אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מהו המאוורר 80MM הכי חזק ביחס לרעש? - יחס עוצמה לרעש?? בתודה, יניב
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני עוד כמה ימים מוציא את אחד ההארד-דיסקים שלי החוצה להיות כונן E-SATA הקטע ששמתי לב שהם די מתחממים משהו כמו בין 40 ל60+ והסיבה היחידה שאני רוצה לקרר אותו (בעתיד הקרוב אותם אני יביא עו 500GB שיהיה פנימי) כי הוא סתם תורם למעלות הכלליות של המערכת והוא מוסיף עוד טיפה חום לגם ככה כבשן שיש לי שם כבר...אז אתם חושבים שהקירור LED הזה או לא יודע מה שווה משהו בכלל? (עריכה: אהההה אוקי זה מאורר עם LED..) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1688 ולזיכרונות אני הולך לעשות אוברקלוק חמוד אבל שוב בכללית סתם רוצה שישרור בתוך הכור שלי מעלות סבירות אז חשבתי על הקירור של Thermalright הדגם הישן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=228 הדגם החדש http://skypc.co.il/pl_produc…
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלןן זה הOC הראשון שלי .. רציתי לשאול שאלה מישהו יודע מה התדר המקסימלי לכרטיס הזה מבחינת זיכרון וליבה??? אני כבר עשיתי לו OC קטן והרעש של הכרטיס גבוהה יותר איך אפשר לסדר?? ואיך אפשר לפתוח צינורות?? יש לי כרטיס של MSI תודהה
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה טוב לOC? ( הכי חשוב לי מבחינת OC ) סוקט 775 הוא תומך , האם לא תיהיה שום בעיה אם אני יחליף את הלוח שלי בלוח Gigabyte GA-8N-SLI-QUAD ( מפרט בצד ) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin-amd היא שווה משהו (היא יותר טובה מ- ביג טיפון??)
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי, סלרון 333 המחשב ישן, מאוד ואני בעצמי לא זוכר/יודע פרטים מלאים שלו אני אשתדל לפרסם כאם פרטים מלאים ע"י שימוש בתוכנה כלשהי כל הרכיבים במחשב הם רכיבים זולים ופשוטים זה משנה כמה זכרון ראם יש לו ? יש שם 128 sdram כמובן, אבל משום מה המחשב מזהה אותם כ120 או אפילו 112 מ"ב הייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק ל450 MHz +- אולי 400 בכל אופן, ביומיים האחרונים דאגתי לעגל את הכבלים ( הצמות האלה ) ודאגתי להשיג מאוורר 120 מ"מ שאני מתכנן לשים אותו בסוף השבוע האם מישהו יכול לתת הערכה האם ניתן בכלל לעשות אוברקלוק ? אם כן, עד כמה אני מניח שהמאוור של המעבד הוא ישן, גרוע, זול, פשוט ולכן המאוור 120 מ"מ אני מתכנן לשים בצד, בדלת זאת אומרת שיכניס אוויר לכיוון המעבד המארז ש…
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור הוא כזה.. המחשב שלי הלך (במילא בקרוב אני קונה חדש) אז בינתיים לקחתי את הישן פנטיום 3 600 MHZ יש איזשהו מצב ואפשרות לעשות לו OC?? תודה!
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם אתם מכיריo מאווררים למארז הגדולים מ- 20CM ? האם יש כאלו עם תאורה/UV/בקרת מהירות/בקרת טמפ' ?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://jp.youtube.com/watch?v=V1S-Tl3TiOo&NR=1
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי PII 667MHZ בדקתי בביוס והטמפ' של המעבד היא: 43C-45C ושל המערכת 33C פלוס מינוס. הטמפ' גבוהות מידי ? מה כדאי לעשות בנידון ?, שמתי לב שעל המאורר שעל ההיטסניק יש הרבה אבק, האם ניקיון שלו יעזור במשהו ? והאם טמפ' גבוהות יכולות לגרום למחשב לעבוד באיטיות ?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הזלמן הנ"ל לאחר שהמוכר המליץ לי עליו ואני התלהבתי ממנו שהוא גם שקט, גם לא יקר מידי וגם מקרר טוב. דיברתי עם המוכר עוד פעם ופתאום הוא אומר לי שהמאוורר לא מתאים ללוח כי יש איזה קבל שמפריע. נכנסתי בלי קשר לאתר ועל תאימות הלוח שלי למאורר כתוב: Clip must be cut off to avoid interference. על איזה קליפ הם מדברים והאם זה סיפור רציני? למישהו יצא להרכיב על לוח דומה? אם יש איזשהוא מאורר אחר גם כן בסביבות 160-170 שקט ועושה את העבודה טוב אני ישמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
צריך עזרה בפתיחת מכפלה של xp2400 כמה שיותר מהר >ודה!!!
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
או קי אתמול בערב היה איזה 5 מעלות...אז חשבתי מה אפשר לעשות במזג אוייר כזה....אוברקלוק... אז אני ואבא הוצאנו תמחשב שמנו מולו מאורר ענק.... או קי העלתי את GFORCE 4 MX 8 התוצאות ב AQUAMARK עלו מ-4900 ל 5993 (22% יותר) ואת המהירות העליתי בכור מ- 275 HZ ל- 390HZ (עוד 42% ) זכרונות מ-300HZ ל- 350HZ (עוד 17%) מה אתה אומרים? נ.ב...המעבד שלי היה על 21 מעלות במאמץ.....וכל זה בקירור פסיבי וקצת עזרה של הטבע.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ש לי את הלוח NF7-SL עם ביוס 14 שאמור לתקן את הבעיה של מד הטמפרטורה שמראה טמרטורה שגואיה. היום סוף סוף מצתאתי זמן והרכבתי את הסינק של הפנטיום3 לצ'יפסט של הלוח ובאותה הזדמנות הרכבתי גם את החיישן חום למעבד מהפאנל של אנרמקס שיש לי. הפאנל מראה 41 מעלות והביוס מראה 34 בעיקרון ישנה סטייה קבוע של 7 מעלות כשהפאנל מראה יותר. אני לא ידוע מה לעשות, מישהו בדק את אמינות המד טמפרטורה של הלוח עם ביוס 14? הדבקתי את החיישן על המעבד קרוב לליבה שלו.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש, (מפרט בפרופיל שלי).... אלו הטמפ' שלי... המערכת קירור שלי עובדת באופן הבא: (החצים שלמעלה זה אומר פנימה). אשמח לדעת גם, כיצד אני מקרר כרטיס מסך מדגם MSI 7300GT ... וגם לדעת אם הטמפ' שיש לי במחשב נחשבות לטובות? והאם רצוי לי לעשות OC למחשב? ואם כן כיצד אני עושה זאת? בברכת שבוע טוב אבי
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מין שפריץ כזה כשה עושים זריקות איך מישתמשים בוא ביכלל?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נתקלתי כאן כמה פעמים בזה שיש צ'יפים שהם יותר טובים לOC מאחרים (אני מדבר על צ'יפים של זכרונות) איך אני יכול לדעת איזה צ'יפ ואם הוא יחסית חזק\מתאים לOC? בעיקרון מה שרשום לי על הזכרונות (שני סטיקים של 1GB 800MHZ): על המדבקה: ceon ddr2 800 1GB cl5 96D401G63CE-80BBEE 0625 על הצ'יפים: ceon C2S12D30TP-8E TAV369-L93G 0625
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך CHAINTECH GEFORCE4 MX440 - 128MB הוא מגיע רק עם היטסטינק בלי מאורר אני מרגיש שהוא מתחמם יותר מידי לטעמי יש שתי אביזרי קירור שהמליצו לי אליהם: קריסטל אורב של חברת טרמלטק ו- Vantec IceBerq 3CCB-A1 http://vantecusa.com/iceberq_copper.html השאלה שלי היא, האם הVANTEC יכול בכלל להתחבר כמו שצריך לכרטיס כמו שלי ומה אתם אישית ממליצים לי (דרך אגב אני גם מעדיף שיהיה משהו יפה ואסטטי יש לי חלון במארז לא רוצה משהו מגעילול כזה שיהרוס ת'יופי) וכמובן שקטטטטטטט זה משהו שמאוד חשוב לי (ואין לי בעיה להוריד את הגריל מהקריסטל העיקר שישתוק..) רועי.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בס"ד אני מתלבט כבר כמה ימים מה לקחת XP-90 XP120 או XP-90C? אני הבנתי שה-XP-120 גדול וה- XP-90C כבד. ממש חשוב לי שהמעבד יהיה הכי קר שיכול להיות משלושת המוצרים האלה. המחיר לא בעיה, לגבי XP-120 אין לי בעיה שהוא יקח pci אחד (כי אני קונה כרטיס של רדון). מה דעתכם לקחת?
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. קודם כל המפרט: asus sabertooth x99 I7 5820K OC TO 4.5GHZ 970 G1 32GB DDR4 רציתי לדעת אם יש מצב שהגדרות ביוס מגבילות את ה OC לכרטיס דרך התוכנה של MSI? למשל HyperThread? או BCLK? איזו הגדרה אני צריך לבטל או להפעיל בכדי שה PCI-E לא יהיה מושפע מההגדרות ביוס? יש איזו הגדרה שיכולה להגביל? לפני כן היו לי מעבד זיכרון ולוח אחרים לוח של ASROK M4 ומעבד I7 3820K והגעתי ב OC ל 970 שלי של: מתח +87 זיכרון +500 ליבה +170 והכל עבד תקין כרגע אני ניסיתי לעשות את אותם ההגדרות ובבדיקות מאמץ הכל תקין אבל ב 3DMARK אחרי הטסט הראשון הצג נכבה ונדלק והבדיקה מפסיקה. ניסיתי גם הגדרות OC נמוכות יותר ולבטל את תוספת המתח ובאף אחת מהם לא עברה הבדיקה של ה 3DMARK מלבד בתדרים של סטוק. באחד המשחקים…
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה וזה מראה לי את הטמפרטורות בצורה של "TEMP 1..."(כמו בתמונה) איך אני יודע מה הטמפרטורה של הלוח אם מעבד וכל שאר הירקות? ד"א מזה הטמפרטורה החמישית?? היא אף פעם לא הופיע לי בEVEREST
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חבר'ה, קניתי בעצתכם את הזלמן 120 מ"מ - לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח אם INTEL AVALON אבל מה, לא נראה לי שיש מספיק מקום במארז - הספק קרוב מדי, ולמען האמת גם כרטיס המסך ONBOARD שעל לוח האם נראה מפריע (הגוף קירור הפסיבי שלו) למרות שכתוב שהלוח מתאים... הקיצר, אני בבעיה. ובינתיים, חם, המעבד עובד לי ב-67 מעלות בערך, במארז בערך 47 מעלות. מה אני עושה? יש לכם המלצות למשהו יותר קטן שיתאים ל-775 שלי? המארז שלי הוא MIDI סטנדרטי, הלוח אם כמו שאמרתי - INTEL AVALON. תודה! שמוליק.
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
tnx.. oh and another question... is it only for ABIT NF7 ?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 90mm ENERMAX UC-9FAB 92x25 Ball Bearing fan clear fan
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מארז k62 ואני רוצה להחליף את המאורר האחורי. (הוא מאורר די גרוע ופשוט). זהו מאורר 120mm. איזה מאורר אתם ממליצים לי מ- ksp במקומו??? שיהיה שקט ואיכותי, לא משנה לי עם או בלי לד. המאורר הנוכחי רץ על 1500RPM
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-