עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by יניב51,

שלום לכולם קיבלתי את הפריזר 7 פרו והיום כשניסיתי להוציא את הגוף קירור הרגיל ניתקלתי בבעיה: יש פין אחד מבין הארבע שלא רוצה להשתחרר כשאני מסובב אותו יש קליקים והוא פשוט לא מעוניין לצאת יש מה לעשות חוץ מלקרוא לטכנאי?

2. אני קונה את הקיט הזה.... http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829 יש למישהו המלצות עליו ? אבל רק למי שיש אותו אני חייב לדעת איך הוא

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by Cyanide,

עד שהצלחתי לסדר את בעיית התחממות היתר של המעבד וסידרתי קצת חוטים במארז, אפשר להתחיל בחלק המעניין. הגעתי ל4GHZ ובעבודה רגילה הכל ניראה בסדר, עד שניכנסתי למישחק כבד, קיבלתי BSOD. ניראה לי שזה המתח הנמוך כי הטמפרטורות במאמץ הם 55 מעלות. המתח הוא 1.2800 הלוח הוא P5K-E והזכרונות 4GBPQ של g.skill CPU-Z ניתן לראות בט'רד הSUPER PI הגדול. ההודעה האחרונה. דרך אגב עד איזה תדר הזיכרונות יוכלו להגיע?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  4. אופציה זו נועדה לאנשים שנמצאים באיזורי הפרעות EMI. [הפרעות אלקטרו מגנטיות] ביטול אופציית spread spectrum בביוס אמור לשפר יכולות OC ובעיות יציבות. מישהו ניסה לבטל את אופצייה זו כדיי לשפר את יכולות הOC?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by juggernaut,

שלום! אני קונה מחשב חדש בקרוב, וחושב על האפשרות ל OC, הנה המפרט: תקציב 2500 ש"ח ללא ציוד היקפי. מעבד: pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB Dualcore tray 445 ש"ח לוח אם (GIGABYTE): EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, intel P43 DDRII 1333 PCI-E 460 ש"ח זכרונות (DDRII 1066Mhz): 2X 1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 215 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte 9800GT 512MB 630 ש"ח דיסק קשיח: WD 320GB 7200RPM 16MB SATA II 230 ש"ח מאוורר למעבד: Freezer 7 Pro 125 ש"ח מארז: CM 590 330 ש"ח סה"כ 2435 מבחינת ספק כוח, יש לי ספק של EZCOOL שנותן הספק של 450W מכיוון שאין לי ממש מושג בציוד טוב ל OC, ועוד פחות מכך במכפלות או בתדרים (למרות שקראתי את המדריכים באתר), אשמח אם תוכלו לתת לי כמה עצות לגבי המפרט, …

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by Regev,

המעבד הזה, שכולכם אמרתם שהוא בטמפרטורה נמוכה מטורפת, מהי המהירות המקסימלית שאני יכול להגיע עם המעבד הזה עם קירור טוב? (אם יש בכלל... ;D)

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by WitheNoise,

או שזה רק אני ? Coolink SWiF2-1201 Fan 1200RPM 18.2dBA 94.2CFM Hydro-Dynamic Bearing (120x120x25mm) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=26151

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. יש לי מחשב פנטיום 3 733 - אם אובר קלוק ל 866 והמעלות הן: 26 - 28 IDLE LOAD - 30 FULL LOAD - 32 -33 המאוורר הוא מאוורר ג'רני מסריח שעובד כבר איזה חצי שנה. אבל כל שבוע אני מנקה אותו יש לי מארז FULL TOWER, אם 2 מאווררים מוציאים, ואחד מכניס. האם המעלות טובות? מה כדאי לעשות כדי להוריד אותן עוד ?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. תמיד חשבתי שזה מוציא אוויר, כדי להעיף את החום שהליבה יוצרת. אבל מצד שני צריך לקרר את הליבה. מה נכון? אני צריך לדעת כי אני רוצה להוסיף מאוורר 80MM מתחת לכרטיס, שיקרר אותו (בכך שיכניס אוויר). הכרטיס (אם זה משנה) הוא Inno3D 7600GS AGP. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by 3liran,

שלום, ברשותי מארז שמותקנים בו כרגע 2 מאווררים של 120מ"מ, אחד בקידמת המארז שמכניס אוויר, והשני בגב המארז מתחת לספק שמוציא אוויר. העניין הוא שיש לי אופציה גם להתקין מאווררים של 80מ"מ על הדלת הצדדית של המארז. אחד שיושב בדיוק מול המעבד ושני שיושב קצת יותר למטה, פחות או יותר מול כרטיסי ה-PCI. השאלה שלי היא אם כדאי להוסיף שם מאווררים או לא, ואם כן, האם להרכיב אותם בצורה שיוציאו או שיכניסו אוויר למארז? או שפשוט מספיק להישאר עם שני המאווררים הקיימים של ה-120מ"מ. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by W0lverine,

מה ההבדל בין led fan uv fan uv led fan ???

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by Boomerang,

אני מתכוון להרכיב קירור פסיבי (Thermalright HR-03GT) על 3870, במארז P150 או Sonata Designer של Antec, שלו אני מתכוון להוסיף עוד מאוורר אחד מקדימה (92mm כי זה מה שנכנס). יש אפשרות לגרום לכך שמהירות המאוורר תתגבר בהתאם לטמפרטורה על הכרטיס? אם כן - איזה פיצ'ר אני צריך לחפש על המאוורר, הלוח-אם וכו'? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by itaysp,

טוב בקרוב אני אקנה מחשב חדש... ואני מתכנן OC. אבל...... לא עשיתי בחיים OC למעבד וללוח אם.. עשיתי רק לכרטיס מסך... עכשיו יש לי כמה שאלות.. מושגים.. FSB? מזה? מה המשמעות? מכפלה פתוחה? מה זה אומר? באס גבוהה או נמוך? מזה?! ואולי עוד דברים שמישהו חדש בתחום צריך לדעת לפני שהוא עושה את זה... טיפים וכאלה.. תודה

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by Tommy,

אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד של דוד שלי על קירור סטוק AMD64 3000 Venice 1.80Ghz S939 מעניין כמה אני יכול לדחוף אותו בלי להעלות מתח והאם כדאי לשנות יחס זכרונות? עריכה : הלוח הוא Gigabyte GA-K8NS Pro-939

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by eli_t,

היי המעבד שלי כרגע עובד במנוחה באיזור ה 50 מעלות ? אתם חושבים שמשחה טרמית טובה יכולה לשפר את המצב ? אם כן איזו בדיוק ? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by Pop3Sail,

אוקי.. חיפשתי קצת במחשב שלי ולא! לא מצאתי שום דבר על ram mhz או שום דבר כזה וגם לא במדריכים שבאתר אז בבקשה הנה אני שואל: איך עושים אובקלוק לזכרון? האם עשיתי כבר אוברקלוק כשהעליתי את הfsb כי רציתי לעשות אוברקלוק למעבד? :\ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת האם אתם חושבים שקירור סטוק מספיק כדי לקרר את המעבד כאשר המחשב ללא OC אבל נמצא לסרוגין ברוב היום ב100% ניצול מעבד (בעת עבודה בתלת מימד) ובלילה בזמן רינדורים רצופים של 6-10 שעות. אני מדבר על הDUAL CURE של פנטיום ועל ה AMD'S Athlon 64 X2 תודה

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  18. כפי שנאמר בכותרת,אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות לאחר oc כבד. לפני כן הייתי בודק במשחק כבד אבל זה כבר לא מספיק אמין.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by ccc,

1. 2315 מה"ץ במתח 1.775 זה טוב ובריא לעבודה בקציבות למעבד DLT 1800? 2. מה עדיף, 2300 על כמעט 1.8 או 2250 על 1.65 (שימו לב לקפיצה) 3. התוצאות הנ"ל נראות לכם תוצאות בסדר למעבד הזה? כי אחרי שראיתי את המעבד של fire דרשתי מזה הרבה ותר.

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  20. תמונה אחת שווה אלף מילים:

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by amisha,

האצתי את המחשב ממהירות של 2.4GHZ למהירות של 2.6GHZ המדיניות של היא שכול 100MHZ אני מפעיל את פריים ללופ אחד שלם ועכשיו אני מפעיל ואחרי דקה הוא כותב לי את ההודעה הזו : FATAL ERROR :rounding was 0.5 ,expected less then 0.4 מה אני צריך לעשות ? ???

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  22. ??... :-\ בסביבות 700 ש''ח

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by amit123,

מישהו מוכן להסביר לי יך לעשות oc למעבד?(לא מצאתי במדריך,או שמצאתי אבל לא הבנתי...) ועד כמה אני אוכל להגיע עם קירור סטוק(ומה המעלות המומלצות במאמץ וללא מאמץ...) תודה.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by lharpaz,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 290 ש"ח ב-KSP. זה זול, לא? נראה כאילו זה כבר כולל הכל - אני פשוט לא מבין בזה, האם זה באמת כך? מישהו מכיר את המוצר ויכול להגיד האם הוא איכותי? והאם הוא שווה קניה?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  25. באיזה אופציה לבחור בשביל אוברקלוק? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים