עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ofsher,

אולי מישהו יכול להפנות אותי למדריכים טובים (לא איכפת לי אנגלית גם) לאוברקלוקינג של מעבד ושל כ. מסך אני צריך משהו בסיסי שיסביר בדיוק מה זה מחלק, מכפיל, HT, HTT, FSB וכל מה שקשור בנוסף משהו שיסביר על המתחים ואיך הם משפיעים... אם יש משהו מעמיק בנושא אני גם אשמח עברתי כרב על כמה מדריכים שיש... אני לא מרגיש שתמונה שלמה אגב, אני אשמח להסברים בנושא מעבדים... ארכיטקטורה ומה מחדש הקונרו וכאלה.. בקשר לזכרונות, קראתי על תזמונים, אבל אני לא מבין איך ה תזמונים 1- 2-3-4 וכו' קשורים ל - CL. תודה

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by Stranger,

מהי הטמפרטורה המומצעת בין כמה כמה מעלות היא נעה? ומהי טמפ' סבירה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  3. תמיד זה עניין אותי למה המעבד של המחשב מתחיל להתקע ב60-70 מעלות לעומת הכרטיס-מסך שמצליח למשוך עד 100 ויותר מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by mrsmith,

אני קורא במספר הודעות התייחסות לטמפרטורת המעבד. כיצד אני יכול לדעת מהי ? האם יש לוחות אם מסוימים שתומכים באופציה זו ? כמו כן האם יש אפשרות שהמאורר יווסת את המהירות באופן אוטומטי בהתאם לטמפרטורה ? אם כן האם זה פיצ'ר של לוח האם או של המאורר ? תודה למשיבים.

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by shaynoy,

לפני שבועיים בערך אמרתי שאני אעשה את זה, קצת התעכבתי אבל היו היה לי קצת זמן והרכבתי את הסיילנסר, הפירוק + ההרכבה לקחו לי לא יותר מ10 דקות... והתוצאות לפניכם: הטמפרטורה במצב מנוחה : 40 מעלות. במצב מאמץ: לא עובר את ה55 מעלות (עם מארז פתוח במאמץ זה לא עובר את ה48 מעלות!) תמונות: הקונקטור של החשמל לא מתאים, אז אני מחבר אותו לקונקטור בלוח-אם עם מתאם מאולתר. מאחורה הייתי צריך לחבר חזרה את הברזל שמקרר את הזכרונות מאחורה, פשוט חיברתי אותו עם ברגים של ספק בינתיים הצלחתי להגיע ל9009 נקודות ב3DMARK 2005 : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1125196 אולי כשאני אחזור לOC למעבד וללוח זה ישפיע לטובה על התוצאה ( גם שיפור קטן יתקבל בברכה )

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  6. הסתובבתי לי ב http://ksp.co.il חיפשתי קרור פתאום אני רואה את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 עוד קישור: http://www.amazon.com/gp/product/B000BL6IUY/104-1898652-9578353?n=172282 אז אני שואל מזה? הגיוני במחיר הזה וגם אם כן מה מסוגלת המערכת? עוד משהו אשמח אם תציעו לי מערכת קרור בינונית עד מחיר 150 200 אמרתי בינונית כי במחיר הזה :-\ חשבתי על VENUS K8 Silent Boost של TT שעולה 110 מה אתם חושבים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by the kooks,

שלום. אני בקרוב קונה מחשב ורציתי שתמליצו לי על 2-3 לוחות אם טובים של DFI או חברה אחרת המליצו לי על DFI DIFINITY מישהו מכיר ? יכול להגיד לי האם הוא יהיה טוב אני לא מתכנן OC רציני מאוד המעבד יותר מעניין אותי ואם אני ארצה גם לעשות לכרטיס מסך שהלוח אם לא יגביל אותי.. אז מה אתם אומרים על הלוח הזה הוא היה טוב לOC? (אני אכול פשוט לעלות מתח ובאס למעבד נכון) אני הולך על AMD אני חושב שהם עובדים בשיטה אחתר לא FSB תקנו אותי אם אני טועה..

• 5 תגובות
    • 432 צפיות
  8. Started by Arik.G,

שלום לכולם רציתי לברר דבר קטן, האם ניתן להמהיר לוח אם של IBM??

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  9. החלפתי היום מארז חדש.AMMO 533 מאוד מבסוט ממנו,ההרכבה עברה ממש יפה יחסית לראשונה. הטמפ' השתנו לטובה. במנוחה: מעבד-36-40 הארדיסק- 32-35 כרטיס מסך-49-53 הבעיה היא שהמאוורר שהרכבתי מאחורה של TT 120MM קצת מרעיש לי ואני רוצה לדעת שני דברים: 1.איך אני מחליש לו את המהירות? ניסיתי דרך תוכנת SPEEDFA אבל אני רואה שם נתונים מוזרים (תמונה) דרך הביוס אולי? ואם כן לאיזו מהירות להוריד. 1.א. מה זה ה-20 מעלות שמופיע בתוכנה? 2.האם יש מאוורר 120MM צבעוני שקט יותר במחיר נורמלי? המאוורר שמגיע עם המארז ממש חרישי (COOLERMASTER) איפה אני משיג עוד מאוורר כזה? המידע היחיד מהאתר לגבי המאוורר הינו-One 120x120x25mm front fan 1200rpm, 22dBA תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by a_beilis,

איזה מארז הכי משתלם מבחינת קירור(לא יופי)ורק קירור למחשב עד מחיר של 300 לא כולל ספק...? אני מתלבט כי אני רואה שלhec 6a19 ו 6a21 יש רק 2 מאוורים...אני גם מתכוון לקנות מאוורים אחרים אבל מבחינת כמות המקום למאוורים... בsunbeam transformer יש מקום ל5 מאווררים... מה הכי משתלם?

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by a_beilis,

יש לי את המפרט בצד...אני צריך לנעול מתחים או משהו נכון?איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 451 צפיות
  12. Started by Lanzar,

מצטער אם הנושא לא בסדר.... פשוט ממש לא מצאתי משהו מתאים לרשום... :-\ הבעיה היא כזאת, הרמתי את המעבד ל 4500MHZ, בתצורה הזאת, 473*9.5, המעבד יציב לגמרי גם ב OCCT וגם בפריים... אבל פתאום אחרי כמה ימים הוא יוצא מיציבות לחלוטין וכל מה שאני צריך כדי להחזיר אותו ליציבות זה לשנות את התצורה ל 500*10, שזה גם 4500MHZ ! ואז המחשב יציב, אחרי שניה אני מחזיר חזרה שוב ל 9.5*473, ( 4500MHZ ) והמחשב שוב יציב כמו סלע... כאילו רק לשנות את התצורה ולהחזיר אותה חצי שניה אחרי... מה הקטע ?!?!?!

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by 301289,

אני רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד שלי (AMD) מחנות KSP או כל חנות מראשון לציון.. מחיר מקסימלי הוא 150 שח ועוד שאלה זה נכון שאם המעבד יותר רק המחשב יהיה יותר מהיר?[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 21:14:57 ועוד משהו...כדי לבחור קירור הכי טוב על מה אני צריך להתכל למפרט שלו?*לפי מה בוחרים קירור טוב? תו8דה לעוזרים AMD 64X2 5000+

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by Guy950,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם המעבד Q9550 והמארז CM690, למארז אני שוקל להוסיף עוד מאוורר אחד שיהיה קירור טוב ומאוזן ואני עכשיו מתלבט לגבי הקירור של המעבד. בעיקרון אמרו לי שהFreezer 7 Pro הוא קירור מעולה למעבד ושומר עליו טוב. אני לא מתכנן לעשות OC (אולי בעתיד) אבל החדר שהמחשב מתאכסן בו הוא חדר מאוד חם (במיוחד בקיץ) וכבר נשרף לי מעבד אחד אז אני לא רוצה לקחת סיכון עם מעבד שהוא יותר חזק ופולט יותר חום. אז מה אתם אומרים, Freezer 7 Pro הוא באמת קירור מעולה למחשב שיהיה דולק כל הזמן בחדר חם? וגם, כמו שאמרתי אני רוצה להוסיף מאוורר למארז, המליצו לי על 120MM אבל רציתי לשאול, איזו חברה כדאי? אני לא רוצה מאוורר רועש.. השקט לא כזה חשוב לי, מצידי שישמעו את המאווררים אבל שלא ירעישו כ…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  15. אני רוצה לנקות ביסודיות, בשביל החלפת קירור, אני מאמין שכוהל יעשה את העבודה ואפילו יתנדף מהר כדי לא להתנגד למשחה החדשה. אמת ?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  16. הסלוטים של הPCIe יושבים צמוד מידי והכרטיסי מסך נוגעים אחד בשני. הסלוט הראשון בטמפ' טובה אבל הסלוט השני חם יותר ב10 מעלות וזה מוריד מהביצועים ומונע OC מה עושים במצב כזה? יש אפשרות לאוורר את הכרטיס מלמטה? חשבתי על להחליף לוח אם מP5N-D לP5N-T Deluxe או Striker II Formula ולהביא אותם מארה"ב.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by elad the master,

