עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itaysp,

טוב זה מאד דחוף כי אני צריך לסגור עסקאות כמה שיותר מהר. אין בנדה את הקירור הזה ואני לא מוצא בעוד חנות רציתי ללכת על זה ועל Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit והמוכר אמר שהם בכלל לא מתאימים. לא משנה אני צריך קירור טוב שיעשה את העבודה במחיר של הקירור שאני קניתי, בערך 220 ש"ח. אם הקירור בא עם מאוורר אז עד 300 ש"ח +- תודה נ.ב למעבד athlon 63 bit 3000

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם רציתי לדעת מהו בעצם OC ואיך ומה עושים בו ומה משפרים? קניתי מחפש חדש לפי שבוע עם מארז פיצוץ של 400w המארז קל ומתקרר מהר בתוכו יש מאוור שכולל במארז ובנוסף אני שמתי מאוור שיוציא את האוויר החם החוצה, אני מתכוון לבנות דלת שקופה מפלסיק ולעשות חור של 120 אינץ של מאוור ענק ואכזרי של חברות חשמל שמקררים את הלוחות שלהם שהבאתי במיוחד שיזרים אוויר קר לתוך המארז. מה דעתכם? והאם הוספה של מאוורים לתוך הלוח אם והספק יכולים לגרום לנזק ? רציתי לדעת איפה אפשר להכנס להגרלה של המוד?, כי אני מתכוון לעשות עיצוב חדשני למארז עם ציור של חיות או בנות כוסיות עליו והיכן אפשר לשלוח את התמונות של המוד. 8) בתודה רבה זאביק :AR15:

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין להזמין את המאורר ARCTIC COOLING AC-FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 האם יש אפשרות כול שהיא שהוא לא יכנס לי בלוח???? יש לי לוח של אינטל d915pcy אם מישהו יוכל לתת לי תשובה חד משמעית אאני יודה לו מאוד

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  4. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1430 זה המוצר . זול יחסית . האם הוא יכול להחליף לי את הקרור המובנה בכרטיס מסך : gf 8800 palit 320MB שעושה לי רעש של מאוורר תקרה ?[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 20:44:24 ויש את המוצר הזה:VF900-Cu LED של ZALMAN . איך הוא ? יתאים לי ? שקט ? http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=145[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 20:53:30 ואם מישהו יוכל להגיד לי איפה בכרטיס שלי נמצאים הזכרו7נות ? הזכרונות של הכרטיס מסך כי הבנתישאני לא יכול להחליפ קירור בלי לבדוק שהזכרונות של הכרטיס מסך לא צורכים מהמאוורר - כי בZALMAN אין קירור לזכרונות.[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 21:14:03 אגב זאת התמונה : http://skypc.co.il/Pi…

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by Philip,

יש לי לוח אם AsusP4B533-E עם תמיכה בזיכרונות 266. מעבד פנטיום 2.4B. אני על OC קטן עם באס של 150, אבל אני מעוניין להגיע הרבה יותר גבוה, אבל הזיכרונות שלי מגבילים אותי.. יש לי Transcend 512MB PC2700, בעיקרון הם תומכים עד 166Mhz, אבל משום מה תמיד אני נתקע ב 153, אני פשוט לא מקבל פוסט.... אני די משוכנע שזה הזיכרונות, מכיוון שראיתי אנשים עם לוח ומעבד זהים לשלי, והם הגיעו לבאס של 178 מינימום!!! אני מעוניין לקנות סטיק של 512MB שיעמוד בקצבים גבוהים, יהיה איכותי ואמין, אבל עדיף כמה שיותר זול. אני לא מעוניין בזול ביותר עם תוצאות גרועות, אלה באחד טוב שיעמוד בבאס גבוה במחיר זול..... אני יודע ש twinmos וגם winbond ואולי geil היקרים מומלצים והם זולים, אבל רציתי לדעת אם יש דגם …

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by no1no2,

האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד הP3 1000GHZ עם לוח אם של ASUS ואם כן עד כמה אני יכול להגיע? וכמה זה ישפיע על הביצועים? תודה

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by shayw,

אבקש המלצה לקירור טוב ובעל התקנה פשוטה עד 150 ש"ח לכרטיס הבא GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  8. ירדתי מהכ.מסך אז הנה תמונות של המארז: מה עושים?!

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by liranman,

אני מתכוון לקנות את AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN למחשב חדש שלא מתוכנן בו OC בכלל. אני מתלבט בין מארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB שעולה 353 ש"ח + היטסינק למעבד: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD שעולה 168 ש"ח. סה"כ: 521 ש"ח או מארז 3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window ב - 400 ש"ח (שהוא הרבה יותר יפה מהקודם) + ספק HEC 300ART WATT PSU ב - 188 ש"ח ולהסתפק במאוורר המקורי של AMD. סה"כ: 588 ש"ח אני חוזר ומדגיש - לא מתוכנן OC, אפילו לא הקטן ביותר. מה כדאי לי? האם המערכת לא תתחמם יותר מדיי? אגב, כרטיס המסך הוא ATI RADEON 9500 PRO, ולא מתוכננת קנייה למאוורר לכרטיס מסך וכמובן לא OC.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by ben389,

הרעש של המחשב משגע אותי. לפני כחודש החלטתי לטפל בבעיה וקניתי מארז COMPUCASE CI-6A19 שכרגע יש מקדימה את המאוורר שמגיע איתו, מאחורה יש מאורר ARCTIC COOLING Arctic Fan 12, הספק הוא הספק שמגיע עם המארז, HEC 300W וקירור המעבד זה קירור הסטוק של אינטל עם משחת ARCTIC COOLING MX-1. המפרט של המחשב הוא פרסקוט 3GHz ללא OC, ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 9200 עם מאוורר קטן ולא מורגש (הכרטיס כנראה יוחלף בקרוב) ושני דיסקים קשיחים, אחד רפטור 36 ואחד WD 120GB. מצורפת למטה תמונה של הטמפ, והסלד"ים. טמפ, החדר היא 26 מעלות. השאלה היא איך אפשר להשתיק אותו? מדדתי קודם וכשהוא מכובה יש פחות מ50DB ולכן המודד שלי בכלל לא מצליח למדוד וכשהוא דולק יש 57-58DB במרחק של חצי מטר מהמארז. מה השלב הבא? חשבתי על ק…

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by brk2k,

אני שוקל לקנות את המעבד הנ"ל למטרת אובר קלוק , לכמה אתם חושבים שאני יגיע בצורה יציבה מאוד כשהוא דלוק כל הזמן עם SP94 + ENERMAX 92 ??

• 13 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by bv500,

אני מעוניין בכרטיס הזה וממה שהבנתי הוא מגיע גם עם הקירור הבא Arctic Cooling Accelero X2 הכל ב-1200 שקל ב-KSP. די משתלם, נכון? ראיתי שכמה אנשים כבר המליצו על הקירור הזה, השאלה שלי האם הוא מספיק טוב (גם ל-OC) או שיש צורך להשקיע 200 שקל נוספים ולקנות את הזלמן VF900-Cu?

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by zkfir,

חברים אני צריך עזרה ל oc בלוח via ms-6309 אני לא מוצא את הספר של הלוח ולא חומר עליו באינטרנט מי שיכול לעזור תודה לו

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by Psychedelic,

הHD שלי מגיע ל50 מעלות במנוחה ! מה אני יכול לעשות?!?!?

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by ariebel,

אז ככה...אני לא יכול לשנות את הFSB למספרים כמו למשל 159 או 142. אך ורק 166 ו133....למה זה? יכול להיות שזה בגלל הזכרון המעפאן שלי ( SAMSUNG 256DDR PC2100 CAS2.5)?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by VoliSuS,

סתכלו אני לא יודע אם התבלבלתי בין OC לכרטיס מסך או למחשב למה אני יודע שאם קונים מחשב אז אפשר לעשת וזה משפר לו את הביצועים או משו כזה קיצר אני קונה כרטיס מסך HD4670 עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים: נעשה את זה מסודר 1. אני יכול לעשות לו בכלל?? 2. זה שווה לעשות?? 3. מה זה עושה?? 4. איפה אני יכול לעשות דבר כזה?? בכל חנות מחשבים?? או רק בחנות שממנה קניתי את הכרטיס 5. אם נגיד יש לי כרטיס שהוא סתם לדוגמה כבר אצלי איזה חודש חודשיים אני יכול להביא אותו ולעשות לו או שזה רק לכרטיסים חדשים כזה?? תודה

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by MonoMan,

אני רוצה לקנות את ההיטסינק thermalright SK7 הבחירה הקודמת שלי היתה vantec aeroflow אני לא מתכוון לעשות OC , אולי בעתיד... אבל אני רוצה קירור טוב ויחסית שקט. טמפ' עבודה נוכחית= 58 מעלות :AR15: מה אתם חושבים על הSK7 = שווה?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by HumanFly,

שלום, להלן המפרט שלי. Ci7 920. MUGEN2 cooling scythe gigabye EX58UD3R OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL 8-8-8-24 - GOLD EDITION ENERMAX MODU82 PRO 525W אני מעוניין לבצע OC ואני צריך עזרה עם כמה דברים. 1). הטמפ שלי ב IDLE היא בין 29-32 מעלות בלואד של אורטוס זה הגיע ל 50 מעלות... (אבל הפול לואד של אורטוס לא ניצל 4 ליבות) האם הטמפ תקינה מספיק בשביל לבצע OC וכמה אוכל לדעתכם ? 2). אני זקוק לתוכנה שעושה FULL LOAD על 4 הליבות, על מנת שאוכל לדעת האם הטמפ תקינה. ב CORETEMP ה TJMAX של הטמפ הוא 100, האם 50 מעלות מתוך 100 זה טמפ יחסים מאוד גבוה ? 3). האם הזיכורן יהווה צוואר בקבוק ב OC ? האם הספק של אנרמקס יסחוב העלת מתחים? (חשוב לציין כי יש לי כרטיס מסך ששולק אמפר 260GTX SUPERCLOCKE…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  19. יש לי ATHLON XP 1700 עם VOLACNO 6CU+ הטמפ די טובות אבל הוא די מרעיש בגלל המאוורר שיש עליו לכן חשבתי להחיף את ההיטסינק באחד שקט ויעיל שיעשה את אותה עבודה ואיפלו אף יותר ושאוכל לישון שהמחשב עובד חשבתי על הוולקנו 7+ או על הוולקנו 9 עכשיו אני צריך את חוות דעתכם חשוב מאוד היטסינק יעיל שקט

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי לוח אם D850MV של אינטל, יחד עם מעבד 2.0GHZ. על המעבד שוכב אותו מאוורר שבא עם המעבד, כרגע הוא על 3400RPM ומפני שאני שם תנור חימום ליד המחשב המעבד על 39 מעלות. (אני יודע :nono: אבל לא משנה ;D ) מה שאני רוצה לדעת זה אם אני יכול לשלוט במהירות הסיבוב של המאוורר איכשהוא? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. שלום לכולם! הקיץ הגיע גם אליי ואני מתכוון לחוס על הכרטיס מסך שלי ולתת לו קירור יותר טוב. המטרה שלי היא לקרר יותר טוב את הכרטיס (ושישאר שקט!) אבל אני מדגיש שאין לי צורך ב OC. התקציב הוא בערך 150 ש"ח אלא אם יש משהו מאוד טוב בקצת יותר. אני מודה לכולם מראש על ההתיחסות! נועם.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by contA-,

שלום לכם! קניתי מחשב חדש.. התחלתי לעשות (או יותר נכון,לנסות) אוברקלוקינג למעבד ולזכרונות ו..הדרך למעבדה היתה קצרה מאודד (אפילו לא עברו 24 שעות מאז שקיבלתי אותו :'( :'( ) *תוכלו לתת לי תווחים של מתחים (מקסימום ומינימום) כדי שאני אדע באוברקלוק לעתיד? (אני רוצה לעשות אוברקלוק לזכרונות,מעבד כרטיס מסך). -בבקשה תתנו לי את התווחים בשמות שהם מופיעים בלוח שלי -אני לא מתמצא ממש כדי שאני אבין את שמותיהם בלוחות השונים- *ועוד משהו,תוכלו להסביר לי בטלפון\איכשהו כיצד להתחיל את האוברקלוק? (הגדרות בביוס וכו'..) תודה רבה לעוזרים. -המפרט למטה-

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  23. בעיקרון אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב (לאחר כניסת 58XX לשוק הישראלי) לקנות כרטיס מסך RADEON 4770 גרסא רגילה בעיקר בגלל צריך ההספק הנמוך והטמפ' הנמוך ביחס ל4850 דבר שיאפשר לי להגיע לתוצאות טובות יותר מאשר עם ה4850 שלפי קריאה בפורום הבנתי שהוא מרעיש ומתחמם מאוד. ניתקלתי בYOUTUBE במדריך OC ל4770 שניראה מבטיח ואפילו ראיתי תגובות של אנשים שהצליחו להגיע לתדר זכרון של 900MHZ /1100MHZ. הנה הלינק: השאלה שלי האם המדריך הזה אמין? ועד לאילו תוצאות ניתן להגיע עם הכרטיס מסך הנ"ל תוך שימוש בקירור אוויר בלבד כך שהכרטיס מסך יהיה יציב? תודה.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by sbtgn1,

מפרט E8400 3.0@3.8 ASUS P5Q DELUXE 4GB G.SKILL 1000MHZ CL5 כרגע אני על 420 *9 עם 1.26 למעבד יציב זכרונות 1:1 מתח לזכרונות 2.1 תזמונים מוגדרים 5-5-5-15 לא משנה מה אני לא יכול לעלות את ה FSB ל440 גם עם אני יורד במכפלה ל7 ועולה במתח ל 1.45 ממה שקראתי בפורומים בחול הבעיה היא שכל שאר הגדרות הם על AUTO וצריך להגדיר אותם אך אני לא יודע את הערכים המומלצים ועוד בקשה קטנה באיזו תוכנה אני יכול לראות מה המתח לזכרונות שאני כבר ב VISTA

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by tepez,

מסתבר ש AC Freezer 7 Pro Rev2 לא נכנס במארז ANTEC NSK2480 . אני מחפש מאוורר אחר (עד 100 ש"ח). Freezer 7 LP יספיק לE6300?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים