אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בעע אני רוצה לקנות את המשחה הזאת אבל המשלוח מהם עולה 40 שקל ואני גר בטירת כרמל (צמוד לחיפה)...
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
GA-MA78GM-S2H v1.1 AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.9ghz ATI Radeon HD 3850 WDC WD2500KS הצילום הוא לאחר מאמץ של שעתיים ב GTAIV. כל השאר נראה לי תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה: יש לי מעבד 8400, כרגע על 3.6. טמפרטורת המנוחה שלו היא בסביבות ה38-39, מאמץ מלא 54-55 (לפי REALTEMP). לפני שעשיתי OC הטמפרטורות היו מושפעות מטמפרטורת הסביבה - הפרש של 3 מעלות בין היום ללילה (גם מנוחה גם מאמץ). אחרי OC ההפרש הזה נעלם והטמפרטורות נשארות אותו הדבר. נשאלת השאלה האם זה סימן טוב או רע? זה אומר שהאוורור של המארז לא מספיק טוב? (ואגב, אם זו הטמפרטורה כרגע, כמה אתם אומרים ניתן יהיה לדחוף את המעבד? לוח אם אביט E-35P, קירור מעבד TT MAX ORB)
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי MSI K8Neo 4 Platinum האם הוא יכנס טוב על המעבד ולא יפריע לזכרונות? אם כן.. אז איך מרכיבים אותו?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד amd 1.13 כשאני שם אותו על לוח aopen ak73 הטמפ' שלו היא בין 30-40 וכשאני שם את אותו המעבד באותו המארז ואותם תנאים אבל עם לוח אחר - gigabyte 7zxe הטמפ' עולה לסביבות 60 מעלות. למה יש הבדל כזה גדול בין הלוחות ומה אפשר לעשות בשביל להקטין את זה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש קירור חזק וטוב ל - X1900XT 512MB + אוברקלוק מתוכנן. והשקט הוא גורם דיי חשוב לי ! השאלה כמה כבר ה - VF900-Cu מרעיש ...? בחרתי את שאר חלקי המחשב בין היתר לפי פרמטר השקט כי הוא חשוב לי. האם זה ממש מורגש בנוגע ל - VF900-Cu ?! ושעדיף ללכת על ה - Accelero X2 שלפי מה שהבנתי פחות טוב ...
-
- 12 תגובות
- 716 צפיות
-
-
או קי אני רוצה לקמבן אחת...ולא לקנות... אז יש לי גי פורס 4....אובר קלוק...החום מגבילך אותי... אז יש בלוק קירור שיקרר גם תזכרונות? וכמה עולה משאבה נורמלית? ואיפשר להשיג רדיאטוב בחינם?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב החדש הגיע...חתיכת ביצועים וכל זה. אבל יש בעייה בכרטיס מסך. הוא דיי חזק, אבל גם מתחמם דיי מהר. כתוצאה מהחום נוצר במשחקים מן "קטיעות" קטנות מידי כמה שניות. כשאני בודק את הטמפרטורה שלו אחרי משחק כבד, זה מגיע בקלות ל85. על מנוחה זה 60. אין לכרטיס מסך מאוורר. רק היט סינק דיי רציני של גיגהבייט. הוא רותח יותר מקומקום. אז חשבתי להחליף לו את הקירור לפסיבי. תנו לי בבקשה המלצות לקירור שיתאים לכרטיס, עד 200 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אתמול קניתי כרטיס מסך 7600gs של asus וספק כוח 550w של chieftec (עם מאוורר די גדול עליו) והמחשב אחרי קצת מאמץ מתחיל לקרטע ועשות תקיעות במשחקים.. המאוורר שבא עם הספק כוח מכניס אוויר שמגיע בדיוק אל המאוורר של המעבד. אלה הטמפרטורות מהאוורסט אחרי מאמץ http://img212.imageshack.us/img212/6466/64056328to3.png יש לי פנטיום 4 2.6 וההבדלי טמפרטורות של המעבד הכי שונים בין מאמץ למנוחה מישהו יכול להגיד לי אם זה בעיה בטמפרטורות או אולי במשהו אחר ? תודה
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אי מתלבט כרגע בין 3 אפשרויות: 1) ARCTIC COOLING ATI SILENCER 5 REV 2 שעולה 130 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3092 2) EVERCOOL TURBO 2 שעולה 157 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15365 3) THERMALRIGHT V-1 שעולה 150 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 אני יודע שה - EVERCOOL הכי חזק והכי שקט. (הוא משתווה ל V-1 ULTRA) אבל הוא לא מקרר את הזכרונות ורציתי לשאול האם זהו חיסרון משמעותי ? ה - SILENCER הכי חלש אבל הוא מוציא את האוויר החם מחוץ למארז ומקרר את הזכרונות. ה - THERMALRIGHT V-1 הכי פחות שקט, הוא מקרר את הזכרונות ואפשר להחליף את מאוורר ה - 80 מ"מ של ה V-1 למשהו עצבני כמו VANTEC TORNADO …
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אוקיי. ערב טוב לכל חברי הפורום. החלטתי לעשות לראדון 9500 פרו שלי אוברקלוק בשביל תוספת ביצועים. ניסיתי פונקציות שונות של מהירויות שעון לליבה ולזכרונות ועד שהגעתי לתוצאות טובות בבנצ'מרקים, גיליתי שהכרטיס לא יציב במשחקים גם אם הרצתי את הבנצ'מארק במשך יותר מ3 שעות (3DMARK2001 SE). המדד שלי ליציבות במשחקים זה כמובן UT2003. אז פה אני מבקש את עזרתכם ואולי גם את נסיונכם (לאלה מכם שהמהירו ראדון 9500) על מה לתת את הדגש? מהירות ליבה מטורפת ומהירות זכרונות צנועה, או ההפך??
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.8Ghz 1.75RAM AsusP4P800 יש איזושהי דרך לבצע לו OC ?? ואם כן אז איך..? ואם אפשר עוד פרטים... יש לי ספק מעפן אם זה מהווה בעיה.. [ הוא עובד איזה חצי שנה מצויין אבל אמרו לי שזה ג'נרי.. ] ויש לי כרטיס מסך 7600GT
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני ממתכנן להתחיל להמהיר את המערכת בצורה רצינית- אז אמרתי נסגור קודם כל את נושא הקרור אז עשיתי לעצמי חבילה בפנדה: כמות. מוצרים סה"כ 1 Arctic-Cooling ATi Silencer 3 173 ש"ח 1 ZALMAN Multi Connector zm-mc1 27 ש"ח 1 Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit 220 ש"ח 2 Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A1357 110 ש"ח 1 ArcticSilver 5 3gram 55 ש"ח סה"כ 585 ש"ח אוקיי אני צריך בבקשה דעות שלכם לשיפורים: ATI SILENCER 3 -מותאם ל9800XT (האם הוא יותר טוב מהקרור סטוק המאסיבי של ה9800XT?) MULTI CONNECTOR - כדי לחבר מאוררים ישירות לספק (כי בלוח אם אין כבר מקום) SLK 948U - אין מה להסביר... SF2 X2 (אחד למעבד, ואחד לדלת המארז) וכמובן משחה טרמית (הבנתי שהיא מעולה) בעתיד אני מתכנן ג…
-
- 13 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך המערכת שקיימת ב-990 שקל ב-emp.co.il? עם הזמן אני אוסיף בלוקים ככה שזה צריך לעמוד בעומס http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0040
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
או קי אז זה הולך ככה : ;D ממ אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה אני רוצה להאיץ טיפה את המחשב שלי (בעיקר את כרטיס המסך..) אני לא ממש בטוח אם המעבד שלי מספיק או שלא יזיק לו האצה קטנה? ואיך בכלל עושים את כל זה?? והאם אני יצתרך להוסיף עוד קירור? פירוט של המחשב שלי : Intel p4 1700 Nvidia G-force 2 MX 400 4 מאוררים-- 1 קטן על המעבד 1 על הספק עריכה: וכומבן עוד אחד על הכרטיס מסך אבל ממש ממש קטן ועוד אחד גדול בחזית המארז ממ אם זה משנה משהו(?) כל הרכיבים במחשב שלי מתוצרת ASUS אגב אם אני משאיר את דלת המארז פתוחה זה יכול לגרום לשיבושים בזרימת האוויר או רק לקרר את המערכת יותר?
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף א הלדים במארז שלי... ולכן אני שואל ... איזה לדים יש למארזי ציפטק? 3מ"מ או 5 מ"מ? (קצת קשה להבחין עם סרגל...
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.5 עם ליבת Williamet , החום עומד על 40 במנוחה ו-46 במאמץ, וחום הלוח עומד על 32 במנוחה ו-39 במאמץ. האם אלו מעלות טובות? בנוסף - הוספתי לא מזמן מאוורר בגב המארז - ג'נרי 80MM שיוציא אוויר חם, ויש מאוורר בקידמת המארז שיכניס אוויר קר - האם צריך להוסיף עוד אחד? אם כן - היכן? תודה רבה לעונים, ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אוקי חברה אז זאתת הבעיה: בכל פעם שאני נכנס למשחקי פלאש (פוקר של הפייסבוק ועוד כמה משחקים שניסיתי) אז המחשב מתחמם. בדקתי עם התוכנה speed fan וכל פעם שאני משחק המעבד מגיע ל80 מעלות והוא מתחיל לצפצץ, אז אם תוכלו להגיד לי למה אני לא מצליח לשחק עם משחקי פלאש אני ישמח. נ"ב הסתכלתי במנהל המשימות והמשחק פוקר בפיירפוקס לוקח 50% מה- cpu של המחשב.
