עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kikkler,

יש למישהו מושג איפה אני משיג כזה ?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by joseph_elkayam,

שלום, מישהו מכיר את המערכת ויודע מה היא שווה? (איך הבלוק,משאבה וכו') ==> http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835108074 תודה.

3. שיהיה יל בריא המאוור 80 מ"מ הכחול הזה. המערכת עובדת על כמעט צליל לא מורגש שהחלפתי אותו והוא............ רעש של מסוק א של גנרטור לא יודע. קיצר איזה מאוור 80 מ"מ מומלץ ושקט? (בינתיים שמתי משהו מספק ישן)

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by VoliSuS,

סתכלו אני לא יודע אם התבלבלתי בין OC לכרטיס מסך או למחשב למה אני יודע שאם קונים מחשב אז אפשר לעשת וזה משפר לו את הביצועים או משו כזה קיצר אני קונה כרטיס מסך HD4670 עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים: נעשה את זה מסודר 1. אני יכול לעשות לו בכלל?? 2. זה שווה לעשות?? 3. מה זה עושה?? 4. איפה אני יכול לעשות דבר כזה?? בכל חנות מחשבים?? או רק בחנות שממנה קניתי את הכרטיס 5. אם נגיד יש לי כרטיס שהוא סתם לדוגמה כבר אצלי איזה חודש חודשיים אני יכול להביא אותו ולעשות לו או שזה רק לכרטיסים חדשים כזה?? תודה

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by subarel,

אז ככה, המחשב 24\7 עובד על באס 400 כפול 7 (E6300) = מהירות של 2800, הטמפרטורות בשעות האלה עמדו על 35-38, התחלתי להעלות והגעתי ל 450, (כשהשיא שאי פעם הצלחתי להגיע אליו זה 465 ווינדוס עלה ועשיתי אפילו ואלידישן ב CPU-Z), ב 450 הטמפרטורה ירדה לסביבות ה30-32, עכשיו, המתח למעד ב400 היה סטוק, 1.325, ב 450 (עכשיו ) אני העליתי קצת ל 1.365, למה עכשיו הוא קר יותר ממקודם? בהמשך לכותרת, אני נתקע תמיד ב 465, זה לא בעיה של חום מסתבר, הזכרונות בתיזמונים הכי משוחררים שיש, יכול להיות שהם נתקעים ב 940MHZ..? תזמונים של 5-6-6-18, מתח 2.1 (אין יותר... אולי היה צריך עוד מתח?) מעבד - כבר ניסיתי כל אופציית מתח אפשרית.. אולי זה הלוח שלי? אולי עידכון ביוס נדרש? (יש אחד חדש.. 1202, שלי 1102..) צ'יפ…

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  6. התחדשתי בכרטיס מסך מסוג 8600GTS מבית MSI, הוא נמצא אצלי בתוך מארז מסוג P182 של ANTEC. איך אני משתיק את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס כפול בגודלו)?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by Axel Foley,

האם בהתקנה של ה-BT צריך למרוח משחה טרמית גם על ההיטסינק (ל- LGA 775 )? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  8. שלום מישהו מכיר חנות שבה יש מאווררים צבעוניים למחשב?

9. Started by OverclockDisaster,

אני עושה אוברקלוק למעבד שלי וכבר ב 3.40GHZ אני נתקע ברגע שאני מעלה אפילו קצת הכול נתקע אחרי הSATRUP הלוח אם הוא P5N-D,זה לא הלוח הכי טוב בשביל אוברקלוק אבל לא לעבור תדר של 3.40GHZ זה הגזמה. אני משתמש ב PRIME95 הטמפרטורות לא עולות מעל 45c. מצב המטחים הוא כזה: VCore: 1.35v Ram: Auto HT: 1.42v NB:1.42v SB:1.52v מה אפשר לעשות ??

