70395-how-get-better-temps-my-big.html חשבתי על עוד משהו שיכול לעזור בהורדת החום (תגידו לי אם זה הזוי) לעשות חור בפלטה של הלוח איפה שיושב המעבד ולחבר שם מאוורר 40mm או 60mm http://img209.imageshack.us/img209/8868/rear2mf7.jpg
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך NVIDIA 6800 ULTRA OC של BFG ולפני דיי הרבה זמן חבר בא וצרבנו את הביוס למהירות ליבה של 440 במקום 425 וזיכרון ל1200 במקום 1100 גם את המתח של הליבה העלנו אני לא זוכר בכמה. אני רוצה עכשיו לחזור לביוס עם המהירויות המקוריות והמתח המקורי. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה או לתת לינק למדריך שמסביר? תודה רבה אור.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך המאוורר הזה..? הוא שקט..? הוא מקרר בצורה טובה הוא שהוא לא משהו מקרר.?
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
Gigabyte Liquid Cooler GHWIU01 יקרה יותר ברוב החנויות חוצ מפנדה ואילו Thermaltake BIG WATER 745 זולה יותר ממנה אבל בפנדה יקרה יותר בזמן שTT יותר חזקה מהגיגה בייט.... יש למישהו הסבר לכך?
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
המוצר אכן מוצלח מכמה בחינות ואם חיישן אחד מנותק יש מד טמפרטורה לחדר... ו.... יש למישהו טיפ איך לשדרג את הצגים שלו לצגים מוארים ??? ???
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-