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלןם עשיתי היום OC למעבד E6400 ולוח MSI P965 NEO וקירור פייזר 7 פרו העלתי את הבאס ל333 כלומר לתדר מעבד של 2.66 הטמפ במאמץ 62 מעלות ובמנוחה 48 את הזכרונות קבעתי על תזמונים של 5.5.5.15 ותדר 667 אין לי בביוס אפשרות לשנות מתחים או לקבוע את הPCI כדי להמשיך או להפסיק ואם להמשיך אז מה לעשות הלאה?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי בעיה מוזרה קצת , אולי לרובכם זאת לא תהווה בעיה בכלל... יש לי לוח asus p4p800 deluxe , במארז יש לי 4 מאווררים חוץ מהמאוורר של המעבד , הבעיה היא שאין לי איך לחבר את כולם ביחד בגלל שאין לי מספיק שקעים על הלוח . איך אני פותר את הבעיה הזאת ? קיימים מפצלים לשקעים כאלה ? תודה מראש דוד
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי מאוורר זלמן והוא בא עם " כבל קטן " תוספת מה זה ? יש לו מבודד כזה באמצע ... מישהו ראה את זה ? http://www.zalman.co.kr/Eng/product/Product_Read.asp?idx=200 אפשר לשחק עם המהירות שלו ? ואם כן איך ? רשום silent mode 900RPM normal mode 1800rpm ----------------------------------- silent mode 20db normal mode 34db
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חבר שלי ראה את העכבר והעבודה שעשיתי בינתיים על "פרוייקט הכדור" (שיקבל בקרוב שם טוב יותר) ואמר שהוא רוצה גם כזה (עכבר לא כדור) - בהתחלה חשבתי שהוא מדבר על הintellimouse explorer שלי אבל הוא הסביר שהוא רוצה לוגו... הוא הביא את העכבר ואני חרתתי הדבקתי והגעתי לשלב האחרון - חיבור הלד וכאן מתחילה הבעיה... יש לו מחשב פנטיום 2 ישן שהוא משתמש בו בשביל לכתוב (חושב שהוא כותב תסריטים --- סתאאאאאם - הוא גאון , גאון... ו... לידי) ולכן העכבר הוא סיריאלי... בדקתי בכל הפורומים ואתרי המוד שיכולתי למצוא - אין. כל חיבור שאני עושה ומפעיל את הלד מנטרל את העכבר. לאחר מחקר מקיף גיליתי שהמתח בעכבר מסופק ע"י הסיגנל הנקלט ניסיתי הרבה נקודות (ברור שחיפשתי עם מודד - כאילו דההההה...) אבל תמיד …
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asrock P4i65G מעבד 3GHz.... כל שינוי כל שהוא בביוס והמחשב לא עולה... משנה את ההגדרות של הבאס למנואל במקום אוטומטי גם אם שניהם על אותה מהירות (200 FSB) המחשב לא עולה.. רק אם אני מחזיר את ההגדרות לdefult אז המחשב עולה... אם לא לא משנה מה המחשב לא עולה.... יש משהו שאני מפספס?? אולי יש נעילת לוח או משהו דומה כי כל דבר אחר שאני עושה כמו להוריד מחלקים ולהעלות ל201 FSB זה לא נותן לי!!... מה לעשות.??? יש לי קירור מעולה!.. SAMURAI Scythe ככה שזה לא בעיה של חימום.....
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תראו אז ככה הפרטים שלי יהיו למטה : בינתיים יש לי OC קטן ופשוט 2.6 רק העלתי את המכפלה לX13 הפרטים : טוב אז ככה אני רוצה לעשות כבר הרבה הרבה הרבה מאוד זמן OC למעבד אבל לא יודע איך וגם ביקשתי עזרה מגל THEUNIQ וגם הוא לא הצליח לעזור לי ! מקווה שאתה תוכלו לעזור לי : אז ככה הפרטים : מעבד : AMD Phenom 9600 X4 QuadCore Black Edition 2.3Ghz לוח אם : Gigabyte GA-MA790X-DS4 הצ'יפסט הוא 790 זכרונות : Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4-12/15 לא זוכר בדיוק את ההמשך של הCL אבל אני יודע שזה 4 DualChannle Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4 Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800MHz CL4-4-4-4 Geil DDR2 Black Dragon,Gaming Edition 800…
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום למומחים,הרכבתי מחשב משרדי: INTEL Pentium 4 - 3.0 (531) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN זיכרון: 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original לוח אם: INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX מארז:COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER הכל עובד יפה ,הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל40-47 במאמץ.עם מאורר אינטל. 1. האם כדאי להחליף מאורר ולאיזה כדאי? 2.מה שבכלל לא ברור : http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012552.htm#fancontrol אינטל מדברים שם על 75°C מה לע.... זה אומר??????? תודה עופר
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-