אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי אומר שהוא באיזה חנות בעיר כרטיס מסך מקורר גז יש דבר כזה? אם כן מישהו יכול להביא תמונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 400 שקל ואני מחפש קחירור מעולה למעבד שייה גם שקט וגם טוב הרבה המליצו לי על TUNIQ TOWER 120 ורציתי לדעת אם הוא טוב ושקט? ואם יש משהוא יותר טוב ממנו ששווה להשקיע עליו?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש קירור למעבד יותר טוב? בחנות סקאי פי סי? לא איכפת לי שיעלה 50 שח יותר.
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש קירור מים של זלמן מאיפה אני יכול לאשיג צינרות אם יש בארץ
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
גלובלים הכוונה כמו הVF900 VF700 דברים כאלה. שזה מתאים להרבה סוגי כרטיסי מסך..
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעלות האלו..יותר מדיי אני חושב.. יש משהו מומלץ? בנוסף שאלה בקשר להתקנה: שמים את הקירור במקום המאוורר שיש עכשיו על המעבד זה כל הסיפור? תודה..
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום 8800GTS של MSI עשיתי לו OC ל 620/960 בנוסף הוספתי 2G זיכרון של OCZ עכשיו הבעיה היא שהטמפ של המעבד / לוח אם / ליבות קפצו באיזה 5-10 מעלות ממה שהיה וזה עוד בלי OC למעבד שלפני עם הכרטיס הישן היה לי OC הכרטיס שהיה לי לפני הוא 7600GT קירור מעבד AC freezer 64 pro מעבד amd 3800+ x2 לוח : asus m2n-e
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
טוב אז ככה......המחשב שלי הוא: AMD Barton 2500+ @@3200 Abit NF7 ver 2.0 Silenttower TT kingston 256x2 400Mhz 2.5 cas FX 5200 Asus אז ככה עשיתי אוברקלוקינג למעבד וזיכרונות ולכרטיס מסך ממזמן.....אבל לאחרונה החזרתי את המעבד לסטוק עד שהיגיע לי הסילנט טוואר..... עם הסילנט ב2500+ וב 1.6 בVCORE המעלות ללא מאמץ היו 47-45 אחרי אוברקלוקינג ל 3200+ והעלת המתח ל 1.725 ללא מאמץ 42-44....למה זה??
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
נראה לי שאין בכל זאת אבל אני שואל כי אם יש תוכנות שעושות פלאש לביוס דרך ה WINDOWS אז אולי יש האם יש תוכנה כזו ??? כי השקעתי הרבה כסף בזכרונות מהירים+DFI+סתפ איכותי זה יהיה בזבוז לא לנצל למטרות אובר קלוק
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד אינטל e4500 ולוח אם שאין לו אפשרות של oc יש איזושהי דרך שאני יעשה לו אוברקלוק כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך msi 8800gts 320 ועשיתי לו אוברקלוק מקסימלי ללא העלאת מתחים. אני רוצה "לסחוט" ממנו עוד קצת ולפי מה שהבנתי כנראה שצריך להוסיף מתח. מישהו מכיר תוכנה שניתן להעלות איתה מתחים לכרטיס בקלות יחסית? הגעתי לתדרים הבאים עם המתח המקורי של הכרטיס: מעבד - 634 שידר - 1600 זכרון - 958 על הכרטיס יש קרור של זלמן ובמאמץ הוא מגיע ל 56 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תוכנה שמגיעה ל100% מאמץ של המעבד...כדי לבדוק את הטמפרטורה במאמץ....נראה לי שהגעתי ל45...עם פנטיום 4 1.7 עם אוברקלוקינג ל 1.95...
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
האם יש תוכנה שבודקת את מהירות מאוורר המעבד, טמפרטורות המחשב וביצועיו?, או שיש תוכנה דומה לזו?...אם מישהו יודע בבקשה שיספר לי ואם הוא נחמד אז גם אפשר להביא לינק תודה רבה! ;D
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
כאייקון, באיזור ההתרעות ליד השעון, ושלא תשקול הרבה?
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ראיתי את זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=32032 ולחברה של הלוח אם שלי אין כזה או שכן ואני לא יודע!! בבקשה תעזרו לי למצו תוכנה כזו
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
-
זוכרים המהרה ושיפוץ ל MSI G3TI200 אז סוף סוף כבלתי בחזרה את הכבל של המצלמה שלי ויש תמונות!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אתמול קיבלתי את המעבדE5200 אז הגעתי איתו ל3.3יציב במתח של זכרונות 1.9 ושל מעבד1.150 יציב למשך שעה . עכשיו ברגע שהעלתיאת המהירות ל3.4 פתאום התחילו להיות בעיות מתח הזכרונות עלהל1.94 ומתח המעבד ל1.18 וזה מסרב לעשות בדיקה לשעה הנה תמונה :
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ראשית אף פעם לא עשית אוברקלוק אז רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות לגבי המעבד והלוח האם. דבר נוסף רציתי לדעת עד בערך לאן אני יכול להגיע ישלי גם קירור MUGEN3 בנוסף רציתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי sapphire hd 7850 אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לבצע OC לשניהם
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקרון כבר רשמתי את כל תהליך ה OC שלי בת'רד אחר כאן של "המלצה לקירור.." שפתח WIZI שאיכשהו התגלגל לפוסטים שלי על ה OC.. אז החלטתי לפתוח ת'רד חדש משלי כי אחרת גולשים פשוט לא ישימו לב לשאלות שלי שם.. אתמול קבלתי את ה X2-3800 מסטפינג E6 החדש שלי ולאחר שקניתי לו גם FREEZER 64 PRO התחלתי איתו ב OC. הרמתי אותו ל 2400MHZ והרצתי ORTHOS לחצי שעה בערך (מתח סטוק) והכל עבד לי יופי ללא שום שגיאות.. הטמפ' שלו נעה סביב ה 50-51 מעלות בעומס מלא ובמצב מנוחה בין 32-34.. החלטתי לבדוק אותו על תדר יותר גבוה והרמתי אותו ל 2700 (מתח נקבע בלוח ל 1.375V) הטמפ' לא ממש השתנו וגם כאן הוא הגיע למקסימום של 52 מעלות כאשר רוב המוחלט של הזמן הוא על 49-50 מעלות.. ברגעים אלו ממש ה ORTHOS רץ …
-
- 77 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי חברים ראשית זה המפרט שלי לוח אם Asus P5kc כ. מסך Zodiac 8800GT512 מעבד quad q6600 ספק כוח corsair 450W מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade מארז Saggita זה בעקרון הרוב לא אתאר את הכל.. העניין הוא שאני משחק במשחק או עושה איזו פעולה אינטסיבית במחשב הטמפ' של הכ. מסך עולה ל- 89 ואף 91! השאלה אם זה תקין ? היו לי מספר מסכים כחולים ברגע שהמחשב נתקע עשיתי את הדברים הבאים שידרגתי את הביוס, שידרגתי את הדרייבר של ה. מסך ואף שנמכתי אותו וכו.. אני אובד עצות יש לי עדיין אחריות על הכ. מסך השאלה אם יחליפו לי ?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-