אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
היי ,רציתי לדעת אם השימוש בכונסי אוויר נועד אך ורק להביא אוויר אל המעבד ישרות מהאוויר שמחוץ למארז או ,שאולי יישנם כונסים שמצליחים להשתמש בעקרון של צינור וונטורי על מנת להגדיל את מהירות האוויר הזורם על צלעות הקירור שעל המעבד. או שאולי העקרון לא יעבוד עם מאווררים סטנדרטים. בכל מקרה לא מצאתי התייחסות לשאלה באתר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג מה לעשות עם זה, ראיתי שהמאוורר מחובר עם חוט חשמל בתוך הספק ואין אפשרות לפרק את זה, אני לא יודעת אם זה מסוכן להמשיך להשתמש בו ככה... (יש עוד 2 מאווררים בתוך המחשב) ואיך להחליף אותו... מה אמורים לעשות במצב כזה? [חשוב לציין שאני מחוברת וזקוקה מאוד למחשב כל הזמן ולשלוח לתיקון זו האופציה האחרונה...] תודה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
והמעבד לא באוברקלוק תודה
-
- 18 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות לו OC בינוי.... הקרור שלו יספיק או לקנות איזה זלמן 700?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רציתי המלצה לקירור צ'יפסט מדגם nfors4 sli
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8198
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אתמול עשיתי בדיקה עם SPEEDFAמ ואמרתם לי לעשות בדיקה גם עם EVEREST. הינה התוצאות. ברור שזה יותר מדי חם...אני מתפלא איך המחשב נפתח בכלל... איזה קירור זול ופשוט יחסית אני יכול לשים כדי להוריד את הטמפ' למשו קצת יותר נורמלי מזה? AXP 2000 סוקט A. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כידוע שמשתמשים בווילמייט ומנסים לעשות לו אוברקלוק, אחרי 1900 מגה הרץ זה כבר לא יציב אבל אני זוכר שפעם קראתי שמישהו אמר שאם מעלים לו את המתח הוא מסוגל לעבור את זה וגם יש במדור אוברקלוקינג של הזון מישהו שעשה את זה והגיע לאיזה 2100 או לא זוכר והוא העלה את המתח עכשיו עוד משהו, נגיד אין לי אפשרות בביוס לשנות מתח למעבד, האם יש איזה מוד פיזי שאפשר לעשות כדי להעלות את המתח? אני מת לעבור את ה1900 הזה כי אוברקלוק של 200 מגה הרץ לא כל כך עוזר לי
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא שחרשו וטחנו מכל כיוון אבל אני צריך דעה סופית בשביל חבר קרוב איזה קירור אוויר יתן את התוצאות הטובות ביותר ללא הגבלת תקציב ובלי בעיה עם רעש לא ממש בא לי להמלציץ לו על ביג טייפון יש משהו יותר רציני?
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
אוקיי כך רציתי לדעת איזה קירור טוב אני יכול לקחת לארד דיסק שלי WDC WD1600JS-22MHB0 עכשיו הארד דיסק עד לפני כמה דק' הייה בטמפרטורה של 68 מעלות הרכבתי המאוורר לכיוון שלו והוא ירד ל 62 מעלות. עכשיו רציתי לדעת איזה קירור טוב אתם יכולים להמליץ לי במחיר שעד 100 ש"ח * אם יש כזה
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אז ככה חברה בדקתי בביוס ואיפה שצריך להיות בדרך כלל 3.3V זה 2.3V ומופיע סימן אדום בביוס לוח אם P5P של Asus אם הדבר הדבר הזה משפיע על משו זה לא טוב שזה ככה תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
קודם כל הלוח שלי הוא IC-7 של אביט, ערכתי חיפוש בפורום ובין היתר מצאתי את זה: האם זה נכון שהוא אמור להיות יותר חם מהמעבד כי אצלי זה ממש לא ככה, זה הפרש כמעט קבוע של 7 מעלות כך שהמעבד הוא הגבוה מבין השניים, דבר נוסף, האם אני יכול לקבל אינדיקציה מהטמפ' של PWM על הCPU שלי ? כאמור יש לי IC-7 וזה מאוד עקרוני לי כי יש שמועות רבות שהלוח הזה מזייף ביג טיים! תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שההודעה הזאת לא עוברת על איזה חוק מחוקי הפורום. הנה שני צילומי מסך של EVEREST. מכיוון שאני לא ממש יודע מה אמור להיות החום וכו של המחשב הזה אז אשמח אם תוכלו לספר לי מה מצבי... כמו כן אשמח לדעת בקשר לאפשרויות האוברקלוקינג שניתן לבצע לחומרה זאת... בתודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
מה עדיף יותר Scythe NINJA PLUS או Thermaltake BigTyphoon תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את ה- RADEON X1800XT, וכנראה גם לעשות לו אוברקלוקינג, על איזה מערכת קירור אתם ממליצים שתהיה טובה ביחס של קירור\רעש ???
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה די דחוף בבקשה בנוגע לכ.מסך של חברת HIS ATI READON X700 ובקשר לחימום שלו... הייתה לי בעיה קטנה במחשב והכנסתי אותו לתיקון במסגרת האחריות...לפני התיקון החיישן חום שנמצא על הכרטיס הראה לי במצב מנוחה..(DESKTOP או אינטרנט עד 38 מעלות ובאפליקציות כבדות ומשחקים (PHOTOSOP DOOM3) עד ל45-46 אך לאחר התיקון שהפעלתי את אותן האפליקציות הוא עלה ל51 מה שלא קרה לי בחיים אפילו ל52 באפליקציות ודבר כזה לא קרה לי בחיים המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים ועדיין לא הספיק לצבור אבק ואני מנקה את המארז מדי חודש.. עם ספריי לחץ אויר. הנתונים הם: מארז THERMAL-TAKE SVIKING עם 2 מאווררי 120 מ"מ מארז גדול מאוד וחלון שקוף+בקר מאוררים. INTEL PENTIUM 4 D 3.2 2*1MB +מאורר TT BIG…
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
תוכנת Ai Booster של Asus דורשת Reset כשמשנים את ה FSB באופן ידני. יש פיתרון אחר שלא דורש RESET? [דא"ג, יש להם פיצ'ר שנקרא Ai NOS שמשנה דינאמית את מהירות ה FSB (בין היתר), אבל הוא עושה זאת באופן אוטומטי, ולכן לא עונה לצרכי]
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
הי! גיליתי שכנראה ההארדיסק עושה לי את הבעיות של התקיעות והמשחקים הכחולים (הוא רותח מרוב חום) ולכן החלטתי לקנות אמצעי קירור. הבעיה היא שאני לא יודע איזה מומלץ לי ואם בכלל יש מקום לבחירה... אני מתכוון לקנות מ- KSP (החנות הנורמלית היחידה בירושלים, אם יש הצעות למקום אחר אני אשמח), ואני לא יודע מה לקנות משם. חשוב לי שהוא יהיה שקט יחסית אבל גם אפקטיבי. תודה!
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
יש את הזלמן הזה שנראה לי במחיר ממש טוב http://www.duly.co.il/product.asp?pID=734 לפי מה שרשום באתר זה ל 775 לי יש 478 אז חיפשתי באתר של זלמן ולא ממש מצאתי את הדגם הספציפי הזה מישהו התקין את זה כבר ? יש מצב שזה כן מתאים ?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
לא ידעתי שיש כזה גדול http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140_1319_2083 הוא לוקח הרבה חשמל ? ואיך הוא מבחינת הקירור ?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כפי שאתם זוכרים המעבד שלי הייה 72 מעלות לפניי ש שמתי את ה Arctic freezer 64 עכשיו המעבד עדיין לוהט והוא 50 מעלות במנוחה! היום שמתי משחה חדשה בשם arctic as5 משהו כזה ולא שינה כלום!, שום דבר לא עוזר!!, מה לעשות המעבד דפוק אולי? אגב חזרתי היום גם למאוורר הסטוק של AMD :'( בגלל ש הפריזר 64 ישב לא טוב כלכך על הלוח שלי,וגם לא קירר. אגב המעבד שלי קניתי אותו יד שניה, וכאשר קניתי אותו הוא הייה עם לוח מסוג אחר של עכשיו, כי אני החלפתי את הלוח המקורי שלו, אבל שהמעבד הייה עם הלוח המקורי הוא לא עבר את ה 40 מעלות בסופר כוח.
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי מחשב חדש במזל טוב , וממש ברגעים אלו אני מרכיב אותו, הבעיה היא שאני חדש בתחום....וקראתי באיזשהו מקום שצריך למרוח משחה טרמית על המעבד, זה חובה ? ואם כן, איפה אני משיג את זה ואיך בדיוק צריך למרוח את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 469 צפיות
-
-
טוב, מה הסיפור של המעבד הזה? אחרי 3 ואריאציות שונות של מריחה (כאשר האחרונה נעשתה בצורה סופר נכונה) אין ירידה בטמפ' המעבד. מצורפת קריאת טמפ' ב"מנוחה", שקופצת כל הזמן (?) בעומס עבודה נמוך הטמפ' עומדת בקלות על 60 מעלות. בעומס גבוה מגיעה עד 70 וצפונה הכרטיס מסך מובנה משפיע על הטמפ'? [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מדובר על מערכת חלקים (פנימית), לא על מערכות קירור שבאות בקופסא חיצונית. האם שמתם את הרדיאטור מחוץ למארז, או בתוכו? מה ההפרש ביצועים פחות או יותר, במארז מאורר בצורה מספקת (לא אלפי מאוררים, אבל סירקולציה נחמדה, עדינה). כמובן שעקרונית בחוץ יותר טוב, כי ככה הרדיאטור חשוף לאוויר קריר יותר. השאלה היא עד כמה ההפרש ביצועים מורגש, בשביל "לסבול" את הבלאגן הזה (מבחינתי הוצאת הרדיאטור והצינורות זה עניין קצת מציק), מה גם שזה מאריך את הצנרת, מה שבעיקרון לא ממש טוב. רב תודות (:
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-