דרך הביוס אני יודע...אני יודע גם את המקום הספציפי..אבל על כמה ?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by klips,

יש לי מחשב 4 ליבות ומאורר קירור עם צלעות של OCZ הבעיה שהוא מרעיש לי אני מחפש מאורר למעבד שיהיה שקט מאוד גם שהמחשב מתאמץ זהו המפרט שלי מעבד Q9300 CORE 2 QUAD לוח אם MSI P7N SLI PLATINUM מ.למעבד OCZ HEATPIPE SOCKET 775 כ.זכרון OCZ REAPER 4GKIT DDR2 800 MHZ כ.מסך Innovision 9800GT 512MB X2 דיסק קשיח 500GB SEAGATE ספק כוח EZCOOL 14CMF 1050W REAL צורב LG DVDX22 מאורר למארז 19DBA 8סמ X2 מארז LED+25CM FAN BLACK SILVER

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by Satlan,

סאפ רציתי לדעת איך אפשר להמהיר את הכרטיס NVIDIA שלי, ואם כן עד כמה :ם בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by mp91,

טוב אז אני רוצה לעשות ל 7600GS SONIC DDR3 אוסי.. טמפרטורה במנוחה 50 קלוקים רגילים של SONIC : 500*2 זכרון 450 ליבה ספר אנרמקס 370W מעבד אינטל פנטיום 530, אני רוצה להגיע לרמה של 7600GT רגיל(560 ליבה ו700*2 זכרון), ללא שום מודים והעלאות מתח וכדומה.. רק אוסי פשוט. וללא החלפת גוף קירור. תוכנות שיש לי: ריוה טיונר (אין לי מושג איך אני מגיע שם לאופציות (OC ATI TOOL (אין לי מושג עם אפשר לעשות עם התוכנה OC לכרטיסי נוידיה) דריברים של הכרטיס שגם שמה אין לי מושג איפה אופצית ה OC. אז בקיצור הייתי רוצה לדעת אם הטמפרטורה תקנית לכרטיס ויעילה לעשיית OC, כמו כן, גם אם יש לי את התוכנה הדרושה לעשיית ה OC- אם לא אז איזה תוכנה אני צריך?, והאם אני אוכל להגיע למהירויות של GT בלי בעיות בדרך של ה…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by RandomG,

קניתי משחה טרמית חדשה, ולפי מה שהבנתי צריך לנתק את גוף הקירור - להוציא את המשחה הנוכחית עם אלכוהול70%, ואז למרוח את המשחה החדשה. הבעיה היא שאין לי מושג איפה צריך לשים אותה, ואני גם רוצה הסבר מפורט כדי שאני לא אהרוס את הכרטיס. תודה מראש. אגב, יש לי X1800GTO אם זה משנה משהו...

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. לפני כחודש ( +- ) קניתי כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX7800GT TDH MY VIVO. אני רואה בפורום לא קצת אנשים ששואלים איזה מאוורר לקנות לכרטיס מסך, האים גם עליי לקנות מאוורר או צלעות קירור או משהו חדש בישבילו אחר, או שאין צורך מהסיבה שקניתי את הכרטיס מיצרן מצוין- LEADTEK, והיא כבר סיפקה לכרטיס את כל מה שצריך? נ.ב אני לא מתכוון לעשות לכרטיס מסך OC

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  23. לפי הכותרת

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by asaf556,

אני מחפש המלצה לקירור למעבד לאחר שחיפשתי את הפרייזר 7 פרו ולא מצאתי שום חנות כבר לא מוכרת אותו אז אני צריך המלצה אחרת כמה שיותר מהר למה האוורר יד שסמתי לא ממש עוזר כמה שיותר מהר. דרך אגב איך החברה deep cool?גנרית?

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by eladbu,

יש לי ר9800 פרו 256 ביט של 3ד קלאב אני שומע כל הזמן על פתיחת צינורות וכל מיני כאלה יש מה לעשות על שלי?

• 5 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.