אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
האצתי את המחשב ממהירות של 2.4GHZ למהירות של 2.6GHZ המדיניות של היא שכול 100MHZ אני מפעיל את פריים ללופ אחד שלם ועכשיו אני מפעיל ואחרי דקה הוא כותב לי את ההודעה הזו : FATAL ERROR :rounding was 0.5 ,expected less then 0.4 מה אני צריך לעשות ? ???
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי CATALYST 9.2 והמגבלת OC לGPU CLOCK היא 820, כבר הגעתי לזה ואני רוצה לעשות בערך 850~ עכשיו איך אני יכול לעשות את זה? בRIVATUNER אפשר אבל אז יש בעיה מוזרה שהשורות בCCC לבנות כי עברתי את המגבלה..
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו את הקירור למעבד: Scyhe MINI NINJA 6 Heat Pipes CPU Cooler כל המאווררים של המארז שקטים מאוד (קשה מאוד לשמוע אותם) ורק את המאוורר הזה אני שומע חזק. אני רואה שהוא מסתובב על מהירות גבוהה למרות שקר בחדר. ניסתי ב BIOS להעביר אותו ל SILENT MODE אבל זה לא שינה את מהירות הסיבוב ואת עוצמת הרעש. האם למשהו יש מושג? אני די בטוח שהוא לא אמור לעשות כזה כמות של רעש. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אם אפשר תגידו לי בבקשה אם איך שסידרתי את המאווררים במארז זה בסדר. מאוורר קדמי-->מכניס. מאוורר בצד->>מכניס. מאוורר מתחת לכרטיס מסך-->מעיף כלפי מעלה. 2 מאווררים אחוריים-->מוציאים. מאוורר עליון-->מוציא. זה בסדר? עריכה: חחח הרבה מאווררים יש לי =] .
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם למשהוא יש מושג אם יש דרך לשלוט במאווררים שמחוברים ביציאות FAN4 וFAN5 על הלוח
-
- 14 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן ולאחרונה יותר רועש מהרגיל, כל הרכיבים בסדר ואני נוהג לנקות אותו מספר פעמים בשנה. חשבתי לעשות לו ניעור עם חידוש המשחה הטרמית והחלפת המאוורר. רציתי לדעת עד כמה זה משנה איזה מאוורר בוחרים, נראה שיש מבחר די גדול, שההבדל העיקרי הוא קוטר המאוורר ומס' הסיבובים לפרק זמן... האם ההבדלים באמת משנים או שאפשר ללכת על דגם פשוט בראש שקט? המחשב לא דורש קרור מיוחד (OC או משהו כזה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי אם פתיחת צינורות זו פעולה מיוחדת ששונה מהמהרה רגילה, כלומר העלאת תדר הליבה ותדר הזכרונות, או שפתיחת צינורות זה רק שם יפה יותר לOC? אשמח אם תוכלו לפרט לי בהרחבה על הנושא ועל ההבדלים ולא בשתי מילים בבקשה. תודה לכולם על כל תשובה
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה כזאת לי : האם לדעתכם,או מנסיונכם, מערכת קירור מים מסוג THERMALTAKE BIGWATER 120CM SE מתאימה למארז החדש מבית GIGABYTE מסוג AURORA3D? http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GZ-FSCA1-ANS(ANB).htm המטרה שלי היא להכניס את הרדיאטור של מערכת הקירור לפנים המארז,ולהעביר את אחד ממאווררי ה-120 האחוריים לדופן המארז. הבעייה היא שהרדיאטור הוא מעט יותר מ-120 מ"מ לאורך... מה אתם אומרים? אם תגידו שלא כדאי לעשות בפנים - אוציא אותו מחוץ למארז,כמו בתמונות של המארז.
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי ממש חם! יש לי ATI Radeon X1950 והטמפרטורה שלו היא 67 מעלות כאשר שום דבר לא רץ!! מה אני צריך לעשות כדי לקרר אותו?? :s05: :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
צהריים טובים לכם יש לי את התוכנות הנ"ל מהמלצה של מישהו באתר... ניסיתי לשנות את הFSB שם אך המחשב נתקע (לא הגדלתי בהרבה משו כמו ל2160@2000) מישהו יודע מה הבעיה או האם מישהו יודע ממש להשתמש בתוכנה הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד amd 1.13 כשאני שם אותו על לוח aopen ak73 הטמפ' שלו היא בין 30-40 וכשאני שם את אותו המעבד באותו המארז ואותם תנאים אבל עם לוח אחר - gigabyte 7zxe הטמפ' עולה לסביבות 60 מעלות. למה יש הבדל כזה גדול בין הלוחות ומה אפשר לעשות בשביל להקטין את זה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברשותי לוח P35-DS3L של ג'יגהבייט. אני יכול לשלוט דרך SpeedFan על מהירות המאוורר שעל המעבד. אך מחוברים ללוח עוד שני מאווררים. אחד של הספק כח (מפרט בצד) ואחד של מאוורר שמוציא אויר Silent Wheel. מקודם הפעלתי 3DMARK06 ושמתי אופציה שישמור לוג של מהירויות המאווררים. ושמתי לב שהמהירות של אחד משני המאווררים עולה תחת מאמץ. עכשיו סתם ככה הRPM שלהם אחד 1070 והשני הוא זה שהמהירות שלו משתנה הוא 1274. היא עולה עד ל1400 במאמץ. בדקתי באתר של ThermalTake מה המהירות סיבוב של ה-SilentWheel שהרי זהו המאוורר שמוציא אצלי אויר מאחור. וכתוב שם 1400 בערך. אז אני חושב שזה המאוורר הזה. השאלה האם אני יכול לשלוט בו שישאר 1400. כי גם כשהוא עולה ל1400 לא שומעים אותו אז אני מעדיף שהוא ישאר במצב הזה. תוד…
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
twinmos הוציאו זיכרון מעולה עם הציפים של OCZ VX GOLD הרעבים למתח והמעולים. הזיכרונות האלה יכולים לסגור לפחות 250 באס על 2.2.2.5 ובדרך כלל יותר לכיוון ה260-270 במתחים גבוהים. הציפים דרך אגב הם winbond utt אם אני זוכר נכון.. למקור http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=49660
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4696 זה נראה ממש טוב לעשות להם מוד קטן להפחתת הV ומקבלים מאוורר שקט וחזק אני מתכוון לקנות שניים בעוד חודש כשאתפנה מהמבחנים ולהתאים למארז שניים כאלה מישהו כבר רכש כאלו ניסה ? אם כן איך ההספק שלהם ? איך הרעש שלהם? כמה W הם צורכים?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי לוח ישן של asus P4S533VM ומעבר p4 2.0 נכנסתי לביוס ואני רואה שישנה אפשרות לבצע אוברקלוק אבל אני לא יכול לבחור באפשרות הזאת בגלל שהיא אפורה בנוסף לכך לא מצאתי תוכנה שבעזרתה אני אוכל לבצע אוברקלוק ללוח זה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי ספק 200 וואט חיברתי כבר 3 מאווררים .... ועכשיו אני רוצה לחבר לדים ... ונשאר לי יציאה אחד פנויה ! אם אני יחבר כמה לדים (5 - 10) של 5 וואט .. יש סיכוי שהספק שלי ישרף ??? ואם כן ....... כמה עולה חדש ?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אוקי, אז לאבא שלי יש מחשב כף יד של MIO דגם 168. יש לו תוכנת ניווט בשם iGO 2006. אנחנו טסים לארה"ב, וחשבנו להשיג מפה שלה ל-GPS. אנחנו נהיה בניו יורק, קליפורניה, וושינגטון. בכל מקרה, נכנסתי לאתר של התוכנה, וראיתי מפות רק של אירופה... מה כדאי לעשות? יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרטיס של ספיר HD4870 1GB ויש עליו ACCELERO S1 + מאוורר 12 סמ אני מאד רוצה לעשות לו OC גבוה במיוחד ( לא שהכרטיס לא מספק אותי עכשיו ... יש לי T220P ) אני תמיד נתקע בOC הטמפרטורות סבירות ונמוכות ( 40 במנוחה +- ) רציתי לדעת קצת יותר על "צריבת ביוס" האם בעצם זה עובד כמו ביצוע OC למעבד ? האם שם אני יוכל להעלות את המתח\FBS של הכרטיס וכך לקבל יציבות גבוהה יותר ב OC כמובן שעל חשבון טמפרטורה ? אשמח להסבר קצר אני רוצה להוציא את המירב מהכרטיס ... אני יודע שהוא לא אוברקלוקר טוב אבל ראיתי אנשים שהגיעו איתו לתוצאות חמודות ... בתודה גיא
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אוקיי. ערב טוב לכל חברי הפורום. החלטתי לעשות לראדון 9500 פרו שלי אוברקלוק בשביל תוספת ביצועים. ניסיתי פונקציות שונות של מהירויות שעון לליבה ולזכרונות ועד שהגעתי לתוצאות טובות בבנצ'מרקים, גיליתי שהכרטיס לא יציב במשחקים גם אם הרצתי את הבנצ'מארק במשך יותר מ3 שעות (3DMARK2001 SE). המדד שלי ליציבות במשחקים זה כמובן UT2003. אז פה אני מבקש את עזרתכם ואולי גם את נסיונכם (לאלה מכם שהמהירו ראדון 9500) על מה לתת את הדגש? מהירות ליבה מטורפת ומהירות זכרונות צנועה, או ההפך??
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המחשב: Processor Model : Intel® Pentium® 4 (Prescott) CPU 3.00GHz Mainboard : Intel Corporation D915GAV לאחרונה הוא מודיע לי כל הזמן על התחממות יתר, נראה לי שהמאוורר הוא "הסטנדרטי" אם יש כזה. קריאת הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא 55 מעלות למעבד ו-44 למערכת כולה, וזה עוד כשהמעבד אינו מתאמץ! מה אתם אומרים, לקנות מאוורר אחר? על איזה אתם ממליצים שיהיה שקט וחזק ו...לא יקר? תודה מראש! שמוליק.
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
מי שיש לו סיבה או הסבר טוב או משהו שהוא לא מסכים איתו יכול לשלוח לי בפרטי תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שאר המפרט עוד לא ידוע חוץ מהמעבד שהוא I5. אני עוד לא מבין גדול באוברקלוק ואני רוצה שהמחשב החדש יהיה מותאם לOC שאני יעשה בעתיד. אני יכול לקנות את הזיכרונות במהירות הזאת ספציפית במחיר טוב, השאלה אם בכללי הזכרונות האלו לא יגבילו לOC בינוני של נגיד 3.2~3.5 ואני יכול להיות רגוע?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי בעיה מוזרה קצת , אולי לרובכם זאת לא תהווה בעיה בכלל... יש לי לוח asus p4p800 deluxe , במארז יש לי 4 מאווררים חוץ מהמאוורר של המעבד , הבעיה היא שאין לי איך לחבר את כולם ביחד בגלל שאין לי מספיק שקעים על הלוח . איך אני פותר את הבעיה הזאת ? קיימים מפצלים לשקעים כאלה ? תודה מראש דוד
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-