עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הרצתי בידיקה בסנדרה >> וזה מה שזה כתב לי Warning W2518 - Mainboard temperature is too high (i.e. over 50ºC). This should appear only if the mainboard has a temperature-monitoring sensor installed. Fix: Power down the system immediately. Open the case and check that all the fans are working and check whether components are unusually hot inside. Make sure the components have good all-round ventilation. Use more fans if required. האם להתיחס לזה ברצינות? יש לי 2 מאווררים במארז של 120MM החום של המעבד הוא בערך 27 - 30 מעלות מה אתם מציעים ? THX

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by zzrxox,

עקב מחסור בטוניק ואילוצים שונים אני איאלץ לקחת את הנינגה פלוס ( בא עם מאוורר 120 ),הוא יקרר את ה - E6400 על לוח P5B DX שאמור לעבור אוברקלוק רציני למדי ( המטרה להגיע לאיזור ה - 3.5-3.4 GHZ ),שתי שאלות : ראשית,האם הוא מחליף ראוי ויעשה את העבודה כשורה ? שנית,ממה שהצלחתי להבין מה - MANUAL לא הייתה שום התייחסות לגריז טרמי בהרכבה,האם אני יכול להבין שכבר יש עליו גריז או שצריך לקנות בנפרד ואם כן מה מומלץ ?

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by parlux,

יש לי לוח אם של ASUS P5GC-MX/1333 ומעבד P4 3200GHz עכשיו אני ניכנס לאיפה שעושים אוברקלוק למעבד ואין אפשרות לעלות את המתח של המעבד תיראו כמה אפשרויות יש לי ב bios אה ואמורים לי לילחוץ Ctrl F1 זה לא עושה כלוםם!!! התמונות גדולות אז הבאתי את הלינקים לתמונות. תמונה מספר 1 http://img413.imageshack.us/img413/4209/26323607sk4.jpg תמונה מספר 2 http://img261.imageshack.us/img261/3010/97717941mu9.jpg תמונה מספר 3 http://img261.imageshack.us/img261/1439/51831752eh1.jpg תמונה מספר 4 זאת תמונה אחרי אוברקלוק למעבד אם אני מעלה יותר מ 220 המחשב קורס יש לי ספק כוח של 400W EZCOOL אבל זה לא קשור. אני צריך לעלות את המתח של המעבד ואין לי את האפשרות הזאת ב bios והכרטיס מסך שלי לא מחובר למתח הוא…

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  4. היי בתוכנת CPUZ מופיע תחת CORE VOLTAGE 1.068V בתוכנת HW-MONITOR מופיע תחת CPU VCORE 1.6V בתוכנת HW-MONITOR מופיע תחת CPU 1.20 בתוכנה המצורפת ללוח האם easy tune מופיע Voltage 1.2 רציתי לדעת מה הוולטז בכל תוכנה אומר ואיזה מהם רלוונטי ל OC תודה intel 17 2600k gigabyte p67A-ud4-B3

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by coolmeen,

לפני כשלוש-ארבע חודשים רכשתי את ה radeon 9600 xt של 3d-club ,החלטתי לבצע oc ולראות את כוחו,לאחר שהגעתי ל 550 בליבה ול 380 בזיכרון הפסקתי כי כל המחשב ששלי התחמם מזה כי זה פיזר חום רב, האם יש כאן מישהו שברשותו כרטיס מסך מדגם זה מחברה זאתי? האם לאיזה oc הצלחתם להגיע? עכשיו אני רוצה לקנות קירור כמובן חשבתי על vga silncer וסינקים לזיכרונות,אבל ראיתי שישנו גוף קירור מיוחד שמשתרע על כל הכרטיס המסך מצד אחד שלו ולכן אפשר לשים שם מאוררים באילתור מיוחד, אני יכול לפרק את המאורר שיש לי במארז כי הוא לא שימושי ולשים שם? או שכדאי לקנות כבר את ה vga silncer או לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by ohad_intel,

הכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה אחת! אני לא מצליח לכוון את הקונטרקט!(או איך שלא אומרים את זה...) עזרה בבקשה! תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by AirBlad3,

בקיצר סתכלו אני רוצה לעשות OC אני לא יודע איך 1. אני רוצה שתעזרו לי עם אתם יכולים מי שבאמת יכול שיבוא אליי לאיי סי קיו וידריך אותי רק מי שמבין סתכלו יש לי Intel Pentium 4 1.8a 512 DDR Geforce 4 Leadtek WinFast A170 DDR T MX 440 64MB DDR Memory 512 DDR: CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Samsung. Mother Board: Gigabyte 8iex תגידו לי עד איזה מהירות אני יכול להגיע מה אני יכול לעשות מה לא כל השטויות תדמיינו שזה היה המחשב שלכם מה הייתם עושים איתו עם OC.

8. Started by orlupo,

יש לי GEFORCE FX 5200 של חברת GIGABYTE והוא כבר מאוד ישן, גם כשקניתי אותו... כמה אתם הצלחתם להגיע או כמה אתם מעריכים שאני יגיע עם הקירור המקורי?!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by baraksol1,

שלום יש לי את הכרטיס "החמים" עם קירור סטוק שלא מספק את הסחורה לכן אני מחפש קירור יעיל ושקט עד כמה שאפשר תקציב 250 שקל גמיש. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by Xilver,

התחלתי לעשות לו OC עם התוכנה rivatuner. שמתי לב שיש שלוש אפשרויות: אחד עם 2D, 3D ועוד משהו שאני לא זוכר. עשיתי OC ל3D והעליתי אחד מ500 ל- 528 ואת השני מ750 (אני חושב) ל- 820. למען האמת, אני לא יודע מה עשיתי ומה שיפרתי. אשמח לעצות ומדריכים =]

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by amisha,

האצתי את המחשב ממהירות של 2.4GHZ למהירות של 2.6GHZ המדיניות של היא שכול 100MHZ אני מפעיל את פריים ללופ אחד שלם ועכשיו אני מפעיל ואחרי דקה הוא כותב לי את ההודעה הזו : FATAL ERROR :rounding was 0.5 ,expected less then 0.4 מה אני צריך לעשות ? ???

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1430 זה המוצר . זול יחסית . האם הוא יכול להחליף לי את הקרור המובנה בכרטיס מסך : gf 8800 palit 320MB שעושה לי רעש של מאוורר תקרה ?[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 20:44:24 ויש את המוצר הזה:VF900-Cu LED של ZALMAN . איך הוא ? יתאים לי ? שקט ? http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=145[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 20:53:30 ואם מישהו יוכל להגיד לי איפה בכרטיס שלי נמצאים הזכרו7נות ? הזכרונות של הכרטיס מסך כי הבנתישאני לא יכול להחליפ קירור בלי לבדוק שהזכרונות של הכרטיס מסך לא צורכים מהמאוורר - כי בZALMAN אין קירור לזכרונות.[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 21:14:03 אגב זאת התמונה : http://skypc.co.il/Pi…

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  13. 1) יש אפשרות להגביר את קצב מאוורר ה CPU בעוד יותר ? כרגע הוא על 100 אחוז בביוס אבל רק 2100 RPM ! ואני חושב שבגלל זה,שהCPU שלי תמיד על 45-52 ( AMD 3200 VENICE) קירור IGLOO 7200 2)ניסיתי בביוס לשנות למתוח יותר את האובר קלוק סתם לראות לכמה אני אגיע כרגע אני כבר כמה זמן ב 2400 יציב . ניסיתי למתוח עוד קצת אז העלתי מ מתח 1.425...ל 1.450 למעבד זכרונות לא נגעתי וגם צ'יפ שיניתי מ 166 ל 150 (זכרונות) השארתי X 10 מכפלה כמו שהיה תמיד ושיניתי מ HTT X 4 ל X 3... כי גם ב X4 לא עזר ..... זכרונות 3-3-3-7 מה עוד אני יכול לעשות ? כבר הורדתי את הזכרון מ 200 ! ה DEFAULT ל 150 בשביל להמשיך הלאה ... זה הגבול שלי אז ? כי הוא לא יציב ב 2500 או שהוא דופק מסך כחול אחרי 5 דקות או ש 3DMARK קורס…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by gggil,

אני מתכוון לאלה ששמים את המחשב באמבט שמן. לקירור השמן יש כמה בעיות לפי מה שהבנתי... דבר ראשון, הקירור לא יעיל כי צריך להחליף את השמן כי כל עוד אין שימוש במשאבה ורדיאטור השמן לא מתקרר ולכן הוא מתחמם לאותה טמפרטורה של הרכיבים במחשב...זה לא יהיה מיידי, נכון, אבל אחרי כמה זמן זה יגיע לטמפרטורה של הרכיבים ובגלל זה לא כדאי קירור שמן אלא אם כן יש משאבה ורדיאטור. דבר שני, ראיתי שיש אנשים שמכניסים לאמבט השמן שיש בו את המחשב מאווררים ואת קירור הסטוק של המעבד, הרי ההתנגדות של המים גדולה בהרבה משל האוויר ולזה המאוורר לא בנוי ולכן כנראה יישרף, הפוך ממה שאחרים אומרים שזה יאריך את חיו כי הוא מסתובב לאט וחלק יותר. תקנו אותי אם אני טועה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by SagroN,

שלום לכולם. קודם כל אני מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, תודה רבה. עכשיו ניגש לעניין, רציתי לדעת בקשר למעלות של הכ.ס מסך שלי, יש לי את הכרטיס מסך GainWard 8800GTS 512MB G92, הכרטיס נרכש לפני שנה ושלושה חודשים +-, עכשיו במנוחה הטמפ' של המעבד הם בין 56-58.. לפי דעתי זה די הרבה לא? ובמאמץ זה לפעמים מגיע לי ל65-68.. זה לא גבוהה מדי? יש לי מאורר סטוק.. לא שיניתי או משהו.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  16. אז כמו שרשום בכותרת אני תקוע בבאס 182 (התחלתי מ166) עכשיו כל פעם שאני מעלה יותר מזה אפילו אם זה מגה הרץ אחד הווינדוס לא עולה עוד לפני שהוא מתחיל לטעון אותו הוא עושה ריסט. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים

17. Started by barzanger,

הורדתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי כל מיני סמלים עם טמפ' כל ריבוע צבע אחר אשמח אם תגידו לי איזה של הכרטיס מסך כי אני לא מבין ובנוסף איך אני מעלה את מהירות המאוורר בנוס זה עכשיו נעלמו לי כל הקיבועים איך מחזיר אותם?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by snogoo,

אני אשמח אם מישהו יוכל לתמצת במקובץ את העקרונות ל OC - לא איזה כרטיסים עדיף אלא איך הפעולה עצמה מתבצעת.. כלומר, מה ההבדל בין המולטיפלייר להעלאת ה FSB ומה כל אחד נותן, האם צריך לשנות ידנית את ה VOLTים לכל דבר או שזה נובע אוטומטית משינויים אחרים שמבצעים, מה ההבדל בין CORE ל AUX.... וכל דבר אחר חשוב (אני יודע שמה שכתבתי פה זה כמו יריות בחושך) שחושבים שצריך להוסיף כדי שגם אנשים שמתחילים בעסק הזה יבינו לפחות איפה להתחיל... תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  19. אהלן, יש לי Q9450 עם FREEZER 7 PRO וארז של TT ARMOR MX+ עם המאוורר 220 בצד. הקריאות שלי דרך CPUID למעבד הם: 40 40 46 46 עריכה: REAL TEMP אומר: 37 37 43 43 זה חם? קר? אין לי מושג... המאוורר נמצא על 40 אחוז בערך. ניסיתי להעלות אותו למשהו כמו 80 ולא ראיתי שינוי משמעותי... ועוד דבר. יש לי את הבורד XFX 780I. אני רוצה למצוא תחליף למאוורר הקטנטן של ה-NB שלו. מה מהקריאות הבאות שייכות ל-NB: SYSTIN - 27 CPUTIN - 33 תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. האם יש עדיפות כלשהי לסוג האוברקלוק? , לעולות את המכפלה? או לעלות את הבאס? - הליבה הרביעית של המעבד נפתחה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  21. Started by Holography,

מה מצב? שמעו חברה... יש לי 9600XT (של שפיר) ואני משחק הרבה משחקים והמחשב נשאר דלוק תמיד בלילות בגלל הורדו* והכרטיס ממש חם.... איזה מאוורר כדאי לקנות? נ.ב אני לא עושה\עשיתי\יעשה OC הוא פשוט חם מעצמו התקציב 50-70

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למחשב ואני לא עושה את זה כי אין לי מושג איזה ספק יש לי והאם הוא יעבוד טוב אם oc. פתחתי וראיתי שרשום שם בעברית סאן שיין קומה משהו כזה וגם באנגלית וראיתי את המתחים שיש לי שם וגם רציתי לשאול איך הם לoc 28a=+3.3v 40a=+5v 18a=+12v 1.0a=-5v 3.0=+5vsb זהו אז מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  23. איך הסידור שלי? הוא די מרעיש אבל אז בעיקר מעניין אותי לדעת איך אוכל להפחית את הרעש. שמעתי על גומיות אבל המאוררים לא זזים אלא מקובעים טוב, שמעתי גם על ספוגים אבל לא ברור לי מה הכוונה אז כל הצעה להחליש את הרעש תעזור מאוד כי כבר איזה 10-13 מטר לדעתי מהמארז שומעים אותו!!! תודה מראש! 8)

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by subarel,

אז ככה, המחשב 24\7 עובד על באס 400 כפול 7 (E6300) = מהירות של 2800, הטמפרטורות בשעות האלה עמדו על 35-38, התחלתי להעלות והגעתי ל 450, (כשהשיא שאי פעם הצלחתי להגיע אליו זה 465 ווינדוס עלה ועשיתי אפילו ואלידישן ב CPU-Z), ב 450 הטמפרטורה ירדה לסביבות ה30-32, עכשיו, המתח למעד ב400 היה סטוק, 1.325, ב 450 (עכשיו ) אני העליתי קצת ל 1.365, למה עכשיו הוא קר יותר ממקודם? בהמשך לכותרת, אני נתקע תמיד ב 465, זה לא בעיה של חום מסתבר, הזכרונות בתיזמונים הכי משוחררים שיש, יכול להיות שהם נתקעים ב 940MHZ..? תזמונים של 5-6-6-18, מתח 2.1 (אין יותר... אולי היה צריך עוד מתח?) מעבד - כבר ניסיתי כל אופציית מתח אפשרית.. אולי זה הלוח שלי? אולי עידכון ביוס נדרש? (יש אחד חדש.. 1202, שלי 1102..) צ'יפ…

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by OverclockDisaster,

אני עושה אוברקלוק למעבד שלי וכבר ב 3.40GHZ אני נתקע ברגע שאני מעלה אפילו קצת הכול נתקע אחרי הSATRUP הלוח אם הוא P5N-D,זה לא הלוח הכי טוב בשביל אוברקלוק אבל לא לעבור תדר של 3.40GHZ זה הגזמה. אני משתמש ב PRIME95 הטמפרטורות לא עולות מעל 45c. מצב המטחים הוא כזה: VCore: 1.35v Ram: Auto HT: 1.42v NB:1.42v SB:1.52v מה אפשר לעשות ??

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים