אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלומות פורום OC וקירור קיבלתי לפני יום את המחשב החדש שלי ואני צריך עזרה בלעשות OC לזכרונות למעבד ולכרטיס-מסך אני רוצה שאולי אם מישהוא יוכל להמליץ לי על תוכנות לOC ו\או תוכנות לבדיקת יציבות לאחר ה OC אני לא מעוניין בדברים מטורפים שיכולים להמיס לי את החומרה אלה רק טיפה כדי להרגיש שיש תמורה לכסף הנה המפרט שלי וגופי הקירור שלי: --------------------------------------------------------------------------------------------- AMD X2 4400+ Toledo - 939 - E6 @ Zalman CNPS9500LED Mudhkin Redline 4000 DDR500 2-2-2 @ 512x4 Gainward Geforce 7800GTX @ Zalman Fatalit1y GPU cooler W.Digital Raptor 74.Gb Tagan EasyCon 580W PSU -----------------------------------------------------…
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מי שיש לו סיבה או הסבר טוב או משהו שהוא לא מסכים איתו יכול לשלוח לי בפרטי תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי יש לי זיכוי של 300 שקל בזיגזג ואני צריך לקנות 4 מאווררים חזקים אבל שיהיו ברעש סביר. כי היה לי sf2 blue led והוא רועש בטירוף, והפוטצוימטר שלו לא עובד. אז אני צריך 4 מאווררים שהיוי ברעש סביר, ואני חייב לקנות בזיגזג. תודה מראש install
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שאר המפרט עוד לא ידוע חוץ מהמעבד שהוא I5. אני עוד לא מבין גדול באוברקלוק ואני רוצה שהמחשב החדש יהיה מותאם לOC שאני יעשה בעתיד. אני יכול לקנות את הזיכרונות במהירות הזאת ספציפית במחיר טוב, השאלה אם בכללי הזכרונות האלו לא יגבילו לOC בינוני של נגיד 3.2~3.5 ואני יכול להיות רגוע?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מסתבר ש AC Freezer 7 Pro Rev2 לא נכנס במארז ANTEC NSK2480 . אני מחפש מאוורר אחר (עד 100 ש"ח). Freezer 7 LP יספיק לE6300?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1) אני מנתניה, אז חשוב לי שהחנות תהיה רק מנתניה. אך ורק. (גיבור מחשבים זו לא תשובה, התקשרתי והם אומרים שאין במלאי) 2) אם אתם לא יודעים, אז אולי אתם מכירים חנות שמוכרת את המשחה, חנות לא מנתניה, שאפשר להזמין ממנה את המשחה במשלוח? 3) ואם אתם לא יודעים לא את זה ולא את זה, אתם ממליצים על משחה תרמית אחרת??
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לשאול מאיזה צד של הדיסק הקשיח נפלט מרבית החום ? מהצד העליון (חלק מתכתי) ? או מהצד התחתון (חלק אלקטרוני) ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לאחר OC הכי יציב שיכולתי ו10 סיבובים של 3DMARK03 הגעתי לתוצאה מדהימה!! 4000 נקודות ב 3DMARK 2003!! http://service.futuremark.com/compare?2k3=1337794 אז מה אתם אומרים ? ;D
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד P4 3GHZ ואני רוצה לקנות לו קירור... חשבתי בכיוון של: Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan רציתי לדעת איך הוא ואולי לקבל ממכם חוות דעת. האם הוא כבד ולא יעשה בעיות? תודה, דוד.
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 7600 גי טי של גין וורד אפילו אם אני מעלה לו מגהרץ אחד יותר המסך עושה פוסט ומייד חוזר לתמונה מלאת ארטיפקטים ותקלות ריסט חובה לא ניתן לתקן בשום צורה אחרת הדריברים הם הכי עדכניים והטמפרטורה היא 46 ללא מאמץ במאמץ 56 מישהו ניתקל בבעיה זו או במשהו דומה ומצא פתרון אני ישמח לשמוע תודה מראש לכול העונים דרך אגב קורס במבחןhdr האחרון ב3dmark 06ללא שום קשר לאוברקלוגינק
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש והחלטתי לקנות מארז זול להתעלל בו קצת... אני מתכנן לקנות את המארז הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd1035676505.htm Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case למי שאין כח להיכנס ללינק זו גרסאת הTower של הקומפיוקייס הפופולרי... אה וגם אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי איזה 3-4 מאווררים ג'נריים שלחלק אין בכלל חיבור מולקס מקבלים אותו עם מאוורר 120 מ"מ באחורי המארז. מקדימה יש מקום לעוד שני מאווררי 80. אני מתכנן לעשות לו חלון (יש לי את הכלים המתאימים). איזה עובי פרספקס כדאי? אבא שלי השיג לי לוח של 45x45 בעובי 4 מ"מ... זה סבבה או עבה מדי? אני מתכנן גם לשים קתודה ירוקה... יתאים לשחור של המארז אני צריך קירור טוב על כרטיס המסך (הוא די…
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לספק כוח יש לי ספק ג'נרי 300 (Eagle אם זה עוזר למישהו) וסנדרה טוען שהוא נמצא ב 82 מעלות (אם הבנתי נכון) המחשב יציב כמו סלע לא עושב בעיות אבל מה שלא עשיתי זה נשאר במעלות האלה עכשיו השאלה היא האם זה הגיוני בכלל טמפרטורה כזאת לאורך זמן בלי נזק או שיכול להיות שזה איזושהי טעות? נ.ב. לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים ובסוף החלטתי שזה בעיית קירור אז שמתי כאן
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז שיפרתי כמה דברים וסידרתי מהפעם הקודמת גם יש לי כלי חדש דרמל שבקרוב תתחילו לראות דברים על רמה. התמונות לא יצאו הכי טוב כי המצלמה לא שלי ואני צריך ללמוד לצלם איתה :-\ אבל אני בטוח שתקלטו את הרעיון. תודה לאבנר שעזר לי עם החור והמאוור למטה. http://photos.walla.co.il/carter3
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כסף ודוד שלי מהולנד יכול להסיג לי את הדברים הבאים... מעבד חדש 3.2c 800fsb או את הקרור מיים הכי טוב שיש עכשיו. טוב אז ככה, מה שאני חושב זה לקחת את הקרור מיים שהוא "Silverprop" http://www.tweakers.net/reviews/438/4 כמו שרואים פה, הוא פשוט מזיין את ה waterchill שנחשב למשהו טוב, למשאבה של סילברפרופ תוחנת 1200 ליטר בשעה.. בכל מקרה, כל זה לא פחות מ 1500 שקל (בערך) עכשיו יש לי אפשרות נוספת לקנות מעבד חדש באותו מחיר 3.2c . מה עלי לבחור? יתרונות: " קרור מיים: ההתרונות שלו הם שאני יכול להגיע לאוברקלוק מרשים, וגם להוסיף עוד בלוקים לכרטיס מסך וככה לשפר יותר את הביצועים, בלי לשקוח שבעתיד אני תמיד אוכל לקנות בלוקים של מעבדים מתקדמים וככה תמיד להיות בטופ. מעבד חדש: אם אני יקנה מע…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, אני באמצע הרכבת הקירור ל8800GT שלי ואני לא יודע איפה ובאיזו צורה בידיוק אני צריך לשים את הקירור למתחים...את הזיכרונות כבר עשיתי... אם למישהו יש תמונה איך בידיוק שמים את הקירור למתחים זה יעזור לי מאוד...(שמתי רק 2 בינתיים מתוך 4, את האחרים אני לא מבין איך לשים כי הם לא ישבו טוב אם זה איך שאני חושב שזה..) דחוף! תודה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך מעלים מהירות למאווררים שבמארז יש לי את התוכנה SpeedFan אבל אי אפשר לשנות את המהירות איתה האים יש תוכנה כמו RivaTuner שאפשר לכוון את המהירות כי היא מכוונת רק את המאוורר של הכרטיס מסך המאווררים אצלי על 1500rpm
