עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם הטמפרטורות האלה נורמליות למחשב נייד? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by roma,

יש לי בביוס שתי טמפרטורות אחת של המעבד ועוד אחת. בווינדוס דרך התוכנהMB5 הטמפרטורה השניה היא CASE. אבל לא נראה לי הגיוני שיש לי חיישן על המארז עצמו... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  3. בזמנו הועלה כאן עניין התוכניות שמורידות את טמפרטורת ה-CPU ע"י שמוש בפקודת HALT ב-IDLE כמו CPUIDLE וכו'. ניסיתי כמה מהן ולצערי עדיין לא מצאתי אחת שעובדת כהלכה. אבל היום קבלתי מכתב ממישהו עם הדרכה כיצד להשיג את המטרה באמצעים אחרים שאכן עבדו אצלי והורידו את הטמפרטורה בכ-10 מעלות. אז בתור שרות לציבור הנה ההוראות עם כמה הערות בסוף שכדאי לשים אליהן לב. ד"א, זה מתייחס ללוח אם שמבוסס על KT266A, לא חושב שלאחרים זה יתאים בפרטים הספציפיים אבל העיקרון כנראה נכון. First, head over to: http://www.viahardware.com/download/viatweak.shtm you need to download WPCREDIT and WPCRSET and the KT266\266A Plug. WPCREDIT is a self-extracting exe, put it in it's own folder. The KT266A Plug zip …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by fit3,

שלום אנשים טובים אני מעונין לדעת מה הטמ"פ הסטנדרטית ש להמעבד E6300 בעת הקניה אם הקירור המקורי של אינטל?? והאם זה חשוב להחליף לו קירור כמו ב PRESCOT או שלא חובה?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by a-gold,

אני רוצה לקנות אותו למעבד. http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0220/cl-p0220.asp רציתי לדעת אם יש אותו לישהו שיתן חוות דעת. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 461 צפיות
  6. Started by prince amir,

בקרוב אני צריך לקבל לוח של גיגהבייט ומעבד 1800+ של AMD אני יודע כי ההפרש בין המעבדים הוא 70 MHZ הלוח הוא מסוג 7VAX והזכרון של סמסונג 333MHZ הייתי רוצה לדעת איזה הגדרות אני צריך לשים כדי לקבל את מעבד כגון 2000+ האם גם אני ציך תוספת מתח למעבד? תודה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי מעבד Xeon 5460 שאני רוצה להתקין על לוח אם עם תושבת 771. הגוף קירור מתלבש באותה צורה כמו בתושבת 775. אני מבין שמאוורר וצלעות קירור stock של intel לא יחזיקו את המעבד (זו גרסת tray) בטמפרטורה רצויה (TDP 120). המליצו לי על זה: http://www.arctic.ac/worldwide_en/freezer-13-co.html השאלה אם יש אולי משהו במחיר יותר שפוי? תודה למגיבים.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by madror,

בביקורת על המארז סונטה III של אנטק רשום כי מומלץ להוסיף מאוור 120 ממ פינמי בנוסף לזה אשר מגיע עם המארז. אייזה מאוורר אתם ממליצים לי להתקין , בדגש על איכות המאוורר ו"השקט" אשר הוא יפיק. תודה מראש, דרור.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Ron707,

עד 200 שקל, רוצה להגיע ל-3.6 (q6600) עד עכשיו רציתי ללכת על ה-7 freezer pro ואז שקלתי freezer extreme אני לא יודע אם שווה להוסיף ויש הבל משמעותי.. כדי שלא יהיו אי הבנות, זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME הבנתי שהלוח מגביל אותי ל-420, זאת אומרת 3.78, אבל אולי זה לא ממש משנה כי אני לא מתכנן לעבור את ה-3.6 עדיף לי ללכת על ה-extreme? ועוד שאלה.. אם אני עושה 50…

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  10. תראו על הצלעות קירור מאחורה יש כזו מדבקה מכסף עכשיו המדבקה הזו יצאה מה זו המדבקה הזו? ואיך אני שם את המשחה על הדבר הזה? יש לי פנטיום 4

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by asaf556,

שלום. אז אחרי שאחד המאווררים שלי התחיל להרעיש קניתי חדש והחלפתי אותו ואז גיליתי שהקירור של המעבד מת. אני צריך המלצה לקירור למעבד בתקציב של כ150 שקל. אני רוצה שהקירור יאפשר לי לעשות oc קל לא יותר מדי. אני אשמח להמלצה כמה שיותר מהר אני עובד עם מאוורר יד שאני מכוון על מעבד מפתיע אבל המעבד לא עובר את ה48 מעלות במנוחה מוזר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by Mr.Pepo,

שאלה נובית אבל אני לא מצליח לברר איך משתמשים בתוכנה הזאת מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by Oshriel,

יש לי זכרונות של KINGSTONE DDR400 HYPER-X 256MB הם עובדים על תיזמונים כאלה: 6 2 2 2 האם זה טוב? האם כדאי לשנות? זה ישפר ביצועים? אגב האם התוצאה 5600 למעבד AMD 2500 BARTON טובה בתוכנה PC MARK 2002? הזכרונות קיבלו תוצאה של 4700 - זה טוב? תודה רבה רבה לעוזרים 8)

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by MatanFrenkel,

I'll buy a new motherboard soon and i want to OC my E8400 to the max 24/7 what is the min/max best temp for 24/7? btw how far can i reach with E8400 Asrock P45XE and a good memory with 1066mhz ( probably g.skill/ocz/mushkin/crucial ) tnx and what is the max temp if i want to Extreme OC to check SPI / 3DMARK/ VANTAGE etc... tnx

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by dani,

עשיתי עם עזרה מאח שלי המקרופין הזה קירור מים למעבד תוך 10 דקות http://photos.walla.co.il/loi_gie תבלו

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  16. במנוחה המעבד נימצא על 55+ ובמאמץ מישחקים (לא כל כך כבדים) נימצא על 75+ מה לעשות???????????????

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by see4,

אני מתחיל עם OC בעזרת לוח זה ו E2140 , אז מחפש קירור לציף סט , הקירור המקורי לא יעיל בתדרים גבוהים , זה ממש מתחםם תודה ...

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by poi,

איפה מוכרים בלוק מים למעבד חוץ מ- WWW.EMP.CO.IL ???

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by raul53,

איך הקירור בשביל המעבד AMD Phenom 2 965?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by chinchi,

שלום לפני חודש לערך קיבלתי את המחשב החדש שלי, עם שני מאווררים 120 MM , האחורי שמוציא אוויר חרישי. לעומתו, הקידמי כנראה ג'נרי ובמצבים מסויימים מאודד מרעיש. אני צריך מאוורר שקט ויעיל, אני לא רוצה להרגיש את המחשב פועל, כמו שלא הרגשתי אותו פועל כשהמאוורר הקדמי נותק, אך אז טמפ' המחשב עלתה ב 3-4 מעלות - ואיני מרוצה מכך. חשבתי על : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1319 או: TT smart fan, כדי שאוכל לשלוט עליו - האם שווה לשלם 30 שלק יותר עליו? עוד דבר: המאוורר הקידמי שלי מחובר בצורה מוזרה: יש לו שני חיבורים - אחד זכר ואחד נקבה של מולקס - מהו החיבור הסטנדרטי והאם אוכל להסתדר בלי בעיה עם מאוורר חדש, אצלי זה מין "סוגר מעגל"... המחשב נקנה מפנדה. תודה על …

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by Access Denied,

האם יש אפשרות להוריד מהירות של מאווררים בעלי חיבור 3 חוטים בלבד ללא פאנל שליטה מיוחד?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

אני מתכוון לקנות היט סינק חדש לנורת' ברידג כי המאוורר שיש עליו עכשיו מאוד רועש אז האם כדאי לקנות רק היט סינק או שמא צריך מאוורר? והאם ההיט סינק שאזמין יהיה באותו גודל של זה שיש לי עכשיו? והאם אני צריך להוציא את הלוח ממקומו כדי להתקין את ה HS?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  23. יש לי לוח אם intel eatonville d915gev pci-e

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by roeiw,

מה יותר טוב מבחינת ביצועים ללא יחס לרעש SLK-900A עם מאורר סטנדרטי או CNPS7000A-Cu ??

• 5 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.