אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי את המארז SOPRANO ואני מדליק את המחשב המאוורר הקידמי של המארז פשוט לא פועל. האם יש איזה דרך להגדיר אתהפעילות שלו דרך הווינדוס? רק המאוורר האחורי והצדדי פועלים. חשוב לציין שהמחשב בסה"כ שבועיים אצלי.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אוקי.. חיפשתי קצת במחשב שלי ולא! לא מצאתי שום דבר על ram mhz או שום דבר כזה וגם לא במדריכים שבאתר אז בבקשה הנה אני שואל: איך עושים אובקלוק לזכרון? האם עשיתי כבר אוברקלוק כשהעליתי את הfsb כי רציתי לעשות אוברקלוק למעבד? :\ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני קונה את ההיטסינק הבא SLK948U ואני רוצה מאורר שמתאים לו בינתיים הזמנתי את Smart Case Fan Blue Led 9cm מפנדה ואז פתאום שמתי לב למאורר הזה Smart CaseFanII השוותי בין שני המאוררים ונוכחתי לדעת ש Smart CaseFan II הרבה יותר טוב הן מבחינת ביצועים והן מבחינת דציבלים מה Smart Case Fan Blue Led אבל רק שמדובר בהשוואה של שני מאוררים בגודל 9ס"מ ב ס8"מ אין ממש הבדל . וכל הקטע שאני רוצה 9ס"מ, אבל שמתי לב שאין את Smart FanII במלאי בגודל 9 ס"מ אלא רק ב 8 ס"מ אז זה בעייתי אבל חשבתי שאולי יש להם את זה והם פשוט לא מפרסמים האם זה יכול להיות ? ( בכל מקרה אני יתקשר מחר לברר ). השאלה שלי בעצם האם כדאי לי לקנות את ה SmartFan II במקרה שיש את ה 9 ס"מ במלאי או להשאר עם הSmart Case…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד של INTL 2.8 PRESCOTT הידועים לשמצה כמתחממים!!! אני מעוניין לבצע אובר קלוק למחשב אז ככה: א.בבקשה האם מישו יכול לנסות להרכיב לי איזה מערכת לתת קישורים ולסכם עלות עד 500 שח למעבד ולכרטיס מסך (עם אפשרות של בלי משאווה אבל עדיף שיהיה) ב.עד לכמה אני יכול להגיע עם הלוח האם הבא INTEL ROOK LAKE D856PERL תודה רבה לכל מי שעוזר לי
-
- 11 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. 2315 מה"ץ במתח 1.775 זה טוב ובריא לעבודה בקציבות למעבד DLT 1800? 2. מה עדיף, 2300 על כמעט 1.8 או 2250 על 1.65 (שימו לב לקפיצה) 3. התוצאות הנ"ל נראות לכם תוצאות בסדר למעבד הזה? כי אחרי שראיתי את המעבד של fire דרשתי מזה הרבה ותר.
-
- 13 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2963 איך הביצועים שלו ל AMD64 ? ומה לגבי ה SLK948U ? צריך להיות ממש טוב, לא ? וה TT silent Tower גם מתאים ל AMD64 ? הוא גם טוב ? תודה רבה לכולם, ומצטער על ריבוי השאלות P:
-
- 13 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום . אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה. שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי. בכל מקרה המחשב שלי זה : gforce 6800 gt 256 mb amd 64 bit 3200 1 gb ram יש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור? נ.ב אני לא עושה אוברקלוק ולא יעשה בעתיד..
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם מעבד P4 prescott 3 ghz על לוח אם MSI 865PE neo2-v . המאוורר של המעבד מרעיש בצורה מחרידה (רוב הזמן נע במהירות 3500-4000 RPM כאשר מעבד בטמ"פ 42 מעלות) . כרגע המאוורר המותקן הוא מאוורר מקורי ( מדבקה של אינטל עם חותמת של sanyo denki C33218-002 ) מעוניין בהצעות לשיפור המצב כך שהרעש יהיה נסבל. א . איך אני בטוח שהמאוורר החדש יתאים ונכנס במארז? ב. האם המאווררים באים עם heatsink אם בנפרד ? ג. היכן בארץ ניתן לרכוש מוצרים כאלה ? בקיצור אני לא ממש מבין בתחום ומעוניין בפתרון זול(עד 180 ש"ח) ופשוט שיתן לי רמת רעש נמוכה יחסית למצב בנוכחי. תודה
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המאוור של המעבד שלי VANTEC aeroflow מסתובב לאט מדי לדעתי... הטמפ' שלי הם 42 במנוחה ו 46 מאמץ בלי אוברקלוק בנתיים.... יש תוכנה לשלוט על המאוורר .?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מעוניין להמהיר את המפרט שמצויין בתחתית.... אשמח לעזרה...
-
- 13 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה כזאת לי : האם לדעתכם,או מנסיונכם, מערכת קירור מים מסוג THERMALTAKE BIGWATER 120CM SE מתאימה למארז החדש מבית GIGABYTE מסוג AURORA3D? http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GZ-FSCA1-ANS(ANB).htm המטרה שלי היא להכניס את הרדיאטור של מערכת הקירור לפנים המארז,ולהעביר את אחד ממאווררי ה-120 האחוריים לדופן המארז. הבעייה היא שהרדיאטור הוא מעט יותר מ-120 מ"מ לאורך... מה אתם אומרים? אם תגידו שלא כדאי לעשות בפנים - אוציא אותו מחוץ למארז,כמו בתמונות של המארז.
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי MICRON333 - 254MB + קירור TT - כמה טוב הוא ל OC שאלתי השני היא האם כדאי לערבב שני יצרניות זיכרון במחשב אחד. שאלתי השלישית היא מדוע זכרונות של GEIL הרבה יותר זולים מחברות אחרות והאם הם זכרונות טובים
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי E6300 ולוח אם GA-945P-S3 הפעלתי משחק מחשב ואת TAT ברקע כמו שאתם רואים הטמפרטורה הגיאה ל75 מעלות זה מסוכן? מהן הטפרטורות הסבירות במאמץ למעבד כזה? צריך לגשת לתכנאי שיבדוק את זה?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.0 ה-RPM עומד על 2500 יש אפשרות לעלות את הRPM הסיבה לכך שהמעבד חם מידי בין50-45 מעלות ללא מאמץ שהמארז פתוח. יש אולי תוכנה שבעזרתה אני יכול להביר את המהירות של המאורר?????? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם למה התכוונתי לפי הכותרת. למה אני שואל? יש לי מעבד כפול ליבה של AMD בOC ל3.0 במאמץ מלא הטמפ' שלו לשתי הליבות יחד היא 50 אבל טמפ' כל ליבה בנפרד(מה שרואים בcore temp) היא 35.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה מהשניים האלו עדיף מבחינת קירור, עדיף מבחינת שקט. ואיזה עדיף מבחינת יחס עלות/תועלת? (אם יש פתרון קירור אחר שעדיף במסגרת הסכום הזה 270 ש"ח +-, שמו יתקבל בברכה. אני לא ראיתי מאוורר אחר שעדיף עליהם). Thermalright Ultra-120A CPU Heatsink 277 ש"ח SunBeam TUNIQ TOWER 120MM 264 ש"ח עריכה: לא הזכרתי זאת קודם. *אבל שני פתרונות הקירור האלו עדיפים על הVX והV1 של TT? *בכמה שני הפתרונות שהצעתי למעלה עדיפים על הFreezer 7? (כפי שהבנתי הוא נחשב למשתלם מאוד).
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי יש לי זכרונות 2X1GB במהירות 533MHZ cl4 של חברתtwinmos (ואני מתכוון לקנות את המחשב שרשום במפרט משמאל) ורצית לדעת אם אני מתכנן OC האם הם יכולים להגביל אותי? תכננתי על זכרונות 800MHZ אבל זה לא בזבוז לקנות שכבר יש לי זכרונות כאלה? ואם אני עולה בבאס מעל 266 שזה בעצם הסטוק אני צריך להשמש במחלקים? מחלקים זה לא מומלץ? מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרטיס של ספיר HD4870 1GB ויש עליו ACCELERO S1 + מאוורר 12 סמ אני מאד רוצה לעשות לו OC גבוה במיוחד ( לא שהכרטיס לא מספק אותי עכשיו ... יש לי T220P ) אני תמיד נתקע בOC הטמפרטורות סבירות ונמוכות ( 40 במנוחה +- ) רציתי לדעת קצת יותר על "צריבת ביוס" האם בעצם זה עובד כמו ביצוע OC למעבד ? האם שם אני יוכל להעלות את המתח\FBS של הכרטיס וכך לקבל יציבות גבוהה יותר ב OC כמובן שעל חשבון טמפרטורה ? אשמח להסבר קצר אני רוצה להוציא את המירב מהכרטיס ... אני יודע שהוא לא אוברקלוקר טוב אבל ראיתי אנשים שהגיעו איתו לתוצאות חמודות ... בתודה גיא
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המעבד הוא Intel Pentium 4 דגם 513. אני רוצה מאוורר שלא יעשה הרבה רעש, שאני אוכל לישון כשזה דלוק... אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אז לא צריך משהו חזק. על מה תמליצו?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ברשותי I7 920 D0 MUGEN II DFI LANPARTY X58-T3eH6 GTX260 GS 216SP GAINWARD 6GB DDR III G.skill 1333MHz TRIChannel Antec P182 Corsair W750 לא מזמן התחלתי לעבוד על OC למעבד ויש לי כמה שאלות.. הבנתי שרצוי לנעול את יחס הDRAM:BCLK ל1:1 ואני לא מוצא שום אפשרות כזו בביוס. יש אפשרויות כמו DRAM BCLK, Uncore frequency וכ'ו..ואני לא מוצא קשר ביניהם למחלק הזכרונות.בדקתי בCPU-Z ורשום שהמחלק הוא 2:8. הבנתי שזה לא טוב ורצוי לשנות אותו ל1:1 כדי למנוע נזק לזכרונות ואי יציבות, אני צודק? או שניתן להעלות את התדר בעזרת הBCLK ללא חשש, כל עוד הטמפ' סבירה?[נכון לעכשיו, עם הפעלת P95 היא לא עוברת את ה57 בסטוק] כמו כן, BCLK הוא בעצם ערך הFSB בשמו החדש במעבדי הI7? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני עובד על FSB של 253, מתח דיפולט, עד 1.6 וPRIME95 מראה בעיה. הקטע זה שאני עובד כבר שעה על המחשב ולא קורה כלום, יכול להיות שבהמהירות הזאתי PRIME לא עובד כמו שצריך? ואם כן יש בעיה מסויימת אני צריך להוסיף עוד מתח למעבד? (אני לא מוסיף כי הוא יציב עד עכשיו, אבל אין עומס בעצם) מפרט בפרטים
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC למעבד שלי והגעתי רחוק... טמפרטורות הם 40 מנוחה 60 מאמץ ראו תמונות:[br]פורסם בתאריך: 19.06.2008 בשעה 01:03:28 מעבד: E8400קירור:TRUE+מאורר120ממ 1300RPM זיכרונות: GEIL 2X2GB 800MHZ CL5 לוח אם:GIGABYTE EP35C-DS3R ספק:CORSAIR 450VX מארז:ANTEC 900 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום עלה בדעתי הרעיון לדחוף מע' קירור מים קטנה בפרוייקט שלי (במארז הקטן, בגדול כבר יש ) הלוח הוא MINI ITX, ופליטת החום שלו היא מזערית, ואפילו קירור פאסיבי יספיק.. אבל אני רוצה ללכת עם זה עד הסוף, וחסרים לי כמה דברים 1.מידות המע' (יש לי מקום מאוד מוגבל במארז, וכל MM חשוב) 2.מה ההבדלים בין ה"רגיל" לPLUS? (מלבד המפצלים והבלוק הנוסף), האם יש שינוי במידות המע'? האם המשאבה חזקה יותר? רדיאטור משופר? 3.האם המשאבה "תצליח" לסחוב עוד בלוק לHDD? ואשמח לשמוע עוד דברים אודות המע' (אני יודע שהביצועי המערכות של TT הם על הפנים, אך כאן משחק הגודל..)
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81 נתונים טכניים: 120x120x25mm 1500RPM 56.3CFM 12V, 0.13A 24.5DBA Fluid Dynamic Bearing Cable Length 400mm הרג אותי שהם נותנים למאוורר 6 שנות אחריות ;D בכל אופן, לעסק: יש לי את האופציה לקבל ממישהו שני מאווררים כאלה או שני Thermaltake Thunderblade 120mm רציתי לדעת איזה מאוורר עדיף מבחינת יחס רעש/ביצועים וגם לשמוע רשמים כלליים ממי שהתנסה תודה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-