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  10. שלום אני ניסיתילעשות המהרה למעבד מישהו יכול לתת לי מדריך מה אני משנה ? נתונים טכנים: מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח ASUS Blitz Extreme זיכרון DDR3, PC3-10700H (667 MHz), 1024 MBytes, Corsair כפול שתיים Intel P35/G33/G31 rev. A2 Southbridge Intel 82801IR (ICH9R) rev. 02 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR3 Memory Size 2048 MBytes Memory Frequency 534.9 MHz (1:2) CAS# Latency (tCL) 8.0 clocks RAS# to CAS# (tRCD) 8 clocks RAS# Precharge (tRP) 8 clocks Cycle Time (tRAS) 20 clocks Command Rate (CR) 2T תודה תומר

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by dan9,

היי לפני הכל זה המפרט שיש לי (בצד).. הצלחתי כבר כמה פעמים לעשות OC ל8800 אבל זה לא יצא הכי יציב שבעולם והיו משחקים שנתנו תוצאות טובות והיו חלק שפשוט נתקעו. ומפה אני מסיק כל פעם מחדש שהOC לא ממש יציב.. אז ככה יש לי RivaTuner v2.09 ו 3DMark06 וכמובן את הדריבר האחרון של NVIDIA! רשמתי את התוצאות בהגדרות המקוריות והחלתי לצאת לדרך עם הרבה ציפיות לעזרה ותמיכה ממכם עם המעבד והזכרונות ממש עזרתם לי וזה המקום גם להודות שוב.. (ממש היתי מופתע מהנחישות שבלעזור מהקהילה הזו) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338021.msg2916663#msg2916663 אשמח גם לקבל הגדרות דומות לבעלי פלטפורמה דומה כולל הנתונים כמו טמפ\תוצאות\ומתח.. בביוס הPCIE נעול ב100 לצורך דיוק זה הכרטיס והקירור:…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by chenz,

שלום לכולם .... תראו שמעתי שאפשר להחליף ביוס לכרטיס מסך שלי וכך להפוך אותו ל-5900 אולטרה ת הסתכלתי באתר guru3d חיפשתי בפורומים ומצאתי ביוס מושלם של לידק שעובד על 450 \ 850 ליבה \ זכרון [המהירויות שלי עכשיו הן 405 \ 715 ] יש לי אותו הורדתי אותו רק רציתי לדעת איך אני מפעיל אותו ושיעבוד כמו שצריך בבקשה צריך עזרה ... בקיצור איך אני עושה flash לביוס של הכרטיס מסך ?!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  13. או קי אז זה הולך ככה : ;D ממ אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה אני רוצה להאיץ טיפה את המחשב שלי (בעיקר את כרטיס המסך..) אני לא ממש בטוח אם המעבד שלי מספיק או שלא יזיק לו האצה קטנה? ואיך בכלל עושים את כל זה?? והאם אני יצתרך להוסיף עוד קירור? פירוט של המחשב שלי : Intel p4 1700 Nvidia G-force 2 MX 400 4 מאוררים-- 1 קטן על המעבד 1 על הספק עריכה: וכומבן עוד אחד על הכרטיס מסך אבל ממש ממש קטן ועוד אחד גדול בחזית המארז ממ אם זה משנה משהו(?) כל הרכיבים במחשב שלי מתוצרת ASUS אגב אם אני משאיר את דלת המארז פתוחה זה יכול לגרום לשיבושים בזרימת האוויר או רק לקרר את המערכת יותר?

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by danielzy,

קניתי לפי עצתכם תמאוור הנ"ל, חיברתי ללוח אם והכל והוא פשוט מרעיש בצורה בלתי נסבלת, חשבתי שהוא אמור להיות שקט בזמן מנוחה..

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by danieln9,

שלום במהלך סיוריי באינטרנט ראיתי פרויקט של מישהו אוסטרי שבוא צבע את אחת מכרטיסיו אז החלטתי לעשות את אותו מוד וקניתי את אותו צבע אקריליק בידיוק!!!! בכל מיקרה שמתי שיכבה אחת הכל טוב ויפה עובד אחרי שהוע רציתי לעושת עוד שיכבה כי בקושי ראו אז את וכאשר חיברתי נידהמתי ליראות שהמסך נידלק ואני רואה כל מיני צבעים מוזרים ואז התחלתי לנקות את הכרטיס עם חומר חיטוי (שבוא כבר הישתמשתי) והורדתי את הרוב ועדיין זה לא עובד...... איזה באסה הכרטיס READON 9000 PRO הלך..... פיפן אז אני מישתמש בFX 5200 טוב ניראה מה יש לכם להציע... אחריות אין לי כי עוד קניתי את זה בארץ ואני באוסטרליה ניראה מה עוד

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by naorM,

(עם זה לא קשור לפורום אז תגידו....) טוב אז יש לי מעבד i5 2500k 3.3GHz ולוח אם:ASUS P8P67 אם אני יקנה קירור מים טוב לכמה אני יוכל להגיע לאחר oc כבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by -ox-,

640Mb DDR 2700 זו המערכת שלי על לוח זול של ג'יגהבייט GA-7N400-L מבוסס nforce2 לאחר שנשרף לי לוח מעבד ספק וכמעט כרטיס מסך, החלטתי ללמוד קצת על התחום של קירור ו OC לאחרונה. שמתי 2 מאוררים גדולים אחד מכניס אוויר מלמעלה אחד מוציא מאחורה , סידרתי כבלים לזרימת אוויר טובה . קניתי את ה Temaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP שעובד ב2500RPM לא בכוונה לעשות OC אלה בכוונה לשמור על טמפ' יחסית נמוכה אך אני לא מצליח לרדת מ 50-54 מעלות ולפעמים גם 56-57 אחרי מאמץ. טמפ, מארז נמצאת במצב רגיל על 40-43 שזה גם דיי חם. בסופו של דבר נשארתי עם אותה טמפ' גם לאחר קניית גוף קירור ב 165 ש"ח . עכשיו מה שנראה לי שיכול להיות זה שהמשחה שהשתמשתי בה היא אותה משחה שקיבלתי עם ה volcano ויכול…

18. Started by A.Iniesta,

חשוב שיהיה בגודל הזה 80x80x25 שיהיה עוצמתי עד כמה שאפשר, הרעש לא ממש פקטור כרגע. חשוב שיהיה מחנות אמינה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by yoav1000,

אני צריך בלוק קירור איפה אפשר לקנות אחד עד300 שקל

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  20. למה אני רוצה לעשות אוברקלוק לMX 400 ואני חושב שזה יעשה את העבודה של הקירור...אם יש לכם הצעות אחרות את בבקשה תגידו לי..

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by E_XeQuit,

לאחר שעשיתי OC למעבד, אני רוצה לעשות גם לכרטיס מסך. אני משתמש בתוכנה RivaTuner, אבל איך כדאי לבדוק את יציבות ה OC ? מה הטמפ' המקסימלית שאותה לא מומלץ לעבור ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  22. מי מכניס אוויר ומי מוציא? מה עוזר 4 מאווררים? לאיזה כיוון זרימת האוויר פה.........? שתים פינתיים מכניסים ושתים פינתים אחרים מוצאים?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by ixslashix,

היי, אני רוצה להיכנס קצת לנושא של OC, קראתי את המדריכים סתם מתוך עניין כבר פעם ועכשיו ריעננתי קצת את הזיכרון. (אחלה מדריכים אגב ) עד היום עשיתי מעט OC, אבל דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA ולא דרך הביוס (מה שהבנתי שיותר טוב), התוצאות לא גבוהות (מעבד עלה אולי ב100 Mhz). אשמח אם משהו יוכל ללוות אותי דרך וגם להסביר לי את נושא המתמטיקה (אני לא חזק בזה) לעומק יותר... יש לי קירור לא ג'נרי למעבד, של זלמן, אבל אני לא זוכר דגם... תודה מראש (המפרט שלי בצד)

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by hag911,

מישהו יכול לשער, או להגיד לי בערך לכמה אני יגיע במפרט הבא: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR BLITZ FORMULA INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator 2048MB DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan CORSAIR 520HX SEAGATE 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Evga8600GT Thermaltake Tsunami +window Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System LG LCD 19" L1970HR LOGITECH EX110 Arctic Cooling MX-2 תודה רבה...

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by b127,

השאלה בכותרת. אמנם יש לי בביוס אפשרות לשלוט על המתח, אבל משם אני יכול רק להוריד RPM, ואני שואל אם זה אמור להסתובב במהירות זו, או יותר? כי נראה לי שאחרי הקניה המספרים היו הרבה יותר גבוהים רק אני לא זוכר על בטוח, אולי תעזרו לי?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים