עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לוח asus p5ld2 מעבד pentium d 930 ספק ezcool j450w זיכרונות של CEON קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro אודה לעזרה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by YAHOOGEEK,

היי אני עם המפרט הבא (כחודש): GIGABYTE GA-EX58-UD3R + i7 2.67GHz 920 OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 PLATINUM GAINWARD GeForce GTX260 216 SP 896MB DDR3 SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM PCP&COOLING SILENCER 610W COOLERMASTER CM 690 - Logitech G5 + G15 DELL ULTRASHARP 22" 2209WA קירור סטוק של אינטל, הוספתי עוד 4 מאווררים להוצאה והכנסה של אוויר מהמארז. ב- IDLE אני על 50 מעלות, במקסימום מאמץ קבוע הכל יציב, 75 מעלות +-. מה דעתכם, זה תקין ואין מה לדאוג? או שצריך לעשות משהו כדי לשפר זאת. (לקנות קירור למשל, למרות שאני מעדיף שלא להוציא עוד כסף ). תודה

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  3. האם צריך לעלות מתחים או בעיה אחרת. ?!

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by RDS,

אתחיל עם מפרט: AMD 3800X2 1950PRO Sapphire 1G 667 2 מאווררים ג'נרי 120MM אוקי, אז לא מזמן אחד המאווררים במארז שלי התקלקל, ומאז כשאני מנסה לשחק במשחקים, הדריבר של הכרטיס מסך נותן לי הודעת: VPU Recover. עד כמה שהבנתי זאת כנראה בעיית התחממות... אז בדקתי טמפרטורות: בזמן מנוחה- 73 מעלות. בזמן משחק- סביב ה-95-104. בשעת הקריסה- 105 מעלות. אני מתאר לעצמי שהטמפרטורות האלה לא בסדר, אבל בכל זאת הייתי רוצה את חוות דעתכם עליהן.. איך נחשב האיוורור של Sapphire לכרטיס מסך שלי? ד"א, המאוורר שהפסיק לפעול זאת המאוואר הקדמי... עד כמה הוא משפיע על טמפרטורת הכרטיס מסך (בכל יש מרחק בין המעבד (או איך שלו קוראים לזה, זה ש-ATI מייצרת) לבין המאוורר..) כמו כן, בקרוב אני עומד לרכוש מאוורר חדש, אז בין…

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by Travis Bickle,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, Phenom 2 X3 720 עם PowerColor ATI Radeon 4850. יש לי מספר שאלות לגבי המארז והמאווררים הבאים: Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200rpm, יחידות 2 ₪76 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪186 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1309 1. האם הם יהיו שקטים יחסית? 2. האם יעמדו בפתיחת הליבה ברביעית (אם וכאשר) ו/או OC צנוע לכל היותר (מכפיל בלבד, בלי לגעת במתח)? 3. האם יש המלצה לרכיבים אחרים בערך באותו תקציב (או לכל היותר עם חריגה קלה)? תודה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למחשב ואני לא עושה את זה כי אין לי מושג איזה ספק יש לי והאם הוא יעבוד טוב אם oc. פתחתי וראיתי שרשום שם בעברית סאן שיין קומה משהו כזה וגם באנגלית וראיתי את המתחים שיש לי שם וגם רציתי לשאול איך הם לoc 28a=+3.3v 40a=+5v 18a=+12v 1.0a=-5v 3.0=+5vsb זהו אז מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  7. היי חבריה, גוף המאורר הוא עגול, למאורר זה יש 4 פינים עם כיסוי פלסטיק שחור,יש על הפינים סימון כיוון פתיחה, סובבתי בהתאם לכיוון החץ אך איני מצליח למשוך אותו החוצה. האם יש איזוק נוסף ואו כל דבר אחר אודה על עזרתכם אהוד

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. Started by 1,

יש לי כרגע את הקירור המקורי שקיבלתי איתו, מאוורר על 6200 סיבובים לדקה הטמפ' בימים אלו היא 59 בלי מאמץ, חשבתי להחליף למשהו יותר שקט במחיר של עד 200 ש"ח. המעבד שלי הוא ATHLON AMD1400MHZ הלוח אם ASUS A7V-E מישהו הציע לי לקחת הערכה של זלמן: http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm בKSP הוא עולה 190. מישהו יכול להגיד לי עם הוא טוב? יש הערות או הארות כלשהן בקשר למוצר זה? האם במחיר הזה אפשר לקבל משהו יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by EroSenin,

שלום לכולם אתמול קניתי את ה TRUE 120 לסוקט 775 ונתקלתי בקצת בעיות בהרכבה. תגידו אחרי ההרכבה אני אמור להיות יכול להזיז את הקירור מהמקום? הוא לא נופל אבל אני יכול לסובב אותו במקום. זה אמור להיות כך? אולי שמתי יותר מדי משחת טרמית? אך אני מרכיב את המאוור גם על הקירור? ישבתי על זה אתמול שעה ולא מצאתי דרך! יש לי כבר שריטות רבות על הקירור מרוב שניסיתי. חייב את עזרתכם, אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. יש לי פה גוף קירור עם מאוורר שלקחתי מחבר ואני רוצה לשייף אותו כדי שיהיה חלק ומבריק (גם בשביל הפוזה ) ושיקרר יותר טוב. המאוורר הוא 40 מ"מ וצלעות הקירור או מה שזה לא יהיה בערך 60 מ"מ. באיזה נייר שיוף אתם ממליצים לי להשתמש? יש לי Sapphire 9600XT ואני מתלבט אם לשים את זה עליו (על החלק האחורי של ה- PCB, מעל הליבה), אם כן אז איך לעשות את זה בלי לקצר את הכרטיס? או לשים את זה מעל אחד ההארד דיסקים (אבל אני לא יודע במה זה יועיל בדיוק....) מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by zohar678,

האם מישהו יכול לומר לי אם הטמפרטורות של המחשב שלי בסדר? במיוחד חשוב לי אלו של המעבד. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  12. למישהו יש ביקורת ? חיפשתי בגוגל קצת ולא מצאתי..מישהו יודע משהו על המערכת הזאת ?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  13. שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  14. טוב, אני די בטוח מה אני הולך לקנות אבל התייעצות אתכם לא תזיק לי מעבד: CORE 2 DUO E4500 תקציב שלי בין 200 ל 300 חשבתי על אולטרה 120 אקסטרים השני שלי היה OCZ VENDDETA 2 אישור?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  15. שהוולקנו 7 פלוס שלי כלל לא עוזר למעבד אי אמ די 2000 שלי המעבד על 51 מעלות במהירות הכי נמוכה של המאוורר 3500 סיבובים.. וכשהייתי עם מארז פתוח זה היה 40 מעלות.. וגם הלוח אם רותח 44 מעלות אני לא יודע מה יכול להיות לא טוב המעבד ללא אובר קלוק וללא הוספת מתח ולא כלום ראוי לציין שהרכיב לי אותו מנהל החברה סימפלטק ואני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה ואיך למרוח תגריז הטרמי בבקשה תאמרו לי אם אני סתם מאוכזב או שבאמת יש סיבה לדאגה

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  16. עקב בעיות תאימות של הכרטיס מסך והchipset שלי,אני רוצה לצרוב לו ביוס של Leadtek 6800U הוא מחזיק בקלילות את התדרים של הUltra. רציתי לדעת האם אפשר לבצע את הצריבה דרך הWindows והאם יש מקום מסודר שיכול לעשות את זה וכך אהיה שקט,כי זה כרטיס לא זול ואני לא רוצה שהוא יפגע חלילה. אשמח לשמוע על סיכונים אפשריים ודרכים למנוע אותם או לתקן אותם. נסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי את כל מה שאני מחפש,אמכם הסליחה.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by spiker,

זאת המערכת שאני מתכנן לעשות. מה שאני צריך ממכם זה ייעוץ, הארות, הערות, בעיות, טענות ומענות, קיצר הבנתם.

18. אני מתכוון לבנות קירור מים למארז Corsair 800D שאני ארכוש בקרוב ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה הכל. 1. אני מתכוון לקנות בלוקים לCPU וGPU של EK, איזה סוג הוא הכי טוב? כי על כל מודל יש 4 ווריאציות (מתכות שונות עם או בלי acetel(מה שזה לא יהיה)). או לחילופין אם אלה לא טובים מה כן טוב? 2.אני מתכוון לקנות רדיאטורים Black Ice GTX אחד של מאוורר אחד ואחד של שלושה מאווררים, האם אלה טובים או שיש יותר מומלצים? 3.איזה משאבה להשיג? 4. כשאני אבנה את המערכת איך לסדר את הכל במעגל אחד בצורה הכי אפקטיבית שיש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  19. Started by On Fire,

שלום, כמה שאלות לי אליכם: 1. למה צריך להעלות את הVCORE? 2. מעבד Willamtte, עד כמה ואיך אני יכול להגיע איתו לביצועים גבוהים? 3. העלתי את הFSB ל111 ויותר מזה המחשב לא עולה, האם עליי להעלות את המתח? תודה!

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by IG,

אני רוצה לעשות OC קטן לR9100 שלי והציעו לי את התוכנה הזו. אני רוצה לדעת בדיוק מה היא עושה, איזה אופציות יש לי איתה והאים הOC נשאר גם אחרי שאני מכבה את המחשב (שמעתי שיש תוכנות שעושות OC וכשמכבים אותו, גם התוכנה מתנתקת...)

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  21. מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא? תודה

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by Decktor,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לספק כוח יש לי ספק ג'נרי 300 (Eagle אם זה עוזר למישהו) וסנדרה טוען שהוא נמצא ב 82 מעלות (אם הבנתי נכון) המחשב יציב כמו סלע לא עושב בעיות אבל מה שלא עשיתי זה נשאר במעלות האלה עכשיו השאלה היא האם זה הגיוני בכלל טמפרטורה כזאת לאורך זמן בלי נזק או שיכול להיות שזה איזושהי טעות? נ.ב. לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים ובסוף החלטתי שזה בעיית קירור אז שמתי כאן

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by CaRTeR,

אז שיפרתי כמה דברים וסידרתי מהפעם הקודמת גם יש לי כלי חדש דרמל שבקרוב תתחילו לראות דברים על רמה. התמונות לא יצאו הכי טוב כי המצלמה לא שלי ואני צריך ללמוד לצלם איתה :-\ אבל אני בטוח שתקלטו את הרעיון. תודה לאבנר שעזר לי עם החור והמאוור למטה. http://photos.walla.co.il/carter3

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  24. רציתי לדעת על איזה קירור למעבד אתם ממליצים מתוך הרשימה שיש פה: http://tms.co.il/pcbuilder/4 תחת האופציה של קירור למעבד. מתוכנן OC ורצוי שהקירור לא יהיה רועש (ואם אפשר קל לניקוי אחת ל..) הבנתי ש OCZ Vendetta 2 הוא הכי טוב, אבל משום מה החנות הזאת מוכרת רק את ה Vendetta 1 ולא 2 ..

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by smit,

שלום, קניתי מחשב חדש AMD XP 3000+ עם קירור של Volcano 12+ לוח אם Gigabyte 7N400-L וזיכרונות Twinmos 400MHZ הכרטיס מסך שלי זה Leadtek GeForce FX5600 Ultra MyVivo עכשיו בלוח שלי יש לי אופציות VCorce Voltage יש שם 5% 7.5% ו 10% שיניתי אותו בהתחלה ל 7.5 אחרי זה 5, שמתי 185 לא עשה בוט. בדקתי קצת שיחקתי קצת הגעתי ל 181, הורדתי את המתח חזרה לנורמל הפעלתי והמחשב עלה, אז כרגע אני על 181MHZ בימקום 166MHZ בלי להעלות את המתח. כשעלתי את המתח זה לא ממש השפיע, המחשב לא רץ על 183FSB עם 5%+ .. ועל 181 הוא רץ בלי לעלות מתח ביכלל.. מוזר לא? עכשיו השאלה שלי היא האם ניראה לכם שהצליח להגיע ל 200MHZ ? כאשר שמתי על 200 המחשב אפילו לא עשה BOOT וכמה מתח אני יצטרך להעלות לדעתכם.. ועוד …

• 13 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים