עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Randy Orton,

יש לי לוח ASROCK P4V88 PLUS הבעיה היא כזאת ! יש לי מעבד סלרון 2400-400-128 ואין לי בעיה לעשות לו OC הקטע שבביוס רשום 100 FSB - מנואל / אוטומט שאני שם על מנואל הוא פותח את ה FSB אבל אי אפשר לשנות תדר ! עכשיו הרתיו קבוע ! רשום ככה RATIO LOCKED התקשרתי ל KSP להתייעץ אמרו לי שרוב הסיכויים שאי אפשר לעשות OC למעבד שלי בגלל שבחברה של אינטל קיצרו את התדר עד 2400 ובגלל זה רשום LOCKED ! - חרשתי את הביוס למצוא אפשרות / קומבינה כלום !!! -

• 14 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by alex28,

שלום לכם חברים!!!! מה אתם חושבים איזה גוף קרור טוב??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu או שמשהו אחר אתם חושבים???.. תודה רב על עזרתכם!!!!!

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  3. שלום, המאוורר שעל המעבד, אמור לדחוף אליו אוויר או להוציא ממנו? תודה על העזרה, אורן

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by moshe55501,

אני מפחד לעשות למעבד שלי אוברקלוק כי אני לא כל כך יודע איך לעשות OC ולהגיע לרמה גבוהה כי שאני מגיע ל 3.2 המחשב מתחיל לקרטע והייתי שמח עם הייתם יכולים להביא לי מדריך טוב ודי חדיש למעבד פרסקוט 630 775 ואם ברצונכם לדעת את המפרט המלא שלי תלחצו במפרט מחשב

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  5. אני מתככון למכור אותם כי אין לי מקום במארז http://img211.imageshack.us/my.php?image=3fans1jt.jpg אני עוד עייף מצמח :kopfpatsch:

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  6. אז ככה מפרט מלא בחתימה ניסתי כל אפשרות משחה,סידור כבלים, החלפתי קירור,אפילו קירור לציפסט החלפתי.וכלום לא עזר עכשיו יש לציין שגם בלי האוברקלוק זה נשאר על אותו דבר המעלות שלי הם משו כמו 50 במנוחה ויכול לעבור ת60 במאמץ אני לא יודע כבר מה לעשות אני משתגע. וזה לא בעיה של חיישן כי באמת שנוגעים ברכיבים הם רותחים. אני חייב את עזרתכם בבקשה תודה ענקית לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  7. יש לי לוח אם ga 8n sli ויש לו בתפריט הoc אופציה שנקראת LDT FREQUENCY רציתי לדעת מה זה ומה הוא עושה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  8. שלום לכולם ותודנ על עזרנ שלכם מה טוב לגוף קירור נחשת או נחשת ואלומינום או רק אלומינום???

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by alex28,

אך אני יכול לדעת איזה תושבת יש לוח אם שלי הלוח אם הוא P5GD1-VM???

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. Started by alex28,

איזה גוף קרור טוב יותר לכרטיס מסך??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu ???

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  11. Started by alex28,

איזה גוף קרור טוב יותר??? Zalman CNPS7700-Cu או THERMALTAKE BIG TYPHOON

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by 2ten,

שלום חברים !!!! יש לי שאלה אני רוצה לקנות גוף קרור אבל לא יודע אם שווה שהוא יהיה גם עם נחושת ואלומיניום או רק נחושת??? גוף קרור למעבד ולכרטיס מסך!!! ועל איזה אתם אומרים לי לקנות שיהיה שקט ויהיה טוב גם למעבד ולכרטיס מסך, תנו שמות של גופי קרור ואיפה זול לקנות אותם. תודה רב חברים!!!!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. אתמול הוצאתי את המחשב בשביל לנקות אותו. שאבתי הברקתי את הכול ללא טיפת אבק. ניקיתי את המאוורר של הסיילנסר של הכרטיס מסך שלי (7800GT)שאבתי את האבק שהיה תקוע בצלעות הקירור וכד'.... אבל......... משומה הכרטיס שלי לא אוהב ניקיון. הטמפ' עלתה ל90 מעלות ללא מאמץ!!!!!!!! לפני שהוצאתי לנקות ,הטמפ' היתה כ70 מעלות. כשאני משחק משחקים המחשב מקרטע ונתקע לי. מישהו יכול להסביר לי את התופעה הדפוקה הזו? הכרטיס חדש,לא עשיתי לו שום אוברקלוק-של חברת GAINWARD. לא פתחתי את הסיילנסר ולא ריעננתי משחה. טמפ' המעבד 49 מעלות במאמץ עם ביגטייפון,והטמפ' במחשב חוץ מזה בסדר. דיסקים קשיחים 30 מעלות וכד'...

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by RonenIL,

שלום לכולם, יש לי כ. מסך gigabyte 7600gt עם silent pipe II (יש תמונות) השאלה שלי אם אפשרי לחבר את ה- TIDE WATER לכ. מסך שלי..?? תודה לעוזרים. אני אשמח לעוד תגובות על הכ. מסך מאנשים שרכשו אותו. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by PROSK8,

יש לי 630 מעבד ולוח של גיגהבייט 875 נראה לי או משהו בקיצר הגעתי ל3933 מגה הרץ ובקירור האמיתי של המעבד ואחרי זה הWIN עולה קצת ומתחיל מהתחלה מה אפשר לעשות כדאי לשבור את ה4000 ושיעבוד הWIN? ותוכנות כמו CPUZ לא עובדות לי אבל בהתחלה זה מראה 3933 וגם בADIA והטמפ' 50 אם טובות בשביל המעבד

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by 2ten,

שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by BG,

שלום לכם! ברשותי נמצא כרטיס גרפי מסוג Geforce 6200, קישור לדף פירוט: http://tinyurl.com/maxb3 לפני זמן מה המאוורר של הכרטיס התחיל להרעיש באופן בלתי סביר. פירקתי את המאוורר מהכרטיס ושימנתי אותו עם שמן מכונות,כפי שראיתי במספר מדריכים באינטרנט. אך משום מה, הדבר רק הגדיל את כמות הרעש. ניסיתי לשמן עוד פעם, אך זה לא עזר. (יש לציין, ששימנתי הרבה מאווררים אחרים של מחשבים, ובכולם זה דווקא עזר). לאחר ניגוב השמן הרעש ירד מעט, אך המאוורר עדיין רועש. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  18. תודה , דרכים מקוריות כיא ין לי כסף להשקיע בקירור כרגע

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by IGk,

קנייתי מאוורר GLACIATECH 120 MM והאני קודח חורים ומחבר אותו בצד השמאלי של המחשב השאלה שלי היא איפה כדי למקם אותו? מול המעבד? מול הכרטיס גרפי? או באמצע שיקרר גם וגם ואולי גם את הלוח וההרדיסקים (מארז ג'נרי מאוורר 80מ"מ מאחורה ו-80 מ"מ למעלה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 485 צפיות
  20. בעיקרון גבול האוברקלוק שאפשר לעשות למעבד,תלוי במעבד עצמו או בטמפ'? מה עוצר בעצם את האוברקלוק? כי שאני חושב על זה קירור גז מביא את המעבד לטמפ' מתחת לאפס אז מבחנת טמפ' לא נראה לי שיש כאן בעיה להמשיך באוברקלוק עד השמיים. אז הקטע אם יש גבול למעבד עצמו שאליו הוא יכול להגיע? אז שזה פשוט תלוי ברכיבים אחרים כמו לוח אם ומתח שהספק נותן? 1.זכרונות 2.לוח אם 3מתח וספק 4טמפ'(ביטלנו עם הקירור גז) אם מבטלים את כל אלה? איזה עוד דברים מגבילים כאן את ה-oc?

• 13 תגובות
    • 722 צפיות
  21. ממש מדהים סידרתי את הכבלים כולה ומרחתי מחדש משחה והמעבד עומד על 30 מעלות 8) [attachment deleted by admin]

22. Started by 2ten,

שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט תודה חברים!!!!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by 2ten,

שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  24. Started by 2ten,

שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  25. Started by 2ten,

שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט

• 2 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים