אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז תתקנו אותי אם אני עושה טעיות ודברים אסורים,עכשיו השאלה שלי אליכם יש לי מעבד אינטל 3ghz פרסקוט ורציתי לשאול אם 45 מעלות במצב מנוחה ו60 מעלות במאמץ(100%) אחרי הרבה זמן!! האם אלו טמפרטורות נורמליות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כזה משטח לעכבר מפרספקט (או איך שרושמים/אומרים את זה) היה פעם באתר אחד שעשה את זה והכניס נורת ליד פנימה.. אז שאלתי היא מה שאני צריך לעשות כדי לעשות את זה זה לקדוח חור קטן ולהכניס את הנורה פנימה ואז כל המשטח זוהר כזה? כיזה לא בעיה לעשות אבל אני לא רוצה סתם לעשות את זה עם זה לא מאיר ואם לא ככה עושים את זה אז אולי איך עושים את זה.. וצריך ליד חזק ?? שנותן אור חזק?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה סינק? ולמה צריכים אותו במחשב שלנו? בתודה מראש לעונה
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני קורא לי נושאים ומשותת לי פה ושם... ואני לא מוצא נושא אחד שמדבר על האצת משהו מלבד המעבד וכרטיס המסך(בטח עוד כמה דברים אבל לא משנה). מישהו כאן יודע איך לעשות oc למודם, למהירות גלישה מהירה יותר? (מצטער על הפתיחה המיגעת של הנושא)..תודה..ניר. אהה ודבר נוסף.. מה ההבדל בין fsb למהירות באס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוחצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4630 האם הוא טוב לא בשביל אוברקלוק סתם בשביל שהמחשב יפעל על טמפרטורות נמוכות יותר ואיפה אני יכול לשים אותו אני יכול מעל לכרטיס מסך או שעדיף מתחתיו? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות ברשותכם: 1. אם אני אשים את הקירורים הללו על הזיכרונות, האם זה יתן לי יתרון בפריצת ה-OC שנתקעתי בו (3440MHz)? 2. איך אני מסיר את גופי הקירור שיש לי כבר על הסטיקים שלי (Corsair XMS2)? 3. האם מספיק רק שני גופי קירור לכל ארבעת הסטיקים שיש לי, או שצריך עוד שתיים כאלו? ייתכנו עוד שאלות בהמשך, תודה!
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שרת 1U מעבד : core 2 duo e6660 socket 775 לוח אם של asus 2GB ddr 2 320GB sata 2 של וואסטרון דיגיטל.. מארז 1U ספק 250W יש לי בעיה חמורה עם הקירור של השרת , על המעבד יושב מאוור של THERMALTAKE 1U 775 . הרצתי תוכנה לבדיקת קירור , והמעבד שלי בשעת עומס עומד על חום של 80 - 85 מעלות וכאשר המחשב לא תחת לחץ הוא עומד על 60 -64 מעלות. לפי מה שזכור לי המאורר מסתובב בין 4300 - 4700 rpm כאשר הוא נוטה לכיוון של 4300 הבדיקה הזאתי נעשתה כאשר השרת היה פתוח , אני לא בדקתי כאשר המארז סגור. מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, קניתי מחשב חדש לא מזמן (נמצא במפרט שלי) עם Antec Sonata כי אני ממש צריך שקט... המחשב פועל ואומנם הוא לא רועש בכלל אבל זה לא השקט שציפיתי לו אחרי שקראתי כמה ביקורות מצויינות על המארז. הנה כמה נתונים מ AIDA32 שאוליי יעזרו: Temperatures Motherboard 26 °C CPU 27 °C Cooling Fans CPU 2700 RPM Chassis 1350 RPM זה על מצב של דיי מנוחה, לא ראיתי את הטמפרטורה עוברת את ה 33-35 אף פעם עדיין. אני חושב שמה שעושה את רוב הרעש זה המאוורר של המעבד, אז רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר להנמיך את המהירות שלו, לכמה אפשר, ואיך? עוד בעיה שיש לי זה שמדיי פעם המחשב בודק אם יש דיסקט בכונן פלופי שזה דיי מעצבן... יש דרך לגרום לו להפסיק לעשות את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1. האם אוברקלוק מסכן את חיי המחשב וכרטיס המסך בהרבה אחוזים? 2.מהם המספרים המדויקים לאוברקלוק ל9550
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
א. מה אפשר לעשות עם מאורר בערך 2X2 ב. איך יוצרים במארז אפקט של מראה ?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה מה זה כל דבר... כאילו להתאים לתמונה אפשר פשוט לכתוב על התמונה. תודה רבה !!!!! הרשימה: Capacitor (C1): 10µF, 16V Capacitor (C2): 100nF Resistor (R1): 4,7kOhm Diode (D1): 1N4148 IR-Receiver (IC1): TSOP1838 (by Vishay) Voltage-Regulator (IC2): 78L05, 100mA, TO-92(package) Connector: RS232, female, 9pins Case: suitable for the connector Shrink Sleeve: As tin as possible Copper wire התמונה:
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
במקום להרוס אותו :AR15: אפשר לנצל אותו לימי הקיץ החמים האלה.... קונים דבק דו צדדי מדביקים פס באורך המאוורר על המסך או גוף יותר קרוב אליכם.. קונים כזה SET לבטריות... כמו שיש בבצפר... צריך שיהיה 12 וולט ואם רוציםאפשר לקנות מתג און אוף... ונהנים מרוח... במיוחד אם יש לך וולקנו או אס אל קיי מיותר עריכה : אידיוטי אבל חמוד
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד כמה ימים קונה Athlon XP 1800 ואני די מפחד מבעיות ההתחממות של המעבדים האלה. אז חשבתי גם להזמין ישר HSF טוב. אני רוצה HSF טוב וחזק שיוריד טוב את הטמפרטורה אבל הכי חשוב שיהיה שקט. יש הצעות?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה גדולה, פירקתי את הקירור שלי מכרטיס מסך 9800GTX , אבל את הסינקים אני כבר לא יכול להחזיר לזיכרונות של כרטיס המסך, הדבק כבר לא שווה, מה אני עושה עכשיו, אני לא יכול להחזיר לשימוש את הכרטיס כך ללא הגנה על הזיכרונות, מבקש את עזרתכם ברעיונות. בתודה רוני
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לוח אם ABIT IL9 PRO מעבד -E6300 זיכרון 4GB 667 יש אפשרות לבצע OC אם כן מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי, סתם כדי להמהיר אותו קצת. השאלה האם יש פוטנציאל בחומרה הזו asus p5kpl-cm E5200 Kingston 1GB DDR2 667Mhz Kingston 2GB DDR2 800Mhz axle 9600GT 1GB הבעיה שנראית לי היא הספק כוח EZCool 400 אני אוכל להעלות מתחים עם כזה ספק? הכל עם קירור סטוק שמגיע עם המוצרים. למרות שהטמפ' לא נראות לי כאלה גבוהות. המעבד נמצא בדר"כ על 45 +- מה נראה לכם יגביל אותי ראשון?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן חברה ! הגיעה אלי הערכת קירור מים וחסר לי פיטינג אחד בגודל ID1\2" G1\4" יש מצב שיש למישהו אחד מיותר שהוא יכול למכור ? אני גר בראשון, נייד עם רכב. 0544961733 מתן. אודה למי שיהיה מוכן למכור ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מתעניין על הלוח ואני קראתי ברשת שיש בעיה לעבור איתו את 220 FSB . האם למישהו יש את הבעיה או למישהו יש את הלוח והצליח לעשות לו OC
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לקנות כזה? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אם יש לכם בבקשה תפרסמו. כי אני מנסה לעשות משהו קצת יותר גבוהה מ 2.25 ghz ואם אני מצליח יותר אז הwindows לא עולה לי אני מכוון את המכפלה ל 22.5x שזה בעצם הכי גבוהה ואני שם את המהירות על 150mhz ויותר מזה הוא פשוט לא מעלה את הwindows. אז אם למישהו יש עצות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כי אני ממתין כבר מעל חודשיים להזמנה שלי מPANDAS (כבר הזמנתי מערכת דומה בעבר וביטלתי אחרי חודש וחצי מרוב ייאוש). הם טוענים עד 21 ימי עסקים לאספקה, אבל בפעם השניה זה לא קורה אז אני מחפש אלטרנטיבות. אני מניח שבעייתי להזמין את המוצר (מוצרים אחרים שקיבלתי הגיעו מהר וללא בעיה) אבל אם לא יכולים להביא אז שיורידו את האופציה להזמין! המיואש...
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מתכונן לבצע OC וברצוני לדעת מה גבול הטמפרטורה להגדיר לו. זה לקוח מהמדריך ל-OVERCLOCKING הצעד הבא הוא להגדיר את ה-Shutdown Temperature בתפריט ה-PC Health בביוס. אפשרות זו נועדה להגן על המחשב על ידי כיבויו כאשר המעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת. עבור מעבדי Athlon 64, לדוגמא, טמפרטורה של 60 מעלות היא גבוהה מאוד ולכן נגדיר את הביוס לכבות את המחשב בטמפרטורה זו (עבור מעבדי Penium 4/D מסדרות 6x0 ו-8xx הטמפרטורה המקסימלית היא 66 מעלות ועבור סדרות 6x1 ו-9xx הטמפרטורה היא 80 מעלות). מאיזה סדרה, E4300...?[br]פורסם בתאריך: 24.05.2007 בשעה 22:40:48 :s05:
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
צורפה תמונה אני לא יודע למה זה ב70 מעלות ומזה לעזעזל אני רק יודע שהמעבד נמצא על 33 מעלות עם קירור סטוק ויש לי מארז עם זרימת אוויר מצויינת [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עוד חודש (אם לא אמרתי את זה כבר 10,000 פעם...) והמפרט מוכן , הדבר היחיד שעוצר אותי מללכת לחנות ולהזמין את המפרט זה שהVX הידוע לשימצה כקרור מעולה לא יצא עדיין בארץ , עכשיו כמו שאמרתי בכותרת , אני רוצה לדעת (אם מישהו יודע) מתיי הוא יוצא בארץ , כי לא ראיתי אותו עדיין אפילו למכירה מוקדמת
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-