עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  2. Started by goldenhand,

י1. ש לי AMD 3700+, שעובד בקיץ ב 40 מעלות במנוחה ומגיע ל 52 במאמץ, אני מעוניין במאוור שיהיה שקט שיוריד את הטמפ ב5 מעלות לפחות 2. יש לי לוח אם ga-k8n-sli עם nvidia4 במגיע ל 62 מעלות ב CORE במאמץ. האם יש דרך לפרק את צלעות הקירור של הלוח אם, למרוח משחה תרמית ואז להחזיר אותם?ואם כן איך עושים זאת? האם יש דרכים אחרות לקרר את ה chipset ביעילות?. 3.קניתי כרטיס מסך של לאחרונה 86000GT EXTREME של LEADTEK מגיעה דווקא עם קירור די טוב, הבעיה ש הסירקולציה אצלי במחשב לא משהו את זה אני יודע, בקיץ ללא מזגן הוא עומד על 55 מעלות ובמאמץ הוא מגיע אפילו ל 75 . השאלה אם יש תועלת לכרטיס חדש יחסית(כלומר קניתי אותו רק לפני כ חודשיים) לפרק את הצלעות ונמאוור הנתונים ולמרוח משחה תרמית או שעלי לעשות מא…

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by swisaman,

הורדתי את התוכנה בשביל לעשות OC ל5850 ומשום מה אין לי אפשרות לעלות מתח ._. עזרה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ובבדיקה שערכתי המאוורר עובד על 1400 סל"ד והמעבד לא חם מה שכן מתחמם הוא צלעות הקירור של כרטיס המסך (חם מאוד) radeon 9250 מה ניתן לעשות כדי לבטל את ההודעה ואיך ניתן לקרר את כרטיס המסך תודה גדולה מראש ושנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. יש לי מארז MIDI ATX. מאוורר 80 MM מקדימה מכניס מאוורר 80 MM מאחורה מוציא מאוורר 120MM גל הגג מוציא מאוורר 120MM על הדלת, מול המעבד מכניס היטסינק המקורי של AMD עם פד טרמי עליו. חוטים מסודרים מאוד בפנים. עד לפני יומיים הטמפ' הייתה די טובה (בהתחשב בכך שיש לי את ההיטסינק המקורי של AMD): 40 מעלות במנוחה, ו-49 במאמץ. אבל אתמול היא עלתה לי ל-45 במנוחה והיום היא הגיעה ל-52 במנוחה!!!!!!!!! קרה משהו להיסטינק? פתחתי את המארז והוא וכל המאווררים פועלים כרגיל, אין אבק בתוך המארז, וכמו שאמרתי החוטים מסודרים בפנים. משלשום לא שיניתי שום דבר במארז, אז למה פתאום עלתה הטמפ' ביומיים האחרונים ב-12 מעלות? זה גם לכם קרה בגלל החום?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by LiorZi,

טוב אז ככה, מעולם לא ביצעתי אוברקלוק, קראתי פה בפורום ובעוד אתרים אחרים מדריכים וקיבלתי הבנה כללית לנושא אבל לא ממש מדויקת, יש לי כמה שאלות: 1. אחריות - הבנתי שנניח ונשרף כרטיס המסך, אי אפשר לדעת בוודאות אם זה בגלל אוברקלוק או לא, מה הכוונה? כלומר מה אמורים לעשות כביכול כדי שזה לא יראה שביצעתי אוברקלוק ואם יש בכלל מה לעשות? אשמח לשמוע על מקרים בהם מומשה האחריות למרות אוברקלוק וגם מקרים בהם לא מומשה האחריות וכמה זה שכיח. 2. העלאת מתחים - האם בהעלאת מתחים יש סבירות יותר גבוהה שישרף הכרטיס לעומת בלי, והאם אוברקלוק גבוה יחסית ללא העלאת מתח הוא מסוכן יותר מאשר אותו אוברקלוק גבוה עם העלאת מתח? 3. האוברקלוק לכרטיס - אני רוצה להעלות את הכרטיס (דרך OC GURU) למהירות CLOCK של 850-90…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by pes7,

מה ההבדל בין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB לה SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ?

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  8. Started by ranran,

נשאר לי עוד משחה רמית מאז שקניתי תקירור של הזלמן ואני חושב לשים קירור קטן על הSOUTHBRIDGE האם המשחה תדביק אותו גם כן?(אם צריך אני ישכיב את המחשב כמה ימים בשביל שישאר חזק)מבחינת משקל לא כבד אני מניח שזה לא יעבור את ה50 גרם

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מאוררר גאנרי 120 ממ" 12v 0.58A אז איזה יותר טוב לי מכול הבוררי סיבוב שקימים הנה דוגמה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_158&newitem=true

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. שלום, ברשותי החומרה הבאה. (ללא oc) מארז Lian-Li PC-7F לוח intel smackover X58 מעבד i7 CPU 920 - קירור CM V8 כרטיס ATI HD4780, וספק Hyper 680. ושני HDD ( ישן וחדש) חומרה ומארז נקיים, טמפרטורת סביבה כ-28C בדיקה בעזרת: real temp 3.0 / Prime95 האם טמפרטורות אלו צפויות לחומרה זו? תודה.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by bd,

