אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לחץ כאן 1.הוא משתלם? 2.הוא איכותי? 3.איזה אופציות הוא מציג? 4.איך מחברים אותו ללוח?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את המארז CM690 ויש לי בתוכו עכשיו 4 מאוורים כולם 120MM אחד מלמטה,מקדימה,ממול לכרטיס מסך ומאחורי המארז . יש לי עוד 3 מקומות פנוים 2 מלמעלה ו1 מהצד ממול למעבד.אם אני יוסיף למקומות האלה עוד 3 מאווררים אז זה ישפר בהרבה את הטמפרטורה .ואני גם מתענין ל OC גדל יותר.יש בFOXPC שלוש מאווררים ב 90 שקל. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=739 המפרט שלי: AMD ATHLON 4400+ @ 2.8 CONNECT 3D ATI HD4850 AC EPOX MF4 J3 EZCOOL PS-1000 500WATT
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, חדש כאן יש לי בן שנה וחצי עם מארז די סטנדרטי מ KSP. הבעיה היא שהמאוורר שזורק את האוויר החוצה (8" אם אני לא טועה) מרעיש כמו קומקום לפני הרתחה. השימוש שלי הוא סטנדרטי, לא צריך OC. המאוורר הוא Thermaltake smartfun של Everflow (מקווה שדייקתי בפרטים ולא כתבתי שטויות) אם חסרים נתונים אנא שאלו מה לעשות? דרך אגב, ביצעתי ניקיון פנימי וזה לא עוזר, הוא פשוט מרעיש מהרגע הראשון גם כשהמחשב היה חדש.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בעיקרון אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב (לאחר כניסת 58XX לשוק הישראלי) לקנות כרטיס מסך RADEON 4770 גרסא רגילה בעיקר בגלל צריך ההספק הנמוך והטמפ' הנמוך ביחס ל4850 דבר שיאפשר לי להגיע לתוצאות טובות יותר מאשר עם ה4850 שלפי קריאה בפורום הבנתי שהוא מרעיש ומתחמם מאוד. ניתקלתי בYOUTUBE במדריך OC ל4770 שניראה מבטיח ואפילו ראיתי תגובות של אנשים שהצליחו להגיע לתדר זכרון של 900MHZ /1100MHZ. הנה הלינק: השאלה שלי האם המדריך הזה אמין? ועד לאילו תוצאות ניתן להגיע עם הכרטיס מסך הנ"ל תוך שימוש בקירור אוויר בלבד כך שהכרטיס מסך יהיה יציב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי... יש עליו את הגוף קירור המקורי ואני מפעיל את המאוורר על 100% והטמפ' במנוחה 50 מעלות ובמאמץ 59 מעלות... המהירות המקורית : 513/792 ניסיתי 610/950 ושיחקתי קריסיס במשך חצי שעה רצוף והכל היה תקין והטמפ' לא עברה את ה70 מעלות... לאן אני יכול להמשיך? מה המקסימום במספרים שלא כדאי לעבור ? ומה הטמפ' שלא כדאי לעבור? ואיך אני יודע בוודאות שזה יציב? תודה לעוזרים! נ.ב. אני משתמש בRiva Tuner 2.02
-
- 14 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מסתבר ש AC Freezer 7 Pro Rev2 לא נכנס במארז ANTEC NSK2480 . אני מחפש מאוורר אחר (עד 100 ש"ח). Freezer 7 LP יספיק לE6300?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הספק הבא: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1905&osCsid=55031557340a84054c008f5c82e3134d כפי השם שלו,יש לו 2 מאוררים,יש לי את המפרט בחתימה. בכל מקרה כשאני בזמן מאמץ (במשחק) או שהמעבד לוקח מעל 50 אחוז הספק עולה ל54 ואפילו 56 מעלות.אני לא יודע אם הטמפ' הגיונית או לא אם בכלל AUX זה הספק משום שבזמן מאמץ המעבד רק על 42-44 הלוח על 36-38 הכונן על 35 הכרטיס 32 בטמפ' מקיפה והליבה על 52 בכרטיס מסך. יכול להיות שהספק מזייף? יש לי 2 מאוררים מאחורה אני לא יודע מה הם עושים אבל אני יודע שהגריל הוא פונה לחורים שמאחורה (זאת אומרת החוצה).מאורר ZALMAN בכרטיס מסך,מאורר של אינטל וזהו בערך. דרך אגב במנוחה הספק על 40+ וגם איפה אפשר לראות את הVOLT…
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף א הלדים במארז שלי... ולכן אני שואל ... איזה לדים יש למארזי ציפטק? 3מ"מ או 5 מ"מ? (קצת קשה להבחין עם סרגל...
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 כרטיס מסך וודו 3 3000 וזיכרון 128 מגה 133 הרץ יש משהו שאני יכול לעשות כדי להאיץ אותו יש לי מארז פשוט ללא כל מאווררים ואמצעי קירור ואני חדש ולא מבין כמעט כלום נכנסתי לביוס וראיתי שיש שם אפשרות להאיץ את המעבד עשיתי ניסיון לאיזה עשר דקות והכי הרבה שאפר להאיץ זה מ800 ל900 ומשו ככה זה לפחות כותב שהמחשב נדלק.....איך מאיצים את הזיכרון ובכלל את המחשב.....מה לגבי הקירור שאלה מטומטמת אבל בכל זאת: פתחתי את המאר משני צדדיו כדי לתת לא לנשום זה רעיון טוב ונגיד אני יכוון עליו בנתיים מאוורר זה יעשה משהו? (מאוורר רגיל הכוונה גדוללללללל) תודה והצעות וההערות יתקבלו בברכה בתודה מרא
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אוקי חברה אז זאתת הבעיה: בכל פעם שאני נכנס למשחקי פלאש (פוקר של הפייסבוק ועוד כמה משחקים שניסיתי) אז המחשב מתחמם. בדקתי עם התוכנה speed fan וכל פעם שאני משחק המעבד מגיע ל80 מעלות והוא מתחיל לצפצץ, אז אם תוכלו להגיד לי למה אני לא מצליח לשחק עם משחקי פלאש אני ישמח. נ"ב הסתכלתי במנהל המשימות והמשחק פוקר בפיירפוקס לוקח 50% מה- cpu של המחשב.
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
Got my new system assembled last week and I couldn't help but start overclocking right away. Asus A8N SLI A64 3000+ 939 Albatron 6600GT (Not overclocked yet) ADATA PC4000 256x2 Goal was to find apart the highest CPU speed (with and withouth adding voltage) and the highest FSB and then combine them in the best way that complements the memory aswell. Currently the memory is holding me back from running a higher FSB 1:1 (not to mention the timings are horrible). I'm hoping to bring some G.skill PC4400 TCCD from the US soon. The maximum FSB the motherboard did stabely was 295 which is quite good, especially after all of the rumors that the A8N series is bad for overclocking. …
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
על איזה אתם הכי ממליצים,איזה הכי אמינה\מדוייקת? יש לי את הלוח IC7 אתם יודעים אולי אם יש בדרייבר של הלוח תוכנה טובה כמו באסוס למשל?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 7600 גי טי של גין וורד אפילו אם אני מעלה לו מגהרץ אחד יותר המסך עושה פוסט ומייד חוזר לתמונה מלאת ארטיפקטים ותקלות ריסט חובה לא ניתן לתקן בשום צורה אחרת הדריברים הם הכי עדכניים והטמפרטורה היא 46 ללא מאמץ במאמץ 56 מישהו ניתקל בבעיה זו או במשהו דומה ומצא פתרון אני ישמח לשמוע תודה מראש לכול העונים דרך אגב קורס במבחןhdr האחרון ב3dmark 06ללא שום קשר לאוברקלוגינק
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי (מלפני 3 שנים) הוא Athlon 1700+ AMD השבוע בדקתי וראיתי שהטמפ' של המעבד ב-idle היא 60 מעלות !! ניקיתי את המאווררים וצלעות הקירור של המעבד והוצאתי מלא אבק אבל הטמפ' לא ירדה (אפילו לא במעלה אחת...). שמתי מאוורר ביתי בינוני מול המארז הפתוח והטמפ' ירדה ל-50 מעלות, זה עדיין נורא גבוה (וברור שזה היה רק משהו זמני לנסיון). מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית של מעבדים כאלה ב-idle ? הטמפ' הזו מסוכנת למעבד? הוא יכול להשרף? או שהוא יסחב ככה גם עוד כמה שנים. אני לא רוצה להשקיע במחשב הזה הרבה כסף כי הוא כבר די ישן, אבל מצד שני הוא עונה על הצרכים של אח שלי ממש ממש טוב (אינטרנט ו-office בעיקר) אז אין ממש סיבה לזרוק אותו לפח ולקנות חדש. אז בעצם אני מחפש הצעות לפתרון הבעיה, ב…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להיכנס קצת לנושא של OC, קראתי את המדריכים סתם מתוך עניין כבר פעם ועכשיו ריעננתי קצת את הזיכרון. (אחלה מדריכים אגב ) עד היום עשיתי מעט OC, אבל דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA ולא דרך הביוס (מה שהבנתי שיותר טוב), התוצאות לא גבוהות (מעבד עלה אולי ב100 Mhz). אשמח אם משהו יוכל ללוות אותי דרך וגם להסביר לי את נושא המתמטיקה (אני לא חזק בזה) לעומק יותר... יש לי קירור לא ג'נרי למעבד, של זלמן, אבל אני לא זוכר דגם... תודה מראש (המפרט שלי בצד)
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מפרט בצד אני כרגע 417X9 מתח 1.3 בVCORE כל השאר ממש נמוך בקושי נגעתי במתחים ואני חושב שגם בNORMAL שלא נוגעים במתחים המחשב יעבוד טמפרטורות ובדיקות מאמץ בOCCT תקינות לחלוטין , 415 עולה המחשב גם ב417 , 419 כבר לא עובד , זה בגלל הלוח אם? =[
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 פרסקוט ht 800fsb 1mb הלוח אם asus p4s800d זכרונות 2x256 ncp 400mhz 3200 וקירור למעבדsilent tower עכשיו עלתי אותו מעל 3200 mhz בoc והמסך התכבה אחרי שעשיתי restart המסך נדלק ורשם לי אוברקלוקינג נכשל האם צריך לעלות את המתח? אם כן אז באיזה רכיבים צריך לעלות אותו ואיך בכלל אני מעלה את המתח תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה כשקניתי את המחשב שלי לא חשבתי שאני יעשה דבר כזה... אבל מתברר ש8600 gt זה כרטיס שניתן לאוברקלוק... עם קירור סטוק : כמובן שאני דואג להוציא עם מאווררים שלי את כל החום מאיזור הכרטיס המחשב שלי: E4500 2.2ghz inno3d 8600gt OCX 2 gb ram @ 800 mhz בחרתי ב cod4 פשוט אני אוהב אותו יותר ממשחקים אחרים שבדרך כלל עושים איתם השוואה כמו crysis הנה תוצאות מבדיקה שערכתי 1280X1024 AntialaisingX2 all maxed directx 9 using fraps Call Of Duty 4 - normal clock (400mhz) = 20 fps oc 425 mhz = 24 fps oc2 450 mhz = 29 fps ocx 500 mhz = 36 fps כמובן שבדקתי באיזורים הכי עמוסים במשחק כי בפחות זה... לא חוכמה : בלי החלקת השינון כמות הפריימים כמעת מכפילה את עצמה GO NORMAL PC'…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד של CoolerMaster , אבל הבעיה שחוץ מהשם של החברה אין לו שם של דגם - כתוב עליו רק coolermaster silence נתנו לי אותו במסגרת האחריות כשקירור הסטוק שלי התקלקל הנה קישור למוצר בחנות: http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137431325 גם שם לא כתוב עליו הרבה האם יש למישהו מושג האם הוא באמת שווה 100 שקל? האם הוא יותר טוב מקירור סטוק או פחות טוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עד עכשיו הבנתי שזה בגלל שהוא מאבד יציבות אבל רואים פה אנשים שעובדים עם המחשב על 3GHZ וזה יציב להם ! ד"א זה לא מתייחס רק ל-4300 אלא לכל מעבד תותח ב- OC...
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מארז COOLERMASTER 370+ עם שני מאווררים 120ממ. את המאוורר הקידמי אני רוצה להחליף לאחד עם לד (בשביל היופי בלבד http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9839)אז את המאוורר שנמצא שם עכשיו חשבתי לשים בתחתית המארז שיכניס אוויר לכרטיס מסך אבל הלוח שלי הוא זה :http://www.msi.com/product/mb/H61M-E23--B3-.html#?div=Detail וכתוב שם שיש לו תמיכה רק עד שני מאווררים ATX 24-Pin power connector - 4-pin ATX 12V power connector - CPU x 1 / System x 2 FAN connectors - CD-in connector - Front panel audio connector - Front panel connector - 1 x chasis intrusion connector - 3 x USB 2.0 connectors - 4 x Serial ATAII connectors - 1 x Clear CMOS jumper - 1 x SPDIF-out connector - 1 x TPM module co…
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אם יש איזה מדריך או מקום שאני יוכל לקרוא להבין מה זה בכלל
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-