אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מחשב עם מעבד P4 prescott 3 ghz על לוח אם MSI 865PE neo2-v . המאוורר של המעבד מרעיש בצורה מחרידה (רוב הזמן נע במהירות 3500-4000 RPM כאשר מעבד בטמ"פ 42 מעלות) . כרגע המאוורר המותקן הוא מאוורר מקורי ( מדבקה של אינטל עם חותמת של sanyo denki C33218-002 ) מעוניין בהצעות לשיפור המצב כך שהרעש יהיה נסבל. א . איך אני בטוח שהמאוורר החדש יתאים ונכנס במארז? ב. האם המאווררים באים עם heatsink אם בנפרד ? ג. היכן בארץ ניתן לרכוש מוצרים כאלה ? בקיצור אני לא ממש מבין בתחום ומעוניין בפתרון זול(עד 180 ש"ח) ופשוט שיתן לי רמת רעש נמוכה יחסית למצב בנוכחי. תודה
-
- 11 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המעבד מגיע ל 50 מעלות במנוחה במאמץ עובר את ה 50 מגיע ל 60 לפחות ! עד עכשיו חשבתי שזה בגלל שרק בחוץ 30 מעלות חם אש אז המעבד מתחיל רק מי 30 ועבודה וזזה אז המעלות נרמליות מה אתם אומרים ? יש לי וולרנו 12 ומארז גדול מאוד של http://www.pch.co.il/docs/pd538841682.htm מה אתם אומרים אני צריך לשפר ? יש לי 500 שקל והרעש פשוט מעצבן אותי אולי יש מצב לקירור במיים ?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הzalman cnps7000b-cu ורציתי שתתנו לי דעות עליו........ אתם חושבים שהוא טוב? הוא ברמה מספיק גבוה בשביל אוברקלוקינג? האם בגלל המשקל הרב שלו (753g) כדי לי לא לקנות אותו.........?הוא יכול ליפול לי בתוך המארז או שהוא אמין ואין לי מה לדאוג? ואם יש עוד מידע שכדי לי לדעת עליו אז בבקשה תגידו לי.......
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש את המאוורר הזה לAMD64? אני מפחד שהטכנאים בחנות ירכיבו אותו לא כמו שצריך....האם יש בסיס לחששותי? איזה קירור אחר של TT הייתם ממליצים?
-
אז ככה -קניתי תמארז הזה חבר שלי חיבר לי את הכל והכל עובד יפה ויש לי שאלה על הצג שמראה את הטמפרטורה אצלי הוא מוצג כ Faherenheit איך אני עושה שהוא יוציג ב Celsius? ועוד דבר יש לי חוט שיש לזה שהוא ה- "חיישן" איפה צריך למקם אותו ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מה הטמפ' המומצעת של הארדיסק ! תודה לעונים , רק רציתי לציין שהארדיסק שלי נע בין הטמפ' 30 במצב הטוב ל- 35 - 43 גג ( האם 35 ומעלה זה יותר מידי בשבילו ? ) את הפרטים לגבי הארדיסק אתם יכולים לראות למטה ... | | | | | | | | | / | \ / | \ / \
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. במעבדי אינטל ישנו הדבר שנקרא FSB שבמעבדים נעולי מכפלה צריך להעלות אותו כדי לבצע OC למעבד עכשיו בגלל שבמעבדי AMD החדשים, משולב בקר הזכרון על המעבדים עצמם, השאלות שלי הן: האם יש ל AMD בכלל FSB? אם לא, אז איך בדיוק מבצעים OC למעבד AMD נעול מכפלה? איזה פרמטר צריך להעלות? ועוד שאלה קטנה.. מתי יודעים שצריך להעלות את המתח לחלק? [לאחר OC]?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את ה- Thermalright SP-94 עכשיו אני לא יודע איזה מאורר כדי לי לשים עליו... חשבתי כל ה- DELTA 80mm מה אתם אומרים ? אין מאוורר אחר שמשתווה אליו בערך ויותר שקט? ואם אני ישים את ה- Zalman CNPS7000A-Cu מה יותר טוב? הוא או ה- SP-94 ? יש הבדל משמעותי או מעלה שתיים?
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי פה גוף קירור עם מאוורר שלקחתי מחבר ואני רוצה לשייף אותו כדי שיהיה חלק ומבריק (גם בשביל הפוזה ) ושיקרר יותר טוב. המאוורר הוא 40 מ"מ וצלעות הקירור או מה שזה לא יהיה בערך 60 מ"מ. באיזה נייר שיוף אתם ממליצים לי להשתמש? יש לי Sapphire 9600XT ואני מתלבט אם לשים את זה עליו (על החלק האחורי של ה- PCB, מעל הליבה), אם כן אז איך לעשות את זה בלי לקצר את הכרטיס? או לשים את זה מעל אחד ההארד דיסקים (אבל אני לא יודע במה זה יועיל בדיוק....) מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בתקציב של 3,000 ש"ח לשילוש בלבד, איזה שילוש של לוח-מעבד-זיכרון טובים ל-OC הייתם קונים? אני בכיוון של AMD, אגב. ושאלה: מה ההבדל בין AXP "רגיל" ל-AXP MOBILE?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 ראיתי כמה דעות עליו פה באתר אבל אני שואל את :עצמי למה לא בעצם? המערכת עולה 500 שקל עושה עבודה של מאוורר ב 400 שקל אז למה לא? זה אומנם לא מערכת מקצועית . לא מקפיא את המעבד. אבל עושה את העבודה
-
- 12 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קנייתי מאוורר GLACIATECH 120 MM והאני קודח חורים ומחבר אותו בצד השמאלי של המחשב השאלה שלי היא איפה כדי למקם אותו? מול המעבד? מול הכרטיס גרפי? או באמצע שיקרר גם וגם ואולי גם את הלוח וההרדיסקים (מארז ג'נרי מאוורר 80מ"מ מאחורה ו-80 מ"מ למעלה) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי INTEL P965L. אני מצאתי את 955 ו 975. מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ונתקעתי עם ה OC שלו למרות שאני חושב שאפשר להמשיך איתו עוד. המפרט המלא שלי בפרופיל אבל בקיצור Intel Core 2 Duo e6300 gigabyte 965p ga-ds3 (Bios F10) 2x twinmos 1024mb 667mhz Antec Sonata 2 - 450w PSU Arctic Cooling Freezer 7 pro עכשיו, כרגע אני רץ על 420FSB מה שנותן לי 2940mhz על 1:1 עם הזיכרונות, והעלתי רק את המתח של הזיכרונות ב 0.1v בתזמונים 5-5-5-15 הטמפרטורה במנוחה של המעבד היא 35, במאמץ כמעט מגיע ל 55 ואני , הציפסט על 42 במנוחה ובמאמץ וכרגע המחשב יציב (6 שעות של prime95 בלי תקלות) עכשיו, ברגע שאני מנסה להעלות עוד את ה FSB המחשב לא עולה בכלל, ניסיתי להעלות את המתח של הזיכרונות ושל המעבד וזה לא שינה כלום. יש למישהו הצעות\הע…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
אני מחפש קירור חזק וטוב ל - X1900XT 512MB + אוברקלוק מתוכנן. והשקט הוא גורם דיי חשוב לי ! השאלה כמה כבר ה - VF900-Cu מרעיש ...? בחרתי את שאר חלקי המחשב בין היתר לפי פרמטר השקט כי הוא חשוב לי. האם זה ממש מורגש בנוגע ל - VF900-Cu ?! ושעדיף ללכת על ה - Accelero X2 שלפי מה שהבנתי פחות טוב ...
-
- 12 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://tinyurl.com/y38vxl מנצח בהפרש קטן את קירור הסטוק של הX1950XTX כשהאחרון מכוון על 100%, הישג לא רע בכלל החסרונות היחידים הם המחיר הגבוה (49$ MSRP) יחסית לקירורי VGA מתחרים וחסימת הסינקים לזכרונות (בחלק מהכרטיסים) נמתין לביקורות נוספות אבל מה שבטוח בינתיים HR-03 נראה טוב מאוד
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רכשתי היום לוח ASUS ומעבד 531 3000-800-1024 ( פנטיום 4 ) הדלקתי את המחשב והוא אראה לי טמפרטורה שבין 40-50 מעלות ... זה תקין ? תודה .. נ.ב. יש הבדל בין לוח ASUS ל ECS חחח זה באמת לוח טוב ;D
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ב CCC 5.13 היה אפשר לעשות OC... הורדתי 6.1 ואין לי שם את האפשרות הזאת שם.. מישהו יודע למה??
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
סליחה על הכותרת הלא עניינית. אני חדש פה ואין לי מושג בכל הדברים האלה,התחלתי לחרוש פה על נושאים וזה מעניין מאוד,הבנתי שיש אפשרות להפוך את הכרטיס שיש לי(NX6200MSI)ל6600 ואפילו GT(למרות שזה נראה לי בעייה) אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
Gigabyte Liquid Cooler GHWIU01 יקרה יותר ברוב החנויות חוצ מפנדה ואילו Thermaltake BIG WATER 745 זולה יותר ממנה אבל בפנדה יקרה יותר בזמן שTT יותר חזקה מהגיגה בייט.... יש למישהו הסבר לכך?
-
- 11 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירקתי היום את המאורר בכדי לנקות אותו מאבק, ובדרך לראונה ראיתי שיש סדק על המאורר.... האם אפשר לבקש להחליף מאורר? קניתי את הקירור מ"פנדה" ניראה לי בחודש 10. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, סילחו לי על שהשאלה באנגלית - פשוט לא היהי לי כח לתרגם אותה (שלחתי אותה ל- ANTEC). My system is build from: 1. Antec P182 case 2. ASUS P5K deluxe motherboard 3. Intel E8400 CPU 4. Arctic cooling Freezer 7 Pro CPU cooler - blowing front to rear at ~1000RPM. I have been using the P182 case with 3 case fans (REAR, BOTTOM, MIDDLE) all on slowest speed until yesterday - and got temperature reading of 42C for CPU and 38 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). Yesterday I added the fourth TOP fan (blowing air out of the case) also at low speed and got temperature reading of 48C for CPU and 45 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). How …
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ברשותי לוח P35-DS3L של ג'יגהבייט. אני יכול לשלוט דרך SpeedFan על מהירות המאוורר שעל המעבד. אך מחוברים ללוח עוד שני מאווררים. אחד של הספק כח (מפרט בצד) ואחד של מאוורר שמוציא אויר Silent Wheel. מקודם הפעלתי 3DMARK06 ושמתי אופציה שישמור לוג של מהירויות המאווררים. ושמתי לב שהמהירות של אחד משני המאווררים עולה תחת מאמץ. עכשיו סתם ככה הRPM שלהם אחד 1070 והשני הוא זה שהמהירות שלו משתנה הוא 1274. היא עולה עד ל1400 במאמץ. בדקתי באתר של ThermalTake מה המהירות סיבוב של ה-SilentWheel שהרי זהו המאוורר שמוציא אצלי אויר מאחור. וכתוב שם 1400 בערך. אז אני חושב שזה המאוורר הזה. השאלה האם אני יכול לשלוט בו שישאר 1400. כי גם כשהוא עולה ל1400 לא שומעים אותו אז אני מעדיף שהוא ישאר במצב הזה. תוד…
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-