יש לי תכרטיס הזה וכרגע הטמפ שלו בלי מאמץ עומד על 57-60 ובמאמץ מגיעה ל 65+- זה נורמלי? GeForce 6600 Memory 256 MBytes

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by shaharZur,

שלום לכולם. יש לי את הכרטיס מסך של SAPPHIRE 1900GT 256MB והוא די חם (הגיע לי פעם ל91 מעלות במאמץ!!!!). אז חשבתי אולי שווה להחליף קירור ז מה את ממליצים? והאם ההחלפה פשוט?? כלומר האם אני יצליח להחליף אותו לבד?? (אני בניתי את המחשב אולי זה עוזר במשהו). תודה מראש

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  13. שלום. Real Temp מורה על שינויים גדולים בטמפרטורה (שינויים של 10 מעלות!) בתוך שניות! ז"א, משנייה אחת לשניה הטמפרוטה הנמדדת עולה ויורדת ב 10 מעלות (מ 29 ל 39 אגב). יש הסבר לכך???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המחשב לא מיועד למשחקים, אם זה רלוונטי כאן כמו בפורום מפרטים 300w COMPUCASE CI-6a19 עם 2 מאווררים של 120 מ"מ Abit NF7-SL DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE ALPS 1.44 NEC MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer Warranty 36 months ATI 9200SE 128mb DVI Retail Gigabyte 10/100 Lan card Retail AMD Athlon XP 2500+ Tray 0.13 MK BARTON 512K DVDRW NEC 2510A x8 DUAL LAYER bulk Original THERMALTAKE Volcano 12 אז מה הביצועים המקסימליים שניתן לסחוט מזה ?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by nim901,

כמו בתמונה הזאת http://bit-tech.net/images/review/321/fan/fanLabel.jpg מה זה אומר ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by ofir38,

מהו הקירור הכי מומלץ למפרט שלי.. (בצד) עד 300 ש''ח. תודה,אופיר. חשבתי לקנות את הקירור הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=203&code=005 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by RJ1,

בסופו של דבר עשו לי אוברקלוק והכל הסתדר לטובה. עכשיו בדקתי בתוכנה SpeedFan את הטמפרטורה של המעבד ותחת SuperPI ב2.7GHz הוא מגיע בין 33-36 מעלות לשתי הליבות. רציתי לדעת אם כדאי להעלות עוד קצת, לנגיד 333?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  18. יש לי את הלוח אם הבא: Intel Maryville 2 D850EMV2 ומעבד P4 2.66Ghz לפי מה שהבנתי המכפלה שלו נעולה, וצריך לפתוח אותה. קראתי במדריך שניתן לעשות כך ע"י קיצור הגשר L1, אבל אני לא מוצא את הגשר הזה על הלוח (או שהסבר זה הוא רק למעבדי AMD?). אודה לכל העוזר.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by maor5,

אני הוצאתי הרבה מאווררים מספקים שאני לא משתמש עכשיו נגמר לי כבר כל המקומות של ה cpu fan :'( שאלתי איך אני מתקין מאוורר שהוצאתי מספק במולקוס(איך שלא כותבים את זה) תודה לכל מי שיעזור!!!!!! וזה דחוףףףף אשששששששש תודה!

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  20. כרגע סיימתי להרכיב את ה6920 החדש שלי. קודם כל אני רוצה להגיד שהמארז ממש יפה יותר מבתמונות והוא שווה את ה350 שקל ששמתי עליו. שמתי Tunderblade במקום המאורר הרגיל שבא עם הנינג'ה ואני רוצה להגיד שהדבר הזה הוריד לי קרוב ל10 מעלות. אם היה לי 32 מעלות במנוחה אני עכשיו על 22 מעלות במנוחה שנראה לי שזאת בעצם טמפ' החדר. במאמץ הייתי מגיע ל40 עכשיו הוא לא עובר את ה34. המארז עצמו מקורר ע"י שתי מאוררים 120mm. אחד שהיה לי על הנינג'ה מדימה ואחד שבא עם המארז מאחורה. המאוררים עצמם ממש שקטים חוץ מהThunderblade שהוא קצת רועש אבל אני שולט עליו עם Speed Fan. עכשיו שהטמפ' צנחו להן אני מבטיח לעלות השגים חדשים של oc. תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי עם המארז, ירון

21. שלום קניתי מחשב חדש ובמקום קירור סטוק לקחתי TT SILENT BOOST K8 וגם דרך אגב יצא לי יותר זול רציתי לדעת מה אמורה להיות הטמפ' עם הקירור הזה בנוסף יש לי 5 מאווררים במארז כולם 80מ'מ אחד בדלת שניים מקדימה ושניים מאחורה הטמפ' שלי 50 מעלות בביוס והRPM של המאורר הוא 2600 בערך איזה טמפ' אמורה להיות?

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  22. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1007919576&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי כרגע פריזר 4 של ארקטיק הוא טוב אבל עושה לי רעשים ומעצבן אותי אז אני מחפש חדש. בתודה וערב טוב.

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by domiel,

קניתי סוניק טאוור, ואני מנסה להרכיב אותו לK8. ההגבהת פלסטיק שלו באה עם שני תופסני פלסטיק, ואין אומים לחיבור הסוניק עצמו.למישהו יש מדריך יותר מפורט מזה באתר של טרמעל דרק?

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  25. Started by udipo71,

שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש

• 4 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים