אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בקרור סטוק ללא מאוורר: לפני ה OC: OC עם זכרון מ-200 ל-229: OC אחרון...(פחדתי יותר אבל הכרטיס כמעט ולא התחמם!!!) זכרון : מ-200 ל- 235 CORE מ-325 ל-384 תסבירו לי בבקשה! קצת יותר על OC לכרטיס מסך דרך אגב הכרטיס 9600SE 256MB 128Bit ואם אפשר תסבירו לי להשתמש ב ATI TOOL. תודה עוד שיפור קטן:
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.7 GH. הטמפ' שלו עכשיו היא 16 מעלות צלזיוס לפי EVEREST ו 17 לפי SpeedFan. זה נראה לי לא תקין. יכול להיות שזה נמוך מדיי? לאחרונה הוצאתי את ההיטסינק, ניקיתי אותו והחלפתי משחה טרמית (Silver Arctic5). אבל עדיין זה נראה לי נמוך מדיי. או שהרסתי משהו במעבד כשהחלפתי משחה. או שאני לא יודע מה. תודה.
-
- 14 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בשביל לעלות ביצועים ב5%-10% למי כדאי לעשות אוברקלוג לכרטיס מסך או למעבד ובכמה MHz? הנתונים של המחשב נמצאים במפרט ובאיזה תוכנה להשתמש? תודה [br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 15:16:38 מישהו? ???
-
- 14 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בעוד כמה זמן אני קונה מחשב חדש ;D. חשבתי על לקנות ציוד לאוברקלוקינג\מודינג.. היתרון הוא שיש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב, לכן סביר להניח שאני אקנה מhttp://www.frozencpu.com בינתיים חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 3 מאווררים חזקים למארז (gigabyte aurora 570) חשבתי על http://www.frozencpu.com/products/5379/fan-268/Noctua_NF-S12-1200_120mm_Fan_48_CFM.html ועל 2 כאלה: http://www.frozencpu.com/products/2495/fan-194/Yate_Loon_D12SL-12_120mm_Silent_Fan_w_RPM_Sensor.html קירור להארדיסק.. חשבתי על http://www.frozencpu.com/products/2806/hdc-09/Black_Vantec_Ultimate_Hard_Drive_Cooler.html פאן קונטרולר\צג טמפרטורה קדוטה (ירוק או אדום) אולי http://www.frozencpu.com/products/2985/…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שיש לי רשום בצד. בכל פעם שאני מריץ אפליקציות על המעבד אשר מצריכות מאמץ מסויים מהמעבד וכרטיס המסך, טמפרטורת המעבד עולה במשהו כמו 10-12 מעלות, עד היום בבוקר במנוחה הטמפרטורה הייתה על 43 מעלות במנוחה ובמאמץ 50 ואפילו יותר. מה שעשיתי עד כה, הוספתי מאורר נוסף מאחורה למארז, ככה שיש מאורר משכניס מקדימה ומוציא מאחורה. בנוסף מרחתי משחה טרמית, arctic silver 5. מאז הטמפרוטרה של המעבד היא 50 מעלות במנוחה, אני חייב לציין גם שכנראה שברתי את אחת הרגליות של גוף הקירור, והוא כנראה לא יושב טוב על המעבד(למרות שכאשר אני מניע אותו, הוא לא רופף או משהו). בקיצר, צריך המלצה לגוף קירור טוב, לא לOC שיעלה גג 100 שקל. גם חנויות שמחזיקות מלאי זמין של כאלה יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה גוף קירור לפרסקוט הרותח שלי, שיהיה שקט ויעיל בסביבות 175 ש"ח. שאלתי פה פעם, והמליצו לי על הקירור הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KATANA&cart=1174872445393231〈=heb שעולה (עם משלוח) 170 ש"ח. עכשיו שבדקתי קצת, ומצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5693 שעולה (עם משלוח) 205 ש"ח. חשוב לציין שה-NINJA הוא מתצוגה. השאלה שלי מה יותר עדיף, ה-KATANA או ה-NINJA. אני חושב להזמין מחר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, התקנתי את winXPx64. הדרייברים לא עושים בעיות אבל התוכנה שבאה עם הכרטיס TRIXX של SAPPHIRE לא מוכנה לעבוד. could not connect to low level driver. please reinstall trixx 1. איפה הבעיה? 2. התוכנה היא בטח הכי טובה לכרטיסי SAPPHIRE...שווה להתעקש עליה או שאני יכול לעבוד עם RIVA TUNER?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרים שיש בהם גלריות מודינג כי אני רוצה לקחת רעיונות! מישהוא מכיר אתרים כאלה?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני פשוט עושה מודינג,ואני צריך לדעת: 1)ראיתי שיש כאן כאן אנשים שעשו חור בחלון במארז,ושמו בו מאוורר! אז אני צריך מאוורר טוב לשים בחור שאני עושה... 2)המאוורר הזה מוציא או מכניס אוויר????,האם אפשר לסדר שיוציא?? 3)אחרי שאני עושה את החור בחלון, איך אני תוקע בו את המאוורר???, עם ברגים???? דבק???
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הורדתי את Prime95 פרקתי את הקובץ Zip לתקיה, הפעלתי את התוכנה ועלה לי חלון לבן שלמעלה רשום לפי הסדר {משמאל לימין}: TEST, ADVANCED, OPTIONS, HELP כדי להפעיל את התוכנה צריך ללחוץ על TEST ואז ללחוץ על PrimeNet? או שצריך ללחוץ על משהו אחר? כמה זמן צריך להפעיל את התוכנה כדי לבדוק יציבות מוחלטת של המערכת? ואיך אני יודע שהמערכתי יציבה ואני יכול להפסיק את הבדיקה? ומישהו מכיר תוכנה טובה שנותנת את הטמפרטורה האמיתית של המעבד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 100\200 העלתי את מהירות הליבה ל 200 ואת את מהירות הזכרון ל 150 היחס טוב? כי אני לא ממש מבין אני מתחיל
-
יש לי מאורר רגיל (6CM) שקיבלתי עם המעבד והוא מסתובב ב- 5000RPM ומרעיש נורא. רציתי לדעת אם בעזרת חיבור למתח נמוך הוא יסתובב לאט יותר ובכך גם יהיה שקט יותר. אם כן אז איך ניתן לבצע זאת? תודה,
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. מידי פעם לאחר עבודה ממושכת של המחשב, המחשב נתקע חלקית העכבר עדיין זז. והמעבד על 100% כמה שניות, הדבר גורר התנתקות מהאינטרנט, האם הדבר נגרם כתוצאה מחימום יתר במחשב? הHD שלי בסביבות 45 כל הזמן המעבד גם באותו כיוון, המארז כמה מעלות פחות. זה התחיל רק לאחרונה. האם עיגול הכבלים של ה IDE יכול לגרום לדבר כזה? למרות שהחלפתי כבלים וזה עדיין לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ככה הכבלים נראים ממש ממש מכוערים על תעשה את זה וזה גם צלא יהיו גמיש אני ניסית וזה יצאה חרא . תעגל אותם יותר טוב עם צינור אקווריום
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מכיוון שאני רואה כל הזמן את אותם מארזים פשוטים וזולים הנמכרים בארצינו ... הייתי שמח לקבל יותר מידע ומקומות שניתן להשיג מארזנים שונים , וליצור מעין מבחר ומיגוון גדול יותר של מארזים . למי שיש לינק או כתובת של יצרן , משווק, או כל דבר אחר , ישאיר בטובו בת'רד הזה את הפרטים . תודה .
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי ספק 200 וואט חיברתי כבר 3 מאווררים .... ועכשיו אני רוצה לחבר לדים ... ונשאר לי יציאה אחד פנויה ! אם אני יחבר כמה לדים (5 - 10) של 5 וואט .. יש סיכוי שהספק שלי ישרף ??? ואם כן ....... כמה עולה חדש ?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רק בזמן האחרון התחלתי להתעסק אם מודינג/OC .... ככה שרק בחודש האחרון דאגתי לקירור טוב למארז .... ולכרטיס מסך לפני שהייתי מתעסק אם זה .. פעם אחת בדקתי את החום של המחשב (לא זוכר מה זה היה .. אבל התוכנה הציגה מעלות) והיום שאני מתעסק אם זה ... והתקנתי קירור וקדחתי חורים ... אני רוצה לדעת את המעלות ... ולא ... כל התוכנות לא נותנות לי טמפ'. הלכתי לחנות שקניתי את המחשב ... ושאלתי אם באמת יש בו חיישני חום (שאני לא מדמיין) והם אמרו לי שיש חיישנים ..... אני כמעט בטוח שהחיישנים שלי נשרפו/נדפקו... ישנה דרך להחליף את החיישנים ?? האם זה מסובך ?? וכמה יעלה לי העסק ?? (נכון לעכשיו אין לי תקציב ואני גם לא מעוניין לקנות את המקרר של ההארד דיסק אם הסנסורים אז אל תתנו את זה כאופציה ....)
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום חברים ! יש לי בעיה מוזרה קצת , אולי לרובכם זאת לא תהווה בעיה בכלל... יש לי לוח asus p4p800 deluxe , במארז יש לי 4 מאווררים חוץ מהמאוורר של המעבד , הבעיה היא שאין לי איך לחבר את כולם ביחד בגלל שאין לי מספיק שקעים על הלוח . איך אני פותר את הבעיה הזאת ? קיימים מפצלים לשקעים כאלה ? תודה מראש דוד
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות כי אני מנסה להעלות לו את ה FSB באמצעות CPUCooL וזה לא עולה על 1799.8 איך בדיוק אני יודע אם המחשב מסוגל לבצע אוברקלוקינג?
-
- 10 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג חיבורי מולקס?(לא כאילה שעולים 25 שח).. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN למחשב חדש שלא מתוכנן בו OC בכלל. אני מתלבט בין מארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB שעולה 353 ש"ח + היטסינק למעבד: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD שעולה 168 ש"ח. סה"כ: 521 ש"ח או מארז 3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window ב - 400 ש"ח (שהוא הרבה יותר יפה מהקודם) + ספק HEC 300ART WATT PSU ב - 188 ש"ח ולהסתפק במאוורר המקורי של AMD. סה"כ: 588 ש"ח אני חוזר ומדגיש - לא מתוכנן OC, אפילו לא הקטן ביותר. מה כדאי לי? האם המערכת לא תתחמם יותר מדיי? אגב, כרטיס המסך הוא ATI RADEON 9500 PRO, ולא מתוכננת קנייה למאוורר לכרטיס מסך וכמובן לא OC.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
סתם רציתי לראות איך זה לעשות OC, אז העליתי את ה-FSB ל-172 במקום 166 למעבד AMD AXP 2500. ראיתי איך זה ואז החזרתי את מהירות ה-FSB כפי שהיא הייתה מקודם. עכשיו, בוא נגיד שבעוד חודשיים ייהרס לי המעבד, בחנות יכולים לגלות שעשיתי OC (אפילו אם אחד קטן שהשארתי אותו למשך שלוש דקות) ואז לבטל לי את האחריות על המעבד?
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום,בימים האחרונים אני משחק HL2 או כל משחק אחר שהוא דיי כבד,אני משחק HL2 ופתאום המחשב נתקע,אני משחק איזה שעה במשחק השני והופ נתקע עשיתי מניימייז שאני אחרי חצי שעה - שעה במשחק והטמפרטורה של המעבד הייתה 52,כשזה מגיע ל55 המחשב נתקע ככה זה תמיד קרה לי,אני חושב שהטמפרטורה גבוהה מדי,בדקתי לכרטיס באיזה משחק שיחקתי שעה הוא הגיע לטמפ' 60,כשאני משחק בHL2 אני חושב שהוא מגיע ליותר אז צריך כמה עצות לגבי פתירת החום יתר. יש לי מאורר אחד 80MM בנוסף אתם חושבים שסידור החוטים של הכבלים שיוצאים מהספק יעזרו? כי מה שהולך במארז זה גיהינום קניתי את הקליפסים השחורים האלה שיתפסו אותם יש לי ספריי לחץ אוויר ואני מנקה כל שבועיים עכשיו הוא נגמר לי מחר אני אלך לקנות חדש. יש עוד הצעות להורדת הטמפרטור…
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום .. יש לי 2.4C Northwood ASUS P4P800 עם צ'יפסט 865 של אינטל(ר) וזכרונות 4x256 Hynix. זה נקרא הייניקס אבל זה מ3 סוגים שונים: slot1: hyundai 256mb slot2: wintec 256mb slot3: nanya 256mb slot4: wintec 256mb והם עובדים בדואל צ'אנל... קיצר.. אין לי מושג למה אבל אני לא מצליח לעשות אוברקלוק יותר מ2.6 שהם ב1:1 באותה מהירות עם הFSB של המעבד. אז ניסיתי להעלות מתח לזכרונות וזה גם לא עוזר (ל2.75).. אז ניסיתי לעשות יחס של 5:4 ואז אם הFSB של המעבד יהיה 250 המהירות של הזכרונות תהיה 200 (כלומר 400מה"ז). והמתח במעבד הוא סטוק והמתח בזכרונות זה 2.75 והורדתי גם תזמונים ל2.5,3,3,6. ואני לא מצליח להגיע יותר מ260 באוברקלוק יציב, יותר מ260 בFSB של המעבד המחשב דופק ריסטרטים סתם ככה ולא יציב. …
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-