אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
{מפרט בצד} אני מעוניין להפעיל את הזכרון ב-CL2.0 ביחד עם 1T, אפשרי או שהזכרון יקרוס? על המערכת כרגע אין אוברקלוק, לא לכרטיס מסך לא למעבד לא לזכרון ולא לכלום. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי(E4300) והוא היה 1.8 GHz העלתי אותו ל 3.0 GHz והוא יציב כבר משהו כמו ארבע ימים הוא עובד טוב,יש לי קירור AC פריזר 7 פרו,ואני ממש הייתי שמח לקבל עצות למאוררים טובים במחירים זולים וגם עם אפשר פיתרונות לקרר את המארז
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חשבתי לקנות תנינגה ולשים לו מאוור יותר חזק מה דעתכם?! תודה ענקית לעוזרים.ואם יש קירורי אוויר יותר חזקים מהנינגה תציעו ל בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב עם HD4870 1GB TOXIC + OVERCLOCK ויש לי מעלות גבוהות.. נראה לי מה עושים? *עריכה: היה לי כבר "BLUE SCREEN OF DEATH".. המאוורר ב80% לא מקרר בכלל .. כשאני מדליק את המחשב זה בערך על 47 מעלות ואז זה עולה באיזה 5 דקות ל62-3~ אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה..
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ציטוט: שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלת מוצרי CoolerMaster של חברת TMS ו-HWzone.co.il. הפרס בו זכית הוא: גוף קירור למעבד מדגם CoolerMaster Hyper 212 – מתנת חברת TMS. ;D זאת ההודעה שנשלחה לי מישהו יודע מתי ואיך זה מגיע? הצעות איך להרכיב נכון יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
פירוט: windows XP Giga Byte 8ik1100 Intel Pentium 2.8 HT 512MB Dual DDR Fx 5600 256MB 120GB Serial ATA 8Buffer Westan Digial X 2 - 240GB בעיה 1: יש לי מאוור של INTEL שבא בדרך כלל עם Intel Pentium 3GB המאוור הזה עושה רעש של טרקטור מטורף!!! בעיה 2: הוא גם לא מקרר את המעבד, אם המעבד עובד ביותר מ- 70 אחוז אז זה מגיע ל 70 מעלות ויותר. באופן רגיל הוא על 50 מעלות!!! כשאני פותח את המארז הוא על 47 מעלות !!! לא עשיתי OC ולא שינתי מתחים . המאוור מסתובב על 5411 RPM מה אני צריך לעשות ?! בתודה מראש אלעד אלזם http://...
-
- 13 תגובות
- 716 צפיות
-
-
VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 Volcano 7+ מי מאלו שווה קנייה לפי ביצועים ומה ההבדל בין הVANTEC הראשון ברשימה לשני הראשון יותר יקר. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אממ הסתכלתי בהרבה ביקורות באינטרנט וכמו כן גם פה.. ושמתי לב שרק פה בפורום טענו כי יש בעיה שHARDCANO מגיע במקסימום ל10V מישהו יועד מה נסגר עם זה? כי אני פשוט מחפש.. ברק מאווררים טוב.. עם תצוגת LCD.. אשמח להצעות נוספות אגב כרגע במחשב השני אני עם Aerogate2 ואני ממש מרוצה ממנו
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עד איזה טמפ' זה כבר לא מומלץ שהCPU יהיה בה? ואני לא מדבר על הליבות. אני מדבר על הCPU, נכון יש SYSTEM ויש CPU? אז על זה אני מדבר, לא ליבות. אז עד כמה? ותגידו, בכללי, למה לא מומלץ לעשות OC בהתחלה שכל מה שקשור למתחים על AUTO ורק אם נתקלים בקשיים או שמשהו לא עולה להתחיל להתעסק עם זה?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מחשב ישן עם מעבד P4 שלאחרונה, המאוורר של המעבד התחיל להרעיש מאוד. סוג המאוורר: Intel A57855-002 FHP-2157 REV.N 12vdc 0.24A Fujikura ניסיתי לשמן, לנקות ומה לא, אך ללא הצלחה. אני מעוניין לקנות מאוורר כזה במצב תקין, ואין לי מושג לאן לפנות. מצורפת תמונה של המאוורר, תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
FSB VCORE תזמוני זיכרון ועוד
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=lajnPw-SyMU פשוט משעשע אותי שמישהו יעשה דבר כזה. אין לזה שום ערך ואפשר לצפות שההארד דיסק יפסיק לעבוד, אולי זה יהיה אפשרי בעתיד עם SSD יש עוד 2 סרטים בפרופיל של המשתמש שלו.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
יש לי שגיאה בפריים אבל עשיתי 32M בSUPER PI והמחשב לא עשה ריסט או נכבה או משהו כזה... גם אין לי שום תופעות כמו רקע כחול שגיאות וכו' יכול להיות שזה בסדר ואפשר להמשיך או שמשהו לא בסדר? סתם לידע יצא לי : 32דקות ו14 שניות תודה יונתן
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לבחור מה יהיה הכי מתאים למחשב שלי. עשיתי בדיקות ושום מקום לא אומר מה עדיף בין שתי האופציות. הבנתי שהfreezer הוא ממש טוב ושקט בשביל המחיר אבל איך הוא מתחרה בתחום הקירור ברמת המחיר של הmaxorb? המפרט שלי הוא כדקלמן: מעבד - E6400 קירור - מעבד - INTEL מארז - 120ממ של HEC לוח אם - ASUS P5B כ. מסך - ATI X1950 pro xtreme עם מאוורר של AC ספק - ENERMAX LIBERTY 400 כונן קשיח - WD 1600YS מסך - DELL 2007WFP מארז - HEC 610A או משהו כזה לרוב אני משתמש במחשב לעריכת וידאו (לכן המסך) אבל גם אינטרנט משחקים אופיס וכו'. אני לא גיימר וOC לא מעניין אותי. מה שכן אני גר בשדרות וחם פה בטירוף. אני זקוק לקירור שיקרר גם את הלוח אם והבנתי שלשניהם ישאופציות שמטות אוויר גם ללוח.…
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות קירור גז מישהו בדיוק יודע מה צריך איזה סוג גז ואך הכול מיתחבר ועוד משהו אפשר להשתמש בבלוק מים לקירור גז או שיש משהו מיוחד לקירור גז
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
הורדתי את Prime95 פרקתי את הקובץ Zip לתקיה, הפעלתי את התוכנה ועלה לי חלון לבן שלמעלה רשום לפי הסדר {משמאל לימין}: TEST, ADVANCED, OPTIONS, HELP כדי להפעיל את התוכנה צריך ללחוץ על TEST ואז ללחוץ על PrimeNet? או שצריך ללחוץ על משהו אחר? כמה זמן צריך להפעיל את התוכנה כדי לבדוק יציבות מוחלטת של המערכת? ואיך אני יודע שהמערכתי יציבה ואני יכול להפסיק את הבדיקה? ומישהו מכיר תוכנה טובה שנותנת את הטמפרטורה האמיתית של המעבד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האים הקירור הזה :זה יעזור לי להמהיר את הזכרון שלי ליותר (הוא ב-143 )והוא DDR 2100 שהוא גרוע ל-OC אז השאלה עם הקירור יעזור לי להגיע ליותר ?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן חברים מצטער אם זה לא המקום, אני קצת אובד עצות. אני מחפש REFERENCE COOLER לHD5850 של חברת POWERCOLOR (כלומר, או עם המדבקה של החברה או קולר סטנדרטי לחלוטין שכתוב עליו רק ATI). יש למישהו מושג מאיפה קונים או האם יש מישהו שמוכר? חיפשתי ב-EBAY ובגוגל כמו מטורף. אשמח לקצת עזרה. תודה! אי-מייל שלי: maxxymus בGMAIL.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
CORETEMP מראה לי את הטמפ 36 36 27 41 במנוחה תמיד . לא משנה אם החלון פתוח וקר מאוד ביום גשום או ביום כשחם.תמיד,ללא קשר לטמפ החדר. במאמץ של פריים 95 הטמפ הם 37 36 32 41 . גם ללא קשר לטמפ החדר. גם בתוכנות אחרות כמו EVERST או REALTEMP זה מראה בדיוק אותו דבר. ???
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעונין להזמין את המאורר ARCTIC COOLING AC-FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 האם יש אפשרות כול שהיא שהוא לא יכנס לי בלוח???? יש לי לוח של אינטל d915pcy אם מישהו יוכל לתת לי תשובה חד משמעית אאני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי מאורר של ARTIC COOLING בהוראות להתקנה כתוב שיש לחבר את המאורר לחיבור 4 PIN PWN או שלחבר לחיבור של המאורר של המעבד ואז לחבר את המאורר של המעבד בחיבור מיחד שיש שם חיברתי קודם אם חיבור שיש לי על לוח אם 4 PIN PWN המאורר לא עבד אז חיברתי אותו יחד אם מאורר של המעבד ראיתי בהגדרות שמהירות של מאורר של מעבד ירדה משמעותית מ 1400 ל 650 בגלל זה אני לא רוצה לחבר 2 המאוררים יחד . מישהוא יכול להסביר לי איך לחבר של המאורר כך הוא יעבוד כמאורר עצמי המאורר הוא ARTIC COOLING AF 12025 PWM לוח אם הוא GIGABYTE EX38-DS4 תודה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המוצר אכן מוצלח מכמה בחינות ואם חיישן אחד מנותק יש מד טמפרטורה לחדר... ו.... יש למישהו טיפ איך לשדרג את הצגים שלו לצגים מוארים ??? ???
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-