אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי p3 1000 מעבד Asus לא זוכר את הדגם וGeforce2 mx 200 כדאי לי לעשות אוברקלוקינג? ??? אהה שכחתי יש לי גם זיכרון 256m :
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות 2 מאווררי 120 שיכניסו אוויר ואחד 120 שיוציא אוויר ככה שיהיה לחץ, אז האם כדאי לי לקחת את מקדחה של אבא שלי ולעשות איזה 20 חורים בקוטר של 3-4 מילימטר בחלק העליון של המארז??? בבקשה אל תעבירו לפורום אוברקלוקינג וקירור כי לקח לי 10 דקות לחשוב עד שהגעתי למסקנה שהפורום הזה יותר מתאים.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המכפלה שלו פתוחה? או שעדיף את הרגיל?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי כדי להגיע לאוברקלוק גבוה וראיתי המלצות עליו באמת כדאי לקנות אותו? ובזיגזאג רשום שהוא מתאים ל9500-9800 לpro se aiw xt ולא רשום np אז הוא מתאים גם לשלי או שלא? תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי חברים עוד מעט אני קונה מחשב חדש ורציתי קצת להתאמן על אוברקלוק על המחשב הנוכחי שלי שכולל לפי איך שזכור לי: פנטיום 4 3.0 מגה הרץ 1024 זכרון של קינגסטון אני חושב 667 מהירות.. אם יש לכם תוכנה שתבדוק לי את שאר הדברים כמו ספק מאוורים וכו' כי אני לא ממש זוכר אז אני אוכל להביא לכם יותר פרטים, אם בכלל אפשר לפי הנתונים של המחשב שלי להתעסק באוברקלוק?? אז מה אתם מציעים?? תודה...
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכם .. אני רוצה לעשות OC למחשב שלי ואני לא יודע כמה דברים אני חייב שתעזרו לי .. המערכת שלי היא כזאת נכון לעכשיו : AMD4200+ Dual Core 2.2 עם קירור של OCZ venqisher לוח:K9N Ultra 2 GB זיכרון של 667 8500GT (אני רוצה להחליף ל 8800GS) וספק 450W של EZ cool ... עכשיו המחשב שלי במנוחה עומד על 25-26 מעלות ! .. ומאמץ הוא לא עובר את ה 40 ... אני רוצה לעשות OC ל 2.5 GHZ אני רוצה לדעת אם כדאי.. אם הספק יחזיק (עם הכרטיס החדש) ואת כל העניין עם המעלות .. תודה לעוזרים .. זה דיי דחוף
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חשבתי לעשות oc לכרטיס / מעבד .. כדאי לעשות את זה בתור מישהו שלא התעסק עם זה אף פעם ? החשש לפגוע / להרוס / לשרוף חלקים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. כמו שכולנו יודעים, הצוואר בקבוק הכי גדול (כמעט) במחשב הוא הדיסקים. ...אז יש לי במחשב אופציה לעשות אובר-וולטז' ל SATA. יעזור במשהו? ועוד שאלה על הדרך: כמו שאני מכבה את ה EIST וה C1E, יש לי גם אופציה לכבות את No-Execute Memory Protect ואת CPU thermal Monitor. מה הם אומרים, והאם צריך לכבות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המעלות של המחשב שלי במאמץ (PRIME 95) כדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס מאופטימל לטורבו? עכשיו הזכרונות שלי על 2.5CAS 7-3-3 ולפי מה שהבנתי זה לא משהו, כדאי לי?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה שהמעבד ''יגביל'' אותו. אז חשבתי אולי על OC קטן. יש לי לוח של ABIT IS7 מעבד 2.8C אבל שמעתי ש OC במעבדים זה לא כמו בכרטיסי מסך צריך להסתבך עם תזמונים\מתחים\יחסים ואני ממש לא מבין בזה ולא רוצה להרוס לי את המחשב ;D מישהו יכול להסביר לי איך עושים OC למעבד?? ושמעתי גם שאפשר לעשות OC למעבד שלא יחייב עלית מתחים וכל השטויות. אם עושים OC קטן של נגיד מ-2.8 ל-3.0 אז אני לא יצטרך לעלות מתח..זה נכון? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אני אוכל להגיע לתוצאות מורגשות עם המעבד, לוח והזכרונות האלה?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.0 של אינטל והקירור שלי הוא מה שקיבלתי עם המעבד קירור של אינטל רגיל.... עכשיו השאלה אם כדאי לי לעשות איתו ובכמה מותר לי לעלות ?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
זה המפרט שלי : C2D E6550 2.33GHZ 2gb ram p35-ds3l geforce 8600GT 512mb אני יודע שזה מחשב חלש מאוד, אבל לפני שאני קונה חדש, אני רוצה לחכות קצת, לנסות לנצל קודם כל את המקסימום מהמחשב הזה ולגרד עוד קצת זמן עד שהמשחקים שעומדים לצאת (Call of Duty 6, Max Payne 3, Battlefield 3. Crysis 2) וכתוצאה מכך ירדו מחירי הכרטיסים החזקים כיום אך חלשים לעומת אלה שיריצו את המשחקים האלה באיכות הכי גבוה, אני צודק ? רציתי לשאול לאיזה חלקים כדי לי לעשות אוברקלוק ? ולאיזה רמה זה יגיע (אם אפשר אז לא באחוזים, אלא לפי שמות של חלקים אחרים, לדוגמא אחרי האוברקלוק לכרטיס הוא יגיע פחות או יותר לרמה של 9600GT [סתם זרקתי דוגמא]) אגב, אין לי שום מושג בקשר לאוברקלוקינג, בחיים לא ניסיתי, ובחיים לא היה לי מחשב…
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מפרט Pentium Dual Core E6600 3.06GHz Asus P5b 2GBX2 DDR2 ATI HD4770 HEC 400W רק הלוח (3 שנים) שאר החלקים נרכשו כל אחד בנפרד עם הזמן... בכל מקרה, אין לי יותר מידי אופציות לשדרוג עם המפרט הקיים, הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק (לא קיצוני) אפילו בשביל לקבל שיפור של 20-30% במשחקים. (רזולוציות גבוהות - אבל לא משחקים תובעניים, 1680X1050) האם אוברקלוק למעבד\כ.מסך בלי קירור בוא נגיד, יכול להביא לשינוי בביצועים? ואם כן במפרט הנוכחי ממה הייתם ממליצים להתחיל קודם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי PII 350Mhrz בתוך מחשב ישן מאוד, בערך 4 שנים הוא אצלי.. אני הולך לקנות אחד חדש, וחשבתי אולי בינתיים אני אתאמן קצת על זה.. אילו תוצאות אני יכול להשיג עם אוברקלוק על המעבד הזה? אין לי כרטיס מסך, אני עובד עם איזה אדאפטר בצ'יפסט.. המטרה היא להשיג מערכת שתריץ משחקים נורמאליים בצורה נורמאלית.. משחקים ישנים או עם דרישות נמוכות רצים בסדר יחסית.. האם אוברקלוק יהיה כדאי במקרה שלי? אם כן, יש איזה תוכנה או משהו שמראה לי את הטמפרטורות?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי fx5900xt 128mb של ג'יגה בייט...חדש, בן חודש כדאי לעשות לו אוברקלוקינג? אני ירגיש שיפור בביצועים? אם תגידו שכן..יש לי עוד כמה שאלות בנוגע לזה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
samsung ddr400 256 barton 2500@3200 nf-7 הטמפ' system 3 מעלות אם כן..איך להתחיל? לכמה להעלות? כמה להעלות במתח של הזיכרונות? צריך להעלות גם למעבד? (באוברקלוקינג של המעבד לא העלתי לו)
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב מלפני 3-4 שנים: Intel Pentium 4, 1500 MHz (15 x 100) Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) RDRAM 4X128mb 800Mhz Western Digital 80Gb 7200 rpm 8mb Maxtor 60Gb 7200 rpm 2mb Ati Radeon 9600 XT 128mb Creative Sound Blaster Live! Valve RICOH CD-RW MP7320A (32x/10x/40x CD-RW) LCD 17'LG 8ms אני יכול לעשות לו אוברקלוקינג? כדאי לי ?!
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
סתם ראיון ראיתי בזאפ מקררים ב-1000 ש"ח http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Fridge&DB5344=5358 האם זה יהיה יעיל ? הםא יהיה עיבוי ?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בעלים גאה של מארז RAIDMAX O2 . יש לי מאוורר 12CM בקדמת המארז, מאוורר 12CM מאחור ופנינת ליבי שהוא מאוורר 23CM מהצד :-* את שאר המפרט ניתן לראות בצד. חשבתי להוסיף איזה מאוורר עם אזיקונים, אבל אין לי מקום לחבר אותו אליו ונכנס למארז מלא אוויר גם ככה בגלל מאוורר הצד, ואז צץ לי הרעיון לקנות איזה שני PCI FANS כאלה: הם לא משתמשים בחריצי הPCI בלוח האם, אלא רק מתחברים למארז. http://tms.co.il/product/3013 ולחבר מתחת לכרטיס המסך ובפתחת הכי תחתון. אחד מהם יידאג לדחוף את האוויר החם מהכרטיס אל מחוץ למארז שכן רק הHD4870 דוחק את האוויר החם אל מחוץ למארז בעצמו ואילו הHD4850 רק מכוון אותו לכיוון אחורית המארז, ואילו השני (למטה) יידאג לדחוף אוויר חם שסתם נמצא האיזור החוצה. מה דעתכם? …
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/heatsink/ductingMod.htm כתוב שם שזה מעביר את האוויר יותר טוב... נראה לכם שזה באמת עושה משהו? אם אתם יודעים איפה אני יכול לקנות את זה תגידו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המעבד מגיע בין 40~50 מעלות בכללי INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
ואם כן אז איזה? וד"א כדאי גם להשקיע בטווינמוס 3700 (עוד 400 שקל)? המפרט שאני קונה: ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) AMD ATHLON XP 1700+ (JIUHB) Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Radeon 9700 128Mb DDR Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב ואני לוקח Q6700,ולא מתכנן OC. כדאי לקנות קירור מיוחד או להישאר עם הסטוק? וגם אני קונה קרוספייר של 4850,אז יש למישהו קירור זול וטוב לכרטיסים האלה שלא יטגנו לי אחד את השני? תודה!
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-