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תראו קודם כל תודה רבה שנכנסתם להודעה לנסות לעזור יש לי בקשה אנשים בקשר למאווררים שלי במחשב אני לא יודע איך לסדר אותם הכנתי בצייר תמונה של המארז שלי עם איפה יש לי מאווררים ואני מבקש ממכם אם תוכלו לעזור לי בסידור שלהם איזה מהם יכניס או יוציא הנה התמונה: מידות של המאוורר העליון הוא 11X11 c''m הבאתי אותו מהעבודה של אבא שלי יש לו כוח ועוצמה חבל על הזמן הוא מחובר לחשמל רגיל אנשים ולא דרך הלוח אם של המחשב לשקע רגיל המאווררים האחוריים יש לי 2 והוא במידה של 8X8 c''m והמאוורר הקידמי אני קיבלתי אותו עם המארז ואין לי גישה לשנות או להפוך אותו הוא מכניס אוויר אשמח מאוד אם תגידו לי איזה לסובב תודה רבה לעוזרים גיא
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://news.softpedia.com/news/Hardcore-Computer-Unveils-Submersion-Cooled-Desktop-PC-96210.shtml
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
היי אני חייב ממש דחוף סינק ממש טוב למעבד 2.6 ht socket 478 אין לי הגבלת מחיר צריך משהו הכי טוב שיש בארץ כי המעבד מגיע ל 60 מעלות והמארז ממש רותח ניסיתי הכל ניקיתי אבק , סידרתי חוטים ועדיין זה רותח, שאני יושב ליד המחשב אני מרגיש כמו בתנור אני חייב סינק טוב ממש טוב וגם אם אתם חושבים שזה משהו אחר אז בכל זאת תביאו לי סינק טוב וחשבתי על CoolerMaster jet 4 או Thermaltake Spark 7+ מה יותר טוב ומה הסינק למעבדי אינטל הכי טוב בארץ עריכה: סידרתי לו עכשיו את המאווררים והמעבד בחום של 56 מעלות זה עדיין חם אני חייב סינק חדש תודה מראש לעוזרים install
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר דבר קטן, האם ניתן להמהיר לוח אם של IBM??
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי את המארז של THERMALTAKE XASER 3 עם ה-7 מאווררים(מעבד AMD2000 לא זה עם ה- מיקרון,וולקנו 9) הטמפ' שלי הם סביב ה-50-60(כבר מרחתי משחה מחדש פעמיים). המאווררים הכתומים של THERMALTAKE שבאים עם המארז הם ממש אבל מסכנים אז השאלה שלי היא האם יש כאלו(של אותה החברה שעושים עבודה קצת יותר טובה?(וזה לא קשה בכלל). האם אלו מאווררים יותר חזקים---> http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לא מצליח לעבור את רף ה- 3.67@3 במעבד Northwood על קירור ביג טייפון. הטמפרטורה נשארת במנוחה 30 מעלות, במאמץ 41. זכרונות G.SKILL בדואל (PC-3200) ספק פאוארסטרים 520 של OCZ לוח P4800 SE יכול להיות שהגעתי לגבול של המעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אחרי שביצעתי הזמנה על מחשב מIQPC , גיליתי שנגמר להם הTuniq Tower , ולפי מה שהבנתי מדובר בבעיה שלא תפתר בקרוב. השאלה היא מה אני יכול לקחת מהם במקומו ? איך הScythe Ninja Rev B למשל? מעניין אותי מבחינת רעש וביצועים. או שאולי שווה לחכות חודש + בשביל הטוניק?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מארז COOLERMASTER 370+ עם שני מאווררים 120ממ. את המאוורר הקידמי אני רוצה להחליף לאחד עם לד (בשביל היופי בלבד http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9839)אז את המאוורר שנמצא שם עכשיו חשבתי לשים בתחתית המארז שיכניס אוויר לכרטיס מסך אבל הלוח שלי הוא זה :http://www.msi.com/product/mb/H61M-E23--B3-.html#?div=Detail וכתוב שם שיש לו תמיכה רק עד שני מאווררים ATX 24-Pin power connector - 4-pin ATX 12V power connector - CPU x 1 / System x 2 FAN connectors - CD-in connector - Front panel audio connector - Front panel connector - 1 x chasis intrusion connector - 3 x USB 2.0 connectors - 4 x Serial ATAII connectors - 1 x Clear CMOS jumper - 1 x SPDIF-out connector - 1 x TPM module co…
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-